[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gorgeousbyrcw

25770 posts

TOP POSTS

Sunnah hari Jumaat
1. Memperbanyakkan selawat ke atas nabi Muhammad (S.A.W)
2. Membaca surah Al-Kahfi
3. Mandi
4. memakai wangian
5. Berdoa .
.
#preciousbyrcw #gorgeousbyrcw .
@byrcwtestimoni @byrcw

#Repost @rozitachewan1 with @repostapp.
・・・
Sisters are special, from young ones to old.God gave me sisters.More PRECIOUS than gold.❤ #preciousbyRCW #gorgeousbyRCW #oct192015

@Regrann from @rozitachewan1 - Penampilan yang cantik adalah saat kita merasakan nyaman dengan diri sendiri .
.
#preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #perfumecelebrity #perfumecheta .
.
@byrcw @byrcwtestimoni @preciousbyrcw - #regrann
Jom dapatkan dari sis.READY STOCK. WA 012.284.8054

COD SHAH ALAM & SG BULOH ( SATURDAY & SUNDAY ONLY FOR SG BULOH)

Tak gorgeous macam che ta, dapat pakai perfume che ta pon jadi la...#gorgeousbyrcw

#Repost @therealzainsaidin with @repostapp
・・・
Visiting vendville @vendville can't wait for@the Kuantan store to be open 😁 #gorgeousbyrcw #zapatosshoes23 #zapatosbyzainsaidin

Thankyou beautiful hot mummy. See you again for the next job/event ❤️ #gorgeousbyrcw #teratakfest #johorbahru

Sunday paling best bila the next monday tu cuti .. yehaaaaa #zsrcw #actualylakiisukasangatbauperfumei 😘 #gorgeousbyrcw

Perfume can be good . . . especially if you get one that goes with your chemistry .
.
#preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #perfumecheta #byrcw .
.
@byrcw @byrcwtestimoni

Satu satunya nya perfume yang menjadi kegemaran rakyat Malaysia!!!
Murah .
Wangi .
Tahan lama .
Mesra solat !
.
#selebrityperfume #perfume #perfumecheta #preciousbyrcw #gorgeousbyrcw .
@preciousbyrcw @byrcwtestimoni @byrcw

MOST RECENT

Pleasure is the flower that passes; remembrance, the lasting perfume.
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

Selamat pagi 🌤🌅
Pencuci Goyang Segar memberikan kesegaran sepanjang hari 🌸🌸.
.
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #losyenputihajaibbyrcw #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw

Selamat pagi ... ada yg tgh makan mee hoon ka pagi ni? Tak kisah lah menyoqok apa pun tapi yang penting , WAJIB minum JUS GOYANG RAPAT dulu na😘💋 .
#jusgoyangrapat #memangmendapat .
.
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara,
✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat . .
.
Whatsapp 011-1123 3874

Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara,
✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat

Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara,
✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat

Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara,
✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat

“I love that a scent can make memories come alive” ❤️
- Gorgeous byRCW .
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

JUS GOYANG RAPAT #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
.
🎉PROMOSI
1 BOTOL - RM40
2 BOTOL - RM78
.
.
Whatsapp 011-1123 3874 .
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM

Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

JUS GOYANG RAPAT #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
.
🎉PROMOSI
1 BOTOL - RM40
2 BOTOL - RM78
.
.
Whatsapp 011-1123 3874 .
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM

Borong jgn tak borong ! 😘😘
.
.
Whatsapp 011 1123 3874 skrg !!

Borong jgn tak borong ! 😘😘
.
.
Whatsapp 011 1123 3874 skrg !!

Borong jgn tak borong ! 😘😘
.
.
Whatsapp 011 1123 3874 skrg !!

RANGKAIAN PRODUK BY RCW... BEST KAN KALAU ADA SEMUA PRODUK BY RCW... DAH LA PRODUK BEST, FOUNDER WOW, CONFIRM YANG CONSUME PRODUK PUN JADI WOW WOW WOW... BERMINAT?
KLIK JE www.wasap.my/60127057773/produkrcw

#byrcw
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw
#preciousbyrcw
#putihajaibbyrcw
#gorgeousbyrcw

Gorgeous by RCW is classified as Floral Fruity fragrance. Gorgeous is a tribute to modern femininity and irresistible combination of grace, strength and independent spirit. It's so feminine and classy without being boring. The perfect amount of sweet and warm mixed together. It lingers for a long time which is nice and enchants the senses. This smell is perfect for everyday and that special occasion. A fragrance that captivates your senses.
The perfume combines three notes:
.
Top notes:
Blackcurrant
.
Center notes:
Floral (jasmine & may rose) .
Base notes:
Vanilla & patchouli .
.
.
.
🌸🌸🌸 BERMINAT KLIK www.wasap my/60127057773/gorgeousbyrcw

#perfumegorgeous
#gorgeousbyrcw
#byrcw
#precious
#gorgeous
#perfume
#love
#elegant
#celebrity

Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara,
✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat

Precious by RCW adalah suatu wangian yang sangat hebat, memikat lagi mengoda ,haruman mewah yang tahan lama sepanjang hari membangkitkan keyakinan diri si pemakai, halal diyakini ,sentiasa diingati , suatu kenangan tercipta kerana ia adalah "precious"
Haruman mewah ini adalah dari gabungan istimewa rose, vanilla dan musk suatu haruman yang sentiasa membuatkan setiap jiwa membara menginginkannya😍😍😍😘😘😘❤❤❤ #PreciousbyRCW
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

PROMOSI PROMOSI 🎉
.
.
Whatsapp 011-1123 3874
.
.
🚗 FREE COD SHAH ALAM

PROMOSI PROMOSI 🎉
.
.
Whatsapp 011-1123 3874
.
.
🚗 FREE COD SHAH ALAM

.
#PencuciGoyangSegar by #RozitaCheWan feminine wash terbaik untuk semua wanita ;
.
💁🏼Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita ;
💁🏼Merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina ;
💁🏼Melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut ;
💁🏼Mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina ;
💁🏼Mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan ;
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#lotionputihajaib
#rozitachewan

@Regranned from @byrcw - If u wanted your outer to be looking good remember to clean your inner first ❤️ Jus Goyang Rapat .
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity - #regrann

Ready stock set putih ajaib

Perfume precious che ta & lotion putih ajaib
1 box rm50 exc postage
Postage rm 10
Boleh bg untuk org tersayang, birthday gift, krismas gift, anniversary

Cod Semenyih weekend
Cod sentul timur weekday
Whatsapp 0162975387

#jusgoyangrapat #jusgoyangrapatbyRCW
#preciousbyrcw #gorgeousbyrcw #minyakwangicheta #byrcw #testimonijusgoyangrapat #preciouscheta #putihajaibrcw
#testimonicustomerfarahbestshop #agentsahrcw
#perfumeartis
#perfumeselebriti #minyakwangiartis #semenyih #codsemenyih #tescosemenyih #bangilama #beranang #kptmberanang #codsentul #codbandarbarusentul #codlrtsentultimur #sentultimur #lrtsentultimur #sentul

Gorgeous by RCW is classified as Floral Fruity fragrance. Gorgeous is a tribute to modern femininity and irresistible combination of grace, strength and independent spirit. It's so feminine and classy without being boring. The perfect amount of sweet and warm mixed together. It lingers for a long time which is nice and enchants the senses. This smell is perfect for everyday and that special occasion. A fragrance that captivates your senses.
The perfume combines three notes:
.
Top notes:
Blackcurrant
.
Center notes:
Floral (jasmine & may rose) .
Base notes:
Vanilla & patchouli .
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

@Regranned from @byrcw - Serlahkan aura dengan keyakinan tanpa ragu. Jus Goyang Rapat memberikan tenaga sepanjang hari, tanpa rasa lesu dan penat.❤️
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity - #regrann

If u wanted your outer to be looking good remember to clean your inner first ❤️ Jus Goyang Rapat .
.
Ready stock
📲0175114299
📮1Msia
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara,
✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
・・・
STRESS KITARAN HAID TAK TERATUR? 😫

Bukan senang jadi perempuankan, kalau haid tak keluar atau keluar tak teratur mulalah risau dan mood pun akan jadi serba tak kena.
Kesian orang sekeliling tak pasal - pasal jadi mangsa kemarahan. Bukan tu saja tak normal lah bagi wanita yang belum monoposkan urmmm badan pun jadi tak sihat.
Tapi setiap masalah ada penyelesaiannya. Sebab tu Che Ta share dengan korang Jus Goyang Rapat ni. Lepas ni takdelah dah masalah haid tak teratur atau tak keluar tak mengikut masa dah.
Jom whatsapp kami sekarang dengan kata laluan “NAK SIHAT” -> .

