#glashaklee

8653 posts

TOP POSTS

Mana yg slalu senggugut tu pun elok sgt ambil GLA sbb boleh seimbangkan hormon2 dlm badan tu dan paling penting, hormon2 wanita tu laa.. PM 0174816325

#glacomplexshaklee #glashaklee #shakleemalaysia

GLA Complex sesuai dijadikan BFF untuk wanita. Nak tahu sebab apa? Sebab kegunaan dia memang berkait dengan kesihatan wanita 😊 masalah HAID TAK TERATUR, CYST, KESUBURAN, HORMON TAK STABIL, SENGGUGUT.Nurin recommend sangat awak ambiL GLA SHAKLEE ni.
.
💖 3 kali lebih berkesan dari EPO😍
.
Manfaat GLA Shaklee:
✔memperbetulkan haid yg TIDAK teratur
✔membantu menangani/melambatkan menopause.
✔meningkatkan kesuburan
✔baik untuk fungsi saraf
✔ meningkatkan lendir servik yang berkualiti untuk kesuburan wanita-RECOMMENDED!!
✔mengurang kan sengugut.
✔menguatkan kuku & rambut.
✔menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
✔membantu menangani ekzema.
✔mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
✔menguatkn immuniti badan
✔memperlahankn proses penuaan
✔mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung
✔mengawal kencing manis
✔mengawal kolesterol
.

#glashaklee #kesuburan#malasahhaid #hormon#senggugut #ubatsenggugut #ikhtiarhamil #cyst #masalahdalamanwanita #masalahwanita #vitaminsubur #supplementshaklee
#shakleemalaysia
#shakleetermurah #espshakleemurah #kulitcantik #kulitmulus #shakleekluang #shakleekahang #shakleemersing #shakleesimpangrenggam #shakleeayerhitam #shakleebatupahat #shakleeparitraja #shakleejohor

Sedang ikhtiar untuk hamil , korang boleh cuba ambil GLA complex shaklee
Kembalikan balik kitaran haid dan penghasilan ovum yang berkualiti
.
.
Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
🔹Membantu meningkatkan kesuburan
🔹Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
🔹Membantu dalam menangani menopus
🔹Menguatkan kuku dan rambut
🔹Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
🔹Membantu menangani ekzema
🔹Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
🔹Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
🔹Menguatkan imuniti tubuh
🔹Memperlahankan proses penuaan
🔹Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
🔹Mengawal kencing manis dan darah tinggi
🔹Mengawal kolesterol
.
.
Azirasohimi
0136402349
#glashaklee
#ikhtiarhamil

KITARAN HAID KEMBALI NORMAL SELEPAS CONSUME GLA COMPLEX SHAKLEE
-
-

Assalamualaikum semua ☺
Meh eja nk cita sikit pengalaman sendiri consume GLA untuk kesuburan ni.😋 Eja jenis kalau time period tu memang wajib la dpt senggugut yg terguling2 dari bilik smpai la ke dapur haha. Tapi lepas sebulan ambil GLA ni sakit senggugut dah kurang. Pastu dlu kalau senggugut teruk xleh nak drive sebab takut tetibe kejung tengah jalan sape nk jawab? Haha😂 tapi skrg memang dah okay sangat dh boleh lasak2 time period. Even period pun dah teratur ikut calendar yg eja set. 🙈😍 sonokkknya!
-
-
Antara tanda-tanda yang menunjukkan hormon kita tak stabil ialah:
.
🌸 perubahan fikiran atau mood swing
🌸 lesu/gelisah
🌸 kemerosotan tahap ingatan
🌸 masalah berat badan
🌸 kulit kusam tak berseri/berminyak/jerawat
🌸 kitaran haid tak teratur
🌸 susah hamil
-
-
Pengambilan GLA Complex secara kosisten setiap hari boleh atasi masalah ini.
-
-
Eja Ismail
0123552157

#gla #glacomplex #periodtaklancar #glashaklee #uitmshahalam #coduitmshahalam #codselangor #codseksyen7 #codunisel #shaklee #shakleemalaysia #shakleekita #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleeuitmshahalam #shakleeterbaik #sayajual #sayajualshaklee #sayajualmurah

