#giftmalaysia

MOST RECENT

Awak² yang nak order bantal foto, tak payah susah² nak edit, js bagi gambar je kat wassap sis, nanti sis tolong designkan.. .
Nak tulis apa pun bagi tau jer.. Sis tak caj extra pun untuk design.. FREE je tau
.
Jom lah abadikan gambar 👩‍👩‍👧‍👦 pada bantal foto 💖
.
✅ sesuai untuk dijadikan hadiah birthday, perkahwinan, pertunangan, konvo dll
✅ sesuai sebagai bantal hiasan diruang tamu/dalam bilik/dalam kereta
✅ boleh tulis ucapan
✅ free design
✅ menggunakan kain minky pada bhgian belakang bantal
✅ sangat best untuk dipelok
.
Awak² yang berminat boleh terus DM/wasap sis ye.. Hanya perlu klik link pada bio.. Xperlu save no HP
.
#bantal #bantalcustom #bantalhiasan #bantalcustommurah #bantalcinta #bantalnama #bantalfoto #bantalprint #bantalucapan #cikgucikgi #jururawatmasyarakat #jururawatu29 #giftbajet #hadiah #kraftanganmalaysia #majalahkeibubapaan #majalahpama #tiktok #hadiahkawin #hadiahtunang #hadiahmalaysia #konvokesyen #giftmalaysia #uitm #uiagombak #ukm #mmu #cikgutadika #cikgu #littlecaliph

Most Popular Instagram Hashtags