#glashaklee

8031 posts

TOP POSTS

Mana yg slalu senggugut tu pun elok sgt ambil GLA sbb boleh seimbangkan hormon2 dlm badan tu dan paling penting, hormon2 wanita tu laa.. PM 0174816325

#glacomplexshaklee #glashaklee #shakleemalaysia

👋period lama sudah tak datang
👋senggugut teruk
👋ikhtiar untuk hamil
👋jerawat bernanah
.
.
Ingin ikhtiar untuk penyakit doatas. Gunakan sumber supplemen yang dipercayai dan natural semestinya shaklee
.
.Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
🔹Membantu meningkatkan kesuburan
🔹Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
🔹Membantu dalam menangani menopus
🔹Menguatkan kuku dan rambut
🔹Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
🔹Membantu menangani ekzema
🔹Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
🔹Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
🔹Menguatkan imuniti tubuh
🔹Memperlahankan proses penuaan
🔹Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
🔹Mengawal kencing manis dan darah tinggi
🔹Mengawal kolesterol
.
.
Azira
0136402349
#glashaklee
#shakleesabakbernam
#gla
#omega6

Hampir 3 bulan tak datang period, lepas makan shaklee terus datang semula. Alhamdulillah 👍🏼👍🏼👍🏼 GLA nih sememangnya supplement BFF untuk setiap wanita.

Sebab apa?

Sebab fungsi dia memang untuk kebanyakan masalah dalaman wanita.

Antara KEBAIKAN GLA: ➡️ Mengatasi masalah SENGGUGUT
➡️ Melegakan sindrom PMS
➡️ Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
➡️ Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
➡️ Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
➡️ Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis

Yang special nya GLA nih dia ada campuran VITAMIN E yang juga boleh membantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT, serta menjadikan kulit GLOWING naturally.

So khusus untuk anda yang selalu suffer masalah senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk hamil, nina highly recommed kat korang untuk cuba consume GLA nih. InshaaAllah memang boleh membantu masalah yang anda hadapi.

#shaklee #shakleewangsamaju #shakleekl #glashaklee

Assalamualaikum. Hai korang🙋🏻
.
.

GLA ni memang kawan baik untuk semua wanita. Sebab ape tau...
.
.
Sebab fungsi dia memang untuk semua masalah dalaman wanita.
.
.
KEBAIKKAN GLA YANG KORANG PERLU TAHU🤔.
.
✅ Mengatasi masalah SENGGUGUT
✅ Melegakan sindrom PMS
✅ Menstabilkan KITARAN HAID dan HORMON
✅ Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
✅ Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE .
✅Bagus untuk mengawal kolesterol dan kencing manis
.
.
Lagi best GLA ni ade kandungan VITA E yang membantu menghilangkan parut JERAWAT dan JERAGAT. ❤️ Kulit bebas parut dan GLOWING je nanti.
.
.
Kalau korang memang selalu suffer senggugut, hormon tak stabil atau sedang ikhtiar untuk hamil, Mira sangat recommend korang amalkan GLA ni. InsyaAllah masalah dapat di atasi.
.
.
Dapatkan BEST PRICE dan CONSULTATION dari mira tentang cara pemakanan yang terbaik ya.
.
.
AmiraKhai
013-2990069
.
.

#glashaklee #sethamilshaklee #ubathamilshaklee #sengguguthilang

19/7/17
Dan lagi COD sambil vroom vroomm g sekolah .
Alhamdulillah repeat order repeat makan customer sayang. Terima Kasih.
Wanita dan GLA tak dapat dipisahkan
Gila best kot bila serasi amalkan . Skin glowing2❤❤❤ Alhamdulillah
Terima Kasih
Siapa nak cuba GLA ?
www.wasap.my/0183725259

#glashaklee
#wanitamusttrytestmakan
#stabilhormonwanita
#menopouse

Masalah haid tak teratur?
Ambik GLA + Esp ✔
#glashaklee
#espshaklee
#shaklee

PMS terkadang buat mood naik turun alias suka sewot ga jelas karena pengaruh hormon yang ga stabil dan terkadang tidak sedikit yang mengalami kram perut.
Gimana sih cara ngatasinya ? Geser kesamping ya , okay !

