#gorgeoushousesneakpeek

MOST RECENT

Thank you 😍 sebab percayakan servis kami!
.
Treatment pakej VIP
Glowing mowing, v shape, flawless, whitening. Sekali bt dh nampk. Tp hakak nak bgtau jgn sekali bt jer dek non ya utk dptkan hasil kulit bersih tanpa make up. Penjagaan muka kena sentiasa . Jgn ingt sekali cuci dh x payah bt lagi.. atleast utk dptkan kulit yg gebu sebulan 2 kali treatment. Utk maintain sebulan sekali.
Nih akk share ckit TIPS yg btol2 utk pejagaan kulit yg seriuss bermasalah.
.
Umur .
πŸ‘‰20thn - 30thn seminggu skli
πŸ‘‰31thn - 45thn seminggu 2x
πŸ‘‰46thn keatas seminggu 3x.
.
Tapi terpulang ikot budget masing. Dan kami akan adakan harga PAKEJ JIMAT RAWATAN melebihi 3 kali TREATMENT dlm sebulan.
.
Utk info bole wassap direct ADMIN
Anda hanya perlu PM kami guna link di bawah. .
BERMINAT? .
Wassap SEKARANG! .
πŸ“² www.wasap.my/60197763004 .
πŸ“² www.wasap.my/60197763004 .
πŸ“² www.wasap.my/60197763004 .
.
Bagi tahu bila anda free, set appointment dan Sis Lieyza akan datang ke rumah anda... .
#homefacialspa
#muslimahjomefacialspa
#beautycartel
#facialspa
#skincare
#mobilespajb
#facial
#beauty
#facelifting
#vshapelifting
#diamondpeel
#mobilespakulai
#homespajb #gorgeoushousesneakpeek #muslimahspajb #eternalbeautyfacial #atomyfacial #atomymalaysia

I love clients with beautiful accessories. Open house at 20 Thrasher in Cape Elizabeth from 12-2 today and Sunday. #gorgeoushousesneakpeek

Now at a NEW PRICE!
Stop by and enjoy a resort/spa-like experience!

Open Houses this weekend! Sat., June 9th 2-4pm
Sun., June 10th 2-4pm
This #Ranch-style home offers abundance of living space inside & out! 2 main-level Master suites, an open ear-in kitchen joins spacious WOW great room with custom built-ins, stone fireplace & wall of glass door showcasing the awesome view of land & amenities; deck with outdoor kitchen, salt-water spa, stone fireplace, waterfall, hardscaping, balconies, too much to mention all!
#retreat #openhouse #kwmclean #stansfieldsignature #vienna #bestview #newprice #gorgeoushome #gorgeoushousesneakpeek #outsideoasis #realestateva

Kan da ckp sambal power.. j beli sblum kehabisan stok..
.
.
GORGEOUS HOUSE
15-01 Jln Padi Emas 1/4, Uda Business Centre, Bandar Baru uda, Tampoi, 81200 Johor Bahru.

Tingkat atas sederet butik zawara, rama2 dan ROB).. πŸ’„πŸ‘’πŸ‘›πŸ‘ πŸ‘‘πŸ‘—πŸ’ŠπŸ’πŸ€—πŸ€—πŸ€— πŸ“²πŸ“²019-763 8500πŸ“²πŸ“²
πŸ“²πŸ“²019-763 8500πŸ“²πŸ“²
πŸ“²πŸ“²019-763 8500πŸ“²πŸ“²
for info/online order.. Business hours
Monday-Sunday (11am-9pm).
#syjual #SayaJualMurah #bazzarpaknil #instabazaar #pasolambak #johorbahru #GorgeousHouseSneakPeek #GorgeousHouse #WomenApparel #BeautyProduct #hijabista #wholesalemurah #pemborong #newdesign #blousemurah #blousecantik #laraaishah #neelofa #neelofarhijab #baju #elegant #hot #item #lakukeras #singapore #vendorjb #rozitachewan

Please join me to my open house this Saturday from 1-4pm if you are not looking to buy just come to take a look at the design and get ideas for your own home!! 14430 Bella Lane orlando fl 32832 #gorgeoushousesneakpeek #openhousethissaturday #openhousesaturday #centralfloridarealestate #realestatelife #cometovisitus #imyourrealtor #letsbuyahouse #beautifuldesign #foreverhome

[ JOM WALK-IN CLEARANCE STOCK! PROMOSI KAW KAW KASI LICIN! ]
PERFUME SENSE OF SMELL (SOS) RM39 je Uolss😘
"Sempena ulangtahun butik kami yang ke 4 tahun, kami nak buat CLEARANCE SALES stock dengan harga yang lebih JIMAT dan membuat uolss tak tidur malam"

Bukan setakat itu kami bagi tau, kami nak bagi cabutan bertuah kepada 97 orang yang terawal yang berbelanja lebih dari 1 barang yang gorgeous mojours ni.

Apa tunggu lagi? Jom serbu butik kami sekarang!

Lokasi :
15-01 Jalan Padi Emas 1/4,
Uda Business Centre, Bandar Baru Uda,
81200 Johor Bahru

Landmark: sederet Restoran Habib

Inilah peluang uools nak dapatkan prodak/skincare dengan harga tak masuk akal!

Amacam?? Jom rebut peluang yang ada. Jangan kata hakak tak payung.

JOM SHARE AND TAG KEKAWAN UOLSS SEKARANG!

www.wasap.my/0197638500
www.wasap.my/0197638500
www.wasap.my/0197638500 ''GOJES MOJES DENGAN PRODAK & SKINCARE GORGEOUS"

#syjual #SayaJualMurah #bazzarpaknil #instabazaar #pasolambak #johorbahru #GorgeousHouseSneakPeek #GorgeousHouse #WomenApparel #BeautyProduct #hijabista #wholesalemurah #pemborong #newdesign #blousemurah #blousecantik #laraaishah #neelofa #neelofarhijab #baju #elegant #hot #item #lakukeras #singapore #vendorjb #rozitachewan #terlajaklaris #perfume

[ JOM WALK-IN CLEARANCE STOCK! PROMOSI KAW KAW KASI LICIN! ]
PERFUME SENSE OF SMELL (SOS) RM39 je Uolss😘
"Sempena ulangtahun butik kami yang ke 4 tahun, kami nak buat CLEARANCE SALES stock dengan harga yang lebih JIMAT dan membuat uolss tak tidur malam"

Bukan setakat itu kami bagi tau, kami nak bagi cabutan bertuah kepada 97 orang yang terawal yang berbelanja lebih dari 1 barang yang gorgeous mojours ni.

Apa tunggu lagi? Jom serbu butik kami sekarang!

Lokasi :
15-01 Jalan Padi Emas 1/4,
Uda Business Centre, Bandar Baru Uda,
81200 Johor Bahru

Landmark: sederet Restoran Habib

Inilah peluang uools nak dapatkan prodak/skincare dengan harga tak masuk akal!

Amacam?? Jom rebut peluang yang ada. Jangan kata hakak tak payung.

JOM SHARE AND TAG KEKAWAN UOLSS SEKARANG!

www.wasap.my/0197638500
www.wasap.my/0197638500
www.wasap.my/0197638500 ''GOJES MOJES DENGAN PRODAK & SKINCARE GORGEOUS"

#syjual #SayaJualMurah #bazzarpaknil #instabazaar #pasolambak #johorbahru #GorgeousHouseSneakPeek #GorgeousHouse #WomenApparel #BeautyProduct #hijabista #wholesalemurah #pemborong #newdesign #blousemurah #blousecantik #laraaishah #neelofa #neelofarhijab #baju #elegant #hot #item #lakukeras #singapore #vendorjb #rozitachewan #terlajaklaris #skincare

[ JOM WALK-IN CLEARANCE STOCK! PROMOSI KAW KAW KASI LICIN! ]
PERFUME FASHA SANDHA RM29 je Uolss😍
"Sempena ulangtahun butik kami yang ke 4 tahun, kami nak buat CLEARANCE SALES stock dengan harga yang lebih JIMAT dan membuat uolss tak tidur malam"

Bukan setakat itu kami bagi tau, kami nak bagi cabutan bertuah kepada 97 orang yang terawal yang berbelanja lebih dari 1 barang yang gorgeous mojours ni.

Apa tunggu lagi? Jom serbu butik kami sekarang!

Lokasi :
15-01 Jalan Padi Emas 1/4,
Uda Business Centre, Bandar Baru Uda,
81200 Johor Bahru

Landmark: sederet Restoran Habib

Inilah peluang uools nak dapatkan prodak/skincare dengan harga tak masuk akal!

Amacam?? Jom rebut peluang yang ada. Jangan kata hakak tak payung.

