#give

2002475 posts

TOP POSTS

🌺spring collection🌺
@batikshow
@batikshow
@batikshow
@batikshow
@batikshow
‎ست هاي مردانه و زنانه با اسم و سليقه شما عزيزان با هر رنگي سفارش گرفته ميشود
‎سري جديد گيوه هاي زنانه و مردانه
تلگرام : ٠٩٣٠٤٥٠٢٣٤٤
#give #batik #show #mezon #man #spring #collection #2017 #batikshow #batikmen
man & Woman's shoes👞👠🎨🖌📦

Mari para wanita, gerakan aksi berkerudung jumbo!! #Repost @dindingreen with @repostapp
・・・
Dunia tidak akan HINA selama masih ada kalian wahai para pencari ilmu 🙆😊👍😃 #keepspirit #and #don't #ever #give #up#love #you #and #miss #you #guys #jokamkece #jokamrepost

I'm so proud of @terayle_ he is about to begin production on his next movie that he wrote! For a chance to get involved and possibly build an IMDB movie credit check the link in my bio! Make sure you are the first to be involved and not the last to find out 😉 🎥🎬 Thanx @thedavidbrand for this night

Look of the day in our office. FARSI. Tippe emroz. #wintagedress #balnciaga #gucci #ysl #ninastyle #fashion #love #live #give #tv #luxury #lifestyle

#Repost @farmsanctuary

Diane spent the first part of her life in the dairy industry before finding sanctuary.

In her new life at our New York shelter, she makes sure to find the fun in every day; she loves to run and play, and her antics always keep us laughing – sometimes even making us laugh until it hurts!

Today, we're wishing her a very happy "rebirthday" – four fun-filled years at Farm Sanctuary. We love you, Diane!

You could be rich.
You could be famous.
You could be smart.
You could be successful.
You could be educated.
You could be talented.
You could believe you are ALL those things, but at the end of the day, it's how you TREAT people that will ultimately tell everything about you.
Be kind. Everything else is secondary. ❤
*Be the reason that someone smiles today.*

Всегда помни, что настоящую силу тебе даёт не пистолет или меч. Твоё настоящее оружие - это твоя женщина. © Майк Тайсон. Ну что @moroz38rus с первым серьёзным юбилеем нас!🤗😍😍😘😘😘😘#5#лет#деревянная#свадьба👰🏻🤵🏡🏡Оооой сколько всего было за эти 5 лет🙈😅с полной уверенностью могу сказать ,что огонь,воду и медные трубы мы прошли💪🏾💪🏾❤️❤️28 апреля , 5 лет назад я сказала - да,а ты -конечно и в загсе и перед богом(если кто не знает,мы венчанные)🙏🏼🙏🏼😍😍❤️❤️❤️❤️5 лет я гордо ношу твою фамилию и зовусь твоей женой☺️😘😘❤️❤️😍😍наше семейство как ураган ,если мы ворвались в вашу жизнь,вы надолго нас запомните 😂😂как так можно подходить друг другу и дополнять,я не знаю☺️☺️ты мой киса,а я твоя Бу❤️❤️😍😍😍🐻🐒кто мне тебя послал???если бы не ты...я б замуж никогда не вышла,это точно!со своим характером и со своими принципами😅😈Люблю тебя,моё безумие🐻🐻🐻!!!❤️❤️❤️😘😘мой самый лучший из мужчин❤️❤️❤️😘😘😘💑💑💏💏💏👨‍👩‍👧‍👧👨‍👩‍👧‍👧👨‍👩‍👧‍👧👨‍👩‍👧‍👧погнали дальше💃🏻💃🏻💃🏻🕺🏻🕺🏻🕺🏻🕺🏻🕺🏻 с Богом🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️❤️😘😘😘😘😍😍😍😍🐒🐻💏💏💑💑💑🏡👨‍👩‍👧‍👧👨‍👩‍👧‍👧👨‍👩‍👧‍👧#love#myheart#family#любовь#семья#мир#на#двоих#муж#жена#вместе#родители#мой#медведь#my#world#мое#счастье#girl#give#of#god#сочи#иркутск#морозики

MOST RECENT

Our mission is to provide a nourishing meal to children whose circumstances are out of their control and who are placed below the poverty line. In this way, we aim to give back hope to not only children, but also the communities where these children live.#feedachild1 #charity #nonprofitorganization #goodcause #makingadifference #givingback #dogood #helpothers #positivemedia #volunteer #love #loveinaction #hope #children #kids #hungry #feeding #veggiegardens #itspossible #endpoverty #endpovertynow #zerohunger #fightingpoverty #gobalpoverty #crowdfunding #fundraising #nypix #give #changetheworld #donate

Здесь мой картофелевидный нос видео ещё лучше. Круто *
*
*
*
*
#love#you#happy#give#me#you#yes#spring#redwhiteandblue #metropolis_retro

GIVE-AWAY Gartenset 🌱🌷🌻kommt zum Blog und gewinnt ein tolles Gartenset bestehend aus einer Schürze, einem Buch über Miniaturgärten und einen Pflanzenlampe!! 😄 viel Glück 🍀 www.myhomeismyhorst.de

Waktu adalah benda yg menandakan seberapa lamakah kita hidup , seberapa lamakah kita mencari jati diri , seberapa lamakah kita merintih dari 0 sampai saat ini , dan pada intinya kita tidak boleh menyianyiakan waktu kita di masa muda dini karena seberapa lamakah kita mampu untuk mengatur kita dalam setiap hari nya , dan tak lupa kita berterima kasih kepada tuhan yg telah memberikan kita kehidupan yg layak seprrti saat ini 👏👍😂💐💐😇
.
.
.
#thanksgod #goodluck #goodtime #quicktime #unlucky #verynice #graduation #goodiebag #never #give #up #woohoo

Bismillahirrahmanirrahim semoga aja rezeki, giveaway😅 @jaketdistrowalker dijamin mutu yang, harga pas dikantong pelajar, ngga bakalan nyesel kalo orderan, lagi ada promo gratis ongkir 😅😅 bahan halus enak di pakai, ngga panas buat kita* yang muda pas banget buat couple sama pasangan ayo order @jaketdistrowalker ngga bakalan nyesel 😍😍 @setiya_ratih26 @pragitabela9 @pujii_yn @maya_ulfa09 @helmah.mw @stwibbb @munnamuhaa @nuzulliafebrianti13 @dhini_anjjani 👉Yuk ikutan giveaway dari @jaketdistrowalker, lumayan nih BOMBER FOR MEN AND WOMEN, dapetin salah satu jaket diatas (ongkir ditanggung pemenang) atau kalian bisa pilih jaket kalian sendiri. .
Caranya gampang kok:
1. Follow akun @jaketdistrowalker
2. Sama like
3. Post kembali gambar ini beserta caption
4. Tag and mention min 5orang temen kamu
Berlaku sampai tanggal 3mei2017 dan pemenang akan di umumkan 4mei20017
GOODLUCK:)
#give #giveaway #giveawayindo #giveawayindonesia

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags