#glossypaper

1929 posts

TOP POSTS

*POLAROIDBYHUS*

Frame kosong:
RM1.50
Saiz frame : 7.5cmx6.5cm

Frame corak:
RM2.30
Saiz Frame : 8.5cmx7 cm

Pos:
Ahad-Khamis
SM/SS Rm8

Cod:
Jumaat (pagi +petang) & Sabtu (pagi)
MYDIN MALL
Tiada cas dikenakan

Note: Kalau boleh sblum bagi gmbr,jdikan gmbr saiz square / 1:1 πŸ™ŠπŸ’•
#GlossyPaper

Berminat boleh pm di nmbrπŸ‘‡πŸ» 019-9727320-umi🌸
013-9574291-Hani🌼
016-3969366-sue🌺

I am loving the kits from @scribbleprintsco πŸ’– The glossy paper looks great!
.
.
.
#scribbleprintsco #munchkins #glossypaper #plannerstickers #planneraddict

Op het tafeltje in de trein. Best milieuvriendelijk toch, dat flyeren? #verkiezingen #idealen #glossypaper #treinleven

Last card in my glossy paper techniques class#create #lovewhatyoudo #stampinup #suespapercreations #glossypaper

Hai assalamualaikum... lama Husna menyepi. Husna dah tak jual baju and tudung. Sekarang tengah usahakan jualan produk kecantikan... boleh tengok dekat sini @sweeteenshop
.
And yang paling terbaruuu. Husna nak open order untuk
.
πŸ“· POLAROID PRINTING πŸ“·
.
.
ada siapa siapa nak order???
Kualiti tiptop. N harga pon murah. πŸ˜‰πŸ˜β€
*mini 1 keping hanya 80 sen sahaja...πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ
.
Segala pertanyaan boleh dm or ws Husna πŸ˜‰ www.wasap.my/60122982586
#polaroid #polaroidprinting #nocod #glossypaper #sayajualmurah #cheapestprice #like4like #igshop #igshopmalaysia #baazarpaknil #grapesmasammanis

Salam guys! Sis ni ada jual polaroid yang murah2 giler!! Panas ni!! Polaroid ni yg original tau, bukan printing or yang filem ape benda tu . Polaroid ni guna glossy paper .😊 Kalau nak tahu follow la ignya:- @polaroid.by.belfa
@polaroid.by.belfa
@polaroid.by.belfa #polaroid #polaroidmurah #polaroidmurahmalaysia #glossypaper #jualpolaroid #murah #printing #printingpolaroid #malaysia #onlineshop #polaroidshop
#polaroidshopmalaysia

MOST RECENT

Hai assalamualaikum... lama Husna menyepi. Husna dah tak jual baju and tudung. Sekarang tengah usahakan jualan produk kecantikan... boleh tengok dekat sini @sweeteenshop
.
And yang paling terbaruuu. Husna nak open order untuk
.
πŸ“· POLAROID PRINTING πŸ“·
.
.
ada siapa siapa nak order???
Kualiti tiptop. N harga pon murah. πŸ˜‰πŸ˜β€
*mini 1 keping hanya 80 sen sahaja...πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ
.
Segala pertanyaan boleh dm or ws Husna πŸ˜‰ www.wasap.my/60122982586
#polaroid #polaroidprinting #nocod #glossypaper #sayajualmurah #cheapestprice #like4like #igshop #igshopmalaysia #baazarpaknil #grapesmasammanis

Hai assalamualaikum... lama Husna menyepi. Husna dah tak jual baju and tudung. Sekarang tengah usahakan jualan produk kecantikan... boleh tengok dekat sini @sweeteenshop
.
And yang paling terbaruuu. Husna nak open order untuk
.
πŸ“· POLAROID PRINTING πŸ“·
.
.
ada siapa siapa nak order???
Kualiti tiptop. N harga pon murah. πŸ˜‰πŸ˜β€
*mini 1 keping hanya 80 sen sahaja...πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ
.
Segala pertanyaan boleh dm or ws Husna πŸ˜‰ www.wasap.my/60122982586
#polaroid #polaroidprinting #nocod #glossypaper #sayajualmurah #cheapestprice #like4like #igshop #igshopmalaysia #baazarpaknil #grapesmasammanis

Hai assalamualaikum... lama Husna menyepi. Husna dah tak jual baju and tudung. Sekarang tengah usahakan jualan produk kecantikan... boleh tengok dekat sini @sweeteenshop
.
And yang paling terbaruuu. Husna nak open order untuk
.
πŸ“· POLAROID PRINTING πŸ“·
.
.
ada siapa siapa nak order???
Kualiti tiptop. N harga pon murah. πŸ˜‰πŸ˜β€
*mini 1 keping hanya 80 sen sahaja...πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ
.
Segala pertanyaan boleh dm or ws Husna πŸ˜‰ www.wasap.my/60122982586
#polaroid #polaroidprinting #nocod #glossypaper #sayajualmurah #cheapestprice #like4like #igshop #igshopmalaysia #baazarpaknil #grapesmasammanis

Mereka sudah, anda bila lagi? Terima kasih kerana mempercayai @polaroidndmj . Jangan risau, saya trusted seller πŸ˜€
.
Jangan tunggu lagi, jom order polaroid dengan ai ❀
.
Ws +60127469254

#minipolaroidmurah #polaroidmurah #glossypaper #polaroidberkualiti #polaroidndmj

Untuk setiap pembelian produk e-print di Intermedia ATEKA minimum Rp. 50.000,-, GRATIS 1 glossy photo paper ukuran 4R. Tidak berlaku kelipatan ya dan promo ini berlaku hingga 31 Maret 2017.
.
.
.
#promotion #specialprice #intermedia #bookstore #intermediabookstore #tokobuku #promosi #promo #glossypaper #printing #eprin

Most Popular Instagram Hashtags