#ghost

3990324 posts

TOP POSTS

The perfect combination. @rollsroycecars #Ghost & #Dawn paired with @thedorchester who have the best concierge in #London 🎩❤ Thank you to both for making our #RHSChelsea so exceptional. These cars are extraordinary. 🇬🇧❤ || 📸 @masterkrishan 👊🏼 || #thisislondon #carsoflondon #londonreviewed

.
AGREE or DISAGREE❔
.
⚜AskFm and DM are closed, confessions that are sent in will be deleted⚜
✨Confessions aren't mine!✨
.
#gameofthrones #got #gotconfess #direwolves #ghost #nymeria #asoiaf

Book vs Film! Swipe left for Who is your friend and do you save them?You can just like this photo!
QOTP:Book or Film?
Credit to:@lovegoodology
Tags:
#minervamcgonagall
#minerva
#harrypotter
#professormcgonagall
#peeves
#professor
#poltergeist
#ghost
#filmvsbook
#movievsbook
#merepeople
#bookvsmovie
#bookvsfilm

Bazi asklari terk etmemek,kendi cennetlerine bagislamak gerekir. . Daha mutlu olduklarini gormek orada,buna imrenmek-o esnada da bir iki goz yasi dokmek belki de.. hayalet sevgiler 👩🏻‍🔬 :)#Repost @ahogunler (@get_repost)
・・・
#ghost #hayalet #90s #90lar Hayalet (Ghost) 1990

Hayo loohhh para hacker tamvan ini bakalan dapet apa aja kalo nge-hack smartphone, laptop atau komputer pribadi lo?? 😆😆🔫🔫
Well kalo mereka nge-hack punya gue yang mereka dapatkan itu sesuatu yang amat sangat kagak penting bagi organisasi atau bahkan instansi manapun!! 😆😆
Pertama kalo mereka nge-hack hape gue yang mereka dapatkan adalah: nomor kontak manteman, keluarga dan beberapa kenalan gue yang semuanya termasuk warga negara baik2 dan gak pernah bikin masalah serius seperti nyolong jemuran 😏😏
Trus dapet sekumpulan meme buatan gue untuk kdramakita, beberapa foto pribadi, beberapa MV kpop, segepok lagu kpop dan OST drama, segelintir file tugas hasil donlotan dari WhatsApp, dan tentu saja foto2 para oppa2 tamvan, unnie2 cantiks, dan degem2 unyu!! 😆😆
Sama sekali kagak penting kan?
Oiya percakapan gue sama manteman, keluarga dan kenalan gue baik di sosmed atau via sms juga biasa aja
Gak mengandung misi khusus kayak nyusup ke dormnya idol 🙈🙈
Apalagi sms dari operator!! 😏😂
Kalo laptop pun juga hampir sama
File yang super duper penting (seenggaknya bagi gue) adalah file2 tugas kuliah, foto2 pribadi, foto2 oppa, unnie dan degem Koreyah, segepok drama, variety dll, MV dan comeback stage kpop, album kpop dan OST dll 😁😁🔫🔫
Eh tapi tetep aja kalo Kim Woo Hyun ngirim virus Hades-nya ke hape dan laptop gue ya jelas aja gue nangis kejer meskipun bagi dia file2 punya gue gak penting 😳😳
Hahaha kira2 gaess kalo So Ji Sub, Shin Won Ho, Yesung, Lee Hyun Woo dan Key nge-hack punya lo mereka dapet informasi penting apa aja? 😆😆🔫🔫
Ssttt......kembali ke teori yaa 👉 orang cakep mah bebaass mo ngapain ajaa 😍😍😍
P.S: Buat hacker manapun tolong jangan meretas punyanya kpopers dan kdramalopers ya? 😭😭
Udah cukup hati kita aja diretas oleh ketamvanan oppa, gadget kita jangan 🙆🙆 . .

#SoJiSub #Ghost #ShinWonHo #LegendofTheBlueSea #Yesung #SuperJunior #Voice #LeeHyunWoo #TheTechnicians #Key #SHINee #Lookout #hackertamvan #koreanactors #koreanidols #kdramafeels #kdramameme #kdramalovers #kdramakita #like4likes #likeforlikes #like4like #likeforlike #likeforfollow

MOST RECENT

😍😍
•Prices•
Gta5 $5
Any money amount
120 to 8000 Level
Modded cars (2-5)
Modded outfits (2-4)
Unlimted fireworks
Unlock all
-------------------------------------
Bo2 $4
Prestige 1-255
Unlock all
All Diamond guns
Etc
-------------------------------------
😈Other games will be coming soon😈
-------------------------------------
Partners:🤤
@crazy_stokess -------------------------------------
Legit af👍👌💯
-------------------------------------
Tags~#modding #giveaways #mw3 #mw2 #ghost # aw #followforfollow #likeforlike#gta #gta5 #grandtheftauto #gtaonline ##gta #gta5 #grandtheftauto #gtaonline #bo2 #bo1 #callofduty #mw3 #ps3 #psn #playstation #gamer #girlgamer #modder #mods #psnmods #ps3mods #sonymods #playstationmods #gamergirls #gamerboy #gamerboys #tsfrenzy

Ill post a selfie here and there lol dont do it often but if you ever run into me at a event well now you know what I look like #like4like #follow4follow #fast #foreign #luxury #loud#fast #exotic #expensive #ferrari #bmw #lamborghini #huracan #gallardo #aventador #bugatti #bentley #rollsroyce #ghost #m5 #hellcat #mercedes #audi #r8 #low #american #muscle

Great pull day! This is the heaviest I've been in over a year. Missing the shred but loving the strength!

GRUESOME CRAVINGS PART 6

Dirk took a seat at the bar and ordered a two shots of Jack Daniels and down them back to back. "Keep them coming." He said running trembling fingers through his hair.

A CORPSE IN THE ALLEY.

He took the shot glass from the bartender before he had a chance to sit it down and threw it back.
The bartender gave him a quizzical look. "Are you ok buddy?" He asked. "Yeah, why?"
The bartender shrugged. "You don't look so hot." "Fuck you," Dirk snarled, feeling a new brand of rage flooding him. "Just keep pouring the drinks." The truth was that he did feel like shit. A sheen of perspiration listened on his face. He kicked his dry cracked lips. It was so hot but it seemed the heat was coming from inside of him.

#repost  #horror  #spooky #scary #friendrequest #meme #creepy #zombie #ghost #dark #evil #ghosts #spoopy #story #textpost #nightmare #death #monster #tag #friends #demon #like4like #awesome #world

Добро пожаловать, путник, заходи на ночлег.
#landscape #haunted #statue #house #estate #ghost #dark #darkness #blackandwhite #bw #scary #creepy #photography #photo #mozelpictures

Looks like this is where im gonna move to... #ghost #stories #haunted #billionaireboysclub #success #destiny

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags