[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#getaharabsudan

550 posts

TOP POSTS

*Beberapa kelebihan prebiotik* -Mengurangkan keradangan pada bahagian usus. Oleh itu, ia boleh mengurangkan serangan penyakit Inflammatory bowel disease. -Sedikit sebanyak melindungi usus daripada terkena kanser usus. -Meningkatkan kadar penyerapan garam galian seperti kalsium dan magnesium. -Mengurangkan faktor risiko untuk kena sakit jantung dan strok. -Menyebabkan rasa kenyang. Oleh itu, ia boleh menyebabkan pengurangan berat badan dan boleh mengelakkan obesiti.
#gumarabic#getaharabsudan
#almannaameer
#almannasungaipetani

Sibuk² pun cikrai sempat pergi restok difarmasi petang tadi. Tengok tadi di farmasi memang licin terus stok #almannaameer. Terkejut jugok. Ini jual goreng pisang cheese ke gum arabic ni.
.
.
Walaupun rasanya tawar sahaja. Laju sungguh. Hampir setiap minggu pihak farmasi minta hantar stok. Tandanya makin ramai menyedari manfaat serat prebiotik.Alhamdulillah :)
.
.
Buat yang minta pos esok ea saya poskan & teruskan ke Alor Setar untuk selesai beberapa urusan. Ada yang nak jumpa tak. Kita mengopi ^^
.
.
#business #almannaameer #getaharabsudan #gumarabic #stokis

Alhamdulillah, kita restock lagi hari ni. #almannaameer #prebiotikSemulajadi #getaharabsudan

“ GEMBIRANYA HATI…MCM NAK LOMPAT SAMPAI KE LANGIT 7 "💃 sebab skrg semuanya dah berubah...
sampai depan cermin pun trsenyum sorang2...😊
mana taknya
sejak baik spenuhnya dr pyakit kencing manis ni
skrg nampak fresh, berseri-seri💑
kolstrol dan darah tinggi pun dah smakin kurang
skrg ni rasa brtenaga sangat💪

nak berjalan, nak berkebun, nak bertukang
nak masak apa, nak makan apa
mcm xda benda jer…
xpayah dah nak berpantang2 lagi nak makan apa
bebas sgt hidup, syukur sgt mcm diberi PELUANG KEDUA

ni semua gara2 khasiat yg ada dlm GUM ARABIC AL-MANNA...
Sbb gum arabic ni lah, pyakit 3 SERANGKAI, KANSER dan pelbagai pyakit lain dpt disembuhkan dgn jayanya. ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Berapa Bacaan Normal Kadar Gula Dalam Darah?

Soalan ni selalu kita dengar kan? sebenarnya bacaan kadar gula dalam darah yang diambil boleh dikategorikan kepada 3 peringkat. Bacaan2 ini hanya diambil kira untuk situasi . Untuk OGTT perlu refer jadual lain. Jom cek anda berada ditahap yang mana. ~ Bacaan dari 3.9-5.5mmol/L
anda dikategorikan normal dan bebas dari Diabetes. ~ Bacaan dari 5.6-6.9mmol/L (Berisiko menghidapi diabetes) ~ Bacaan dari 7.0mmol/L ke atas (Diabetes)Jika anda mendapat bacaan 7.0mmol/L atau lebih pada situasi Fasting Blood Sugar (FBS), anda adalah penghidap diabetes Sila dapatkan nasihat doktor segera 💓hotline 24 jam 📞☎whatsap 019-5527351 #khasiatgumarabic
#Prebiotiksemulajadi #getaharabsudan #makanansemulajadi #pohonakasia

Assalamualaikum. Selamat pagi. Keindahan akan ada bila masalah dihadapi dengan tenang. Ketenangan muncul bila kebahagiaan ada dalam hati. Hati yang tenang jangan sangka tiada dugaan. Dugaan yang datang akan membuatkan seseorang akan lebih matang.
#perjuanganharusditeruskan
#masihmencariilham
#getaharabsudan
#almanna
#penawardarisudan
#solimaxxstockpalinglaris #anbolic
#geng625

Mengapa detox / mencuci usus penting?? Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.
Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum .
Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.

Nak try detox paling power abad ini? Sebab ramai dah merasai sendiri.. Kindly whatsapp 012-5990771.

#detox #prebiotiksemulajadi #fiber #almanna #acaciagum #gumarabic #getaharabsudan #prebiotik #probiotik #seratlarut #supplement #fiber #kalsium #kualititinggi #gredterbaik #mudahlarut #makananusus #healthybody #almannamalaysia #natural

Alhamdulillah, dah siap untuk order² pemakanan Sunnah untuk esok. Ada yang order :
-GAM ARAB
-SET SEBULAN HABBATUSSAUDA
-SET FAMILY HABBATUSSAUDA
-SUNNAH FOOD GIFT SET (Kurma, Buah tin, Aprikot, Kismis)
.
😋😋😋Semuanya best👍🏻👍🏻Insha'Allah .
Nak order jugak?
WHATSAPP > 013 332 1160
WHATSAPP > 013 332 1160
WHATSAPP > 013 332 1160
.
.

#sayajual #produkpemakanansunnah #sunnah #Habbatussauda #minyakzaitun #madu #losyenzaitun #getaharabsudan #almannaameer #gumarab #arabicgum #almanna #acaciagum #prebiotiksemulajadi #seratlarutasli #supplement #fiber #gredterbaik #mudahlarut #halal #kualititinggi #posseluruhmalaysia #instashop #kurma #airzamzam #kopibijikurma #trustedseller

Serendah RM90 SEKILO.
FREE POS LAJU SELURUH MALAYSIA
wasap.my/60145144513
.
#luban
#kemenyanarab
#kemenyan
#getaharab
#getaharabsudan
#getaharabasli
#kemenyanputih

Ada orang tanya saya, Al Manna ni orang sihat boleh amalkan ke?
InsyaAllah digalakkan kerana kandungan utama Al Manna ni ialah prebiotik asli dan serat larut yang tinggi.
Kombinasi kedua dua ni akan menjaga keharmonian dan kestabilan perut sekali gus melancarkan proses detokfikasi lemak,toksik dan sebagainya. Pernah dengarkan kebanyakan penyakit berpunca daripada perut.
InsyaAllah mencegah, lebih baik daripada mengubati.. Jom amalkan seisi keluarga dengan Al Manna..Hanya rm30

Wassap 0175708358 utk maklumat lanjut.. #prebiotiksemulajadi
#gumarabic
#getaharabsudan
#almannaameer

MOST RECENT

Serendah RM90 SEKILO.
FREE POS LAJU SELURUH MALAYSIA
wasap.my/60145144513
.
#luban
#kemenyanarab
#kemenyan
#getaharab
#getaharabsudan
#getaharabasli
#kemenyanputih

Alhamdulillah, dah siap untuk order² pemakanan Sunnah untuk esok. Ada yang order :
-GAM ARAB
-SET SEBULAN HABBATUSSAUDA
-SET FAMILY HABBATUSSAUDA
-SUNNAH FOOD GIFT SET (Kurma, Buah tin, Aprikot, Kismis)
.
😋😋😋Semuanya best👍🏻👍🏻Insha'Allah .
Nak order jugak?
WHATSAPP > 013 332 1160
WHATSAPP > 013 332 1160
WHATSAPP > 013 332 1160
.
.

#sayajual #produkpemakanansunnah #sunnah #Habbatussauda #minyakzaitun #madu #losyenzaitun #getaharabsudan #almannaameer #gumarab #arabicgum #almanna #acaciagum #prebiotiksemulajadi #seratlarutasli #supplement #fiber #gredterbaik #mudahlarut #halal #kualititinggi #posseluruhmalaysia #instashop #kurma #airzamzam #kopibijikurma #trustedseller

Mula² tu saja tertengok kat facebook, komen katanya nak beli kurma saja, sekali berkenan dengan SUNNAH GIFT SET ni plak.cuma dia tak ambil kismis.dah siap packing, jap lagi kita cod ye.
Dalam ni ada KURMA MARIAMI, BUAH TIN,
APRIKOT😋😋😋
.
.
Semua buah sedap2(disebut dalam al-Quran) dan berkhasiat, insha'Allah

Nak order jugak?
WHATSAPP > 013 332 1160
WHATSAPP > 013 332 1160
WHATSAPP > 013 332 1160
.
.

#sayajual #produkpemakanansunnah #sunnah #Habbatussauda #minyakzaitun #madu #losyenzaitun #getaharabsudan #almannaameer #gumarab #arabicgum #almanna #acaciagum #prebiotiksemulajadi #seratlarutasli #supplement #fiber #gredterbaik #mudahlarut #halal #kualititinggi #posseluruhmalaysia #instashop #kurma #airzamzam #kopibijikurma #trustedseller

Pagi ni 2 orang customer whatsapp nak order HABBATUSSAUDA set sebulan ni.Feedback yang baik :
.
.
" Lepas saya amal makan habbatussauda ni, resdung& gatal² hidung dah makin hilang, kalau tak pagi² dah bersin memanjang. Alergi saya dah xda terutama makan makanan laut. Kalau sapa yang biasa ada resdung, sakit kat area mata tu tak payah cakap, memang sakit. Alhamdulillah lani dah xda."
.
.
Haa, alhamdulillah. Ini antara perkongsian mereka.😊😊
.
Nak order jugak?
WHATSAPP > 013 332 1160
WHATSAPP > 013 332 1160
WHATSAPP > 013 332 1160
.
.
.

