#gigicantik

15813 posts

TOP POSTS

Tayang gigi #gigicantik

tung ah cuti sem lame lg 💁🏻 #gigicantik #akaklawo

Follow ig @kosmetikcenter1 -
Punya masalah Bau mulut ? Gigi kuning ? Plak gigi ? Karang gigi ? Bau mulut ? Gigi sensitif ?
Di @kosmetikcenter1 ada solusinya
Ini dia AP24 Pasta gigi yang mampu mengatasi masalah di atas !!
Kamu gak percaya ??
AP24 merupakan prodak paling laris dan di cari2 ama customer nya Nuskin.

Bayangin dalam sbulan aku aja bisa terjual sampe 1000 an tube,
Keren lhoo... Kamu mau coba ?? Langsung chat ya dears
@kosmetikcenter1

Info :
WA: 082288395366
Line: liairawati15

Teeth Trainer Alignment.

Rm25 exc postage.. Berminat whtsap sy 019-5662694

#teethtrainer
#alignment
#gigicantik

Morning kakak2..
Testimoni 😘😍 #perapigigi #perapigigimurah #teeth #gigi #gigicantik

Terima kasih calon manten...semoga di permudah persiapn nya ya mbak #veneer #doktergigimedan #doktergigiganteng #gigicantik

The best @thedentisthub tqvm dr anas ramadhan....#gigisehat #gigicantik

Okay guys! I just wanna share this awesome product!! Since kita ni kuat minum COFFEE and gigi makin lama makin berkarat especially yang MEROKOK! .
.
You can try this @crest3d_pemutih_gigi by @aglersyaz !!! I baru guna sekali dah nampak sikit karat-karat keluar 😂😂😂 ya ampun!! Tak senonohnya gigi selama ni 😱😱😱
.
.
JOM TRY!! Let see after 20 pouch gigi I akan jadi putih berseri okay! Let's start the countdown!!! .
.
@crest3d_pemutih_gigi @crest3d_pemutih_gigi @crest3d_pemutih_gigi
@aglersyaz @aglersyaz .
.
#gigiputih #pemutihgigi #crest3dwhite #putihberseri #gigicantik

MOST RECENT

#Repost @organichana ・・・
.
Salam Sukan Sea 2017 semua. Tengok bola ke tu? .
Mesti ada yang tengok TV tengok sukan Sea sambil mengunyah kan? Orang nogori selalu sebut ngonyel-ngoyel (iyo ko?)
.
Haa, dah makan macam-macam tu jangan lupa gosok gigi dengan CarbonMint nanti. Biar anasir-anasir jahat tu tak sempat nak lekat kat gigi
.
Okey salam ishak you alls 😀
Ingat ye, nak gigi putih, ingat CarbonMint
.
"Celup-celup, gosok-gosok
Putih gitu"
.
#CARBONMINT sentiasa di hati. Nak join team #organ9 ? Dm je @deebiologique atau whatsapp 019 664 5020 kita tambah rezeki sama-sama.
.
Student, suri rumah, suri hati, suriana , suriati pun boleh joinn 😀
.
#organic #carbonmint #organik #gigiputih #gigicantik #organ9 #sihat #seremban #senawang #sayajual #senyum #manis #senyumsokmo #gadisayu #unisex #berbaloi #jimat

Gusi bernanah mengecil setelah 2 hari guna IVTBright. Pulih dari jangkitan kuman.

Best kalau pakai dengan carq yang betul.
Dapatkan jellybraces yang berkualiti di sini

013 592 7690

#sayajual#gigicantik#jongang#jarang

ANDA ADA MASALAH GIGI KUNING ?
.
Dah macam-macam cara guna, tapi masih tak berjaya. Jangan risau !
.
#kayusugi dari #blithebondabeauty mampu atasi masalah anda !
.
Dapat gigi cantik dengan kos yang rendah. Sape tak nak kan ?
.
☎ WhatsApp +601115279920
☎ WhatsApp +601115279920
☎ WhatsApp +601115279920
.
#kayusugimurah #gigikuning #gigiputih #gigicantik #masalahgigi #kayusugimalaysia #sayajualkayusugi #plakgigi

EH EH MUKA LAWA TAPI GIGI YA AMPUNNNN.
.
Pernah alami tak #masalahgigi macam #gigikuning ke, #gigirosak ke, #mulutberbau ke ?
.
Ramai yang pernah kan. Sangat tak selesa bila berdepan dengan masalah ni. Rasa nak menyorok dalam rumah je 😭😭😭
.
Tau tak pasal #kayusugi ?
.
Ape benda tu ???
.
Yang tak tau, mai sini saya nak story story sikit. Yang dah tau ? Pun boleh baca hehe.
.
Kayu Sugi ni dah lama tau orang guna. Sejak zaman Rasulullah SAW lagi. Tapi kat #Malaysia , kita tak biasa. Selalu guna #ubatgigi & #berusgigi kan kan.
.
Istimewanya kayu sugi ni TAKDE BAHAN KIMIA, organik gitu.
.
Masih baca ?
Eh jap ada iklan pulak...
Psss Jangan Gitau Orang Tau.
Haritu ada yang beli banyak dapat diskaun sampai RM10 tau ! Susah nak dapat tu.
.
📞WhatsApp +601115279920
📞WhatsApp +601115279920
📞WhatsApp +601115279920
.
Ok sambung balik crite tadi.
Cara pegang kayu sugi ni ada cara tersendiri tau. Ikut cara Nabi Muhammad.
.
Subhanallah. Beli kayu sugi dapat bersihkan gigi + pahala kalau niat ikut sunnah. .
.
#gigiputih #gigibersih #gigicantik #produkkecantikan #kayusugimurah

EH EH MUKA LAWA TAPI GIGI YA AMPUNNNN.
.
Pernah alami tak #masalahgigi macam #gigikuning ke, #gigirosak ke, #mulutberbau ke ?
.
Ramai yang pernah kan. Sangat tak selesa bila berdepan dengan masalah ni. Rasa nak menyorok dalam rumah je 😭😭😭
.
Tau tak pasal #kayusugi ?
.
Ape benda tu ???
.
Yang tak tau, mai sini saya nak story story sikit. Yang dah tau ? Pun boleh baca hehe.
.
Kayu Sugi ni dah lama tau orang guna. Sejak zaman Rasulullah SAW lagi. Tapi kat #Malaysia , kita tak biasa. Selalu guna #ubatgigi & #berusgigi kan kan.
.
Istimewanya kayu sugi ni TAKDE BAHAN KIMIA, organik gitu.
.
Masih baca ?
Eh jap ada iklan pulak...
Psss Jangan Gitau Orang Tau.
Haritu ada yang beli banyak dapat diskaun sampai RM10 tau ! Susah nak dapat tu.
.
📞WhatsApp +601115279920
📞WhatsApp +601115279920
📞WhatsApp +601115279920
.
Ok sambung balik crite tadi.
Cara pegang kayu sugi ni ada cara tersendiri tau. Ikut cara Nabi Muhammad.
.
Subhanallah. Beli kayu sugi dapat bersihkan gigi + pahala kalau niat ikut sunnah. .
.
#gigiputih #gigibersih #gigicantik #produkkecantikan #kayusugimurah

ANDA ADA MASALAH GIGI KUNING ?
.
Dah macam-macam cara guna, tapi masih tak berjaya. Jangan risau !
.
#kayusugi dari #blithebondabeauty mampu atasi masalah anda !
.
Dapat gigi cantik dengan kos yang rendah. Sape tak nak kan ?
.
☎ WhatsApp +601115279920
☎ WhatsApp +601115279920
☎ WhatsApp +601115279920
.
#kayusugimurah #gigikuning #gigiputih #gigicantik #masalahgigi #kayusugimalaysia #sayajualkayusugi #plakgigihilang

ANDA ADA MASALAH GIGI KUNING ?
.
Dah macam-macam cara guna, tapi masih tak berjaya. Jangan risau !
.
#kayusugi dari #blithebondabeauty mampu atasi masalah anda !
.
Dapat gigi cantik dengan kos yang rendah. Sape tak nak kan ?
.
☎ WhatsApp +601115279920
☎ WhatsApp +601115279920
☎ WhatsApp +601115279920
.
#kayusugimurah #gigikuning #gigiputih #gigicantik #masalahgigi #kayusugimalaysia #sayajualkayusugi #plakgigi

EH EH MUKA LAWA TAPI GIGI YA AMPUNNNN.
.
Pernah alami tak #masalahgigi macam #gigikuning ke, #gigirosak ke, #mulutberbau ke ?
.
Ramai yang pernah kan. Sangat tak selesa bila berdepan dengan masalah ni. Rasa nak menyorok dalam rumah je 😭😭😭
.
Tau tak pasal #kayusugi ?
.
Ape benda tu ???
.
Yang tak tau, mai sini saya nak story story sikit. Yang dah tau ? Pun boleh baca hehe.
.
Kayu Sugi ni dah lama tau orang guna. Sejak zaman Rasulullah SAW lagi. Tapi kat #Malaysia , kita tak biasa. Selalu guna #ubatgigi & #berusgigi kan kan.
.
Istimewanya kayu sugi ni TAKDE BAHAN KIMIA, organik gitu.
.
Masih baca ?
Eh jap ada iklan pulak...
Psss Jangan Gitau Orang Tau.
Haritu ada yang beli banyak dapat diskaun sampai RM10 tau ! Susah nak dapat tu.
.
📞WhatsApp +601115279920
📞WhatsApp +601115279920
📞WhatsApp +601115279920
.
Ok sambung balik crite tadi.
Cara pegang kayu sugi ni ada cara tersendiri tau. Ikut cara Nabi Muhammad.
.
Subhanallah. Beli kayu sugi dapat bersihkan gigi + pahala kalau niat ikut sunnah. .
.
#gigiputih #gigibersih #gigicantik #produkkecantikan #kayusugimurah

Testimony NTW1❤️
.
.
.
Jom PUTIHKAN GIGI DIRUMAH TANPA PERLU KE KLINIK
.
💋HALAL
💋NATURAL
💋MURAH
💋GIGI KUNING SETEL
💋KARANG GIGI SETEL
💋MULUT BUSUK SETEL
💋MUDAH DIGUNAKAN .
💋FREEGIFT
💋POSTAGE SELURUH MALAYSIA .
.
Whatsapp 01126928390
.
.
#putihkangigi #gigicantik #bersihkanmulut #putihkangigicepat #gigiputih #naturalproduct #putihkangigimurah #daebak #daebaking #rm #runningmang #naturalteethwhitener #kumurkumurdahputih #mulutbusuk #mulutberbau #mulutwangi #gigikuning #karanggigi #karanggigihilang #songsongcouple #songjongki #songhyekyo #putihkangigiberkarat #putihkangiginatural #putihkangigimalaysia #charcoalpowder #charcoalpowdermalaysia #charcoalmurah #lofattah #fattahamin

Testimony NTW1❤️
.
.
.
Jom PUTIHKAN GIGI DIRUMAH TANPA PERLU KE KLINIK
.
💋HALAL
💋NATURAL
💋MURAH
💋GIGI KUNING SETEL
💋KARANG GIGI SETEL
💋MULUT BUSUK SETEL
💋MUDAH DIGUNAKAN .
💋FREEGIFT
💋POSTAGE SELURUH MALAYSIA .
.
Whatsapp 01126928390
.
.
#putihkangigi #gigicantik #bersihkanmulut #putihkangigicepat #gigiputih #naturalproduct #putihkangigimurah #daebak #daebaking #rm #runningmang #naturalteethwhitener #kumurkumurdahputih #mulutbusuk #mulutberbau #mulutwangi #gigikuning #karanggigi #karanggigihilang #songsongcouple #songjongki #songhyekyo #putihkangigiberkarat #putihkangiginatural #putihkangigimalaysia #charcoalpowder #charcoalpowdermalaysia #charcoalmurah #lofattah #fattahamin

Hanya gosok gigi 2x sehari dah dapat gigi putih. Jom putihkan gigi dengan IVTBright. Wassap 013-459 3198 cepat utk dptkan harga diskaun.😍😍 #ivtbright #ivtbrightpemutihgigi #teammarsha #ubatgigiherba #ubatgigi #teethwhitening #gigikarat #gigicantik #gigirosak

Korang! Dah try belum #ivtbright ni? Kenapa belum lagi? Jom tengok 3 sebab kenapa korang kena ada.
.
1. JIMAT - 25 gram tahan 45 hari. Korang just spend RM0.933 setiap hari utk gigi putih.

2. MUDAH - hanya gosok 2 kali sehari. 5 hari korang nmpak kesan. Senang bawak ke ofis atau travel.

3. SELESA - dah try ivtbright korang kompon x guna yg lain dah. 2 hari rasa mulut serasi jee.
.
Harga SM : RM42
Harga SS : RM46
Termasuk postage
.

Whatsapp utk info lanjut.

Klik link dibwh utk direct wassap akk, lebih mudah.. https://api.whatsapp.com/send?phone=60172812484&text=Boleh+bagi+details+ivbright .
#pemutihgigicepat
#pemutihgigiherbal
#ubatgigi
#ubatgigiherba
#gigicantik
#karanggigi
#gigisensitif

Antara bahan alami (semulajadinya). So selamat digunakan. Nak gigi putih cam saya pakai la #ivtbright ni. Confirm puas hati 😸
#ivtbright #ivtbrightmelaka #ejenivtbright #ejenivtbrightmelaka #sakitgigi #ubatgigi #sakitgusi #deeynaivtbright #pemutihgigi #ivsoapMelaka #IVMISTTEAMMARSHA #bersin #gigicantik #testimoniivtbright

Most Popular Instagram Hashtags