#gourmetpopcornmantin

MOST RECENT

Apa kata Sekali sekala belanja la sikit tekak awak tu !
Kalau nk tahu la, awak akan lagi bertambah manis kalau makan gourmet popcorn ni !! Serious talk .. Senyuman tu nanti jd selebar² nya..... Tu yg buat awak akan bertambah² manis.. Haaaa gitu...... Haihh Ketagih lah dibuat nya.
.
#popcorn #garrett #garrettmalaysia #popcorntime #popcornlovers #foodporn #foodhunter #fooddie #foodhunt #craving #malaysianfood #gourmetpopcornkajang #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornsemenyih #gourmetpopcornnilai #gourmetpopcornmantin #gourmetpopcornberanang
#gourmetpopcornsemenanjung #gourmetpopcornsabahsarawak #bangisentral #orangmudacabin #bangigetaway #gourmetpopcornmalaysia

ORDER IN !!
syukur rezeki ...each flavour 8 caramel 9 balang chocolate .. TOTAL is 17 balang semua ni untuk nurse² kt kolej sains kata nya.
.
.
.Siapa lagi yg teringin nak buat duit tu
DM / whatsapp . macam mana nak contact? (CLICK JE LINK DKT PROFILE ATAS TU). . .
.
#popcorn #garrett #garrettmalaysia #popcorntime #popcornlovers #foodporn #foodhunter #fooddie #foodhunt #craving #malaysianfood #gourmetpopcornkajang #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornsemenyih #gourmetpopcornnilai #gourmetpopcornmantin #gourmetpopcornberanang
#gourmetpopcornsemenanjung #gourmetpopcornsabahsarawak #bangisentral #gourmetpopcornmalaysia #orangmudacabin #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornmalaysia #omcfeedback

Apa kata Sekali sekala belanja la sikit tekak awak tu !
Kalau nk tahu la, awak akan lagi bertambah manis kalau makan gourmet popcorn ni !! Serious talk .. Senyuman tu nanti jd selebar² nya..... Tu yg buat awak akan bertambah² manis.. Haaaa gitu...... Haihh Ketagih lah dibuat nya.
.
#popcorn #garrett #garrettmalaysia #popcorntime #popcornlovers #foodporn #foodhunter #fooddie #foodhunt #craving #malaysianfood #gourmetpopcornkajang #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornsemenyih #gourmetpopcornnilai #gourmetpopcornmantin #gourmetpopcornberanang
#gourmetpopcornsemenanjung #gourmetpopcornsabahsarawak #bangisentral #orangmudacabin #bangigetaway #gourmetpopcornmalaysia

Received new order . . ke SANDAKAN pulaaa kira.. Pos melalui Udara tau .. No worries... Sampai ke tgn customer tidak melebihi 5 hari bekerja.
.
.
DM / whatsapp . macam mana nak contact? (CLICK JE LINK DKT PROFILE ATAS TU). . .
.
#popcorn #garrett #garrettmalaysia #popcorntime #popcornlovers #foodporn #foodhunter #fooddie #foodhunt #craving #malaysianfood #gourmetpopcornkajang #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornsemenyih #gourmetpopcornnilai #gourmetpopcornmantin #gourmetpopcornberanang
#gourmetpopcornsemenanjung #gourmetpopcornsabahsarawak #bangisentral #gourmetpopcornmalaysia #orangmudacabin #gourmetpopcornbangi

ORDER IN !!
syukur rezeki bulan ramadhan . . each flavour nak beli.... untuk berniaga kata nya... Ha,, kita consider laaaa kalau nak beli 1, carton.. . . .Harga tu boleh nego... Siapa lagi yg teringin nak buat duit tu
DM / whatsapp . macam mana nak contact? (CLICK JE LINK DKT PROFILE ATAS TU). . .
.
#popcorn #garrett #garrettmalaysia #popcorntime #popcornlovers #foodporn #foodhunter #fooddie #foodhunt #craving #malaysianfood #gourmetpopcornkajang #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornsemenyih #gourmetpopcornnilai #gourmetpopcornmantin #gourmetpopcornberanang
#gourmetpopcornsemenanjung #gourmetpopcornsabahsarawak #bangisentral #gourmetpopcornmalaysia #orangmudacabin #gourmetpopcornbangi #omcfeedback

Waaaww Dah ada dah yg request dy nak order cpt²..... Nnt pos laju da x gerak cuti rsya... Katanya nk buat juadah di pagi lebaran uiii.
Nice ka.
.

#gourmetpopcorn 🍿🍿🍿
Why not try " GOURMET POPCORN " that being viral now ?
Visit "@premuiumgourmetpopcornmalaysia"and find " Orang Muda Cabin " page and get the chance to taste this Unique Dish.
..
.
.
#popcorn #garrett #garrettmalaysia #popcorntime #popcornlovers #foodporn #foodhunter #fooddie #foodhunt #craving #malaysianfood #gourmetpopcornkajang #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornsemenyih #gourmetpopcornnilai #gourmetpopcornmantin #gourmetpopcornberanang
#gourmetpopcornsemenanjung #gourmetpopcornsabahsarawak #bangisentral #gourmetpopcornmalaysia #orangmudacabin #gourmetpopcorn

Most Popular Instagram Hashtags