[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#glutashopie

92 posts

TOP POSTS

💞💞 So CoQ Gluta 💞💞 Glutathione CoQ & collagen peptides.
.
1 botol RM50
2 botol RM90
3 botol RM120
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
WhatApps 0147292768
.
. 💉💉 Bertindak dengan formula baru yang memberi kesan pencerahan 4x lebih cepat berbanding gluta yang lain. 💉💉 Membantu mengembalikan kulit yang cerah akibat dari sinaran matahari UVA & UVB yang mengelapkan kulit. 💉💉 Menjadikan kulit lebih sihat yang dapat membantu menyerap vitamin dgn lebih baik. 💉💉 Kandungan Collegen yg tinggi membantu menegangkan & memejalkan kulit selain membantu mengecilkan pori-pori,mengurangkan jeragat,jerawat,kulit kemerahan,kedut & bintik-bintik hitam kepada kulit yg bebas dr segala masalah. . 💊💊 RESULT DAPAT DILIHAT DGN HANYA SEBOTOL PENGGUNAAN 💊💊 4BIJI BERSAMAAN DGN 💉 1X SUNTIKAN PEMUTIHAN.
💊💊 TIDAK KEMBALI KE KULIT ASAL JIKA BERHENTI PENGAMBILAN GLUTA.
💊💊 MENCERAHKAN BADAN & MUKA 2in1
.

KANDUGAN 30 tablets
. ✅Improves the health of the total body cells which is particularly apparent in the skin, hair and nails
✅Helps to moisturize the skin deep
Stimulates blood circulation for healthy skin
✅Reduces wrinkles, freckles and dark spots.
✅Reduces acne, scars, moles, age spot, knuckles and other skin blemishes. ✅Helps to maintain healthy hair and nails, as well.
✅Improves the elasticity of the skin. ✅Powerful anti-aging
✅30 Softgels per each bottle
.
#glutashopie #glutawhite #whitening #product #coqgluta

Apa kelebihan scrub ni ?? Selain dari yg pastinya mencerahkan kulit muka dan badan, scrub ini juga:
🍬menghilangkan/ mengecutkan jerawat
🍬mencerahkan kulit
🍬memudarkan parut 🍬mencuci kotoran tersumbat di dalam pori muka
🍬kulit kurang berminyak/ kering
🍬menghapuskan blackheads dan whiteheads
🍬mengecilkan pori dan mengurangkan parut berlubang
🍬menanggalkan sel sel kulit mati dan daki degil dari celahan badan
🍬pudarkan pigmentation dan menghalang penghasilan jeragat
🍬detoxkan kulit dari penggunaaan bahan kosmetik yg mengandungi mercuri
.
RM59
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.

SCRUB DISTRICT IMPORTED FROM KOREA
100% Premium Natural Ingredients:
💗Pati Apricot 💗Rock salt
💗Brown sugar
💗Whitening essence
💗Bahan RAHSIA natural lain yang bagus utk kulit
.
#scrubmuka #whiteningproduct #glutashopie #scrubbadan

💥GLUTA VAMPIRE 💥BY BENNY ORIGINAL THAILAND
.
1 RM70
2 RM130
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.
Isi: 30 kapsul
.
Manfaat Gluta Vampire Benny :
💖Membantu mencerahkan dan memutihkan kulit
💖Membuat kulit terlihat muda
💖Membantu menghilangkan bekas luka
💖Membantu mengurangi keriput dan mengencangkan kulit
💖Membantu mengurangi bekas jerawat dan keriput
💖Membantu menjaga kebugaran badan
💖Membantu membuat sirkulasi darah menjadi lancar.
.

Komposisi Bahan Vampire Gluta Whitening :
Rose Hips, Tomato Licopine, Coenzyme Q10, L-Glutathione, L-Cysteine, Acerola Cherry, Zinc, Amino Acid, Vitamin C
.
Anjuran Minum Gluta Vampire :
Minum 1x sehari sebelum tidur (2 kapsul) per hari.
.

