[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#goldustmalaysia

772 posts

TOP POSTS

GOLDUST , SUSUK MODERN?
======= ======== ===== Feedback panas2, customer pakai hari2 pergi keje sebab suka dgn effect glowing yang buatkan kulit npk sihat, cantik dan berseri2. Xyh pakai susuk bagai dah, pasal kena kecam..guna je Goldust, DIJAMIN HALAL dan hasil terbaik.
.
Ramai dah suka dan fall in luv💕
Nak PROMO RAYA?
NAK FREE GIFT?
Whatsapp 0173519196
.
#goldustfoundation
#goldustagents
#goldustmalaysia

Balik kampung raya ni semua excited. Tapi pastikan blk kampung ni check keselamatan dulu.
Semoga dipermudahkan perjalanan semua.
.
Cantik2 di pagi raya, ingat Goldust. 💕 Berjumpa lagi kita lepas raya. Tq kpda semua yg telah membeli. Alhamdulillah Sambutan amat membanggakan. Luv3
.
#goldustfoundation
#goldustagents
#goldustmalaysia

Tracking num Goldust.tq semua

EH452269173MY
Nurul Azimah bt. Abu Hassan
EP336282690MY
Noorsyahira bt. Mohd Zakuan
EP336282709MY
Nurul Iffah bt. Ibrahim
EP336282712MY
Mohd Radzuan b. Abd. Samad
EP336282726MY
Farah Muneera Azudin
EP336282730MY
Nur Atiqah bt. Hasni
EP336282831MY
Nurul Sakinah bt. Masuri
EP336282845MY
Nazatul Nadia bt. Mohd Rozali
EP336282893MY
Azriyanti Salwa bt. Kahbi
RR171129975MY
Norazian Abdullah
EH452269160MY
Fatimah bt. Morshidi
EP336282598MY
Suriati bt. Nordin
EP336282607MY
Fadzilah Hanim bt. Mohd Ayub
EP336282615MY
Reyna bt. Ahmad Tul
EP336282624MY
Nur Farrain Balqis bt. Bahrin
EP336282638MY
Nur Farah Hani bt. Jais
EP336282641MY
Azamudin b. Azman
EP336282655MY
Norwahidah bt. Abd. Rahman
EP336282669MY
Nurul Iftah Izzati bt. Shamsuddin
EP336282672MY
Nurul Ain Syafikah
EP336282686MY
Sarina Shafie
EP336282859MY
Asmida bt. Sharifuddin Shah
EP336282862MY
Shafiqah
EP336282876MY
Aina Liyana
EH452269156MY
Raina Alfad
EH452269142MY
Ivy Tang
EP336282540MY
Nalisa Sharmyra bt. Johari
EP336282553MY
Nur Hidayah bt. Tomin Noh
EP336282567MY
Siti Naquiyah
EP336282575MY
Diana
EP336282584MY
Nina Syahira bt. Shahman
EP336282880MY
Kyhaierulz Azshaar b. Abd. Rahman
.
#goldustmagicbyalya
#goldustmalaysia

Tracking Num sampai June 12
Alhamdulillah.tq semua🌹

#goldustfoundation
#goldustagents
#goldustbyRS
#goldustmalaysia

EH059641392MY
Dr. Mohd Farhan b. Faisal
EP162835467MY
Nur Farahuda bt. Harizan Kamal
EH059641463MY
Lydia sham
EP162835475MY
Rabiah Tul Adawiyah bt. Tajudin
EP162835484MY
Khairunnisa bt. Yunus
EH059641432MY
Erwana
EP162835674MY
Nor Fathiah Kasdi
EP162835498MY
Ruszaimah bt. Ruslan
EP162835507MY
Nur Aina Yasmin bt. Yahaya
EH162835025MY
Fatin Naqiah
EP162835665MY
Jastini
EP162835515MY
Syaza Aniqah Rashidah
EP162835524MY
Ainirul Syamira bt. Rosman
EP162835657MY
Noratiqah Syahirah
EP162835538MY
Azimah bt. Mamat
EP162835541MY
Nurshahira bt. Mohamed
EP162835039my
Noor Syamima
Zulkifleenaim
EP162835555MY
Abd. Quyyum
EP162835569MY
Nor Aida bt. Mohd Khairi
EP162835042MY
Siti Noraini
EP162835643MY
Syakinah Mahfoza
EP162835572MY
Siti Haidar Atiah bt. Mohd Azmi
EP162835056MY
Nik Nur Azhani
EP162835586MY
Nur Afiqah Adawiyah bt. Abd. Rahman
EP162835630MY
Hartinee
EP162835060MY
Ann Azis
EP162835612MY
Nayli Mohd Zabidi
EH059641494MY
Wawa Alidin
EP162835626MY
Ryani Shah
EH059641517MY
Nur Liyana bt. Mohamad
EP162835073MY
Asmah binti Salleh
EH059641485MY
Siti Azizah Kamunri
EP162835379MY
Siti Nor Atiqah Mazalan
EP162835688MY
Nordalila Diyana bt. Amir
EP162835087MY
Nurul Akhmar
Hamzah
EP162835691MY
Siti Nuraina Adiba bt. Mohd Adib
EP162835095MY
Afini bt Anuar
EP162835609MY
Amirul Ashraf b. Amran
EP162838313MY
Nur Farashikin Mohamad
EP162835303MY
Siti Mariam
EP162835100MY
Nur Nazihah
EP162838327MY
Suherti
EP162835294MY
Bella Rahman
EP162838335MY
Siti Rohani Mohamad
EP162835113MY
Nurkhalis Samsuri
EP162838344MY
Siti Nurbaya bt. Zazuli
EP162835277MY
Fakhrudin
EH059641361MY
Kamalia Abdullah
EP162835127MY
Aznonmiza
EP162835263MY
Suraidah Amat
EH451986858MY
Kimberly Ak Banyang
EH059641344MY
Pamila Elsie Pilih
EP162835135MY
Haimy Liyana
EP162835365MY
Atiqah
EP162835250MY
Tengku Indok
EH059641429MY
Amy Mimin Nasir
EH451986844MY
Nazirah Hanim bt. Anuar
EP162835351MY
Sabariah Razak
EP162835246MY
Nur Fazila
EP162835144MY
Hazlina bt Abu Bakar
EH059641327MY
Nor Hazelinda bt. Mohamed
EP162835348MY
Nur Hidayah Qotrun
EP162835158MY
Idawati
EP162835232MY
Zarina bt Marjungi
EP

A Girl Should be Classy and Fabulous
==================== Yes u can, with Goldust!
Transform diri anda menjadi sesiapa yg anda inginkan dgn Goldust💕
Serlahkan kecantikan anda dgn Goldust. Calit2 dah lawa. Ajaibnya foundation bukan sekadar metutup cela,tapi mampu merawat kulif. Tidak lengkap make up tanpa goldust, kalau tak takkanla ramai MUA terkenal pun guna Goldust.
.
Nak dptkan PROMOSI RAYA?
Whatsapp 0193769767
Psst: ada free gift best lagi
'
#goldustfoundation #goldustmalaysia
#goldustagents
#goldustnegerisembilan
#MUAmalaysia #muakl #muapenang #muaselangor #muakedah #muaperak #muautara #muakelantan #muaterengganu #muajohor #muamelaka #muanegerisembilan #makeupbybellaz #artismalaysia
#kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikviral #kosmetikmurahmalaysia #makeuptutorialmalaysia

Letopz kan Make up live dr Mua Ciwa hasil guna Goldust fd ni.. ni throwback je tau sbb x sempat upload sblm ni. Yg penting terus glowing gtue lepas guna Goldust Magic Foundation. Tak cuba tak tau.. dah cuba sure jatuh cinta💕💕💕 tak perlu guna fd yang tebal2..cukup dgn Goldust make up u ollz npk tak bercapuk.
.
Click link di bwh utk order.PROMO RM69 shj
http://www.wasap.my/60193769767
.
'
#goldustfoundation #goldustmalaysia
#goldustagents
#goldustnegerisembilan
#MUAmalaysia #muakl #muapenang #muaselangor #muakedah #muaperak #muautara #muakelantan #muaterengganu #muajohor #muamelaka #muanegerisembilan #makeupbybellaz #artismalaysia
#kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikviral #kosmetikmurahmalaysia #makeuptutorialmalaysia

Goldust luarbiasa,bkn biasa2!
=====================
Goldust magic foundation mampu memberi keyakinan kepada anda dgn jaminan kulit lebih flawless dan glowing.
.
Teringin nak nampak lain dr lain? Tak tau nak cuba foundation apa? Asyik semua tak kena je dgn kulit. Pakai2 merekah make up, lama sikit berpeluh. Stress lahai!!! Satu hal dah bawa keluar duit byk, lagi satu hal kulit pula makin teruk.
.
Nak penyelesaian? GOLDUST FOUNDATION kan ada. Calit2 je kulit lawa berseri. Pasti ramai tertanya "guna apa ni?"
Ada vit c,vit,24gold powder dan aloe extract.
......................
Calit2 dah lawa.
Nak harga PROMOSI RAYA?
Click je link di bwh ni.ada free gift tau👇
http://www.wasap.my/60193769767
'
#goldustfoundation #goldustmalaysia
#goldustagents
#goldustnegerisembilan
#MUAmalaysia #muakl #muapenang #muaselangor #muakedah #muaperak #muautara #muakelantan #muaterengganu #muajohor #muamelaka #muanegerisembilan #makeupbybellaz #artismalaysia
#kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikviral #kosmetikmurahmalaysia #makeuptutorialmalaysia

MAKE UP SEHEBAT PRO TAK PERLU TEBAL 10INCI
=====================
Korang tgk mat salleh,korean atau artis2 luar negara lain,ada ke make up mcm pengantin lari berjln2 di mall?
'
Takde kan!!!semua npk natural beauty,tapi tetap lawa.ap korang ingat kalau mat salleh xde mslh kulit ke,tak perlu cover cela ke? Diorg cover tapi dengan foundation yang betul, yang tak nampak heavy tapi buatkan kulit nampak naturally glowing dan flawless.
Kat Malaysia ada ke foundation mcmtu? Yes ada, Goldust menggabungkan teknologi Korea dan calit2 jea terus flawless u ollz. Macam magic. Nak ke mana2 calit je Goldust,pasti buatkan org sekeliling terpukau dgn kecantikan u ollz.
.
Nak PROMOSI RAYA?
Nak FREE GIFT?
Click je link di bwh ni,laju2 akak reply
http://www.wasap.my/60193769767
.
'
#goldustfoundation #goldustmalaysia
#goldustagents
#goldustnegerisembilan
#MUAmalaysia #muakl #muapenang #muaselangor #muakedah #muaperak #muautara #muakelantan #muaterengganu #muajohor #muamelaka #muanegerisembilan #makeupbybellaz #artismalaysia
#kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikviral #kosmetikmurahmalaysia #makeuptutorialmalaysia

⚘⚘❤❤gold dust foundation⚘⚘❤❤ Glowing dan flawless tapi bukan berminyak ye. Siapa tak nak kulit mcmni kan?? Idaman semua wanita2. Feedback panas2 dari customer agent GOLDUST FOUNDATION. agent pun byk share feedback2 customer yg semuanya puas hati 100% dgn Goldust Foundation.
.
Siapa ada masalah mcmni?
😟 Benci bila make up merekah,bercapuk dan berminyak.
😟Nak make up tapi tak nak tebal mcm pengantin lari
😟Nak make up cepat tapi pakai foundation je dah berjam,selalu kena marah dgn psangan
😟Suka make up tapi takut kulit rosak sebab bahan kimia
😟Bila make up susah nak tanggalkan masa ambil wuduk,tambah2 nak bulan Ramadhan ni
😟Susah nak pilih foundation sesuai dgn tone kulit,pakai je 6kelabu kulit
😟kulit sensitif,lepas cuci make up semakin byk jerawat dan blackheads naik.
😟pakai berlapis2 make up,tapi hasil menyedihkan je

Jangan Risau, Goldust Magic Foundation blh selesaikan semua masalah kulit di atas. Calit2 je dah letopz.YES, tak tipu..baca di bwh👇👇👇
.
Kenapa ramai MUA semakin suka Goldust dan knp customer yang beli semua kemain happy. ❤Goldust ada 24k gold yg diimport dari Finland khas utk buat kulit glowing tapi tak berminyak dan tak bercapuk
❤ Bila pakai,kulit akan rasa ringan tak tebal even korang pakai foundation.flawless in a good way
❤Senang blend,baru brp minit je dah siap. Teksuture yang sgt smooth sebab ada milk protein yg melembabkan kulit.
❤Goldust tidak akan rosakkan kulit sebab diasaskan menggunakan teknologi Korea dari bahan2 organik
❤Mengandungi semua nutrient yang diperlukan kulit seperti SPF 35,VIT E,ALOE EXTRACT dan VIT C
❤Tahan sehingga 12jam atau lebih
❤Sambil melawa,sambil merawat kulit.lepas cuci make up akan perasan kulit semakin gebu dari hari ke hari
❤Goldust satu2nya foundation yg 1 tone tapi sesuai utk semua warna kulit.ikut darah.kulit tak nampak kelabu asap
❤diperkaya dgn HA,bahan yang sangat baik digunakan dalam kosmetik utk mengatasi mslh kulit sensitive,Goldust sesuai utk semua jenis kulit
❤Mesra wudhuk, tak mengandungi silicone dan alcohol.mudah dicuci sebab teksture yang ringan dan smooth. .
WhatsApp 0193769767
.
'
#goldustfoundation #goldustmalaysia
#goldustagents
#goldustnegerisembilan

MOST RECENT

Balik kampung raya ni semua excited. Tapi pastikan blk kampung ni check keselamatan dulu.
Semoga dipermudahkan perjalanan semua.
.
Cantik2 di pagi raya, ingat Goldust. 💕 Berjumpa lagi kita lepas raya. Tq kpda semua yg telah membeli. Alhamdulillah Sambutan amat membanggakan. Luv3
.
#goldustfoundation
#goldustagents
#goldustmalaysia
#goldustmagicbyalya
#goldustbyalya

Balik kampung raya ni semua excited. Tapi pastikan blk kampung ni check keselamatan dulu.
Semoga dipermudahkan perjalanan semua.
.
Cantik2 di pagi raya, ingat Goldust. 💕 Berjumpa lagi kita lepas raya. Tq kpda semua yg telah membeli. Alhamdulillah Sambutan amat membanggakan. Luv3
.
#goldustfoundation
#goldustagents
#goldustmalaysia

GOLDUST , SUSUK MODERN?
======= ======== ===== Feedback panas2, customer pakai hari2 pergi keje sebab suka dgn effect glowing yang buatkan kulit npk sihat, cantik dan berseri2. Xyh pakai susuk bagai dah, pasal kena kecam..guna je Goldust, DIJAMIN HALAL dan hasil terbaik.
.
Ramai dah suka dan fall in luv💕
Nak PROMO RAYA?
NAK FREE GIFT?
Whatsapp 0173519196
.
#goldustfoundation
#goldustagents
#goldustmalaysia

Goldust luarbiasa,bkn biasa2!
=====================
Goldust magic foundation mampu memberi keyakinan kepada anda dgn jaminan kulit lebih flawless dan glowing.
.
Teringin nak nampak lain dr lain? Tak tau nak cuba foundation apa? Asyik semua tak kena je dgn kulit. Pakai2 merekah make up, lama sikit berpeluh. Stress lahai!!! Satu hal dah bawa keluar duit byk, lagi satu hal kulit pula makin teruk.
.
Nak penyelesaian? GOLDUST FOUNDATION kan ada. Calit2 je kulit lawa berseri. Pasti ramai tertanya "guna apa ni?"
Ada vit c,vit,24gold powder dan aloe extract.
......................
Calit2 dah lawa.
Nak harga PROMOSI RAYA?
WHATSAPP 0125125602
.
#makeupbybellaz
#goldustfoundation #goldustmalaysia #MUAmalaysia #muakl #muapenang #muaselangor #muakedah #muaperak #muautara #muakelantan #muaterengganu #muajohor #muamelaka #muanegerisembilan #foundationmalaysia #makeuptutorialmalaysia #artismalaysia
#kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikviral

Goldust luarbiasa,bkn biasa2!
=====================
Goldust magic foundation mampu memberi keyakinan kepada anda dgn jaminan kulit lebih flawless dan glowing.
.
Teringin nak nampak lain dr lain? Tak tau nak cuba foundation apa? Asyik semua tak kena je dgn kulit. Pakai2 merekah make up, lama sikit berpeluh. Stress lahai!!! Satu hal dah bawa keluar duit byk, lagi satu hal kulit pula makin teruk.
.
Nak penyelesaian? GOLDUST FOUNDATION kan ada. Calit2 je kulit lawa berseri. Pasti ramai tertanya "guna apa ni?"
Ada vit c,vit,24gold powder dan aloe extract.
......................
Calit2 dah lawa.
Nak harga PROMOSI RAYA?
Click je link di bwh ni.ada free gift tau👇
http://www.wasap.my/60193769767
'
#goldustfoundation #goldustmalaysia
#goldustagents
#goldustnegerisembilan
#MUAmalaysia #muakl #muapenang #muaselangor #muakedah #muaperak #muautara #muakelantan #muaterengganu #muajohor #muamelaka #muanegerisembilan #makeupbybellaz #artismalaysia
#kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikviral #kosmetikmurahmalaysia #makeuptutorialmalaysia

Mmg kebabom make up hasil guna Goldust Magic Foundation ni kan. Calit2 dah lawa u ollz
😍😍😍 nak cantik jea ingat Goldust.
.
INSTANT GLOWING dan FLAWLESS
Yang bestnya,bkn melawa sementara jea ye. 👇
💕24k gold dust yg utk membuatkan kulit glowing serta merta
❤pure VIT C utk mencerahkan
❤Aloe vera extract utk menyejukkan kulit
❤HA utk mengatasi mslh kulit sensitif
❤VIT E utk mengurangkan jerawat,blackheads dan whiteheads
❤milk protein utk melembapkan kulit

Semua dalam 1 botol Goldust tau!!!
Harga pun tgh PROMO skrg..jd jom grab.sekali cuba sure fall in luv gtue
WHATSAPP 📲 018-6653476
'
#goldustfoundation #goldustmalaysia
#goldustagents #MUAmalaysia #muakl #muapenang #muaselangor #muakedah #muaperak #muautara #muakelantan #muaterengganu #muajohor #muamelaka #muanegerisembilan #makeupbybellaz #artismalaysia
#kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikviral #kosmetikmurahmalaysia #makeuptutorialmalaysia

💕Ramai malas nak make up sebab xnk rosakkan kulit kan?tapi nak berdepan dgn org kena laa make up utk tingkatkan confidence kan?? jgn risau..ada jalannya!!!💕 💕Dgn Goldust foundation yg tgh letopz ni, kulit semakin lawa even dah cuci make up.
Tertidur dgn fd ni pun xpe sebab diperkaya dgn 24k gold powder utk membuatkan kulit glowing, vit c utk mencerahkan,vit e utk menghilangkan parut dan aloe extract utk menghilangkan jerawat,blackheads n whiteheads..sekali cuba sure fall in luv😘💕
.
💕Xyah pening2 dah nak pakai mask dan sebagainya. Kulit sentiasa dirawat walaupun anda bersolek.💕😘
.
💋Whatsapp 📲 018-6653476 utk order dan pertanyaan okey😉💋
.
.
#goldustfoundation #goldustmalaysia #makeupbybellaz #makeupbyteynathirah #muakl #muapenang #muaselangor #muakedah #muaperak #muautara #muakelantan #muaterengganu #muajohor #muamelaka #muanegerisembilan #foundationmalaysia #makeuptutorialmalaysia #artismalaysia
#kosmetikmalaysia #makeupbyciwa
#visitmyig

A Girl Should be Classy and Fabulous
==================== Yes u can, with Goldust!
Transform diri anda menjadi sesiapa yg anda inginkan dgn Goldust💕
Serlahkan kecantikan anda dgn Goldust. Calit2 dah lawa. Ajaibnya foundation bukan sekadar metutup cela,tapi mampu merawat kulif. Tidak lengkap make up tanpa goldust, kalau tak takkanla ramai MUA terkenal pun guna Goldust.
.
Nak dptkan PROMOSI RAYA?
Whatsapp 0193769767
Psst: ada free gift best lagi
'
#goldustfoundation #goldustmalaysia
#goldustagents
#goldustnegerisembilan
#MUAmalaysia #muakl #muapenang #muaselangor #muakedah #muaperak #muautara #muakelantan #muaterengganu #muajohor #muamelaka #muanegerisembilan #makeupbybellaz #artismalaysia
#kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikviral #kosmetikmurahmalaysia #makeuptutorialmalaysia

MAKE UP SEHEBAT PRO TAK PERLU TEBAL 10INCI
=====================
Korang tgk mat salleh,korean atau artis2 luar negara lain,ada ke make up mcm pengantin lari berjln2 di mall?
'
Takde kan!!!semua npk natural beauty,tapi tetap lawa.ap korang ingat kalau mat salleh xde mslh kulit ke,tak perlu cover cela ke? Diorg cover tapi dengan foundation yang betul, yang tak nampak heavy tapi buatkan kulit nampak naturally glowing dan flawless.
Kat Malaysia ada ke foundation mcmtu? Yes ada, Goldust menggabungkan teknologi Korea dan calit2 jea terus flawless u ollz. Macam magic. Nak ke mana2 calit je Goldust,pasti buatkan org sekeliling terpukau dgn kecantikan u ollz.
.
Nak PROMOSI RAYA?
Nak FREE GIFT?
Click je link di bwh ni,laju2 akak reply
http://www.wasap.my/60193769767
.
'
#goldustfoundation #goldustmalaysia
#goldustagents
#goldustnegerisembilan
#MUAmalaysia #muakl #muapenang #muaselangor #muakedah #muaperak #muautara #muakelantan #muaterengganu #muajohor #muamelaka #muanegerisembilan #makeupbybellaz #artismalaysia
#kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #kosmetikviral #kosmetikmurahmalaysia #makeuptutorialmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags