[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gorgeousfiber

44 posts

TOP POSTS

My spinning today, my Aura, my garden, sunshine, in the mountains and a sea view. So lucky! This is Yummy Yarns UK hand painted SW Merino/ nylon tops, col. Anemone. One more in my Etsy shop.

Aurora, superfine Alpaca, Mulberry silk and organic British Falkland Merino top, spin or felt, its very very lush. 2 available.#aurora#superfinefibre#spinningluxury#gorgeousfiber#fbreporn#thisisyummyyarnsuk

Soft British Shetland Tussah silk top, hand painted with safe acid dyes that will not fade. 183g braid for larger spinning or felting projects #stargazer#instaspinning #instafelt #yummyfibre #yummyyarnsuk #thisisyummyyarnsuk #bluespinningwool #gorgeousfiber#otiva#spinningbraid #spinnersofinstagram

While I'm in England shipping within UK is £4 for any amount of items#otiva #otivaindiedyer #yummyyarnsuk #yummysockyarn #thisisyummyyarnsuk #gorgeousfiber#instaspinners #pinkfiber

New in my Etsy shop. 2 available £11 each Hand painted English rare breed Exmoor Blueface top#peony#otiva#yummyyarnsuk #yummyyarns #yummyfiber#instaspinning #instafelt #gorgeousfiber

MOST RECENT

New in my Etsy shop. 2 available £11 each Hand painted English rare breed Exmoor Blueface top#peony#otiva#yummyyarnsuk #yummyyarns #yummyfiber#instaspinning #instafelt #gorgeousfiber

While I'm in England shipping within UK is £4 for any amount of items#otiva #otivaindiedyer #yummyyarnsuk #yummysockyarn #thisisyummyyarnsuk #gorgeousfiber#instaspinners #pinkfiber

Soft British Shetland Tussah silk top, hand painted with safe acid dyes that will not fade. 183g braid for larger spinning or felting projects #stargazer#instaspinning #instafelt #yummyfibre #yummyyarnsuk #thisisyummyyarnsuk #bluespinningwool #gorgeousfiber#otiva#spinningbraid #spinnersofinstagram

Aurora, superfine Alpaca, Mulberry silk and organic British Falkland Merino top, spin or felt, its very very lush. 2 available.#aurora#superfinefibre#spinningluxury#gorgeousfiber#fbreporn#thisisyummyyarnsuk

My spinning today, my Aura, my garden, sunshine, in the mountains and a sea view. So lucky! This is Yummy Yarns UK hand painted SW Merino/ nylon tops, col. Anemone. One more in my Etsy shop.

Linen, silk, and wool oh my! Gorgeous yarn haul from @friendsandfiberworks in Asheville, NC. So excited get home and start weaving~~~~

WOW!! got this amazing skein in the mail today! 🖤💜 What a great way to end my week! Colors are truly amazing! #gothdaycake Kristin when I grow up I want to be just like you! What an amazing fiber artist you are! @voolenvine #indiedyer #knittersofinstagram #luxeryyarn #wolkebase #indiedyersofinstagram #justlikeyou #imlovinit #cashmere #fiberartist #gorgeousfiber #voolenvineyarns

2 Be Gorgeous Fiber merupakan makanan tambahan yang sangat sesuai diambil oleh perokok, , yang mengpunyai masalah bau badan, nafas berbau & berat badan berlebihan. Ia juga boleh dijadikan sebagai gantian makanan untuk diet yang lebih teratur.

Selain itu DIINGATKAN KEPADA SEMUA, BAHAWA 2BE GORGEOUS FIBER BUKAN UBAT, TETAPI BANTUAN MAKANAN TAMBAHAN ORGANIC yang dipercayai mampu membantu anda .

Ia merupakan produk minuman kesihatan, detoxifikasi pelangsingan, tenaga dan kecantikkan yang paling mengikut citarasa pengguna masakini.

Dengan perasa strawberry, ianya sangat sedap dan berkesan!

