#glutashopie

MOST RECENT

.
🔥🔥🔥BEST SELLER🔥🔥🔥
💖Sweet Macaroon Lip Balm💖 with SPF 15 PA+++ by LITTLE BABY
.
RM40
Free postage to sm/Add RM5 to ss
📲 0147292768
.
💋Menampilkan bibir yang tampak sihat,
💋Mengembalikan bibir yg hitam menjadi pink.
💋Melindungi dari radikal bebas, mencegah kerutan dan menguatkan kulit bibir.
💋Kandungan minyak alami mengunci kelembapan, menutrisi dan meregenerasi lapisan epidermis dan mencegah kekeringan dan pecah-pecah.
💋Melembabkan bibir
💋Mengandung Co-enzyme Q-10 dan Vitamin C dan E yang melindungi dari radikal bebas
💋Mencegah kerutan
💋Menguatkan kulit bibir
💋Meregenerasi Lapisan Epidermis .
.
ramai customer sy yg cuba dah puas hati dgn macaron lips ni . mmg best. bibir tkkan kering lagi and pink gituu.. nmpk mcm kecik tapi bole tahan 2-3 bulan. letak nipis2 je.
.
.
KANDUNGAN:
Kandungan
Coenzyme Q10
Ascorbyl Tetraisopalmitate
Tocopheryl Acetate
Sunflower Seed Oil
Shea Butter
Castor Oil
Menthylbenzylidene Camphor dan Ethylhexyl Triazone
. .
#glutashopie #glutacaps #glutawhite #vaseline #bibirkering #bibirpink #aloveralipbalm #lipbalmmurahmalaysia

✨PURE DD CREAM BY JELLYS✨
.
Takut hitam? Takut panas? Takut matahari? Takut sunburn?? Sekarang tak perlu risau lagi!!! Sudah ada JELLYS PURE DD CREAM dengan SPF 100 ❗️
bukan snng nk jumpa Spf 100 tau.
.
RM50
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.

Buat anda yg dah putih makan supplement gluta, wajib pakai ini utk perawatan, untuk maintainkan .. biar putihnya kulit anda permanent dan tak kembali jadi hitam balik.
.
.
Fungsinya:
1. Memantulkan radiasi dan panas matahari sehingga kulit anda putih , sihat dan terus terjaga dari sinaran uv
2. Memutihkan, melembabkan, dan menghaluskan kulit dengan AHA, VITAMIN C, VITAMIN E. Rasakan hasilnya dalam 1 minggu saja!!!!!
3. Memutihkan instant, langsung terlihat hasilnya, sangat sesuai untuk kosmetik pergi ke party, hangout, dll
4. Putihnya PUTIH Glowing, Ala2 KEKOREA2AN gitu tau, tidak pucat melainkan tampak flawless gebu je.
5. Menganjalkan kulit. 6.Mengurangi kerutan dan garis halus serta mengecilkan pori2 kulit.
7. Mengurangi bekas luka, bekas alergi, bekas gigitan nyamuk.
.

Cara pakai: oleskan merata 15 menit sebelum terpapar matahari.
.
.

Untuk hasil maksimal gunakan berasama dngn jellys soap, jellys lotion, dan jellys cream.wahh dah mmg cukup set dah untuk brand jellys ni 😍😍😍
#pureddcreambyjellys #pureddcream #glutashopie

💖BUMEBIME SOAP💖
.
🔥PROMOSI PENGENALAN🔥
1 RM30
2 RM50
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
. ✔Made from natural snail, bee, tomato and pineapple extracts.
Contains collagen for skin elasticity too
✔Contains vitamins for skin nourishment
✔Fast results. See results in first use. Whitens and moisturizes in 2-3 minutes! WOW!
✔Helps in reduces stretch marks, rashes and dark spots
✔️With Gluta+Fruit+
Tomato+Snail+Strawberry Extract.
✔Thailand FDA approved
✔Weight: 100grams
.

How to use:
Dab the soap on skin to create bubbles. If no signs of allergy, rub the BUBBLES (not the soap) on skin for 2-3 minutes then rinse. Do not use any lotion after since it can already make your skin look smooth and healthy.
.

#BumebimeSoap #InstantWhitening #BestSeller #MadeInThailand #ThaiProduct #ThaiBestSeller #glutashopie

💖BUMEBIME SOAP💖
.
🔥PROMOSI PENGENALAN🔥
RM30
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
. ✔Made from natural snail, bee, tomato and pineapple extracts.
Contains collagen for skin elasticity too
✔Contains vitamins for skin nourishment
✔Fast results. See results in first use. Whitens and moisturizes in 2-3 minutes! WOW!
✔Helps in reduces stretch marks, rashes and dark spots
✔️With Gluta+Fruit+
Tomato+Snail+Strawberry Extract.
✔Thailand FDA approved
✔Weight: 100grams
.

How to use:
Dab the soap on skin to create bubbles. If no signs of allergy, rub the BUBBLES (not the soap) on skin for 2-3 minutes then rinse. Do not use any lotion after since it can already make your skin look smooth and healthy.
.

#BumebimeSoap #InstantWhitening #BestSeller #MadeInThailand #ThaiProduct #ThaiBestSeller #glutashopie

💖BUMEBIME SOAP💖
.
🔥PROMOSI PENGENALAN🔥
RM30
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
. ✔Made from natural snail, bee, tomato and pineapple extracts.
Contains collagen for skin elasticity too
✔Contains vitamins for skin nourishment
✔Fast results. See results in first use. Whitens and moisturizes in 2-3 minutes! WOW!
✔Helps in reduces stretch marks, rashes and dark spots
✔️With Gluta+Fruit+
Tomato+Snail+Strawberry Extract.
✔Thailand FDA approved
✔Weight: 100grams
.

How to use:
Dab the soap on skin to create bubbles. If no signs of allergy, rub the BUBBLES (not the soap) on skin for 2-3 minutes then rinse. Do not use any lotion after since it can already make your skin look smooth and healthy.
.

#BumebimeSoap #InstantWhitening #BestSeller #MadeInThailand #ThaiProduct #ThaiBestSeller #glutashopie

💖BUMEBIME SOAP💖
.
🔥PROMOSI PENGENALAN🔥
RM30
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
. ✔Made from natural snail, bee, tomato and pineapple extracts.
Contains collagen for skin elasticity too
✔Contains vitamins for skin nourishment
✔Fast results. See results in first use. Whitens and moisturizes in 2-3 minutes! WOW!
✔Helps in reduces stretch marks, rashes and dark spots
✔️With Gluta+Fruit+
Tomato+Snail+Strawberry Extract.
✔Thailand FDA approved
✔Weight: 100grams
.

How to use:
Dab the soap on skin to create bubbles. If no signs of allergy, rub the BUBBLES (not the soap) on skin for 2-3 minutes then rinse. Do not use any lotion after since it can already make your skin look smooth and healthy.
.

#BumebimeSoap #InstantWhitening #BestSeller #MadeInThailand #ThaiProduct #ThaiBestSeller #glutashopie

WHATSAPP SAYA 0147292768
.
🔥🔥🔥BEST SELLER🔥🔥🔥
💖Sweet Macaroon Lip Balm💖 with SPF 15 PA+++ by LITTLE BABY
.
💋Menampilkan bibir yang tampak sihat,
💋Mengembalikan bibir yg hitam menjadi pink.
💋Melindungi dari radikal bebas, mencegah kerutan dan menguatkan kulit bibir.
💋Kandungan minyak alami mengunci kelembapan, menutrisi dan meregenerasi lapisan epidermis dan mencegah kekeringan dan pecah-pecah.
💋Melembabkan bibir
💋Mengandung Co-enzyme Q-10 dan Vitamin C dan E yang melindungi dari radikal bebas
💋Mencegah kerutan
💋Menguatkan kulit bibir
💋Meregenerasi Lapisan Epidermis .
.
ramai customer sy yg cuba dah puas hati dgn macaron lips ni . mmg best. bibir tkkan kering lagi and pink gituu.. nmpk mcm kecik tapi bole tahan 2-3 bulan. letak nipis2 je.
.
.
KANDUNGAN:
Kandungan
Coenzyme Q10
Ascorbyl Tetraisopalmitate
Tocopheryl Acetate
Sunflower Seed Oil
Shea Butter
Castor Oil
Menthylbenzylidene Camphor dan Ethylhexyl Triazone
.
RM40
Free postage to sm/Add RM5 to ss
.
#glutashopie #glutacaps #glutawhite #vaseline #bibirkering #bibirpink #aloveralipbalm #lipbalmmurahmalaysia

WHATSAPP SAYA 0147292768
.
🔥🔥🔥BEST SELLER🔥🔥🔥
💖Sweet Macaroon Lip Balm💖 with SPF 15 PA+++ by LITTLE BABY
.
💋Menampilkan bibir yang tampak sihat,
💋Mengembalikan bibir yg hitam menjadi pink.
💋Melindungi dari radikal bebas, mencegah kerutan dan menguatkan kulit bibir.
💋Kandungan minyak alami mengunci kelembapan, menutrisi dan meregenerasi lapisan epidermis dan mencegah kekeringan dan pecah-pecah.
💋Melembabkan bibir
💋Mengandung Co-enzyme Q-10 dan Vitamin C dan E yang melindungi dari radikal bebas
💋Mencegah kerutan
💋Menguatkan kulit bibir
💋Meregenerasi Lapisan Epidermis .
.
ramai customer sy yg cuba dah puas hati dgn macaron lips ni . mmg best. bibir tkkan kering lagi and pink gituu.. nmpk mcm kecik tapi bole tahan 2-3 bulan. letak nipis2 je.
.
.
KANDUNGAN:
Kandungan
Coenzyme Q10
Ascorbyl Tetraisopalmitate
Tocopheryl Acetate
Sunflower Seed Oil
Shea Butter
Castor Oil
Menthylbenzylidene Camphor dan Ethylhexyl Triazone
.
RM40
Free postage to sm/Add RM5 to ss
.
#glutashopie #glutacaps #glutawhite #vaseline #bibirkering #bibirpink #aloveralipbalm #lipbalmmurahmalaysia

#hayoung feedback 💖HA YOUNG SOAP💖
BODY WHITENING WITHIN 3 MINUTES
.
🔥PROMOSI NEW PRODUCT🔥
.RM26
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.
Accelerate the degeneration of skin cells
✅reduce freckles and dark spots regulate sebum that causes acne.
✅For those who want skin look fairer and radiant Skin fairer and look healthier
✅Reduce wrinkles and firm skin skin more smoother and soft to the touch
✅Reduce wrinkles and dark spots
✅Anti-acne and hyper-pigmentation of the skin
✅Protect skin from harmful uv rays
.

How to apply: Foaming cleansing and leave for 3-5 minutes, then scrubs dead skin off from skin and rinse thoroughly. Use daily in the morning and evening.
70g
.
#glutashopie #instantwhitening #hayoungsoap #whiteningsoap #soapbadan #bestseller #bodywhitening

💖HA YOUNG SOAP💖
BODY WHITENING WITHIN 3 MINUTES
.
🔥PROMOSI NEW PRODUCT🔥
.RM26
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.
Accelerate the degeneration of skin cells
✅reduce freckles and dark spots regulate sebum that causes acne.
✅For those who want skin look fairer and radiant Skin fairer and look healthier
✅Reduce wrinkles and firm skin skin more smoother and soft to the touch
✅Reduce wrinkles and dark spots
✅Anti-acne and hyper-pigmentation of the skin
✅Protect skin from harmful uv rays
.

How to apply: Foaming cleansing and leave for 3-5 minutes, then scrubs dead skin off from skin and rinse thoroughly. Use daily in the morning and evening.
70g
.
#glutashopie #instantwhitening #hayoungsoap #whiteningsoap #soapbadan #bestseller #bodywhitening

BEDAK TANAKA 🔸Diperbuat daripada sumber alam semulajadi, kayu tanaka (sandalwood tree). 🔸Sangat berkesan untuk: 🔻Kecutkan jerawat 🔻Haluskan kulit 🔻Cerahkan kulit 🔻Hilangkan jeragat 🔻Lembutkan kulit 🔻Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka. 🔻Pelindung cahaya matahari 🔻Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan. 🔻Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk. 🔸Cara guna: 🔻Sbg foundation: sapukan bedak TANAKA rata2 ke muka guna tangan atau span muka. 🔻Sbg bedak sejuk: basahkan tangan atau campurkan bedak TANAKA dgn air dan sapu kan ke muka. Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh. 🔻Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. 🔻Sesuai untuk lelaki dan wanita, dewasa dan kanak-kanak.
.
kecil (40g) RM25
besar (110g) RM30
Free postage to sm,add RM5 to ss.
📱0147292768
.
#glutashopie #bedaktanaka

🔥LI DA SLIMMING PILL🔥
.
Jom turun 5 hingga 15kg sbln dgn Lida !!
😍😍
. PROMO RM45
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.

Jika Anda jenis susah kurus? Isi keras? 😱😱😱😱😱😱
.

Lemak tebal semakin bosan kerana mencuba pelbagai produk tapi tak kurus kurus susah sangat nak kurus?
Recommended products lida pluss! Makan berhari2 tak tgk nasi kurus paling cepat. Penurunan ketara dlm masa 5 hari sahaja. 💚💚
👉Lida plus.. 👉Power!
👉Kuasa Memerah lemak kaw kaw 👉Target Penurunan sehingga 15kg sebulan 💚💚
.

Fungsi Utama :
💖Memecahkan lemak degil 💖Menghapuskan berat badan berlebihan
💖Memerah toxin perah lemak
💖Mematikan selera makan 💖Meningkatkan tenaga badan 💖Aktif Fresh bertenaga 💖Menyokong process Penurunan berat badan paling cepat dan selamat.
. 💚💚
Kelebihan : 📌Strong dan gerenti kurus 📌Lebih kuat lebih berkesan lebih cepat gerenti turun minima 4-10kg sebotol 📌Target masa utk turunkan 12-30kg
3 bulan Gerenti! bukan janji manis

Tetapi gerenti! � 💚💚
Bebas cirit birit ✔No side effect
✔Lulus FDA
✔Ada kelulusan GMP
✔Mexico punya bukan china
✔Pada bottle ada details kelulusan product
✔Halal ✔100%vegetarian capsule
✔Tidak ada gelatin bentuk powder ✔lcartine beepoleen
✔Bebas sibutramin
✔Bebas bahan pengawet
💚💚
.
Cara makan:
1-2 biji sehari sebelum makan pagi atau tghari. (bergantung pada berat badan)
.
💚💚
Bahan Utama lida plus : Bitter Orange Extracts, India Lutos, Cassia Seed, Alisma orientalis, L-carnitine. 💚💚
.
Target Utama: 🔥Menghapuskan lemak berlebihan bahagian Leher lengan perut peha punggung.
.
❌Tiada pantang larang .
✅Sesuai utk lelaki dan wanita berumur 18 tahun ke atas 65 tahun kebawah
.
❌Tidak sesuai utk yg sakit kronik.
Darah tinggi, diabetis, gastrik boleh ambil.
. 💚💚
1 bottle supply 1 bulan...
Gerenti turun 4-10kg sebulan!
.
#glutashopie #slimexpress #slimrich #cepatkurus #slimmingtea #produkkurus #lipo9slim #detoxslimming #kakichanteq

🔥LI DA SLIMMING PILL🔥
.
Jom turun 5 hingga 15kg sbln dgn Lida !!
😍😍
. PROMO RM45
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.

Jika Anda jenis susah kurus? Isi keras? 😱😱😱😱😱😱
.

Lemak tebal semakin bosan kerana mencuba pelbagai produk tapi tak kurus kurus susah sangat nak kurus?
Recommended products lida pluss! Makan berhari2 tak tgk nasi kurus paling cepat. Penurunan ketara dlm masa 5 hari sahaja. 💚💚
👉Lida plus.. 👉Power!
👉Kuasa Memerah lemak kaw kaw 👉Target Penurunan sehingga 15kg sebulan 💚💚
.

Fungsi Utama :
💖Memecahkan lemak degil 💖Menghapuskan berat badan berlebihan
💖Memerah toxin perah lemak
💖Mematikan selera makan 💖Meningkatkan tenaga badan 💖Aktif Fresh bertenaga 💖Menyokong process Penurunan berat badan paling cepat dan selamat.
. 💚💚
Kelebihan : 📌Strong dan gerenti kurus 📌Lebih kuat lebih berkesan lebih cepat gerenti turun minima 4-10kg sebotol 📌Target masa utk turunkan 12-30kg
3 bulan Gerenti! bukan janji manis

Tetapi gerenti! � 💚💚
Bebas cirit birit ✔No side effect
✔Lulus FDA
✔Ada kelulusan GMP
✔Mexico punya bukan china
✔Pada bottle ada details kelulusan product
✔Halal ✔100%vegetarian capsule
✔Tidak ada gelatin bentuk powder ✔lcartine beepoleen
✔Bebas sibutramin
✔Bebas bahan pengawet
💚💚
.
Cara makan:
1-2 biji sehari sebelum makan pagi atau tghari. (bergantung pada berat badan)
.
💚💚
Bahan Utama lida plus : Bitter Orange Extracts, India Lutos, Cassia Seed, Alisma orientalis, L-carnitine. 💚💚
.
Target Utama: 🔥Menghapuskan lemak berlebihan bahagian Leher lengan perut peha punggung.
.
❌Tiada pantang larang .
✅Sesuai utk lelaki dan wanita berumur 18 tahun ke atas 65 tahun kebawah
.
❌Tidak sesuai utk yg sakit kronik.
Darah tinggi, diabetis, gastrik boleh ambil.
. 💚💚
1 bottle supply 1 bulan...
Gerenti turun 4-10kg sebulan!
.
#glutashopie #slimexpress #slimrich #cepatkurus #slimmingtea #produkkurus #lipo9slim #detoxslimming #kakichanteq

🔥LI DA SLIMMING PILL🔥
.
Jom turun 5 hingga 15kg sbln dgn Lida !!
😍😍
. PROMO RM45
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
.

Jika Anda jenis susah kurus? Isi keras? 😱😱😱😱😱😱
.

Lemak tebal semakin bosan kerana mencuba pelbagai produk tapi tak kurus kurus susah sangat nak kurus?
Recommended products lida pluss! Makan berhari2 tak tgk nasi kurus paling cepat. Penurunan ketara dlm masa 5 hari sahaja. 💚💚
👉Lida plus.. 👉Power!
👉Kuasa Memerah lemak kaw kaw 👉Target Penurunan sehingga 15kg sebulan 💚💚
.

Fungsi Utama :
💖Memecahkan lemak degil 💖Menghapuskan berat badan berlebihan
💖Memerah toxin perah lemak
💖Mematikan selera makan 💖Meningkatkan tenaga badan 💖Aktif Fresh bertenaga 💖Menyokong process Penurunan berat badan paling cepat dan selamat.
. 💚💚
Kelebihan : 📌Strong dan gerenti kurus 📌Lebih kuat lebih berkesan lebih cepat gerenti turun minima 4-10kg sebotol 📌Target masa utk turunkan 12-30kg
3 bulan Gerenti! bukan janji manis

Tetapi gerenti! � 💚💚
Bebas cirit birit ✔No side effect
✔Lulus FDA
✔Ada kelulusan GMP
✔Mexico punya bukan china
✔Pada bottle ada details kelulusan product
✔Halal ✔100%vegetarian capsule
✔Tidak ada gelatin bentuk powder ✔lcartine beepoleen
✔Bebas sibutramin
✔Bebas bahan pengawet
💚💚
.
Cara makan:
1-2 biji sehari sebelum makan pagi atau tghari. (bergantung pada berat badan)
.
💚💚
Bahan Utama lida plus : Bitter Orange Extracts, India Lutos, Cassia Seed, Alisma orientalis, L-carnitine. 💚💚
.
Target Utama: 🔥Menghapuskan lemak berlebihan bahagian Leher lengan perut peha punggung.
.
❌Tiada pantang larang .
✅Sesuai utk lelaki dan wanita berumur 18 tahun ke atas 65 tahun kebawah
.
❌Tidak sesuai utk yg sakit kronik.
Darah tinggi, diabetis, gastrik boleh ambil.
. 💚💚
1 bottle supply 1 bulan...
Gerenti turun 4-10kg sebulan!
.
#glutashopie #slimexpress #slimrich #cepatkurus #slimmingtea #produkkurus #lipo9slim #detoxslimming #kakichanteq

AR GLUTA MILKY BODY WASH
.
RM38
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
+FREE HAIR SERUM
.

Formula sempurna mencuci badan untuk menjana pemutihan dan mencerahkan kulit. Cerah, kelihatan lebih sihat dan lebih muda dengan pekat tinggi
.
Susu Protein: memberikan terang kulit anda dan licin dan membuat kelihatan muda dan sihat.
.
Glutathione: agen pemutihan terkenal, mengurangkan sintesis melanin untuk membantu kulit anda lebih cerah.
ARAHAN:
Ambil kuantiti yang secukupnya pada tangan atau span basah dan urut seluruh badan anda.
Untuk kulit yang sempurna, pakai AR Gluta Milky Body Lotion selepas mandi setiap hari.
.

#winkwhitelotion #glutashopie
#whiteningwash #milkybodywash #whitening #milkyproduct #glutamilkybodywash

Gluta MILKY BODY LOTION formula sempurna losyen badan untuk menjana pemutihan dan mencerahkan kulit. Cerah, kelihatan lebih sihat dan lebih muda dengan pekat tinggi
.
RM38
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
+FREE GIFT DD CREAM (selagi stock masih ada)
.

Susu Protein: memberikan kecerahan dan melicinkan kulit. Menjadikan kulit kelihatan muda dan sihat.
.
Glutathione: agen pemutihan terkenal, mengurangkan sintesis melanin untuk membantu kulit anda lebih cerah.
.
ARAHAN: Sapukan losyen ini di badan anda. Untuk kulit yang sempurna, sapu AR Gluta Milky Body Wash setiap hari.
-
#winkwhitelotion #glutamilkylotion #glutashopie #lotion #sayajualmurah

💞💞 So CoQ Gluta 💞💞 Glutathione CoQ & collagen peptides.
.
1 botol RM50
2 botol RM90
3 botol RM120
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
. 💉💉 Bertindak dengan formula baru yang memberi kesan pencerahan 4x lebih cepat berbanding gluta yang lain. 💉💉 Membantu mengembalikan kulit yang cerah akibat dari sinaran matahari UVA & UVB yang mengelapkan kulit. 💉💉 Menjadikan kulit lebih sihat yang dapat membantu menyerap vitamin dgn lebih baik. 💉💉 Kandungan Collegen yg tinggi membantu menegangkan & memejalkan kulit selain membantu mengecilkan pori-pori,mengurangkan jeragat,jerawat,kulit kemerahan,kedut & bintik-bintik hitam kepada kulit yg bebas dr segala masalah. . 💊💊 RESULT DAPAT DILIHAT DGN HANYA SEBOTOL PENGGUNAAN 💊💊 4BIJI BERSAMAAN DGN 💉 1X SUNTIKAN PEMUTIHAN.
💊💊 TIDAK KEMBALI KE KULIT ASAL JIKA BERHENTI PENGAMBILAN GLUTA.
💊💊 MENCERAHKAN BADAN & MUKA 2in1
.

KANDUGAN 30 tablets
. ✅Improves the health of the total body cells which is particularly apparent in the skin, hair and nails
✅Helps to moisturize the skin deep
Stimulates blood circulation for healthy skin
✅Reduces wrinkles, freckles and dark spots.
✅Reduces acne, scars, moles, age spot, knuckles and other skin blemishes. ✅Helps to maintain healthy hair and nails, as well.
✅Improves the elasticity of the skin. ✅Powerful anti-aging
✅30 Softgels per each bottle
.
#glutashopie #glutawhite #whitening #product #coqgluta

💞💞 So CoQ Gluta 💞💞 Glutathione CoQ & collagen peptides.
.
1 botol RM50
2 botol RM90
3 botol RM120
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
. 💉💉 Bertindak dengan formula baru yang memberi kesan pencerahan 4x lebih cepat berbanding gluta yang lain. 💉💉 Membantu mengembalikan kulit yang cerah akibat dari sinaran matahari UVA & UVB yang mengelapkan kulit. 💉💉 Menjadikan kulit lebih sihat yang dapat membantu menyerap vitamin dgn lebih baik. 💉💉 Kandungan Collegen yg tinggi membantu menegangkan & memejalkan kulit selain membantu mengecilkan pori-pori,mengurangkan jeragat,jerawat,kulit kemerahan,kedut & bintik-bintik hitam kepada kulit yg bebas dr segala masalah. . 💊💊 RESULT DAPAT DILIHAT DGN HANYA SEBOTOL PENGGUNAAN 💊💊 4BIJI BERSAMAAN DGN 💉 1X SUNTIKAN PEMUTIHAN.
💊💊 TIDAK KEMBALI KE KULIT ASAL JIKA BERHENTI PENGAMBILAN GLUTA.
💊💊 MENCERAHKAN BADAN & MUKA 2in1
.

KANDUGAN 30 tablets
. ✅Improves the health of the total body cells which is particularly apparent in the skin, hair and nails
✅Helps to moisturize the skin deep
Stimulates blood circulation for healthy skin
✅Reduces wrinkles, freckles and dark spots.
✅Reduces acne, scars, moles, age spot, knuckles and other skin blemishes. ✅Helps to maintain healthy hair and nails, as well.
✅Improves the elasticity of the skin. ✅Powerful anti-aging
✅30 Softgels per each bottle
.
#glutashopie #glutawhite #whitening #product #coqgluta

💞💞 So CoQ Gluta 💞💞 Glutathione CoQ & collagen peptides.
.
1 botol RM50
2 botol RM90
3 botol RM120
FREE POS TO SM/ADD RM5 TO SS
. 💉💉 Bertindak dengan formula baru yang memberi kesan pencerahan 4x lebih cepat berbanding gluta yang lain. 💉💉 Membantu mengembalikan kulit yang cerah akibat dari sinaran matahari UVA & UVB yang mengelapkan kulit. 💉💉 Menjadikan kulit lebih sihat yang dapat membantu menyerap vitamin dgn lebih baik. 💉💉 Kandungan Collegen yg tinggi membantu menegangkan & memejalkan kulit selain membantu mengecilkan pori-pori,mengurangkan jeragat,jerawat,kulit kemerahan,kedut & bintik-bintik hitam kepada kulit yg bebas dr segala masalah. . 💊💊 RESULT DAPAT DILIHAT DGN HANYA SEBOTOL PENGGUNAAN 💊💊 4BIJI BERSAMAAN DGN 💉 1X SUNTIKAN PEMUTIHAN.
💊💊 TIDAK KEMBALI KE KULIT ASAL JIKA BERHENTI PENGAMBILAN GLUTA.
💊💊 MENCERAHKAN BADAN & MUKA 2in1
.

KANDUGAN 30 tablets
. ✅Improves the health of the total body cells which is particularly apparent in the skin, hair and nails
✅Helps to moisturize the skin deep
Stimulates blood circulation for healthy skin
✅Reduces wrinkles, freckles and dark spots.
✅Reduces acne, scars, moles, age spot, knuckles and other skin blemishes. ✅Helps to maintain healthy hair and nails, as well.
✅Improves the elasticity of the skin. ✅Powerful anti-aging
✅30 Softgels per each bottle
.
#glutashopie #glutawhite #whitening #product #coqgluta

Most Popular Instagram Hashtags