[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#geulisfact

43 posts

TOP POSTS

Open order seperti biasa ye di whatssapp atau website
.
Untk lebih banyak testimoni yang menarik, boleh pergi ke ig : @geuliscosmetic_testimoni
.
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.
WEBSITE: πŸ’» www.nenggeulis.com.my/cosmetics
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis

Kebaikan serum Beauty 5 dalam 1
.
🌸 Membuatkan wajah anda kembali muda remaja seperti anak dara
.
🌸 Menambah tahap keyakinan anda bila bangun tido yang rupanya biasanya seperti nenek² sihir
.
🌸 membuatkan kaum adam di luar sana pandang tak berkelip. Tak percaya?, cuba dulu serum Beauty, baru boleh comment
.
🌸 packaging high class!
.
🌸 anda hanya melabur sebanyak rm2 je pun setiap hari untk nampak cantik, murah kan
.
Nak nampak cantik peloles masa raya nanti, BERTINDAK SEKARANG
.
Good things takes times,ok!
.
Untk lebih banyak testimoni yang menarik, boleh pergi ke ig : @geuliscosmetic_testimoni
.
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis

Euuwww...Faraj Berbau. Ah malunya, lagi-lagi nak dekat raya ni malunya nak jumpa mak sedara pak sedara, jumpa kazen-kazen 😒, cemana ni Manja...
.
#happinessinabottle membantu mendelete masalah .
βœ” Keputihan melampau
βœ” Faraj Berbau bucuk, euuww
βœ” Mengetatkan lubang yang longgar
βœ” Merawat masalah Buasir
.
Pencuci wanita Happiness memang fevret Manja. Bagi yang ada masalah kulit sensitif, no worries baby. Untuk kulit sensitif memang Manja highly recommend untk korang pakai, so korang pulak macam mana?
.
.
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.
WEBSITE: πŸ’» www.nenggeulis.com.my/cosmetics
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #femininewash #happiness #morningvibes #morningquotes #borntobeleader #takpenatkejadicantik

Eka da try mmg sgt wangi dan lembut... .
Kelebihan Happiness in a bottle
.
βœ” bantu rawat masalah keputihan
βœ” mengetat muscle vagina yang dah longgar
βœ” pink kan balik missV
βœ” merawat masalah Buasir
βœ” mewangi kan kawasan missV
.
Tak percaya ke Happiness in a bottle boleh tolong masalah cik puan uoolls?
.
Dah cepat pergi stalk ig diaorng @geulis_cosmetics / @geuliscosmetic_testimoni
@geulis_cosmetics /@geuliscosmetic_testimoni
@geulis_cosmetic / @geuliscosmetic_testimoni .
Geulis Cosmetic akan membuat sale potongan sebanyak *15%*. Hanya perlu guna promo kod *EKA LOVES YOU* untuk dapatkan potongan sebanyak *15%* . Okey Whatssapp segera. Promo ni VALID hanya sampai 13 MARCH 2017 je tau,
.
so, happy x?
.
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.
WEBSITE: πŸ’» www.nenggeulis.com.my/cosmetics
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #serumBeauty #geulis #internationalwomensday #internationalwomensday2017 #womensmarch #strongwoman #womanappreciationday

Olla everyone, good morning πŸ˜‹
________________________
.
6 RAHSIA KULIT SIHAT, FLAWLESS (TANPA CELA) .
1. Jangan merokok
2. Lindungi kulit dari sinaran UV
3. Rajin membersihkan muka. Bukan kerap, tapi rajin (sila bezakan antara kerap dan rajin)
4. Dapatkan tidur yang cukup
5. Setiap hari jangan lupa apply serum #BeautyInABottle
6. Minum air kosong banyakΒ². Sekurang kurangnya 2 liter satu hari
.
_________________________
Open order seperti biasa ye di whatssapp atau website
.
Untk lebih banyak testimoni yang menarik, boleh pergi ke ig : @geuliscosmetic_testimoni
.
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.
WEBSITE: πŸ’» www.nenggeulis.com.my/cosmetics
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #femininewash #happiness #morningvibes #morningquotes #beachampion #borntobeleader #takpenatkejadicantik

#didyouknow
.
Tahukah anda sesungguhnya dengan penggunaan kerap serum premium #BeautyInABottle boleh me 'lifting' kan balik bentuk muka uolls. Jadi V balik
________________________
Selamat pagi πŸ’
.
.
#GeulisCosmetics #GeulisFact #selamatpagi

Did You Know?
______________________
Kalau cik adik bijak bistari cubalah teka apakah gerangan tema Colours yang Kak Gayah akan gune lepas ni πŸ’…πŸ’…
.
.
Untk lebih banyak testimoni yang menarik, boleh pergi ke ig : @geuliscosmetic_testimoni
.
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.
WEBSITE: πŸ’» www.nenggeulis.com.my/cosmetics
.
#tekatekitekatekok #ularmatibawahpokok #geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #femininewash #happiness #goodnightπŸŒ™ #goodnighteveryone #newhues #takpenatkejadicantikπŸ˜‚

RESEPI MEMBUNUH JERAWAT DENGAN TANGKAS DAN EFISIEN πŸ”ͺπŸ”ͺ
.
Bahan - bahannya :
πŸ‹ Jus Lemon
πŸ”° Cotton Bud
.
Caranya:
🎈 mudah je
🎈Titiskan Jus lemon pada cotton ball
🎈3 titis je uolls
🎈Pastu tempek kat jerawat
🎈Jangan titiskan kan kat jerawat yang ada luka
🎈Biar selama 20 minit. Pastu bilas. Settle
_____________________
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.:
WEBSITE: πŸ’» www.nenggeulis.com.:my/cosmetics
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #recipe #night #nightvibe #nightsharing

".... whoever recites surah Al Kahf on the day of Jumu'ah will have a light that will shine from Him from one friday to the next…"
___________________________
.
Open order seperti biasa ye di whatssapp atau website
.
Untk lebih banyak testimoni yang menarik, boleh pergi ke ig : @geuliscosmetic_testimoni
.
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.:
WEBSITE: πŸ’» www.nenggeulis.com.:my/cosmetics
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #salamjumaat😊

MOST RECENT

Euuwww...Faraj Berbau. Ah malunya, lagi-lagi nak dekat raya ni malunya nak jumpa mak sedara pak sedara, jumpa kazen-kazen 😒, cemana ni Manja...
.
#happinessinabottle membantu mendelete masalah .
βœ” Keputihan melampau
βœ” Faraj Berbau bucuk, euuww
βœ” Mengetatkan lubang yang longgar
βœ” Merawat masalah Buasir
.
Pencuci wanita Happiness memang fevret Manja. Bagi yang ada masalah kulit sensitif, no worries baby. Untuk kulit sensitif memang Manja highly recommend untk korang pakai, so korang pulak macam mana?
.
.
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.
WEBSITE: πŸ’» www.nenggeulis.com.my/cosmetics
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #femininewash #happiness #morningvibes #morningquotes #borntobeleader #takpenatkejadicantik

Antara kelwbihan memakai masker muka hari-hari ialah:
.
🌸 Memabantu membuang sel kulit mati di bahagian lapisan atas kulit di samping melembapkan kulit.
.
🌸 Sekiranya diamalkan secara konsisten, kulit akan menjadi lebih lembut, licin dan lebih gebu.
.
🌸In fact, masker juga berfungsi melambatkan proses kedutan juga menegangkan kulit muka agar anjal
_________________________
.
Pssstt... Korang lunch makan apa? Share la sikit πŸ˜‰
.
.
#GeulisFact #GeulisCosmetic

#didyouknow
.
Tahukah anda sesungguhnya dengan penggunaan kerap serum premium #BeautyInABottle boleh me 'lifting' kan balik bentuk muka uolls. Jadi V balik
________________________
Selamat pagi πŸ’
.
.
#GeulisCosmetics #GeulisFact #selamatpagi

Olla everyone, good morning πŸ˜‹
________________________
.
6 RAHSIA KULIT SIHAT, FLAWLESS (TANPA CELA) .
1. Jangan merokok
2. Lindungi kulit dari sinaran UV
3. Rajin membersihkan muka. Bukan kerap, tapi rajin (sila bezakan antara kerap dan rajin)
4. Dapatkan tidur yang cukup
5. Setiap hari jangan lupa apply serum #BeautyInABottle
6. Minum air kosong banyakΒ². Sekurang kurangnya 2 liter satu hari
.
_________________________
Open order seperti biasa ye di whatssapp atau website
.
Untk lebih banyak testimoni yang menarik, boleh pergi ke ig : @geuliscosmetic_testimoni
.
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.
WEBSITE: πŸ’» www.nenggeulis.com.my/cosmetics
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #femininewash #happiness #morningvibes #morningquotes #beachampion #borntobeleader #takpenatkejadicantik

GEULIS MAKEUP FLATLAY πŸ’‹
...
siapa sini makeup addict. Gincu berbatang-batang. Semua warna colour luna dia ada. Eyeshadow bermacam jenis. Semua warna ada, ohmaii... Yang penting memang up to date sangat dengan trend makeup, ohh. .. Heaven nya!
...
Tapi hakak nak bgtau ni, kalau nak lagi best, nak bagi effect makeup korang glowing-glowing sebatu jauhnya lagi dah nampak, korang apply serum Beauty!
...
WHAT APETU?
...
.
Kebaikan Serum Premium Beauty in a Bottle
.
🌸 Membuatkan wajah anda kembali muda remaja seperti anak dara
.
🌸 Menambah tahap keyakinan anda bila bangun tido yang rupanya biasanya seperti nenek² sihir
.
🌸 membuatkan kaum adam di luar sana pandang tak berkelip. Tak percaya?, cuba dulu serum Beauty, baru boleh comment
.
🌸 packaging high class!
.
🌸 anda hanya melabur sebanyak rm2 je pun setiap hari untk nampak cantik, murah kan
.
Nak nampak cantik peloles masa raya nanti, BERTINDAK SEKARANG
.
Good things takes times,ok!
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #recipe #night #nightvibe #nightsharing

Selamat pagi πŸ’
_________________________
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.
WEBSITE: πŸ’» www.nenggeulis.com.my/cosmetics
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #femininewash #happiness #morningvibes #morningquotes #borntobeleader #takpenatkejadicantik

Looking For DROPSHIP
_________________________
SELURUH MALAYSIA 🚩🚩
.
KELEBIHAN DROPSHIP GEULIS COSMETICS
.
🚩tiada dikenakan yuran untuk menjadi dropship
.
🚩Margin keuntungan yang tinggi untuk setiap produk. Alih² purata sebulan boleh dapat antara RM1,000 hingga RM2,00.... Maigod apeni best sangat
.
🚩 disediakan group coaching dalam circle yang hebat²
.
🚩 disediakan teknik marketing. .
🚩 bahan dan copywriting/caption disediakan hanya perlu ctrl + C dengan ctrl + V. Tu je
.
🚩 yang penting awak hanya perlu ada phone, smartphone untk buat bisnes... .
That's all. Simple kan... So tunggu apelagi, tak nak grab peluang ni ke πŸš—πŸ’¨πŸ’¨
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #dropship #dropshipper #dropshipwanted #agent #agentwanted #morning #morningfacts #morningvibes #geulisfact

Good Morning everyone 🌹
__________________________
Ada apa dengan Happiness in a Bottle?
.
🌸 Membantu mengetatkan muscle di sekitar kawasan Miss V
.
🌸 Mengekalkan kesegaran bau rose yang berpanjangan walaupun ketika mengalami Menstrual Cycle
.
🌸 Membantu merawat masalah keputihan yang melampau
.
🌸 Membantu merawat kentut Vagina yang biasanya dualami oleh wanita lepas bersalin .
🌸 Membantu merawat masalah Buasir
.
See... Dah cakap kan Happiness in a bottle ni kebaikannya 5 dalam 1 πŸ’…
.
So, apalagi sebelum merana terseksa jiwa tapi tiada siap yang tahu, cepatΒ² whatssapp hakak, okey πŸ’‹
.
Open order seperti biasa ye di whatssapp atau website
.
Untk lebih banyak testimoni yang menarik, boleh pergi ke ig : @geuliscosmetic_testimoni
.
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.
WEBSITE: πŸ’» www.nenggeulis.com.my/cosmetics
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #femininewash #happiness #morningvibes #morningquotes #beachampion #borntobeleader #takpenatkejadicantik

Happy Mondays Blue everyone 🌸
.
Open order seperti biasa ye di whatssapp atau website
.
Untk lebih banyak testimoni yang menarik, boleh pergi ke ig : @geuliscosmetic_testimoni
.
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.
WEBSITE: πŸ’» www.nenggeulis.com.my/cosmetics
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #femininewash #happiness #morningvibes #morningquotes #beachampion #borntobeleader #takpenatkejadicantik

Rasulullah S.A.W. bersabda :
.
"... barangsiapa yang solat Isyak berjemaah seumpama bangun mengerjakan qiam separuh malam dan barangsiapa yang mengerjakan subuh berjemaah seumpama dia solat keseluruhan malam..."
.
- H.R Muslim -
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #dropship #dropshipper #dropshipwanted #agent #agentwanted #subuh #salamsubuh

Hai, korang lunch makan apa. Hakak makan nasi ulam jantung jerps
.
So
.
Harini nak share RESIPI HILANG PARUT MISS J
.
Bahan-bahannya:
βœ” Setengah Jus Lemon
βœ” Setengah Cawan Air
βœ” Cooton Bud
.
Caranya:
βœ” Guna Cotton Bud untk dicelup dalam jus lemon dan sapu pada muka atau parut. Lakukan sebelum tidur atau masa waktu lapang. Kalau nak dapat efek yang lagi best, campurkan perahan jus lemon tadi dengan baking soda.
.
❌ stop amalkan regim skincare ni kalau kulit muka start keluar merah². Tu namanya kulit awak sensitif.
.
Okay tu je. Mudah kan. Takpayah kan kena pergi supermarket semata nak cari bahan
.
.
So, next posting hakak share lagi tips dan idea menarik untk adik-adik semua.
.
Okbye πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #dropship #dropshipper #dropshipwanted #agent #agentwanted

Eh betul ke tandatangan melambangkan peribadi uollss... Ermm... Baca dulu dan hadam-hadamkan, eh sekali betul
_____________________
Morning everyone 🌹
.
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.
WEBSITE: πŸ’» www.nenggeulis.com.my/cosmetics
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #dropship #dropshipper #dropshipwanted #agent #agentwanted #morning #morningfacts #morningvibes #geulisfact

Hello everyone!...TAWARAN MENJADI AGENT @geulis_cosmetic? .
BERMINAT?
.
KENAPA ANDA MESTI MENJADI AGENT DROPSHIP GEULIS COSMETIC
πŸ“Œ tiada menggunakan modal langsung-langsung
πŸ“Œ dimasukkan dalam support group
πŸ“Œ Reward Sistem dari HQ untuk sesiapa yang perform
πŸ“Œ untung bersih antara RM540-RM1,000 πŸ“Œ hanya memerlukan SMARTPHONE dan korang boleh online bilaΒ² kat manaΒ² je.
πŸ“Œ FREE MARKETING MATERIAL. Bahan semua HQ sediakan.
.
See...mudah kan, senang kan. Kenapa perlu susah-susah sedangkan anda akan dapat lebih?
.
.
Ala~ bukan serious pun, buat sambilΒ² je tapi boleh dapat untung kaw kaw sampai RM1,000 πŸ’…πŸ’… Maigoddd, apeni? Ape yang best sangat ni
.
Kalau awak rasa dah tak tahan sangat dengan tawaran ni, meh whatssapp
.
+60136363444
+60136363444
+60136363444
________________________________
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.
WEBSITE: πŸ’» www.nenggeulis.com.my/cosmetics
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #dropship #dropshipper #dropshipwanted #agent #agentwanted

Did You Know?
______________________
Kalau cik adik bijak bistari cubalah teka apakah gerangan tema Colours yang Kak Gayah akan gune lepas ni πŸ’…πŸ’…
.
.
Untk lebih banyak testimoni yang menarik, boleh pergi ke ig : @geuliscosmetic_testimoni
.
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.
WEBSITE: πŸ’» www.nenggeulis.com.my/cosmetics
.
#tekatekitekatekok #ularmatibawahpokok #geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #femininewash #happiness #goodnightπŸŒ™ #goodnighteveryone #newhues #takpenatkejadicantikπŸ˜‚

Success is a SERIES OF A WIN πŸ†
________________
morning #BeautyLover ❀
.
Open order seperti biasa ye di whatssapp atau website
.
Untk lebih banyak testimoni yang menarik, boleh pergi ke ig : @geuliscosmetic_testimoni
.
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.
WEBSITE: πŸ’» www.nenggeulis.com.my/cosmetics
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #femininewash #happiness #morningvibes #morningquotes #beachampion #borntobeleader #takpenatkejadicantik

RESEPI MEMBUNUH JERAWAT DENGAN TANGKAS DAN EFISIEN πŸ”ͺπŸ”ͺ
.
Bahan - bahannya :
πŸ‹ Jus Lemon
πŸ”° Cotton Bud
.
Caranya:
🎈 mudah je
🎈Titiskan Jus lemon pada cotton ball
🎈3 titis je uolls
🎈Pastu tempek kat jerawat
🎈Jangan titiskan kan kat jerawat yang ada luka
🎈Biar selama 20 minit. Pastu bilas. Settle
_____________________
To order,
.
Open for Dropship and Agent πŸ’°πŸ’°
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
Whatssapp πŸ“² +60136363444
.:
WEBSITE: πŸ’» www.nenggeulis.com.:my/cosmetics
.
#geuliscosmetics #geulisfact #geulistestimoni #geulissharing #geulis #recipe #night #nightvibe #nightsharing

Most Popular Instagram Hashtags