Pantangan :
Tidak boleh minum es, soda, alkohol, teh, susu, kopi.
Tidak boleh makan mie instant
Minum air putih minimal 1-2 liter perhari
.
Apa tunggu lagi cepatt 🏃‍♀️🏃🏃‍♀️🏃🏃‍♀️🏃🏃‍♀️🏃
Whatsapp 0147292768
. #bvr #glutavampire #glutacaps #glutashopie

Manfaat Gluta Lachel by Skinnest Thailand :
⭐️Membantu memutih dan mencerahkan kulit ⭐️Membantu membasmi jerawat, kerutan, bekas jerawat dan hitam-hitam serta fleks di wajah
⭐️Membantu meratakan belang di seluruh tubuh
⭐️Membantu membuat puting susu dan bibir menjadi lebih merah/pink
⭐️Membantu mengkontrol minyak di wajah
⭐️Memudarkan bekas luka, alergi dan gigitan nyamuk pada kulit
⭐️Memudarkan kantong mata yang gelap atau bengkak
⭐️Menghaluskan kulit, mengecilkan pori, membuat kulit sihat bercahaya
⭐️Menyihatkan kuku dan rambut ⭐️Membantu kulit menjadi putih kepink bukan pucat .
Kelebihan Gluta Lachel ✅Membantu agar putih lebih cepat dan aman dari injeksi tanpa rasa sakit. 100% alami.
✅50 kali lebih cepat terserap. .
Cara consume 🔴Bagi yang susah putih atau yang sudah terlalu bnyak consume gluta, untuk 7 hari pertama consume 2 capsul 2 kali sehari. (sebelum sarapan atau sebelum tido)
🔴Formula untuk memperbaiki sel kulit dengan lebih cepat dengan cara consume 2 capsul sebelum tidor
🔴Lebih efektif dikonsum dengan air dan perot kosong .
1 RM65
2 RM115
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.
Kindly whatsapps 0148292768
.🔥🔥🔥HOT SELLER cepat sementara stock masih ada🔥🔥🔥😍
.
#glutalachel #glutawhitening #glutashopie #glutalapunzel #glutalachelmalaysia

Apa kelebihan scrub ni ?? Selain dari yg pastinya mencerahkan kulit muka dan badan, scrub ini juga:
🍬menghilangkan/ mengecutkan jerawat
🍬mencerahkan kulit
🍬memudarkan parut 🍬mencuci kotoran tersumbat di dalam pori muka
🍬kulit kurang berminyak/ kering
🍬menghapuskan blackheads dan whiteheads
🍬mengecilkan pori dan mengurangkan parut berlubang
🍬menanggalkan sel sel kulit mati dan daki degil dari celahan badan
🍬pudarkan pigmentation dan menghalang penghasilan jeragat
🍬detoxkan kulit dari penggunaaan bahan kosmetik yg mengandungi mercuri
.
RM59
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.

SCRUB DISTRICT IMPORTED FROM KOREA
100% Premium Natural Ingredients:
💗Pati Apricot 💗Rock salt
💗Brown sugar
💗Whitening essence
💗Bahan RAHSIA natural lain yang bagus utk kulit
.
#scrubmuka #whiteningproduct #glutashopie #scrubbadan

Kelebihan Gluta Lachel By Skinnest Thailand : 💖Membantu agar putih lebih cepat dan aman dari injeksi tanpa rasa sakit.
100% alami.
💖50 kali lebih cepat terserap dibandingkan dengan vitamin C.
💖Kandungan 1 kapsul sama dengan 50 buah tomat.
💖1 kapsul Gluta Lachel sebanding dengan 4 kapsul Gluta lainnya.
💖Tidak meninggalkan zat endapan pada tubuh.
💖Hasil cenderung lebih permanen dan tidak balik ke hitam lagi.
💖Cocok bagi yang sudah kebal (resistensi) / terlalu banyak konsumsi obat-obatan atau gluta lainnya
.
Cara Konsumsi Gluta Lachel By Skinnest Thailand : ❤Bagi yang susah putih atau yang sudah terlalu banyak mengkonsumsi gluta, untuk 7 hari pertama dapat mengkonsumsi 2 kapsul 2 kali sehari (sebelum sarapan dan sebelum tidur).
❤Formula/ cara untuk membantu memperbaiki sel kulit dengan lebih cepat dengan cara mengkonsumsi 2 kapsul sebelum tidur.
❤Sedangkan untuk penggunaan normal atau umum boleh mengkonsumsi 1 kapsul sebelum tidur.
❤Lebih efektif dikonsumsi dengan air hangat dan perut kosong.
.
1 RM65
2 RM115
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
📱0147292768
#glutalachel #glutawhitening #glutashopie #glutalapunzel #glutalachelmalaysia

