[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#glitzylipgloss

7 posts

TOP POSTS

Wangi je bau #glitzylipgloss ni...warna pun cun2. Nak touch up kt mane2 pn senang...
Hadiah kt kwn2 di hari lahir pn best gak ni...
#haiodistributorinkldanganu
#spiritfightergroupSTGMA
#bibirsihatdancantik
#dropshipsbyrekamung
#recommendedbrekamung

Nak cantik dengan harga yang berpatutan?
Nak cantik tidak memerlukan masa yang lama untuk bersiap?
Nak cantik tapi bibir sensitif?
Nak cantik bibir lembap dan menarik?

Glitzy lips glos sesuai untuk anda. Di datangkan dengan pilihan warna menarik dan soft colour sesuai untuk wanita yang mementingkan kecantikan.

Fi 📞 014 8002872

#glitzylipgloss #cozumalipsgloss #calitcalitcantik

Ok dah settle masak, dinner dengan family.. Now dah siap sedia ke kelas IMP..
.
Pakai lipstick Cozuma Peach Passion plus Nude Lip Gloss.. Santek tak akak? Ehh bukan akak.. Santek tak color lipstik & gloss tu? Hehehe
.
www.irdaidris.com
.
#irdaidris #coZuma #lipstick #peachpassion #glitzylipgloss #nude #SHOM #makeup

Butterscotch Aroma Glitzy Lip Gloss
.
.
Kami semua dah cuba try test guna!
Oleskan tak sampai 3 saat dah siap~
Bibir terus jadi mungil, moist, glittery, cantik sangat sangat... Dengan aroma butterscotch sedap jeee bila di bibir... Harga pun berpatutan... Tak mahal pun.. Cuma RM44 each... Nak order?
Jomm pm sini
017-2460191

#glitzylipgloss
#butterscotcharoma
#lipgloss
#sayajual
#dropship
#dropshipagentwanted

Butterscotch Aroma Glitzy Lip Gloss
.
.
Kami semua dah cuba try test guna!
Oleskan tak sampai 3 saat dah siap~
Bibir terus jadi mungil, moist, glittery, cantik sangat sangat... Dengan aroma butterscotch sedap jeee bila di bibir... Harga pun berpatutan... Tak mahal pun.. Cuma RM44 each... Nak order?
Jomm pm sini
017-2460191

#glitzylipgloss
#butterscotcharoma
#lipgloss
#sayajual
#dropship
#dropshipagentwanted

MOST RECENT

Nak cantik dengan harga yang berpatutan?
Nak cantik tidak memerlukan masa yang lama untuk bersiap?
Nak cantik tapi bibir sensitif?
Nak cantik bibir lembap dan menarik?

Glitzy lips glos sesuai untuk anda. Di datangkan dengan pilihan warna menarik dan soft colour sesuai untuk wanita yang mementingkan kecantikan.

Fi 📞 014 8002872

#glitzylipgloss #cozumalipsgloss #calitcalitcantik

Wangi je bau #glitzylipgloss ni...warna pun cun2. Nak touch up kt mane2 pn senang...
Hadiah kt kwn2 di hari lahir pn best gak ni...
#haiodistributorinkldanganu
#spiritfightergroupSTGMA
#bibirsihatdancantik
#dropshipsbyrekamung
#recommendedbrekamung

Ok dah settle masak, dinner dengan family.. Now dah siap sedia ke kelas IMP..
.
Pakai lipstick Cozuma Peach Passion plus Nude Lip Gloss.. Santek tak akak? Ehh bukan akak.. Santek tak color lipstik & gloss tu? Hehehe
.
www.irdaidris.com
.
#irdaidris #coZuma #lipstick #peachpassion #glitzylipgloss #nude #SHOM #makeup

Butterscotch Aroma Glitzy Lip Gloss
.
.
Kami semua dah cuba try test guna!
Oleskan tak sampai 3 saat dah siap~
Bibir terus jadi mungil, moist, glittery, cantik sangat sangat... Dengan aroma butterscotch sedap jeee bila di bibir... Harga pun berpatutan... Tak mahal pun.. Cuma RM44 each... Nak order?
Jomm pm sini
017-2460191

#glitzylipgloss
#butterscotcharoma
#lipgloss
#sayajual
#dropship
#dropshipagentwanted

Butterscotch Aroma Glitzy Lip Gloss
.
.
Kami semua dah cuba try test guna!
Oleskan tak sampai 3 saat dah siap~
Bibir terus jadi mungil, moist, glittery, cantik sangat sangat... Dengan aroma butterscotch sedap jeee bila di bibir... Harga pun berpatutan... Tak mahal pun.. Cuma RM44 each... Nak order?
Jomm pm sini
017-2460191

#glitzylipgloss
#butterscotcharoma
#lipgloss
#sayajual
#dropship
#dropshipagentwanted

Most Popular Instagram Hashtags