[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gincu

66041 posts

TOP POSTS

Pagi... Salam gincu abang 💋

#pagiku #solo #gincu #silkygirl

Aktifitas diluar ruangan membuat kita sering terpapar oleh sinar matahari. Jika kulit tidak terlindungi, pengaruh buruk sinar matahari akan menimbulkan bintik hitam dan kulit wajah menjadi kusam.

Oleh karena itu, kulit wajah perlu dilindungi dari pengaruh buruk sinar matahari dan pilihlah perawatan pencerah wajah yang tepat seperti paket Aurabeauty Complete ini
.
. .

Konsultasi dan pemesanan Aurabeauty👇
wa : 0821 3353 3333
. . . .
#aurabeauty #aurabeautycream #aurabeautylipstick #aurabeautylipmatte #lipstikarab #lips #lipstikmurah #gincu #thepowerofgincu #lipstikmatte #lipstikliquid #lipstikbpom #lipstikrecomended
#lipstikmurahjogja #makeupartis #lipstiknatural #makeupnatural #makeuptutorial #lipstikaurabeauty #muajogja #juallipstikgrosir #makeupwedding #makeupwisuda #lipstikcair
#tipsmakeup #makeupkorea #lipstickaurabeauty

GINCU MERAH PINANG MEWANGI
.
INSYALLAH.....
✔ Bibir sentiasa lembap sepanjang hari
✔ Merawat bibir kering dan pecah
✔ Mencerahkan bibir hitam dan gelap
✔ Memudarkan parut dan bekas luka pada bibir
✔ Bibir akan nampak lebih sihat dan berwarna merah jambu jika pemakaian yang berterusan
✔ Warna warna lembut pilihan hati
✔ senang dibersihkan apabila berwuduk dan solat
✔ Merangsang penghasilan kolagen pada kulit bibir dan menjadikan bibir lebih tegang dan awet muda
✔ Melindungi bibir dari sinaran UV
✔ Mesra solat kerana mudah dibasuh dengan menggunakan air
.
@Mewangisatudunia
.
60168639131
.
#mewangisatudunia #gincu #lipstick #bibirsihat
@mewangisatudunia

Ami @putriindah84 , omah, dan ochi.

#gincu #bibirmerah

As one of the fairest things in Nature, a flower has its root in earth. As Malaysians, your roots are in Malaysia. So, prove to us that you are Malaysians by getting any one of our Traditional Matte Liquid Lipsticks today! Shop at www.nitacosmetics.com #nitacosmetics #lipsticks #gincu #makeup

Lagi bener💄
#gincu's#lucknuts

Yu !! Kemana aja asal bareng KAMU. . #gincu
.
.
.
.
.
*edisi numpang foto di toko Hp

Sumpah demi apa aku kaya emak nya kalian😁
#panitiampls #selfie #gincu

MOST RECENT

Skincare pertama dari buah Peach dimana khusus untuk yang mencari dan nak kulit halus,lembut ,muda dan atau tidak sesuai dengan skincare yang agak tinggi dengan kandungan bahan kimia.. .
Bahan2 set muka MOMOKO diperbuat dari isi buah peach yang segar berwarna oren dengan bau buah peach yang harum dikhusus untuk merawat kulit pada waktu malam dan siang tanpa menyebabkan kulit anda radang dan menggelupas..
.
Mengekalkan kulit kelihatan awet muda. Sangat berbeza daripada skincare lain yg ada dipasaran.. .
Antara khasiat set muka MOMOKO : 🍑Merawat kulit kusam dan kulit kering
🍑Mengurangkan tanda penuaan
🍑Melindungi kulit dari sinar ultraviolet
🍑Merawat masalah jerawat hormon atau jerawat kulit bermasalah
🍑Menghilangkan jeragat nipis dan tebal
🍑Melicinkan dan menghaluskan kulit
🍑Menyamaratakan tona kulit muka
🍑Mencerahkan kulit muka secara semulajadi tanpa penggelupasan
🍑Menghilangkan bintik hitam dan bintik putih
🍑Mengawal minyak yang berlebihan pada kulit muka
🍑Membuat kulit kelihatan muda dan berseri-seri
.
.
🍃TANPA PENGGELUPASAN
🍃MERAWAT KULIT SECARA SEMULAJADI
🍃TIADA BAHAN KIMIA
🍃SELAMAT DAN HALAL
🍃LULUS KKM .
.
👉SESUAI UNTUK REMAJA LELAKI DAN PEREMPUAN
👉SELAMAT UNTUK MEREKA YANG BERKULIT 👉SENSITIF DAN ALAHAN
SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT

MEMPUNYAI 4 ITEMS : 🍑PEACH SLEEPING CREAM
🍑PEACH MOIST CREAM
🍑PEACH SUNCREEN CREAM
🍑PEACH SOAP

Whatsapp
0173228734

#princessbvrc
#putihgebu
#boddiezslimmingherbalbath
#kurus
#vgs3in1
#momokoskincare
#seawal1minggu
#belletreatmentfoundation
#makeupsekata
#minyaksusukruqyah
#minyakajaib
#armilawhiteboost
#putihgebu
#sureglowlotion
#cerah
#muka
#theunicornmakeupbrush
#brush
#makeup
#bluelipstickcederevfa
#gincu
#lips
#lipstick
#kuruskanbadan
#jerawat
#jeragat
#pigmentasi

👉👉Untuk mereka yang obses nak bebas jerawat, glowing dalam mase 7 hari .
.
❤❤ MOMOKO -organic skincare from Peach Fruit
INILAH JAWAPANNYA
MOMOKO skincare yang diperbuat daripada bahan organic membantu kulit bebas jerawat, kulit rase lembap sentiasa,.. MOMOKO skincare. .
Antara khasiat set muka MOMOKO : .
🍑Merawat kulit kusam dan kulit kering
🍑Mengurangkan tanda penuaan
🍑Melindungi kulit dari sinar ultraviolet
🍑Merawat masalah jerawat hormon atau jerawat kulit bermasalah
🍑Menghilangkan jeragat nipis dan tebal
🍑Melicinkan dan menghaluskan kulit
🍑Menyamaratakan tona kulit muka
🍑Mencerahkan kulit muka secara semulajadi tanpa penggelupasan
🍑Menghilangkan bintik hitam dan bintik putih
🍑Mengawal minyak yang berlebihan pada kulit muka
🍑Membuat kulit kelihatan muda dan berseri-seri .
TANPA PENGGELUPASAN
MERAWAT KULIT SECARA SEMULAJADI
TIADA BAHAN KIMIA
SELAMAT DAN HALAL
LULUS KKM SESUAI UNTUK REMAJA LELAKI DAN PEREMPUAN
SELAMAT UNTUK MEREKA YANG BERKULIT SENSITIF DAN ALAHAN
SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
.
MEMPUNYAI 4 ITEMS :
🍑PEACH SLEEPING CREAM
🍑PEACH MOIST CREAM
🍑PEACH SUNCREEN CREAM
🍑PEACH SOAP
.
WHATSAPP
0173228734

#princessbvrc
#putihgebu
#boddiezslimmingherbalbath
#kurus
#vgs3in1
#momokoskincare
#seawal1minggu
#belletreatmentfoundation
#makeupsekata
#minyaksusukruqyah
#minyakajaib
#armilawhiteboost
#putihgebu
#sureglowlotion
#cerah
#muka
#theunicornmakeupbrush
#brush
#makeup
#bluelipstickcederevfa
#gincu
#lips
#lipstick
#kuruskanbadan
#jerawat
#jeragat
#pigmentasi

MOMOKO ni khusus untuk yang nak kan perawatan masalah kulit secara semulajadi dan lembut..merawat secara mendalam dan penuh keberkesanan tanpa menyebabkan jerawat anda makin aktif,ruam keluar berbiji dan mencerahkan secara semulajadi tanpa penggelupasan yg bahaya.. Antara khasiat set muka MOMOKO : 🍑Merawat kulit kusam dan kulit kering
🍑Mengurangkan tanda penuaan
🍑Melindungi kulit dari sinar ultraviolet
🍑Merawat masalah jerawat hormon atau jerawat kulit bermasalah
🍑Menghilangkan jeragat nipis dan tebal
🍑Melicinkan dan menghaluskan kulit
🍑Menyamaratakan tona kulit muka
🍑Mencerahkan kulit muka secara semulajadi tanpa penggelupasan
🍑Menghilangkan bintik hitam dan bintik putih
🍑Mengawal minyak yang berlebihan pada kulit muka
🍑Membuat kulit kelihatan muda dan berseri-seri

Whatsapp :

0173228734

#princessbvrc
#putihgebu
#boddiezslimmingherbalbath
#kurus
#vgs3in1
#momokoskincare
#seawal1minggu
#belletreatmentfoundation
#makeupsekata
#minyaksusukruqyah
#minyakajaib
#armilawhiteboost
#putihgebu
#sureglowlotion
#cerah
#muka
#theunicornmakeupbrush
#brush
#makeup
#bluelipstickcederevfa
#gincu
#lips
#lipstick
#kuruskanbadan
#jerawat
#jeragat
#pigmentasi

SAPU JE TERUS FLAWLESS!😱
.
Macam MAGIC je Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
.
Ramai yg tnya " sureglowlotion boleh sapu kt muka ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan SureGlowLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
.
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp SUREGLOW ke 0173228734

#princessbvrc
#putihgebu
#boddiezslimmingherbalbath
#kurus
#vgs3in1
#momokoskincare
#seawal1minggu
#belletreatmentfoundation
#makeupsekata
#minyaksusukruqyah
#minyakajaib
#armilawhiteboost
#putihgebu
#sureglowlotion
#cerah
#muka
#theunicornmakeupbrush
#brush
#makeup
#bluelipstickcederevfa
#gincu
#lips
#lipstick
#kuruskanbadan
#jerawat
#jeragat
#pigmentasi

Rezeki petang tadi..alhamdulillah..
.
Main ig @sobella.lipstik_viral2017 .
#malaybeautyfeedback

Kak tin pakai sobella ORange Kiss MiX hot pepper😊.
Jadilah color mak tiri cengini..berani? Jom grab both colors..pecuma paper beg lagi tau
.
Ready stok
Wasap 0139103982
Wasap 0139103982

New packging #getsheralipmatte ini (PROMO PRICE NOW‼️) memang sangat cantik menarik tertarik kau memang debommm‼️‼️🌸😍but still in 8ml
.
Ada orang bagitau dia suka dengan #getsheralipmatte sebabkan packgingnya yang cantik. Itu baru packgingnya CANTIK belum segala isi dalamnya lagi, lagi membuatkan pemakainya CANTIK‼️💁🏻
.
Boleh dapatkan #getsheralipmatte yang pasti dan semestinya tidak menyesal kerana ia mempunyai texture yang ringan, soft dan rata dibibir tanpa merekah.
.
Untuk ketahui kehebatan #getsheralipmatte dengan lebih lanjut.
: 017-7216554
.
#lipmatte #gincugetshera #gincu #mattehalal #matte #mattemalaysia #halal #lipstik #lipstick #lipstikgetshera #lipstickgetshera

Lazy Sunday indeed! Who says you can't pass wearing Zappy Therapy out for a casual dinner?
Available on our website harmonymall.com.my

Or
Call us at 0193447788
Call us at 0193447788
Call us at 0193447788

#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

PROMO PRICE KEMBALI LAGI 😘‼️❤️
.
Pakai #getsheralipmatte pun tak tergugat bibir ni nak makan cendol. Sebab ianya TAHAN LAMA‼️‼️
.
Cendol sedap, #getsheralipmatte ni pun sedaapp dipakai. Bauuu nya masyaAllah lagii sedap daripada bau cendol durian ni .Haha!!
.
Singgah lah scroll-scroll instagram @saluteyayah untuk ketahui maklumat lebih lanjut tentang #getsheralipmatte ini🌸💋💄
.
ATAU
.
For more details/order : 017-7216554
.
#lipmatte #gincugetshera #gincu #mattehalal #matte #mattemalaysia #halal #lipstik #lipstick #lipstikgetshera #lipstickgetshera

#Repost @seemegirls.id_ (@get_repost)
・・・
3CE LIP COLORS MINI KIT RP 80.000 (dapet 5lipstick❤)
.
Yang keamrin sudah beli 3ce Stylenanda ini travel size nya lebih lengkap warnanya😍.
.
Grade Ori (Detail packing tidak ada beda dengan yang ori)
Tidak mudah patah
Tidak lengket
Matte
Ringan.
.
Jabodetabek & Jatim Free Ongkir min buy 100k/purchase.
.
#lillymaymac #lipstick #lipsticknude #kosmetikset #lipsticklesbian #lipsticknude #gincu #gincunude #gincumurah #gincumatte #3celipstik #3celipcolor #ramadhansale #hantarannikah #hantarankahwin #parselkosmetik #hantarankosmetik

ORIGINAL Mineral Botanica Soft Matte Lip Cream

Ini dia matte lip cream yg lagi hits dan booming banget!!
Walaupun teksturnya berupa cream, tapi lip cream ini cepat banget mengeringnya dan matte banget, lip matte ini juga ngga bikin bibir kita mengering... Saat diaplikasikan seperti lipgloss saat dibibir langsung menyerap, matte sehingga bertampilan doff. Warnanya tahan lama dan ringan dibibir tanpa mengeringkan. Sangat, sangat best seller... Tersedia dalam Berbagai Macam shade :
1. Crimson Heart
2. Champagne Beige
3. Pink Parfait
4. Fantasy Fuschia
5. Sweet Honey
6. Plum Fairy
7. Apple Berry
8. Pinky Beige
9. Pinky Orange
10. Orchid Pink
11. Merlot
12. Orange Smoothies
13. Orange Brick
14. Fairy Fuschia
15. Chilli Red
16. Mauve
17. Spice Mauve
18. Angelic Peach
19. Choco Pumpkin
20. Honey Nude

IDR 60k

#mineralbotanica #lipcream #lipstick #lipstickmatte #lipstickmineralbotanica #mineralbotanicasoftmatte #mineralbotanicamurah #mineralbotanicasoftmattemurah #softmattelipcream #gincu #lipen #lipstickjunkie #swatches #purbasarimurah #mica #infokuliner #hijabootdindo

ORIGINAL Mineral Botanica Soft Matte Lip Cream

Ini dia matte lip cream yg lagi hits dan booming banget!!
Walaupun teksturnya berupa cream, tapi lip cream ini cepat banget mengeringnya dan matte banget, lip matte ini juga ngga bikin bibir kita mengering... Saat diaplikasikan seperti lipgloss saat dibibir langsung menyerap, matte sehingga bertampilan doff. Warnanya tahan lama dan ringan dibibir tanpa mengeringkan. Sangat, sangat best seller... Tersedia dalam Berbagai Macam shade :
1. Crimson Heart
2. Champagne Beige
3. Pink Parfait
4. Fantasy Fuschia
5. Sweet Honey
6. Plum Fairy
7. Apple Berry
8. Pinky Beige
9. Pinky Orange
10. Orchid Pink
11. Merlot
12. Orange Smoothies
13. Orange Brick
14. Fairy Fuschia
15. Chilli Red
16. Mauve
17. Spice Mauve
18. Angelic Peach
19. Choco Pumpkin
20. Honey Nude

IDR 60k

#mineralbotanica #lipcream #lipstick #lipstickmatte #lipstickmineralbotanica #mineralbotanicasoftmatte #mineralbotanicamurah #mineralbotanicasoftmattemurah #softmattelipcream #gincu #lipen #lipstickjunkie #swatches #purbasarimurah #mica #infokuliner #hijabootdindo

ORIGINAL Mineral Botanica Soft Matte Lip Cream

Ini dia matte lip cream yg lagi hits dan booming banget!!
Walaupun teksturnya berupa cream, tapi lip cream ini cepat banget mengeringnya dan matte banget, lip matte ini juga ngga bikin bibir kita mengering... Saat diaplikasikan seperti lipgloss saat dibibir langsung menyerap, matte sehingga bertampilan doff. Warnanya tahan lama dan ringan dibibir tanpa mengeringkan. Sangat, sangat best seller... Tersedia dalam Berbagai Macam shade :
1. Crimson Heart
2. Champagne Beige
3. Pink Parfait
4. Fantasy Fuschia
5. Sweet Honey
6. Plum Fairy
7. Apple Berry
8. Pinky Beige
9. Pinky Orange
10. Orchid Pink
11. Merlot
12. Orange Smoothies
13. Orange Brick
14. Fairy Fuschia
15. Chilli Red
16. Mauve
17. Spice Mauve
18. Angelic Peach
19. Choco Pumpkin
20. Honey Nude

IDR 60k

#mineralbotanica #lipcream #lipstick #lipstickmatte #lipstickmineralbotanica #mineralbotanicasoftmatte #mineralbotanicamurah #mineralbotanicasoftmattemurah #softmattelipcream #gincu #lipen #lipstickjunkie #swatches #purbasarimurah #mica #infokuliner #hijabootdindo

ORIGINAL Mineral Botanica Soft Matte Lip Cream

Ini dia matte lip cream yg lagi hits dan booming banget!!
Walaupun teksturnya berupa cream, tapi lip cream ini cepat banget mengeringnya dan matte banget, lip matte ini juga ngga bikin bibir kita mengering... Saat diaplikasikan seperti lipgloss saat dibibir langsung menyerap, matte sehingga bertampilan doff. Warnanya tahan lama dan ringan dibibir tanpa mengeringkan. Sangat, sangat best seller... Tersedia dalam Berbagai Macam shade :
1. Crimson Heart
2. Champagne Beige
3. Pink Parfait
4. Fantasy Fuschia
5. Sweet Honey
6. Plum Fairy
7. Apple Berry
8. Pinky Beige
9. Pinky Orange
10. Orchid Pink
11. Merlot
12. Orange Smoothies
13. Orange Brick
14. Fairy Fuschia
15. Chilli Red
16. Mauve
17. Spice Mauve
18. Angelic Peach
19. Choco Pumpkin
20. Honey Nude

IDR 60k

#mineralbotanica #lipcream #lipstick #lipstickmatte #lipstickmineralbotanica #mineralbotanicasoftmatte #mineralbotanicamurah #mineralbotanicasoftmattemurah #softmattelipcream #gincu #lipen #lipstickjunkie #swatches #purbasarimurah #mica #infokuliner #hijabootdindo

ORIGINAL Mineral Botanica Soft Matte Lip Cream

Ini dia matte lip cream yg lagi hits dan booming banget!!
Walaupun teksturnya berupa cream, tapi lip cream ini cepat banget mengeringnya dan matte banget, lip matte ini juga ngga bikin bibir kita mengering... Saat diaplikasikan seperti lipgloss saat dibibir langsung menyerap, matte sehingga bertampilan doff. Warnanya tahan lama dan ringan dibibir tanpa mengeringkan. Sangat, sangat best seller... Tersedia dalam Berbagai Macam shade :
1. Crimson Heart
2. Champagne Beige
3. Pink Parfait
4. Fantasy Fuschia
5. Sweet Honey
6. Plum Fairy
7. Apple Berry
8. Pinky Beige
9. Pinky Orange
10. Orchid Pink
11. Merlot
12. Orange Smoothies
13. Orange Brick
14. Fairy Fuschia
15. Chilli Red
16. Mauve
17. Spice Mauve
18. Angelic Peach
19. Choco Pumpkin
20. Honey Nude

IDR 60k

#mineralbotanica #lipcream #lipstick #lipstickmineralbotanica #mineralbotanicasoftmatte #mineralbotanicamurah #mineralbotanicasoftmattemurah #softmattelipcream #gincu #lipen #lipstickjunkie #swatches #purbasarimurah

Most Popular Instagram Hashtags