[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ggv

71267 posts

TOP POSTS

Terima kasih Allah atas jalan yang Engkau takdirkan buat kami. Tidak kami mampu meneruskannya melain Engkau jua yang mengizinkan.. Kami tidak tinggi ilmunya untuk berceramah atau berhujah, namun Engkau berikan kami peluang berdakwah menerusi bait2 nasyid yang indah.. #throwback #ggv #ggvsaujana #alhamdulillah @saujanaofficial

Repost by @teega.my - "Malas dah nak kawin! Penat kejar jodoh"
.
Jom Tag kawan korang yang dah tak mau kahwin. .
@hadi_fayyadh Penulis Best Seller 'SEMUSIM DI BARZAKH & KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA.. Dan buku terbaru yg bertajuk SEMUSIM DI MAHSYAR..
.
W/
@alifteega
@irmanbahrudden
@dhirarzainal
X
@daihakim_
.
Ilmu Tambahan.
.
1) kadang2 apa yang kita rasa baik untuk kita sebenarnya buruk. Dan kadang2 apa yang kita tak suka dan buruk bagi kita itulah yang paling baik buat kita. Kita tak tahu kan.
.
2) .sekiranya kita tahu kebaikan yang akan datang selepas kesusahan atau keburukan yang kita hadapi pastinya kita akan berdoa mohon agar Allah kekalkan kita dalam ujian itu. Kerana kebaikan yang bakal kita dapat di syurga sana tiada tandingannya
.
3) Jodoh ni akan datang bila mana kita bersedia tapi mati ni datang bila2 masa sahaja tanpa kita kita bersedia. Ingat tu.
.
4) Jangan terkejar sangat jodoh tu. sebab dia akan mai juga bila kita sedia. Ni umur 15 tahun dah papa mama. Come on kau tak bersedia lagi kot. Focus belajar. Focus kat mama papa kau yg jaga kau. Okay? Focus !!! .
FOLLOW DAN LIKE @teega.my :
Ali Sado(@irmanbahrudden) / Alep(@alifteega) / Dhirar(@dhirarzainal)
.
In Sya Allah
✅ Usaha Kearah Kebaikan
✅ Sentiasa Istiqamah
✅ Tagkan Rakan Anda
.
#SharingIlmuBersamaTeega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #ma
nnequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm

📍Miss Universe 2017 👑

Yaaaaay! The lucky charm of our Queens ➡️ Gandang Gabi Vice ❤️ We're very excited for your segment on GGV our Queen @rachelpetersx 👸🏻 This Sunday na! 💃🏻 #GGV #MissUniverse2017 #PetersFan #Philippines #forthephilippines

Enrique and Vice Ganda danced to the tune of "Whoops Kiri" at GGV.💃💃Ang saya mapapangiti ka talaga.😄 #lizquen #lizasoberano #enriquegil17 #ggv #throwback #lizquen5vid
Repost from ABS-CBN News Youtube
Published on November 17, 2013 - #regrann

"Malas dah nak kawin! Penat kejar jodoh"
.
Jom Tag kawan korang yang dah tak mau kahwin. .
@hadi_fayyadh Penulis Best Seller 'SEMUSIM DI BARZAKH & KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA.. Dan buku terbaru yg bertajuk SEMUSIM DI MAHSYAR.. Haa.. Kami pun jual buku tu.. Berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004
.
W/
@alifteega
@irmanbahrudden
@dhirarzainal
X
@daihakim_
.
Ilmu Tambahan.
.
1) kadang2 apa yang kita rasa baik untuk kita sebenarnya buruk. Dan kadang2 apa yang kita tak suka dan buruk bagi kita itulah yang paling baik buat kita. Kita tak tahu kan.
.
2) .sekiranya kita tahu kebaikan yang akan datang selepas kesusahan atau keburukan yang kita hadapi pastinya kita akan berdoa mohon agar Allah kekalkan kita dalam ujian itu. Kerana kebaikan yang bakal kita dapat di syurga sana tiada tandingannya
.
3) Jodoh ni akan datang bila mana kita bersedia tapi mati ni datang bila2 masa sahaja tanpa kita kita bersedia. Ingat tu.
.
4) Jangan terkejar sangat jodoh tu. sebab dia akan mai juga bila kita sedia. Ni umur 15 tahun dah papa mama. Come on kau tak bersedia lagi kot. Focus belajar. Focus kat mama papa kau yg jaga kau. Okay? Focus !!! .
FOLLOW DAN LIKE @teega.my :
Ali Sado(@irmanbahrudden) / Alep(@alifteega) / Dhirar(@dhirarzainal)
.
In Sya Allah
✅ Usaha Kearah Kebaikan
✅ Sentiasa Istiqamah
✅ Tagkan Rakan Anda
.
#SharingIlmuBersamaTeega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #ma
nnequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm

"Malas dah nak kawin! Penat kejar jodoh"
.
Jom Tag kawan korang yang dah tak mau kahwin. .
@hadi_fayyadh Penulis Best Seller 'SEMUSIM DI BARZAKH & KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA.. Dan buku terbaru yg bertajuk SEMUSIM DI MAHSYAR.. Haa.. Kami pun jual buku tu.. Berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004
.
W/
@alifteega
@irmanbahrudden
@dhirarzainal
X
@daihakim_
.
Ilmu Tambahan.
.
1) kadang2 apa yang kita rasa baik untuk kita sebenarnya buruk. Dan kadang2 apa yang kita tak suka dan buruk bagi kita itulah yang paling baik buat kita. Kita tak tahu kan.
.
2) .sekiranya kita tahu kebaikan yang akan datang selepas kesusahan atau keburukan yang kita hadapi pastinya kita akan berdoa mohon agar Allah kekalkan kita dalam ujian itu. Kerana kebaikan yang bakal kita dapat di syurga sana tiada tandingannya .
3) Jodoh ni akan datang bila mana kita bersedia tapi mati ni datang bila2 masa sahaja tanpa kita kita bersedia. Ingat tu.
.
4) Jangan terkejar sangat jodoh tu. sebab dia akan mai juga bila kita sedia. Ni umur 15 tahun dah papa mama. Come on kau tak bersedia lagi kot. Focus belajar. Focus kat mama papa kau yg jaga kau. Okay? Focus !!! .
FOLLOW DAN LIKE @teega.my :
Ali Sado(@irmanbahrudden) / Alep(@alifteega) / Dhirar(@dhirarzainal)
.
In Sya Allah
✅ Usaha Kearah Kebaikan
✅ Sentiasa Istiqamah
✅ Tagkan Rakan Anda
.
#SharingIlmuBersamaTeega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #ma
nnequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm

Guess who I saw yesterdayyyy :) Our #SEAGames2017 hotties & medalists on their way to #GGV taping!!! @nikkohuelgas gold for triathlon, @martinezfrost3 silver for ice skating & @johnmarvin14 gold for boxing!! Congratulations to all our athletes!!! Thanks for bringing honor to the country 🥇🇵🇭

MOST RECENT

Bila muka kita badan kita kusam teruk dengan jerawat lagi, automatik kita akan dapat "penyakit malu" nak keluar rumah. Nak jumpa orang pun takut. Dengan The Junni Pinkish White, semuanya tak mustahil lagi 😋 confident level terus melonjak 100%! Muka dah flawless, orang pun siap tanya lagi pakai apa sampai kulit cantik. Hehehe -

To Order:-
📲 Whatsapp: 011-23607501 -Lyna
-
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes #makeup #ggv #bersihsucihalal #yourskinisyourqueen

✨EASIEST! FASTEST! SAFEST & NATURAL
way to lose your weight without massive exercise and NO SAGGY skin when loosing weight!
__________________________________________________
🔥Lose weight by Converting your Fats into Energy ✔NO more LBM! ✔NO more dehydration
✔NO more constant bathroom trips!
__________________________________________________
🔱LUXXE SLIM LCARNITINE & GREEN TEA EXTRACT
🌟Most Controversial Slimming Supplement
🌟Hailed as the "MOST EFFECTIVE WEIGHT LOSS SUPPLEMENT" by Peoples Choice
🌟Authentic, Safe, Trusted & NO bad side Effects
🌟Made in 💯🇺🇸 USA
_________________________________________________
Contact for orders & inquiries
📲0977 172 4183 VIBER/SMS
WE SHIP WORLDWIDE🌍
📌Open For RESELLERS 😉
_____________________________________
#olx #mosteffectivewhiteningsupplement #luxxewhite #whitening #photooftheday #hashtags #christinereyes #piawurtzbach #beauty #jadine #chicser #beauty #frontrow #fdaapproved #glutathione #sale #eatbulaga #kalyeserye #kylieverzosa #frontrowproducts #frontrow #jadine #katniel #ggv #kathniel #slim #fit #summerbody #slimming

#throwback Keluarga Bahagia versi #gemagegarvaganza #ggv haritu. Terima kasih pada sahabat yg share gambar Happy Family masing2.. cuma maaf juga kalau ada yang tak sempat ditayangkan di skrin belakang tu.. Apapun, kita sama2 doa moga Allah kurniakan kebahagiaan untuk keluarga kita semua.. #saujana #ggvsaujana #friends #family

REVIEW YANG KAMI TERIMA ADALAH 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
.
🥄Jus harian untuk menguatkan sistem imun anak-anak setiap hari. Dirumus dari 13 bahan botani 'superfood' TERPILIH & TERBAIK dunia untuk anak-anak junior Ibu.
.
.
📜Disyorkan oleh Pertubuhan Doktor-Doktor Islam Malaysia (PERDIM).
.
.
👨‍👩‍👧‍👦Nak anak sihat setiap hari, kuatkan sistem imun anak setiap hari.

#ceriaistar
#astroceria #omardanhana #1 #GelombangOren #ggv #ggg

Most Popular Instagram Hashtags