#goodiesbag

MOST RECENT

Mockup cek dengan kotak songket 😊 Memang EXCLUSIVE habislah hantaran uols nanti. Hehehe
.
Pelbagai pilihan yg boleh dipilih bermula dari RM60 - RM150... Ada model bertapak, dan juga ada yang berkotak... Lagi best ada pulak yang berlampu. Eksklusif habis dengan harga mampu milik πŸ’•
.
Segera dapatkan mockup cek idaman sebagai salah satu hantaran anda nnti 😘
.
.
WHATSAPP 017-2279140
.
.

#pesonapengantin #hantarankahwin #hantarannikah #kadkahwin #dulanghantaran #pakejkahwin #kadjimat #goodiesbag #goodiesbagmurah #doorgiftkahwin #kadkahwinmurah #kahwin #perkahwinan #majliskahwin #hantaranperkahwinan #bazaarpaknil #persiapannikah #nikah #barangperkahwinan #kerjakahwin #jomkahwin #malaywedding #malayweddingguide #praperkahwinan #mockupcek #cekhantaran #catatannikah #jomkahwin #inspirasiperkahwinan #bajupengantin #butikpengantin

DONE

PRINTED KRAFT PAPERBAG
Type : BROWN V-SHAPE BOTTOM
Printing : COLOR
Mesurement : 21cm x 13cm

INFO YG PERLU ANDA TAHU
SEBELUM BUAT TEMPAHAN

1. Ukuran paperbag akan jadi kecil dari ukuran asal selepas paperbag dibuka / goodies dimasukkan

21cm x 13cm ~> + - 16cm x 13cm

2. Ini adalah ukuran bagi brown paperbag V-Shape bottom yg pihak kami gunakan.

3. Adakalanya ukuran ADA PERBEZAAN +- 1@2cm mengikut pihak pengeluar@pembekal. Ini diluar kawalan kami.

4. Tapak akan terbentuk dgn sendiri bila anda letak goodies dalamnya nnt. Tapi kalau nak lagi kemas, boleh lipat dulu bhgn bawah untuk create line tapak

5. Bahagian atas, anda boleh lipat untuk tutup paperbag ini then klip or stample..ATAU boleh juga guna doily paper untuk lebih menarik

6. Sila pastikan UKURAN ITEM/GOODIES ANDA bersesuaian dengan ukuran paperbag ye.
Size paperbag ada dinyatakan di atas.

#goodiebags #paperbagmurah #goodiesbagmurah #paperbagcomel #paperbagbertali #weddinggoodiesbag #whitepaperbag #birthdaygoodiebag #sayajual #sayajualmurah #wedding #kahwin #harijadi #doorgiftkahwin #cukurjambul #perkahwinan #baazarpaknil
#aqiqahgift #doorgiftmurah #paperbagjimat #printedpaperbag
#brownpaperbag #goodiesbag #paperbagputih #cenderahati #begkertasmurah #kraftpaperbag #berendoi #paperbagcoklat #birthdaygoodiebag #sayajual #sayajualmurah #wedding #kahwin #aqiqahgift #doorgiftmurah #paperbagjimat #printedpaperbag
#brownpaperbag #goodiesbag #paperbagputih #cenderahati #begkertasmurah #kraftpaperbag #berendoi #paperbagcoklat

DONE

PRINTED KRAFT PAPERBAG
Type : BROWN V-SHAPE BOTTOM
Printing : COLOR
Mesurement : 21cm x 13cm

INFO YG PERLU ANDA TAHU
SEBELUM BUAT TEMPAHAN

1. Ukuran paperbag akan jadi kecil dari ukuran asal selepas paperbag dibuka / goodies dimasukkan

21cm x 13cm ~> + - 16cm x 13cm

2. Ini adalah ukuran bagi brown paperbag V-Shape bottom yg pihak kami gunakan.

3. Adakalanya ukuran ADA PERBEZAAN +- 1@2cm mengikut pihak pengeluar@pembekal. Ini diluar kawalan kami.

4. Tapak akan terbentuk dgn sendiri bila anda letak goodies dalamnya nnt. Tapi kalau nak lagi kemas, boleh lipat dulu bhgn bawah untuk create line tapak

5. Bahagian atas, anda boleh lipat untuk tutup paperbag ini then klip or stample..ATAU boleh juga guna doily paper untuk lebih menarik

6. Sila pastikan UKURAN ITEM/GOODIES ANDA bersesuaian dengan ukuran paperbag ye.
Size paperbag ada dinyatakan di atas.

#goodiebags #paperbagmurah #goodiesbagmurah #paperbagcomel #paperbagbertali #weddinggoodiesbag #whitepaperbag #birthdaygoodiebag #sayajual #sayajualmurah #wedding #kahwin #harijadi #doorgiftkahwin #cukurjambul #perkahwinan #baazarpaknil
#aqiqahgift #doorgiftmurah #paperbagjimat #printedpaperbag
#brownpaperbag #goodiesbag #paperbagputih #cenderahati #begkertasmurah #kraftpaperbag #berendoi #paperbagcoklat #birthdaygoodiebag #sayajual #sayajualmurah #wedding #kahwin #aqiqahgift #doorgiftmurah #paperbagjimat #printedpaperbag
#brownpaperbag #goodiesbag #paperbagputih #cenderahati #begkertasmurah #kraftpaperbag #berendoi #paperbagcoklat

DONE

PRINTED KRAFT PAPERBAG
Type : BROWN V-SHAPE BOTTOM
Printing : COLOR
Mesurement : 21cm x 13cm

INFO YG PERLU ANDA TAHU
SEBELUM BUAT TEMPAHAN

1. Ukuran paperbag akan jadi kecil dari ukuran asal selepas paperbag dibuka / goodies dimasukkan

21cm x 13cm ~> + - 16cm x 13cm

2. Ini adalah ukuran bagi brown paperbag V-Shape bottom yg pihak kami gunakan.

3. Adakalanya ukuran ADA PERBEZAAN +- 1@2cm mengikut pihak pengeluar@pembekal. Ini diluar kawalan kami.

4. Tapak akan terbentuk dgn sendiri bila anda letak goodies dalamnya nnt. Tapi kalau nak lagi kemas, boleh lipat dulu bhgn bawah untuk create line tapak

5. Bahagian atas, anda boleh lipat untuk tutup paperbag ini then klip or stample..ATAU boleh juga guna doily paper untuk lebih menarik

6. Sila pastikan UKURAN ITEM/GOODIES ANDA bersesuaian dengan ukuran paperbag ye.
Size paperbag ada dinyatakan di atas.

#goodiebags #paperbagmurah #goodiesbagmurah #paperbagcomel #paperbagbertali #weddinggoodiesbag #whitepaperbag #birthdaygoodiebag #sayajual #sayajualmurah #wedding #kahwin #harijadi #doorgiftkahwin #cukurjambul #perkahwinan #baazarpaknil
#aqiqahgift #doorgiftmurah #paperbagjimat #printedpaperbag
#brownpaperbag #goodiesbag #paperbagputih #cenderahati #begkertasmurah #kraftpaperbag #berendoi #paperbagcoklat #birthdaygoodiebag #sayajual #sayajualmurah #wedding #kahwin #aqiqahgift #doorgiftmurah #paperbagjimat #printedpaperbag
#brownpaperbag #goodiesbag #paperbagputih #cenderahati #begkertasmurah #kraftpaperbag #berendoi #paperbagcoklat

DONE

PRINTED KRAFT PAPERBAG
Type : BROWN V-SHAPE BOTTOM
Printing : COLOR
Mesurement : 21cm x 13cm

INFO YG PERLU ANDA TAHU
SEBELUM BUAT TEMPAHAN

1. Ukuran paperbag akan jadi kecil dari ukuran asal selepas paperbag dibuka / goodies dimasukkan

21cm x 13cm ~> + - 16cm x 13cm

2. Ini adalah ukuran bagi brown paperbag V-Shape bottom yg pihak kami gunakan.

3. Adakalanya ukuran ADA PERBEZAAN +- 1@2cm mengikut pihak pengeluar@pembekal. Ini diluar kawalan kami.

4. Tapak akan terbentuk dgn sendiri bila anda letak goodies dalamnya nnt. Tapi kalau nak lagi kemas, boleh lipat dulu bhgn bawah untuk create line tapak