JOM SHARE AND TAG KEKAWAN UOLSS SEKARANG!

www.wasap.my/0197638500
www.wasap.my/0197638500
www.wasap.my/0197638500 ''GOJES MOJES DENGAN PRODAK & SKINCARE GORGEOUS"

#syjual #SayaJualMurah #bazzarpaknil #instabazaar #pasolambak #johorbahru #GorgeousHouseSneakPeek #GorgeousHouse #WomenApparel #BeautyProduct #hijabista #wholesalemurah #pemborong #newdesign #blousemurah #blousecantik #laraaishah #neelofa #neelofarhijab #baju #elegant #hot #item #lakukeras #singapore #vendorjb #rozitachewan #terlajaklaris #skincare

[ JOM WALK-IN CLEARANCE STOCK! PROMOSI KAW KAW KASI LICIN! ]
K'DOLL RM58 je Uolss😍
"Sempena ulangtahun butik kami yang ke 4 tahun, kami nak buat CLEARANCE SALES stock dengan harga yang lebih JIMAT dan membuat uolss tak tidur malam"

Bukan setakat itu kami bagi tau, kami nak bagi cabutan bertuah kepada 97 orang yang terawal yang berbelanja lebih dari 1 barang yang gorgeous mojours ni.

Apa tunggu lagi? Jom serbu butik kami sekarang!

Lokasi :
15-01 Jalan Padi Emas 1/4,
Uda Business Centre, Bandar Baru Uda,
81200 Johor Bahru

Landmark: sederet Restoran Habib

Inilah peluang uools nak dapatkan prodak/skincare dengan harga tak masuk akal!

Amacam?? Jom rebut peluang yang ada. Jangan kata hakak tak payung.

JOM SHARE AND TAG KEKAWAN UOLSS SEKARANG!

www.wasap.my/0197638500
www.wasap.my/0197638500
www.wasap.my/0197638500 ''GOJES MOJES DENGAN PRODAK & SKINCARE GORGEOUS"

#syjual #SayaJualMurah #bazzarpaknil #instabazaar #pasolambak #johorbahru #GorgeousHouseSneakPeek #GorgeousHouse #WomenApparel #BeautyProduct #hijabista #wholesalemurah #pemborong #newdesign #blousemurah #blousecantik #laraaishah #neelofa #neelofarhijab #baju #elegant #hot #item #lakukeras #singapore #vendorjb #rozitachewan #terlajaklaris #skincare

[ JOM WALK-IN CLEARANCE STOCK! PROMOSI KAW KAW KASI LICIN! ]
MEWANGI SET TRIAL 3 in 1 RM50 je Uolss😍
"Sempena ulangtahun butik kami yang ke 4 tahun, kami nak buat CLEARANCE SALES stock dengan harga yang lebih JIMAT dan membuat uolss tak tidur malam"

Bukan setakat itu kami bagi tau, kami nak bagi cabutan bertuah kepada 97 orang yang terawal yang berbelanja lebih dari 1 barang yang gorgeous mojours ni.

Apa tunggu lagi? Jom serbu butik kami sekarang!

Lokasi :
15-01 Jalan Padi Emas 1/4,
Uda Business Centre, Bandar Baru Uda,
81200 Johor Bahru

Landmark: sederet Restoran Habib

Inilah peluang uools nak dapatkan prodak/skincare dengan harga tak masuk akal!

Amacam?? Jom rebut peluang yang ada. Jangan kata hakak tak payung.

JOM SHARE AND TAG KEKAWAN UOLSS SEKARANG!

www.wasap.my/0197638500
www.wasap.my/0197638500
www.wasap.my/0197638500 ''GOJES MOJES DENGAN PRODAK & SKINCARE GORGEOUS"

#syjual #SayaJualMurah #bazzarpaknil #instabazaar #pasolambak #johorbahru #GorgeousHouseSneakPeek #GorgeousHouse #WomenApparel #BeautyProduct #hijabista #wholesalemurah #pemborong #newdesign #blousemurah #blousecantik #laraaishah #neelofa #neelofarhijab #baju #elegant #hot #item #lakukeras #singapore #vendorjb #rozitachewan #terlajaklaris #skincare

[ JOM WALK-IN CLEARANCE STOCK! PROMOSI KAW KAW KASI LICIN! ]
RATU CHANTIQUE RM100 je Uolss😍
"Sempena ulangtahun butik kami yang ke 4 tahun, kami nak buat CLEARANCE SALES stock dengan harga yang lebih JIMAT dan membuat uolss tak tidur malam"

Bukan setakat itu kami bagi tau, kami nak bagi cabutan bertuah kepada 97 orang yang terawal yang berbelanja lebih dari 1 barang yang gorgeous mojours ni.

Apa tunggu lagi? Jom serbu butik kami sekarang!