#sayajual #produkpemakanansunnah #sunnah #Habbatussauda #minyakzaitun #madu #losyenzaitun #getaharabsudan #almannaameer #gumarab #arabicgum #almanna #acaciagum #prebiotiksemulajadi #seratlarutasli #supplement #fiber #gredterbaik #mudahlarut #halal #kualititinggi #posseluruhmalaysia #instashop #kurma #airzamzam #kopibijikurma #trustedseller

Serbuk Al-Manna Ameer boleh diamalkan oleh semua pengguna dari pelbagai peringkat usia. Bermula daripada bayi berumur 8 bulan ke atas hingga kepada warga emas. Ia mengandungi manfaat prebiotik semula jadi getah pokok akasia senegal yang diimport 100 peratus dari Sudan.
.
. .
. .#naturalcure #natural #cure #stokis #gamarab #almanna #almannaameer #almannateamzuraini #acaciagum #gumarabic #getaharabsudan #detoks #prebiotik #probiotik #seratlarut #supplement #fiber #kalsium #minerals #kualititinggi #gredterbaik #mudahlarut #makananusus #usussihat #0134542821 #agentdiperlukanseluruhmalaysia

Sibuk² pun cikrai sempat pergi restok difarmasi petang tadi. Tengok tadi di farmasi memang licin terus stok #almannaameer. Terkejut jugok. Ini jual goreng pisang cheese ke gum arabic ni.
.
.
Walaupun rasanya tawar sahaja. Laju sungguh. Hampir setiap minggu pihak farmasi minta hantar stok. Tandanya makin ramai menyedari manfaat serat prebiotik.Alhamdulillah :)
.
.
Buat yang minta pos esok ea saya poskan & teruskan ke Alor Setar untuk selesai beberapa urusan. Ada yang nak jumpa tak. Kita mengopi ^^
.
.
#business #almannaameer #getaharabsudan #gumarabic #stokis

GASTRIK,ANGIN,PEDIH ULU HATI antara feedback customer yang saya & team #almannaameer dapat #prebiotik gum arabic ini sangat membantu mereka yang mempunyai masalah: ◆masalah berat badan
◆kencing manis
◆gout
◆sembelit, buasir, gastrik
◆kolestrol tinggi
◆kanak² yang ada masalah kurang imuniti, sembelit
◆masalah buah pinggang
◆masalah kulit, Ekzema, Alahan
Dan macam² lagi jenis masalah lain.. Jum ikhtiar secara selamat dengan microorganisms semula jadi, tanpa pewarna, perasa, pengawet & bahan kimia bahaya yang memberi kesan sampingan.
#prebiotik #probiotik
#getaharabsudan#gumarabic
#almannaameer
#almannaameersungaipetani

KEGATIHAN NIKOTIN BERKURANGAN antara feedback customer yang saya & team #almannaameer dapat #prebiotik gum arabic ini sangat membantu mereka yang mempunyai masalah: ◆masalah berat badan
◆kencing manis
◆gout
◆sembelit, buasir, gastrik
◆kolestrol tinggi
◆kanak² yang ada masalah kurang imuniti, sembelit
◆masalah buah pinggang
◆masalah kulit, Ekzema, Alahan
Dan macam² lagi jenis masalah lain.. Jum ikhtiar secara selamat dengan microorganisms semula jadi, tanpa pewarna, perasa, pengawet & bahan kimia bahaya yang memberi kesan sampingan.
#prebiotik #probiotik
#gumarabic#getaharabsudan
#almannaameer
#almannasungaipetani

*Beberapa kelebihan prebiotik* -Mengurangkan keradangan pada bahagian usus. Oleh itu, ia boleh mengurangkan serangan penyakit Inflammatory bowel disease. -Sedikit sebanyak melindungi usus daripada terkena kanser usus. -Meningkatkan kadar penyerapan garam galian seperti kalsium dan magnesium. -Mengurangkan faktor risiko untuk kena sakit jantung dan strok. -Menyebabkan rasa kenyang. Oleh itu, ia boleh menyebabkan pengurangan berat badan dan boleh mengelakkan obesiti.
#gumarabic#getaharabsudan
#almannaameer
#almannasungaipetani

Feedback customer yang saya & team #almannaameer dapat #prebiotik gum arabic ini sangat membantu mereka yang mempunyai masalah: ◆masalah berat badan
◆kencing manis
◆gout
◆sembelit, buasir, gastrik
◆kolestrol tinggi
◆kanak² yang ada masalah kurang imuniti, sembelit
◆masalah buah pinggang
◆masalah kulit, Ekzema, Alahan
Dan macam² lagi jenis masalah lain.. Jum ikhtiar secara selamat dengan microorganisms semula jadi, tanpa pewarna, perasa, pengawet & bahan kimia bahaya yang memberi kesan sampingan.
#prebiotik #probiotik
#gumarabic#getaharabsudan
#almannaameer
#sungaipetani

Most Popular Instagram Hashtags