Whatsapp 0147292768
.
Kelebihan Gluta Lachel By Skinnest Thailand : 💖Membantu agar putih lebih cepat dan aman dari injeksi tanpa rasa sakit.
100% alami.
💖50 kali lebih cepat terserap dibandingkan dengan vitamin C.
💖Kandungan 1 kapsul sama dengan 50 buah tomat.
💖1 kapsul Gluta Lachel sebanding dengan 4 kapsul Gluta lainnya.
💖Tidak meninggalkan zat endapan pada tubuh.
💖Hasil cenderung lebih permanen dan tidak balik ke hitam lagi.
💖Cocok bagi yang sudah kebal (resistensi) / terlalu banyak konsumsi obat-obatan atau gluta lainnya
.
Cara Konsumsi Gluta Lachel By Skinnest Thailand : ❤Bagi yang susah putih atau yang sudah terlalu banyak mengkonsumsi gluta, untuk 7 hari pertama dapat mengkonsumsi 2 kapsul 2 kali sehari (sebelum sarapan dan sebelum tidur).
❤Formula/ cara untuk membantu memperbaiki sel kulit dengan lebih cepat dengan cara mengkonsumsi 2 kapsul sebelum tidur.
❤Sedangkan untuk penggunaan normal atau umum boleh mengkonsumsi 1 kapsul sebelum tidur.
❤Lebih efektif dikonsumsi dengan air hangat dan perut kosong.
.
1 RM65
2 RM115
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
#glutalachel #glutawhitening #glutashopie #glutalapunzel #glutalachelmalaysia

BEDAK TANAKA 🔸Diperbuat daripada sumber alam semulajadi, kayu tanaka (sandalwood tree). 🔸Sangat berkesan untuk: 🔻Kecutkan jerawat 🔻Haluskan kulit 🔻Cerahkan kulit 🔻Hilangkan jeragat 🔻Lembutkan kulit 🔻Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka. 🔻Pelindung cahaya matahari 🔻Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan. 🔻Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk. 🔸Cara guna: 🔻Sbg foundation: sapukan bedak TANAKA rata2 ke muka guna tangan atau span muka. 🔻Sbg bedak sejuk: basahkan tangan atau campurkan bedak TANAKA dgn air dan sapu kan ke muka. Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh. 🔻Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. 🔻Sesuai untuk lelaki dan wanita, dewasa dan kanak-kanak.
.
kecil (40g) RM25
besar (110g) RM30
Free postage to sm,add RM5 to ss.
📱0147292768
.
#glutashopie #bedaktanaka

#customerfeedback #glutashopie .
💕Thank you💕

MOST RECENT

.
🔥🔥🔥BEST SELLER🔥🔥🔥
💖Sweet Macaroon Lip Balm💖 with SPF 15 PA+++ by LITTLE BABY
.
RM40
Free postage to sm/Add RM5 to ss
📲 0147292768
.
💋Menampilkan bibir yang tampak sihat,
💋Mengembalikan bibir yg hitam menjadi pink.
💋Melindungi dari radikal bebas, mencegah kerutan dan menguatkan kulit bibir.
💋Kandungan minyak alami mengunci kelembapan, menutrisi dan meregenerasi lapisan epidermis dan mencegah kekeringan dan pecah-pecah.
💋Melembabkan bibir
💋Mengandung Co-enzyme Q-10 dan Vitamin C dan E yang melindungi dari radikal bebas
💋Mencegah kerutan
💋Menguatkan kulit bibir
💋Meregenerasi Lapisan Epidermis .
.
ramai customer sy yg cuba dah puas hati dgn macaron lips ni . mmg best. bibir tkkan kering lagi and pink gituu.. nmpk mcm kecik tapi bole tahan 2-3 bulan. letak nipis2 je.
.
.
KANDUNGAN:
Kandungan
Coenzyme Q10
Ascorbyl Tetraisopalmitate
Tocopheryl Acetate
Sunflower Seed Oil
Shea Butter
Castor Oil
Menthylbenzylidene Camphor dan Ethylhexyl Triazone
. .
#glutashopie #glutacaps #glutawhite #vaseline #bibirkering #bibirpink #aloveralipbalm #lipbalmmurahmalaysia

Little Baby Creamy Coffee Scrub & Mask
.
RM44
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.
Whatsapp 0147292768
.
Arabica coffee extraction value for facial mask with a single, and scrub in a strong healthy skin cells. Makes the skin look smoother complexion. Look and feel younger. Help clean the face wash deeply than ordinary acne, reduces inflammation. Acne pore treatment Acne Detox skin pore tightening. Revitalize damaged skin strong. The food is fine, because the skin is honey from USA. Facial, white compact. Look younger. Use both facial skin.
.

Creamy Coffee Scrub & Mask. Have clear skin 8 reasons.
. 🔴Remove oily skin.
🔴Remove blackheads.
🔴Tighten pores.
🔴The skin brighter.
🔴Face white.
🔴Moisturize skin.
🔴Stop acne rash.
🔴Remove dirt residues on the face from pollution.
Condition : 100% Brand new, seal, never used , never opened
Quantity : 1 Item
Size : 100g
FDA No.: 10-1-5881435
. ✅How to use :

Focus on reconstruction and deeply nourishing body within 5-10 minutes out acne and reduce it. The skin on the face
Scrub 3-4 times / week. When the results are satisfactory. Scrub once a week
.
.
.
#glutashopie #creamycoffeescrub #creamycoffeescrub #facescrubs #facemask

Little Baby Creamy Coffee Scrub & Mask
.
RM44
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.
Whatsapp 0147292768
.
Arabica coffee extraction value for facial mask with a single, and scrub in a strong healthy skin cells. Makes the skin look smoother complexion. Look and feel younger. Help clean the face wash deeply than ordinary acne, reduces inflammation. Acne pore treatment Acne Detox skin pore tightening. Revitalize damaged skin strong. The food is fine, because the skin is honey from USA. Facial, white compact. Look younger. Use both facial skin.
.

Creamy Coffee Scrub & Mask. Have clear skin 8 reasons.
. 🔴Remove oily skin.
🔴Remove blackheads.
🔴Tighten pores.
🔴The skin brighter.
🔴Face white.
🔴Moisturize skin.
🔴Stop acne rash.
🔴Remove dirt residues on the face from pollution.
Condition : 100% Brand new, seal, never used , never opened
Quantity : 1 Item
Size : 100g
FDA No.: 10-1-5881435
. ✅How to use :

Focus on reconstruction and deeply nourishing body within 5-10 minutes out acne and reduce it. The skin on the face
Scrub 3-4 times / week. When the results are satisfactory. Scrub once a week
.
.
.
#glutashopie #creamycoffeescrub #creamycoffeescrub #facescrubs #facemask

Little Baby Creamy Coffee Scrub & Mask
.
RM44
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.
Whatsapp 0147292768
.
Arabica coffee extraction value for facial mask with a single, and scrub in a strong healthy skin cells. Makes the skin look smoother complexion. Look and feel younger. Help clean the face wash deeply than ordinary acne, reduces inflammation. Acne pore treatment Acne Detox skin pore tightening. Revitalize damaged skin strong. The food is fine, because the skin is honey from USA. Facial, white compact. Look younger. Use both facial skin.
.

Creamy Coffee Scrub & Mask. Have clear skin 8 reasons.
. 🔴Remove oily skin.
🔴Remove blackheads.
🔴Tighten pores.
🔴The skin brighter.
🔴Face white.
🔴Moisturize skin.
🔴Stop acne rash.
🔴Remove dirt residues on the face from pollution.
Condition : 100% Brand new, seal, never used , never opened
Quantity : 1 Item
Size : 100g
FDA No.: 10-1-5881435
. ✅How to use :

Focus on reconstruction and deeply nourishing body within 5-10 minutes out acne and reduce it. The skin on the face
Scrub 3-4 times / week. When the results are satisfactory. Scrub once a week
.
.
.
#glutashopie #creamycoffeescrub #creamycoffeescrub #facescrubs #facemask

Little Baby Creamy Coffee Scrub & Mask
.
RM44
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.
Whatsapp 0147292768
.
Arabica coffee extraction value for facial mask with a single, and scrub in a strong healthy skin cells. Makes the skin look smoother complexion. Look and feel younger. Help clean the face wash deeply than ordinary acne, reduces inflammation. Acne pore treatment Acne Detox skin pore tightening. Revitalize damaged skin strong. The food is fine, because the skin is honey from USA. Facial, white compact. Look younger. Use both facial skin.
.

Creamy Coffee Scrub & Mask. Have clear skin 8 reasons.
. 🔴Remove oily skin.
🔴Remove blackheads.
🔴Tighten pores.
🔴The skin brighter.
🔴Face white.
🔴Moisturize skin.
🔴Stop acne rash.
🔴Remove dirt residues on the face from pollution.
Condition : 100% Brand new, seal, never used , never opened
Quantity : 1 Item
Size : 100g
FDA No.: 10-1-5881435
. ✅How to use :

Focus on reconstruction and deeply nourishing body within 5-10 minutes out acne and reduce it. The skin on the face
Scrub 3-4 times / week. When the results are satisfactory. Scrub once a week
.
.
.
#glutashopie #creamycoffeescrub #creamycoffeescrub #facescrubs #facemask

Little Baby Creamy Coffee Scrub & Mask
.
RM44
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.
Whatsapp 0147292768
.
Arabica coffee extraction value for facial mask with a single, and scrub in a strong healthy skin cells. Makes the skin look smoother complexion. Look and feel younger. Help clean the face wash deeply than ordinary acne, reduces inflammation. Acne pore treatment Acne Detox skin pore tightening. Revitalize damaged skin strong. The food is fine, because the skin is honey from USA. Facial, white compact. Look younger. Use both facial skin.
.

Creamy Coffee Scrub & Mask. Have clear skin 8 reasons.
. 🔴Remove oily skin.
🔴Remove blackheads.
🔴Tighten pores.
🔴The skin brighter.
🔴Face white.
🔴Moisturize skin.
🔴Stop acne rash.
🔴Remove dirt residues on the face from pollution.
Condition : 100% Brand new, seal, never used , never opened
Quantity : 1 Item
Size : 100g
FDA No.: 10-1-5881435
. ✅How to use :

Focus on reconstruction and deeply nourishing body within 5-10 minutes out acne and reduce it. The skin on the face
Scrub 3-4 times / week. When the results are satisfactory. Scrub once a week
.
.
.
#glutashopie #creamycoffeescrub #creamycoffeescrub #facescrubs #facemask

Little Baby Creamy Coffee Scrub & Mask
.
RM44
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.
Whatsapp 0147292768
.
Arabica coffee extraction value for facial mask with a single, and scrub in a strong healthy skin cells. Makes the skin look smoother complexion. Look and feel younger. Help clean the face wash deeply than ordinary acne, reduces inflammation. Acne pore treatment Acne Detox skin pore tightening. Revitalize damaged skin strong. The food is fine, because the skin is honey from USA. Facial, white compact. Look younger. Use both facial skin.
.

Creamy Coffee Scrub & Mask. Have clear skin 8 reasons.
. 🔴Remove oily skin.
🔴Remove blackheads.
🔴Tighten pores.
🔴The skin brighter.
🔴Face white.
🔴Moisturize skin.
🔴Stop acne rash.
🔴Remove dirt residues on the face from pollution.
Condition : 100% Brand new, seal, never used , never opened
Quantity : 1 Item
Size : 100g
FDA No.: 10-1-5881435
. ✅How to use :

Focus on reconstruction and deeply nourishing body within 5-10 minutes out acne and reduce it. The skin on the face
Scrub 3-4 times / week. When the results are satisfactory. Scrub once a week
.
.
.
#glutashopie #creamycoffeescrub #creamycoffeescrub #facescrubs #facemask

. Produk terbaru meluncur dari LITTLE BABY,
dilengkapi dengan no FDA 13 - 1-
isi 15 sachet.
1 RM55
2 RM100
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.
🍎Mengeluarkan dan mampu mendetoksifikasi racun serta zat berbahaya pada tubuh secara sempurna
🍎Merangsang metabolisme tubuh sehingga tubuh akan terasa lebih sehat sehingga organ tubuh dapat bekerja secara optimal
🍎Membantu menahan nafsu makan secara ketat 🍎Merangsang masa otot agar tubuh dalam keadaan fit sehingga otot tidak mudah kendur dan kurus
🍎Membantu mencerahkan kulit yang kusam, sehingga kulit akan semakin terlihat bersih dan glowing.
.
Keunggulan 💥Ava Appy Day💥By Little Baby
Sangat efektif dan bekerja secara maksimal dalam membasmi lemak jahat dalam tubuh.
Active Ingredient:
Inulin / Origofructose 5000 g
L-Glutamine 1.000 g
Garcinia Extract Powder 0.400 g
L-Glutamine 0.300 g
L-Carnitine L-tartrate 0.250 g
L-Lysine Monohydrochloride 0.150 g
L-Phenylalanine 0.100 g
Glycine 0.100 g
Dried Yeast 0.100 g
L-Methionine 0.030 g
Chromium Picolinate 0.001 g
.
Usage : 1 day pack (10 g) melted products in plain water or cold water 150-200 ml Then stir to dissolve.
#avaappyday #avaappydaylittlebaby #avaappymalaysia #avahappydaymalaysia #glutashopie #glutacaps #bvr #quputeh

Feedback AvA Appy Day😍
.
1 RM55
2 RM100
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
📲014-7292768
.
🍎Mengeluarkan dan mampu mendetoksifikasi racun serta zat berbahaya pada tubuh secara sempurna
🍎Merangsang metabolisme tubuh sehingga tubuh akan terasa lebih sehat sehingga organ tubuh dapat bekerja secara optimal
🍎Membantu menahan nafsu makan secara ketat 🍎Merangsang masa otot agar tubuh dalam keadaan fit sehingga otot tidak mudah kendur dan kurus
🍎Membantu mencerahkan kulit yang kusam, sehingga kulit akan semakin terlihat bersih dan glowing.
.
.
#glutacaps #glutawhite #glutashopie #avaappyday #avaappydaymurah

. Produk terbaru meluncur dari LITTLE BABY,
dilengkapi dengan no FDA 13 - 1-
isi 15 sachet.
1 RM55
2 RM100
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.
🍎Mengeluarkan dan mampu mendetoksifikasi racun serta zat berbahaya pada tubuh secara sempurna
🍎Merangsang metabolisme tubuh sehingga tubuh akan terasa lebih sehat sehingga organ tubuh dapat bekerja secara optimal
🍎Membantu menahan nafsu makan secara ketat 🍎Merangsang masa otot agar tubuh dalam keadaan fit sehingga otot tidak mudah kendur dan kurus
🍎Membantu mencerahkan kulit yang kusam, sehingga kulit akan semakin terlihat bersih dan glowing.
.
Keunggulan 💥Ava Appy Day💥By Little Baby
Sangat efektif dan bekerja secara maksimal dalam membasmi lemak jahat dalam tubuh.
Active Ingredient:
Inulin / Origofructose 5000 g
L-Glutamine 1.000 g
Garcinia Extract Powder 0.400 g
L-Glutamine 0.300 g
L-Carnitine L-tartrate 0.250 g
L-Lysine Monohydrochloride 0.150 g
L-Phenylalanine 0.100 g
Glycine 0.100 g
Dried Yeast 0.100 g
L-Methionine 0.030 g
Chromium Picolinate 0.001 g
.
Usage : 1 day pack (10 g) melted products in plain water or cold water 150-200 ml Then stir to dissolve.
#avaappyday #avaappydaylittlebaby #avaappymalaysia #avahappydaymalaysia #glutashopie #glutacaps #bvr #quputehmurah

.

Produk terbaru meluncur dari LITTLE BABY,
dilengkapi dengan no FDA 13 - 1-
isi 15 sachet.
1 RM55
2 RM100
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.
🍎Mengeluarkan dan mampu mendetoksifikasi racun serta zat berbahaya pada tubuh secara sempurna
🍎Merangsang metabolisme tubuh sehingga tubuh akan terasa lebih sehat sehingga organ tubuh dapat bekerja secara optimal
🍎Membantu menahan nafsu makan secara ketat 🍎Merangsang masa otot agar tubuh dalam keadaan fit sehingga otot tidak mudah kendur dan kurus
🍎Membantu mencerahkan kulit yang kusam, sehingga kulit akan semakin terlihat bersih dan glowing.
.
Keunggulan 💥Ava Appy Day💥By Little Baby
Sangat efektif dan bekerja secara maksimal dalam membasmi lemak jahat dalam tubuh.
Active Ingredient:
Inulin / Origofructose 5000 g
L-Glutamine 1.000 g
Garcinia Extract Powder 0.400 g
L-Glutamine 0.300 g
L-Carnitine L-tartrate 0.250 g
L-Lysine Monohydrochloride 0.150 g
L-Phenylalanine 0.100 g
Glycine 0.100 g
Dried Yeast 0.100 g
L-Methionine 0.030 g
Chromium Picolinate 0.001 g
.
Usage : 1 day pack (10 g) melted products in plain water or cold water 150-200 ml Then stir to dissolve.
#avaappyday #avaappydaylittlebaby #avaappymalaysia #avahappydaymalaysia #glutashopie #glutacaps #bvr #quputeh

