#glashaklee

MOST RECENT

PROMOSI ESP SEDANG BERLANGSUNG SEKARANG 🤗❤️
.
KENAPA SUKA SANGAT ESP SAMPAI TAK BOLEH TINGGAL? .
.
Sebenarnya ramai sangat yang tanya kenapa Fila suka sangat consume ESP ni. Sejujurnya sebab ESP banyak berikan perbezaan yang ketara daripada segi tenaga Fila🙋🏻‍♀️ .
.
Bukan hanya yang dah berkahwin saje boleh consume, tapi students pun boleh tau. Mostly my customer adalah dalam kalangan student yang cepat letih dan takde masa nak makan ikut waktu yang sepatutnya dsebabkan jadual belajar yang pack. ESP sesuai diambil semasa belajar👍🏻 .
.
Students, yang baru nak berkahwin (sangat bagus untuk dalaman), yang dalam proses TTC (trying to conceive), wanita yang sedang mengandung,berpantang dan lelaki pun boleh consume😊 .
.
Amalkan ESP secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH .
.
🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu
🌸 Nak bentuk badan cantik
🌸 Nak kuku dan rambut cantik
🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih(Student sangatlah digalakkan) .
.

So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊. Semestinya ESP yang TERBAIK 👍 Fila pun dah hampir 3-4 tahun consume ESP .
.
Kedai Shaklee Fila buka seperti biasa harini ! Do wassap me untuk consultation dan guide untuk consume supplement Shaklee dengan betul😘 .
.
Special untuk customer yg purchase dgn Fila, InshaaAllah Fila akan berikan guide sama sebagaimana pengalaman Fila sendiri consume ESP ❤️.
.
@afilashaklee.distributor
0194617217
Pengedar Sah Shaklee
.
.
#sayajualShaklee #shakleelunas #shakleekulim #shakleesgpetani #shakleepenang ##shakleekedah #shakleesingapore #shakleebrunei #espshaklee #esp #collagenshaklee #collagen #glashaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #vivix #vivixshaklee #ttc #promoesp #shakleealorsetar #shakleeseberangjaya #afilashaklee

GLA nih sememangnya supplement BFF hakak comei.. Fungsi utama GLA adalah untuk menstabilkan hormon. Kitaran haid yang tidak teratur adalah salah satu kesan akibat hormon yang tidak stabil.

Antara fungsi GLA yang membantu untuk kebanyakan masalah dalaman wanita :- . ➡️ Mengatasi masalah SENGGUGUT
➡️ Melegakan sindrom PMS
➡️ Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
➡️ Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
➡️ Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
➡️ Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis

Ingat wassap je taw..jangan PM.

Wassap sini..😄
📲 0124564953

#GLAshaklee
#BFFwanita

.
HORMON TAK STABIL❓ .
.
PERIOD TAK TERATUR❓
.
Atasinya dengan GLA complex Shaklee❗
.
Fungsi lain GLA shaklee:
.
🔹 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
🔹 Meningkatkan kesuburan.
🔹 Melegakan PMS.
🔹 Membantu dalam menangani menopause.
🔹 Menguatkan kuku & rambut.
🔹 Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
🔹 Membantu menangani ekzema.
🔹 Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
🔹 Menguatkn immuniti badan.
🔹 Mempelahankn process penuaan.
🔹 Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
🔹 Mengawal kencing manis
🔹 Mengawal kolesterol.
🔹 Bagus untuk saraf. .
.
Berminat❓
.
jom wassap Suzana untuk SPECIAL PRICE❗
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#glashakleemurah#bazarmurahmalaysia#igiklanmalaysia#bazarmurah#shakleeklang#shakleeselangor#shakleemalaysia#sayajualmurah#sayajualshaklee#shakleehargaahli#shakleehargastudent#cikgusekolah#senangnakboom#shakleebestprice#shakleemurahcarisaya#shakleehargamurah#shakleeterbaik#shakleeterlajakmurah#shakleehargaspecial#shakleehargapromo#espshakleemurah#vivixmurah#shakleemurahoriginal#setcantikshakleemurah#shakleeconfirmmurah#shakleelover#shakleepromo#espmurah#vitcshakleemurah#glashaklee

.
HORMON TAK STABIL❓ .
.
PERIOD TAK TERATUR❓
.
Atasinya dengan GLA complex Shaklee❗
.
Fungsi lain GLA shaklee:
.
🔹 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
🔹 Meningkatkan kesuburan.
🔹 Melegakan PMS.
🔹 Membantu dalam menangani menopause.
🔹 Menguatkan kuku & rambut.
🔹 Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
🔹 Membantu menangani ekzema.
🔹 Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
🔹 Menguatkn immuniti badan.
🔹 Mempelahankn process penuaan.
🔹 Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
🔹 Mengawal kencing manis
🔹 Mengawal kolesterol.
🔹 Bagus untuk saraf. .
.
Berminat❓
.
jom wassap Suzana untuk SPECIAL PRICE❗
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#glashakleemurah#bazarmurahmalaysia#igiklanmalaysia#bazarmurah#shakleeklang#shakleeselangor#shakleemalaysia#sayajualmurah#sayajualshaklee#shakleehargaahli#shakleehargastudent#cikgusekolah#senangnakboom#shakleebestprice#shakleemurahcarisaya#shakleehargamurah#shakleeterbaik#shakleeterlajakmurah#shakleehargaspecial#shakleehargapromo#espshakleemurah#vivixmurah#shakleemurahoriginal#setcantikshakleemurah#shakleeconfirmmurah#shakleelover#shakleepromo#espmurah#vitcshakleemurah#glashaklee

.
HORMON TAK STABIL❓ .
.
PERIOD TAK TERATUR❓
.
Atasinya dengan GLA complex Shaklee❗
.
Fungsi lain GLA shaklee:
.
🔹 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
🔹 Meningkatkan kesuburan.
🔹 Melegakan PMS.
🔹 Membantu dalam menangani menopause.
🔹 Menguatkan kuku & rambut.
🔹 Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
🔹 Membantu menangani ekzema.
🔹 Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
🔹 Menguatkn immuniti badan.
🔹 Mempelahankn process penuaan.
🔹 Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
🔹 Mengawal kencing manis
🔹 Mengawal kolesterol.
🔹 Bagus untuk saraf. .
.
Berminat❓
.
jom wassap Suzana untuk SPECIAL PRICE❗
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#glashakleemurah#bazarmurahmalaysia#igiklanmalaysia#bazarmurah#shakleeklang#shakleeselangor#shakleemalaysia#sayajualmurah#sayajualshaklee#shakleehargaahli#shakleehargastudent#cikgusekolah#senangnakboom#shakleebestprice#shakleemurahcarisaya#shakleehargamurah#shakleeterbaik#shakleeterlajakmurah#shakleehargaspecial#shakleehargapromo#espshakleemurah#vivixmurah#shakleemurahoriginal#setcantikshakleemurah#shakleeconfirmmurah#shakleelover#shakleepromo#espmurah#vitcshakleemurah#glashaklee

.
HORMON TAK STABIL❓ .
.
PERIOD TAK TERATUR❓
.
Atasinya dengan GLA complex Shaklee❗
.
Fungsi lain GLA shaklee:
.
🔹 Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
🔹 Meningkatkan kesuburan.
🔹 Melegakan PMS.
🔹 Membantu dalam menangani menopause.
🔹 Menguatkan kuku & rambut.
🔹 Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
🔹 Membantu menangani ekzema.
🔹 Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
🔹 Menguatkn immuniti badan.
🔹 Mempelahankn process penuaan.
🔹 Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
🔹 Mengawal kencing manis
🔹 Mengawal kolesterol.
🔹 Bagus untuk saraf. .
.
Berminat❓
.
jom wassap Suzana untuk SPECIAL PRICE❗
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#glashakleemurah#bazarmurahmalaysia#igiklanmalaysia#bazarmurah#shakleeklang#shakleeselangor#shakleemalaysia#sayajualmurah#sayajualshaklee#shakleehargaahli#shakleehargastudent#cikgusekolah#senangnakboom#shakleebestprice#shakleemurahcarisaya#shakleehargamurah#shakleeterbaik#shakleeterlajakmurah#shakleehargaspecial#shakleehargapromo#espshakleemurah#vivixmurah#shakleemurahoriginal#setcantikshakleemurah#shakleeconfirmmurah#shakleelover#shakleepromo#espmurah#vitcshakleemurah#glashaklee

PROMOSI ESP SEDANG BERLANGSUNG SEKARANG 🤗❤️
.
KENAPA SUKA SANGAT ESP SAMPAI TAK BOLEH TINGGAL? .
.
Sebenarnya ramai sangat yang tanya kenapa Fila suka sangat consume ESP ni. Sejujurnya sebab ESP banyak berikan perbezaan yang ketara daripada segi tenaga Fila🙋🏻‍♀️ .
.
Bukan hanya yang dah berkahwin saje boleh consume, tapi students pun boleh tau. Mostly my customer adalah dalam kalangan student yang cepat letih dan takde masa nak makan ikut waktu yang sepatutnya dsebabkan jadual belajar yang pack. ESP sesuai diambil semasa belajar👍🏻 .
.
Students, yang baru nak berkahwin (sangat bagus untuk dalaman), yang dalam proses TTC (trying to conceive), wanita yang sedang mengandung,berpantang dan lelaki pun boleh consume😊 .
.
Amalkan ESP secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH .
.
🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu
🌸 Nak bentuk badan cantik
🌸 Nak kuku dan rambut cantik
🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih(Student sangatlah digalakkan) .
.

So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊. Semestinya ESP yang TERBAIK 👍 Fila pun dah hampir 3-4 tahun consume ESP .
.
Kedai Shaklee Fila buka seperti biasa harini ! Do wassap me untuk consultation dan guide untuk consume supplement Shaklee dengan betul😘 .
.
Special untuk customer yg purchase dgn Fila, InshaaAllah Fila akan berikan guide sama sebagaimana pengalaman Fila sendiri consume ESP ❤️.
.
@afilashaklee.distributor
0194617217
Pengedar Sah Shaklee
.
.
#sayajualShaklee #shakleelunas #shakleekulim #shakleesgpetani #shakleepenang ##shakleekedah #shakleesingapore #shakleebrunei #espshaklee #esp #collagenshaklee #collagen #glashaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #vivix #vivixshaklee #ttc #promoesp #shakleealorsetar #shakleeseberangjaya #afilashaklee

PROMOSI ESP SEDANG BERLANGSUNG SEKARANG 🤗❤️
.
KENAPA SUKA SANGAT ESP SAMPAI TAK BOLEH TINGGAL? .
.
Sebenarnya ramai sangat yang tanya kenapa Fila suka sangat consume ESP ni. Sejujurnya sebab ESP banyak berikan perbezaan yang ketara daripada segi tenaga Fila🙋🏻‍♀️ .
.
Bukan hanya yang dah berkahwin saje boleh consume, tapi students pun boleh tau. Mostly my customer adalah dalam kalangan student yang cepat letih dan takde masa nak makan ikut waktu yang sepatutnya dsebabkan jadual belajar yang pack. ESP sesuai diambil semasa belajar👍🏻 .
.
Students, yang baru nak berkahwin (sangat bagus untuk dalaman), yang dalam proses TTC (trying to conceive), wanita yang sedang mengandung,berpantang dan lelaki pun boleh consume😊 .
.
Amalkan ESP secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH .
.
🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu
🌸 Nak bentuk badan cantik
🌸 Nak kuku dan rambut cantik
🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih(Student sangatlah digalakkan) .
.

So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊. Semestinya ESP yang TERBAIK 👍 Fila pun dah hampir 3-4 tahun consume ESP .
.
Kedai Shaklee Fila buka seperti biasa harini ! Do wassap me untuk consultation dan guide untuk consume supplement Shaklee dengan betul😘 .
.
Special untuk customer yg purchase dgn Fila, InshaaAllah Fila akan berikan guide sama sebagaimana pengalaman Fila sendiri consume ESP ❤️.
.
@afilashaklee.distributor
0194617217
Pengedar Sah Shaklee
.
.
#sayajualShaklee #shakleelunas #shakleekulim #shakleesgpetani #shakleepenang ##shakleekedah #shakleesingapore #shakleebrunei #espshaklee #esp #collagenshaklee #collagen #glashaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #vivix #vivixshaklee #ttc #promoesp #shakleealorsetar #shakleeseberangjaya #afilashaklee

🌸 Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol
.
🌸 Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik
.
🌸 Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi
.
🌸 Produk ini halal, mendapat sijil daripada KKM dan beratus kajian klinikal telah dibuat untuk memastikan ia sentiasa berkesan, sentiasa mesra alam
.
Jom dapatkan SPECIAL OFFER dan Best Consultation daripada ara
.
DM ara di ig atau
.
Tekan link whatsapp ara di bio ☝🏼
.
.
Your Trusted SID
ara | 0139206730
.
🚗COD : pekan, kuantan dan chini
🚚 Postage setiap hari ke seluruh Malaysia
.
#herbalblendshaklee
#setberpantangshaklee
#vivixshaklee
#setkecantikanshaklee
#sethamilshaklee
#setkurusshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#collagenshakleemurah
#collagenpowdershaklee
#collagenshaklee
#vitamincshakleemurah
#vitamineshakleemurah
#alfalfashakleemurah
#garlicshakleemurah
#omegaguardshaklee
#kolagenshaklee
#omegashakleemurah
#ostematrixshaklee
#pengedarshaklee
#ostematrixshaklee
#ostematrixshakleemurah
#espshakleemurah
#glashaklee
#bcomplexshaklee
#vivixshakleemurah
#shakleepekan
#shakleekuantan
#shakleechini

PROMOSI ESP SEDANG BERLANGSUNG SEKARANG 🤗❤️
.
KENAPA SUKA SANGAT ESP SAMPAI TAK BOLEH TINGGAL? .
.
Sebenarnya ramai sangat yang tanya kenapa Fila suka sangat consume ESP ni. Sejujurnya sebab ESP banyak berikan perbezaan yang ketara daripada segi tenaga Fila🙋🏻‍♀️ .
.
Bukan hanya yang dah berkahwin saje boleh consume, tapi students pun boleh tau. Mostly my customer adalah dalam kalangan student yang cepat letih dan takde masa nak makan ikut waktu yang sepatutnya dsebabkan jadual belajar yang pack. ESP sesuai diambil semasa belajar👍🏻 .
.
Students, yang baru nak berkahwin (sangat bagus untuk dalaman), yang dalam proses TTC (trying to conceive), wanita yang sedang mengandung,berpantang dan lelaki pun boleh consume😊 .
.
Amalkan ESP secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH .
.
🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu
🌸 Nak bentuk badan cantik
🌸 Nak kuku dan rambut cantik
🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih(Student sangatlah digalakkan) .
.

So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊. Semestinya ESP yang TERBAIK 👍 Fila pun dah hampir 3-4 tahun consume ESP .
.
Kedai Shaklee Fila buka seperti biasa harini ! Do wassap me untuk consultation dan guide untuk consume supplement Shaklee dengan betul😘 .
.
Special untuk customer yg purchase dgn Fila, InshaaAllah Fila akan berikan guide sama sebagaimana pengalaman Fila sendiri consume ESP ❤️.
.
@afilashaklee.distributor
0194617217
Pengedar Sah Shaklee
.
.
#sayajualShaklee #shakleelunas #shakleekulim #shakleesgpetani #shakleepenang ##shakleekedah #shakleesingapore #shakleebrunei #espshaklee #esp #collagenshaklee #collagen #glashaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #vivix #vivixshaklee #ttc #promoesp #shakleealorsetar #shakleeseberangjaya #afilashaklee

MILK BOOSTER DENGAN SET MENYUSU SHAKLEE 👍🏻😊
.
Fila nak share feedback customer yang consume ESP & ALFALFA sebagai MILK BOOSTER.
.
Alhamdulillah, susu badan lebih pekat 👍🏻.
.
Set Menyusu Shaklee 💕
.
Esp, Alfalfa dan Ostematrix adalah antara supplement yang sangat membantu untuk membanyakkan dan memekatkan susu badan.
.
Fungsi setiap supplement secara ringkas : .
.
Esp - Banyakkan & pekatkan susu badan, baby kulit lagi cerah & gebu, berikan tenaga pada ibu.
.
Alfalfa - Elakkan susu tersumbat / berketul, lancarkan pengeluaran susu .
.
Ostematrix - Kalsium yang juga membantu untuk banyakkan susu badan, kuatkan tulang baby, juga bantu atasi ibu sakit sakit badan, sakit pinggang, sembelit.
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@afilashaklee.distributor
0194617217
Pengedar Sah Shaklee
.
.
#sayajualShaklee #shakleelunas #shakleekulim #shakleesgpetani #shakleepenang ##shakleekedah #shakleesingapore #shakleebrunei #espshaklee #esp #collagenshaklee #collagen #glashaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #vivix #vivixshaklee #ttc #promoshaklee #polikulim #unikl #uitmkedah #usm #setmenyusu #ibuhamil #afilashaklee

Period tak teratur?

