#ghajorecalligraphy

116 posts

TOP POSTS

Salam alaik.
.
Harini saya nak taaruf diri sendiri supaya orang lebih kenal (ini bukan medan saya cari jodoh yaπŸ˜‚)
.
Saya baru kenal dunia lepas saya keluar dari perut mak di Ampang, Selangor pada pukui 4 petang pada 23 Jun 1999. .
Saya baru tahu yg saya ni anak ke-7 daripada 9 lepas saya baru boleh bukak mata utk kali pertama. .
Saya juga tetiba ada nama sendiri. Dan nama tu, mak bapak saya dapat daripada mak bapak orang lain pastu passed la nama tu dekat saya yg comel ni, Raja Arifah Hayati bt Raja Arif. (Main passing nama ni seronok ye. Tolong menolong amalan mulia gitu)
.
Apa lagi yang menarik tentang saya pon saya tak tahu sebab saya pon masih nak mengenali diri saya yg serba kekurangan ini.
.
Saya diterima dan telah berkhidmat menjadi agent yang sah dibawah syarikat Faisal Alwie's art pada tarikh 21/2/2017. (Saya paling muda di kalangan agent yang lain)
.
Alhamdulillah, kini saya bukan bergerak secara soley soley solo dan bukan berdiri di kaki saya sendiri. Saya bergerak secara ber-partner. (Sentiasa amalkan amalan tolong menolong) Dan alhamdulillah juga, saya telah berjaya bergerak secara kecil-kecilan dengan menjual Bookmark, Artcard, Notebook, dan juga Casing Khat, produk @ghajore.calligraphy yg terbaru.
.
Saya perkenalkan business partner saya dunia akhirat inshaaAllah, admin @khat.calligraphy dan juga dibantu oleh seorang muslimin yang merupakan penulis khat tetap iaitu @mvnir_ .
.
Alhamdulillah dgn izin Allah, saya juga berjaya dapat kumpulkan seramai 6 orang dropshipper yang sah dibawah @ghajore.calligraphy dan @khat.calligraphy.
.
Kami semua masih dalam serba kekurangan dalam dunia perniagaan ni. Apa yang kami dapat beri, kami akan cuba berikan yang terbaik (macam lirik lagu Afgan pulak) utk kepuasan hati semua customer kami.
.
Kami sentiasa pohon doa yang baik2 bak kata Keknis dan juga support daripada kalian semua.
.
Semoga saya, awak, kita semua diredhai oleh Allah swt. Aamin. #teamghajore #teamworkmakesthedreamwork #teamfaisalalwie #ghajorecalligraphy #khat

Manfaatkanlah hari Jumaat kita dengan melakukan amal kebaikan. Sesungguhnya kita tak tahu sama ada kita dapat berjumpa dengan Jumaat yang seterusya ataupun tak.
.
Semoga kita semua tergolong bersama orang-orang yang beriman soleh! #teamghajore #teamfaisalalwie #ghajorecalligraphy

Annyeong haseyo haha
.
So I bought a nice and so cool tshirt muslimah from @najatpahalaproject.
.
Geng, boleh usha usha ig @najatpahalaproject sebab sonok betul tengok barang2 dia.
.
Mula2 tengok2 je, lama2 rasa nak beli lak sebab rasa sayu di jiwa kalau tak beli. Haha semua nice barang2 dia
.
Ada totebag, ada baju, ada.. ahaa penat la type jom cekidaut @najatpahalaproject πŸ’«#daievergent #thedaiegraphy #usrahsantai #ghajorecalligraphy #terengganu #teamghajore #teamfaisalalwie #teamworkmakesthedreamwork

