#gongxifacai

MOST RECENT

新年快樂 & 恭喜發財..
谢谢
Xièxiè to my great fams.. This is how tradition make us one
#gongxifacai
#chinesetradition

2019精美红包封热烈促销中!
每张红包最低只需 *RM0.08/pc*

农历新年已经渐渐接近,为自己定制一套专属红包设计,让企业独具一格,进而建立商业品牌

多款设计任你选择
每款设计还能免费印制自己的logo

最低订购数量从600张起
西马一律包邮
还等什么?赶快联络我们吧

#lunvonline #lunvprinting #designandprinting #moneypacket #angpao #redpacket #chinesenewyear #2019 #offsetprinting #gongxifacai #hongbao #chinese #festival #printing #promotion #customize #freedelivery #malaysia #business #branding #awareness #value

Rp 60.000/set
PO Angpao (Setiap pembelian per set = 60pcs ya, 1set 10pack)
Ukuran : 11.5 x 8cm
#angpao#imlek#mickeymouse#disney#thepooh#gongxifacai#kartun#

#GongXiFaCai ✌🙏

KETERANGAN :
100% Asli Lukisan Tangan!
Tingkat kemiripan 99%!
Di Lukis diatas KAYU!
Bukan kertas!
Tidak pudar atau luntur!
Dijamin lukisan Awet! tahan Panas dan Lembab!
===================
Kami siap membuatkan Kado lukisan yang lucu, menarik dan akan menjadi kejutan yg tak terlupakan untuk anda.
====================
Info detail Ukuran, Harga
Dan Pemesanan :
CHAT WA : 0895-0223-9766
.
TESTIMONI CEK IG :
@ PelukisIndo
.
.
.
#learnwithbule #practicewithbule #nativespeakermedan #medankursusinggris #kursusinggrismedan #greatenglishclub #testimonilukisan
#chinesenewyear #imlek #gongxifacai #lukiswajah

[POS KE TAK POS HARINI]
.
Kami tau ramai mommies selalu tertanya-tanya kan. Berbisik di dalam hati. Ada tak @loviiadiapers pos #Loviia hari ni ke kan? Macam senyap je. Macam tak nampak je?
.
Sorry mommies, kita tak menang tangan sebenarnya nak update duepulohempatjam 😂
.
Order non stop masuk. Setiap hari berpuluh-puluh parcel nak kena balut. Tak kira lagi yang beratur tunggu untuk cod.
.
So sini kami nak bagitau siap siap. Demi #mommies semua. Kita pos hari-hari tau! YES! HARI HARI! (Kecuali hari Ahad🙊)
Jika payment di buat sebelum pukul 10, kami pos pada hari yang sama. InsyaAllah paling cepat esoknya sampai😚
.
Apalagi tunggu?
Whatsapp 👇
011-62727 069
011-62727 069
011-62727 069
.
*Postage RM9/bag
*Beli sekotak(4bags) RM108 termasuk postage
*Trial pack RM4/5pcs
.
#loviiadiapersfromkorea
#lampinkpop
#teamloviiameletop #loviiamalaysia
#loviiaselangor #loviiasemenyih #loviiadiapersmurah #diapersmurah #pampersmurah #pampersbaby #bayi #baranganbayimurah #barangbabymurah #murah #setberpantang #lampinbayi #lampinmurah #lampinmurahmalaysia #agentwanted #agentsemenyih #dropshipwanted #barangmurah #barangbabymurah #cnysales #cnysale #gongxifacai #loveya

[POS KE TAK POS HARINI]
.
Kami tau ramai mommies selalu tertanya-tanya kan. Berbisik di dalam hati. Ada tak @loviiadiapers pos #Loviia hari ni ke kan? Macam senyap je. Macam tak nampak je?
.
Sorry mommies, kita tak menang tangan sebenarnya nak update duepulohempatjam 😂
.
Order non stop masuk. Setiap hari berpuluh-puluh parcel nak kena balut. Tak kira lagi yang beratur tunggu untuk cod.
.
So sini kami nak bagitau siap siap. Demi #mommies semua. Kita pos hari-hari tau! YES! HARI HARI! (Kecuali hari Ahad🙊)
.
Apalagi tunggu?
Whatsapp 👇
011-62727 069
011-62727 069
011-62727 069
.
*Postage RM9/bag
*Beli sekotak(4bags) RM108 termasuk postage
.
#loviiadiapersfromkorea
#lampinkpop
#teamloviiameletop #loviiamalaysia
#loviiaselangor #loviiasemenyih #loviiadiapersmurah #diapersmurah #pampersmurah #pampersbaby #bayi #baranganbayimurah #barangbabymurah #murah #setberpantang #lampinbayi #lampinmurah #lampinmurahmalaysia #agentwanted #agentsemenyih #dropshipwanted #barangmurah #barangbabymurah #cnysales #cnysale #gongxifacai #loveya

“KiongHiiiii”
I learnt the easiest way to earn my hongbao ❤️
.
My third CNY
.
#CNY #gongxifacai #grandparents

latepost

#gongxifacai 2018

[WEEKEND PUN POS KE?! ]
.
Kami tau ramai mommies selalu tertanya-tanya kan. Berbisik di dalam hati. Ada tak @loviiadiapers pos #Loviia hari ni ke kan? Macam senyap je. Macam tak nampak je?
.
Sorry mommies, kita tak menang tangan sebenarnya nak update duepulohempatjam 😂
.
Order non stop masuk. Setiap hari berpuluh-puluh parcel nak kena balut. Tak kira lagi yang beratur tunggu untuk cod.
.
So sini kami nak bagitau siap siap. Demi #mommies semua. Kita pos hari-hari tau! YES! HARI HARI! (Kecuali hari Ahad🙊)
.
Apalagi tunggu?
Whatsapp 👇
011-62727 069
011-62727 069
011-62727 069
.
*Postage RM8/bag
*Beli sekotak(4bags) RM108 termasuk postage
.
#loviiadiapersfromkorea
#lampinkpop
#teamloviiameletop #loviiamalaysia
#loviiaselangor #loviiasemenyih #loviiadiapersmurah #diapersmurah #pampersmurah #pampersbaby #bayi #baranganbayimurah #barangbabymurah #murah #setberpantang #lampinbayi #lampinmurah #lampinmurahmalaysia #agentwanted #agentsemenyih #dropshipwanted #barangmurah #barangbabymurah #cnysales #cnysale #gongxifacai #loveya

Most Popular Instagram Hashtags