Senggugut?

Meh join customer kita ni sama2 rasa #shakleeeffect InshaAllah Allah bantu 🤗

Whatsapp cikatqah 01120720287 or dm di ig/fb
@atqah.umaira
#pmsproblems #glashaklee #CikatqahpromoShaklee #sayajualmurah #shakleekl #sayajualshaklee #testimonishaklee

PROMOSI ESP SEDANG BERLANGSUNG SEKARANG 🤗❤️
.
KENAPA SUKA SANGAT ESP SAMPAI TAK BOLEH TINGGAL? .
.
Sebenarnya ramai sangat yang tanya kenapa Fila suka sangat consume ESP ni. Sejujurnya sebab ESP banyak berikan perbezaan yang ketara daripada segi tenaga Fila🙋🏻‍♀️ .
.
Bukan hanya yang dah berkahwin saje boleh consume, tapi students pun boleh tau. Mostly my customer adalah dalam kalangan student yang cepat letih dan takde masa nak makan ikut waktu yang sepatutnya dsebabkan jadual belajar yang pack. ESP sesuai diambil semasa belajar👍🏻 .
.
Students, yang baru nak berkahwin (sangat bagus untuk dalaman), yang dalam proses TTC (trying to conceive), wanita yang sedang mengandung,berpantang dan lelaki pun boleh consume😊 .
.
Amalkan ESP secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH .
.
🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu
🌸 Nak bentuk badan cantik
🌸 Nak kuku dan rambut cantik
🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih(Student sangatlah digalakkan) .
.

So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊. Semestinya ESP yang TERBAIK 👍 Fila pun dah hampir 3-4 tahun consume ESP .
.
Kedai Shaklee Fila buka seperti biasa harini ! Do wassap me untuk consultation dan guide untuk consume supplement Shaklee dengan betul😘 .
.
Special untuk customer yg purchase dgn Fila, InshaaAllah Fila akan berikan guide sama sebagaimana pengalaman Fila sendiri consume ESP ❤️.
.
@afilashaklee.distributor
0194617217
Pengedar Sah Shaklee
.
.
#sayajualShaklee #shakleelunas #shakleekulim #shakleesgpetani #shakleepenang ##shakleekedah #shakleesingapore #shakleebrunei #espshaklee #esp #collagenshaklee #collagen #glashaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #vivix #vivixshaklee #ttc #promoesp #shakleealorsetar #shakleeseberangjaya #afilashaklee

SENGAL PINGGANG BERKURANGAN 👍🏻
.
Bermula umur 19 tahun dan ke atas, minimum dos kalsium yang kita perlukan setiap hari ialah 1000mg.
.
Dos untuk pregnancy juga minimum 1000mg.
.
Antara Manfaat KALSIUM : .
.
•Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
•Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
•Mengurangkan kekejangan dan kebas-kebas
•Menstabilkan tekanan darah
•Melegakan period pain .
•Membantu dalam masalah gastrik
•Mengurangkan risiko praeklampsia
•Membantu mengurangkan sakit belakang
•Membantu melegakan sembelit
•Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
•Melegakan sakit-sakit sendi
•Membantu melembutkan najis .
•Mengelakkan buasir
•Membantu mengatasi migrain
.
@afilashaklee.distributor
019-4617217
Pengedar Sah Shaklee
.
#sayajualShaklee #shakleelunas #shakleekulim #shakleesgpetani #shakleepenang ##shakleekedah #shakleesingapore #shakleebrunei #espshaklee #esp #collagenshaklee #collagen #glashaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #vivix #vivixshaklee #ttc #ostematrix #ostematrixshaklee

CRAMP KAKI BERKURANGAN 👍🏻
.
Bermula umur 19 tahun dan ke atas, minimum dos kalsium yang kita perlukan setiap hari ialah 1000mg.
.
Dos untuk pregnancy juga minimum 1000mg.
.
Antara Manfaat KALSIUM : .
.
•Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
•Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
•Mengurangkan kekejangan dan kebas-kebas
•Menstabilkan tekanan darah
•Melegakan period pain .
•Membantu dalam masalah gastrik
•Mengurangkan risiko praeklampsia
•Membantu mengurangkan sakit belakang
•Membantu melegakan sembelit
•Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
•Melegakan sakit-sakit sendi
•Membantu melembutkan najis .
•Mengelakkan buasir
•Membantu mengatasi migrain
.
@afilashaklee.distributor
019-4617217
Pengedar Sah Shaklee
.
#sayajualShaklee #shakleelunas #shakleekulim #shakleesgpetani #shakleepenang ##shakleekedah #shakleesingapore #shakleebrunei #espshaklee #esp #collagenshaklee #collagen #glashaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #vivix #vivixshaklee #ttc #ostematrix #ostematrixshaklee

CRAMP KAKI BERKURANGAN 👍🏻
.
Bermula umur 19 tahun dan ke atas, minimum dos kalsium yang kita perlukan setiap hari ialah 1000mg.
.
Dos untuk pregnancy juga minimum 1000mg.
.
Antara Manfaat KALSIUM : .
.
•Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
•Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
•Mengurangkan kekejangan dan kebas-kebas
•Menstabilkan tekanan darah
•Melegakan period pain .
•Membantu dalam masalah gastrik
•Mengurangkan risiko praeklampsia
•Membantu mengurangkan sakit belakang
•Membantu melegakan sembelit
•Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
•Melegakan sakit-sakit sendi
•Membantu melembutkan najis .
•Mengelakkan buasir
•Membantu mengatasi migrain
.
@afilashaklee.distributor
019-4617217
Pengedar Sah Shaklee
.
#sayajualShaklee #shakleelunas #shakleekulim #shakleesgpetani #shakleepenang ##shakleekedah #shakleesingapore #shakleebrunei #espshaklee #esp #collagenshaklee #collagen #glashaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #vivix #vivixshaklee #ttc #ostematrix #ostematrixshaklee

PROMO ESP TINGGAL 6 HARI SAHAJA LAGI TAUUUU !😱😱 .
.
Kalau nak tau, ESP ni antara salah satu item MUST HAVE semasa bulan puasa nanti. Sebagai persediaan menanti bulan puasa macam tahun-tahun sebelum ni, customer memang berpusu-pusu order ESP untuk mengelakkan daripada rasa lapar, mengekalkan tenaga sepanjang puasa & mengenyangkan perut .
.
Suggestion Fila, alang-alang bulan depan dah pun puasa, better sediakan stok ESP siap-siap sebab bulan depan PROMO ESP DAH HABISSS! 😿😩 .
.
Jangan lepaskan PROMO ESP BULAN NI !
Hanya 6 hari sahaja lagi ! .
.
@afilashaklee.distributor
0194617217
Pengedar Sah Shaklee
.
.
#sayajualShaklee #shakleelunas #shakleekulim #shakleesgpetani #shakleepenang ##shakleekedah #shakleesingapore #shakleebrunei #espshaklee #esp #collagenshaklee #collagen #glashaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #vivix #vivixshaklee #ttc #promoesp #shakleealorsetar #shakleeseberangjaya #afilashaklee

PROMO ESP TINGGAL 6 HARI SAHAJA LAGI TAUUUU !😱😱 .
.
Kalau nak tau, ESP ni antara salah satu item MUST HAVE semasa bulan puasa nanti. Sebagai persediaan menanti bulan puasa macam tahun-tahun sebelum ni, customer memang berpusu-pusu order ESP untuk mengelakkan daripada rasa lapar, mengekalkan tenaga sepanjang puasa & mengenyangkan perut .
.
Suggestion Fila, alang-alang bulan depan dah pun puasa, better sediakan stok ESP siap-siap sebab bulan depan PROMO ESP DAH HABISSS! 😿😩 .
.
Jangan lepaskan PROMO ESP BULAN NI !
Hanya 6 hari sahaja lagi ! .
.
@afilashaklee.distributor
0194617217
Pengedar Sah Shaklee
.
.
#sayajualShaklee #shakleelunas #shakleekulim #shakleesgpetani #shakleepenang ##shakleekedah #shakleesingapore #shakleebrunei #espshaklee #esp #collagenshaklee #collagen #glashaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #vivix #vivixshaklee #ttc #promoesp #shakleealorsetar #shakleeseberangjaya #afilashaklee

Most Popular Instagram Hashtags