[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#goldenempress

4013 posts

TOP POSTS

The discovery of a coloured gem is not only a phenomenal occurrence, but also presents an incredible responsibility for the Master Craftsmen who look to enhance and showcase the miraculous fire and brilliance of nature's magnificent masterpieces.
Inextricably feminine and with an intensely warm, molten-like glow radiating from its very core, the majestic Golden Empress – a 132.55 carat Fancy Intense Yellow diamond – is one such gem.
Now on display at the Doha Watch & Jewellery Exhibition, viewers will be enchanted by the hypnotic symphony of honey tones, which lie below its smooth table.
#GraffDiamonds #GoldenEmpress #YellowDiamonds #DJWE2016

Feast your eyes on ZBT's first philanthropy sweetheart, and a sweetheart she is indeed😍 #GoldenEmpress

Tuan-tuan dan puan-puan,
Dengan ini kami memperkenalkan perfume terbaru keluaran Golden Empress yang 100% keluaran bumiputera.
Golden Empress terdiri daripada dua pati iaitu EDP dan PARFUM. Ia diperbuat daripada alcohol yang dihasilkan dari tumbuhan patchouli. Di sahkan HALAL dari JAKIM. Ketahanan perfume kami boleh bertahan sehingga 12 jam bergantung kepada keserasian tubuh anda dengan jenis perfume.
DM FOR DETAIL

#GoldenEmpress
#PTNperfumegarden
#TheScentOfRoyalties
#GoldenEmpressParfum

👑👑 #goldenempress

Harvey is FTK, are you? #zbt #phimu #goldenempress

The only fortune that's ever come true. More than a few times I suppose. @shrimpske 🍾 #goldenempress

Wishing my little all the best during her study aboard in Spain! Miss you!
#HiSaline #goldenempress #zbtfiu #skfiu

#Repost @pykahradinz___ with @repostapp
・・・
Jom order 😍😍
Selagi promo masih berjalan ❤❤ #Repost @goldenempress.sabah with @repostapp
・・・
Baru sampai 😍😍 Wow.. Harumnya bukan main lagii Tak menyesal beli 😍

Rm15 each
Postage rm7 sm/rm11 ss

Beli 5 free 5 botol
Free postage lagii.. Next week harga lain dah 😭😭
Rugi tak beli sempena promo nee.. #GoldenEmpress
#inspiredperfume

MOST RECENT

Tips Wangian dari abemie #SauDagarWangian
.
Ingat lagi tips yang sebelum ni 😍🤔🤔 Ala yang pasal kelembapan kulit tu.
.
Ini ada lagi satu tips💞😘😍
.
Lepas mandi,terus sembur wangian #GoldenEmpress pada kulit.Bau wangian tu akan tahan lebih lama sebab dah melekat pada kulit awak.Hehe
.
Bukan itu sahaja,kita boleh elakkan minyak wangi kita terkena pada barang kemas atau tinggalkan kesan kuning pada baju.
.
#SauDagarWangian
#GoldenEmpressPerfume
#GoldenEmpressPerfumeHQ
#BeautyLifestylePerfection
#MinyakWangiBerkualiti
#MinyakWangiMampuMilik

Confirm wangi!
Memang best golden empress ni
Ramai yang mengakuinya
.
Nak try?
Whatsapp
+6019 568 1054
.
#GoldenEmpress
#PTNPerfumeGarden
#GoldenEmpressKuantan

Tuan-tuan dan puan-puan,
Dengan ini kami memperkenalkan perfume terbaru keluaran Golden Empress yang 100% keluaran bumiputera.
Golden Empress terdiri daripada dua pati iaitu EDP dan PARFUM. Ia diperbuat daripada alcohol yang dihasilkan dari tumbuhan patchouli. Di sahkan HALAL dari JAKIM. Ketahanan perfume kami boleh bertahan sehingga 12 jam bergantung kepada keserasian tubuh anda dengan jenis perfume.
DM FOR DETAIL

#GoldenEmpress
#PTNperfumegarden
#TheScentOfRoyalties
#GoldenEmpressParfum

Tips Wangian #2 .

dari Golden Empress Perfume
.

Pernah dengar pasal Vaseline?
Mesti pernah kan.Haa,jangan tak tahu,Vaseline ni juga boleh membantu mengekalkan bau wangian yang disembur pada kulit.
.

Sebab?
.

Vaseline terkenal dengan manfaatnya untuk membantu melembabkan kulit. Jadi,bila kulit lembab,partikel wangian akan meresap lebih lambat ke dalam kulit awak,dan wangian #GoldenEmpress yang awak sembur tu,mestilah tahan lebih lama!
.

#GoldenEmpressPerfume
#GoldenEmpressPerfumeHQ
#BeautyLifestylePerfection
#MinyakWangiBerkualiti
#MinyakWangiMampuMilik

.
Nama wangian
Gentleman
.
Kategori wangian
Masculine Sweet Gourmand/Woody Masculine .
Personaliti wangian
Sensual, Sexy, Alluring, Daring, Attention Getter,Seductive, Self-Confident, Flirty, Enjoy,Glamorous, Rich, Elegant.
.
Siapa yang sesuai menggunakan wangian ini
Lelaki,late 20s and above.
.
Aroma utama
Mint,Lavender,Patchouli,Atlas Cedar,Coffee,Musk dan Tonka Bean.
.
Sesuai untuk
Night wear,Casual wear.
.
3ml - RM15 / bottle
15ml - RM39.90 / bottle
50ml - RM100 / bottle
.
Whatsapps
+6019 568 1054
.
#GoldenEmpress
#PTNPerfumeGarden
#GoldenEmpressKuantan

Assalamualaikum selamat pagi semua!
.
Apa khabar abang-abang kacak? Ehem! Ehem!😋 wangian apa yang menjadi pilihan abang hari ni? Pastikan Golden Empress tu di zass sebelum meeting pagi ni okay!😻
.
#goldenempress
#beautifestyleperfection
#ptnperfumegarden

Assalamualaikum selamat pagi semua!.
.
Apa khabar abang-abang kacak? Ehem! Ehem!😋 wangian apa yang menjadi pilihan abang hari ni? Pastikan Golden Empress tu di zass sebelum meeting pagi ni okay!😻.
.
#goldenempress
#beautifestyleperfection
#ptnperfumegarden
#GEPteambyfa

Nk share testimonial #GoldenEmpress yg superb wangi!

Serius tak tipu bau mang aumm❤

Selamat malam😊

#GoldenEmpressPerfume
#GoldenEmpressPerfumeHQ
#BeautyLifestylePerfection
#MinyakWangiBerkualiti
#MinyakWangiMampuMilik

Memang best golden empress ni
Ramai yang mengakui nya
.
Nak try?
Whatsapps
+6019 568 1054
.
#GoldenEmpress
#PTNPerfumeGarden
#GoldenEmpressKuantan

Nama wangian
White Vanilla
.
Kategori wangian
Vanilla, Powdery, Sweet, Fruity, Woody, White Floral.
.
Personaliti wangian
Sweet, Feminine, Sexy, Classic, dan Comforting.
.
Siapa yang sesuai menggunakan wangian ini
Wanita, semua peringkat umur.
.
Aroma utama
Apricot, Plum, Peach, Lemon, Tuberose, Orange Blossom, Jasmine, Ylang-Ylang, Lily-Of-The-Valley, Sandalwood, Amber, Musk dan Vanilla
.
Sesuai untuk
Office Wear, Day wear and Night Wear.
.
3ml - RM15 / bottle
15ml - RM39.90 / bottle
50ml - RM100 / bottle
.
Whatsapps
+6019 568 1054
.
#GoldenEmpress
#PTNPerfumeGarden
#GoldenEmpressKuantan

Tips Wangian #2 dari Golden Empress Perfume

Pernah dengar pasal Vaseline?
Mesti pernah kan.Haa,jangan tak tahu,Vaseline ni juga boleh membantu mengekalkan bau wangian yang disembur pada kulit.

Sebab?

Vaseline terkenal dengan manfaatnya untuk membantu melembabkan kulit. Jadi,bila kulit lembab,partikel wangian akan meresap lebih lambat ke dalam kulit awak,dan wangian #GoldenEmpress yang awak sembur tu,mestilah tahan lebih lama!

jom mewangi dgn Golden Empress Perfume. 📲 pm saya utk list perfume dan details.

Hai semua. Suka pakai perfume tak? Nak tau tak satu cara yg mudah utk kekalkan wangian perfume yg kita pakai tu utk masa yg lebih lama?

Malam ni Izzah nak share 1 tips wangian ni.

Tips Wangian #1 dari Golden Empress Perfume 👉Pakai lotion sebelum sembur minyak wangi.

Kenapa patut pakai lotion sebelum menyembur minyak wangi?Kalau tak pakai tak boleh ke?

Okay mai nak cerita.

Kulit yang lembab boleh membantu mengekalkan wangian untuk masa yang lebih lama.Tak percaya?

Cuba malam ni,sebelum tidur tu pakai lotion dan sembur wangian kegemaran anda.Kalau sembur #GoldenEmpress,pagi esok pun bau lagi tau! 😊

Nanti Izzah share tips yg lain pulak ya. 😉

Tips Wangian #4 dari Golden Empress Perfume

Ingat lagi tips nombor #1 dan #2?Ala yang pasal kelembapan kulit tu.

Ini ada lagi satu tips.

Lepas mandi,terus sembur wangian #GoldenEmpress pada kulit.Bau wangian tu akan tahan lebih lama sebab dah melekat pada kulit awak.Hehe.

Bukan itu sahaja,kita boleh elakkan minyak wangi kita terkena pada barang kemas atau tinggalkan kesan kuning pada baju.

Golden Empress Perfume
RM100 for 1 bottle
50ml
Grade PARFUM (50% pati)
.
Whatsapps
+6019 568 1054
.
#PerfumeGoldenEmpress
#GoldenEmpress
#PTNPerfumeGarden
#KuantanPerfume
#GoldenEmpressKuantan

Be positive!
Jika jatuh, cepat-cepat bangun
.
#GoldenEmpress
#PTNPerfumeGarden
#GoldenEmpressKuantan

Golden Empress Perfume
RM39.90 for 1 bottle
RM70.00 for 2 bottles
.
Whatsapps
+6019 568 1054
.
#PerfumeGoldenEmpress
#GoldenEmpress
#PTNPerfumeGarden
#KuantanPerfume
#GoldenEmpressKuantan

Al fatihah.
Semoga roh almarhum dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan org yg beriman,amin.

#GoldenEmpress
#TheScentsofRoyalties

Good evening perfume lovers!❤ Meh nk share tips wangian #3 dari #GoldenEmpress

Minyak wangi perlu pun ada suhu penyimpanan yang sesuai tau.Bukan main letak je mana-mana tempat yang awak suka.

Sebabnya,haba,cahaya dan kelembapan yang berlebihan akan memecahkan partikel minyak wangi,sekaligus mengurangkan kualiti wangian.

Jadi,simpan minyak wangi anda di tempat yang sejuk,kering dan jauh dari tingkap.

#GoldenEmpressPerfume
#GoldenEmpressPerfumeHQ
#BeautyLifestylePerfection
#MinyakWangiBerkualiti
#MinyakWangiMampuMilik

Most Popular Instagram Hashtags