[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gjirafa

가장 최근의

#Repost @dukagjinibookstore with @get_repost
・・・
Alban Fejza - "THEKS"
.
Libri “theks” për nga thyerja dhe lidhja është punuar me teknikat klasike dhe moderne.
.
Brendia e tij është e pasur me materiale, formate dhe trajtime të ndryshme që variojnë nga njëra në tjetrën.
Përmbajtja është e ndërtuar mbi vargje dy rreshtëshe, dizajn grafik, tipografi, fotografi dhe ilustrime.
Në tërësi “theks”, është përmbledhje dëshmish dhe përvojash të akumuluara të autorit nga marrëdhëniet shoqërore, qëndrimi i tij në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe udhëtimet në Europë e Ballkan.
.
Libri “theks” është promovuar në Kosovë dhe Shqipëri.
Është publikuar në Festivalin Ndërkombëtar të Letërsisë dhe Dadaizmit, POETEKA 19, Shqipëri, Tiranë 2016.
Prezantuar në Bienalen e 18-të të Mesdheut për Artistët e Rinj, BIENNALE OF YOUNG ARTISTS FROM EUROPE AND THE MEDITERRANEAN 18th EDITION, Shqipëri, Tiranë & Durrës 2017.
.
Çmimi 11.80 €
.
Blej online në www.gjirafamall.com/theks-alban-fejza
.
#dukagjinibookstore
#albanfejza #theks #poetry #short #stories #writing #art #design #creative #illustration #sketch #minimal #typography #photography #retro #modern #tirana #kosovo #albania #mediterranean #dukagjinibookstore #gjirafa #books #bookworm #book #time

#Repost @dukagjinibookstore with @get_repost
・・・
Alban Fejza - "BRUM"
.
“BRUM” është libër i shkruar në gërshetim të gjuhës letrare dhe zhargon.
Përmban në vete dizajnin minimal dhe tregime të shkurta të shoqëruara me ilustrime.
.
Libri është i ndarë në gjashtë kapituj, ku secili prej tyre ka formën e tij gjeometrike, tematikën dhe ngjyrën karakterizuese.
Protagonisti i librit është vet autori dhe brumi nga i cili është gatuar në periudhë tetë vjeçare. “BRUM” është promovuar në Prishtinë, Tiranë dhe Prizeren. .
Është publikuar në përmbledhjen vjetore të konkursit ndërkombëtar, EXCELLENT INTERNATIONAL DESIGN YEARBOOK 2014, MDX PUBLISHING, Kinë.
Ka marrë dy çmime në konkursin më të madh për dizajn në Europë, DESIGN AND DESIGN / BOOK OF THE YEAR 2015 & 2016, Francë, Paris.
.
Pjesëmarrës në festivalin ndërkombëtar tw letwrsisw dhe dadaizmit, POETEKA 19, Shqipëri, Tiranë 2016.
.
Çmimi 7.50 €
.
Blej librin online në www.gjirafamall.com/brum-alban-fejza
.
#albanfejza #brum #poetry #short #stories #writing #art #design #creative #illustration #sketch #minimal #photography #modern #tirana #kosovo #albania #france #china #dukagjinibookstore #gjirafa

Alban Fejza - "THEKS"

Libri “theks” për nga thyerja dhe lidhja është punuar me teknikat klasike dhe moderne.
Brendia e tij është e pasur me materiale, formate dhe trajtime të ndryshme që variojnë nga njëra në tjetrën.
Përmbajtja është e ndërtuar mbi vargje dy rreshtëshe, dizajn grafik, tipografi, fotografi dhe ilustrime.
Në tërësi “theks”, është përmbledhje dëshmish dhe përvojash të akumuluara të autorit nga marrëdhëniet shoqërore, qëndrimi i tij në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe udhëtimet në Europë e Ballkan.
.
Libri “theks” është promovuar në Kosovë dhe Shqipëri.
Është publikuar në Festivalin Ndërkombëtar të Letërsisë dhe Dadaizmit, POETEKA 19, Shqipëri, Tiranë 2016.
Prezantuar në Bienalen e 18-të të Mesdheut për Artistët e Rinj, BIENNALE OF YOUNG ARTISTS FROM EUROPE AND THE MEDITERRANEAN 18th EDITION, Shqipëri, Tiranë & Durrës 2017.
.
Për blerje online:
https://gjirafamall.com/theks-alban-fejza

#dukagjinibookstore
#albanfejza #theks #poetry #short #stories #writing #art #design #creative #illustration #sketch #minimal #typography #photography #retro #modern #tirana #kosovo #albania #mediterranean #dukagjinibookstore #gjirafa #books #bookworm #book #time

Alban Fejza - “BRUM” është libër i shkruar në gërshetim të gjuhës letrare dhe zhargon.
Përmban në vete dizajnin minimal dhe tregime të shkurta të shoqëruara me ilustrime.
Libri është i ndarë në gjashtë kapituj, ku secili prej tyre ka formën e tij gjeometrike, tematikën dhe ngjyrën karakterizuese.
Protagonisti i librit është vet autori dhe brumi nga i cili është gatuar në periudhë tetë vjeçare.
.
“BRUM” është promovuar në Prishtinë, Tiranë dhe Prizren.
Është publikuar në përmbledhjen vjetore të konkursit ndërkombëtar, EXCELLENT INTERNATIONAL DESIGN YEARBOOK 2014, MDX PUBLISHING, Kinë.
Ka marrë dy çmime në konkursin më të madh për dizajn në Europë, DESIGN AND DESIGN / BOOK OF THE YEAR 2015 & 2016, Francë, Paris.

Pjesëmarrës në festivalin ndërkombëtar të letrsisë dhe Dadaizmit, POETEKA 19, Shqipëri, Tiranë 2016.
.
Për blerje online:
https://gjirafamall.com/brum-alban-fejza

#dukagjinibookstore #albanfejza #brum #poetry #short #stories #writing #art #design #creative #illustration #sketch #minimal #photography #modern #tirana #kosovo #albania #france #china #dukagjinibookstore #gjirafa
#bookworm #book #time #nightpost #books #and #love

End of the year party 🎆
#gjirafa

Thanks @gjirafavideo
Kur të narthin komt' të nerth krejt trupi!
Faleminderit #gjirafa për ngrohtësinë që na keni sjell!

Special Gift’s for special cooperation #madengroup #gjirafa #gjirafa50

Dhurata te fundvitit nga bashkepuntoret per @madengroup #gifts #cooperative #agimicompany #gjirafa #hiticompany #kalajaepox

Xhelozon kokëmadhi 😂

kafeneja.gjirafa.com

#KafenejaJone #Gjirafa #GjirafaVideo

A e dini qysh i thot teta GJyli kokosit?

stupcat.gjirafa.com

#Gjirafa #Stupcat #Egjeli #GjirafaVideo

Çka ka ndodh me axhen Sheqë?

Episodin e ri të Egjeli mund ta shikoni në stupcat.gjirafa.com. Linkun e gjeni në bio.

#Egjeli #Stupcat #Gjirafa #GjirafaVideo

PROMO - Episodi 34 i Egjeli të dielen nga ora 20:15 vetëm në GjirafaVideo! #Stupcat #Egjeli #Gjirafa

Shkojmë me publicitet :P

kafeneja.gjirafa.com

#KafenejaJone #Kafeneja #Gjirafa #GjirafaVideo

가장 인기있는 인스타그램 해시 태그