[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#glashaklee

10929 posts

TOP POSTS

Mana yg slalu senggugut tu pun elok sgt ambil GLA sbb boleh seimbangkan hormon2 dlm badan tu dan paling penting, hormon2 wanita tu laa.. PM 0174816325

#glacomplexshaklee #glashaklee #shakleemalaysia

Herbal Blend Multipurpose Cream
__
Ramai yg tnya waniey kn lately pasal herbal blend ni 🙈 Padahal xde update sgt pun..Nampak x mcm mna famous nya herbal blend ni 😂
__
Okay waniey nk cerita sikit kenapa herbal blend ni di panggil multipurpose cream..Herbal blend ni dihasilkan daripada bahan-bahan semula jadi seperti sage, horse chestnut, yarrow and rosemary..Tumbuhan-tumbuhan ni mmg dh berzaman-zaman d gunakan untuk kecantikan kulit malah mempunyai banyak kegunaan lain bukan hanya kecantikan tau
__
Waniey share sikit fungsi Herbal Blend ni
• Melembutkan kulit / tumit kasar
• Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala • Menghilangkan luka dan merawat eczema
• Melegakan gigitan serangga / nyamuk
• Merawat kulit gatal
• Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
• Losyen harian untuk kulit kering
Krim urut badan lenguh
• Merawat kesan luka melecur • Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
__
Siapa yang boleh guna herbal blend ni?
🌸 Bayi
🌸 lelaki mahupun wanita
🌸 Pesakit Ekzema ( masalah kulit )
🌸 Bakal ibu yang bakal menimang cahaya mata / bayi
🌸 Mereka yang mahu kempiskan perut buncit dan berlemak
🌸 Mereka yang mahukan kulit sentiasa cantik dan lembut
🌸 Mereka yang sering demam
🌸 Kanak-kanak yang sering berkudis dan gatal-gatal badan
🌸 Warga emas
__
Sempena dengan HARI MALAYSIA bulan ni, korg akan dapat SPECIAL PRICE & SOMETHING SPECIAL dari waniey tau 😘
__
Boleh dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn waniey ye 😘
__
For more info, details, order & consulatation
instagram : @keknieyshaklee.distributor
Your Lovely SID 😘
waniey | +60168472595
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__
#shakleemalaysia #shaklee #shakleeeffects #shakleelovers #shakleebangi #shakleekajang #shakleecheras #shakleeselangor #shakleeselangormalaysia #vitacshaklee #vitaeshaklee #espshaklee #sayajualShaklee #setkesuburanshaklee #setikhtiarhamilshaklee #vitaeshaklee #espshaklee #vitaleashaklee #bcomplexshaklee #alfafashaklee #GLAshaklee

Atasi masalah haid tidak lancar atau amenore sekunder dengan Nutrisi alami dari SHAKLEE.
Info WA 081263111688

Beberapa kemungkinan penyebab terjadinya amenore sekunder (yaitu kondisi di mana seorang wanita tidak mendapatkan menstruasi selama 3 bulan atau lebih (namun sebelumnya sudah pernah mendapatkan menstruasi) adalah:
* Efek samping penggunaan kontrasepsi
* Kehamilan
* Stres psikis
* Olahraga/aktivitas berlebihan yang ekstrim
* Penurunan berat badan secara drastis
* Gangguan hormon tiroid
* PCOS/sindrom polikistik ovarii
* Gangguan hormon hipotalamus atau hormon anak ginjal
* Sindrom Cushing
* Tumor hipofisis
* Tumor ovarium
* dan sebagainya
Sumber (alodokter.com)
#pwcteam #pelancarhaid #pelancarasialami #haidtidaklancar #obatmens #obatmenstruasi #haidtidakteratur #menstidaklancar #menstidakteratur #vitaminimport #jualvitaminimport #vitamin #jualvitamin #GLA #glashaklee #shakleemedan #shakleeindonesia #followgue #followforfollow #instadaily #instagood #instalike

#The_Radiant_4 Shaklee ada EMPAT Item
💕 ESP (#espshaklee)
💕 Vitamin C (#vitamincshaklee)
💕 GLA Complex (#GLAShaklee)
💕 Collagen Powder (#collagenpowdershaklee)
.
Bagi yang mementingkan KULIT CANTIK, MUDA REMAJA keempat ini sangat penting dalam memastikan kulit lebih cantik mulus dan gebu 😍
.
Fungsi ESP adalah MEMBINA sel kulit baru dan menggantikan sel kulit mati supaya kulit kekal BERSERI
.
Vitamin C adalah untuk MEMELIHARA (PROTECT) kulit daripada sinaran UV matahari yang memudaratkan kulit kita dan memeliharan kulit supaya kekal cerah secara semulajadi
.
Collagen Powder pula MENGANJALKAN kulit muka serta melawan jeragat dan jerawat serta masalah kulit lain yang bersarang lama pada kita
.
GLA Complex, memastikan KELEMBAPAN kulit terpelihara agar tidak muncul garis-garis halus serta tanda penuaan awal
.
GRAB SEGERA THE RADIANT 4. JANGAN LEPASKAN PELUANG INI 😍
.
Cantik bersama-sama
.
WhatsApp Syaza untuk dapatkan SPECIAL CONSULTATION dan SPECIAL PRICE di 0187684817
.
0187684817
0187684817
0187684817
.
Atau klik link di BIO
.
#shakleemelaka
#shakleeklebangmelaka
#shakleeklebang
#shakleeutem
#shakleemalim
#shakleemalimmelaka
#shakleemalimjaya
#codshakleemelaka
#shakleecodmelaka
#codshakleeklebangmelaka
#codshakleeklebang
#codshakleeutem
#shakleecodutem
#shakleecodklebang
#shakleecodklebangmelaka
#shakleecodmalim
#codshakleemalim
#shakleecodmalimjaya
#codshakleemalimjaya
#espshaklee
#setcantikshaklee
#vitaminc
#vitamincshaklee
#shakleemalaysia
#shakleelimbongan
#codshakleelimbongan

GLA COMPLEX sesuai untuk yang ada masalah:
➡️Senggugut
➡️Period tak stabil
➡️Hormon tak stabil
➡️Jerawat
.
🌸ANTARA KELEBIHAN GLA COMPLEX
.
✅Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
✅Meningkatkan kesuburan
✅Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
✅Membantu dalam menangani menopause
✅Menguatkan kuku & rambut
✅Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
✅Membantu menangani ekzema
✅Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
✅Menguatkn immuniti badan
✅Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung
✅Mengawal kencing manis
✅Mengawal kolesterol
✅Bagus untuk saraf
.
Whtsapp 0113-7458808 untuk info lanjut
#GLAshaklee#sengguguthilang#hilangjerawat#setkesuburanshaklee#sayajualshaklee#shakleeterlajakmurah#shakleeeffect#shakleesarawak#shakleekuching#setsuburshaklee#awetmuda#shakleemurah#shakleemurahmalaysia#instamood#shakleeoriginal#shakleeterbaik#shakleelover#trustedseller#sayajualshaklee#shakleesarawak#shaklee#kuchingsarawak

Pagi ni share dengan kawan .
Dia nak hamil .
Jadi kami suggest GLA .
Banyak faedah ni uols
#glashaklee #cantik #senggugut

CYSTS MULA MENGECUT⠀⠀
.⠀⠀
Ada segelintir daripada kaum wanita menghidapi cysts kan. Mesti masalah ni merungsingkan hati.⠀⠀
.⠀⠀
Mira nak suggest satu supplement yang boleh bantu awak. Ramai customer consume vitamin ni. Alhamdullilah cysts tu mula mengecut.⠀⠀
.⠀⠀
In same time, kulit pun bertambah sihat dan cantik.⠀⠀
.⠀⠀
GLA COMPLEX sangat susuai untuk kesuburan dan yang mengalami masalah kelewatan haid.⠀⠀
.⠀⠀⠀
Kebaikan GLA COMPLEX,⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
📌membantu mengawal dan mengatur kitaran haid⠀⠀⠀
📌meningkatkan kesuburan⠀⠀⠀
📌melegakan PMS⠀⠀⠀
📌membantu dalam menangani menopause⠀⠀⠀
📌menguatkan rambut & kuku⠀⠀⠀
📌menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri⠀⠀⠀
📌membantu menangani ekzema⠀⠀⠀
📌melegakan sympton akibat Rhematoid Artritis⠀⠀⠀
📌Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri⠀⠀⠀
📌menguatkn immuniti badan⠀⠀⠀
📌mempelahankn process penuaan⠀⠀⠀
📌mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung⠀⠀⠀
📌mengawal kencing manis⠀⠀⠀
📌mengawal kolesterol⠀⠀⠀
📌bagus untuk saraf⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Bagi yang ada masalah haid tidak teratur tu boleh lah try consume GLA ni. Selain masalah haid selesai awak juga dapat untuk kulit sebab GLA ada provide vitamin E. Bonus lagi tu.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
More info & order,⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
Mira⠀⠀⠀
📲011-16518806⠀⠀⠀
📲011-16518806⠀⠀
📲011-16518806⠀⠀
⠀⠀
Your Shaklee Independent Distributor ❤⠀⠀⠀
⠀⠀
@supplementsshop.mira⠀⠀
⠀⠀
#shakleemalaysia #sayajualshaklee #espshaklee #glashaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #sayajual #promoespshaklee

VITAMIN WAJIB SETIAP HARI..😍
.
.
Semestinya VITAMIN C SHAKLEE 🍊
.
✔ Kuatkan sistem imun. ✔ Atasi masalah sunburn dan kulit berminyak. ✔ Bantu pudarkan parut jerawat dan jeragat. ✔ Atasi masalah resdung , allergic dan eczema. ✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata dan cerah glowing. ✔ Bantu penyembuhan luka selepas bersalin. ✔ Merangsang pembentukan kolagen.
✔ Atasi masalah gusi berdarah. ✔ Melambatkan proses penuaan. .
.
Sebenarnya banyak lagi tau kebaikan vitamin c ni...bagi umi tak rugi pun consume #vitamincshaklee
.
.
• Kalau nak tahu vitamin c shaklee jimat boleh tahan 4- 6 bulan.. so jimat kan tak perlu nk beli tiap² bulan...
.
.
📞 Whatsapp : 01136269397 utk Order .
.
.
#omegaguardshaklee #bcomplexshakleemurah #glashaklee #espshaklee #vitamincplusshaklee #vitamincplus #vitaeshaklee #herbablendshaklee #herbablend #lecithin #lecithinshaklee #alfalfa #vitalea #ostematrixshaklee #garlicshaklee #herblaxshaklee

testimoni GLA COMPLEX... dgn izinNYA lps ambil GLA,cyst sebesar 3.8 cm dah takde dan yg lagi best...tuhan bg pulak rezeki beliau utk hamil....syukur kan...dgn usaha beliau..hanya sebotol penggunaan GLA COMPLEX... wassap 0137443003 utk konsultasi lengkap#cinchshaklee #setkurusshaklee #glashaklee #glacomplex #glashakleemurah #ctdk #cyst #shaklee#shakleemalaysia#shakleeeffect #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru#shakleemurah #shakleeutm #fibroid #anugerahbintangpopular #baazarpaknil #codshakleejb

MOST RECENT

KEBAIKAN ESP SHAKLEE UNTUK WANITA 👸👸👸
.
.
• Wanita Ingin Hamil
ESP pulihara dan pelihara rahim.
.
.
• Wanita Hamil
ESP kuatkan rahim dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. .
.
• Wanita Menyusu
ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila cukup protein bermakna kita cukup tenaga. Susu pun lebih berkhasiat. .
.
• Stabilkan Hormon
ESP mengandungi kacang soya yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. .
.
• Mencantikkan Kulit
ESP membuat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik tak perlu la buang masa lama tampal make up tebal². Kata natural beauty. 😉
.
.
📞 Whatsapp : 01136269397 utk Order .
.
.
#omegaguardshaklee #bcomplexshakleemurah #glashaklee #espshaklee #vitamincplusshaklee #vitamincplus #vitaeshaklee #herbablendshaklee #herbablend #lecithin #lecithinshaklee #alfalfa #vitalea #ostematrixshaklee #garlicshaklee #herblaxshaklee

GLA COMPLEX sesuai untuk yang ada masalah:
➡️Senggugut
➡️Period tak stabil
➡️Hormon tak stabil
➡️Jerawat
.
🌸ANTARA KELEBIHAN GLA COMPLEX
.
✅Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
✅Meningkatkan kesuburan
✅Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
✅Membantu dalam menangani menopause
✅Menguatkan kuku & rambut
✅Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
✅Membantu menangani ekzema
✅Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
✅Menguatkn immuniti badan
✅Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung
✅Mengawal kencing manis
✅Mengawal kolesterol
✅Bagus untuk saraf
.
Whtsapp 0113-7458808 untuk info lanjut
#GLAshaklee#sengguguthilang#hilangjerawat#setkesuburanshaklee#sayajualshaklee#shakleeterlajakmurah#shakleeeffect#shakleesarawak#shakleekuching#setsuburshaklee#awetmuda#shakleemurah#shakleemurahmalaysia#instamood#shakleeoriginal#shakleeterbaik#shakleelover#trustedseller#sayajualshaklee#shakleesarawak#shaklee#kuchingsarawak

GLA COMPLEX sesuai untuk yang ada masalah:
➡️Senggugut
➡️Period tak stabil
➡️Hormon tak stabil
➡️Jerawat
.
🌸ANTARA KELEBIHAN GLA COMPLEX
.
✅Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
✅Meningkatkan kesuburan
✅Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
✅Membantu dalam menangani menopause
✅Menguatkan kuku & rambut
✅Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
✅Membantu menangani ekzema
✅Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
✅Menguatkn immuniti badan
✅Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung
✅Mengawal kencing manis
✅Mengawal kolesterol
✅Bagus untuk saraf
.
Whtsapp 0113-7458808 untuk info lanjut
#GLAshaklee#sengguguthilang#hilangjerawat#setkesuburanshaklee#sayajualshaklee#shakleeterlajakmurah#shakleeeffect#shakleesarawak#shakleekuching#setsuburshaklee#awetmuda#shakleemurah#shakleemurahmalaysia#instamood#shakleeoriginal#shakleeterbaik#shakleelover#trustedseller#sayajualshaklee#shakleesarawak#shaklee#kuchingsarawak

GLA COMPLEX sesuai untuk yang ada masalah:
➡️Senggugut
➡️Period tak stabil
➡️Hormon tak stabil
➡️Jerawat
.
🌸ANTARA KELEBIHAN GLA COMPLEX
.
✅Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
✅Meningkatkan kesuburan
✅Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
✅Membantu dalam menangani menopause
✅Menguatkan kuku & rambut
✅Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
✅Membantu menangani ekzema
✅Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
✅Menguatkn immuniti badan
✅Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung
✅Mengawal kencing manis
✅Mengawal kolesterol
✅Bagus untuk saraf
.
Whtsapp 0113-7458808 untuk info lanjut
#GLAshaklee#sengguguthilang#hilangjerawat#setkesuburanshaklee#sayajualshaklee#shakleeterlajakmurah#shakleeeffect#shakleesarawak#shakleekuching#setsuburshaklee#awetmuda#shakleemurah#shakleemurahmalaysia#instamood#shakleeoriginal#shakleeterbaik#shakleelover#trustedseller#sayajualshaklee#shakleesarawak#shaklee#kuchingsarawak

First time nak cuba suplement ke? 😎
.
.
Umi cadangkan ESP untuk awak yg nak mula ambil suplement 🤗
.
.
Kenapa ESP protein soya?
.
.
Kerana PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada sel. Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL. .
Jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM.
.
.
Sebab tuh lah untuk masalah jerawat, parut jerawat ke, umi akan cadangkan ESP 😘
.
.
Psttttt boleh diet sekali tau 😉
.
.
📞 Whatsapp : 01136269397 utk Order .
.
.
#omegaguardshaklee #bcomplexshakleemurah #glashaklee #espshaklee #vitamincplusshaklee #vitamincplus #vitaeshaklee #herbablendshaklee #herbablend #lecithin #lecithinshaklee #alfalfa #vitalea #ostematrixshaklee #garlicshaklee #herblaxshaklee

First time nak cuba suplement ke? 😎
.
.
Umi cadangkan ESP untuk awak yg nak mula ambil suplement 🤗
.
.
Kenapa ESP protein soya?
.
.
Kerana PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada sel. Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL. .
Jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM.
.
.
Sebab tuh lah untuk masalah jerawat, parut jerawat ke, umi akan cadangkan ESP 😘
.
.
Psttttt boleh diet sekali tau 😉
.
.
📞 Whatsapp : 01136269397 utk Order .
.
.
#omegaguardshaklee #bcomplexshakleemurah #glashaklee #espshaklee #vitamincplusshaklee #vitamincplus #vitaeshaklee #herbablendshaklee #herbablend #lecithin #lecithinshaklee #alfalfa #vitalea #ostematrixshaklee #garlicshaklee #herblaxshaklee

First time nak cuba suplement ke? 😎
.
.
Umi cadangkan ESP untuk awak yg nak mula ambil suplement 🤗
.
.
Kenapa ESP protein soya?
.
.
Kerana PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada sel. Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL. .
Jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM.
.
.
Sebab tuh lah untuk masalah jerawat, parut jerawat ke, umi akan cadangkan ESP 😘
.
.
Psttttt boleh diet sekali tau 😉
.
.
📞 Whatsapp : 01136269397 utk Order .
.
.
#omegaguardshaklee #bcomplexshakleemurah #glashaklee #espshaklee #vitamincplusshaklee #vitamincplus #vitaeshaklee #herbablendshaklee #herbablend #lecithin #lecithinshaklee #alfalfa #vitalea #ostematrixshaklee #garlicshaklee #herblaxshaklee

First time nak cuba suplement ke? 😎
.
.
Umi cadangkan ESP untuk awak yg nak mula ambil suplement 🤗
.
.
Kenapa ESP protein soya?
.
.
Kerana PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada sel. Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL. .
Jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM.
.
.
Sebab tuh lah untuk masalah jerawat, parut jerawat ke, umi akan cadangkan ESP 😘
.
.
Psttttt boleh diet sekali tau 😉
.
.
📞 Whatsapp : 01136269397 utk Order .
.
.
#omegaguardshaklee #bcomplexshakleemurah #glashaklee #espshaklee #vitamincplusshaklee #vitamincplus #vitaeshaklee #herbablendshaklee #herbablend #lecithin #lecithinshaklee #alfalfa #vitalea #ostematrixshaklee #garlicshaklee #herblaxshaklee

First time nak cuba suplement ke? 😎
.
.
Umi cadangkan ESP untuk awak yg nak mula ambil suplement 🤗
.
.
Kenapa ESP protein soya?
.
.
Kerana PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada sel. Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL. .
Jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM.
.
.
Sebab tuh lah untuk masalah jerawat, parut jerawat ke, umi akan cadangkan ESP 😘
.
.
Psttttt boleh diet sekali tau 😉
.
.
📞 Whatsapp : 01136269397 utk Order .
.
.
#omegaguardshaklee #bcomplexshakleemurah #glashaklee #espshaklee #vitamincplusshaklee #vitamincplus #vitaeshaklee #herbablendshaklee #herbablend #lecithin #lecithinshaklee #alfalfa #vitalea #ostematrixshaklee #garlicshaklee #herblaxshaklee

First time nak cuba suplement ke? 😎
.
.
Umi cadangkan ESP untuk awak yg nak mula ambil suplement 🤗
.
.
Kenapa ESP protein soya?
.
.
Kerana PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada sel. Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL. .
Jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM.
.
.
Sebab tuh lah untuk masalah jerawat, parut jerawat ke, umi akan cadangkan ESP 😘
.
.
Psttttt boleh diet sekali tau 😉
.
.
📞 Whatsapp : 01136269397 utk Order .
.
.
#omegaguardshaklee #bcomplexshakleemurah #glashaklee #espshaklee #vitamincplusshaklee #vitamincplus #vitaeshaklee #herbablendshaklee #herbablend #lecithin #lecithinshaklee #alfalfa #vitalea #ostematrixshaklee #garlicshaklee #herblaxshaklee

First time nak cuba suplement ke? 😎
.
.
Umi cadangkan ESP untuk awak yg nak mula ambil suplement 🤗
.
.
Kenapa ESP protein soya?
.
.
Kerana PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada sel. Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL. .
Jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM.
.
.
Sebab tuh lah untuk masalah jerawat, parut jerawat ke, umi akan cadangkan ESP 😘
.
.
Psttttt boleh diet sekali tau 😉
.
.
📞 Whatsapp : 01136269397 utk Order .
.
.
#omegaguardshaklee #bcomplexshakleemurah #glashaklee #espshaklee #vitamincplusshaklee #vitamincplus #vitaeshaklee #herbablendshaklee #herbablend #lecithin #lecithinshaklee #alfalfa #vitalea #ostematrixshaklee #garlicshaklee #herblaxshaklee

First time nak cuba suplement ke? 😎
.
.
Umi cadangkan ESP untuk awak yg nak mula ambil suplement 🤗
.
.
Kenapa ESP protein soya?
.
.
Kerana PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada sel. Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL. .
Jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM.
.
.
Sebab tuh lah untuk masalah jerawat, parut jerawat ke, umi akan cadangkan ESP 😘
.
.
Psttttt boleh diet sekali tau 😉
.
.
📞 Whatsapp : 01136269397 utk Order .
.
.
#omegaguardshaklee #bcomplexshakleemurah #glashaklee #espshaklee #vitamincplusshaklee #vitamincplus #vitaeshaklee #herbablendshaklee #herbablend #lecithin #lecithinshaklee #alfalfa #vitalea #ostematrixshaklee #garlicshaklee #herblaxshaklee

Set Kesuburan @ Ikhtiar Hamil Shaklee
-
Asbab amalkan supplement set kesuburan shaklee ni Alhamdulillah dah ramai yang dapat penuhi impian to be a mother 😍
-
Supplement sebagai sokongan kepada kesihatan, so bila ambil supplement keperluan nutrisi disokong sekaligus badan dapat bekerja dengan lebih baik.
-
Kalau berminat boleh klik link wasap dkt bio di atas ye,senang korang xyah save pon...care makan dan guide akan diberi percuma 😘
-
For order
Fatim
019-7804627

Set Kesuburan @ Ikhtiar Hamil Shaklee
-
Asbab amalkan supplement set kesuburan shaklee ni Alhamdulillah dah ramai yang dapat penuhi impian to be a mother 😍
-
Supplement sebagai sokongan kepada kesihatan, so bila ambil supplement keperluan nutrisi disokong sekaligus badan dapat bekerja dengan lebih baik.
-
Kalau berminat boleh klik link wasap dkt bio di atas ye,senang korang xyah save pon...care makan dan guide akan diberi percuma 😘
-
For order
Fatim
019-7804627

Assalammualaikum , hai
.
.
Jom wani share apa kebaikan Vitamin E Shaklee untuk kulit dan badan kita. Orang kata nak cantik mesti dari dalaman dulu barulah luaran.
.
.
Antara kebaikan Vitamin E
.
.
👉🏼Melambatkan penuaan: Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya
👉🏼Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark akibat kehamilan dan kegemukan lalu.
👉🏼Pencegahan penyakit katarak
👉🏼Mencegah penyakit jantung
👉🏼Melindungi struktur membran daripada rosak
👉🏼Mengekalkan struktur paru-paru, hati dan membran sel darah merah
👉🏼Membantu melancarkan peredaran darah
👉🏼Membantu memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan
👉🏼Mengurangkan parut(boleh disapu pada tempat parut)
👉🏼Mengendurkan otot kaki dari kekejangan
👉🏼Meningkatkan pengeluaran air mani
👉🏼Mengekalkan kesihatan saraf dan otot
👉🏼Menguatkan dinding kapilari
👉🏼Mengurangkan tekanan darah
👉🏼Membantu mengekalkan kecergasan dan meningkatkan prestasi atlit
👉🏼Kulit dan rambut menjadi sihat
👉🏼Mencegah anemia
👉🏼Mengurangkan risiko kanser prostat di kalangan penghisap rokok
👉🏼Memperlahankan perkembangan penyakit Alzheimer atau nyanyuk
👉🏼Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam
👉🏼Membantu kesuburan(termasuk dalam set kesuburan Shaklee) dan mengelakkan keguguran
👉🏼Merapatkan hubungan suami isteri@Vitamin Cinta
👉🏼Membantu mencegah "retrolental fibroplasia", sejenis gejala mata yang boleh menjangkiti bayi pramatang.
👉🏼Sangat membantu dalam rawatan "premenstrual syndrome" dan penyakit fibrocystic buah dada.
👉🏼Mengandungi grape seed atau biji anggur yang juga penting dalam pencegahan kanser dan penyakit kardiovaskular.
.
.
Untuk oder atau info lanjut
SID NOR SYAZWANI
📱0122286139
.
.
🚶🏻Delivary/ COD available ( Seremban / Seremban2 / Tampin )
🚚 RM 7 SM | RM 10 SS
.
.
#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesenawang #shakleeampangan #shakleerembau #shakleetampin #shakleetamanclonlee #shakleetamanindah #shakleepulausebang #vitacshaklee #vitaeshaklee #bcomplexshaklee #glashaklee #vivixshaklee

Assalammualaikum, hai
.
.
Meh wani kongsikan apa kebaikan Vitamin C Shaklee untuk kulit dan badan kita. Orang kata nak cantik mesti dari dalaman dulu barulah luaran.
.
Antara kebaikan Vitamin C
.
👉🏼Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan.
👉🏼Mengurangkan simptom demam.
👉🏼Mengatasi masalah jerawat degil.
👉🏼Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi.
👉🏼Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung.
👉🏼Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh.
👉🏼Mengurangkan kesan "sunburn".
👉🏼Menjadikan kulit lebih gebu.
👉🏼Melembapkan kulit dari dalam.
👉🏼Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
👉🏼Tona kulit menjadi lebih sekata.
👉🏼Mengurangkan penyakit selsema.
👉🏼Melindungi badan daripada radikal bebas.
👉🏼Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka.
👉🏼Merendahkan tekanan darah tinggi.
👉🏼Memastikan saluran darah mengembang dengan baik.
👉🏼Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak.
👉🏼Mencerahkan kulit secara semulajadi.
👉🏼Membantu kelihatan lebih muda.
👉🏼Merendahkan paras insulin.
👉🏼Mengimbangkan sistem dalam badan.
👉🏼Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf.
👉🏼Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan.
👉🏼Menghalang terkena serangan jantung.
👉🏼Mengawal komplikasi diabetes.
👉🏼Mengawal kelemumur.
👉🏼Meningkatkan pertumbuhan rambut.
👉🏼Mengurangkan keguguran rambut.
👉🏼Menghasilkan rambut yang lebat.
👉🏼Mengelak daripada uban
.
.
Untuk oder atau info lanjut
SID NOR SYAZWANI
📱0122286139
.
.
🚶🏻Delivary/ COD available ( Seremban / Seremban2 / Tampin )
🚚 RM 7 SM | RM 10 SS
.
.
#shakleenegerisembilan #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesenawang #shakleeampangan #shakleerembau #shakleetampin #shakleetamanclonlee #shakleetamanindah #shakleepulausebang #vitacshaklee #vitaeshaklee #bcomplexshaklee #glashaklee #vivixshaklee #collagenshaklee #espshaklee #alfalfashaklee p#ostematrixshaklee #garlicshaklee #setkulitcantikshaklee #setkurusshaklee #setjerawatshaklee #setresdungshaklee #setmenyusushaklee #setgoutshaklee #setsendishaklee #setdarahtinggishaklee #sethamilshaklee #setberpantangshaklee

VITAMIN WAJIB SETIAP HARI..😍
.
.
Semestinya VITAMIN C SHAKLEE 🍊
.
✔ Kuatkan sistem imun. ✔ Atasi masalah sunburn dan kulit berminyak. ✔ Bantu pudarkan parut jerawat dan jeragat. ✔ Atasi masalah resdung , allergic dan eczema. ✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata dan cerah glowing. ✔ Bantu penyembuhan luka selepas bersalin. ✔ Merangsang pembentukan kolagen.
✔ Atasi masalah gusi berdarah. ✔ Melambatkan proses penuaan. .
.
Sebenarnya banyak lagi tau kebaikan vitamin c ni...bagi umi tak rugi pun consume #vitamincshaklee
.
.
• Kalau nak tahu vitamin c shaklee jimat boleh tahan 4- 6 bulan.. so jimat kan tak perlu nk beli tiap² bulan...
.
.
📞 Whatsapp : 01136269397 utk Order .
.
.
#omegaguardshaklee #bcomplexshakleemurah #glashaklee #espshaklee #vitamincplusshaklee #vitamincplus #vitaeshaklee #herbablendshaklee #herbablend #lecithin #lecithinshaklee #alfalfa #vitalea #ostematrixshaklee #garlicshaklee #herblaxshaklee

VITAMIN WAJIB SETIAP HARI..😍
.
.
Semestinya VITAMIN C SHAKLEE 🍊
.
✔ Kuatkan sistem imun. ✔ Atasi masalah sunburn dan kulit berminyak. ✔ Bantu pudarkan parut jerawat dan jeragat. ✔ Atasi masalah resdung , allergic dan eczema. ✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata dan cerah glowing. ✔ Bantu penyembuhan luka selepas bersalin. ✔ Merangsang pembentukan kolagen.
✔ Atasi masalah gusi berdarah. ✔ Melambatkan proses penuaan. .
.
Sebenarnya banyak lagi tau kebaikan vitamin c ni...bagi umi tak rugi pun consume #vitamincshaklee
.
.
• Kalau nak tahu vitamin c shaklee jimat boleh tahan 4- 6 bulan.. so jimat kan tak perlu nk beli tiap² bulan...
.
.
📞 Whatsapp : 01136269397 utk Order .
.
.
#omegaguardshaklee #bcomplexshakleemurah #glashaklee #espshaklee #vitamincplusshaklee #vitamincplus #vitaeshaklee #herbablendshaklee #herbablend #lecithin #lecithinshaklee #alfalfa #vitalea #ostematrixshaklee #garlicshaklee #herblaxshaklee

VITAMIN WAJIB SETIAP HARI..😍
.
.
Semestinya VITAMIN C SHAKLEE 🍊
.
✔ Kuatkan sistem imun. ✔ Atasi masalah sunburn dan kulit berminyak. ✔ Bantu pudarkan parut jerawat dan jeragat. ✔ Atasi masalah resdung , allergic dan eczema. ✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata dan cerah glowing. ✔ Bantu penyembuhan luka selepas bersalin. ✔ Merangsang pembentukan kolagen.
✔ Atasi masalah gusi berdarah. ✔ Melambatkan proses penuaan. .
.
Sebenarnya banyak lagi tau kebaikan vitamin c ni...bagi umi tak rugi pun consume #vitamincshaklee
.
.
• Kalau nak tahu vitamin c shaklee jimat boleh tahan 4- 6 bulan.. so jimat kan tak perlu nk beli tiap² bulan...
.
.
📞 Whatsapp : 01136269397 utk Order .
.
.
#omegaguardshaklee #bcomplexshakleemurah #glashaklee #espshaklee #vitamincplusshaklee #vitamincplus #vitaeshaklee #herbablendshaklee #herbablend #lecithin #lecithinshaklee #alfalfa #vitalea #ostematrixshaklee #garlicshaklee #herblaxshaklee

Most Popular Instagram Hashtags