#ggv2018

MOST RECENT

KAPSUL PECAH BELING NDLIFE membantu mencegah dan merawat masalah BATU KARANG, BATU HEMPEDU, KOLESTROL, KENCING TAK LAWAS dan byk lagi 😊😘
.
✔️ RATUSAN TESTIMONI PROVEN.
✔️ LULUS KKM & HALAL
.
SM RM58/100 biji
SS RM62/100 biji
.
Wasap utk oder, klik link di bio 👆👆
.
#ndlife #ejendiperlukan #pecahbelingndlife #pecahbeling #ndlife #batukarang #batuhempedu #kanser #sakitdada #sakitpuan #sakitpinggang #kolesterol #darahtinggi #kencingtaklawas #kanser #testimonindlife #jualonline #bazarpaknil #dramasangat #testimonindlife #ctdk #cikgucikgi #naelofarhijab #meletop #igersmalaysia #kasutmurah #ggv2018 #mlm2018 #shawlmurah #instantshawl

[HIKING MEMBANTU UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN] .

Hiking merupakan salah satu senaman kardio yang meningkatkan kadar denyutan jantung supaya lebih banyak darah dipam ke seluruh badan, lebih banyak oksigen dibekalkan, meningkatkan kadar metabolisma dan kadar pembakaran kalori juga meningkat.
_

Nilai kalori yang terbakar semasa hiking bergantung kepada beberapa faktor:
_

1.BERAT BADAN.
Individu dengan berat badan 75kg boleh membakar sehingga 450 kalori dalam masa 1 jam manakala individu dengan berat 90kg boleh membakar sebanyak 550 kalori/jam. Lebih berat seseorang itu, lebih banyak kalori yang dibakar. (livestrong.com)
_

2.KEADAAN TRACK/LALUAN
Lebih mencabar track yang dilalui, lebih tinggi pembakaran kalori.
_

3.LOAD/BEBANAN .
Lebih berat bebanan yang dibawa, lebih banyak kalori yang terbakar.
_

Tetapi jika anda :
✔️dah hiking setiap minggu
✔️dah overweight 15kg dan ke atas
✔️dah cut calorie intake
✔️dah follow macam-macam tips kurus
✔️dah lakukan bermacam-macam senaman

_

tapi berat badan masih susah nak turun, sudah tiba masanya anda perlu dapatkan :
✔️ilmu asas tentang diet yang betul
✔️pemantauan dari coach
✔️support group bersama kawan-kawan lain yang mempunyai misi dan visi yang sama
_

Pendaftaran untuk PROGRAM KURUS ONLINE kini dibuka.
Klik link di bio IG @coach_lini untuk fast response.
Ada yuran penyertaan ✌🏽
_

TAG n SHARE.
_

Coach Lini 012-2854442
#gengfitsihatonlinecoaching
___

#kurusdarirumah
#hiking #panjatgunung
#gunungangsi #gunungdatuk
#tipskurus #onlinecoaching #jomkurus #kurussebelumtahunbaru #tipsdiet #misimengecil
#syedsaddiq #jomkurus #ggv2018 #lelakikirimantuhan

"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!"
.
Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lense??
Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang..
.
Nak saya bantu?
.
EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah:
- Rabun jauh/rabun dekat/silau
- Katarak/Selaput mata
- Mata merah/kekuningan
- mata kering/berair/gatal
dan banyak lagi... 😱😱
.
Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘
.
Follow segera @penawar.rabundansilau
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #penjagaanmata #testimoniainunbeautyNS #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #cerminmata #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #shawlmurah #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #ggv2018 #produkviral #lawakhambar

Apa yg anda dpt bila join program...
.
Tgk video sampai habis ya.
.
Klik link di bio IG utk pendaftaran..
.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #lostweight
.
Coach pogy_ismail +60188744534
.
#ggv2018 #gegarvaganza #muzikmuzik #viral #tv3 #misimengecil #gemokisawesome #tipskurus #kurustanpaberlapar #kurusonline #coachkurus

Jom baca perkongisan journey sis aminah..
.
Assalamualaikum. Saya Aminah join program edisi 37 pada awal bulan SEptember. Pada mula saya tak begitu yakin dengan program ni bila fikir tahan ke nak diet ni dengan nak fully breast feeding anak. Dengan kerja shift malam mesti nak makan....macam2 bermain difikiran. Bermula dengan sakit lutut, cuba untuk diet sendiri. Tapi tida berjaya. Akhir saya tekad nak kurus, nak perbaiki kesihatan diri dan nak kelihatan cantik. Alhamdulillah saya apabila saya bercerita dengan coach Lin. Coach Lin banyak beri tunjuk ajar. Saya seronok join grup dan terkejut kerana plan pemakanan dalam edisi ni sangat amazing. Dengan perkongsian tips2 yang berguna akhirnya saya dapat berat yang saya inginkan.
.
.
Sesi pendaftaran utk bulan DISEMBER telah dibuka..klik link di bio IG utk details
.
.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #coachpogy_ismail .
Coach pogy_ismail +60188744534
.
#ggv2018 #gegarvaganza #misimengecil #bfmom #tipskurus #dietbfmom #mealeatclean #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #muzikmuzik #viral

Dalam hidup ini, tidak ada yang kekal. Setiap orang akan mengalami kehilangan seseorang, sama ada ibu bapa kita, sahabat kita, saudara kita atau pun isteri kita. Tapi, kita sebagai manusia, perlu teruskan kehidupan seperti biasa. Hargailah dia sementara dia masih ada. #diapergi
.
.
#lirikvideo #single #muzikmuzik33 #ajl33 #musikaindo #malaysiancover #mentor7 #ggv2018 #ootd #music #band #gengpagihot #joharapagiera

PERFUME VIRAL 35 ML
1PCS : RM10.00
3PCS : RM8.00 X 3PCS

BORONG & RUNCIT

COD/POSTAGE/WALK IN BOLEH BELAKA

Cod 🚲 Marang - KT
Postage 📦 SM RM8.00 SS RM10.00 (IKUT KUANTITI)

WhatsApp 📱0199845687 @ Klik Link di Biografi ❤

#sayajualkosmetikmurah
#sayamencarirezekihalal
#sayajualborongdanruncit
#gegarvaganza2018
#ggv5
#ggv2018
#terlajaklaris
#fuhh
#letscantikjanganmengata
#nursajat
#datoaliffshukri
#visitterengganu
#beautifulterengganu
#terengganumolekdoh
#nananaganukite

Assalammualaikum dan Selamat Petang
.
Jerawat kecut, parut jerawat pun pudar.
Semenjak mengamalkan Vitamin C dari Shaklee
Banyak masalah kulit dapat diselesaikan.
.
Hanya dengan sebiji vitamin C ajaib Shaklee 😍
.
Seronoknya.
Harga pun mampu milik dan taha lama .
Rugi tak cuba .
Wasap.my/60146003653
#vitaminCshaklee
#vitaminCpromo
#vitamincviral
#promoVitaminCshaklee
#shakleebangi
#shakleeipoh
#shakleekualakangsar
#shakleeSelangor
#shakleepenang
#shakleeperlis
#shakleejb
#shakleepj
#espshaklee
#herbalblendipoh
#vitamincerah
#isteribukanuntukdisewa
#ggv2018

Dalam hidup ini, tidak ada yang kekal. Setiap orang akan mengalami kehilangan seseorang, sama ada ibu bapa kita, sahabat kita, saudara kita atau pun isteri kita. Tapi, kita sebagai manusia, perlu teruskan kehidupan seperti biasa. Hargailah dia sementara dia masih ada. #diapergi
.
.
#lirikvideo #single #muzikmuzik33 #ajl33 #musikaindo #malaysiancover #mentor7 #ggv2018 #ootd #music #band #gengpagihot #joharapagiera

Dalam hidup ini, tidak ada yang kekal. Setiap orang akan mengalami kehilangan seseorang, sama ada ibu bapa kita, sahabat kita, saudara kita atau pun isteri kita. Tapi, kita sebagai manusia, perlu teruskan kehidupan seperti biasa. Hargailah dia sementara dia masih ada. #diapergi
.
.
#lirikvideo #single #muzikmuzik33 #ajl33 #musikaindo #malaysiancover #mentor7 #ggv2018 #ootd #music #band #gengpagihot #joharapagiera

.
#bookersvillefeedback

Tq semua yang dah beli Planner 2019 💖

Alhamdulillah beribu2 orang dah berjaya miliki Planner ni sejak september lepas. Ye korang jangan x caya ramai dah beli sejak bulan 9 tau! 😍

Dan admin terpaksa umumkan yang ada beberapa kod dah sold out 😭

Dan sesetengah kod dah x restock ye lepas ni. So cepat2 whatsapp admin, jangan tunggu2 kalau xnak menyesal. Nanti design awak nak sold out admin x boleh tolong dah 😣
.
.
To order
🌱Whatsapp 011-39215872
🌱Whatsapp 011-39215872
🌱Whatsapp 011-39215872
.
.
.
.
.
.
#cikreenencikngokngek #bukuonline #bukubestseller #plannermurah #diari2019 #tiktokchallengemalaysia #viralmalaysia #kikichallengemalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2019murah #planner2019malaysia #plannersyabab #plannerislamik #islamicplanner #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #plannerviral #kidsplanner #plannerbrunei #diari2019malaysia #plannerviral #tiktokmalaysia #vilaghazara #villaghazara #ggv2018 #ask2018 #plannersingapore #mawarmurni #happydeepavali

“BERAPA BINTANG YA?”
.
Jom tolong @coach_lini rate 🌟 lunch plate peserta ni.
.
🌟🌟🌟 : Follow lunch plate, portion tepat
🌟🌟 : Follow lunch plate tapi portion tak tepat
🌟 : Tak follow lunch plate, menu naikkan berat badan
.
Tinggalkan komen anda di bawah🤩
.
.
Coach Lini 012-2854442
#gengfitsihatonlinecoaching
#kurusdenganilmu
____________________

j#tipsdiet
#turun5kgsebulan
#ggv2018 #jomkurus
#bakarlemak #perutkempis
#gunungangsi #samarindatv3
#gegarvaganza #plussizemalaysia
#isteriuntukdisewa #lelakikirimantuhan
#herbalifeseremban #kurussebelum2019

Our single beef burger!

Cam gini pun dah sedap.. Ape lagi kalau tambah cheese + tolo + sos lebey 😋

Assalammualaikum dan Selamat Pagi
.
Ramai orang tak tahu tentang B Complex Shaklee 🤔
Kalau Tira cakap B complex ni Folic Acid ade yang tahu ke tu 😍😍😍
.
Antara Kebaikan B-Complex :
.
🌟 memberi tenaga kepada tubuh
🌟membantu kemampuan berfikir
🌟mengelakkan penyakit beri-beri
🌟melambatkan proses ubat di rambut
🌟penting untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut
🌟penting untuk sirkulasi dan fungsi normal sistem saraf
mencegah stress
🌟menguatkan antibodi tubuh
amat penting untuk aktiviti sel genetik diperlukan dalam pembentukan protein asid amino
🌟memproses dan memnghasilkan sel-sel darah merah
🌟mencegah anemia (tekanan darah rendah)
🌟perlu untuk pembentukan dan aktiviti sel genetik bagi ibu mengandung
🌟 mencegah kecacatan tulang belakang (penting diambil semasa mengandung)
.
Untuk keterangan lanjut wasap Tira tau
.
Wasap.my/60146003653
.
#folicacidshaklee
#folicacid
#bcomplex
#setkesuburanshaklee
#setmigrainshaklee
#senanghamil
#shakleeSelangor
#shakleeperak
#shakleejb
#shakleejb
#shakleeipoh
#ipohcityawesome
#isteribukanuntukdisewa
#ggv2018
#setberpantang
#shakleeeffect
#vitaminCpromo
#youthskincareshaklee

KEMBALI KURUS dan KEKALKAN BERAT BADAN 😍💃
.
Alhamdulillah. Ceq tun dah rasainya. Badan makin sihat dan bertenaga. Paling best dapat kurus juga.
.
Lepas czer kali pertama berat badan naik hingga 60kg. .
Setelah amalkan set PKP sejak tahun 2017, badan kembali kurus lepas bersalin czer kali kedua pada April 2018. Bestnya badan kembali sihat dan ringan.
.
Kredit kepada Halimatun Saadiah Yaacob
.
Ciksu | 013-5904360

#ProjekRM1000seMinggu Kolaborasi with Stokis #beUxJ50 #WinWinCollaboration #ToTheNextlevel

Warna² makanan & khasiat dia.. cuma portion still perlu jaga sbb masih Ada kalori..
.
Makan berpada² kalau mmg dalam journey utk turunkan berat badan..
.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #coachpogy_ismail .
Coach pogy_ismail +60188744534
.
#cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #tipskurus #eatcleanmalaysia #ggv2018 #gegarvaganza #muzikmuzik #viral #plussizefashion #pengantin100hari #coachingonline #misimengecil

OBSESS EYESHADOWS 😍
EYESHADOW STICK! .
. ✔️sangat buttery bersifat baldu
✔️senang utk blend.
✔️Mmg nampak soft and elegant
✔️ Didatangkan dgn 2 jenis kegunaan
iaitu eyeshadow & highlight
✔️Boleh buat natural eye look atau dramatic eye look, just by using this eyeshadow stick. .
.
.
.. RM 39 je tau
.
. . +postage rm 8 sm or 12 ss
.
.
. jom 📲 +60135969771 😍 /click link bio je 😊
.
.
. . .⠀ #obsesscosmetics #obsessliquidlipcream #obsessmattelipstick #obsessduostickeyeshadow #obsessmascara #insanelylongmascara #obsessddcushion #obsessloosepowder #obsesslover
.
.
.
#obsessproduct #obsesseyeshadow #obsesscosmetics #cantik #eyeshadow #obsess #makeupviral #ootd #makeuplovers #sukamakeup #cantiksangat #ctdk #tv3 #neelofa #ggv2018

throwback ahad lepas sebab pizza ni sedap 😂😂
#abgadeksuperfans #gegarvaganza2018 #ggv2018 .
.
. 📸: @remy_daud

Amazing journey.. 40kg lost dgn ikut meal plan... Mudah je bila dah ada program yg dah tersusun & systematic.. apa yg perlu buat? JUST IKUT.. .
Pendaftaran sesi December telah dibuka.. klik link di bio IG utk daftar.. hanya 40 slot sahaja yg dibuka..
.
#youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #coachpogy_ismail .
Coach pogy_ismail +60188744534
.
#ggv2018 #gegarvaganza #muzikmuzik #tv3 #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #kuruscepat #kurustanpaberlapar

"TINGGALKAN NO WASAP ANDA!"
.
Berapa tahun dah korang terpaksa pakai spek @ lense??
Terpaksa pulak selalu buat baru sebab power makin tinggi @ spek selalu patah & hilang..
.
Nak saya bantu?
.
EYE BEAUTY PREMIUM & EYEFOOD sangat sesuai untuk masalah:
- Rabun jauh/rabun dekat/silau
- Katarak/Selaput mata
- Mata merah/kekuningan
- mata kering/berair/gatal
dan banyak lagi... 😱😱
.
Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘
.
Follow segera @penawar_rabun_silau
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #penjagaanmata #paskalthemovie #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #cerminmata #cerminmatamurah #promosi #produkkesihatan #shawlmurah #instamalaysia #instashopmalaysia #sayajualmurah #igersmalaysia #ggv2018 #produkviral #lawakhambar

Most Popular Instagram Hashtags