[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#goodfoundationbase

116 posts

TOP POSTS

Soalannya sape sebenornya mat saleh sape Melayu ni? Hehehe..πŸ˜‚ nasi ayam pilihan saya and sayang makan burger kat Concorde Shah Alam.. lepas ni ke Sri Pentas 2... Mentor malam ni di TV3 sebelum @thesarimahshow πŸ˜πŸ’‹#bilasarimahkerja #nadzimuddinclan #sarimahshow #mentormilenia #tv3malaysia
#makandulu #bismillah #nasiayam #mymakeup #goodfoundationbase #mylook #mysecret

Myself and @elfiraloy at @protoncars tadi.. πŸ’‹πŸ’• ..was fun meeting all the Proton Senior Management and hanging out dengan Elfira today..β€οΈπŸ‘πŸ˜#sarimahshow #sarimah #proton #elfiraloy #marketing #meeting #ramadhanshow #protonmalaysia #lotus #myfoundation #mysecret #mylook #goodfoundationbase #tv3malaysia#sarimah

Hi uolls..salam petang..semua ok? Kita baru habis meeting,balik nak gim sikit..tadi meeting pasal bisnes yang InsyaAllah akan launch lepas raya nanti..πŸ€—
So..nasib baik hari ni foundation light, adui sangat pentingnya foundation yang tak melekit and tak oily time2 panas ni...😨kalau tak.. 😭 #cleanfoundation #workmode #seriousmode #bisnesbersamasarimah #nadzimuddinclan #afterraya #goodfoundationbase #mymakeup #mysecret #makeupsendiri #dvf #inajam #ramadan #staycalm #puasamindajugak

MOST RECENT

Hi uolls..salam petang..semua ok? Kita baru habis meeting,balik nak gim sikit..tadi meeting pasal bisnes yang InsyaAllah akan launch lepas raya nanti..πŸ€—
So..nasib baik hari ni foundation light, adui sangat pentingnya foundation yang tak melekit and tak oily time2 panas ni...😨kalau tak.. 😭 #cleanfoundation #workmode #seriousmode #bisnesbersamasarimah #nadzimuddinclan #afterraya #goodfoundationbase #mymakeup #mysecret #makeupsendiri #dvf #inajam #ramadan #staycalm #puasamindajugak

Tahniah @akimahmad menang malam tadi!!!!!πŸ‘πŸ‘πŸ»πŸ’ͺπŸ»πŸ€— throwback of us with @altimet behind the scenes @thesarimahshow malam tadi..cayalah πŸ˜πŸ‘#mentormillenia2017 #akim #elica #akimstacy #stacyanam #altimet #sarimahshow #tvshow #tv3malaysia #talkshow #sarimah #bilasarimahkerja #bisnesbersamasarimah #mymakeup #makeupsendiri #myfoundation #goodfoundationbase #comingsoon

11 malam ni!! Selepas Final MentorπŸ’ͺπŸ»πŸ“Ί saksikan @thesarimahshow bersama @akimahmad @altimet dan @puteriaishah_ ..juga penderaan penonton yang berlaku memang terbaik punyaaaaa πŸ˜…πŸ€—πŸ’ͺπŸ»πŸ‘πŸ˜­πŸ˜‚πŸ˜‚#sarimah #sarimahibrahim #tv3malaysia #akim #altimet #puteriaishah #goodpeople #sarimahshow #bilasarimahkerja #goodfoundationbase #mymakeup #mylook #bisnesbersamasarimah

Once again we are on Melodi together. So @zizanrazak869 memang giler.True. But Giler fun with intelligence tu yang penting. Big difference. Sometimes the funniest people are the most serious tau.Sometimes those who make others laugh need laughter the most. πŸ‘πŸ€—#zizanrazak #meloditv3 #sarimah #kawanlama #tvhosts #hardworking #hardworkpaysoff #thinkaboutit #mysecret #mylook #goodfoundationbase #mymakeup #behappy #goodpeople #laughter #entertainment #itsourjob #zizan

Sempat snap wefie kat Backstage before @meloditv3 tadi with @official_aimantino ..congrats dengan pencalonan dik.. πŸ€—πŸ‘πŸ’ͺ🏻 ok dah habis Melodi.....So See uolls malam ni!! Dating kat @thesarimahshow kul 11malam ok...πŸ˜β€οΈπŸ“Ί#sarimahshow #malamni #backstagetadi #aimantino #meloditv3 #mysecret #mylook #tv3malaysia #goodfoundationbase #mymakeup #singer #tvhost #beforewewentlive #bisnesbersamasarimah

My fav..milo ais....cawan ke ikat tepi ke in a 5 star hotel ke mamak ke at home ke...i ❀️it...kurang gula but always with milk. Dah ketagih sejak darjah 1....πŸ˜…πŸš› esok sebelum keluar kat @meloditv3 confirm minum....u gais??? Ketagih ni tak???
#hyper #myfavdrink #bismillah #beforeemceeing #beforegym #beforesleeping #beforeeverything #sarimah #myfoundation #mysecret #bisnesbersamasarimah #goodfoundationbase #milovan

Major #throwback of Myself and Paris Hilton in KL πŸ€—πŸ’‹πŸ˜@parishilton
She was lovely to interview and so much more serious in person than we all know her to be.. a smart lady..a business minded lady..πŸ‘ŒπŸ‘πŸŽ€πŸ€—πŸ’•πŸ’ƒβ€οΈ#parishilton #sarimah #sarimahibrahim #makeupsendiri #goodfoundationbase #bisnesbersamasarimah #sarimahandparishilton #TVshow #interview #tvhost #2015 #parishiltonfans #parishiltonperfume #parishilton

Selamat malam uolls..have a good weekend am on @meloditv3 1230.. Ahad ni ya.. ..lets be positive.. syukur... this was me tadi..earlier today.. kat rumah before heading out to emcee an event..πŸ€—πŸ’‹#sarimahibrahim #sarimahemceeing #mylook #myfoundation #mysecret #goodfoundationbase #bilasarimahbersiap #bilasarimahmakeupsendiri #makeupsendiri #diymakeup #bisnesbersamasarimah #tvhost #emcee #gettingready #happyweekend #sarimah

Hi uolls!! πŸ€—πŸ‘ Back to work today... πŸ’ͺ🏻 semoga rezeki melimpah bagi semua dan sama2 kita sentiasa bersyukur..susah senang tu memang akademi hidup...β€οΈπŸ’‹ #sarimahshow #sarimah #sarimahisback #ralphlauren #mylook #mysecret #myfoundation #goodfoundationbase #sarimahibrahim #tvhost #makeupsendiri #straighthairlook #syukurforwhatwehave #haveagreatday #positivity #sarimah

I have very inspiring guests on my show .. and @haziq_samrat memang memberi inspirasi pada ramai dengan mesej positifnya malam ini...πŸ‘πŸ’ͺπŸ»πŸ€—πŸ’•πŸ‘πŸ»#sarimahshow #tv3malaysia #sarimahibrahim #sekarang #inspirasi #haziqsamrat#sarimah #goodfoundationbase #makeupsendiri #bisnesbersamasarimah

Malam ni boleh tidur lewat!!!! Esok CUTI!!! πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
So kita dating at 11pm...πŸ˜πŸ“Ίβ°β€οΈ!!!
See uolls @ thesarimahshow THE SARIMAH SHOW on @tv3malaysia πŸ“Ί
#tv3 #malamINI #everysunday #itssarimahshowday #sarimahshow #9jamlagi #latenighttalkshow #feelgoodshow #apek #alifsatar #soowincci #kerusipanas #adaberani #okmari #sarimahisback #sarimah #sarimahibrahim #mymakeup #myfoundation #mysecret #myskincare #goodfoundationbase #lighttouch #nofakelashes #tvhost #beautysecrets #comingsoon #sarimah

Tonight 11pm on @tv3
#Repost @sarimahibrahim with @repostapp
・・・
Malam ini!!! πŸ“ΊOn @thesarimahshow 11pm..⏰ Gitu Gitu madness and FUN πŸ‘πŸ˜πŸ€— its been a loooong time since kitorang reunion... sejak filem MX3 back in 2003....😱πŸ’ͺ🏻 @saifulapek will be with me malam esok.. plus my Clever buddy @alifsatar πŸ€“ dan the pretty Tallllllll πŸ‘£@dr.soowincci πŸ’‹ #sarimahshow #sarimahibrahim #apek #alifsatar #soowincci #thesarimahshow #malamesok #datingagain #11malam #tv3malaysia #korangjanganterlepas #myfoundation #goodfoundationbase #mysecret #makeupsendiri #reunion #tvshow #talkshow

Most Popular Instagram Hashtags