#gourmetpopcornmantin

27 posts

TOP POSTS

ORDER IN !!
syukur rezeki bulan ramadhan . . each flavour nak beli.... untuk berniaga kata nya... Ha,, kita consider laaaa kalau nak beli 1, carton.. . . .Harga tu boleh nego... Siapa lagi yg teringin nak buat duit tu
DM / whatsapp . macam mana nak contact? (CLICK JE LINK DKT PROFILE ATAS TU). . .
.
#popcorn #garrett #garrettmalaysia #popcorntime #popcornlovers #foodporn #foodhunter #fooddie #foodhunt #craving #malaysianfood #gourmetpopcornkajang #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornsemenyih #gourmetpopcornnilai #gourmetpopcornmantin #gourmetpopcornberanang
#gourmetpopcornsemenanjung #gourmetpopcornsabahsarawak #bangisentral #gourmetpopcornmalaysia #orangmudacabin #gourmetpopcornbangi

Dengan ini kami mengumumkan ! Ready stock premium gourmet popcorn malaysia semakin berkurangan.. Kami akan cuba juga utk penuhi permintaan anda. Harap my lovely² customer dpt bersabor ye.. Xmenang tangan dah ni nk handle..yg lain tu nak order? Boleh² .. Kami terima je order awak² ... No worries ye.
.
.#gourmetpopcorn #popcorn #premiumgourmetpopcorn #premiumgourmet #premiumgourmetpopcornmalaysia #gourmetmalaysia #orangmudacabin #premiumgourmetpopcornmalaysia #gscmstories #fastandfurious #fast8 #raya #raya2017 #bajuraya #bajurayacollection2017 #bajurayamurah #hariraya #gourmetpopcornkajang #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornsemenyih #gourmetpopcornnilai #gourmetpopcornmantin #gourmetpopcornberanang
#gourmetpopcornsemenanjung #gourmetpopcornsabahsarawak #bangisentral

Dengan ini kami mengumumkan ! Ready stock premium gourmet popcorn malaysia semakin berkurangan.. Kami akan cuba juga utk penuhi permintaan anda. Harap my lovely² customer dpt bersabor ye.. Xmenang tangan dah ni nk handle..yg lain tu nak order? Boleh² .. Kami terima je order awak² ... No worries ye.
.
.#gourmetpopcorn #popcorn #premiumgourmetpopcorn #premiumgourmet #premiumgourmetpopcornmalaysia #gourmetmalaysia #orangmudacabin #premiumgourmetpopcornmalaysia #gscmstories #fastandfurious #fast8 #raya #raya2017 #bajuraya #bajurayacollection2017 #bajurayamurah #hariraya #gourmetpopcornkajang #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornsemenyih #gourmetpopcornnilai #gourmetpopcornmantin #gourmetpopcornberanang
#gourmetpopcornsemenanjung #gourmetpopcornsabahsarawak #bangisentral

Hi semua :)
.
+ Kami dari team Gourmet Popcorn Malaysia mencari agents seluruh Malaysia yang berminat untuk jana pendapatan sampingan bersama kami!
.
+ Caranya mudah sekali, terus click link dkt profile diatas untuk tempahan.
.
+ Modalnya cuma sekotak Gourmet Popcorn sahaja yang berharga RM 1XX.
.
Jangan lepaskan peluang keemasan menjual produk kualiti terbaik setanding Gourmet Popcorn brand antarabangsa & terlajak laris ;)
.
.
#popcorn #garrett #garrettmalaysia #popcorntime #popcornlovers #foodporn #foodhunter #fooddie #foodhunt #craving #malaysianfood #gourmetpopcornkajang #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornsemenyih #gourmetpopcornnilai #gourmetpopcornmantin #gourmetpopcornberanang
#gourmetpopcornsemenanjung #gourmetpopcornsabahsarawak #bangisentral #gourmetpopcornmalaysia

Sekali sekala belanja la sikit tekak awak tu ! Awak tahu tak awak akan lagi bertambah manis kalau makan gourmet popcorn ni !! Serious talk .. Senyuman tu nanti jd selebar² nya..... Tu yg buat awak akan bertambah² manis.. Haaaa gitu...... Haihh Ketagih lah dibuat nya.
.
#popcorn #garrett #garrettmalaysia #popcorntime #popcornlovers #foodporn #foodhunter #fooddie #foodhunt #craving #malaysianfood #gourmetpopcornkajang #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornsemenyih #gourmetpopcornnilai #gourmetpopcornmantin #gourmetpopcornberanang
#gourmetpopcornsemenanjung #gourmetpopcornsabahsarawak #bangisentral #orangmudacabin #bangigetaway #gourmetpopcornmalaysia

MOST RECENT

ORDER IN !!
syukur rezeki bulan ramadhan . . each flavour nak beli.... untuk berniaga kata nya... Ha,, kita consider laaaa kalau nak beli 1, carton.. . . .Harga tu boleh nego... Siapa lagi yg teringin nak buat duit tu
DM / whatsapp . macam mana nak contact? (CLICK JE LINK DKT PROFILE ATAS TU). . .
.
#popcorn #garrett #garrettmalaysia #popcorntime #popcornlovers #foodporn #foodhunter #fooddie #foodhunt #craving #malaysianfood #gourmetpopcornkajang #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornsemenyih #gourmetpopcornnilai #gourmetpopcornmantin #gourmetpopcornberanang
#gourmetpopcornsemenanjung #gourmetpopcornsabahsarawak #bangisentral #gourmetpopcornmalaysia #orangmudacabin #gourmetpopcornbangi

Waaaww Dah ada dah yg request dy nak order cpt²..... Nnt pos laju da x gerak cuti rsya... Katanya nk buat juadah di pagi lebaran uiii.
Nice ka.
.

#gourmetpopcorn 🍿🍿🍿
Why not try " GOURMET POPCORN " that being viral now ?
Visit "@premuiumgourmetpopcornmalaysia"and find " Orang Muda Cabin " page and get the chance to taste this Unique Dish.
..
.
.
#popcorn #garrett #garrettmalaysia #popcorntime #popcornlovers #foodporn #foodhunter #fooddie #foodhunt #craving #malaysianfood #gourmetpopcornkajang #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornsemenyih #gourmetpopcornnilai #gourmetpopcornmantin #gourmetpopcornberanang
#gourmetpopcornsemenanjung #gourmetpopcornsabahsarawak #bangisentral #gourmetpopcornmalaysia #orangmudacabin #gourmetpopcorn

Salam ramadhan muslims... semoga yg melihat post kami pada hari ni mendapat rezeki yg melimpah ruah drpd Allah & seterus nya mendapat barakah yang berlipat ganda.. Amiin

#gourmetpopcorn 🍿🍿🍿
Why not try " GOURMET POPCORN " that being viral now ?
Visit "@premuiumgourmetpopcornmalaysia"and find " Orang Muda Cabin " page and get the chance to taste this Unique Dish.
..
.
.
#popcorn #garrett #garrettmalaysia #popcorntime #popcornlovers #foodporn #foodhunter #fooddie #foodhunt #craving #malaysianfood #gourmetpopcornkajang #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornsemenyih #gourmetpopcornnilai #gourmetpopcornmantin #gourmetpopcornberanang
#gourmetpopcornsemenanjung #gourmetpopcornsabahsarawak #bangisentral #gourmetpopcornmalaysia #orangmudacabin #gourmetpopcorn

ORDER IN !!
syukur rezeki bulan ramadhan . . each flavour 6 balang . . TOTAL is 24 balang untuk berniaga kata nya... Ha,, kita consider laaaa.. 24 balangg hanya RM 300 . . . Kan dah kata.. Harga tu boleh nego... Siapa lagi yg teringin nak buat duit tu
DM / whatsapp . macam mana nak contact? (CLICK JE LINK DKT PROFILE ATAS TU). . .
.
#popcorn #garrett #garrettmalaysia #popcorntime #popcornlovers #foodporn #foodhunter #fooddie #foodhunt #craving #malaysianfood #gourmetpopcornkajang #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornsemenyih #gourmetpopcornnilai #gourmetpopcornmantin #gourmetpopcornberanang
#gourmetpopcornsemenanjung #gourmetpopcornsabahsarawak #bangisentral #gourmetpopcornmalaysia #orangmudacabin #gourmetpopcornbangi

Hi semua :)
.
+ Kami dari team Gourmet Popcorn Malaysia mencari agents seluruh Malaysia yang berminat untuk jana pendapatan sampingan bersama kami!
.
+ Caranya mudah sekali, terus click link dkt profile diatas untuk tempahan.
.
+ Modalnya cuma sekotak Gourmet Popcorn sahaja yang berharga RM 1XX.
.
Jangan lepaskan peluang keemasan menjual produk kualiti terbaik setanding Gourmet Popcorn brand antarabangsa & terlajak laris ;)
.
.
#popcorn #garrett #garrettmalaysia #popcorntime #popcornlovers #foodporn #foodhunter #fooddie #foodhunt #craving #malaysianfood #gourmetpopcornkajang #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornsemenyih #gourmetpopcornnilai #gourmetpopcornmantin #gourmetpopcornberanang
#gourmetpopcornsemenanjung #gourmetpopcornsabahsarawak #bangisentral #gourmetpopcornmalaysia #orangmudacabin #gourmetpopcornmalaysia #gourmetpopcorn

Order untuk event / majlis yang memerlukan gift yang hipster + berbaloi. Anda Boleh order dekat @premiumgourmetpopcornmalaysia ya. For your attention Harga tu sangat² boleh nego ya. No worries.
DM / whatsapp . macam mana nak contact? (CLICK JE LINK DKT PROFILE ATAS TU).
.
.
#popcorn #garrett #garrettmalaysia #popcorntime #popcornlovers #foodporn #foodhunter #fooddie #foodhunt #craving #malaysianfood #gourmetpopcornkajang #gourmetpopcornbangi #gourmetpopcornsemenyih #gourmetpopcornnilai #gourmetpopcornmantin #gourmetpopcornberanang
#gourmetpopcornsemenanjung #gourmetpopcornsabahsarawak #bangisentral #orangmudacabin #bangigetaway #gourmetpopcornmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags