[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ghajorecalligraphy

9 posts

TOP POSTS

Salam alaik.
.
Harini saya nak taaruf diri sendiri supaya orang lebih kenal (ini bukan medan saya cari jodoh ya😂)
.
Saya baru kenal dunia lepas saya keluar dari perut mak di Ampang, Selangor pada pukui 4 petang pada 23 Jun 1999. .
Saya baru tahu yg saya ni anak ke-7 daripada 9 lepas saya baru boleh bukak mata utk kali pertama. .
Saya juga tetiba ada nama sendiri. Dan nama tu, mak bapak saya dapat daripada mak bapak orang lain pastu passed la nama tu dekat saya yg comel ni, Raja Arifah Hayati bt Raja Arif. (Main passing nama ni seronok ye. Tolong menolong amalan mulia gitu)
.
Apa lagi yang menarik tentang saya pon saya tak tahu sebab saya pon masih nak mengenali diri saya yg serba kekurangan ini.
.
Saya diterima dan telah berkhidmat menjadi agent yang sah dibawah syarikat Faisal Alwie's art pada tarikh 21/2/2017. (Saya paling muda di kalangan agent yang lain)
.
Alhamdulillah, kini saya bukan bergerak secara soley soley solo dan bukan berdiri di kaki saya sendiri. Saya bergerak secara ber-partner. (Sentiasa amalkan amalan tolong menolong) Dan alhamdulillah juga, saya telah berjaya bergerak secara kecil-kecilan dengan menjual Bookmark, Artcard, Notebook, dan juga Casing Khat, produk @ghajore.calligraphy yg terbaru.
.
Saya perkenalkan business partner saya dunia akhirat inshaaAllah, admin @khat.calligraphy dan juga dibantu oleh seorang muslimin yang merupakan penulis khat tetap iaitu @mvnir_ .
.
Alhamdulillah dgn izin Allah, saya juga berjaya dapat kumpulkan seramai 6 orang dropshipper yang sah dibawah @ghajore.calligraphy dan @khat.calligraphy.
.
Kami semua masih dalam serba kekurangan dalam dunia perniagaan ni. Apa yang kami dapat beri, kami akan cuba berikan yang terbaik (macam lirik lagu Afgan pulak) utk kepuasan hati semua customer kami.
.
Kami sentiasa pohon doa yang baik2 bak kata Keknis dan juga support daripada kalian semua.
.
Semoga saya, awak, kita semua diredhai oleh Allah swt. Aamin. #teamghajore #teamworkmakesthedreamwork #teamfaisalalwie #ghajorecalligraphy #khat

Manfaatkanlah hari Jumaat kita dengan melakukan amal kebaikan. Sesungguhnya kita tak tahu sama ada kita dapat berjumpa dengan Jumaat yang seterusya ataupun tak.
.
Semoga kita semua tergolong bersama orang-orang yang beriman soleh! #teamghajore #teamfaisalalwie #ghajorecalligraphy

Annyeong haseyo haha
.
So I bought a nice and so cool tshirt muslimah from @najatpahalaproject.
.
Geng, boleh usha usha ig @najatpahalaproject sebab sonok betul tengok barang2 dia.
.
Mula2 tengok2 je, lama2 rasa nak beli lak sebab rasa sayu di jiwa kalau tak beli. Haha semua nice barang2 dia
.
Ada totebag, ada baju, ada.. ahaa penat la type jom cekidaut @najatpahalaproject 💫#daievergent #thedaiegraphy #usrahsantai #ghajorecalligraphy #terengganu #teamghajore #teamfaisalalwie #teamworkmakesthedreamwork

Assalamualaikum semua
'
Alhamdulillah semua yang dalam gambar ni semua dah berpunya 😘Korang pulak bila lagi? '
Order utk casing ditutup dulu tau utk minggu ni bagi menyiapkan proses pos barang kpd customer2.
'
Jangan risau, lepas kami buka, cepat cepat order ya! Teruskan sokong @ghajore.calligraphy 😎
'
#casingiphone6 #casingiphone5 #casing #casingmurah #hipster #ketepiketepi #khatmurah #khatcalligraphy #khatmalaysia #codterengganu #khatcantik #ghajorecalligraphy #khat

Alhamdulillah #teamfaisalalwie #teamghajore #ghajorecalligraphy #khatkaligrafi #khatcantik #familytree #hadiah #hadiahcantik #promosiramadhan #khatcanvas #artcard #khatmalaysia #kufi #kaligrafi .
Maaf admin @ghajore.calligraphy makin menyepi. Sibuk dengan urusan yang lebih penting. Alhamdulillah ni customer daripada ganung kiter order Faisal Alwie's art handmade 100%. .
Yang ini:
design Family Tree
A3 size
Artcard border roses
.
Muka customer tu mmg dah diamanahkan oleh customer utk admin tutup🤗 jadi amanah tetap amanah, no hal
.
Selamat berjuang dalam segala perjuangan. Medan perjuangan tidak akan dilalui oleh seseorang dengan kesenangan. Sebab? .
Sebab mujahadah itu sangat pahit kerana syurga itu manis. Salam perkenalan dear customer 😃
.
Assalamualaikum

Most Popular Instagram Hashtags