#geram

9 posts

TOP POSTS

Ryan nnti da besar jadi mcm Uncle Donna ya. 😇 #cuteBaby #geram

Aku usha jer ko dari tadi snowbell.. #geram #datanggitan

tkthulah nk senyum ke nk marah, nk senyum sbb im glad u found someone else nk marah sbb ko cerita buruk psal aku kt org yg xkenal aku. ermm #geram #akuokay

S A D O K E I D O K .
.
Hahaha ... someone said I'm fat and plus I'm stress with work.... chaiyok!!! .
.
#yogjakarta #batik #kualalumpur #kl #malaysia #malay #life #work #stress #hope #funny #geram

TARUNG GERAM

Mana dia itu si Rindu.
Remaja tanggung dibuat bingung,
babak belur angannya dilebur.

Kemari kau, Rindu! Jangan lari!
Beraninya sama yang sendiri.

Ini aku datang sendiri, temani! Ayo adu!
Kita lihat siapa dapat puk-puk pertama,
kisah milikku atau resah punyamu.

#RetakBerpola x #KanvasKosong
#puisi #tarung #geram
photo by @cahyagempita

layankan mikail urut dgn mama dia.bukan main suke lg.
#fruitson #geram @miraeiyaahmad

MOST RECENT

Ya allah lucu nye budak ini ni rase nak di tonyoh
# anin
#adek lucu
#hahaha
#geram

Usut tuntas.. #geram 😬

#kitten #cute #fluffy #anakIbu #dear kitty kitty #geyam tgk nk ggt telinga #geram sgt

Kalo liat dede rasya#geram geram

telinga mana, telinga? Eeee bubus. #geram. I want to just catch your tongue lah punya geeeeeram. Don't you just wanna mush that face !? 😍😧

Bener" Sial kurasa satu hari ini 🤒
#geram #sabar

#geram pulak tgok

Adam anak soleh! 😍😘❤️
#anakbuah #love #family #kualalumpur #baby #cute #geram

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags