#gerik

MOST RECENT

๐ŸŽฝ:๐Ÿ’‚โ€โ™€baju KHABIB (2 plain) โ€ผLIMITED 200UNITโ€ผ ===============================
asalamualaikum guys sapa kat sini peminat setia khabib ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚hari nie min nk bagi tau korang yg min ade jual baju kot.. fuyoooo bayangkan dlm masa yg sama guys pakai baju nie confirm gempak laa
So tggu apa lagi x kan tggu baju hbs baru nk beli kan member ii pakai baju nie korang just tgk je x sedih ke ape tggu ii pm min ii cpt ii sblm stok hbs
===============================
.
LIKE & TAGS RAKAN KORANG UTK DAPAT OFFER YG KAU 2 ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ MURAH
===============================
.
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: size XS-3XL
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: ketebalan 160 GSM
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: cotton ๐Ÿ’ฏ %
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Regular fit .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design mmg cantik gile .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design tahan lama
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Jenis round neck (fit & selasa)
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: mesin basuh ? Xda hal
===============================
.
๐Ÿ‘” short sleeve : RM 30๐Ÿ‘Œ
๐Ÿ‘” long sleeve:not available
===============================
๐Ÿ“ฆ postage : ( berdasarkan pada kuantiti baju )
===============================
Jika berminat :
๐Ÿ“ฒ SCREENSHOTS GAMBAR BAJU
๐Ÿ“ฒ PM -0195638984
===============================
#bajumurah #bajuanak #bajugilermurah #bajuhijab #bajuhipster #bajurayamurah #bajuraremurah #bajurare #bajucantik #bajucewe #bajubaby #bajubapak #bajutidurmurah #bajukurung #bajunamaanak #bajuanakbranded #bajulimited #bajususter #bajucomel #bajuterengganu #gerik #perak #musically #tiktok #igersemjey #idrisian

๐ŸŽฝ:๐Ÿ’‚โ€โ™€BAJU pubg black(1 plain) โ€ผLIMITED 200UNITโ€ผ ===============================
asalamualaikum guys sapa kat sini kaki game ๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚hari nie min nk bagi tau korang yg min ade jual baju pubg kot fuyoooo bayangkan dlm masa yg sama guys pakai baju nie confirm gempak laa rasa ii x main lagi dah mng kot ๐Ÿค” hhah ๐Ÿ˜‚
So tggu apa lagi x kan tggu baju hbs baru nk beli kan member ii pakai baju nie korang just tgk je x sedih ke ape tggu ii pm min ii cpt ii sblm stok hbs
===============================
.
LIKE & TAGS RAKAN KORANG UTK DAPAT OFFER YG KAU 2 ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ MURAH
===============================
.
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: size XS-3XL
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: ketebalan 160 GSM
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: cotton ๐Ÿ’ฏ %
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Regular fit .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design mmg cantik gile .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design tahan lama
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Jenis round neck (fit & selasa)
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: mesin basuh ? Xda hal
===============================
.
๐Ÿ‘” short sleeve : RM 28๐Ÿ‘Œ
๐Ÿ‘” long sleeve : Rm 36 ๐Ÿ‘Œ
===============================
๐Ÿ“ฆ postage : ( berdasarkan pada kuantiti baju )
===============================
Jika berminat :
๐Ÿ“ฒ SCREENSHOTS GAMBAR BAJU
๐Ÿ“ฒ PM -0195638984
===============================
#bajumurah #bajuanak #bajugilermurah #bajuhijab #bajuhipster #bajurayamurah #bajuraremurah #bajurare #bajucantik #bajucewe #bajubaby #bajubapak #bajutidurmurah #bajukurung #bajunamaanak #bajuanakbranded #bajulimited #bajususter #bajucomel #bajuterengganu #gerik #perak #musically #tiktok #igersemjey #idrisian

๐ŸŽฝ:๐Ÿ’‚โ€โ™€BAJU pubg blue โ€ผLIMITED 200UNITโ€ผ ===============================
asalamualaikum guys sapa kat sini kaki game ๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚hari nie min nk bagi tau korang yg min ade jual baju pubg kot fuyoooo bayangkan dlm masa yg sama guys pakai baju nie confirm gempak laa rasa ii x main lagi dah mng kot ๐Ÿค” hhah ๐Ÿ˜‚
So tggu apa lagi x kan tggu baju hbs baru nk beli kan member ii pakai baju nie korang just tgk je x sedih ke ape tggu ii pm min ii cpt ii sblm stok hbs
===============================
.
LIKE & TAGS RAKAN KORANG UTK DAPAT OFFER YG KAU 2 ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ MURAH
===============================
.
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: size XS-3XL
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: ketebalan 160 GSM
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: cotton ๐Ÿ’ฏ %
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Regular fit .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design mmg cantik gile .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design tahan lama
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Jenis round neck (fit & selasa)
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: mesin basuh ? Xda hal
===============================
.
๐Ÿ‘” short sleeve : RM 28๐Ÿ‘Œ
๐Ÿ‘” long sleeve : Rm 36๐Ÿ‘Œ
===============================
๐Ÿ“ฆ postage : ( berdasarkan pada kuantiti baju )
===============================
Jika berminat :
๐Ÿ“ฒ SCREENSHOTS GAMBAR BAJU
๐Ÿ“ฒ PM -0195638984
===============================
#bajumurah #bajuanak #bajugilermurah #bajuhijab #bajuhipster #bajurayamurah #bajuraremurah #bajurare #bajucantik #bajucewe #bajubaby #bajubapak #bajutidurmurah #bajukurung #bajunamaanak #bajuanakbranded #bajulimited #bajususter #bajucomel #bajuterengganu #gerik #perak #musically #tiktok #igersemjey #idrisian

๐ŸŽฝ:๐Ÿ’‚โ€โ™€BAJU game pubg red(1 plain) โ€ผLIMITED 200UNITโ€ผ ===============================
asalamualaikum guys sapa kat sini kaki game PUBG๐ŸŽฎ๐ŸŽฎ ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚hari nie min nk bagi tau korang yg min ade jual baju pubg kot fuyoooo bayangkan main game dlm masa yg sama guys pakai baju nie confirm gempak laa rasa ii x main lagi dah mng kot ๐Ÿค” hhah ๐Ÿ˜‚
So tggu apa lagi x kan tggu baju hbs baru nk beli kan member ii pakai baju nie korang just tgk je x sedih ke ape tggu ii pm min ii cpt ii sblm stok hbs
===============================
.
LIKE & TAGS RAKAN KORANG UTK DAPAT OFFER YG KAU 2 ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ MURAH
===============================
.
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: size XS-3XL
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: ketebalan 160 GSM
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: cotton ๐Ÿ’ฏ %
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Regular fit .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design mmg cantik gile .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design tahan lama
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Jenis round neck (fit & selasa)
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: mesin basuh ? Xda hal
===============================
.
๐Ÿ‘” short sleeve : RM 28๐Ÿ‘Œ
๐Ÿ‘” long sleeve : Rm 36 ๐Ÿ‘Œ
===============================
๐Ÿ“ฆ postage : ( berdasarkan pada kuantiti baju )
===============================
Jika berminat :
๐Ÿ“ฒ SCREENSHOTS GAMBAR BAJU
๐Ÿ“ฒ PM -0195638984
===============================
#bajumurah #bajuanak #bajugilermurah #bajuhijab #bajuhipster #bajurayamurah #bajuraremurah #bajurare #bajucantik #bajucewe #bajubaby #bajubapak #bajutidurmurah #bajukurung #bajunamaanak #bajuanakbranded #bajulimited #bajususter #bajucomel #bajuterengganu #gerik #perak #musically #tiktok #igersemjey #idrisian