✨✨GLUTA INFINITY✨✨
Harga:
1 RM55
2 RM100
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.
Product ini laku keras tau so
Cepatt whastapp 0147292768 sebelum stock habis.🤗
.🏃‍♀️🏃🏃🏃🏃‍♀️🏃🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ 💥Terbukti MEMUTIHKAN sekaligus membuat GLOWING dalam 7 HARI mengamalkan💥

Manfaat Gluta Infinity Korea
.
👄Memutihkan kulit secara putih pink dan Glowing
👄Membasmi jerawat dan bintik-bintik hitam
👄Membantu mengurangkan parut dan masalah pori-pori
👄Membuat miss V, puting, dan bibir jadi Pinkish
👄Membantu menyamarkan hingga menghilangkan bekas luka jika diamalkan secara konsisten
👄Membuat kulit tubuh bersih, sihat, lembut, dan berseri
👄Melindungi kulit dari radikal bebas
👄Melancarkan haid dan mengurangkan masalah 'period pain'
👄Membantu mengatasi keputihan
.
.
Kandungan dan Manfaat Bahan Gluta Infinity :

1. L-Glutathione: untuk untuk MEMUTIHKAN

2. Ceramocides:
mengecilkan pori pori dan kulit wajah, kulit jadi silky dan smooth

3. PhytoflOral(tomato putih): memperlambat dan mengurangkan melanin, memutihkan secara kekal!

4. Gynostemma (Jiaogulan): rempah dari Korea yang digunakan untuk memperlambat penuaan KULIT muka, menjadikan awet muda

5. Pine Bark extract: mengurangkan kesan jerawat, luka dan bengkak di tubuh.

6. Hyaluronic acid: moisturizer yang paling BEST SELLER untuk tubuh.

7. Korean ginseng: memperkuat akar rambut
30 caps
.
#glutainfinity #glutacaps #glutacapsmurah #quputehskincareoriginal #glutapancea #glutashopie #glutawhite

✨Sabun Pearl Milk✨
RM25
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.

Sabun susu mutiara susu pemutihan, aura, ekstrak susu, serbuk mutiara, vitamin E, vitamin C dan kolagen dari ikan laut.
.
.
🍼 Kulit putih dalam beberapa minit.
🍼 Tidak mentajamkan kulit, tidak mencalarkan kulit adalah tidak sensitif kepada cahaya matahari.
🍼 Sesuai untuk kulit sensitive
🍼 Membantu membuang sel-sel kulit mati.
🍼 Mengeluarkan daki peluh
🍼 Mendedahkan kulit baru yang lembut dan sihat.
🍼 Ketika mandi akan berasa segar.
🍼 Sebagai scrub, sabun mandi dan spa kulit.
🍼 Susu yg sangat berkualiti
.
Use regularly - morning and evening
.
#milksoap #glutashopie #

✨Sabun Pearl Milk✨
RM25
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.

Sabun susu mutiara susu pemutihan, aura, ekstrak susu, serbuk mutiara, vitamin E, vitamin C dan kolagen dari ikan laut.
.
.
🍼 Kulit putih dalam beberapa minit.
🍼 Tidak mentajamkan kulit, tidak mencalarkan kulit adalah tidak sensitif kepada cahaya matahari.
🍼 Sesuai untuk kulit sensitive
🍼 Membantu membuang sel-sel kulit mati.
🍼 Mengeluarkan daki peluh
🍼 Mendedahkan kulit baru yang lembut dan sihat.
🍼 Ketika mandi akan berasa segar.
🍼 Sebagai scrub, sabun mandi dan spa kulit.
🍼 Susu yg sangat berkualiti
.
Use regularly - morning and evening
.
#milksoap #glutashopie #

✨Sabun Pearl Milk✨
RM25
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.

Sabun susu mutiara susu pemutihan, aura, ekstrak susu, serbuk mutiara, vitamin E, vitamin C dan kolagen dari ikan laut.
.
.
🍼 Kulit putih dalam beberapa minit.
🍼 Tidak mentajamkan kulit, tidak mencalarkan kulit adalah tidak sensitif kepada cahaya matahari.
🍼 Sesuai untuk kulit sensitive
🍼 Membantu membuang sel-sel kulit mati.
🍼 Mengeluarkan daki peluh
🍼 Mendedahkan kulit baru yang lembut dan sihat.
🍼 Ketika mandi akan berasa segar.
🍼 Sebagai scrub, sabun mandi dan spa kulit.
🍼 Susu yg sangat berkualiti
.
Use regularly - morning and evening
.
#milksoap #glutashopie #

✨Sabun Pearl Milk✨
RM25
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.