KELEBIHAN:
➡ membantu membuang toxin dlm badan
➡ menyihatkan kulit
➡ membakar lemak
➡ mencuci darah
➡ membersihkan kolon
➡ menghilangkan lebihan gula dlm badan
➡ mencantikkan kulit
➡ membantu menjana sel kulit
➡ menguatkan rambut, tulang , gusi dan gigi
➡ menguatkan kuku
➡ membantu sistem dalaman badan
➡ mengelakkan sembelit
➡ mengurangkan pening kepala
➡ menjadikan badan lebih bertenaga
➡ memudarkan parut jerawat
➡ merendahkan kolestrol dlm darah
➡ memberi vitamin a,c,d,e dlm badan
➡ tinggi & kaya anti oxidant
➡ mengandungi gabungan superfruit terhebat
➡ kadar orac yg tinggi
➡ mengandungi madu
➡ mengandungi buah delima
➡ mengandungi soy lecithin yg baik utk
agen membakar lemak
➡ mengandungi serbuk mutiara yg baik utk detox
➡ memutihkan kulit
.
KANDUNGAN BAHAN :
☆ Anti oksida - Delima, Acai, Raspberry, Sayuran - Bayam, Chlorella, Rumpai Laut, Alfafa, Zucchini, Flax Seed Oil, Grape Seed Oil, Fiber - wheat berries, husk, Pembakar Lemak - Lecithin, Tenaga & Awet .
.
Whatsapp : 014 512 8174
#sayajual #sayajualmurah #amirnaplus #amirnaplusmurah #jamuyounggold #amirnaplustabletmurah #produkkecantikan #jamu #jamumurah #amirnaplustabletoriginal #instashop #beautysecretshalicious
#belleza #bvrcollagen #tatiskincare #rapibust #bvrcollagen #chubbychubbyweightgainmilk #azanisscarserum #narsfoundation #aurorasx #duoyamascara #aurawhite #gorgeousfiber

Jasper's fleece has been washed and is now drying. #alpacafleece #gorgeousfiber #sosoft

Rumusan 3 in 1

KURUS,CERAH & GLOWING

HANYA RM45 korang pasti teruja dgn resultnya

Whatsapp 0179211187 utk order

#sayajual #sayajualmurah #GORGEOUSFIBER

Kenali sama ada anda pernah mengalami perkara ini atau tidak...jika pernah alami sila berdetox dengan 2Be GORGEOUS FIBER
* Berpluh & berbau → dlm bdan ade asid utik berlbhan.
* Kudis, jerwat ,bisul → byak lmak tidk larut dlm air
* kulit gtal & beruam → terlalu ambil byak supplement ,ubat atau mknn x sihat
* kulit muka berair → byak toxin dlm bdn
* rambuat gugur → ginjal lemah

2BE GORGEOUS FIBER ialah produk minuman kesihtan, detoxifikasi, pelangsingan, tenga dn kcntikan yng pling mengikut citarasa pengguna.. 2be gorgeous lazat dan berksan *Harga dri saya Rm 33.00
* pos tage Rm6.00sem
* pos tage Rm 10.00 ss

#hargamurah#produkberkualiti#kesanyangcepat#gorgeousfiber#takcubarugibesa#sihatdancantik#0147256911

Harga psaran RM 45.00

2BE GORGEOUS FIBER
.
2Be Gorgeous Fiber ialah produk minuman kesihatan, detoxifikasi, pelangsingan, tenaga dan kecantikan yang paling mengikut citarasa pengguna. .
2Be Gorgeous Fiber merupakan produk detox paling lazat dengan formulasi terbaik di MALAYSIA. Ianya LAZAT & BERKESAN!
.
Kelebihan 2Be Gorgeous Fiber:
- Buang toxin hilangkan tanda2 ketiak hitam
- Menguruskan badan MEMBAKAR LEMAK ( kerana ada lecithin)
- Mencantikkan kulit menjadikan complexion kulit merah jambu
- Mengelakkan kanser usus menyerap asid urik dalam badan kenyang sepanjang hari - Mengelakkan sembelit - Melancarkan peredaran darah - Sesuai lelaki dan wanita serta kanak2 seawal 12 tahun yang mengalami obesiti!
.
2 be Gorgeous Fiber 100% organic.
.
KENALI SAMA ADA ANDA PERNAH ALAMI PERKARA INI ATAU TIDAK. JIKA PERNAH ALAMI SALAH SATU DARIPADANYA, SILA BERDETOX DENGAN 2BE GORGEOUS FIBER:
1. BERPELUH & BERBAU - dalam badan ada asid urik berlebihan
2. KUDIS , JERAWAT & BISUL - banyak lemak tidak larut dalam air
3. KULIT GATAL & MERUAM - terlalu banyak ambil supplement, ubat atau makanan tak sihat
4. KULIT LUKA & BERAIR - banyak racun / toxin / lemak larut dalam badan
5. RAMBUT GUGUR - ginjal lemah .
SEBAGAI WANITA PASTI KITA INGIN TAMPIL CANTIK, SIHAT DAN BERSIH.
Jadi, bagaimana untuk menyelesaikan masalah ini ?
.
BEBASKAN DIRI DARI TOXIN, LEMAK LARUT ATAU LEMAK TIDAK LARUT DALAM BADAN, LEBIHAN ASID & GULA SERTA LAIN2 PUNCA MASALAH TOXIN INI SEGERA
.
PALING MENARIK, KESAN SANGAT MENAKJUBKAN
.
Dengan 2Be Gorgeous ni sekali buang toksin + cantik + kurus + sedap !
.
Apa tunggu lagi. Jom order sekarang! 0102255940. Harga hanya RM44

#sayajual #sayajual2BeGorgeousFiber # 2BeGorgeousFiber #gorgeousfiber #fiber #produkkecantikn #produkmurah

2 BE GORGEOUS FIBER

NORMAL PRICE : RM55
YES PRICE : RM38

FREE POSTAGE SM

ORDER: WHATSAPP 014-3341766 "READY STOCK! FAST DELIVERY!
100% ORIGINAL.

POSTAGE SETIAP HARI KECUALI CUTI. BAYARAN SEBELUM 3.00PM AKAN DIPOSKAN PADA HARI YG SAMA

#gorgeousfiber
#2begorgeousfiber
#2begorgeous
#sayajual
#sayajualmurah
#freepostage
#visitmyig
#bazaaronline
#igseller

Antara produk kesihatan yang PALING BANYAK REPEAT ORDER goes to........ 👉👉👉👉2BE GORGEOUS FIBER🔥RM50 EACH FREE POS SM🔥sangat sesuai untuk detoksifikasi tubuh🔥untuk hasil yang lebih memberangsangkan, detoxlah tubuh anda seminggu sebelum pengambilan mana2 produk kecantikan🔥JANGAN LUPA MINUM AIR KOSONG DENGAN BANYAK 😊 WHATSAPP 0195684932 👈👈👈👈👈👈👈 #sayajualmurah #durianruntuh #jualanhangat #beautyshop #produkkecantikan #sihatselalu #igshop #bazaarpaknil #bazaarkecantikan #borong #jualanborong #sayajual #shoppingmalaysia #igonline #original #readystock #trending #kosmetikberkualiti #gadisrare #yesgadisrare #gorgeousfiber #2begorgeousfiber #detox #detoxterbaik #slimmingproduct

Pre order!!!
Cepat2....boleh terus whatssup ye laling2 semua
#Tabitaexclusive 230+6
#Setpollaskincare 32+6
#babiesblinklimited 54+6
#Babiesblink5in1 58+6
#Satinskinz 120+6
#Kcollysweet17 94+6
#Aurawhite 95+6
#Gorgeousfiber 36+6
#Secretbustup 84+6
#Dewy 55+6
#ibuputihcollegendrink 54+6
#Sabunalpha 11+6
#Emilaywhitening 24+6
#mz soap 28
#Candyliptint 38
#Set tanyaporn 60
#Ready2white 30
#Relianmascara 36
#Magiccream 24+6
#boya 24+6
#Missvsusukdara 30+6
#Naked23 33
#Harummalam 25+6 +601119438775

Makan macam2 suppliment tp mcm xde hasil je...banyak toksin kot..cube try ni.. whatssup/sms 011 19438775
#gorgeousfiber #buangtoksin #gorgeous

PROMOTION MURAH!! PROMOTION MURAH!!
100% ORIGINAL
Jangan la nak tanya fake ke tidak
Penat nk jawab x da nya nk jual fake!!!!! AURAWHITE 900,000 MG - RM100
AURAWHITE COKLAT - RM130
AURASHINE - RM80
AURAMEN TURBO - RM120
AURASLIM SHAKE - RM130
AURAWHITE STEM CELL - RM170
K-COLLY SWEET 17 - RM100
EMILAY WHITENING/COLLAGEN/BREAST - RM40
FIGURE UP - RM40
COLLAGEN PLUS VIT E - RM30
OPA SNOW - RM50
SECRET BUST UP - RM100
SAUNA BELT - RM30
GORGEOUS FIBER - RM50
MAIXARA C ESSENTIAL - RM80
ROYAL SLIM - RM90
ROYAL DETOX - RM100
BABIES BLINK - RM80
PERLA COFFEE - RM50
PERLA CHOCOLATE - RM60
MIRACLE SLIMMING COFFEE - RM70
WONDERGLOW SILVER - RM90
WONDERGLOW GOLD - RM100
BELVYA PSS - RM70
HARUM MALAM RM35
WIRA MALAM RM35
RADIGLOW - RM140
DOUBLE GLUTA SOAP - RM25
TRIPLE GUTA SOAP - RM28
LADY SECRET BUST UP - RM100
NAKED 2 @ 3 - RM 30
RELIAN MASCARA - RM30
SATIN SKINZ - RM150
BEST SLIM - RM50
MZ SECRET SOAP - RM45
CURCUMA MANGGA CURE - RM60
SNAIL WHITE - RM120
HEIGHT UP - RM150
BELLA SINUS - RM60
SECRET SKIN KAWAII - RM150
DEWY - RM60
FLAWLESS SKIN CARE BY AMYERA BEAUTY - RM60
KWHITE 38 - RM80
GLUTAKING ADVANCE - RM100
SABUN AL RAZI - RM45
RADIANCE SIGNATURE - RM160#sayajual#sayajualmurah#gorgeousfiber#glutaking#perlacoffee#perlachocmilk#heightup#bestslim#figureup#emilaywhitening#satinskinz#secretskinkawaiicollagen#drhalina#elfiraloy#emmavengers#kcolly#kwhite38#opasnow#mzslim#radiancesignature#royalslimlishuomagic#royaldetoxplatinum

- RM50 SM 💋💋💋kacau/shake 1 scoop 2BE GORGEOUS FIBER dalam 1 cawan air suam.
- minum 30 minit sebelum sarapan. Untuk rasa enak dan tujuan diet (pengganti kepada sarapan berat seperti mee goreng dan nasi lemak misal nya), boleh masukkan ia dalam minuman kegemaran anda yang lain seperti jus, susu dan coklat untuk rasa yang enak dan mengenyangkan.
- untuk minggu pertama, minum setiap pagi. Minggu2 seterusnya memadai 2-3 hari sekali sahaja.
- bagi yang alami masalah obesiti, boleh minum setiap hari untuk tujuan pembakaran lemak dan penyingkiran toksin berlebihan sehingga berat badan ideal dicapai.
#sayajual #sayajualmurah #gorgeousfiber#vmig#onlineshopping #bazarpaknil #instashop #instadaily #igbiz#followme #followers

- RM50 SM 💋💋💋kacau/shake 1 scoop 2BE GORGEOUS FIBER dalam 1 cawan air suam.
- minum 30 minit sebelum sarapan. Untuk rasa enak dan tujuan diet (pengganti kepada sarapan berat seperti mee goreng dan nasi lemak misal nya), boleh masukkan ia dalam minuman kegemaran anda yang lain seperti jus, susu dan coklat untuk rasa yang enak dan mengenyangkan.
- untuk minggu pertama, minum setiap pagi. Minggu2 seterusnya memadai 2-3 hari sekali sahaja.
- bagi yang alami masalah obesiti, boleh minum setiap hari untuk tujuan pembakaran lemak dan penyingkiran toksin berlebihan sehingga berat badan ideal dicapai.
#sayajual #sayajualmurah #gorgeousfiber#vmig

Sudah minum dan telan macam2 supplement tapi kulit tak cerah2 juga?
Sudah pakai macam2 skincare tapi jerawat dan jeragat masih tak hilang2?
Sudah berdiet dan cuba macam2 produk tapi tak kurus2?
Jangan mengeluh dan salahkan produk2 tu.. Ini bermakna badan anda banyak toksin yang menghalang penyerapan nutrisi di serap badan secara optimum!
Anda patutnya berDETOX dulu..
Cuba 2BE GORGEOUS FIBER..
Jimat duit, jimat masa..
Bila sistem penghadaman baik, usus bersih, maka perjalanan darah pun lancar.. metabolisme stabil..
Jadi barulah supplement yang anda makan/minum akan memberi manfaat pada tubuh badan.
Nak kulit cantik? Nak buang lemak? Nak cerah berseri?
Mulakan dengan DETOX.. Ingat.. 90% penyakit dan masalah badan disebabkan oleh pengumpulan toksin di dalam tubuh anda, yang berpunca dari pelbagai sumber seperti pencemaran persekitaran (asap, sinar UV, radikal bebas), pemakanan (berlemak, berminyak, pengawet, pewarna, gula, garam berlebihan dan ubat-ubatan)

ANTARA PETANDA BANYAK TOKSIN: - badan berpeluh dan berbau
- rambut gugur, lingkaran gelap di bawah mata
- kulit berkudis, jerawat, bisul, gatal, ruam
- sering sakit kepala dan emosi tidak terkawal
- tidur terganggu
- cepat letih, mengantuk, lesu
- berat badan berlebihan dan selulit
- warna kulit tidak sekata, kusam
- metabolisme rendah
- sentiasa sakit bahagian sendi/tulang #sayajual#sayajualmurah#gorgeousfiber#2begorgeous#vmig#instashop#detox#fiber#fruit#promo#supplemen#bazarpaknil#igbiz#followme#followers#onlineshopping

PROMO relian mascara RM 40 sem 👌👌👌👌💃💃💃💃👀👀👀👀. Ok sy mmg adore sgt ngn kakak cntik ni da la model hijab x sombong pulak tu., pinjam sat gmbr kak mirah pkai relian ni . Awat segak sgt ni kak mirahh . Kak mirah da berimej baru ni lagi 👍👍👍 #sayajual #relianmascara#promotion #kakmirahmimazboutique#relian#mascara#visitmyig #beauty#bazarpaknil #vmig #iklanniaga #iklanvisitig #onlineshopping#satinskinz #wonderglow#emilay#figureup#perlacoffee#supplement#heightup#naked2#naked3#gorgeousfiber

Kdg2 kita pelik supplemen kita mkn x jalan2 mcm org lain! 👉👉👉👉👉👉👉 tapi sbnrnye sebb kita x detox dulu dgn gorgeous fiber #gorgeousfiber #detox #beauty #slimming #promotion #iklanniaga #iklanvisitig #instashop #instadaily #sayajual #sayajualmurah #visitmyig

Sudah minum dan telan macam2 supplement tapi kulit tak cerah2 juga?
Sudah pakai macam2 skincare tapi jerawat dan jeragat masih tak hilang2?
Sudah berdiet dan cuba macam2 produk tapi tak kurus2?
Jangan mengeluh dan salahkan produk2 tu.. Ini bermakna badan anda banyak toksin yang menghalang penyerapan nutrisi di serap badan secara optimum!
Anda patutnya berDETOX dulu..
Cuba 2BE GORGEOUS FIBER..
Jimat duit, jimat masa..
Bila sistem penghadaman baik, usus bersih, maka perjalanan darah pun lancar.. metabolisme stabil..
Jadi barulah supplement yang anda makan/minum akan memberi manfaat pada tubuh badan.
Nak kulit cantik? Nak buang lemak? Nak cerah berseri?
Mulakan dengan DETOX.. RM 50 only inc postage sem#gorgeousfiber#detox#beauty#slimming#promotion #sayajualmurah #sayajual #iklanvisitig #instashop #instadaily #visitmyig #vmig

Most Popular Instagram Hashtags