Lokasi :
15-01 Jalan Padi Emas 1/4,
Uda Business Centre, Bandar Baru Uda,
81200 Johor Bahru

Landmark: sederet Restoran Habib

Inilah peluang uools nak dapatkan prodak/skincare dengan harga tak masuk akal!

Amacam?? Jom rebut peluang yang ada. Jangan kata hakak tak payung.

JOM SHARE AND TAG KEKAWAN UOLSS SEKARANG!

www.wasap.my/0197638500
www.wasap.my/0197638500
www.wasap.my/0197638500 ''GOJES MOJES DENGAN PRODAK & SKINCARE GORGEOUS"

#syjual #SayaJualMurah #bazzarpaknil #instabazaar #pasolambak #johorbahru #GorgeousHouseSneakPeek #GorgeousHouse #WomenApparel #BeautyProduct #hijabista #wholesalemurah #pemborong #newdesign #blousemurah #blousecantik #laraaishah #neelofa #neelofarhijab #baju #elegant #hot #item #lakukeras #singapore #vendorjb #rozitachewan #terlajaklaris #skincare

[ JOM WALK-IN CLEARANCE STOCK! PROMOSI KAW KAW KASI LICIN! ]
QU PUTEH MILLION CELL RM175 je Uolss 😍
"Sempena ulangtahun butik kami yang ke 4 tahun, kami nak buat CLEARANCE SALES stock dengan harga yang lebih JIMAT dan membuat uolss tak tidur malam"

Bukan setakat itu kami bagi tau, kami nak bagi cabutan bertuah kepada 97 orang yang terawal yang berbelanja lebih dari 1 barang yang gorgeous mojours ni.

Apa tunggu lagi? Jom serbu butik kami sekarang!

Lokasi :
15-01 Jalan Padi Emas 1/4,
Uda Business Centre, Bandar Baru Uda,
81200 Johor Bahru

Landmark: sederet Restoran Habib

Inilah peluang uools nak dapatkan prodak/skincare dengan harga tak masuk akal!

Amacam?? Jom rebut peluang yang ada. Jangan kata hakak tak payung.

JOM SHARE AND TAG KEKAWAN UOLSS SEKARANG!

www.wasap.my/0197638500
www.wasap.my/0197638500
www.wasap.my/0197638500 ''GOJES MOJES DENGAN PRODAK & SKINCARE GORGEOUS"

#syjual #SayaJualMurah #bazzarpaknil #instabazaar #pasolambak #johorbahru #GorgeousHouseSneakPeek #GorgeousHouse #WomenApparel #BeautyProduct #hijabista #wholesalemurah #pemborong #newdesign #blousemurah #blousecantik #laraaishah #neelofa #neelofarhijab #baju #elegant #hot #item #lakukeras #singapore #vendorjb #rozitachewan #terlajaklaris #skincare

[ JOM WALK-IN CLEARANCE STOCK! PROMOSI KAW KAW KASI LICIN! ]
QU PUTEH MINERAL GLOW RM85 je Uolss😍
"Sempena ulangtahun butik kami yang ke 4 tahun, kami nak buat CLEARANCE SALES stock dengan harga yang lebih JIMAT dan membuat uolss tak tidur malam"

Bukan setakat itu kami bagi tau, kami nak bagi cabutan bertuah kepada 97 orang yang terawal yang berbelanja lebih dari 1 barang yang gorgeous mojours ni.

Apa tunggu lagi? Jom serbu butik kami sekarang!

Lokasi :
15-01 Jalan Padi Emas 1/4,
Uda Business Centre, Bandar Baru Uda,
81200 Johor Bahru

Landmark: sederet Restoran Habib

Inilah peluang uools nak dapatkan prodak/skincare dengan harga tak masuk akal!

Amacam?? Jom rebut peluang yang ada. Jangan kata hakak tak payung.

JOM SHARE AND TAG KEKAWAN UOLSS SEKARANG!

www.wasap.my/0197638500
www.wasap.my/0197638500
www.wasap.my/0197638500 ''GOJES MOJES DENGAN PRODAK & SKINCARE GORGEOUS"

#syjual #SayaJualMurah #bazzarpaknil #instabazaar #pasolambak #johorbahru #GorgeousHouseSneakPeek #GorgeousHouse #WomenApparel #BeautyProduct #hijabista #wholesalemurah #pemborong #newdesign #blousemurah #blousecantik #laraaishah #neelofa #neelofarhijab #baju #elegant #hot #item #lakukeras #singapore #vendorjb #rozitachewan #terlajaklaris #skincare

Most Popular Instagram Hashtags