011 3362 0424
011 3362 0424
011 3362 0424
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #ampang #wanita #wanitaluarbiasa #break #sayajual #jombeli #igmalaysia #malaysiafollower #igshopmalaysia #instashopmalaysia #instashoponlinemalaysia #onlineshopmalaysia #andakayadanberjaya #tular #viral #sayasuka

#Repost @byrcw (@get_repost)
・・・
Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
✔️Menstabilkan hormon
✔️Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔️Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔️Mengecutkan peranakan
✔️Vagina lebih grib dan tidak kering
✔️Menegangkan payudara,
✔️Awet muda
✔️Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔️Merawat keputihan
✔️Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔️Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat . Dapatkan dari kami di
.011 3362 0424
.011 3362 04 24
.011 3362 0424
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

#Repost @rozitachewan1 (@get_repost)
・・・
STRESS KITARAN HAID TAK TERATUR? 😫

Bukan senang jadi perempuankan, kalau haid tak keluar atau keluar tak teratur mulalah risau dan mood pun akan jadi serba tak kena.
Kesian orang sekeliling tak pasal - pasal jadi mangsa kemarahan. Bukan tu saja tak normal lah bagi wanita yang belum monoposkan urmmm badan pun jadi tak sihat.
Tapi setiap masalah ada penyelesaiannya. Sebab tu Che Ta share dengan korang Jus Goyang Rapat ni. Lepas ni takdelah dah masalah haid tak teratur atau tak keluar tak mengikut masa dah.
Jom whatsapp kami sekarang dengan kata laluan “NAK SIHAT” -> .

011 3362 0424
011 3362 0424
011 3362 0424
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #ampang #wanita #wanitaluarbiasa #break #sayajual #jombeli #igmalaysia #malaysiafollower #igshopmalaysia #instashopmalaysia #instashoponlinemalaysia #onlineshopmalaysia #andakayadanberjaya #tular #viral #sayasuka

JUS GOYANG RAPAT #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
.
🎉PROMOSI
1 BOTOL - RM40
2 BOTOL - RM78
.
.
Whatsapp 011-1123 3874 .
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM

JUS GOYANG RAPAT #memangmendapat .
@byrcw @byrcwtestimoni .
.
.
🎉PROMOSI
1 BOTOL - RM40
2 BOTOL - RM78
.
.
Whatsapp 011-1123 3874 .
.
.
🚗FREE COD SHAH ALAM

#JusGoyangRapatByRCW - Setiap malam umpama malam pertama.
Rahsia rozitachewan kini boleh anda kongsi. Eksklusif oleh byrcw
🌸🌸🌸
.
.
Ready stock
📲0175114299
📮1Msia

#jusgoyangrapatbyrcw #produkcheta #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #lotionputihajaibbyrcw

Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat:
.
. ✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara,
✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat .
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

#JusGoyangRapatByRCW - Setiap malam umpama malam pertama.
Rahsia rozitachewan kini boleh anda kongsi. Eksklusif oleh byrcw
🌸🌸🌸
.
.
Ready stock
📲0175114299
📮1Msia

#jusgoyangrapatbyrcw #produkcheta #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #lotionputihajaibbyrcw

#JusGoyangRapatByRCW - Setiap malam umpama malam pertama.
Rahsia rozitachewan kini boleh anda kongsi. Eksklusif oleh byrcw
🌸🌸🌸
.
.
Ready stock
📲0175114299
📮1Msia

#jusgoyangrapatbyrcw #produkcheta #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #lotionputihajaibbyrcw

#JusGoyangRapatByRCW - Setiap malam umpama malam pertama.
Rahsia rozitachewan kini boleh anda kongsi. Eksklusif oleh byrcw
🌸🌸🌸
.
.
Ready stock
📲0175114299
📮1Msia

