#giveawayiphone6

MOST RECENT

BUKAN IPHONE JE YANG DIORANG JUAL 😱πŸ”₯
.
.
Android pon diorang jual tau 😘 So mana yang tengah cari phone dengan harga murah tu boleh la stalk @azn.gadgets nihhh ❀ Jangan risau igshop ni 100% trusted seller πŸ‘ Igshop ni pon tengah buat giveaway iPhone6 tau 😍 Mehh la ajak kawan2, pakcik makcik, mak ayah, adik beradik, jiran sebelah rumah semua untuk join giveaway ni πŸ˜‚πŸ’• Kasi meriah lagi contest ni okay πŸ™ˆπŸ’•
#supportazngadget 🌸
#iphonemurah 🌸
#giveawayiphone6 🌸

BUKAN IPHONE JE YANG DIORANG JUAL 😱πŸ”₯
.
.
Android pon diorang jual tau 😘 So mana yang tengah cari phone dengan harga murah tu boleh la stalk @azn.gadgets nihhh ❀ Jangan risau igshop ni 100% trusted seller πŸ‘ Igshop ni pon tengah buat giveaway iPhone6 tau 😍 Mehh la ajak kawan2, pakcik makcik, mak ayah, adik beradik, jiran sebelah rumah semua untuk join giveaway ni πŸ˜‚πŸ’• Kasi meriah lagi contest ni okay πŸ™ˆπŸ’•
#supportazngadget 🌸
#iphonemurah 🌸
#giveawayiphone6 🌸

Assalamualaikum...anda mencari pnjual iphone yg trusted....ha ni ada ig shop yang trustedπŸŽ‰ @ns.phones a.k.a @naimselamat ....@ns.phones juga ada buat giveaway ip6 mai la jkin reramaii...mna tau rezeki korangπŸ’™ inshaAllah aminnn
#giveaway
#giveawayip6
#giveawayiphone6
#giveawaynsphones
#nsphones
#naimselamat
🌹🌹🌹🌹🌹
Semoga @ns.phones @naimselamat dimurahkan rezeki selalu...aminnn #giveawayip6 #giveawayiphone6 #nsphones #naimselamat #semogansiphonedimurhkanrezeki #semogarezekisaya 🌹🌹🌹🌹🌹
Anda mencari iphone yg murah tetapi original? @ns.phones menjual iphone yg murah dan memberi 10 freegift yg brharga 200+ @ns.phones @naimselamat #supportnsphones #giveaway #giveawaynsphones
🌹🌹🌹🌹🌹
ASSALAMUALAIKUM...☺
Anda mencari iphone original dan murah? Ha anda berada di tempat yg betul langkah2 yang senang diikuti😁
1.Follow @ns.iphone
2.Whatsapp nombor 0192387907
3.Whatsapp admin @ns.iphone
4.Mintak list iphone idaman korg
5.pilih,bankin,dan dapat iphone idaman korangπŸ˜‰

Senang bukn?
Ha tunggu apa lagi? Harga iphone dah murah dah...admin pulak baik hatiπŸ‘πŸΌ,peramah lagi tu..🀝🏻kalau pandai bodek conform dpt hrga murah lagi kn admin? ( @ns.iphone ) HAHA jkjkπŸ˜† β€’BTWβ€’

Sebelum teman terlupa ni ha nk bgtau ni... @ns.iphone ada buat giveaway ip 6😱srs ke wey?

Yee srs @ns.iphone ada buat giveaway ip 6 ~ Apa syarat2 nya? ~ ```*_syarat2 yang mudah diikuti_*``` 1. _Like & tag kawan2 korang semua_
2. _Repost_
3. _Follow @ns.iphone & @naimselamat_ ( _*WAJIB*_ )
4. _Be active_

HAAA MUDAH BUKN? ```sekarang anda semua tunggu apa lagi? Follow @ns.iphone kalau nk dpt hrga iphone yg murah ataupon join giveaway @ns.iphone``` β€’β“šβ“”β“Ÿβ“β““β“ β“’β“”β“’β“˜β“β“Ÿβ“ ⓨⓐⓝⓖ β“™β“žβ“˜β“ β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ @ns.iphone / @naimselamat ⓒⓐⓨⓐ β“€β“’β“β“Ÿβ“šβ“β“ 'β“–β“žβ“žβ““ β“›β“€β“’β“š' ....β“‘β“” β“β“’β“£β“˜β“₯β“” β“šβ“β“›β“β“€ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– ⓑⓐⓒⓐ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– β“β“β“š β“œβ“”β“β“β“β“– β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ β“˜β“£β“€ ...πŸ˜„ β€’ AdaΡ‚ pertandingan laΠ½ ΔΈan ada ΠΌenang ada ΔΈalaΠ½ β€’
Kepada admin @ns.iphone saya ucapkan semoga dimurahkan rezeki selalu oky? Jgn mengalah teruskan menjual inshaallah laku...dan saya berharap agar saya yang menang giveaway ini...insaallah aminn.. #giveawayip6
#giveawaynsiphone
#semogadimurahkanrezeki πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
~

Assalamualaikum...anda mencari pnjual iphone yg trusted....ha ni ada ig shop yang trustedπŸŽ‰ @ns.phones a.k.a @naimselamat ....@ns.phones juga ada buat giveaway ip6 mai la jkin reramaii...mna tau rezeki korangπŸ’™ inshaAllah aminnn
#giveaway
#giveawayip6
#giveawayiphone6
#giveawaynsphones
#nsphones
#naimselamat
🌹🌹🌹🌹🌹
Semoga @ns.phones @naimselamat dimurahkan rezeki selalu...aminnn #giveawayip6 #giveawayiphone6 #nsphones #naimselamat #semogansiphonedimurhkanrezeki #semogarezekisaya 🌹🌹🌹🌹🌹
Anda mencari iphone yg murah tetapi original? @ns.phones menjual iphone yg murah dan memberi 10 freegift yg brharga 200+ @ns.phones @naimselamat #supportnsphones #giveaway #giveawaynsphones
🌹🌹🌹🌹🌹
ASSALAMUALAIKUM...☺
Anda mencari iphone original dan murah? Ha anda berada di tempat yg betul langkah2 yang senang diikuti😁
1.Follow @ns.iphone
2.Whatsapp nombor 0192387907
3.Whatsapp admin @ns.iphone
4.Mintak list iphone idaman korg
5.pilih,bankin,dan dapat iphone idaman korangπŸ˜‰

Senang bukn?
Ha tunggu apa lagi? Harga iphone dah murah dah...admin pulak baik hatiπŸ‘πŸΌ,peramah lagi tu..🀝🏻kalau pandai bodek conform dpt hrga murah lagi kn admin? ( @ns.iphone ) HAHA jkjkπŸ˜† β€’BTWβ€’

Sebelum teman terlupa ni ha nk bgtau ni... @ns.iphone ada buat giveaway ip 6😱srs ke wey?

Yee srs @ns.iphone ada buat giveaway ip 6 ~ Apa syarat2 nya? ~ ```*_syarat2 yang mudah diikuti_*``` 1. _Like & tag kawan2 korang semua_
2. _Repost_
3. _Follow @ns.iphone & @naimselamat_ ( _*WAJIB*_ )
4. _Be active_

HAAA MUDAH BUKN? ```sekarang anda semua tunggu apa lagi? Follow @ns.iphone kalau nk dpt hrga iphone yg murah ataupon join giveaway @ns.iphone``` β€’β“šβ“”β“Ÿβ“β““β“ β“’β“”β“’β“˜β“β“Ÿβ“ ⓨⓐⓝⓖ β“™β“žβ“˜β“ β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ @ns.iphone / @naimselamat ⓒⓐⓨⓐ β“€β“’β“β“Ÿβ“šβ“β“ 'β“–β“žβ“žβ““ β“›β“€β“’β“š' ....β“‘β“” β“β“’β“£β“˜β“₯β“” β“šβ“β“›β“β“€ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– ⓑⓐⓒⓐ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– β“β“β“š β“œβ“”β“β“β“β“– β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ β“˜β“£β“€ ...πŸ˜„ β€’ AdaΡ‚ pertandingan laΠ½ ΔΈan ada ΠΌenang ada ΔΈalaΠ½ β€’
Kepada admin @ns.iphone saya ucapkan semoga dimurahkan rezeki selalu oky? Jgn mengalah teruskan menjual inshaallah laku...dan saya berharap agar saya yang menang giveaway ini...insaallah aminn.. #giveawayip6
#giveawaynsiphone
#semogadimurahkanrezeki πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
~

Assalamualaikum...anda mencari pnjual iphone yg trusted....ha ni ada ig shop yang trustedπŸŽ‰ @ns.phones a.k.a @naimselamat ....@ns.phones juga ada buat giveaway ip6 mai la jkin reramaii...mna tau rezeki korangπŸ’™ inshaAllah aminnn
#giveaway
#giveawayip6
#giveawayiphone6
#giveawaynsphones
#nsphones
#naimselamat
🌹🌹🌹🌹🌹
Semoga @ns.phones @naimselamat dimurahkan rezeki selalu...aminnn #giveawayip6 #giveawayiphone6 #nsphones #naimselamat #semogansiphonedimurhkanrezeki #semogarezekisaya 🌹🌹🌹🌹🌹
Anda mencari iphone yg murah tetapi original? @ns.phones menjual iphone yg murah dan memberi 10 freegift yg brharga 200+ @ns.phones @naimselamat #supportnsphones #giveaway #giveawaynsphones
🌹🌹🌹🌹🌹
ASSALAMUALAIKUM...☺
Anda mencari iphone original dan murah? Ha anda berada di tempat yg betul langkah2 yang senang diikuti😁
1.Follow @ns.iphone
2.Whatsapp nombor 0192387907
3.Whatsapp admin @ns.iphone
4.Mintak list iphone idaman korg
5.pilih,bankin,dan dapat iphone idaman korangπŸ˜‰

Senang bukn?
Ha tunggu apa lagi? Harga iphone dah murah dah...admin pulak baik hatiπŸ‘πŸΌ,peramah lagi tu..🀝🏻kalau pandai bodek conform dpt hrga murah lagi kn admin? ( @ns.iphone ) HAHA jkjkπŸ˜† β€’BTWβ€’

Sebelum teman terlupa ni ha nk bgtau ni... @ns.iphone ada buat giveaway ip 6😱srs ke wey?

Yee srs @ns.iphone ada buat giveaway ip 6 ~ Apa syarat2 nya? ~ ```*_syarat2 yang mudah diikuti_*``` 1. _Like & tag kawan2 korang semua_
2. _Repost_
3. _Follow @ns.iphone & @naimselamat_ ( _*WAJIB*_ )
4. _Be active_

HAAA MUDAH BUKN? ```sekarang anda semua tunggu apa lagi? Follow @ns.iphone kalau nk dpt hrga iphone yg murah ataupon join giveaway @ns.iphone``` β€’β“šβ“”β“Ÿβ“β““β“ β“’β“”β“’β“˜β“β“Ÿβ“ ⓨⓐⓝⓖ β“™β“žβ“˜β“ β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ @ns.iphone / @naimselamat ⓒⓐⓨⓐ β“€β“’β“β“Ÿβ“šβ“β“ 'β“–β“žβ“žβ““ β“›β“€β“’β“š' ....β“‘β“” β“β“’β“£β“˜β“₯β“” β“šβ“β“›β“β“€ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– ⓑⓐⓒⓐ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– β“β“β“š β“œβ“”β“β“β“β“– β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ β“˜β“£β“€ ...πŸ˜„ β€’ AdaΡ‚ pertandingan laΠ½ ΔΈan ada ΠΌenang ada ΔΈalaΠ½ β€’
Kepada admin @ns.iphone saya ucapkan semoga dimurahkan rezeki selalu oky? Jgn mengalah teruskan menjual inshaallah laku...dan saya berharap agar saya yang menang giveaway ini...insaallah aminn.. #giveawayip6
#giveawaynsiphone
#semogadimurahkanrezeki πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
~

@ekkystore_focus ini adalah salah satu tempat yang melayani penjualan Hp berbagai merk terutama IPHONE.
Nah, toko ini juga sangat terpercaya karena pemiliknya pun sudah mendapatkan sertifikat apple product garansi International dan gak mungkin tipu-tipu.πŸ™… Selain itu, toko ini juga sangat menjamin kepuasan pelanggannya dan juga IPHONE yang dijual merupakan IPHONE ori bukan HDC atau pun duplikat.πŸ’™
Masih gapercaya??? Silahkan cek sendiri di @ekkystore_focus dan segera ikutin GIVEAWAYnya siapa tahu kalian yang bakal menang☺☺☺ #adaingiveaway #giveawayiphone6+ #giveaway #giveawayiphone #giveawayiphoneoriginal #giveawayindo #giveaways #giveawayhp #giveawayhandphone #kredithpcepat #kredithptangerang #kreditiphoneoriginal #kredithpbaru #kreditmurah #ekkystore_focus #fff #lfl #l4likeforlikesback
#likeforlike

Assalamualaikum...anda mencari pnjual iphone yg trusted....ha ni ada ig shop yang trustedπŸŽ‰ @ns.phones a.k.a @naimselamat ....@ns.phones juga ada buat giveaway ip6 mai la jkin reramaii...mna tau rezeki korangπŸ’™ inshaAllah aminnn
#giveaway
#giveawayip6
#giveawayiphone6
#giveawaynsphones
#nsphones
#naimselamat
🌹🌹🌹🌹🌹
Semoga @ns.phones @naimselamat dimurahkan rezeki selalu...aminnn #giveawayip6 #giveawayiphone6 #nsphones #naimselamat #semogansiphonedimurhkanrezeki #semogarezekisaya 🌹🌹🌹🌹🌹
Anda mencari iphone yg murah tetapi original? @ns.phones menjual iphone yg murah dan memberi 10 freegift yg brharga 200+ @ns.phones @naimselamat #supportnsphones #giveaway #giveawaynsphones
🌹🌹🌹🌹🌹
ASSALAMUALAIKUM...☺
Anda mencari iphone original dan murah? Ha anda berada di tempat yg betul langkah2 yang senang diikuti😁
1.Follow @ns.iphone
2.Whatsapp nombor 0192387907
3.Whatsapp admin @ns.iphone
4.Mintak list iphone idaman korg
5.pilih,bankin,dan dapat iphone idaman korangπŸ˜‰

Senang bukn?
Ha tunggu apa lagi? Harga iphone dah murah dah...admin pulak baik hatiπŸ‘πŸΌ,peramah lagi tu..🀝🏻kalau pandai bodek conform dpt hrga murah lagi kn admin? ( @ns.iphone ) HAHA jkjkπŸ˜† β€’BTWβ€’

Sebelum teman terlupa ni ha nk bgtau ni... @ns.iphone ada buat giveaway ip 6😱srs ke wey?

Yee srs @ns.iphone ada buat giveaway ip 6 ~ Apa syarat2 nya? ~ ```*_syarat2 yang mudah diikuti_*``` 1. _Like & tag kawan2 korang semua_
2. _Repost_
3. _Follow @ns.iphone & @naimselamat_ ( _*WAJIB*_ )
4. _Be active_

HAAA MUDAH BUKN? ```sekarang anda semua tunggu apa lagi? Follow @ns.iphone kalau nk dpt hrga iphone yg murah ataupon join giveaway @ns.iphone``` β€’β“šβ“”β“Ÿβ“β““β“ β“’β“”β“’β“˜β“β“Ÿβ“ ⓨⓐⓝⓖ β“™β“žβ“˜β“ β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ @ns.iphone / @naimselamat ⓒⓐⓨⓐ β“€β“’β“β“Ÿβ“šβ“β“ 'β“–β“žβ“žβ““ β“›β“€β“’β“š' ....β“‘β“” β“β“’β“£β“˜β“₯β“” β“šβ“β“›β“β“€ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– ⓑⓐⓒⓐ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– β“β“β“š β“œβ“”β“β“β“β“– β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ β“˜β“£β“€ ...πŸ˜„ β€’ AdaΡ‚ pertandingan laΠ½ ΔΈan ada ΠΌenang ada ΔΈalaΠ½ β€’
Kepada admin @ns.iphone saya ucapkan semoga dimurahkan rezeki selalu oky? Jgn mengalah teruskan menjual inshaallah laku...dan saya berharap agar saya yang menang giveaway ini...insaallah aminn.. #giveawayip6
#giveawaynsiphone
#semogadimurahkanrezeki πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
~

Assalamualaikum...anda mencari pnjual iphone yg trusted....ha ni ada ig shop yang trustedπŸŽ‰ @ns.phones a.k.a @naimselamat ....@ns.phones juga ada buat giveaway ip6 mai la jkin reramaii...mna tau rezeki korangπŸ’™ inshaAllah aminnn
#giveaway
#giveawayip6
#giveawayiphone6
#giveawaynsphones
#nsphones
#naimselamat
🌹🌹🌹🌹🌹
Semoga @ns.phones @naimselamat dimurahkan rezeki selalu...aminnn #giveawayip6 #giveawayiphone6 #nsphones #naimselamat #semogansiphonedimurhkanrezeki #semogarezekisaya 🌹🌹🌹🌹🌹
Anda mencari iphone yg murah tetapi original? @ns.phones menjual iphone yg murah dan memberi 10 freegift yg brharga 200+ @ns.phones @naimselamat #supportnsphones #giveaway #giveawaynsphones
🌹🌹🌹🌹🌹
ASSALAMUALAIKUM...☺
Anda mencari iphone original dan murah? Ha anda berada di tempat yg betul langkah2 yang senang diikuti😁
1.Follow @ns.iphone
2.Whatsapp nombor 0192387907
3.Whatsapp admin @ns.iphone
4.Mintak list iphone idaman korg
5.pilih,bankin,dan dapat iphone idaman korangπŸ˜‰

Senang bukn?
Ha tunggu apa lagi? Harga iphone dah murah dah...admin pulak baik hatiπŸ‘πŸΌ,peramah lagi tu..🀝🏻kalau pandai bodek conform dpt hrga murah lagi kn admin? ( @ns.iphone ) HAHA jkjkπŸ˜† β€’BTWβ€’

Sebelum teman terlupa ni ha nk bgtau ni... @ns.iphone ada buat giveaway ip 6😱srs ke wey?

Yee srs @ns.iphone ada buat giveaway ip 6 ~ Apa syarat2 nya? ~ ```*_syarat2 yang mudah diikuti_*``` 1. _Like & tag kawan2 korang semua_
2. _Repost_
3. _Follow @ns.iphone & @naimselamat_ ( _*WAJIB*_ )
4. _Be active_

HAAA MUDAH BUKN? ```sekarang anda semua tunggu apa lagi? Follow @ns.iphone kalau nk dpt hrga iphone yg murah ataupon join giveaway @ns.iphone``` β€’β“šβ“”β“Ÿβ“β““β“ β“’β“”β“’β“˜β“β“Ÿβ“ ⓨⓐⓝⓖ β“™β“žβ“˜β“ β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ @ns.iphone / @naimselamat ⓒⓐⓨⓐ β“€β“’β“β“Ÿβ“šβ“β“ 'β“–β“žβ“žβ““ β“›β“€β“’β“š' ....β“‘β“” β“β“’β“£β“˜β“₯β“” β“šβ“β“›β“β“€ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– ⓑⓐⓒⓐ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– β“β“β“š β“œβ“”β“β“β“β“– β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ β“˜β“£β“€ ...πŸ˜„ β€’ AdaΡ‚ pertandingan laΠ½ ΔΈan ada ΠΌenang ada ΔΈalaΠ½ β€’
Kepada admin @ns.iphone saya ucapkan semoga dimurahkan rezeki selalu oky? Jgn mengalah teruskan menjual inshaallah laku...dan saya berharap agar saya yang menang giveaway ini...insaallah aminn.. #giveawayip6
#giveawaynsiphone
#semogadimurahkanrezeki πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
~

Assalamualaikum...anda mencari pnjual iphone yg trusted....ha ni ada ig shop yang trustedπŸŽ‰ @ns.phones a.k.a @naimselamat ....@ns.phones juga ada buat giveaway ip6 mai la jkin reramaii...mna tau rezeki korangπŸ’™ inshaAllah aminnn
#giveaway
#giveawayip6
#giveawayiphone6
#giveawaynsphones
#nsphones
#naimselamat
🌹🌹🌹🌹🌹
Semoga @ns.phones @naimselamat dimurahkan rezeki selalu...aminnn #giveawayip6 #giveawayiphone6 #nsphones #naimselamat #semogansiphonedimurhkanrezeki #semogarezekisaya 🌹🌹🌹🌹🌹
Anda mencari iphone yg murah tetapi original? @ns.phones menjual iphone yg murah dan memberi 10 freegift yg brharga 200+ @ns.phones @naimselamat #supportnsphones #giveaway #giveawaynsphones
🌹🌹🌹🌹🌹
ASSALAMUALAIKUM...☺
Anda mencari iphone original dan murah? Ha anda berada di tempat yg betul langkah2 yang senang diikuti😁
1.Follow @ns.iphone
2.Whatsapp nombor 0192387907
3.Whatsapp admin @ns.iphone
4.Mintak list iphone idaman korg
5.pilih,bankin,dan dapat iphone idaman korangπŸ˜‰

Senang bukn?
Ha tunggu apa lagi? Harga iphone dah murah dah...admin pulak baik hatiπŸ‘πŸΌ,peramah lagi tu..🀝🏻kalau pandai bodek conform dpt hrga murah lagi kn admin? ( @ns.iphone ) HAHA jkjkπŸ˜† β€’BTWβ€’

Sebelum teman terlupa ni ha nk bgtau ni... @ns.iphone ada buat giveaway ip 6😱srs ke wey?

Yee srs @ns.iphone ada buat giveaway ip 6 ~ Apa syarat2 nya? ~ ```*_syarat2 yang mudah diikuti_*``` 1. _Like & tag kawan2 korang semua_
2. _Repost_
3. _Follow @ns.iphone & @naimselamat_ ( _*WAJIB*_ )
4. _Be active_

HAAA MUDAH BUKN? ```sekarang anda semua tunggu apa lagi? Follow @ns.iphone kalau nk dpt hrga iphone yg murah ataupon join giveaway @ns.iphone``` β€’β“šβ“”β“Ÿβ“β““β“ β“’β“”β“’β“˜β“β“Ÿβ“ ⓨⓐⓝⓖ β“™β“žβ“˜β“ β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ @ns.iphone / @naimselamat ⓒⓐⓨⓐ β“€β“’β“β“Ÿβ“šβ“β“ 'β“–β“žβ“žβ““ β“›β“€β“’β“š' ....β“‘β“” β“β“’β“£β“˜β“₯β“” β“šβ“β“›β“β“€ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– ⓑⓐⓒⓐ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– β“β“β“š β“œβ“”β“β“β“β“– β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ β“˜β“£β“€ ...πŸ˜„ β€’ AdaΡ‚ pertandingan laΠ½ ΔΈan ada ΠΌenang ada ΔΈalaΠ½ β€’
Kepada admin @ns.iphone saya ucapkan semoga dimurahkan rezeki selalu oky? Jgn mengalah teruskan menjual inshaallah laku...dan saya berharap agar saya yang menang giveaway ini...insaallah aminn.. #giveawayip6
#giveawaynsiphone
#semogadimurahkanrezeki πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
~

YEAY! 🌈🌈🌈
GIVEAWAY TIME!!!
Akhirnya yang ditunggu2 datang juga ya sissy!
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Syarat nya agar bisa ikut dalam giveaway ini yaitu :
1. Follow akun @leura_id
2. Mention 3 teman sissy dan @leura_id
3. Buatlah caption tentang β€œmengapa harus jahit/sewa di @leura_id” upload via snapgram sekreatif dan semenarik mungkin
4. Untuk 2 sissy yang beruntung akan mendapatkan voucher senilai β€œRp. 50,000” untuk potongan sewa atau jahit di @leura_id
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
β€’ berlaku untuk tanggal 11-12 Desember 2018
β€’ hasil akan di umumkan tanggal 13 Desember 2018 yaaaa sissy🧑
β€’ voucher dapat dipakai untuk transaksi mulai tgl 13-20 Desember 2018
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#giveaway #giveawayindonesia #giveawayindo #giveawaytime #giveaways #repost #giveawaycontest #giveawayjakarta #giveawayid #giveawayolshop #giveawaybandung #giveawaytas #giveawayiphone #giveawayph #giveawaymalaysia #giveawaysquishy #giveawayiphone6 #giveaway_id #giveawaysph #kuis #kuisberhadiah #giveawaysoftlens #giveawayhijab #giveawaysepatu #spamlikeberhadiah #pemburukuis #giveawayhunter #kuiz #spamlikegiveaway #carigiveaway

YEAY! 🌈🌈🌈
GIVEAWAY TIME!!!
Akhirnya yang ditunggu2 datang juga ya sissy!
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Syarat nya agar bisa ikut dalam giveaway ini yaitu :
1. Follow akun @leura_id
2. Mention 3 teman sissy dan @leura_id
3. Buatlah caption tentang β€œmengapa harus jahit/sewa di @leura_id” upload via snapgram sekreatif dan semenarik mungkin
4. Untuk 2 sissy yang beruntung akan mendapatkan voucher senilai β€œRp. 50,000” untuk potongan sewa atau jahit di @leura_id
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
β€’ berlaku untuk tanggal 11-12 Desember 2018
β€’ hasil akan di umumkan tanggal 13 Desember 2018 yaaaa sissy🧑
β€’ voucher dapat dipakai untuk transaksi mulai tgl 13-20 Desember 2018
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#giveaway #giveawayindonesia #giveawayindo #giveawaytime #giveaways #repost #giveawaycontest #giveawayjakarta #giveawayid #giveawayolshop #giveawaybandung #giveawaytas #giveawayiphone #giveawayph #giveawaymalaysia #giveawaysquishy #giveawayiphone6 #giveaway_id #giveawaysph #kuis #kuisberhadiah #giveawaysoftlens #giveawayhijab #giveawaysepatu #spamlikeberhadiah #pemburukuis #giveawayhunter #kuiz #spamlikegiveaway #carigiveaway

YEAY! 🌈🌈🌈
GIVEAWAY TIME!!!
Akhirnya yang ditunggu2 datang juga ya sissy!
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Syarat nya agar bisa ikut dalam giveaway ini yaitu :
1. Follow akun @leura_id
2. Mention 3 teman sissy dan @leura_id
3. Buatlah caption tentang β€œmengapa harus jahit/sewa di @leura_id” upload via snapgram sekreatif dan semenarik mungkin
4. Untuk 2 sissy yang beruntung akan mendapatkan voucher senilai β€œRp. 50,000” untuk potongan sewa atau jahit di @leura_id
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
β€’ berlaku untuk tanggal 11-12 Desember 2018
β€’ hasil akan di umumkan tanggal 13 Desember 2018 yaaaa sissy🧑
β€’ voucher dapat dipakai untuk transaksi mulai tgl 13-20 Desember 2018
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#giveaway #giveawayindonesia #giveawayindo #giveawaytime #giveaways #repost #giveawaycontest #giveawayjakarta #giveawayid #giveawayolshop #giveawaybandung #giveawaytas #giveawayiphone #giveawayph #giveawaymalaysia #giveawaysquishy #giveawayiphone6 #giveaway_id #giveawaysph #kuis #kuisberhadiah #giveawaysoftlens #giveawayhijab #giveawaysepatu #spamlikeberhadiah #pemburukuis #giveawayhunter #kuiz #spamlikegiveaway #carigiveaway

This Christmas/New year, 5 people has the opportunity to have your own logo/brand name for free. Starting from December 18th to January 5th.
1.To be part of this opportunity, message us on Whatsapp with your number or Instagram with your account telling us your name and your business.
2. Make a video telling people to follow @tetradoth and tag us on Instagram.
3. We make your logo/Brandname/flyer/business cards etc.
#giveaway #giveawaycontest #giveaways #giveawaytime #giveaway_id #giveawayua #giveawayph #giveawayindo #giveawayukraine #giveawayusa #giveawayiphone #giveawayindonesia #giveawayid #giveaway2018 #giveawaykpop #giveawayукраина #giveawayalert #giveawaymalaysia #giveawaykiev #giveawaymakeup #slimegiveaway #loopgiveaway #giveawaygratis #giveawaybaju #giveawaysolo #giveawaycontestmalaysia #makeupgiveaway #giveawayiphone6 #iphonegiveaway #giveawaybandung

Assalamualaikum...anda mencari pnjual iphone yg trusted....ha ni ada ig shop yang trustedπŸŽ‰ @ns.phones a.k.a @naimselamat ....@ns.phones juga ada buat giveaway ip6 mai la jkin reramaii...mna tau rezeki korangπŸ’™ inshaAllah aminnn
#giveaway
#giveawayip6
#giveawayiphone6
#giveawaynsphones
#nsphones
#naimselamat
🌹🌹🌹🌹🌹
Semoga @ns.phones @naimselamat dimurahkan rezeki selalu...aminnn #giveawayip6 #giveawayiphone6 #nsphones #naimselamat #semogansiphonedimurhkanrezeki #semogarezekisaya 🌹🌹🌹🌹🌹
Anda mencari iphone yg murah tetapi original? @ns.phones menjual iphone yg murah dan memberi 10 freegift yg brharga 200+ @ns.phones @naimselamat #supportnsphones #giveaway #giveawaynsphones
🌹🌹🌹🌹🌹
ASSALAMUALAIKUM...☺
Anda mencari iphone original dan murah? Ha anda berada di tempat yg betul langkah2 yang senang diikuti😁
1.Follow @ns.iphone
2.Whatsapp nombor 0192387907
3.Whatsapp admin @ns.iphone
4.Mintak list iphone idaman korg
5.pilih,bankin,dan dapat iphone idaman korangπŸ˜‰

Senang bukn?
Ha tunggu apa lagi? Harga iphone dah murah dah...admin pulak baik hatiπŸ‘πŸΌ,peramah lagi tu..🀝🏻kalau pandai bodek conform dpt hrga murah lagi kn admin? ( @ns.iphone ) HAHA jkjkπŸ˜† β€’BTWβ€’

Sebelum teman terlupa ni ha nk bgtau ni... @ns.iphone ada buat giveaway ip 6😱srs ke wey?

Yee srs @ns.iphone ada buat giveaway ip 6 ~ Apa syarat2 nya? ~ ```*_syarat2 yang mudah diikuti_*``` 1. _Like & tag kawan2 korang semua_
2. _Repost_
3. _Follow @ns.iphone & @naimselamat_ ( _*WAJIB*_ )
4. _Be active_

HAAA MUDAH BUKN? ```sekarang anda semua tunggu apa lagi? Follow @ns.iphone kalau nk dpt hrga iphone yg murah ataupon join giveaway @ns.iphone``` β€’β“šβ“”β“Ÿβ“β““β“ β“’β“”β“’β“˜β“β“Ÿβ“ ⓨⓐⓝⓖ β“™β“žβ“˜β“ β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ @ns.iphone / @naimselamat ⓒⓐⓨⓐ β“€β“’β“β“Ÿβ“šβ“β“ 'β“–β“žβ“žβ““ β“›β“€β“’β“š' ....β“‘β“” β“β“’β“£β“˜β“₯β“” β“šβ“β“›β“β“€ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– ⓑⓐⓒⓐ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– β“β“β“š β“œβ“”β“β“β“β“– β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ β“˜β“£β“€ ...πŸ˜„ β€’ AdaΡ‚ pertandingan laΠ½ ΔΈan ada ΠΌenang ada ΔΈalaΠ½ β€’
Kepada admin @ns.iphone saya ucapkan semoga dimurahkan rezeki selalu oky? Jgn mengalah teruskan menjual inshaallah laku...dan saya berharap agar saya yang menang giveaway ini...insaallah aminn.. #giveawayip6
#giveawaynsiphone
#semogadimurahkanrezeki πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
~

Assalamualaikum...anda mencari pnjual iphone yg trusted....ha ni ada ig shop yang trustedπŸŽ‰ @ns.phones a.k.a @naimselamat ....@ns.phones juga ada buat giveaway ip6 mai la jkin reramaii...mna tau rezeki korangπŸ’™ inshaAllah aminnn
#giveaway
#giveawayip6
#giveawayiphone6
#giveawaynsphones
#nsphones
#naimselamat
🌹🌹🌹🌹🌹
Semoga @ns.phones @naimselamat dimurahkan rezeki selalu...aminnn #giveawayip6 #giveawayiphone6 #nsphones #naimselamat #semogansiphonedimurhkanrezeki #semogarezekisaya 🌹🌹🌹🌹🌹
Anda mencari iphone yg murah tetapi original? @ns.phones menjual iphone yg murah dan memberi 10 freegift yg brharga 200+ @ns.phones @naimselamat #supportnsphones #giveaway #giveawaynsphones
🌹🌹🌹🌹🌹
ASSALAMUALAIKUM...☺
Anda mencari iphone original dan murah? Ha anda berada di tempat yg betul langkah2 yang senang diikuti😁
1.Follow @ns.iphone
2.Whatsapp nombor 0192387907
3.Whatsapp admin @ns.iphone
4.Mintak list iphone idaman korg
5.pilih,bankin,dan dapat iphone idaman korangπŸ˜‰

Senang bukn?
Ha tunggu apa lagi? Harga iphone dah murah dah...admin pulak baik hatiπŸ‘πŸΌ,peramah lagi tu..🀝🏻kalau pandai bodek conform dpt hrga murah lagi kn admin? ( @ns.iphone ) HAHA jkjkπŸ˜† β€’BTWβ€’

Sebelum teman terlupa ni ha nk bgtau ni... @ns.iphone ada buat giveaway ip 6😱srs ke wey?

Yee srs @ns.iphone ada buat giveaway ip 6 ~ Apa syarat2 nya? ~ ```*_syarat2 yang mudah diikuti_*``` 1. _Like & tag kawan2 korang semua_
2. _Repost_
3. _Follow @ns.iphone & @naimselamat_ ( _*WAJIB*_ )
4. _Be active_

HAAA MUDAH BUKN? ```sekarang anda semua tunggu apa lagi? Follow @ns.iphone kalau nk dpt hrga iphone yg murah ataupon join giveaway @ns.iphone``` β€’β“šβ“”β“Ÿβ“β““β“ β“’β“”β“’β“˜β“β“Ÿβ“ ⓨⓐⓝⓖ β“™β“žβ“˜β“ β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ @ns.iphone / @naimselamat ⓒⓐⓨⓐ β“€β“’β“β“Ÿβ“šβ“β“ 'β“–β“žβ“žβ““ β“›β“€β“’β“š' ....β“‘β“” β“β“’β“£β“˜β“₯β“” β“šβ“β“›β“β“€ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– ⓑⓐⓒⓐ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– β“β“β“š β“œβ“”β“β“β“β“– β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ β“˜β“£β“€ ...πŸ˜„ β€’ AdaΡ‚ pertandingan laΠ½ ΔΈan ada ΠΌenang ada ΔΈalaΠ½ β€’
Kepada admin @ns.iphone saya ucapkan semoga dimurahkan rezeki selalu oky? Jgn mengalah teruskan menjual inshaallah laku...dan saya berharap agar saya yang menang giveaway ini...insaallah aminn.. #giveawayip6
#giveawaynsiphone
#semogadimurahkanrezeki πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
~

Assalamualaikum...anda mencari pnjual iphone yg trusted....ha ni ada ig shop yang trustedπŸŽ‰ @ns.phones a.k.a @naimselamat ....@ns.phones juga ada buat giveaway ip6 mai la jkin reramaii...mna tau rezeki korangπŸ’™ inshaAllah aminnn
#giveaway
#giveawayip6
#giveawayiphone6
#giveawaynsphones
#nsphones
#naimselamat
🌹🌹🌹🌹🌹
Semoga @ns.phones @naimselamat dimurahkan rezeki selalu...aminnn #giveawayip6 #giveawayiphone6 #nsphones #naimselamat #semogansiphonedimurhkanrezeki #semogarezekisaya 🌹🌹🌹🌹🌹
Anda mencari iphone yg murah tetapi original? @ns.phones menjual iphone yg murah dan memberi 10 freegift yg brharga 200+ @ns.phones @naimselamat #supportnsphones #giveaway #giveawaynsphones
🌹🌹🌹🌹🌹
ASSALAMUALAIKUM...☺
Anda mencari iphone original dan murah? Ha anda berada di tempat yg betul langkah2 yang senang diikuti😁
1.Follow @ns.iphone
2.Whatsapp nombor 0192387907
3.Whatsapp admin @ns.iphone
4.Mintak list iphone idaman korg
5.pilih,bankin,dan dapat iphone idaman korangπŸ˜‰

Senang bukn?
Ha tunggu apa lagi? Harga iphone dah murah dah...admin pulak baik hatiπŸ‘πŸΌ,peramah lagi tu..🀝🏻kalau pandai bodek conform dpt hrga murah lagi kn admin? ( @ns.iphone ) HAHA jkjkπŸ˜† β€’BTWβ€’

Sebelum teman terlupa ni ha nk bgtau ni... @ns.iphone ada buat giveaway ip 6😱srs ke wey?

Yee srs @ns.iphone ada buat giveaway ip 6 ~ Apa syarat2 nya? ~ ```*_syarat2 yang mudah diikuti_*``` 1. _Like & tag kawan2 korang semua_
2. _Repost_
3. _Follow @ns.iphone & @naimselamat_ ( _*WAJIB*_ )
4. _Be active_

HAAA MUDAH BUKN? ```sekarang anda semua tunggu apa lagi? Follow @ns.iphone kalau nk dpt hrga iphone yg murah ataupon join giveaway @ns.iphone``` β€’β“šβ“”β“Ÿβ“β““β“ β“’β“”β“’β“˜β“β“Ÿβ“ ⓨⓐⓝⓖ β“™β“žβ“˜β“ β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ @ns.iphone / @naimselamat ⓒⓐⓨⓐ β“€β“’β“β“Ÿβ“šβ“β“ 'β“–β“žβ“žβ““ β“›β“€β“’β“š' ....β“‘β“” β“β“’β“£β“˜β“₯β“” β“šβ“β“›β“β“€ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– ⓑⓐⓒⓐ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– β“β“β“š β“œβ“”β“β“β“β“– β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ β“˜β“£β“€ ...πŸ˜„ β€’ AdaΡ‚ pertandingan laΠ½ ΔΈan ada ΠΌenang ada ΔΈalaΠ½ β€’
Kepada admin @ns.iphone saya ucapkan semoga dimurahkan rezeki selalu oky? Jgn mengalah teruskan menjual inshaallah laku...dan saya berharap agar saya yang menang giveaway ini...insaallah aminn.. #giveawayip6
#giveawaynsiphone
#semogadimurahkanrezeki πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
~

Assalamualaikum...anda mencari pnjual iphone yg trusted....ha ni ada ig shop yang trustedπŸŽ‰ @ns.phones a.k.a @naimselamat ....@ns.phones juga ada buat giveaway ip6 mai la jkin reramaii...mna tau rezeki korangπŸ’™ inshaAllah aminnn
#giveaway
#giveawayip6
#giveawayiphone6
#giveawaynsphones
#nsphones
#naimselamat
🌹🌹🌹🌹🌹
Semoga @ns.phones @naimselamat dimurahkan rezeki selalu...aminnn #giveawayip6 #giveawayiphone6 #nsphones #naimselamat #semogansiphonedimurhkanrezeki #semogarezekisaya 🌹🌹🌹🌹🌹
Anda mencari iphone yg murah tetapi original? @ns.phones menjual iphone yg murah dan memberi 10 freegift yg brharga 200+ @ns.phones @naimselamat #supportnsphones #giveaway #giveawaynsphones
🌹🌹🌹🌹🌹
ASSALAMUALAIKUM...☺
Anda mencari iphone original dan murah? Ha anda berada di tempat yg betul langkah2 yang senang diikuti😁
1.Follow @ns.iphone
2.Whatsapp nombor 0192387907
3.Whatsapp admin @ns.iphone
4.Mintak list iphone idaman korg
5.pilih,bankin,dan dapat iphone idaman korangπŸ˜‰

Senang bukn?
Ha tunggu apa lagi? Harga iphone dah murah dah...admin pulak baik hatiπŸ‘πŸΌ,peramah lagi tu..🀝🏻kalau pandai bodek conform dpt hrga murah lagi kn admin? ( @ns.iphone ) HAHA jkjkπŸ˜† β€’BTWβ€’

Sebelum teman terlupa ni ha nk bgtau ni... @ns.iphone ada buat giveaway ip 6😱srs ke wey?

Yee srs @ns.iphone ada buat giveaway ip 6 ~ Apa syarat2 nya? ~ ```*_syarat2 yang mudah diikuti_*``` 1. _Like & tag kawan2 korang semua_
2. _Repost_
3. _Follow @ns.iphone & @naimselamat_ ( _*WAJIB*_ )
4. _Be active_

HAAA MUDAH BUKN? ```sekarang anda semua tunggu apa lagi? Follow @ns.iphone kalau nk dpt hrga iphone yg murah ataupon join giveaway @ns.iphone``` β€’β“šβ“”β“Ÿβ“β““β“ β“’β“”β“’β“˜β“β“Ÿβ“ ⓨⓐⓝⓖ β“™β“žβ“˜β“ β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ @ns.iphone / @naimselamat ⓒⓐⓨⓐ β“€β“’β“β“Ÿβ“šβ“β“ 'β“–β“žβ“žβ““ β“›β“€β“’β“š' ....β“‘β“” β“β“’β“£β“˜β“₯β“” β“šβ“β“›β“β“€ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– ⓑⓐⓒⓐ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– β“β“β“š β“œβ“”β“β“β“β“– β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ β“˜β“£β“€ ...πŸ˜„ β€’ AdaΡ‚ pertandingan laΠ½ ΔΈan ada ΠΌenang ada ΔΈalaΠ½ β€’
Kepada admin @ns.iphone saya ucapkan semoga dimurahkan rezeki selalu oky? Jgn mengalah teruskan menjual inshaallah laku...dan saya berharap agar saya yang menang giveaway ini...insaallah aminn.. #giveawayip6
#giveawaynsiphone
#semogadimurahkanrezeki πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
~

Assalamualaikum...anda mencari pnjual iphone yg trusted....ha ni ada ig shop yang trustedπŸŽ‰ @ns.phones a.k.a @naimselamat ....@ns.phones juga ada buat giveaway ip6 mai la jkin reramaii...mna tau rezeki korangπŸ’™ inshaAllah aminnn
#giveaway
#giveawayip6
#giveawayiphone6
#giveawaynsphones
#nsphones
#naimselamat
🌹🌹🌹🌹🌹
Semoga @ns.phones @naimselamat dimurahkan rezeki selalu...aminnn #giveawayip6 #giveawayiphone6 #nsphones #naimselamat #semogansiphonedimurhkanrezeki #semogarezekisaya 🌹🌹🌹🌹🌹
Anda mencari iphone yg murah tetapi original? @ns.phones menjual iphone yg murah dan memberi 10 freegift yg brharga 200+ @ns.phones @naimselamat #supportnsphones #giveaway #giveawaynsphones
🌹🌹🌹🌹🌹
ASSALAMUALAIKUM...☺
Anda mencari iphone original dan murah? Ha anda berada di tempat yg betul langkah2 yang senang diikuti😁
1.Follow @ns.iphone
2.Whatsapp nombor 0192387907
3.Whatsapp admin @ns.iphone
4.Mintak list iphone idaman korg
5.pilih,bankin,dan dapat iphone idaman korangπŸ˜‰

Senang bukn?
Ha tunggu apa lagi? Harga iphone dah murah dah...admin pulak baik hatiπŸ‘πŸΌ,peramah lagi tu..🀝🏻kalau pandai bodek conform dpt hrga murah lagi kn admin? ( @ns.iphone ) HAHA jkjkπŸ˜† β€’BTWβ€’

Sebelum teman terlupa ni ha nk bgtau ni... @ns.iphone ada buat giveaway ip 6😱srs ke wey?

Yee srs @ns.iphone ada buat giveaway ip 6 ~ Apa syarat2 nya? ~ ```*_syarat2 yang mudah diikuti_*``` 1. _Like & tag kawan2 korang semua_
2. _Repost_
3. _Follow @ns.iphone & @naimselamat_ ( _*WAJIB*_ )
4. _Be active_

HAAA MUDAH BUKN? ```sekarang anda semua tunggu apa lagi? Follow @ns.iphone kalau nk dpt hrga iphone yg murah ataupon join giveaway @ns.iphone``` β€’β“šβ“”β“Ÿβ“β““β“ β“’β“”β“’β“˜β“β“Ÿβ“ ⓨⓐⓝⓖ β“™β“žβ“˜β“ β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ @ns.iphone / @naimselamat ⓒⓐⓨⓐ β“€β“’β“β“Ÿβ“šβ“β“ 'β“–β“žβ“žβ““ β“›β“€β“’β“š' ....β“‘β“” β“β“’β“£β“˜β“₯β“” β“šβ“β“›β“β“€ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– ⓑⓐⓒⓐ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– β“β“β“š β“œβ“”β“β“β“β“– β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ β“˜β“£β“€ ...πŸ˜„ β€’ AdaΡ‚ pertandingan laΠ½ ΔΈan ada ΠΌenang ada ΔΈalaΠ½ β€’
Kepada admin @ns.iphone saya ucapkan semoga dimurahkan rezeki selalu oky? Jgn mengalah teruskan menjual inshaallah laku...dan saya berharap agar saya yang menang giveaway ini...insaallah aminn.. #giveawayip6
#giveawaynsiphone
#semogadimurahkanrezeki πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
~

Assalamualaikum...anda mencari pnjual iphone yg trusted....ha ni ada ig shop yang trustedπŸŽ‰ @ns.phones a.k.a @naimselamat ....@ns.phones juga ada buat giveaway ip6 mai la jkin reramaii...mna tau rezeki korangπŸ’™ inshaAllah aminnn
#giveaway
#giveawayip6
#giveawayiphone6
#giveawaynsphones
#nsphones
#naimselamat
🌹🌹🌹🌹🌹
Semoga @ns.phones @naimselamat dimurahkan rezeki selalu...aminnn #giveawayip6 #giveawayiphone6 #nsphones #naimselamat #semogansiphonedimurhkanrezeki #semogarezekisaya 🌹🌹🌹🌹🌹
Anda mencari iphone yg murah tetapi original? @ns.phones menjual iphone yg murah dan memberi 10 freegift yg brharga 200+ @ns.phones @naimselamat #supportnsphones #giveaway #giveawaynsphones
🌹🌹🌹🌹🌹
ASSALAMUALAIKUM...☺
Anda mencari iphone original dan murah? Ha anda berada di tempat yg betul langkah2 yang senang diikuti😁
1.Follow @ns.iphone
2.Whatsapp nombor 0192387907
3.Whatsapp admin @ns.iphone
4.Mintak list iphone idaman korg
5.pilih,bankin,dan dapat iphone idaman korangπŸ˜‰

Senang bukn?
Ha tunggu apa lagi? Harga iphone dah murah dah...admin pulak baik hatiπŸ‘πŸΌ,peramah lagi tu..🀝🏻kalau pandai bodek conform dpt hrga murah lagi kn admin? ( @ns.iphone ) HAHA jkjkπŸ˜† β€’BTWβ€’

Sebelum teman terlupa ni ha nk bgtau ni... @ns.iphone ada buat giveaway ip 6😱srs ke wey?

Yee srs @ns.iphone ada buat giveaway ip 6 ~ Apa syarat2 nya? ~ ```*_syarat2 yang mudah diikuti_*``` 1. _Like & tag kawan2 korang semua_
2. _Repost_
3. _Follow @ns.iphone & @naimselamat_ ( _*WAJIB*_ )
4. _Be active_

HAAA MUDAH BUKN? ```sekarang anda semua tunggu apa lagi? Follow @ns.iphone kalau nk dpt hrga iphone yg murah ataupon join giveaway @ns.iphone``` β€’β“šβ“”β“Ÿβ“β““β“ β“’β“”β“’β“˜β“β“Ÿβ“ ⓨⓐⓝⓖ β“™β“žβ“˜β“ β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ @ns.iphone / @naimselamat ⓒⓐⓨⓐ β“€β“’β“β“Ÿβ“šβ“β“ 'β“–β“žβ“žβ““ β“›β“€β“’β“š' ....β“‘β“” β“β“’β“£β“˜β“₯β“” β“šβ“β“›β“β“€ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– ⓑⓐⓒⓐ β“šβ“žβ“‘β“β“β“– β“β“β“š β“œβ“”β“β“β“β“– β“–β“˜β“₯ⓔⓐⓦⓐⓨ β“˜β“£β“€ ...πŸ˜„ β€’ AdaΡ‚ pertandingan laΠ½ ΔΈan ada ΠΌenang ada ΔΈalaΠ½ β€’
Kepada admin @ns.iphone saya ucapkan semoga dimurahkan rezeki selalu oky? Jgn mengalah teruskan menjual inshaallah laku...dan saya berharap agar saya yang menang giveaway ini...insaallah aminn.. #giveawayip6
#giveawaynsiphone
#semogadimurahkanrezeki πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
~

Most Popular Instagram Hashtags