#glowglowing5in1

19983 posts

TOP POSTS

NAK KEKAL CANTIK SEMPURNA PUTIH, GLOWING, PINKISH? .
.
✔KEKAL 24JAM TANPA MAKEUP TEBAL2?
✔TAK PERLU BEDAK DAH
✔SAPUAN YG MENYELURUH DAN SEKATA?
✔PEMAKAIAN YG MUDAH DAN JIMAT MASA?
✔1 SET GLOW GLOWING BEAUTY SKIN TAHAN LAMA

KELEBIHAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 4 in 1
.
. ✔Mencerah & melembutkan kulit
✔Melambatkan penuaan (kulit tegang)
✔Mengecilkan liang pori terbuka
✔ Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
✔Meghilagkan bintik hitam& parut jerawat
✔Menjadikan tona kulit sekata

GLOW GLOWING 4IN1 TERDIRI DARIPADA
1 -COLLAGEN GLUTA Q10 SOAP
2 - PINKY BEAUTY (5gm)
3 - NIGHT GLOW (5gm)
4 - NIGHT GLOWING (5gm) .
. .
👑 RM 48 + POS 7 SM / 10 SS

WHATSAPP 0132767280 .
#glowglowing5in1 #glowglowing #glowglowing4in1 #glowglowingskincare

By @_aayrasyazeera "Thanks a lot to Duta Glow Glowing @sheeraiskandar yg memperkenalkan produk kecantikan ni dan memberitahu sy utk beli yg original..sebelum ni saya pernah beli dan pakai dlm sebulan..ternyata selama ni saya tersilap beli yg tiruan or fake..kulit muka saya menggelupas teruk 3 kali..then sy beli kali kedua set produk ni yg ada sticker 'hologram' di atas kanan kotak..ternyata baru seminggu pakai bekas jerawat dah takde..kulit muka makin flawless dan glow glowing habiss..hahaa..dan sy akan teruskan #glowglowingbeautyskin ni.. Anda kat luar yg nak cuba set produk kecantikan ni pastikan beli yg ori ok..yg ada sticker hologram..jgn tertipu beli yg tiruan.. terima kasih @dara_anggun_hq @sheeraiskandar #glowglowing4in1 #glowglowing5in1 #glowglowingbeautyskin 😘😘" via @PhotoRepost_app

Fedapp nye dg masalah kulit?? jngan risau ,, SET GLOW GLOWING dpt mengecutkan jerawat, menghilangkan jeragat tebal, dapat menanggalkan flek2 hitam pada wajah dalam masa yang singkat ... yg pasti kulit jd halus ,licin dan cerah.. sekotak pun dah cukup..
.
.
Whatsapp 012-7845192
.
.
#glowglowing4in1 #glowglowing5in1 #glowglowingmurah #glowglowingmurahoriginal

GLOW GLOWING 5 IN 1 😍

RM62 FREE POSTAGE !

#glowglowing5in1 #glowglowing #glowglowingmurah #glowglowingborong

GLOW GLOWING 5 IN 1 SET

RM55 PER SET
RM50 x 6 SET

TIDAK TERMASUK POSTAGE

WHATSAPP 0174198113

#glowglowing5in1 #kosmetikmurah #kosmetikborong

KELEBIHAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN:-
✔Mencerah & melembutkan kulit
✔Melambatkan penuaan (kulit tegang)
✔Mengecilkan liang pori terbuka
✔ Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
✔Meghilagkan bintik hitam& parut jerawat
✔Menjadikan tona kulit sekata

GLOW GLOWING 4IN1 TERDIRI DARIPADA :-
1-COLLAGEN GLUTA Q10 SOAP
2 - PINKY BEAUTY (5gm)
3 - NIGHT GLOW (5gm)
4 - NIGHT GLOWING (5gm)

1. Set 4 in 1 tiada treatment toner dan set glowing exclusive 5 in 1 ada treatment toner!!! 2. Kalau kulit normal tu boleh pakai glowing 4 in 1, kalau kulit bermasalah jerawat, jeragat, ada parut dan bintik hitam, pakai je set glowing exclusive 5 in 1.. Glow Glowing Penutup hijau packging baru. Penutup Putih Packaging lama. Jangan confuse lagi k.