๐ŸŽฝ:๐Ÿ’‚โ€โ™€BAJU (RITE BOSSKURR)
===============================
asalamualaikum guys sapa kat sini kaki konvoi /rider ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚hari nie min nk bagi tau korang yg min ade jual baju mat motor kot fuyoooo bayangkan konvoi dlm masa yg sama guys pakai baju nie confirm gempak laa rasa ii x main lagi dah mng kot ๐Ÿค” hhah ๐Ÿ˜‚
So tggu apa lagi x kan tggu baju hbs baru nk beli kan member ii pakai baju nie korang just tgk je x sedih ke ape tggu ii pm min ii cpt ii sblm stok hbs
===============================
.
LIKE & TAGS RAKAN KORANG UTK DAPAT OFFER YG KAU 2 ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ MURAH
===============================
.
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: size XS-3XL
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: ketebalan 160 GSM
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: cotton ๐Ÿ’ฏ %
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Regular fit .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design mmg cantik gile .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design tahan lama
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Jenis round neck (fit & selasa)
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: mesin basuh ? Xda hal
===============================
.
๐Ÿ‘” short sleeve : RM 35๐Ÿ‘Œ
๐Ÿ‘” long sleeve : Rm 40 ๐Ÿ‘Œ
===============================
๐Ÿ“ฆ postage : ( berdasarkan pada kuantiti baju )
===============================
Jika berminat :
๐Ÿ“ฒ SCREENSHOTS GAMBAR BAJU
๐Ÿ“ฒ PM -0195638984
===============================
#bajumurah #bajuanak #bajugilermurah #bajuhijab #bajuhipster #bajurayamurah #bajuraremurah #bajurare #bajucantik #bajucewe #bajubaby #bajubapak #bajutidurmurah #bajukurung #bajunamaanak #bajuanakbranded #bajulimited #bajususter #bajucomel #bajuterengganu #gerik #perak #musically #tiktok #igersemjey #idrisian

๐ŸŽฝ:๐Ÿ’‚โ€โ™€BAJU 46 SHARK ===============================
asalamualaikum guys sapa SUKA JERUNG.... ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚hari nie min nk bagi tau korang yg min ade jual baju mat motor kot fuyoooo bayangkan konvoi dlm masa yg sama guys pakai baju nie confirm gempak laa rasa ii x main lagi dah mng kot ๐Ÿค” hhah ๐Ÿ˜‚
So tggu apa lagi x kan tggu baju hbs baru nk beli kan member ii pakai baju nie korang just tgk je x sedih ke ape tggu ii pm min ii cpt ii sblm stok hbs
===============================
.
LIKE & TAGS RAKAN KORANG UTK DAPAT OFFER YG KAU 2 ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ MURAH
===============================
.
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: size XS-3XL
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: ketebalan 160 GSM
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: cotton ๐Ÿ’ฏ %
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Regular fit .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design mmg cantik gile .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design tahan lama
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Jenis round neck (fit & selasa)
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: mesin basuh ? Xda hal
===============================
.
๐Ÿ‘” short sleeve : RM 35๐Ÿ‘Œ
๐Ÿ‘” long sleeve : Rm 40 ๐Ÿ‘Œ
===============================
๐Ÿ“ฆ postage : ( berdasarkan pada kuantiti baju )
===============================
Jika berminat :
๐Ÿ“ฒ SCREENSHOTS GAMBAR BAJU
๐Ÿ“ฒ PM -0195638984
===============================
#bajumurah #bajuanak #bajugilermurah #bajuhijab #bajuhipster #bajurayamurah #bajuraremurah #bajurare #bajucantik #bajucewe #bajubaby #bajubapak #bajutidurmurah #bajukurung #bajunamaanak #bajuanakbranded #bajulimited #bajususter #bajucomel #bajuterengganu #gerik #perak #musically #tiktok #igersemjey #idrisian

๐ŸŽฝ:๐Ÿ’‚โ€โ™€BAJU konvoi (PENGEJAR KELAJUAN)
===============================
asalamualaikum guys sapa kat sini kaki RACE!!! ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚hari nie min nk bagi tau korang yg min ade jual baju mat motor kot fuyoooo bayangkan konvoi dlm masa yg sama guys pakai baju nie confirm gempak laa rasa ii x main lagi dah mng kot ๐Ÿค” hhah ๐Ÿ˜‚
So tggu apa lagi x kan tggu baju hbs baru nk beli kan member ii pakai baju nie korang just tgk je x sedih ke ape tggu ii pm min ii cpt ii sblm stok hbs
===============================
.
LIKE & TAGS RAKAN KORANG UTK DAPAT OFFER YG KAU 2 ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ MURAH
===============================
.
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: size XS-3XL
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: ketebalan 160 GSM
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: cotton ๐Ÿ’ฏ %
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Regular fit .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design mmg cantik gile .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design tahan lama
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Jenis round neck (fit & selasa)
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: mesin basuh ? Xda hal
===============================
.
๐Ÿ‘” short sleeve : RM 35๐Ÿ‘Œ
๐Ÿ‘” long sleeve : Rm 40 ๐Ÿ‘Œ
===============================
๐Ÿ“ฆ postage : ( berdasarkan pada kuantiti baju )
===============================
Jika berminat :
๐Ÿ“ฒ SCREENSHOTS GAMBAR BAJU
๐Ÿ“ฒ PM -0195638984
===============================
#bajumurah #bajuanak #bajugilermurah #bajuhijab #bajuhipster #bajurayamurah #bajuraremurah #bajurare #bajucantik #bajucewe #bajubaby #bajubapak #bajutidurmurah #bajukurung #bajunamaanak #bajuanakbranded #bajulimited #bajususter #bajucomel #bajuterengganu #gerik #perak #musically #tiktok #igersemjey #idrisian

๐Ÿ‘•: โœจ BAJU KHABIB ๐Ÿป LIMITED EDITION โ€ผ๏ธโœจ
===============================
Asalamualikum guys hari nie ecah ade bawak masuk baju kini yg tgh hot ๐Ÿ”ฅ kat ig nie tau sbb baju nie simple but nmpk style so sapa yg kat sini mmg tgh nk cari baju lawa ii mai ii la usha ig shop kami sbb apa semu baju kami lawa ii tau and kain dia mmg sedap dipakai so tggu apa lagi ๐Ÿค” jom la clik bio kami
===============================
LIKE & TAGS RAKAN KORANG UTK DAPAT OFFER YG KAU 2 ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ MURAH
===============================
๐Ÿ‘•๐Ÿป:size XS-3XL.
๐Ÿ‘•๐Ÿป:ketebalan 160 GSM.
๐Ÿ‘•๐Ÿป:cotton ๐Ÿ’ฏ %
๐Ÿ‘•๐Ÿป:Regular fit.
๐Ÿ‘•๐Ÿป:Design cantik gile ๐Ÿ˜Š .
๐Ÿ‘•๐Ÿป:tahan lama ๐Ÿ‘ .
๐Ÿ‘•๐Ÿป:Jenis round neck (fit & selasa)
๐Ÿ‘•๐Ÿป:mesin basuh ? Xda hal.
===============================
๐Ÿ‘”๐Ÿป short sleeve : RM 35๐Ÿ‘Œ
๐Ÿ‘”๐Ÿป long sleeve : Rm 40๐Ÿ‘Œ
===============================
๐Ÿ“ฆ๐Ÿšš postage : ( berdasarkan pada kuantiti baju )
===============================
Jika berminat :
๐Ÿ“ฒ SCREENSHOTS GAMBAR BAJU
๐Ÿ“ฒ PM -019 5956957
๐Ÿ“ฒ CLIK BIO : nurulaisyah.wasap.my/
===============================
#bajumurah #bajuanak #bajugilermurah #bajuhijab #bajuhipster #bajurayamurah #bajuraremurah #bajurare #bajucantik #bajucewe #bajubaby #bajubapak #bajutidurmurah #bajukurung #bajunamaanak #bajuanakbranded #bajulimited #bajususter #bajucomel #bajuterengganu #gerik #perak #musically #tiktok #igersemjey #idrisian#idolscollectionstshirt

Jom belajar Online Marketing dengan Samsolusi...๐Ÿ˜
#aminroslan #entrepreneur #aje #kee #mes #onlinemarketing #samsolusi #kursusmara #gerik

