#gongxifacai

MOST RECENT

[POS KE TAK POS HARINI]
.
Kami tau ramai mommies selalu tertanya-tanya kan. Berbisik di dalam hati. Ada tak @loviiadiapers pos #Loviia hari ni ke kan? Macam senyap je. Macam tak nampak je?
.
Sorry mommies, kita tak menang tangan sebenarnya nak update duepulohempatjam 😂
.
Order non stop masuk. Setiap hari berpuluh-puluh parcel nak kena balut. Tak kira lagi yang beratur tunggu untuk cod.
.
So sini kami nak bagitau siap siap. Demi #mommies semua. Kita pos hari-hari tau! YES! HARI HARI! (Kecuali hari Ahad🙊)
.
Apalagi tunggu?
Whatsapp 👇
011-62727 069
011-62727 069
011-62727 069
.
*Postage RM8 untuk 1~2bag
*Beli sekotak(4bags) RM105 termasuk postage
.
#loviiadiapersfromkorea
#lampinkpop
#teamloviiameletop #loviiamalaysia
#loviiaselangor #loviiasemenyih #loviiadiapersmurah #diapersmurah #pampersmurah #pampersbaby #bayi #baranganbayimurah #barangbabymurah #murah #setberpantang #lampinbayi #lampinmurah #lampinmurahmalaysia #agentwanted #agentsemenyih #dropshipwanted #barangmurah #barangbabymurah #cnysales #cnysale #gongxifacai #loveya

[POS KE TAK POS HARINI]
.
Kami tau ramai mommies selalu tertanya-tanya kan. Berbisik di dalam hati. Ada tak @loviiadiapers pos #Loviia hari ni ke kan? Macam senyap je. Macam tak nampak je?
.
Sorry mommies, kita tak menang tangan sebenarnya nak update duepulohempatjam 😂
.
Order non stop masuk. Setiap hari berpuluh-puluh parcel nak kena balut. Tak kira lagi yang beratur tunggu untuk cod.
.
So sini kami nak bagitau siap siap. Demi #mommies semua. Kita pos hari-hari tau! YES! HARI HARI! (Kecuali hari Ahad🙊)
.
Apalagi tunggu?
Whatsapp 👇
011-62727 069
011-62727 069
011-62727 069
.
*Postage RM8 untuk 1~2bag
*Beli sekotak(4bags) RM105 termasuk postage
.
#loviiadiapersfromkorea
#lampinkpop
#teamloviiameletop #loviiamalaysia
#loviiaselangor #loviiasemenyih #loviiadiapersmurah #diapersmurah #pampersmurah #pampersbaby #bayi #baranganbayimurah #barangbabymurah #murah #setberpantang #lampinbayi #lampinmurah #lampinmurahmalaysia #agentwanted #agentsemenyih #dropshipwanted #barangmurah #barangbabymurah #cnysales #cnysale #gongxifacai #loveya

恭喜發財! 紅包拿來! 😅😁
#GongXiFaCai2017
#YearofTheRooster

恭喜發財!表妹跟我紅包來!還是那句啦,早生貴子!#siblings #cousins #angpow #gongxifacai

Selamat petang semua ❤️ nak tahu tak rahsia nak dapatkan kulit cerah sekata dan tak berbahaya ? 🤗🌸
.
Radiant glowing ! Rahsia kenapa orang korea cantik ! Glowing 😍😍😍 kenalkan set melacep, satu2nya produk Mary Kay made in koreaaa 😍😍😍 nak cantik macam orang korea jom baca details produk sikit 🌸🌸
.
CERAH SEKATA BUKAN PUTIH SERTA MERTA
Inginkan wajah bersinar bak berlian? Cerah sempurna bak kaca berkilau?.
.
Anda kena cuba NEW MELACEP PLUS+ .
💖FOAMING CLEANSER
Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin.
.
💖MASK
Menjernihkan, melembabkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatan tona wajah.
.
💖FRESHNER
Menanjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar.
.
💖ULTIMATE SERUM
Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut seta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam.
.
💖ULTIMATE CREAM
Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera..
.
Walaupun dia pencerah, dia bukan pemutih. Selamat untuk semua. Tiada bahan kimia berbahaya dimana melacep akan kembalikan keadaan asal kulit kita, bukan bleaching/lunturkan warna kulit tau🌟🌟
.
Nak cerahkan kulit tapi nak yang bajet??meh wana bantu selesaikan masalah anda😊
.
Free gift😍
Free consultation😍
Free Postage😍
Wasap wana terus ye😍😍
.
👩wana
📲011.1162.1669
💄Beauty Consultant Mary Kay

#marykaybc #marykayjeli #muaselangor #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #testimonimarykay #marykaycheras #marykaybalakong #marykayserdang #marykaylife #skincaremarykay #marykaysemenyih #gongxifacai #blackpanther #abanggurauje #produkmuka #elfiraloy #kualalumpur #malaysia #cantik #kulitsihat #unikl #likeforlike

Hampir mendekati Cici Cici laa🤣
#gongxifacai#imlek#jalanjalan#barengtemen#nongkrong

Hallo Sahabat2 Tercinta...
..
..
Apakah Anda bingung mencari Kado?
Kado istimewa, spesial, mewah dan unik untuk orang tercinta?
..
..
Kado lukis dapat dijadikan kado yg sangat spesial untuk dipersembahkan kepada Suami/Istri, Pacar Orang tua, Teman, Atasan.
Sebagai kado anniversary, kado wisuda, kado perpisahan, kado ulang tahun dll
===================
KETERANGAN :
Tingkat kemiripan 99%!
100% Asli Lukisan Tangan!
Di Lukis diatas KAYU!
Bukan kertas/Kain!
Tidak pudar atau luntur!
Dijamin lukisan Awet! tahan Lembab dan Panas!
===================
Kami siap membuatkan Kado lukisan yang spesial, lucu, menarik dan akan menjadi kejutan yg tdk terlupakan untuk anda.
====================
Info detail Harga, Ukuran,
dan Pemesanan :
HUB WA : 0813_8065_0072
.
TESTIMONI CEK IG :
@TestimoniLukisan
..
..
.. #learnwithbule #practicewithbule #nativespeakermedan #medankursusinggris #kursusinggrismedan #greatenglishclub #testimonilukisan
#chinesenewyear #imlek #gongxifacai #lukiswajah

So I #mei have slipped a little something extra into this menu for #crazyrichasians I wonder if anyone will notice @drafthouse @alamoyonkers #chinese #gongxifacai #overwatch #ourworldisworthfightingfor #chalkart

Vendors selling Chinese new year banners in Zhangye, Gansu #gongxifacai #chinesenewyear #zhangye #china

Most Popular Instagram Hashtags