Kebaikkan setiap produk:
1 -COLLAGEN GLUTA Q10 SOAP – Membersih kulit wajah – Menanggalkan sel2 kulit mati – Menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit – Wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya – Menghaluskan dan mencerahkan kulit – Mengurangkan keduta/ garis penuaan – Dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa
2 - PINKY BEAUTY (5gm)
– Melindungi kulit wajah dari sinar uv – Menghilangkan flex hitam – Menjadikan tonasi kulit lebih sekata – Menghalus & melicinkan kulit
3 - NIGHT GLOW (5gm)
– Menghilangkan flek hitam – Menjadikan tonasi kulit lebih sekata – Menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah – Mengurangkan kedutan/ garis penuaan **fungsi night glow hampir sama dengan night glowing

4 - NIGHT GLOWING (5gm)
– Mencerahkan kulit wajah – Mengecilkan lubang pori-pori – Menghaluskan kulit wajah – Mengurangkan parut jerawat & jeragat
– Merawat kulit yang bermasalah **fungsi night glow hampir sama dengan night glowing

Glow Glowing Beauty Skin diperbuat daripada tumbuhan semula jadi
Selamat digunakan. Lulus KKM

#glowglowing #glowglowingoriginal
#glowglowingmurah
#glowglowing4in1
#glowglowing5in1

Whatsapp 013 2341625

MOST RECENT

KEBAIKAN BE FIT GARCINIA CAMBOGIA .
✔Membantu mengawal selera makan anda.
✔Membantu memberi ketahanan badan agar tdk mudah lapar,
✔kenyang sampai ke petang.
✔Membaiki sistem penghadaman dengan baik.
✔Membantu menurunkan berat badan.
✔Mengatasi masalah perut buncit dan menghempiskan perut serta merta.
✔Tiada kesan negatif yang boleh memudaratkan kesihatan.
✔Membakar lemak berlebihan.
✔Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu membakar lemak secara semulajadi.
✔Membuang toksin dalam badan.
✔Tiada masalah kulit menggelebeh
✔Badan terasa lebih ringan, cergas & bertenaga drpd biasa.
✔Mengekalkan berat badan yang ideal. .
.
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN BE FIT EKSTRAK GARCINIA CAMBOGIA
.
Garcinia Cambogia yang mengandungi kompaun HCA. .
.
CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN BE FIT GARCINIA CAMBOGIA
.
Sehari sebiji 30 minit sebelum sarapan pagi.Disyorkan mengambil produk ini untuk jangka masa panjang agar mendapat kesan yang optimum.
Ambil 2-3 kapsul sebelum tidur.
Tips: Wajib minum 1-3 liter air kosong sehari untuk mempercepatkan proses detoks badan.
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio 😉
.
#befitgarciniacambogia #befitgarcinia #befitgarciniacambogiamurah #befitgarciniacambogiaoriginal #befitgarciniacambogiamalaysia #tatiskincare #glowglowing5in1 #pureslim7d #azanis #azanisscarserum #mudface #bazaarpaknil #bellezaadvanced #befitkkm

KELEBIHAN SATIN SKINZ PREMIUM .
✔Membantu Menyingkirkan toksin dalam badan.
✔Membantu Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih.
✔Membantu Cara Memutihkan Kulit lebih gebu, lembap dan tegang.
✔Membantu Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah.
✔Membantu Wajah lebih segar dan berseri.
✔Kelebihan satin skinz Membantu Menyekat pertumbuhan jerawat, eczema dan ruam.
✔satin skinz ok ke? Membantu Menghilangkan parut 5x lebih cepat
✔Membantu Merangsang peningkatan/pembinaan sel kolagen semulajadi kulit.
✔Membantu Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✔Kebaikan Satin Skinz Membantu dapat Mengurangkan pigmentasi.
✔Membantu Mengurangkan kedutan halus.
✔Membantu Meningkatkan sistem imunisasi.
✔Membantu Merawat penyakit resdung dan bersin.
✔Membantu Menguatkan tulang, kuku dan rambut.
✔Kebaikan Satin Skinz dapat Membantu Memberi tenaga dan mencerdaskan minda.
.
Penggunaan :

2 biji sehari boleh tahan = 2 bulan
4 biji sehari boleh tahan = 1 bulan

Cara Makan Satin Skinz :
. ► Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink. Perlu di telan / di hisap serentak !
► Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum sarapan) dan sebelum tidur.
► Disarankan ambil semasa perut kosong
► Minum air masak sebanyak 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang terbaik dan sempurna.
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio 😉
.
#satinskinz #satinskinzpremium #satinskinzglutatabs #satinskinzglutatabsmurah #satinskinzbooster #satinskinzserum #satinskinzfacial #satinskinzcombo #satinskinzbotanical #satinskinzoriginal #tatiskincare #glowglowing5in1 #mudface #azanis #bellezaadvanced #bazaarpaknil #wdec

KHASIAT ZOFEA BEAUTY SECRET UNTUK GADIS-GADIS DAN IBU-IBU .
✔Menaikkan payudara kendur & jatuh
✔Mengatasi masalah payudara besar sebelah
✔Mencantikkan payudara leper
✔Memontokkan payudara
✔Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D
✔Menaikkan punggung yg jatuh
✔Mengetatkan MISS V
✔Menghilangkan bau badan
✔Menghilangkan bau MISS V
✔Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama”
✔Meningkatkan keinginan seksual
✔Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami
✔Menghilangkan masalah keputihan
✔Mengatasi masalah dalaman wanita
✔Mencegah kanser
✔Melawan radikal bebas
✔Mencantik & meremajakan kulit
✔Memutihkan kulit
✔Menambah tenaga
✔Mencegah keletihan & menyegarkan badan
✔Merawat masalah rahim
✔Mengurangkan selera makan
✔Melawaskan sistem pencernaan
.
CARA PENGAMBILAN ZOFEA BEAUTY SECRET BUST UP .
✔Minum 2 sachet setiap pagi SELEPAS sarapan (minggu pertama sahaja)
✔Hari-hari seterusnya memadai 1 sachet sehari selepas sarapan. Bancuh dengan airsejuk/masak biasa sahaja.
✔Anda digalakkan minum 3 cawan SUSU setiap hari bagi membantu pembentukan lemak dan tisu payudara yang sihat, segar dan menawan.
✔Kurangi minuman berkafein/berkarbonat.
✔Kesan tidak sama setiap individu. Amalan konsisten diperlukan untuk mendapatkan hasil yang baik dan berkekalan
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio 😉
.
#zofea #zofeabeauty #zofeabeautysecret #zofeabeautymurah #zofeabeautysecretmurah #zofeabeautysecretbustup #zofeabeautysecretoriginal #tatiskincare #glowglowing5in1 #mudface #azanis #bellezaadvanced #bazaarpaknil #wdec

.
GLOW GLOWING
.
🌿 NIGHT GLOWING CREAM 🌿
.
.
🐱 KKM approved : NOT 160306080-K
. 😻 mengecutkan jerawat dengan cepat
. 😻 merawat masalah jerawat yg serius
. 😻membantu menghilangkan kesan parut jerawat
. 😻kulit menjadi putih dan lebih sekata
. 😻mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
. 😻Kesan seawall 3 hari
.
.
Harga
Rm15 sahaja
Tidak termasuk caj pos ye
.
Jom order sekarang ! !
http://www.wasap.my/60172861866/gg_NIGHTGLOWING_rm15
.
.
.
#glow #glowglowing #glowglowingmurah #glowglowingskincare #glowglowing5in1 #ggcream #ggnightglowing #ggnightglow #daraanggun #daraanggunglowglowing #daraanggunputihcollagen #daraanggunmurah #kosmetik #kosmetikori #kosmetika #kosmetikmurah #kedaionline #kedaionlinemurah #kedaionlinemurah2 #kedaionline24jam #kedaionlineshop #bazar #bazaronline #bazaronlinemurah #bazaronlinemalaysia #bazaronlinemalaysia2

.
GLOW GLOWING
.
🌿 NIGHT GLOWING CREAM 🌿
.
.
🐱 KKM approved : NOT 160306080-K
. 😻 mengecutkan jerawat dengan cepat
. 😻 merawat masalah jerawat yg serius
. 😻membantu menghilangkan kesan parut jerawat
. 😻kulit menjadi putih dan lebih sekata
. 😻mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
. 😻Kesan seawall 3 hari
.
.
Harga
Rm15 sahaja
Tidak termasuk caj pos ye
.
Jom order sekarang ! !
http://www.wasap.my/60172861866/gg_NIGHTGLOWING_rm15
.
.
.
#glow #glowglowing #glowglowingmurah #glowglowingskincare #glowglowing5in1 #ggcream #ggnightglowing #ggnightglow #daraanggun #daraanggunglowglowing #daraanggunputihcollagen #daraanggunmurah #kosmetik #kosmetikori #kosmetika #kosmetikmurah #kedaionline #kedaionlinemurah #kedaionlinemurah2 #kedaionline24jam #kedaionlineshop #bazar #bazaronline #bazaronlinemurah #bazaronlinemalaysia #bazaronlinemalaysia2

Cara Makan Pil Hormon Cina
.
1) Pil Perancang – Untuk mengelakkan kehamilan
.
✔ makan 1 biji pil cina semasa hari yang ke 5 waktu period sebulan sekali .
.
2)Pil Hormon untuk besarkan payudara dan punggung
.
✔Makan 1 biji pil cina dan rehat 10 hari (selepas makan tengahari atau makan malam)
✔Hari ke 11 makan pil cina ke 2
✔Hari ke 21 makan pil cina 3
✔Rehat 4 hari dan mula balik hari ke 5 period. ( bagi yg nk truskan pil cina ini)
✔Kesan tidak balas dapat dilihat seawal 1 minggu shj bergantung kepada keserasian badan namun berbeza beza mengikut individu
✔Untuk kesan pembesaran yang cepat dan ketara pengambilan susu soya sebanyak 2 gelas sebelum tidur dan 2 gelas selepas sarapan pagi adalah digalakkan kerana protein yang terdapat di dalamnya akan membantu pengumpulan kolagen di dalam tisu tisu payudara,pengambilan lebih banyak protein dari sumber lain seperti ikan,telur dan ayam akan mempercepatkan lagi pertumbuhan payudara
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio 😉
.
#pilhormoncina #pilhormonmurah #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormoncinamantap #pilhormon #pilhormonbreast #pilhormonperfectlady #tatiskincare #glowglowing5in1 #wdec #azanis #mudface #bellezaadvanced #bazaarpaknil #sabunbumebime

Mereka yang pentingkan kecantikan, kesihatan luar dan dalam, EPHYRA membantu kepada yang mempunyai masalah-masalah berikut : .
✔Kulit berjerawat : Cara Menghilangkan Jerawat dengan berkesan
✔Kulit Berjeragat dan Berparut : cara menghilangkan bekas jerawat dengan cepat
✔Eczema / Penyakit Kulit
✔Gastrik / Masalah Usus
✔membantu Menurunkan Kolestrol
✔Stress / Kemurungan / Ceria
✔Sembelit / Cirit-Birit / Buasir
✔Lelah / Penat / Semput
✔Arthritis Sendi
✔Menopause
✔Ketidakseimbangan Hormon
✔Alergi Makanan Laut
✔Resdung
✔Penyakit Gusi / Demam
✔Masalah Tidur / Kelesuan
✔Jangkitan Pundi Kencing
✔Sakit Sendi & Sengal Badan
✔Jantung / Saluran Darah
✔Migraine / Sakit Kepala
✔Masalah Senggugut / PMS
✔Jangkitan Virus / Bakteria
✔Darah Tinggi
✔Masalah Saraf
✔Thyroid
.
KEBAIKAN EPHYRA:
.
✔membantu menghilangkan Sunburn
✔membantu menghilangkan Bintik-bintik hitam
✔membantu mengecutkan Jerawat
✔membantu memutihkan Kulit
✔membantu menghilangkan minyak di Muka
mulus, jerawat makin mengecut & pelawasan makin lancar.
.
CARA MAKAN EPHYRA COLLAGEN
.
✔Tuangkan satu sachet Ephyra ke dalam gelas / shaker yg berisi air putih / suam ( elakkan air panas mendidih ) sebanyak 180ml.
✔Kacau / goncang sehingga larut – Sedia untuk diminum!
✔Boleh juga diminum sejuk atau dicampur bersama susu @ jus untuk rasa lebih sedap!! .
Untuk Kesan Terbaik & Maksimum dinasihatkan : .
✔Minum ‪ 1 jam sebelum sarapan pagi
✔Jauhi kafein, rokok dan alkohol
✔Minum air mineral dalam kuantiti yang banyak
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio 😉
.
#ephyra #ephyrapremium #ephyrapremiummurah #ephyrapremiumoriginal #ephyrapremiumpack #ephyrapremiumborong #ephyraskinbar #ephyraskinbarmurah #tatiskincare #glowglowing5in1 #mudface #wdec #azanis #bazaarpaknil #bellezaadvanced

Kebaikan K Colly Sweet 17 Korean: .
✔39 VITAMIN, MINERAL & NUTRISI HEBAT
✔DIPERKAYA DENGAN SERBUK MUTIARA
✔MEMBANTU MENINGKATKAN KELEMBAPAN KULIT
✔MEMBANTU MENCERAH DAN MEMUTIHKAN KULIT
✔ MEMBANTU MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
✔MEMBANTU MELAMBATKAN PROSES PENUAAN
✔MEMBANTU MEMULIHKAN SAKIT SENDI DAN OTOT
✔MEMBANTU MENGURANGKAN KOLESTEROL
.
Membantu Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
.
Kelebihan K Colly
.
Menggabungkan pengekstrakan teknologi terkini, cepat diserap SEAWAL 60 SAAT sedar sedar dah masuk perut. HIGHLY RECOMMENDED
.
Khasiat K Colly .
✔●Membantu Cara memutihkan kulit makin putih gebu seluruh badan
✔●Cara menghilangkan bekas jerawat..Parut parut jerawat bersih
✔●Tiada lagi kulit gelap yang kusam
✔●Kulit makin putih kemerahan
✔●Fresh dan makin nampak sentiasa muda
✔●Kulit dan pipi makin anjal dan sekata.
✔●Tubuh maintain kerana K-Colly membantu mengawal berat badan.
✔●Memberikan tenaga dan mata lebih bercahaya
.
Cara Makan K Colly :
.
✔k colly collagen cara makan Masukkan 1 atau 2 scoop/sudu plastik Ke Dalam Mulut Secara Perlahan – Lahan.
✔k colly cara makan Biarkan 3-5 Saat, Serbuk Itu Akan Cair Dengan Enzim Air Liur Dan Lebih Cepat Meresap Ke Dalam Salur Darah Berbanding Dengan Cara Meminum Dengan Air.
Makan k colly collegen Satu Jam Sebelum Makan Atau Sebelum Tidur.
.
SATU atau DUA kali sehari
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio 😉
.
#kcollysweet17murah #kcolly #kcollysweet #kcollymurah #kcollyoriginal #kcollyborong #kcollyfocuswhitebooster #kcolly17 #tatiskincare #glowglowing5in1 #mudface #wdec #bazaarpaknil #azanis #rr4u

FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
TABLET GENIUS RR4U .
💐Anak makin rajin belajar. 💐Rajin buat kerja sekolah. 💐Semakin fokus. 💐Sudah mendengar kata. 💐Makin tinggi keyakinan diri. 💐Mudah memahami pelajaran. 💐Tak pelat ketika bercakap. 💐Meningkat dalam peperiksaan. 💐Mudah & rajin sangat nak solat. .
.
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
TABLET GENIUS RR4U
.
Produk ini menggunakan 100% bahan semulajadi terbaik iaitu berasaskan
garam mineral dan anti oksida yang berasal dari galian bumi.
.
CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
TABLET GENIUS RR4U
.
Hanya 2 biji pagi dan 2 biji malam.
Boleh dimakan seawal usia 1 tahun.
.
Whatsapp 0122598684 utk order jom!
.
#rr4u #rr4umurah #rr4ugeniusoriginalmurah #rr4utabletgeniusmurah #rr4utabletgenius #rr4uborong #kcolly #bvrc #caliphjus #tatiskincare #glowglowing5in1 #mudface

FUNGSI & KELEBIHAN BUMEBIME SOAP INSTANT WHITENING : .
.
Memutihkan bahagian tubuh
Menghilangkan parut
Menananggalkan sel kulit mati
Menghilangkan bekas gigitan nyamuk
Menghilangkan streat mark
Menghilangkan flek2 hitam pd bahagian siku, luntut, bawah ketiak dn d mis v
Selamat digunakan untuk semua jenis kulit
Keberkesanannya mengikut jenis kulit (ada yg segera mendapat kesan ketara dan ada juga yg beransur2)
Boleh digunakan untuk seluruh bahagian tubuh SAHAJA!!
.
ANTARA BAHAN-BAHAN TERKANDUNG DALAM BUMEBIME SOAP INSTANT WHITENING : .
● Ekstrak dari Snail Slime.
● Ekstrak dari Madu Asli.
● Ekstrak Buah Nenas
● AHA Asid dari Buah-buahan Citrus
● Ekstrak Minyak Kelapa Asli
● Ekstrak Buah Anggur
.
CARA PENGGUNAAN SABUN BUMEBIME INSTANT WHITENING : .
Gunakan seperti sabun mandi biasa.
Gunakan setiap kali mandi (2-3 kali sehari)
Untuk kesan terbaik, apply sabun dan sental dengan span selama 3-5 minit
Selepas 3-5 minit baru dibasuh dan dibilas dengan air.
Sesuai digunakan secara harian. .
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio 😉
.
#sabunbumil #sabunbumebime #sabunbumebimemurah #sabunbumebimeborong #sabunbumebimemalaysia #kcolly #tatiskincare #glowglowing5in1 #bvrc #mudface #wdec #bazaarpaknil #rr4u

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
GLOW GLOWING EXCLUSIVE 5 IN 1 .
.
COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP
Membersih kulit wajah
Menanggalkan sel2 kulit mati
Menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit
Wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya
Menghaluskan dan mencerahkan kulit
Mengurangkan kedutan/ garis penuaan
Dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa .
.
DARA PINKY BEAUTY
Melindungi kulit wajah dari sinar uv
Menghilangkan flex hitam
Menjadikan tonasi kulit lebih sekata
Menghalus & melicinkan kulit
.
NIGHT GLOW
Menghilangkan flek hitam
Menjadikan tonasi kulit lebih sekata
Menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah
Mengurangkan kedutan/ garis penuaan .
.
NIGHT GLOWING
Mencerahkan kulit wajah
Mengecilkan lubang pori-pori
Menghaluskan kulit wajah
Mengurangkan parut jerawat & jeragat
Merawat kulit yang bermasalah .
.
TREATMENT TONER
Dapat membantu menganjalkan kulit
Mengurangkan jeragat dan kesan
parut jerawat yang degil!!
.
.
CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
GLOW GLOWING EXCLUSIVE 5 IN 1
.
Bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap sebanyak 2-3 kali sehari
.
WAKTU SIANG
Selepas cuci muka dengan Collagen gluta Q 10 soap,
pakai Day-Pinky Beauty
.
WAKTU MALAM
Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam. Selepas 3 malam
gunakan Night Glowing selama 3 malam ( selang seli Night Glow &
Night Glowing setiap 3 malam)
.
CARA PENGGUNAAN TONER
Dengan mengunakan kapas,picitkan sedikit toner dan tepuk-tepukan pada keseluruhan muka,biarkan toner itu kering,jangan di lapkan.
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio 😉
.
#glowglowing5in1 #glowglowing #glowglowingmurah #glowglowing5in1 #glowglowing4in1 #glowglowingbeautyskin #glowglowing4in1murah #glowglowingtoner #glowglowingoriginal #glowglowingexclusive #tatiskincare #mudface #q#2 #bazaarpaknil #azanis #wdec #dms360

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
GLOW GLOWING BEAUTY SKIN SET 4 IN 1
.
COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP
Membersih kulit wajah.
Menanggalkan sel2 kulit mati.
Menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit.
Wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya.
Menghaluskan dan mencerahkan kulit.
Mengurangkan keduta/ garis penuaan.
Dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan
muda setiap masa.
.
DAY -PINKY BEAUTY
Melindungi kulit wajah dari sinar uv.
Menghilangkan flex hitam.
Menjadikan tonasi kulit lebih sekata.
Menghalus & melicinkan kulit.
.
NIGHT GLOW
Menghilangkan flek hitam.
Menjadikan tonasi kulit lebih sekata.
Menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah.
Mengurangkan kedutan/ garis penuaan.
.
NIGHT GLOWING
Mencerahkan kulit wajah.
Mengecilkan lubang pori-pori.
Menghaluskan kulit wajah.
Mengurangkan parut jerawat & jeragat.
merawat kulit yang bermasalah.
.
CARA PENGGUNAAN GLOW GLOWING
BEAUTY SKIN SET 4 IN 1
.
Bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap sebanyak 2-3 kali sehari.
.
SIANG
Selepas cuci muka dengan Collagen gluta Q 10 soap, pakai Day-Pinky Beauty.
.
MALAM
Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam. Selepas 3 malam
gunakan Night Glowing selama 3 malam ( selang seli Night Glow & Night Glowing setiap 3 malam).
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio 😉
.
#glowglowing #glowglowingmurah #glowglowing5in1 #glowglowing4in1 #glowglowingbeautyskin #glowglowing4in1murah #glowglowingtoner #glowglowingoriginal #glowglowingexclusive #tatiskincare #mudface #bellezaadvance #bazaarpaknil #azanis #wdec #dms360

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 5 IN 1
.
💝💝💝💝💝
.
COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP
– membersih kulit wajah
– menanggalkan sel2 kulit mati
– menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit
– wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya
– menghaluskan dan mencerahkan kulit
– mengurangkan keduta/ garis penuaan
.
DAY -PINKY BEAUTY
– melindungi kulit wajah dari sinar uv
– menghilangkan flex hitam
– menjadikan tonasi kulit lebih sekata
.
NIGHT GLOW
– menghilangkan flek hitam
– menjadikan tonasi kulit lebih sekata
– menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah
– mengurangkan kedutan/ garis penuaan
.
NIGHT GLOWING
-mencerahkan kulit wajah
-mengecilkan lubang pori-pori
-menghaluskan kulit wajah
-mengurangkan parut jerawat & jeragat
-merawat kulit yang bermasalah #dyrazbeaute
.
TREATMENT TONER
-Membantu menganjalkan kulit
-Mengurangkan jeragat dan kesan parut jerawat
.
💝💝💝💝💝
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga. .
.
💝💝💝💝💝
.
#glowglowingmurah
#glowglowing4in1
#glowglowing4in1murah
#glowglowing5in1
#glowglowing5in1murah
#glowglowingoriginal
#glowglowingborongmurah
#dyrazbeaute #glowglowingbeautyskinmurah
#collagenglutasoapmurah
#glowglowingoriginal
#glowglowing #glowglowingbeautyskin4in1murah
#glowglowingborong
#igkosmetikmurah
#sayajualmurah
#glowglowinglooseitem
#glowglowingskincare

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 4 IN 1
.
💝💝💝💝💝
.
Ajaibnya GLOW GLOWING BEAUTY SKIN… kulit dah putih semulajadi sekarang…kulit gelap, kusam dan tak bermaya kelihatan makin putih dan berseri…

1- COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP
– membersih kulit wajah
– menanggalkan sel2 kulit mati
– menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit
– wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya
– menghaluskan dan mencerahkan kulit
– mengurangkan keduta/ garis penuaan – dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa
.
2- DAY -PINKY BEAUTY
– melindungi kulit wajah dari sinar uv
– menghilangkan flex hitam
– menjadikan tonasi kulit lebih sekata
– menghalus & melicinkan kulit .
3- NIGHT GLOW
– menghilangkan flek hitam
– menjadikan tonasi kulit lebih sekata
– menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah
– mengurangkan kedutan/ garis penuaan
.
4- NIGHT GLOWING
– mencerahkan kulit wajah
– mengecilkan lubang pori-pori #dyrazbeaute
– menghaluskan kulit wajah
– mengurangkan parut jerawat & jeragat
– merawat kulit yang bermasalah
.
💝💝💝💝💝
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga. .
.
💝💝💝💝💝
.
#glowglowingmurah
#glowglowing4in1
#glowglowing4in1murah
#glowglowing5in1
#glowglowing5in1murah
#glowglowingoriginal
#glowglowingborongmurah
#glowglowingbeautyskinmurah
#collagenglutasoapmurah
#glowglowingoriginal
#glowglowing #glowglowingbeautyskin4in1murah
#glowglowingborong
#dyrazbeaute
#igkosmetikmurah
#sayajualmurah
#glowglowinglooseitem
#glowglowingskincare

Settle cod to customer petang tadi di Sg Rusa. tq dear 😘😘 #glowingflawlessskin
#glowglowing4in1
#glowglowing5in1
#foundationsupra

Most Popular Instagram Hashtags