5. Bahagian atas, anda boleh lipat untuk tutup paperbag ini then klip or stample..ATAU boleh juga guna doily paper untuk lebih menarik

6. Sila pastikan UKURAN ITEM/GOODIES ANDA bersesuaian dengan ukuran paperbag ye.
Size paperbag ada dinyatakan di atas.

#goodiebags #paperbagmurah #goodiesbagmurah #paperbagcomel #paperbagbertali #weddinggoodiesbag #whitepaperbag #birthdaygoodiebag #sayajual #sayajualmurah #wedding #kahwin #harijadi #doorgiftkahwin #cukurjambul #perkahwinan #baazarpaknil
#aqiqahgift #doorgiftmurah #paperbagjimat #printedpaperbag
#brownpaperbag #goodiesbag #paperbagputih #cenderahati #begkertasmurah #kraftpaperbag #berendoi #paperbagcoklat #birthdaygoodiebag #sayajual #sayajualmurah #wedding #kahwin #aqiqahgift #doorgiftmurah #paperbagjimat #printedpaperbag
#brownpaperbag #goodiesbag #paperbagputih #cenderahati #begkertasmurah #kraftpaperbag #berendoi #paperbagcoklat

DONE

PRINTED KRAFT PAPERBAG
Type : BROWN V-SHAPE BOTTOM
Printing : COLOR
Mesurement : 21cm x 13cm

INFO YG PERLU ANDA TAHU
SEBELUM BUAT TEMPAHAN

1. Ukuran paperbag akan jadi kecil dari ukuran asal selepas paperbag dibuka / goodies dimasukkan

21cm x 13cm ~> + - 16cm x 13cm

2. Ini adalah ukuran bagi brown paperbag V-Shape bottom yg pihak kami gunakan.

3. Adakalanya ukuran ADA PERBEZAAN +- 1@2cm mengikut pihak pengeluar@pembekal. Ini diluar kawalan kami.

4. Tapak akan terbentuk dgn sendiri bila anda letak goodies dalamnya nnt. Tapi kalau nak lagi kemas, boleh lipat dulu bhgn bawah untuk create line tapak

5. Bahagian atas, anda boleh lipat untuk tutup paperbag ini then klip or stample..ATAU boleh juga guna doily paper untuk lebih menarik

6. Sila pastikan UKURAN ITEM/GOODIES ANDA bersesuaian dengan ukuran paperbag ye.
Size paperbag ada dinyatakan di atas.

#goodiebags #paperbagmurah #goodiesbagmurah #paperbagcomel #paperbagbertali #weddinggoodiesbag #whitepaperbag #birthdaygoodiebag #sayajual #sayajualmurah #wedding #kahwin #harijadi #doorgiftkahwin #cukurjambul #perkahwinan #baazarpaknil
#aqiqahgift #doorgiftmurah #paperbagjimat #printedpaperbag
#brownpaperbag #goodiesbag #paperbagputih #cenderahati #begkertasmurah #kraftpaperbag #berendoi #paperbagcoklat #birthdaygoodiebag #sayajual #sayajualmurah #wedding #kahwin #aqiqahgift #doorgiftmurah #paperbagjimat #printedpaperbag
#brownpaperbag #goodiesbag #paperbagputih #cenderahati #begkertasmurah #kraftpaperbag #berendoi #paperbagcoklat

DONE

PRINTED KRAFT PAPERBAG
Type : BROWN V-SHAPE BOTTOM
Printing : COLOR
Mesurement : 21cm x 13cm

INFO YG PERLU ANDA TAHU
SEBELUM BUAT TEMPAHAN

1. Ukuran paperbag akan jadi kecil dari ukuran asal selepas paperbag dibuka / goodies dimasukkan

21cm x 13cm ~> + - 16cm x 13cm

2. Ini adalah ukuran bagi brown paperbag V-Shape bottom yg pihak kami gunakan.

3. Adakalanya ukuran ADA PERBEZAAN +- 1@2cm mengikut pihak pengeluar@pembekal. Ini diluar kawalan kami.

4. Tapak akan terbentuk dgn sendiri bila anda letak goodies dalamnya nnt. Tapi kalau nak lagi kemas, boleh lipat dulu bhgn bawah untuk create line tapak

5. Bahagian atas, anda boleh lipat untuk tutup paperbag ini then klip or stample..ATAU boleh juga guna doily paper untuk lebih menarik

6. Sila pastikan UKURAN ITEM/GOODIES ANDA bersesuaian dengan ukuran paperbag ye.
Size paperbag ada dinyatakan di atas.

#goodiebags #paperbagmurah #goodiesbagmurah #paperbagcomel #paperbagbertali #weddinggoodiesbag #whitepaperbag #birthdaygoodiebag #sayajual #sayajualmurah #wedding #kahwin #harijadi #doorgiftkahwin #cukurjambul #perkahwinan #baazarpaknil
#aqiqahgift #doorgiftmurah #paperbagjimat #printedpaperbag
#brownpaperbag #goodiesbag #paperbagputih #cenderahati #begkertasmurah #kraftpaperbag #berendoi #paperbagcoklat #birthdaygoodiebag #sayajual #sayajualmurah #wedding #kahwin #aqiqahgift #doorgiftmurah #paperbagjimat #printedpaperbag
#brownpaperbag #goodiesbag #paperbagputih #cenderahati #begkertasmurah #kraftpaperbag #berendoi #paperbagcoklat

Ya. Si VIP glass jar ni memang segakk bergaya. Nampak seksi dan tampan 😎
_
Ada yang ingat material nya plastik. Bukan plastik ya tapi KACA. Sebab itulah dia nampak " kerrlasss kau jah ".
_
Kami tau ramai yang berangan nak bagi tetamu set VIP glass jar ni. Tapi bila risik harga, lari bajet. Mula lah drama sedih 18 episod beserta murung 10 hari 9 malam.
_
Takda yang mustahil. Korang boleh dapatkan set ni kalau guna tips simple. Contohnya, majlis korang lagi 6 bulan. Korang dah boleh booking sesiap dari sekarang dan boleh buat bayaran ansuran 2/3/4/5 kali sebelum majlis tiba.
_
Jadi korang tak kan rasa sedih kalau tak dapat set VIP glass jar idaman korang ni. Mesti happy bila tengok guest yang datang majlis korang nanti seronok dapat doorgift eksklusif macam ni.
_
Memang tetamu tak kan buang. Tapi dorang akan tanya tuan rumah. " Eh, cantik doorgift majlis awk haritu, kat mana tempah? ". " dah semestinya tempah kat @nonasugary_ideas doorgift cantik " heee😁
_
Dah dapat jalan penyelesaian untuk dapatkan doorgift VIP glass jar ni? Lekas picit link whatsapp kami di bio sekarang dan buat booking sesiap oke!πŸ‘
_
Tempahan dari panel tempat perkahwinan dan full pakej dari @riyaazeventspace untuk pengantin Hidayah ❀ Zafuan. Terima kasih tuan rumah😊

HELLO WARGA MALAYSIA, BRUNEI & SINGAPORE πŸ“£

TEMPAHAN BEG UNCANG (Pouch Bag/Goodies Bag) DIBUKA SEKARANG UNTUK SEGALA JENIS PERNIAGAAN KOMERSIAL & SEBARANG BENTUK MAJLIS PADA 2018!
___________________________

Selain dijadikan sebagai goodies bag majlis Perkahwinan/Pertunangan/Birthday, pouch bag ini juga sangat sesuai dijadikan sebagai packaging produk terutamanya untuk pemilik2 perniagaan
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
πŸ“Œ Pakaian Muslimah
πŸ“Œ Telekung
πŸ“Œ Tudung & Shawl
πŸ“Œ Kosmetik Wanita
πŸ“Œ Pakaian Lokal Brand
πŸ“Œ Pomade & Beard Oil
πŸ“Œ Perfume
πŸ“Œ Barang kemas, Emas
πŸ“Œ Aksesori Wanita
πŸ“Œ Pakaian Bundle
πŸ“Œ Kasut, Beg
πŸ“Œ DLL
___________________________

For order & inquiry πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
WHATSAPP // 0128399688
Please share & repost ye πŸ˜„

#sayajual #kamijual #pouchbag #pouchbagmurah #totebag #beguncang #drawstringbag #muslinbag #goodiesbag #dustbag #weddinggoodiesbag #wedding #malaywedding #malaysiawedding #bruneiwedding #event #product #packaging #pomade #perfume #shawl #jewellery #lokalah #instashops #igshops #igersmalaysia #kainbatik #malaysia #singapore #brunei

YASSIN CUSTOM😍😍😍 .
.
MURAH . EXCLUSIVE . CANTIK . STOCK LAKU KERAS.
Kalau dah out of stock sila gigit jari πŸ˜πŸ˜‚
Yassin shj RM 1.50
Yassin + Pillow Box RM 2.10sen sahaja

#doorgift
#doorgiftmurah
#doorgiftkawinbajet
#doorgiftakikahmurah
#doorgiftaqiqah
#doorgiftaqiqahmurah
#doorgiftbajet
#goodiesmurah
#goodies
#goodiesbag
#goodieskahwin

YASSIN CUSTOM😍😍😍 .
.
MURAH . EXCLUSIVE . CANTIK . STOCK LAKU KERAS.
Kalau dah out of stock sila gigit jari πŸ˜πŸ˜‚
Yassin shj RM 1.50
Yassin + Pillow Box RM 2.10sen sahaja

#doorgift
#doorgiftmurah
#doorgiftkawinbajet
#doorgiftakikahmurah
#doorgiftaqiqah
#doorgiftaqiqahmurah
#doorgiftbajet
#goodiesmurah
#goodies
#goodiesbag
#goodieskahwin

YASSIN CUSTOM😍😍😍 .
.
MURAH . EXCLUSIVE . CANTIK . STOCK LAKU KERAS.
Kalau dah out of stock sila gigit jari πŸ˜πŸ˜‚
Yassin shj RM 1.50
Yassin + Pillow Box RM 2.10sen sahaja

#doorgift
#doorgiftmurah
#doorgiftkawinbajet
#doorgiftakikahmurah
#doorgiftaqiqah
#doorgiftaqiqahmurah
#doorgiftbajet
#goodiesmurah
#goodies
#goodiesbag
#goodieskahwin

HELLO WARGA MALAYSIA, BRUNEI & SINGAPORE πŸ“£

TEMPAHAN BEG UNCANG (Pouch Bag/Goodies Bag) DIBUKA SEKARANG UNTUK SEGALA JENIS PERNIAGAAN KOMERSIAL & SEBARANG BENTUK MAJLIS PADA 2018!
___________________________

Selain dijadikan sebagai goodies bag majlis Perkahwinan/Pertunangan/Birthday, pouch bag ini juga sangat sesuai dijadikan sebagai packaging produk terutamanya untuk pemilik2 perniagaan
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
πŸ“Œ Pakaian Muslimah
πŸ“Œ Telekung
πŸ“Œ Tudung & Shawl
πŸ“Œ Kosmetik Wanita
πŸ“Œ Pakaian Lokal Brand
πŸ“Œ Pomade & Beard Oil
πŸ“Œ Perfume
πŸ“Œ Barang kemas, Emas
πŸ“Œ Aksesori Wanita
πŸ“Œ Pakaian Bundle
πŸ“Œ Kasut, Beg
πŸ“Œ DLL
___________________________

For order & inquiry πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
WHATSAPP // 0128399688
Please share & repost ye πŸ˜„

#sayajual #kamijual #pouchbag #pouchbagmurah #totebag #beguncang #drawstringbag #muslinbag #goodiesbag #dustbag #weddinggoodiesbag #wedding #malaywedding #malaysiawedding #bruneiwedding #event #product #packaging #pomade #perfume #shawl #jewellery #lokalah #instashops #igshops #igersmalaysia #kainbatik #malaysia #singapore #brunei

Most Popular Instagram Hashtags