GLA adalah sejenis asam lemak "esensial" yang tidak dapat dibuat oleh tubuh sendiri, jadi kita harus mendapatkannya dari makanan atau suplemen. GLA dapat membantu menjaga keseimbangan hormon, mengendalikan gejala premenstrual dan mencegah neurophaty diabetes. Nah, ingin mendapatkan segudang manfaat GLA? Kebetulan nih, Shaklee Lovers. Di bulan Agustus, ada spesial promo GLA beli 5 GRATIS 1, buruan yuk, contact Shaklee Indonesia Sekarang!
#promo
#ShakleePromo #Promotion #GLAShaklee #GLA #ShakleeIndonesia #suplemen #imbalancehormon #diabetes #tipsdiabetes

Rata-rata dalam kalangan kita ni paling kurang mesti ade 1 masalah kesihatan

Kalo pun kita tengok die cam ok, keje bagus, jarang mc, takde sakit2 badan ke sakit lutut ke

Sume ok, tapi ketahuilah musti ada paling kurang 1 masalah

Masalah keputihan yang berlarutan dari zaman sekolah sampai kerja

Masalah rambut gugur yang tak tau punca, puas dah tukar macam2 syampoo

Masalah angin banyak sangat sampai nak bercakap pun susah

Dikalangan orang perempuan paling common is period tak stabil

Period tak stabil bukan hal yang kita boleh pandang remeh ye

Ini salah satu indicator mudah, ade yang tak kene dengan hormon dalam badan kita

Ade anak dara yang dah 2 tahun tak period
Tapi tak mahu dipikikan masalah tersebut

Jauh sekali nak jumpa doktor

Selalu sedapkan hati seolah2 tiada apa2 yang nak dirisaukan

Cukup lama dah 2 tahun tu,
Nak tunggu sampai bila

Takkan nak tunggu sampai doktor kata awk tu menopause awal baru nak amik tindakan?

#period #periodproblems #periodtakstabil #hormon #masalahhormon #omegaguardshaklee #glashaklee #menopause #haid #awetmuda

.
Sindrom mak2 mmg gini 😂😂
.
Anak tak nak mkn risau..
Anak mkn byk smpi tak berak2 mak risau jgk..
.
Anak aktif sgt takmo tido ajak mak main2 mak stress.. Bila mak blh buat kije ni 😂😂.
Anak tak sihat tido aje mak stress jgk woo..
.
Anak byk ckp byk tnye mak pon pening kepala..
Anak tak berckp2 mak lagi laa pening..
.
Dah ni laa dunia mak2 kann..
.
Enjoyy n cherish every moment very much 😙😙. Bknlah tak bersyukur.. sekadar berkongsi 😋😋.
.
Ps : Mak hepi sgt2 sbnrnye byk sgt improvement bila dia start accept minum mealshakes. Ni baru abess mkn sepinggan bihun goreng ngan batang2 sawi n taugeh dia blh mkn 😍😍. Dulu jgn harap laaa.
.
Pastu dulu2 najis mcm taik kambing bulat2, tapi ler ni.. cantik je tanpa sembelit2 dah. Hati mak mana yg x hepi kann?
.
.
#shakleeipoh #shakleeseriiskandar #shakleekajang #shakleemachang #shakleetronoh #seriiskandar #uitmseriiskandar #utptronoh #omegaguardshaklee #shakleecod #setgastrikshaklee #setmenyusushaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #ipohipohajer #collagenshaklee #vitaeshaklee #mealshakes #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminkanakkanak #vivixshaklee #jeragat #espshaklee #espmurah #vitacshaklee #setcantikshaklee #setjeragat #masalahsembelit #collagenmurah

Nak mengandung?
Ada masalah kesuburan?
Period tidak teratur?
Ada cyst?
Jeragat dimuka mengganggu anda?
Nak cantikkan kulit?
Nak cantikkan rambut dan kuatkan kuku?
...
Ikhtiarlah dengan Gla Complex Shaklee.
...
Maklumat lanjut, boleh tanya saya terus ke 0196700156 Yenn.
...
#shaklee #shakleemalaysia #sayajualshaklee #penjualonline #igreview #igshop #agenshaklee #agenshakleesetiawangsa #stokisshaklee #codshaklee #sideincome #bisnes #bisnesdarirumah #bisnessantai #bisnesparttime #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #glacomplex #glashaklee #bantumasalahkesuburan #periodtidakteratur #jeragat #kulitcantik #kuatkankuku #kecutkancyst

MOST RECENT

GLA Complex sesuai dijadikan BFF untuk wanita. Nak tahu sebab apa? Sebab kegunaan dia memang berkait dengan kesihatan wanita 😊 masalah HAID TAK TERATUR, CYST, KESUBURAN, HORMON TAK STABIL, SENGGUGUT.Nurin recommend sangat awak ambiL GLA SHAKLEE ni.
.
💖 3 kali lebih berkesan dari EPO😍
.
Manfaat GLA Shaklee:
✔memperbetulkan haid yg TIDAK teratur
✔membantu menangani/melambatkan menopause.
✔meningkatkan kesuburan
✔baik untuk fungsi saraf
✔ meningkatkan lendir servik yang berkualiti untuk kesuburan wanita-RECOMMENDED!!
✔mengurang kan sengugut.
✔menguatkan kuku & rambut.
✔menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
✔membantu menangani ekzema.
✔mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
✔menguatkn immuniti badan
✔memperlahankn proses penuaan
✔mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung
✔mengawal kencing manis
✔mengawal kolesterol
.

#glashaklee #kesuburan#malasahhaid #hormon#senggugut #ubatsenggugut #ikhtiarhamil #cyst #masalahdalamanwanita #masalahwanita #vitaminsubur #supplementshaklee
#shakleemalaysia
#shakleetermurah #espshakleemurah #kulitcantik #kulitmulus #shakleekluang #shakleekahang #shakleemersing #shakleesimpangrenggam #shakleeayerhitam #shakleebatupahat #shakleeparitraja #shakleejohor

GLA Complex sesuai dijadikan BFF untuk wanita. Nak tahu sebab apa? Sebab kegunaan dia memang berkait dengan kesihatan wanita 😊 masalah HAID TAK TERATUR, CYST, KESUBURAN, HORMON TAK STABIL, SENGGUGUT.Nurin recommend sangat awak ambiL GLA SHAKLEE ni.
.
💖 3 kali lebih berkesan dari EPO😍
.
Manfaat GLA Shaklee:
✔memperbetulkan haid yg TIDAK teratur
✔membantu menangani/melambatkan menopause.
✔meningkatkan kesuburan
✔baik untuk fungsi saraf
✔ meningkatkan lendir servik yang berkualiti untuk kesuburan wanita-RECOMMENDED!!
✔mengurang kan sengugut.
✔menguatkan kuku & rambut.
✔menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
✔membantu menangani ekzema.
✔mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
✔menguatkn immuniti badan
✔memperlahankn proses penuaan
✔mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung
✔mengawal kencing manis
✔mengawal kolesterol
.

#glashaklee #kesuburan#malasahhaid #hormon#senggugut #ubatsenggugut #ikhtiarhamil #cyst #masalahdalamanwanita #masalahwanita #vitaminsubur #supplementshaklee
#shakleemalaysia
#shakleetermurah #espshakleemurah #kulitcantik #kulitmulus #shakleekluang #shakleekahang #shakleemersing #shakleesimpangrenggam #shakleeayerhitam #shakleebatupahat #shakleeparitraja #shakleejohor

sape yang dah pakai masker VITAMIN E semalam angkat tangan 🙋

amacam pagi ni feeling macam sofea ni tak? 😍

muka rase moist je, jerawat pun payah nak singgah, pakai bedak pun sekata je rase dah tak tompok tompok sebab kulit kering hoyeahhhhh 👏

nak feeling macam ni gak jommmm try VITAMIN E. tak rugi pun awak. beli bulan ni boleh jimat untuk bulan bulan akan datang. sebab ada 120 capsule so boleh tahan sampai 4 bulan 💜

WARDAH
019-3701369
YOUR SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

#sayajualshaklee #shakleemurah #shakleedamansara #shakleeterengganu #vitamineshaklee #testimonivitamineshaklee #glashaklee #testimoniglashaklee

.
Kitorang dh sarapan ESP yummilicious pagi2. Awak bila lagi?
.
ESP membekalkn tenaga berpanjangan di pagi hari.
.
ESP mengelakkn rasa pedih perut dan mengelakkn masalah gastrik
.
ESP membantu menggalakan penghasilan collagen utk kulit yg sihat.
.
ESP mengurangkn masalah kulit kering dan gatal2
.
ESP menggalakkn penghasilan susu yg byk & tenaga bg ibu menyusu 🤗🤗
.
Haaa.. bykkan kebaikan ESP.
Nak jgk ESP yg best ni?.
.
Pm kak ct @019.514.6495 atau direct wassap akk pd no di profile atas. Inshaallah kak ct akn bantu awak awak awak utk kesihatan yg lebih baik.
.
#shakleeipoh #shakleeseriiskandar #shakleekajang #shakleemachang #shakleetronoh #seriiskandar #uitmseriiskandar #utptronoh #omegaguardshaklee #shakleecod #setgastrikshaklee #setmenyusushaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #ipohipohajer #collagenshaklee #vitaeshaklee #mealshakes #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminkanakkanak #vivixshaklee #jeragat #espshaklee #espmurah #vitacshaklee #setcantikshaklee #setjeragat #masalahsembelit #collagenmurah

.
Kitorang dh sarapan ESP yummilicious pagi2. Awak bila lagi?
.
ESP membekalkn tenaga berpanjangan di pagi hari.
.
ESP mengelakkn rasa pedih perut dan mengelakkn masalah gastrik
.
ESP membantu menggalakan penghasilan collagen utk kulit yg sihat.
.
ESP mengurangkn masalah kulit kering dan gatal2
.
ESP menggalakkn penghasilan susu yg byk & tenaga bg ibu menyusu 🤗🤗
.
Haaa.. bykkan kebaikan ESP.
Nak jgk ESP yg best ni?.
.
Pm kak ct @019.514.6495 atau direct wassap akk pd no di profile atas. Inshaallah kak ct akn bantu awak awak awak utk kesihatan yg lebih baik.
.
#shakleeipoh #shakleeseriiskandar #shakleekajang #shakleemachang #shakleetronoh #seriiskandar #uitmseriiskandar #utptronoh #omegaguardshaklee #shakleecod #setgastrikshaklee #setmenyusushaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #ipohipohajer #collagenshaklee #vitaeshaklee #mealshakes #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminkanakkanak #vivixshaklee #jeragat #espshaklee #espmurah #vitacshaklee #setcantikshaklee #setjeragat #masalahsembelit #collagenmurah

.
Kitorang dh sarapan ESP yummilicious pagi2. Awak bila lagi?
.
ESP membekalkn tenaga berpanjangan di pagi hari.
.
ESP mengelakkn rasa pedih perut dan mengelakkn masalah gastrik
.
ESP membantu menggalakan penghasilan collagen utk kulit yg sihat.
.
ESP mengurangkn masalah kulit kering dan gatal2
.
ESP menggalakkn penghasilan susu yg byk & tenaga bg ibu menyusu 🤗🤗
.
Haaa.. bykkan kebaikan ESP.
Nak jgk ESP yg best ni?.
.
Pm kak ct @019.514.6495 atau direct wassap akk pd no di profile atas. Inshaallah kak ct akn bantu awak awak awak utk kesihatan yg lebih baik.
.
#shakleeipoh #shakleeseriiskandar #shakleekajang #shakleemachang #shakleetronoh #seriiskandar #uitmseriiskandar #utptronoh #omegaguardshaklee #shakleecod #setgastrikshaklee #setmenyusushaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #ipohipohajer #collagenshaklee #vitaeshaklee #mealshakes #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminkanakkanak #vivixshaklee #jeragat #espshaklee #espmurah #vitacshaklee #setcantikshaklee #setjeragat #masalahsembelit #collagenmurah

.
Kitorang dh sarapan ESP yummilicious pagi2. Awak bila lagi?
.
ESP membekalkn tenaga berpanjangan di pagi hari.
.
ESP mengelakkn rasa pedih perut dan mengelakkn masalah gastrik
.
ESP membantu menggalakan penghasilan collagen utk kulit yg sihat.
.
ESP mengurangkn masalah kulit kering dan gatal2
.
ESP menggalakkn penghasilan susu yg byk & tenaga bg ibu menyusu 🤗🤗
.
Haaa.. bykkan kebaikan ESP.
Nak jgk ESP yg best ni?.
.
Pm kak ct @019.514.6495 atau direct wassap akk pd no di profile atas. Inshaallah kak ct akn bantu awak awak awak utk kesihatan yg lebih baik.
.
#shakleeipoh #shakleeseriiskandar #shakleekajang #shakleemachang #shakleetronoh #seriiskandar #uitmseriiskandar #utptronoh #omegaguardshaklee #shakleecod #setgastrikshaklee #setmenyusushaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #ipohipohajer #collagenshaklee #vitaeshaklee #mealshakes #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminkanakkanak #vivixshaklee #jeragat #espshaklee #espmurah #vitacshaklee #setcantikshaklee #setjeragat #masalahsembelit #collagenmurah

.
Kitorang dh sarapan ESP yummilicious pagi2. Awak bila lagi?
.
ESP membekalkn tenaga berpanjangan di pagi hari.
.
ESP mengelakkn rasa pedih perut dan mengelakkn masalah gastrik
.
ESP membantu menggalakan penghasilan collagen utk kulit yg sihat.
.
ESP mengurangkn masalah kulit kering dan gatal2
.
ESP menggalakkn penghasilan susu yg byk & tenaga bg ibu menyusu 🤗🤗
.
Haaa.. bykkan kebaikan ESP.
Nak jgk ESP yg best ni?.
.
Pm kak ct @019.514.6495 atau direct wassap akk pd no di profile atas. Inshaallah kak ct akn bantu awak awak awak utk kesihatan yg lebih baik.
.
#shakleeipoh #shakleeseriiskandar #shakleekajang #shakleemachang #shakleetronoh #seriiskandar #uitmseriiskandar #utptronoh #omegaguardshaklee #shakleecod #setgastrikshaklee #setmenyusushaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #ipohipohajer #collagenshaklee #vitaeshaklee #mealshakes #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminkanakkanak #vivixshaklee #jeragat #espshaklee #espmurah #vitacshaklee #setcantikshaklee #setjeragat #masalahsembelit #collagenmurah

.
Kitorang dh sarapan ESP yummilicious pagi2. Awak bila lagi?
.
ESP membekalkn tenaga berpanjangan di pagi hari.
.
ESP mengelakkn rasa pedih perut dan mengelakkn masalah gastrik
.
ESP membantu menggalakan penghasilan collagen utk kulit yg sihat.
.
ESP mengurangkn masalah kulit kering dan gatal2
.
ESP menggalakkn penghasilan susu yg byk & tenaga bg ibu menyusu 🤗🤗
.
Haaa.. bykkan kebaikan ESP.
Nak jgk ESP yg best ni?.
.
Pm kak ct @019.514.6495 atau direct wassap akk pd no di profile atas. Inshaallah kak ct akn bantu awak awak awak utk kesihatan yg lebih baik.
.
#shakleeipoh #shakleeseriiskandar #shakleekajang #shakleemachang #shakleetronoh #seriiskandar #uitmseriiskandar #utptronoh #omegaguardshaklee #shakleecod #setgastrikshaklee #setmenyusushaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #ipohipohajer #collagenshaklee #vitaeshaklee #mealshakes #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminkanakkanak #vivixshaklee #jeragat #espshaklee #espmurah #vitacshaklee #setcantikshaklee #setjeragat #masalahsembelit #collagenmurah

.
Kitorang dh sarapan ESP yummilicious pagi2. Awak bila lagi?
.
ESP membekalkn tenaga berpanjangan di pagi hari.
.
ESP mengelakkn rasa pedih perut dan mengelakkn masalah gastrik
.
ESP membantu menggalakan penghasilan collagen utk kulit yg sihat.
.
ESP mengurangkn masalah kulit kering dan gatal2
.
ESP menggalakkn penghasilan susu yg byk & tenaga bg ibu menyusu 🤗🤗
.
Haaa.. bykkan kebaikan ESP.
Nak jgk ESP yg best ni?.
.
Pm kak ct @019.514.6495 atau direct wassap akk pd no di profile atas. Inshaallah kak ct akn bantu awak awak awak utk kesihatan yg lebih baik.
.
#shakleeipoh #shakleeseriiskandar #shakleekajang #shakleemachang #shakleetronoh #seriiskandar #uitmseriiskandar #utptronoh #omegaguardshaklee #shakleecod #setgastrikshaklee #setmenyusushaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #ipohipohajer #collagenshaklee #vitaeshaklee #mealshakes #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminkanakkanak #vivixshaklee #jeragat #espshaklee #espmurah #vitacshaklee #setcantikshaklee #setjeragat #masalahsembelit #collagenmurah

.
Kitorang dh sarapan ESP yummilicious pagi2. Awak bila lagi?
.
ESP membekalkn tenaga berpanjangan di pagi hari.
.
ESP mengelakkn rasa pedih perut dan mengelakkn masalah gastrik
.
ESP membantu menggalakan penghasilan collagen utk kulit yg sihat.
.
ESP mengurangkn masalah kulit kering dan gatal2
.
ESP menggalakkn penghasilan susu yg byk & tenaga bg ibu menyusu 🤗🤗
.
Haaa.. bykkan kebaikan ESP.
Nak jgk ESP yg best ni?.
.
Pm kak ct @019.514.6495 atau direct wassap akk pd no di profile atas. Inshaallah kak ct akn bantu awak awak awak utk kesihatan yg lebih baik.
.
#shakleeipoh #shakleeseriiskandar #shakleekajang #shakleemachang #shakleetronoh #seriiskandar #uitmseriiskandar #utptronoh #omegaguardshaklee #shakleecod #setgastrikshaklee #setmenyusushaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #ipohipohajer #collagenshaklee #vitaeshaklee #mealshakes #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminkanakkanak #vivixshaklee #jeragat #espshaklee #espmurah #vitacshaklee #setcantikshaklee #setjeragat #masalahsembelit #collagenmurah

.
Kitorang dh sarapan ESP yummilicious pagi2. Awak bila lagi?
.
ESP membekalkn tenaga berpanjangan di pagi hari.
.
ESP mengelakkn rasa pedih perut dan mengelakkn masalah gastrik
.
ESP membantu menggalakan penghasilan collagen utk kulit yg sihat.
.
ESP mengurangkn masalah kulit kering dan gatal2
.
ESP menggalakkn penghasilan susu yg byk & tenaga bg ibu menyusu 🤗🤗
.
Haaa.. bykkan kebaikan ESP.
Nak jgk ESP yg best ni?.
.
Pm kak ct @019.514.6495 atau direct wassap akk pd no di profile atas. Inshaallah kak ct akn bantu awak awak awak utk kesihatan yg lebih baik.
.
#shakleeipoh #shakleeseriiskandar #shakleekajang #shakleemachang #shakleetronoh #seriiskandar #uitmseriiskandar #utptronoh #omegaguardshaklee #shakleecod #setgastrikshaklee #setmenyusushaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #ipohipohajer #collagenshaklee #vitaeshaklee #mealshakes #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminkanakkanak #vivixshaklee #jeragat #espshaklee #espmurah #vitacshaklee #setcantikshaklee #setjeragat #masalahsembelit #collagenmurah

.
Kitorang dh sarapan ESP yummilicious pagi2. Awak bila lagi?
.
ESP membekalkn tenaga berpanjangan di pagi hari.
.
ESP mengelakkn rasa pedih perut dan mengelakkn masalah gastrik
.
ESP membantu menggalakan penghasilan collagen utk kulit yg sihat.
.
ESP mengurangkn masalah kulit kering dan gatal2
.
ESP menggalakkn penghasilan susu yg byk & tenaga bg ibu menyusu 🤗🤗
.
Haaa.. bykkan kebaikan ESP.
Nak jgk ESP yg best ni?.
.
Pm kak ct @019.514.6495 atau direct wassap akk pd no di profile atas. Inshaallah kak ct akn bantu awak awak awak utk kesihatan yg lebih baik.
.
#shakleeipoh #shakleeseriiskandar #shakleekajang #shakleemachang #shakleetronoh #seriiskandar #uitmseriiskandar #utptronoh #omegaguardshaklee #shakleecod #setgastrikshaklee #setmenyusushaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #ipohipohajer #collagenshaklee #vitaeshaklee #mealshakes #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminkanakkanak #vivixshaklee #jeragat #espshaklee #espmurah #vitacshaklee #setcantikshaklee #setjeragat #masalahsembelit #collagenmurah

.
Kitorang dh sarapan ESP yummilicious pagi2. Awak bila lagi?
.
ESP membekalkn tenaga berpanjangan di pagi hari.
.
ESP mengelakkn rasa pedih perut dan mengelakkn masalah gastrik
.
ESP membantu menggalakan penghasilan collagen utk kulit yg sihat.
.
ESP mengurangkn masalah kulit kering dan gatal2
.
ESP menggalakkn penghasilan susu yg byk & tenaga bg ibu menyusu 🤗🤗
.
Haaa.. bykkan kebaikan ESP.
Nak jgk ESP yg best ni?.
.
Pm kak ct @019.514.6495 atau direct wassap akk pd no di profile atas. Inshaallah kak ct akn bantu awak awak awak utk kesihatan yg lebih baik.
.
#shakleeipoh #shakleeseriiskandar #shakleekajang #shakleemachang #shakleetronoh #seriiskandar #uitmseriiskandar #utptronoh #omegaguardshaklee #shakleecod #setgastrikshaklee #setmenyusushaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #ipohipohajer #collagenshaklee #vitaeshaklee #mealshakes #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminkanakkanak #vivixshaklee #jeragat #espshaklee #espmurah #vitacshaklee #setcantikshaklee #setjeragat #masalahsembelit #collagenmurah

.
Kitorang dh sarapan ESP yummilicious pagi2. Awak bila lagi?
.
ESP membekalkn tenaga berpanjangan di pagi hari.
.
ESP mengelakkn rasa pedih perut dan mengelakkn masalah gastrik
.
ESP membantu menggalakan penghasilan collagen utk kulit yg sihat.
.
ESP mengurangkn masalah kulit kering dan gatal2
.
ESP menggalakkn penghasilan susu yg byk & tenaga bg ibu menyusu 🤗🤗
.
Haaa.. bykkan kebaikan ESP.
Nak jgk ESP yg best ni?.
.
Pm kak ct @019.514.6495 atau direct wassap akk pd no di profile atas. Inshaallah kak ct akn bantu awak awak awak utk kesihatan yg lebih baik.
.
#shakleeipoh #shakleeseriiskandar #shakleekajang #shakleemachang #shakleetronoh #seriiskandar #uitmseriiskandar #utptronoh #omegaguardshaklee #shakleecod #setgastrikshaklee #setmenyusushaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #ipohipohajer #collagenshaklee #vitaeshaklee #mealshakes #ostematrixshaklee #glashaklee #vitaminkanakkanak #vivixshaklee #jeragat #espshaklee #espmurah #vitacshaklee #setcantikshaklee #setjeragat #masalahsembelit #collagenmurah

Ok malam ni kakjiee nak cite pasal GLA COMPLEX
.
Biasanya wanita yang akan cari GLA COMPLEX ni ialah,
Mereka yang mengalami
.
✔senggugut
✔period cycle tak teratur
✔ikhtiar tuk hamil
✔kesuburan

Selain tu,
Dalam GLA COMPLEX ada vitamin E jugak tau,
So bagus untuk skin dan juga parut

Bila period cycle dah teratur,
Bagi yang dah kahwin insyaAllah senang untuk plan kehamilan🙈

Boleh wasep kakjiee

Kakjiee| 013-9020342

#shakleebykakjiee
#shaklee
#glashaklee
#ikhtiarhamil
#ubatsenggugut
#shaklee

Siapa sini yang ada masalah HAID TAK TERATUR, CYST, KESUBURAN, HORMON TAK STABIL, SENGGUGUT yang teruk, dan yang sedang TTC pun, Serius saya recommend sangat awak ambiL GLA SHAKLEE ni.
.
💖 3 kali lebih berkesan dari EPO😍
.
Manfaat GLA Shaklee:
✔memperbetulkan haid yg TIDAK teratur
✔membantu menangani/melambatkan menopause.
✔meningkatkan kesuburan
✔baik untuk fungsi saraf
✔ meningkatkan lendir servik yang berkualiti untuk kesuburan wanita-RECOMMENDED!!
✔mengurang kan sengugut.
✔menguatkan kuku & rambut.
✔menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
✔membantu menangani ekzema.
✔mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
✔menguatkn immuniti badan
✔memperlahankn proses penuaan
✔mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung
✔mengawal kencing manis
✔mengawal kolesterol
.
Nak dapatkan GLA dengan special price?? Hubungi saya ok!
SPECIAL CONSULTATION FOR TTC 😉 .
013.2748945 | YASMIN
TRUSTED SID ❤

#GLASHAKLEE #KESUBURAN #MALASAHHAID #HORMON #SENGGUGUT #UBATSENGGUGUT #TTC #IKHTIARHAMIL #CYST #MASALAHDALAMANWANITA #MASALAHWANITA #VITAMINSUBUR #SUPPLEMENTSHAKLEE #SHAKLEEMALAYSIA #SHAKLEESINGAPORE #SHAKLEEBRUNEI #SHAKLEEKULIM #AGENSHAKLEE #HAMIL #codshakleekulim #shakleecodkulim

Siapa sini yang ada masalah HAID TAK TERATUR, CYST, KESUBURAN, HORMON TAK STABIL, SENGGUGUT yang teruk, dan yang sedang TTC pun, Serius saya recommend sangat awak ambiL GLA SHAKLEE ni.
.
💖 3 kali lebih berkesan dari EPO😍
.
Manfaat GLA Shaklee:
✔memperbetulkan haid yg TIDAK teratur
✔membantu menangani/melambatkan menopause.
✔meningkatkan kesuburan
✔baik untuk fungsi saraf
✔ meningkatkan lendir servik yang berkualiti untuk kesuburan wanita-RECOMMENDED!!
✔mengurang kan sengugut.
✔menguatkan kuku & rambut.
✔menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
✔membantu menangani ekzema.
✔mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
✔menguatkn immuniti badan
✔memperlahankn proses penuaan
✔mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung
✔mengawal kencing manis
✔mengawal kolesterol
.
Nak dapatkan GLA dengan special price?? Hubungi saya ok!
SPECIAL CONSULTATION FOR TTC 😉 .
013.2748945 | YASMIN
TRUSTED SID ❤

#GLASHAKLEE #KESUBURAN #MALASAHHAID #HORMON #SENGGUGUT #UBATSENGGUGUT #TTC #IKHTIARHAMIL #CYST #MASALAHDALAMANWANITA #MASALAHWANITA #VITAMINSUBUR #SUPPLEMENTSHAKLEE #SHAKLEEMALAYSIA #SHAKLEESINGAPORE #SHAKLEEBRUNEI #SHAKLEEKULIM #AGENSHAKLEE #HAMIL #codshakleekulim #shakleecodkulim

TESTIMONI GLA COMPLEX


✔ Cyst mengecut setelah amalkan makan GLA Complex. Wah hebatnya Alhamdulillah.

GLA Complex ni memang ibarat BFF untuk wanita. Sebab apa? Sebab kegunaan dia memang berkait dengan kesihatan wanita 😊

Antara kebaikan GLA Complex :
🌸 Atasi masalah SENGUGUT
🌸 Melegakan simptom PMS
🌸 Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
🌸 Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang IKHTIHAR HAMIL
🌸 Membantu mengurangkan simptom MENOPOSE
🌸 Bagus mengawal paras KOLESTEROL

GLA Complex juga ada campuran VITA E bagi membantu menghilangkan PARUT,JERAGAT serta KULIT GLOWING !

Anda nak cuba sebotol?

Jom whatsapp Tiha untuk guide & consultation cara makan supplement dengan betul

Tentunya special price Tiha bagi khas untuk customer @fatihahbeauty_health

Regards,
Fatihah
013-2175476
Your Trusted SID Shaklee

Fb : Fatihah Marissa

#shakleebanting
#shakleedengkil
#shakleeputrajaya
#vitamincshaklee
#vitaminshaklee
#setkecantikanshaklee
#setkecantikan
#setkecantikanbajet
#vitamincantik
#vitamincantiksihat
#shakleemurah
#shakleejourney
#supplementsihat
#supplementcantik
#vitamineshaklee
#vitamine
#glashaklee
#glacomplexshaklee
#stabilkanhormon

Most Popular Instagram Hashtags