#gonicky

5445 posts

TOP POSTS

MXGP riders and teams showing their support for Nicky Hayden! #GoNicky

sepenggal cerita #tempodoelo 😁😁😁 waktu itu nicky lewat bareng si nick sanen, ngana and beberapa temen say hi dan seperti biasa cekrek and bla bla...
nah tiba lah giliran ngana, apesnya pas mau ttd spidol ngana habis 😅 nicky said : this is did'nt work wkwkwk entah krn panik takut nicky nya buru2 pegi, ngana langsung cus sibuk cari spidol, tp apesnya tuh spidol keberadaanya didunia gaib 😑 ya udh lah ngana kaya pasrah gitu😖
tetiba ngana di tegor sama salah satu masternya stalked, dewi itu si nicky nungguin loe 😮 kaget aj, dlm hati ya Tuhan nicky baek banget 🙌 belum tentu rider lain mau ribet nungguin ngana (emang ngana sapa siek, hanya butiran debu di circuit 😅).
akhirnya entah dr mana spidol itu muncul and I got it...misi gw selesai. Thanks nicky 🙏 (inget banget, waktu itu nicky senyumnya asik 😁 krn tahu sendiri kan, rider2 USA it kan senyum nya jarang SALE )
whatever your condition now, keep strong nicky 🙏 #GONICKY #69 #kentuckykid

The world begins it's second week sending prayers of recovery to one of the greatest champions America has ever known #gonicky

We're at a loss for words right now. RIP Nicky, you will never be forgotten. #NH69 #GoNicky #KentuckyKid

Be strong like a lion @nicky_hayden. #GoNicky
Our thoughts and 🙏🏼 are with you and your family. Get well soon!!

Polisi Halangi Wartawan yang Ingin Foto Hayden di RS
.
Pihak kepolisian setempat tidak mau Nicky Hayden alami nasib seperti Michael Schumacher. Untuk itu, mereka memperketat keamanan di rumah sakit yang merawat ikon MotoGP tersebut
.
Hayden mengalami sebuah kecelakaan ketika sedang bersepeda di Italia. Insiden tersebut membuatnya harus menjalani perawatan di Cesena
.
Sebagaimana diberitakan Sepeedweek, pihak keamanan sudah memperketat keamanan rumah sakit yang merawat Hayden agar fotografer dan wartawan tidak sesuka hati keluar masuk rumah sakit
.
Menurut laporan media asal Jerman itu, pihak rumah sakit takut tragedi Schumacher yang dirawat di Grenoble, Prancis terulang
.
Saat itu, banyak sekali fotografer, wartawan, dan fans yang mendatangi rumah sakit tersebut, sehingga mereka kewalahan
.
Kemarin pamannya, Earl Hayden memberikan informasi terbaru tentang mantan juara MotoGP tersebut.
.
“Semuanya masih 100 persen sama seperti tiga hari terakhir. Belum ada yang berubah. Mohon doanya Hayden dan keluarga membutuhkan keajaiban” katanya, diberitakan Daily Star.
.
.
Sumber: indosport, speedweek & daily star
.
.
_____________________________

Suka info-info kayak gini?
.
Add Official Line @gazz.gp (pakai @)
.
Jangan sampai ketinggalan infonya
.

#vr46 #valentinorossi #valeyellow46 #marcmarquez #mm93 #marcmarquez93 #jorgelorenzo #jl99 #jorgelorenzo99 #pedrosa #danipedrosa #dp26 #andreaiannone #iannone #andreaiannone29 #maverickvinales #maverickvinales25 #25gang #motogp #frenchgp #gonicky

MOST RECENT

The Honda Fireblade now carries Nicky's number too #GoNicky

ニッキー追悼で
また、右下のカウルにするかな
ご冥福をお祈りします。
#ducati #ducati999 #gonicky

With very heavy hearts, we report that Nicky Hayden has succembed to injuries he sustained in a cycling incident in Italy#kentukykid #motogp #Hayden #gonicky

I'll also keep running with Nicky now!
#gonicky #nickyhayden

Untuk mengenang jasa dari mendiang Nicky Hayden, Team Honda Repsol memberi Stiker bertuliskan "69" dan juga nama"Nicky Hayden" pada samping visor motor Marquez maupun Pedrosa #thanksnicky
#goodbyenicky
#weproudofyou
#gonicky

ByeBye Nicky 69.... SBK, Nicky Hayden, the final journey home today

During the day the rider's body will leave the mortuary at the Bufalini hospital in Cesena to be flown to the USA

It will be his final journey to the United States. During the day, Nicky Hayden's body will leave the mortuary at the Bufalini hospital in Cesena for the trip home. Following the death of the American rider on Monday evening, mother Rose and brother Tommy expressed their desire to return to America as soon as possible.

On Tuesday, the public prosecutor's office in Rimini arranged for the repatriation of the casket, before the rider's family members agreed to organ donation, respecting the wishes of #69.

Nicky Hayden's body will leave Italy today for the United States and then Owensboro, in Kentucky, where the funeral will be held.

#gonicky #nickyhayden #69
#rideonkentuckykid
#legend #motoGP #WSBK #worldchampion #peoplechampion #69NH #restinpeace #raceinpeace #RIP #Kentycky #USA

Awesome stuff from my good bro Ducatisto #Repost @ducatisto (@get_repost)
・・・
To show support for the @nicky_hayden family, get yourself or someone else a Nicky Bear 🐻6️⃣9️⃣🇺🇸
Go to 👉🏼WWW.GABITOY.COM 🎁
All proceeds go to the Hayden family.
My heart goes out to the Hayden family and his fiancé @jpunk_ in this time of grief 😔
Let's do what we can for them.
I'm sending one to one of Nicky's biggest fans, @ducatista748 👋🏼😁
I hope it brightens your day just a little Gina.
#nickyhayden #kentuckykid #motogp #cyclist #gonicky #ducati #ducatipeople #teddybear #bikelife #forzaducati #motorcycle #cyclelife #lagunaseca #italy #forzanicky #cycling #69

Most Popular Instagram Hashtags