Sabun susu mutiara susu pemutihan, aura, ekstrak susu, serbuk mutiara, vitamin E, vitamin C dan kolagen dari ikan laut.
.
.
🍼 Kulit putih dalam beberapa minit.
🍼 Tidak mentajamkan kulit, tidak mencalarkan kulit adalah tidak sensitif kepada cahaya matahari.
🍼 Sesuai untuk kulit sensitive
🍼 Membantu membuang sel-sel kulit mati.
🍼 Mengeluarkan daki peluh
🍼 Mendedahkan kulit baru yang lembut dan sihat.
🍼 Ketika mandi akan berasa segar.
🍼 Sebagai scrub, sabun mandi dan spa kulit.
🍼 Susu yg sangat berkualiti
.
Use regularly - morning and evening
.
#milksoap #glutashopie #

✨Sabun Pearl Milk✨
RM25
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.

Sabun susu mutiara susu pemutihan, aura, ekstrak susu, serbuk mutiara, vitamin E, vitamin C dan kolagen dari ikan laut.
.
.
🍼 Kulit putih dalam beberapa minit.
🍼 Tidak mentajamkan kulit, tidak mencalarkan kulit adalah tidak sensitif kepada cahaya matahari.
🍼 Sesuai untuk kulit sensitive
🍼 Membantu membuang sel-sel kulit mati.
🍼 Mengeluarkan daki peluh
🍼 Mendedahkan kulit baru yang lembut dan sihat.
🍼 Ketika mandi akan berasa segar.
🍼 Sebagai scrub, sabun mandi dan spa kulit.
🍼 Susu yg sangat berkualiti
.
Use regularly - morning and evening
.
#milksoap #glutashopie #

Apa kelebihan scrub ni ?? Selain dari yg pastinya mencerahkan kulit muka dan badan, scrub ini juga:
🍬menghilangkan/ mengecutkan jerawat
🍬mencerahkan kulit
🍬memudarkan parut 🍬mencuci kotoran tersumbat di dalam pori muka
🍬kulit kurang berminyak/ kering
🍬menghapuskan blackheads dan whiteheads
🍬mengecilkan pori dan mengurangkan parut berlubang
🍬menanggalkan sel sel kulit mati dan daki degil dari celahan badan
🍬pudarkan pigmentation dan menghalang penghasilan jeragat
🍬detoxkan kulit dari penggunaaan bahan kosmetik yg mengandungi mercuri
.
RM59
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.

SCRUB DISTRICT IMPORTED FROM KOREA
100% Premium Natural Ingredients:
💗Pati Apricot 💗Rock salt
💗Brown sugar
💗Whitening essence
💗Bahan RAHSIA natural lain yang bagus utk kulit
.
#scrubmuka #whiteningproduct #glutashopie #scrubbadan

.
🔥🔥🔥BEST SELLER🔥🔥🔥
💖Sweet Macaroon Lip Balm💖 with SPF 15 PA+++ by LITTLE BABY
.
RM40
Free postage to sm/Add RM5 to ss
📲 0147292768
.
💋Menampilkan bibir yang tampak sihat,
💋Mengembalikan bibir yg hitam menjadi pink.
💋Melindungi dari radikal bebas, mencegah kerutan dan menguatkan kulit bibir.
💋Kandungan minyak alami mengunci kelembapan, menutrisi dan meregenerasi lapisan epidermis dan mencegah kekeringan dan pecah-pecah.
💋Melembabkan bibir
💋Mengandung Co-enzyme Q-10 dan Vitamin C dan E yang melindungi dari radikal bebas
💋Mencegah kerutan
💋Menguatkan kulit bibir
💋Meregenerasi Lapisan Epidermis .
.
ramai customer sy yg cuba dah puas hati dgn macaron lips ni . mmg best. bibir tkkan kering lagi and pink gituu.. nmpk mcm kecik tapi bole tahan 2-3 bulan. letak nipis2 je.
.
.
KANDUNGAN:
Kandungan
Coenzyme Q10
Ascorbyl Tetraisopalmitate
Tocopheryl Acetate
Sunflower Seed Oil
Shea Butter
Castor Oil
Menthylbenzylidene Camphor dan Ethylhexyl Triazone
. .
#glutashopie #glutacaps #glutawhite #vaseline #bibirkering #bibirpink #aloveralipbalm #lipbalmmurahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags