#goldbar

106063 posts

TOP POSTS

Never forget the Golden Rule: He who has the Gold makes the Rules๐Ÿ’ฐ โ˜ ๏ธ๐Ÿด

It was 6am and them Boyz was at it again ๐Ÿ’€๐Ÿ‘Š๐Ÿพ๐ŸŒ‡๐Ÿ•–๐Ÿ’‚๐Ÿผ๐Ÿ’จ๐ŸŒŠ๐Ÿ—ฝ #GoldBar #Funday #MulberryBoyz #YouWasntThere

Ever held 500.000 usd in your hands? This 12.4 kg gold bar requires some strength to lift. And so close yes so far, there is a thick sheet of protective plastic between me and my precious... #museudamoeda #gold #goldbar #luanda #angola

Good stuff in Moab! #rzrxpturbo #bfgoodrich #goldbar

Incredible under water shot revealing all the beauty from this fish.
๐ŸŸ๐Ÿ“ธ@blackflyeyes.

#FNRcrew #fraynrelease #catchandrelease #release #flyfishing #Jointhemovement #fishing #angling #browntrout #trout #goldbar #instagood #photooftheday #releaseoftheday #tugisthedrug #fishbig #fish #style #movement
Double tap and tag 3 friends
Follow for more Hunting content
๐Ÿ‘‰@huntingrealworld
Here my bio link ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
#Hunting #huntingrealworld

River season in full effect! #highsociety #goldbar #coloradoriver

โ€ข G O L D O N 2 7 โ€ข โšœ๏ธ
#goldbar #burjalarab #27thfloor #dubai

Black & gold details
--
Photo by @whatusmenlike

Mendulang emas jap ๐Ÿ˜Ž #goldbar #gold #lindarafar #lindarafaratwork

MOST RECENT

Money and gold - the perfect match #degussa #moneyclip #goldbar

MENYIMPAN HARTA (SAVINGS)

Jika anda tidak menyimpan, kekayaan anda TIADA.

Jika anda menyimpan duit kertas, kekayaan anda TERHAKIS.

Jika anda menyimpan emas, kekayaan anda KEKAL dan BERTAMBAH.

Berapa banyak emas yang anda miliki? ๐Ÿ˜‰

Jom simpan emas ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
1โƒฃ Kilogram bermula dengan 1โƒฃ gram
#uegauthorisedagent #publicgoldagent #publicgold #uegnetwork #goldbar #emastulen #goldbar #sayajual #sayajualemas

My New BeautyTool..Excited to try this.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #energybeauty #beauty #tools #24k #malaysian #beautybar #lifting #instantbeauty #antiaging #goldbar

Kita beli emas bukan kerana kita orang kaya
Tetapi ia boleh mengelakkan kita daripada jatuh miskin

Bekukan wang kertas anda dalam bentuk logam
Dapatkan
#goldbar #Mamijarum
1gram, 5gram, 10gram, 20gram dan 50gram

#mamiaqillasg
#BeliEmasDapatBonus

Assalamualaikum hai selamat pagi syg2 semua๐Ÿ˜Š apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah yee..nnti boleh lh singgah ke kedai kaknon ni ha yang free2 tu...chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 ni.. harga pun terlajak murah๐Ÿ˜cepat2 lah grab ye๐Ÿ˜‰ ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau๐Ÿ˜ŠHARGA EMAS kmi murah, UPAH murah, DESIGN semue gojes2 belaka ๐Ÿ˜ hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan diingatkn jgn koyak lh voucher tu dulu ye laling2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua ni haa๐Ÿ˜—.
โ€ข
Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj 40g++ keatas.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee๐Ÿ˜ haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tuh jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount heheh..
โ€ข
Jangan ckp kaknon tk payung uolls๐Ÿ˜‰hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smue. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hihi ๐Ÿ˜™okey lh.. kaknon chaw dlu ye ๐Ÿ˜..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx ๐Ÿ˜™. โ€ข
Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYAโ„ข, Bliss Fiberlicious Collagen.
โ€ข
SELASA 23/05/2017
โ€ข
HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM175.70/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
โ€ข
HARGA TRADE IN >>> susut nilaiii +/-9.5% je dari harga semasa kita tau heheh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
โ€ข โ€ข
~ALAMAT kami~๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ~
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.
โ€ข
~Waze / Google Maps~๐Ÿ—บ๐Ÿ—บ~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".
โ€ข
~Hotline kami~โ˜Žโ˜Ž~.
๐Ÿ“ฒ01133233118.
๐Ÿ“ฒ01133233116.
๐Ÿ“ฒ01133233114.
โ€ข
#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion

Harga emas memang mahal sekarakang..akan datang lagi mahal..
.
.

Jadi untuk simpanan jangka panjang.. beli dan simpan je..akan datang tak akan menyesal tidak beli harini.. .
.

#izianapublicgold
#publicgold #goldbar

[ Harga Emas ]

23/5/2017
1 gram : RM191

10gram : RM1909

100gram :RM18871

Nak beli emas dengan harga murah..mesti la dengan item gram yang berat..baru berbaloi2.. Hubungi CikNa untuk info lebih lanjut

013 905 4163
Authorised Dealer

#izianapublicgold #publicgold #goldbar

A 'must-have' in your handbags. Coconut and Bergamot hair oil by Gold Bar. Srengthens and protects your hair from hot sunlight, pollution and humidity.

Lock in hair nutrients and moisture with this easily penetrating emulsion to keep hair hydrated and nourished. This carefully crafted blend is sure to add strength and shine to your crown. Plus, the Bergamot Orange scent really makes this โ€˜sunshine in a bottleโ€™. A little goes a long way. Just a drop and you are all set to bring the sunshine to your hair. Minus the heat! #organic #coconutoil #haircare #leaveon #nomorebadhairdays #goldbar #goldbarnaturals #bergamotoil #fordryhair #diorhandbag #handbag #content #musttry #natural #vegan #nochemicals #healthy

Ever held 500.000 usd in your hands? This 12.4 kg gold bar requires some strength to lift. And so close yes so far, there is a thick sheet of protective plastic between me and my precious... #museudamoeda #gold #goldbar #luanda #angola

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags