#gigibesi

MOST RECENT

🔥 SUPREME IPHONE 7 CASE
🔥 KUALITI BUTIK
🔥 FREE PAPERBAG .
.
💰 RM45 / SM
💰 RM50 / SS
.
📮 Harga Termasuk Pos
.
.
☎️ WhatsApp 👇👇👇
.
👉 016.318.0883
👉 016.318.0883
👉 016.318.0883
.
Atau Tekan Link Dekat Page Utk Direct WhasApp
.
.
.
#ubatkurus
#pilkurus
#kurusdalam7hari
#jomkurus
#coachkurus
#nakkurus
#langsing
#tipslangsing
#sihat
#fitnessfirst
#ubatdiet
#jomdiet
#tipskurus
#kuruscepat
#boroi
#turunberatbadan
#beratbadanideal
#serumwajah
#serummuka
#serumjerawat
#ubatjerawat
#parutjerawat
#resdung
#ubatresdung
#pilresdung
#bracesmalaysia
#bracesmurah
#gigibraces
#gigibesi
#hypebosskl

Ape yang kita sayang , mintak allah jagakan💜#taiklalatmahal #gigibesi

Sticky foods can damage your teeth since they tend to stay on the teeth longer than other types of food. If you find yourself eating dried fruits or trail mix often, make sure to rinse with water after and to brush and floss carefully
.
.
.
#ProdukPremium #ArangPemutihGigiBerperisa #pemutihgigi #pemutihgigimalaysia #teethwhiteningmalaysia #pemutihgigimurah #pemutihgigiorganik #gigikuning #diymalaysia #viralmalaysia #pemutihgigiarang #infogigi #arangpemutihgigi #gigikuning #malaysiacosmetic #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia
#malaysiaonlineshop #igmalaysia #senyum
#gigiputih #gigibesi #malaysian #igersmalaysia #senyumcantik #petua #smile

alhamdulillah , rasa happy sgt bila gigi cust dh gerak .. tiap2 hari ada cust bg good feedback .. satu kepuasan .. dengan sy ... inshaallah sy akan guide awk2 yg berbraces dgn sy ... step by step ... pilihan di tgn anda ... tukang pasang ramai , tapi yg cincai lagi ramai ... nk cari yg ikhlasss susah .. boleh dikira guna jari dikk non oiii .. hati hati 🙋🏻‍♀️.. #braces #bracesmurah #bracesgigi #gigibesi #bracesutara #bracestravel #bracesproblems #realbracesmurah #realbraces #bracessungaipetani #bracesperak #bracesgerik #bracesalorstar #braceskulim #bracespenang #pendakapgigi #gigi #kitaok #cintafatamorgana

Sebelum braces di pasang ,acuan gigi mesti ada . Sengsara sikit tapi kejap je sebab ia lembik dan rasanya tak lah sedap sangat 😛. Perlu adanya acuan gigi kerana result dan progression nanti boleh dirujuk di situ . Boleh lah tau 'oh macam ni gigi aku dulu' , 'eh gigi tu dah keluar lah ' 😂😂😂 . Haa penting tau !!! Xray pun tak terkecuali tau . Wajib ada ! Dari xray lah doktor dapat menilai kedudukan gigi dengan tepat kerana nampak semuanya dari crown gigi sampai akar dan tulang tulang di keliling gigi. Takde la seksa sangat ambil xray ni , hanya ikut arahan apa yang di suruh je . 😊
Yeahhh !!!! Dah ada semua tu br lah set appointment untuk next step ✌ .
#cekgigi #dentist #kualalumpurdental #orthodontics #braces #conventionalbraces #damonbraces #gigibersinar #gigicantik #gigibesi #loveyourteeth #sgbesi #lakefieldsgbesi #sripetaling #serikembangan #serdang #yoursmilecompanion #senyumjelah #PengukirSenyuman

Someone said I am a shopaholic.. shopping until Aeon tutup.. took a photo and asked me to post.. #scaredyougotteeth #gigibesi #tb #terhokbelake #terrrrrenn

Most Popular Instagram Hashtags