Assalamualaikum semua
'
Alhamdulillah semua yang dalam gambar ni semua dah berpunya 😘Korang pulak bila lagi? '
Order utk casing ditutup dulu tau utk minggu ni bagi menyiapkan proses pos barang kpd customer2.
'
Jangan risau, lepas kami buka, cepat cepat order ya! Teruskan sokong @ghajore.calligraphy 😎
'
#casingiphone6 #casingiphone5 #casing #casingmurah #hipster #ketepiketepi #khatmurah #khatcalligraphy #khatmalaysia #codterengganu #khatcantik #ghajorecalligraphy #khat

Alhamdulillah #teamfaisalalwie #teamghajore #ghajorecalligraphy #khatkaligrafi #khatcantik #familytree #hadiah #hadiahcantik #promosiramadhan #khatcanvas #artcard #khatmalaysia #kufi #kaligrafi .
Maaf admin @ghajore.calligraphy makin menyepi. Sibuk dengan urusan yang lebih penting. Alhamdulillah ni customer daripada ganung kiter order Faisal Alwie's art handmade 100%. .
Yang ini:
design Family Tree
A3 size
Artcard border roses
.
Muka customer tu mmg dah diamanahkan oleh customer utk admin tutupπŸ€— jadi amanah tetap amanah, no hal
.
Selamat berjuang dalam segala perjuangan. Medan perjuangan tidak akan dilalui oleh seseorang dengan kesenangan. Sebab? .
Sebab mujahadah itu sangat pahit kerana syurga itu manis. Salam perkenalan dear customer πŸ˜ƒ
.
Assalamualaikum

Notebook Khat order daripada batch 7.
.
Alhamdulillah sebarang order boleh whatsapp admin @ghajore.calligraphy (Raja Arifah) ke 013 254 3578.
.
Screenshot je mana yang awak nak, kita layan sampai dapat. InshaaAllah ✨ #notebookkhat #bukunota #codterengganu #ghajorecalligraphy #unik #barangunik #barangislamik #islamicart #teamghajore #handmade #murah #khatcantik #khatkaligrafi #khat #hadiahmurah #hadiahcantik #hadiahharijadi

MOST RECENT

nahhh, beli 3 terus kan senang, kann @nurakmaaqila kan kannnn.... order 3 artcard, sume ade nama Akma Aqila. tunglawrrr.
'
rupanya Akma Aqila dah berpunya hewhew. sabaqnaaa semua. jodoh ketentuan ilahi 😌
'
SENARAI HARGA ARTCARD @khat.calligraphy
'
saiz A4
'
1. Couple name, RM70
2. Single name, RM60
3. Family name, RM80
'
saiz A3
'
1. Couple name, RM85
2. Single name, RM75
3. Family name, RM95
'
Boleh request warna tulisan βœ…
Boleh request ucapan βœ…
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
satu hal lagi!
'
bodeklah kalau nak harga lagi murah :) harga special buat customer yang awesome mcm korang!
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

nahhh, beli 3 terus kan senang, kann @nurakmaaqila kan kannnn.... order 3 artcard, sume ade nama Akma Aqila. tunglawrrr.
'
πŸ“’πŸ“’ sesape nak masuk meminang Akma Aqila ni kena tahu nama2 ni tauu.
'
SENARAI HARGA ARTCARD @khat.calligraphy
'
saiz A4
'
1. Couple name, RM70
2. Single name, RM60
3. Family name, RM80
'
saiz A3
'
1. Couple name, RM85
2. Single name, RM75
3. Family name, RM95
'
Boleh request warna tulisan βœ…
Boleh request ucapan βœ…
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
satu hal lagi!
'
bodeklah kalau nak harga lagi murah :) harga special buat customer yang awesome mcm korang!
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

nahhh, beli 3 terus kan senang, kann @nurakmaaqila kan kannnn.... order 3 artcard, sume ade nama Akma Aqila. tunglawrrr.
'
SENARAI HARGA ARTCARD @khat.calligraphy
'
saiz A4
'
1. Couple name, RM70
2. Single name, RM60
3. Family name, RM80
'
saiz A3
'
1. Couple name, RM85
2. Single name, RM75
3. Family name, RM95
'
Boleh request warna tulisan βœ…
Boleh request ucapan βœ…
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
satu hal lagi!
'
bodeklah kalau nak harga lagi murah :) harga special buat customer yang awesome mcm korang!
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

SENARAI HARGA ARTCARD @khat.calligraphy
'
saiz A4
'
1. Couple name, RM70
2. Single name, RM60
3. Family name, RM80
'
saiz A3
'
1. Couple name, RM85
2. Single name, RM75
3. Family name, RM95
'
Boleh request warna tulisan βœ…
Boleh request ucapan βœ…
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
satu hal lagi!
'
bodeklah kalau nak harga lagi murah :) harga special buat customer yang awesome mcm korang!
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

SENARAI HARGA ARTCARD @khat.calligraphy
'
saiz A4
'
1. Couple name, RM70
2. Single name, RM60
3. Family name, RM80
'
saiz A3
'
1. Couple name, RM85
2. Single name, RM75
3. Family name, RM95
'
Boleh request warna tulisan βœ…
Boleh request ucapan βœ…
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
satu hal lagi!
'
bodeklah kalau nak harga lagi murah :) harga special buat customer yang awesome mcm korang!
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

SENARAI HARGA ARTCARD @khat.calligraphy
'
saiz A4
'
1. Couple name, RM70
2. Single name, RM60
3. Family name, RM80
'
saiz A3
'
1. Couple name, RM85
2. Single name, RM75
3. Family name, RM95
'
Boleh request warna tulisan βœ…
Boleh request ucapan βœ…
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
satu hal lagi!
'
bodeklah kalau nak harga lagi murah :) harga special buat customer yang awesome mcm korang!
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

EXCLUSIVE KHAT ON ARTCARD πŸ–Œ
'
PROMOSI SEMPENA RAMADHAN KAREEM πŸ•Œ
'
Personal Name (love)
'
Boleh request warna tulisan βœ…
Boleh request ucapan βœ…
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

EXCLUSIVE KHAT ON ARTCARD
'
PROMOSI SEMPENA RAMADHAN KAREEM
'
πŸŽ€ COUPLE PUNYA DESIGN πŸŽ€
'
Bunga 🌹 '
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
boleh tulis nama anda sendiri dengan pasangan atau kawan anda dengan pasangan atau mak anda dgn pasangan atau ayah anda dengan pasangan atau saya dengan awak eh πŸ˜‘ gurau je.
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

EXCLUSIVE KHAT ON ARTCARD '
PROMOSI SEMPENA RAMADHAN KAREEM
'
πŸŽ€ COUPLE PUNYA DESIGN πŸŽ€
'
πŸ•Š MERPATI
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
boleh tulis nama anda sendiri dengan pasangan atau kawan anda dengan pasangan atau mak anda dgn pasangan atau ayah anda dengan pasangan atau saya dengan awak eh πŸ˜‘ gurau je.
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

EXCLUSIVE KHAT ON ARTCARD '
PROMOSI SEMPENA RAMADHAN KAREEM
'
πŸŽ€ COUPLE PUNYA DESIGN πŸŽ€
'
πŸ•Š MERPATI
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
boleh tulis nama anda sendiri dengan pasangan atau kawan anda dengan pasangan atau mak anda dgn pasangan atau ayah anda dengan pasangan atau saya dengan awak eh πŸ˜‘ gurau je.
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

EXCLUSIVE KHAT ON ARTCARD '
PROMOSI SEMPENA RAMADHAN KAREEM
'
πŸŽ€ COUPLE PUNYA DESIGN πŸŽ€
'
πŸ•Š MERPATI
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
boleh tulis nama anda sendiri dengan pasangan atau kawan anda dengan pasangan atau mak anda dgn pasangan atau ayah anda dengan pasangan atau saya dengan awak eh πŸ˜‘ gurau je.
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

EXCLUSIVE KHAT ON ARTCARD '
PROMOSI SEMPENA RAMADHAN KAREEM
'
πŸŽ€ COUPLE PUNYA DESIGN πŸŽ€
'
πŸ•Š MERPATI
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
boleh tulis nama anda sendiri dengan pasangan atau kawan anda dengan pasangan atau mak anda dgn pasangan atau ayah anda dengan pasangan atau saya dengan awak eh πŸ˜‘ gurau je.
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

EXCLUSIVE KHAT ON ARTCARD πŸ–Œ
'
PROMOSI SEMPENA RAMADHAN KAREEM πŸ•Œ
'
Personal Name
'
Boleh request warna tulisan βœ…
Boleh request ucapan βœ…
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

EXCLUSIVE KHAT ON ARTCARD πŸ–Œ
'
PROMOSI SEMPENA RAMADHAN KAREEM πŸ•Œ
'
Personal Name
'
Boleh request warna tulisan βœ…
Boleh request ucapan βœ…
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

EXCLUSIVE KHAT ON ARTCARD πŸ–Œ
'
PROMOSI SEMPENA RAMADHAN KAREEM πŸ•Œ
'
Personal Name
'
Boleh request warna tulisan βœ…
Boleh request ucapan βœ…
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

EXCLUSIVE KHAT ON ARTCARD πŸ–Œ
'
PROMOSI SEMPENA RAMADHAN KAREEM πŸ•Œ
'
Couple Name (double love)
'
Boleh request warna tulisan βœ…
Boleh request ucapan βœ…
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
boleh tulis nama anda sendiri dengan pasangan atau kawan anda dengan pasangan atau mak anda dgn pasangan atau ayah anda dengan pasangan atau saya dengan awak eh πŸ˜‘ gurau je.
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

EXCLUSIVE KHAT ON ARTCARD πŸ–Œ
'
PROMOSI SEMPENA RAMADHAN KAREEM πŸ•Œ
'
Couple Name (double love)
'
Boleh request warna tulisan βœ…
Boleh request ucapan βœ…
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
boleh tulis nama anda sendiri dengan pasangan atau kawan anda dengan pasangan atau mak anda dgn pasangan atau ayah anda dengan pasangan atau saya dengan awak eh πŸ˜‘ gurau je.
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

EXCLUSIVE KHAT ON ARTCARD πŸ–Œ
'
PROMOSI SEMPENA RAMADHAN KAREEM πŸ•Œ
'
Couple Name (double love)
'
Boleh request warna tulisan βœ…
Boleh request ucapan βœ…
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
boleh tulis nama anda sendiri dengan pasangan atau kawan anda dengan pasangan atau mak anda dgn pasangan atau ayah anda dengan pasangan atau saya dengan awak eh πŸ˜‘ gurau je.
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

EXCLUSIVE KHAT ON ARTCARD πŸ–Œ
'
PROMOSI SEMPENA RAMADHAN KAREEM πŸ•Œ
'
Couple Name (love)
'
Boleh request warna tulisan βœ…
Boleh request ucapan βœ…
'
kenapa anda perlu memilih @khat.calligraphy ?
'
anda perlu memilih kami kerana kami menyediakan harga yang berpatutan and of course kemampuan pelanggan keutamaan kami :)
'
tu satu karre.
'
kedua? ini bukan art printing ke apa. ini HANDMADE fresh from oven πŸ”₯
'
boleh tulis nama anda sendiri dengan pasangan atau kawan anda dengan pasangan atau mak anda dgn pasangan atau ayah anda dengan pasangan atau saya dengan awak eh πŸ˜‘ gurau je.
'
pm; 014-804 1587
'
atau click link di bio to purchase :) tq 🌹
'
#limitededition #khatcalligraphy #khat #calligraphy #boek #khatthuluth #khatmurah #khatcantik #khatsaizA4 #ghajorecalligraphy #hadiah #usrah #tarbiyyah #thedaiegraphy #khatoncanvas #kanvas #khatkain #khatataskanvas #framekhat

Most Popular Instagram Hashtags