[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gjirafa

MOST RECENT

Duhet me hjek tkeqt 😂
#stupcat #egjeli #showbiz #gjirafa #borntobeshqipe

#Repost @dukagjinibookstore with @get_repost
・・・
Alban Fejza - "THEKS"
.
Libri “theks” pĂ«r nga thyerja dhe lidhja Ă«shtĂ« punuar me teknikat klasike dhe moderne.
.‹Brendia e tij Ă«shtĂ« e pasur me materiale, formate dhe trajtime tĂ« ndryshme qĂ« variojnĂ« nga njĂ«ra nĂ« tjetrĂ«n.‹PĂ«rmbajtja Ă«shtĂ« e ndĂ«rtuar mbi vargje dy rreshtĂ«she, dizajn grafik, tipografi, fotografi dhe ilustrime.‹NĂ« tĂ«rĂ«si “theks”, Ă«shtĂ« pĂ«rmbledhje dĂ«shmish dhe pĂ«rvojash tĂ« akumuluara tĂ« autorit nga marrĂ«dhĂ«niet shoqĂ«rore, qĂ«ndrimi i tij nĂ« Shtetet e Bashkuara tĂ« AmerikĂ«s dhe udhĂ«timet nĂ« EuropĂ« e Ballkan.
.‹Libri “theks” Ă«shtĂ« promovuar nĂ« KosovĂ« dhe ShqipĂ«ri.
ËshtĂ« publikuar nĂ« Festivalin NdĂ«rkombĂ«tar tĂ« LetĂ«rsisĂ« dhe Dadaizmit, POETEKA 19, ShqipĂ«ri, TiranĂ« 2016.
Prezantuar në Bienalen e 18-të të Mesdheut për Artistët e Rinj, BIENNALE OF YOUNG ARTISTS FROM EUROPE AND THE MEDITERRANEAN 18th EDITION, Shqipëri, Tiranë & Durrës 2017.
.
Çmimi 11.80 €
.
Blej online në www.gjirafamall.com/theks-alban-fejza
.
#dukagjinibookstore
#albanfejza #theks #poetry #short #stories #writing #art #design #creative #illustration #sketch #minimal #typography #photography #retro #modern #tirana #kosovo #albania #mediterranean #dukagjinibookstore #gjirafa #books #bookworm #book #time

#Repost @dukagjinibookstore with @get_repost
・・・
Alban Fejza - "BRUM"
.
“BRUM” Ă«shtĂ« libĂ«r i shkruar nĂ« gĂ«rshetim tĂ« gjuhĂ«s letrare dhe zhargon.
Përmban në vete dizajnin minimal dhe tregime të shkurta të shoqëruara me ilustrime.
.
Libri është i ndarë në gjashtë kapituj, ku secili prej tyre ka formën e tij gjeometrike, tematikën dhe ngjyrën karakterizuese.
Protagonisti i librit Ă«shtĂ« vet autori dhe brumi nga i cili Ă«shtĂ« gatuar nĂ« periudhĂ« tetĂ« vjeçare. “BRUM” Ă«shtĂ« promovuar nĂ« PrishtinĂ«, TiranĂ« dhe Prizeren. .
ËshtĂ« publikuar nĂ« pĂ«rmbledhjen vjetore tĂ« konkursit ndĂ«rkombĂ«tar, EXCELLENT INTERNATIONAL DESIGN YEARBOOK 2014, MDX PUBLISHING, KinĂ«.
Ka marrë dy çmime në konkursin më të madh për dizajn në Europë, DESIGN AND DESIGN / BOOK OF THE YEAR 2015 & 2016, Francë, Paris.
.
Pjesëmarrës në festivalin ndërkombëtar tw letwrsisw dhe dadaizmit, POETEKA 19, Shqipëri, Tiranë 2016.
.
Çmimi 7.50 €
.
Blej librin online në www.gjirafamall.com/brum-alban-fejza
.
#albanfejza #brum #poetry #short #stories #writing #art #design #creative #illustration #sketch #minimal #photography #modern #tirana #kosovo #albania #france #china #dukagjinibookstore #gjirafa

Alban Fejza - "THEKS"

Libri “theks” pĂ«r nga thyerja dhe lidhja Ă«shtĂ« punuar me teknikat klasike dhe moderne.
Brendia e tij është e pasur me materiale, formate dhe trajtime të ndryshme që variojnë nga njëra në tjetrën.
Përmbajtja është e ndërtuar mbi vargje dy rreshtëshe, dizajn grafik, tipografi, fotografi dhe ilustrime.
NĂ« tĂ«rĂ«si “theks”, Ă«shtĂ« pĂ«rmbledhje dĂ«shmish dhe pĂ«rvojash tĂ« akumuluara tĂ« autorit nga marrĂ«dhĂ«niet shoqĂ«rore, qĂ«ndrimi i tij nĂ« Shtetet e Bashkuara tĂ« AmerikĂ«s dhe udhĂ«timet nĂ« EuropĂ« e Ballkan.
.
Libri “theks” Ă«shtĂ« promovuar nĂ« KosovĂ« dhe ShqipĂ«ri.
ËshtĂ« publikuar nĂ« Festivalin NdĂ«rkombĂ«tar tĂ« LetĂ«rsisĂ« dhe Dadaizmit, POETEKA 19, ShqipĂ«ri, TiranĂ« 2016.
Prezantuar në Bienalen e 18-të të Mesdheut për Artistët e Rinj, BIENNALE OF YOUNG ARTISTS FROM EUROPE AND THE MEDITERRANEAN 18th EDITION, Shqipëri, Tiranë & Durrës 2017.
.
PĂ«r blerje online:
https://gjirafamall.com/theks-alban-fejza

#dukagjinibookstore
#albanfejza #theks #poetry #short #stories #writing #art #design #creative #illustration #sketch #minimal #typography #photography #retro #modern #tirana #kosovo #albania #mediterranean #dukagjinibookstore #gjirafa #books #bookworm #book #time

Alban Fejza - “BRUM” Ă«shtĂ« libĂ«r i shkruar nĂ« gĂ«rshetim tĂ« gjuhĂ«s letrare dhe zhargon.
Përmban në vete dizajnin minimal dhe tregime të shkurta të shoqëruara me ilustrime.
Libri është i ndarë në gjashtë kapituj, ku secili prej tyre ka formën e tij gjeometrike, tematikën dhe ngjyrën karakterizuese.
Protagonisti i librit është vet autori dhe brumi nga i cili është gatuar në periudhë tetë vjeçare.
.
“BRUM” Ă«shtĂ« promovuar nĂ« PrishtinĂ«, TiranĂ« dhe Prizren.
ËshtĂ« publikuar nĂ« pĂ«rmbledhjen vjetore tĂ« konkursit ndĂ«rkombĂ«tar, EXCELLENT INTERNATIONAL DESIGN YEARBOOK 2014, MDX PUBLISHING, KinĂ«.
Ka marrë dy çmime në konkursin më të madh për dizajn në Europë, DESIGN AND DESIGN / BOOK OF THE YEAR 2015 & 2016, Francë, Paris.

Pjesëmarrës në festivalin ndërkombëtar të letrsisë dhe Dadaizmit, POETEKA 19, Shqipëri, Tiranë 2016.
.
PĂ«r blerje online:
https://gjirafamall.com/brum-alban-fejza

#dukagjinibookstore #albanfejza #brum #poetry #short #stories #writing #art #design #creative #illustration #sketch #minimal #photography #modern #tirana #kosovo #albania #france #china #dukagjinibookstore #gjirafa
#bookworm #book #time #nightpost #books #and #love

End of the year party 🎆
#gjirafa

Thanks @gjirafavideo
Kur të narthin komt' të nerth krejt trupi!
Faleminderit #gjirafa për ngrohtësinë që na keni sjell!

Special Gift’s for special cooperation #madengroup #gjirafa #gjirafa50

Dhurata te fundvitit nga bashkepuntoret per @madengroup #gifts #cooperative #agimicompany #gjirafa #hiticompany #kalajaepox

Xhelozon kokĂ«madhi 😂

kafeneja.gjirafa.com

#KafenejaJone #Gjirafa #GjirafaVideo

A e dini qysh i thot teta GJyli kokosit?

stupcat.gjirafa.com

#Gjirafa #Stupcat #Egjeli #GjirafaVideo

Çka ka ndodh me axhen SheqĂ«?

Episodin e ri të Egjeli mund ta shikoni në stupcat.gjirafa.com. Linkun e gjeni në bio.

#Egjeli #Stupcat #Gjirafa #GjirafaVideo

PROMO - Episodi 34 i Egjeli të dielen nga ora 20:15 vetëm në GjirafaVideo! #Stupcat #Egjeli #Gjirafa

Shkojmë me publicitet :P

kafeneja.gjirafa.com

#KafenejaJone #Kafeneja #Gjirafa #GjirafaVideo

Most Popular Instagram Hashtags