#menstruasi #pmsproblems
#masalahmissv #haidlancar #haidtidakteratur #medanskincare #glashaklee

alhamdulillah... hampir 4tahun menanti, akhirnya Allah Taala maqbulkan juga..
.

saya guide sebaik mungkin dan selebihnya doa, doa dan doa.. Allah Taala maqbulkan doa saya dan pasangan ini..
.

Alhamdulillah.. moga diberi kesihatan dan saya tak sabar nk kucup baby comel ni tahun depan 😘
.

#setkesuburanshaklee #setkesuburansuamiisteri #bcomplexshaklee #glashaklee #viteshaklee

Rata-rata dalam kalangan kita ni paling kurang mesti ade 1 masalah kesihatan

Kalo pun kita tengok die cam ok, keje bagus, jarang mc, takde sakit2 badan ke sakit lutut ke

Sume ok, tapi ketahuilah musti ada paling kurang 1 masalah

Masalah keputihan yang berlarutan dari zaman sekolah sampai kerja

Masalah rambut gugur yang tak tau punca, puas dah tukar macam2 syampoo

Masalah angin banyak sangat sampai nak bercakap pun susah

Dikalangan orang perempuan paling common is period tak stabil

Period tak stabil bukan hal yang kita boleh pandang remeh ye

Ini salah satu indicator mudah, ade yang tak kene dengan hormon dalam badan kita

Ade anak dara yang dah 2 tahun tak period
Tapi tak mahu dipikikan masalah tersebut

Jauh sekali nak jumpa doktor

Selalu sedapkan hati seolah2 tiada apa2 yang nak dirisaukan

Cukup lama dah 2 tahun tu,
Nak tunggu sampai bila

Takkan nak tunggu sampai doktor kata awk tu menopause awal baru nak amik tindakan?

#period #periodproblems #periodtakstabil #hormon #masalahhormon #omegaguardshaklee #glashaklee #menopause #haid #awetmuda

MOST RECENT

PERIOD LANCORR DENGAN GLA!
.
Fresh testimoni pagi tadi dari customer GLA Rini.
.
Sekarang tengah consume botol ke2 ✌
.
Alhamdulillah lepas sebulan amalkan botol pertama, period yang seterusnya dah tak sangkut2 macam sebelum ni.
.
Bila period tak lancar, darah keluar sikit-sikit, akibatnya tempoh period jadi panjang. Sampai berbelas hari, tapi darah yang keluar sangat sikit. Membazir tuala wanita tu hehe 😄
.
And lagi happy bila jerawat pun dah kuranggg 😍😍
Darah kotor keluar dengan lancar, hasilnya jerawat pun dah tak tumbuh melata.
.
Customer suka suka sukaa 😋
Rini lagiii lah sukaaa bila boleh tolong member setel masalah 😉
.
Alhamdulillah, dengan izin Allah ❤
.
Awak pun ada masalah period tak lancar?
Meh sini Rini consult cun2 punyaaa 😃
.
#shakleekemaman #shakleecodkemaman #glashaklee #periodlancar #periodpain #ubatsenggugut #darahkotor #shakleestudent #shakleebestprice #shakleereadystock #sihatcantik

alhamdulillah... hampir 4tahun menanti, akhirnya Allah Taala maqbulkan juga..
.

saya guide sebaik mungkin dan selebihnya doa, doa dan doa.. Allah Taala maqbulkan doa saya dan pasangan ini..
.

Alhamdulillah.. moga diberi kesihatan dan saya tak sabar nk kucup baby comel ni tahun depan 😘
.

#setkesuburanshaklee #setkesuburansuamiisteri #bcomplexshaklee #glashaklee #viteshaklee

Wanita mengalami menstruasi setiap bulan sehingga membutuhkan nutrisi & vitamin untuk menjaga metabolisme tubuh yang lebih baik.
Bagi yang sering haidnya bermasalah gak teratur atau gak lancar boleh ni di coba.

#glashaklee #medanskincare
#vitaminwanita #haidtidakteratur #haidlancar #pmsproblems #nyerihaid #masalahmissv #haid #haidtidaklancar

Masalah haid tak teratur?
Ambik GLA + Esp ✔
#glashaklee
#espshaklee
#shaklee

MASALAH HORMON

GLA ni saya suggest untuk uolls yang ada masalah di bawah 🌷berat badan susah turun
🌷kulit kusam dan berjeragat
🌷rambut gugur, kuku kering
🌷sedang menyusukan anak
🌷mengambil perancang keluarga
🌷berat badan naik mendadak
🌷masalah senggugut teruk
🌷hampir menopause
🌷haid tak stabil
🌷sedang mencuba untuk hamil

U olls ada masalah di atas ke?
Meh whatsApp tepi 😊

#hormon #glashaklee #supplemenshaklee #sengugut #senggugut #abc #cubahamil #kulitkusam #rambutgugur #kulitkering #jeragat #beratbadansusahnakturun #menopause #whatsappme #0137479175 #tnbbangsar #lrtbangsar #ibumenyusu #masalahhormon #periodtakstabil #thursday #khamis

✔ Cyst dah hilang
✔ Sentiasa bertenaga
✔ Kulit pinky2 walau tak mekap
✔ Badan lebih ringan
#vivixshaklee
#glashaklee
#shaklee

KITARAN HAID KEMBALI NORMAL SELEPAS CONSUME GLA COMPLEX SHAKLEE
-
-

Assalamualaikum semua ☺
Meh eja nk cita sikit pengalaman sendiri consume GLA untuk kesuburan ni.😋 Eja jenis kalau time period tu memang wajib la dpt senggugut yg terguling2 dari bilik smpai la ke dapur haha. Tapi lepas sebulan ambil GLA ni sakit senggugut dah kurang. Pastu dlu kalau senggugut teruk xleh nak drive sebab takut tetibe kejung tengah jalan sape nk jawab? Haha😂 tapi skrg memang dah okay sangat dh boleh lasak2 time period. Even period pun dah teratur ikut calendar yg eja set. 🙈😍 sonokkknya!
-
-
Antara tanda-tanda yang menunjukkan hormon kita tak stabil ialah:
.
🌸 perubahan fikiran atau mood swing
🌸 lesu/gelisah
🌸 kemerosotan tahap ingatan
🌸 masalah berat badan
🌸 kulit kusam tak berseri/berminyak/jerawat
🌸 kitaran haid tak teratur
🌸 susah hamil
-
-
Pengambilan GLA Complex secara kosisten setiap hari boleh atasi masalah ini.
-
-
Eja Ismail
0123552157

#gla #glacomplex #periodtaklancar #glashaklee #uitmshahalam #coduitmshahalam #codselangor #codseksyen7 #codunisel #shaklee #shakleemalaysia #shakleekita #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleeuitmshahalam #shakleeterbaik #sayajual #sayajualshaklee #sayajualmurah

KITARAN HAID KEMBALI NORMAL SELEPAS CONSUME GLA COMPLEX SHAKLEE
-
-

Assalamualaikum semua ☺
Meh eja nk cita sikit pengalaman sendiri consume GLA untuk kesuburan ni.😋 Eja jenis kalau time period tu memang wajib la dpt senggugut yg terguling2 dari bilik smpai la ke dapur haha. Tapi lepas sebulan ambil GLA ni sakit senggugut dah kurang. Pastu dlu kalau senggugut teruk xleh nak drive sebab takut tetibe kejung tengah jalan sape nk jawab? Haha😂 tapi skrg memang dah okay sangat dh boleh lasak2 time period. Even period pun dah teratur ikut calendar yg eja set. 🙈😍 sonokkknya!
-
-
Antara tanda-tanda yang menunjukkan hormon kita tak stabil ialah:
.
🌸 perubahan fikiran atau mood swing
🌸 lesu/gelisah
🌸 kemerosotan tahap ingatan
🌸 masalah berat badan
🌸 kulit kusam tak berseri/berminyak/jerawat
🌸 kitaran haid tak teratur
🌸 susah hamil
-
-
Pengambilan GLA Complex secara kosisten setiap hari boleh atasi masalah ini.
-
-
Eja Ismail
0123552157

#gla #glacomplex #periodtaklancar #glashaklee #uitmshahalam #coduitmshahalam #codselangor #codseksyen7 #codunisel #shaklee #shakleemalaysia #shakleekita #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleeuitmshahalam #shakleeterbaik #sayajual #sayajualshaklee #sayajualmurah

GLA COMPLEX sesuai untuk yang ada masalah:
➡️Senggugut
➡️Period tak stabil
➡️Hormon tak stabil
➡️Jerawat
.
🌸ANTARA KELEBIHAN GLA COMPLEX
.
✅Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
✅Meningkatkan kesuburan
✅Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
✅Membantu dalam menangani menopause
✅Menguatkan kuku & rambut
✅Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
✅Membantu menangani ekzema
✅Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
✅Menguatkn immuniti badan
✅Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung
✅Mengawal kencing manis
✅Mengawal kolesterol
✅Bagus untuk saraf
.
Whtsapp 0113-7458808 untuk info lanjut
#GLAshaklee#sengguguthilang#hilangjerawat#setkesuburanshaklee#sayajualshaklee#shakleeterlajakmurah#shakleeeffect#shakleesarawak#shakleekuching#setsuburshaklee#awetmuda#shakleemurah#shakleemurahmalaysia#instamood#shakleeoriginal#shakleeterbaik#shakleelover#trustedseller#sayajualshaklee#shakleesarawak#shaklee#kuchingsarawak

GLA COMPLEX sesuai untuk yang ada masalah:
➡️Senggugut
➡️Period tak stabil
➡️Hormon tak stabil
➡️Jerawat
.
🌸ANTARA KELEBIHAN GLA COMPLEX
.
✅Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
✅Meningkatkan kesuburan
✅Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
✅Membantu dalam menangani menopause
✅Menguatkan kuku & rambut
✅Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
✅Membantu menangani ekzema
✅Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
✅Menguatkn immuniti badan
✅Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung
✅Mengawal kencing manis
✅Mengawal kolesterol
✅Bagus untuk saraf
.
Whtsapp 0113-7458808 untuk info lanjut
#GLAshaklee#sengguguthilang#hilangjerawat#setkesuburanshaklee#sayajualshaklee#shakleeterlajakmurah#shakleeeffect#shakleesarawak#shakleekuching#setsuburshaklee#awetmuda#shakleemurah#shakleemurahmalaysia#instamood#shakleeoriginal#shakleeterbaik#shakleelover#trustedseller#sayajualshaklee#shakleesarawak#shaklee#kuchingsarawak

KITARAN HAID KEMBALI NORMAL SELEPAS CONSUME GLA COMPLEX SHAKLEE
-
-

Assalamualaikum semua ☺
Meh eja nk cita sikit pengalaman sendiri consume GLA untuk kesuburan ni.😋 Eja jenis kalau time period tu memang wajib la dpt senggugut yg terguling2 dari bilik smpai la ke dapur haha. Tapi lepas sebulan ambil GLA ni sakit senggugut dah kurang. Pastu dlu kalau senggugut teruk xleh nak drive sebab takut tetibe kejung tengah jalan sape nk jawab? Haha😂 tapi skrg memang dah okay sangat dh boleh lasak2 time period. Even period pun dah teratur ikut calendar yg eja set. 🙈😍 sonokkknya!
-
-
Antara tanda-tanda yang menunjukkan hormon kita tak stabil ialah:
.
🌸 perubahan fikiran atau mood swing
🌸 lesu/gelisah
🌸 kemerosotan tahap ingatan
🌸 masalah berat badan
🌸 kulit kusam tak berseri/berminyak/jerawat
🌸 kitaran haid tak teratur
🌸 susah hamil
-
-
Pengambilan GLA Complex secara kosisten setiap hari boleh atasi masalah ini.
-
-
Eja Ismail
0123552157

#gla #glacomplex #periodtaklancar #glashaklee #uitmshahalam #coduitmshahalam #codselangor #codseksyen7 #codunisel #shaklee #shakleemalaysia #shakleekita #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleeuitmshahalam #shakleeterbaik #sayajual #sayajualshaklee #sayajualmurah

KITARAN HAID KEMBALI NORMAL SELEPAS CONSUME GLA COMPLEX SHAKLEE
-
-

Assalamualaikum semua ☺
Meh eja nk cita sikit pengalaman sendiri consume GLA untuk kesuburan ni.😋 Eja jenis kalau time period tu memang wajib la dpt senggugut yg terguling2 dari bilik smpai la ke dapur haha. Tapi lepas sebulan ambil GLA ni sakit senggugut dah kurang. Pastu dlu kalau senggugut teruk xleh nak drive sebab takut tetibe kejung tengah jalan sape nk jawab? Haha😂 tapi skrg memang dah okay sangat dh boleh lasak2 time period. Even period pun dah teratur ikut calendar yg eja set. 🙈😍 sonokkknya!
-
-
Antara tanda-tanda yang menunjukkan hormon kita tak stabil ialah:
.
🌸 perubahan fikiran atau mood swing
🌸 lesu/gelisah
🌸 kemerosotan tahap ingatan
🌸 masalah berat badan
🌸 kulit kusam tak berseri/berminyak/jerawat
🌸 kitaran haid tak teratur
🌸 susah hamil
-
-
Pengambilan GLA Complex secara kosisten setiap hari boleh atasi masalah ini.
-
-
Eja Ismail
0123552157

#gla #glacomplex #periodtaklancar #glashaklee #uitmshahalam #coduitmshahalam #codselangor #codseksyen7 #codunisel #shaklee #shakleemalaysia #shakleekita #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleeuitmshahalam #shakleeterbaik #sayajual #sayajualshaklee #sayajualmurah

KITARAN HAID KEMBALI NORMAL SELEPAS CONSUME GLA COMPLEX SHAKLEE
-
-

Assalamualaikum semua ☺
Meh eja nk cita sikit pengalaman sendiri consume GLA untuk kesuburan ni.😋 Eja jenis kalau time period tu memang wajib la dpt senggugut yg terguling2 dari bilik smpai la ke dapur haha. Tapi lepas sebulan ambil GLA ni sakit senggugut dah kurang. Pastu dlu kalau senggugut teruk xleh nak drive sebab takut tetibe kejung tengah jalan sape nk jawab? Haha😂 tapi skrg memang dah okay sangat dh boleh lasak2 time period. Even period pun dah teratur ikut calendar yg eja set. 🙈😍 sonokkknya!
-
-
Antara tanda-tanda yang menunjukkan hormon kita tak stabil ialah:
.
🌸 perubahan fikiran atau mood swing
🌸 lesu/gelisah
🌸 kemerosotan tahap ingatan
🌸 masalah berat badan
🌸 kulit kusam tak berseri/berminyak/jerawat
🌸 kitaran haid tak teratur
🌸 susah hamil
-
-
Pengambilan GLA Complex secara kosisten setiap hari boleh atasi masalah ini.
-
-
Eja Ismail
0123552157

#gla #glacomplex #periodtaklancar #glashaklee #uitmshahalam #coduitmshahalam #codselangor #codseksyen7 #codunisel #shaklee #shakleemalaysia #shakleekita #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleeuitmshahalam #shakleeterbaik #sayajual #sayajualshaklee #sayajualmurah

KITARAN HAID KEMBALI NORMAL SELEPAS CONSUME GLA COMPLEX SHAKLEE
-
-

Assalamualaikum semua ☺
Meh eja nk cita sikit pengalaman sendiri consume GLA untuk kesuburan ni.😋 Eja jenis kalau time period tu memang wajib la dpt senggugut yg terguling2 dari bilik smpai la ke dapur haha. Tapi lepas sebulan ambil GLA ni sakit senggugut dah kurang. Pastu dlu kalau senggugut teruk xleh nak drive sebab takut tetibe kejung tengah jalan sape nk jawab? Haha😂 tapi skrg memang dah okay sangat dh boleh lasak2 time period. Even period pun dah teratur ikut calendar yg eja set. 🙈😍 sonokkknya!
-
-
Antara tanda-tanda yang menunjukkan hormon kita tak stabil ialah:
.
🌸 perubahan fikiran atau mood swing
🌸 lesu/gelisah
🌸 kemerosotan tahap ingatan
🌸 masalah berat badan
🌸 kulit kusam tak berseri/berminyak/jerawat
🌸 kitaran haid tak teratur
🌸 susah hamil
-
-
Pengambilan GLA Complex secara kosisten setiap hari boleh atasi masalah ini.
-
-
Eja Ismail
0123552157

#gla #glacomplex #periodtaklancar #glashaklee #uitmshahalam #coduitmshahalam #codselangor #codseksyen7 #codunisel #shaklee #shakleemalaysia #shakleekita #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleeuitmshahalam #shakleeterbaik #sayajual #sayajualshaklee #sayajualmurah

19/7/17
Dan lagi COD sambil vroom vroomm g sekolah .
Alhamdulillah repeat order repeat makan customer sayang. Terima Kasih.
Wanita dan GLA tak dapat dipisahkan
Gila best kot bila serasi amalkan . Skin glowing2❤❤❤ Alhamdulillah
Terima Kasih
Siapa nak cuba GLA ?
www.wasap.my/0183725259

#glashaklee
#wanitamusttrytestmakan
#stabilhormonwanita
#menopouse

SIAPA YANG MEMERLUKAN OSTEMATRIX?? Since ostematrix dah restock ni Dhuri nak share sikit lah kenapa ramai yang tergila gila kan si putih melati ni

Bila takde tu bukan main rindu dan tak keruan lagi masing2

Ostematrix ni bukan sekadar kalsium untuk kuatkan tulang dan gigi sahaja tapi manfaat lain kalsium pada tubuh badan 🌸 Menghilangkan lenguh dan sengal2 badan 🌸 Menghilangkan sakit pinggang dan betis 🌸 Menghilangkan krem pada waktu malam 🌸 Menghilangkan senggugut dan period pain 🌸 Menghilangkan migrain 🌸 Melembutkan najis dan mengurangkan sembelit 🌸 Menguatkan akar rambut 🌸 Sumber pembentukan tulang dan otot janin dalam kandungan

Banyak kan manfaat dia. Sebab tu order untuk ostematrix ni memang menderu

Dari ibu mengandung, ibu menyusukan anak hinggalah ke semua golongan

Yang beli untuk dihadiahkan pada mak ayah pun ada

Terutama pada mak ayah yang selalu mengadu sakit lutut dan sendi

Memang terbaik kesan dia

Nak order boleh wassap Dhuri 013-2331510

sape yang dah pakai masker VITAMIN E semalam angkat tangan 🙋

amacam pagi ni feeling macam sofea ni tak? 😍

muka rase moist je, jerawat pun payah nak singgah, pakai bedak pun sekata je rase dah tak tompok tompok sebab kulit kering hoyeahhhhh 👏

nak feeling macam ni gak jommmm try VITAMIN E. tak rugi pun awak. beli bulan ni boleh jimat untuk bulan bulan akan datang. sebab ada 120 capsule so boleh tahan sampai 4 bulan 💜

WARDAH
019-3701369
YOUR SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

#sayajualshaklee #shakleemurah #shakleedamansara #shakleeterengganu #vitamineshaklee #testimonivitamineshaklee #glashaklee #testimoniglashaklee

malam malam macam ni biasalah sesi rehatkan muka. sambil sambil iron baju untuk keje esok boleh dapdap dulu masker VITAMIN E 😋

ye awak, selain boleh makan VITAMIN E awak tu pun boleh buat masker tau. sape sape yang dah ada VITAMIN E tapi tak pernah buat masker tu silalah buat sekarang. rugi sangat kalu tak buat sebab apply masker VITAMIN E parut lagi cepat pudar, jerawat lagi cepat kecit, kulit lagi moist, lagi cerah. esok bangun pagi konfem duk belek belek je muka tengok cermin. pakai 3 kali seminggu dan rasai perubahannye gituuuu 💕

lepas tu macam biasalah 1 biji GLA tiap tiap malam 💜

WARDAH
019-3701369
YOUR SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

#sayajualshaklee #shakleemurah #shakleedamansara #shakleeterengganu #vitamineshaklee #testimonivitamineshaklee #glashaklee #testimoniglashaklee

Most Popular Instagram Hashtags