#jusgoyangrapatbyrcw #produkcheta #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #lotionputihajaibbyrcw

#JusGoyangRapatByRCW - Setiap malam umpama malam pertama.
Rahsia rozitachewan kini boleh anda kongsi. Eksklusif oleh byrcw
🌸🌸🌸
.
.
Ready stock
📲0175114299
📮1Msia

#jusgoyangrapatbyrcw #produkcheta #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #lotionputihajaibbyrcw

#JusGoyangRapatByRCW - Setiap malam umpama malam pertama.
Rahsia rozitachewan kini boleh anda kongsi. Eksklusif oleh byrcw
🌸🌸🌸
.
.
Ready stock
📲0175114299
📮1Msia

#jusgoyangrapatbyrcw #produkcheta #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #lotionputihajaibbyrcw

SAMPAI BILA NAK PANDANG CERMIN TENGOK JERAWAT MAKIN SERONOK TIMBUL SANA SINI?
Memang sakit hati sangat bila tengok jerawat datang singgah kat muka ni. Duit jangan cakap. Dah beribu dah habis beli macam-macam.
Tapi sayang. Semua tu cuma janji palsu. Jerawat masih lagi kat tempat yang sama. Tak surut. Tak hilang.
Sebenarnya kan ramai yang tak tahu penjagaan dalaman memainkan peranan yang sangat penting.
Kalau kita tonyoh pencuci muka dan krim banyak mana pun tak akan berkesan jika dalaman kita tak terjaga dengan baik.
Nak tahu #RAHSIA muka Cheta tetap maintan flawless gebu licin sampai hari ini?
Mudah sahaja!

Cheta sentiasa pentingkan penjagaan dalaman.
Tak rajin? Leceh? Malas?

Takpe. Ada jalan shortcut. Kalau anda serius nak hilangkan jerawat, minum sahaja Jus Goyang Rapat.
Memang goyang jerawat tu semua. Kihkih. Jom PM kami sekarang dan mantapkan penjagaan dalaman anda sekarang ke 011-1123 3874 dengan kata laluan “NAK NYAH JERAWAT”

Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat: .
.
✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara,
✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat .
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat:
.
. ✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara,
✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat .
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

Jus GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
Khasiat:
.
. ✔Menstabilkan hormon
✔Memberikan tenaga dalaman, menguatkan rahim kpd yang selalu keguguran
✔Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
✔Mengecutkan peranakan
✔Vagina lebih grib dan tidak kering
✔Menegangkan payudara,
✔Awet muda
✔Mengurangkan sakit sengugut ( yang belum kahwin dan sudah kahwin )
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
✔Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat .
.
📲Whatsapp 011 1123 3874

Pernah dengar orang kata lepas cuba Pencuci ni rasa lebih segar dan bersih. Masa tu tak percaya lagi... Tapi bila dah cuba.. eh betullah.. Harga murah pulak tu.. RM29 sahaja.. napa nak beli yg hat mahal. Cut cost tapi sangat berbaloi. Jom dapatkan dari kami di
011 3362 0424
011 3362 0424
011 3362 0424

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #ampang #wanita #wanitaluarbiasa #break #sayajual #jombeli #igmalaysia #malaysiafollower #igshopmalaysia #instashopmalaysia #instashoponlinemalaysia #onlineshopmalaysia #andakayadanberjaya #tular #viral #sayasuka

#Repost @byrcw (@get_repost)
・・・
Pencuci goyang segar:
🌸Extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita,
🌸 merawat keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina
🌸 melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
🌸 mengecut dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH vagina
🌸 mengecutkan vagina serta merawat kembali saluran peranakan. .
Hanya RM29 sahaja.. murah sangat uolls. Jom whatsApp kami di
.011 3362 0424
.011 3362 0424
.011 3362 0424
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity

.
Anak : Mummy dah minum Jus belum??????
Mummy : Ada nampak mummy happy??????
Anak : Yer mummy nampak happy hari ini Mummy : maksudnya mummy dah minum #Jus_Goyang_Rapat 😙😙😙
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#byrcw
#precious
#gorgeous
#perfume
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382

Most Popular Instagram Hashtags