๐ŸŽฝ:๐Ÿ’‚โ€โ™€BAJU konvoi (46 jarangXfly) โ€ผLIMITED 200UNITโ€ผ ===============================
asalamualaikum guys sapa kat sini kaki fly,kaki motor ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚hari nie min nk bagi tau korang yg min ade jual baju mat motor kot fuyoooo bayangkan konvoi dlm masa yg sama guys pakai baju nie confirm gempak laa rasa ii x main lagi dah mng kot ๐Ÿค” hhah ๐Ÿ˜‚
So tggu apa lagi x kan tggu baju hbs baru nk beli kan member ii pakai baju nie korang just tgk je x sedih ke ape tggu ii pm min ii cpt ii sblm stok hbs
===============================
.
LIKE & TAGS RAKAN KORANG UTK DAPAT OFFER YG KAU 2 ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ MURAH
===============================
.
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: size XS-3XL
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: ketebalan 160 GSM
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: cotton ๐Ÿ’ฏ %
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Regular fit .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design mmg cantik gile .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design tahan lama
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Jenis round neck (fit & selasa)
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: mesin basuh ? Xda hal
===============================
.
๐Ÿ‘” short sleeve : RM 35๐Ÿ‘Œ
๐Ÿ‘” long sleeve : Rm 40 ๐Ÿ‘Œ
===============================
๐Ÿ“ฆ postage : ( berdasarkan pada kuantiti baju )
===============================
Jika berminat :
๐Ÿ“ฒ SCREENSHOTS GAMBAR BAJU
๐Ÿ“ฒ PM -0195638984
===============================
#bajumurah #bajuanak #bajugilermurah #bajuhijab #bajuhipster #bajurayamurah #bajuraremurah #bajurare #bajucantik #bajucewe #bajubaby #bajubapak #bajutidurmurah #bajukurung #bajunamaanak #bajuanakbranded #bajulimited #bajususter #bajucomel #bajuterengganu #gerik #perak #musically #tiktok #igersemjey #idrisian

Nampak Tak Kegigihan Kat Situ... *jakun tak pernah naik rakit ๐Ÿ˜
#CastellaCafe
#Gerik
#Perak

๐ŸŽฝ:๐Ÿ’‚โ€โ™€BAJU (46 HOBI KAMI MAHAL โ€ผLIMITED 200UNITโ€ผ ===============================
asalamualaikum guys sapa kat sini HOBI MAHAL... ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚hari nie min nk bagi tau korang yg min ade jual baju RIDER/KONVOI kot fuyoooo... bayangkan konvoi dlm masa yg sama guys pakai baju nie confirm gempak laa rasa ii x main lagi dah mng kot ๐Ÿค” hhah ๐Ÿ˜‚
So tggu apa lagi x kan tggu baju hbs baru nk beli kan member ii pakai baju nie korang just tgk je x sedih ke ape tggu ii pm min ii cpt ii sblm stok hbs
===============================
.
LIKE & TAGS RAKAN KORANG UTK DAPAT OFFER YG KAU 2 ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ MURAH
===============================
.
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: size XS-3XL
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: ketebalan 160 GSM
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: cotton ๐Ÿ’ฏ %
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Regular fit .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design mmg cantik gile .
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Design tahan lama
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: Jenis round neck (fit & selasa)
๐ŸŽฝ๐Ÿ’‚โ€โ™€: mesin basuh ? Xda hal
===============================
.
๐Ÿ‘” short sleeve : RM 35๐Ÿ‘Œ
๐Ÿ‘” long sleeve : Rm 40 ๐Ÿ‘Œ
===============================
๐Ÿ“ฆ postage : ( berdasarkan pada kuantiti baju )
===============================
Jika berminat :
๐Ÿ“ฒ SCREENSHOTS GAMBAR BAJU
๐Ÿ“ฒ PM -0195638984
===============================
#bajumurah #bajuanak #bajugilermurah #bajuhijab #bajuhipster #bajurayamurah #bajuraremurah #bajurare #bajucantik #bajucewe #bajubaby #bajubapak #bajutidurmurah #bajukurung #bajunamaanak #bajuanakbranded #bajulimited #bajususter #bajucomel #bajuterengganu #gerik #perak #musically #tiktok #igersemjey #idrisian

Most Popular Instagram Hashtags