#geram

45959 posts

TOP POSTS

Aden dgn mummy shetty nak cakap thanks πŸ™πŸ» buat kteorg geram.. hahaha kentang goreng pnye pasal je teruk kne kecam 🀣 #ramadan2017 #shembam #behappy #geram #beurself #throwπŸ”™ #smallfamily

Dak teraso jagoan lah limo bulan.. πŸ˜ƒπŸ˜†πŸ˜πŸ˜€πŸšΌπŸπŸ πŸ¬πŸŸπŸ‹πŸ™πŸ πŸŒπŸπŸ¦‚πŸŒΈ
.
.
.

#zainmalikahmad
#zainmalik
#bayilucu
#geram
#nengoknyo

Aku usha jer ko dari tadi snowbell.. #geram #datanggitan

OK I PROMISE LAST ONE! Here's me and 7 months old big baby, Complain! Yupp he is named Complain cos he complains a lot whenever he's being let out for toilet break/makan break/ playtime run etc. My favourite one out of the lot! ❀ #geram

Syed Emir 😎
@Regrann from @asyrafaley - Hmm apa la dalam kepala kau tu syed emir, lain mcm je kau pandang motor tu 😈 #geram #mehsandarpadaakuraya #tontonmy #sirioriginaltonton - #regrann

TARUNG GERAM
β€’
Mana dia itu si Rindu.
Remaja tanggung dibuat bingung,
babak belur angannya dilebur.
β€’
Kemari kau, Rindu! Jangan lari!
Beraninya sama yang sendiri.
β€’
Ini aku datang sendiri, temani! Ayo adu!
Kita lihat siapa dapat puk-puk pertama,
kisah milikku atau resah punyamu.
β€’
#RetakBerpola x #KanvasKosong
#puisi #tarung #geram
photo by @cahyagempita

Michelin !!! πŸ‘ΆπŸ» #baby #chubby #geram #nakgigit

Ryan nnti da besar jadi mcm Uncle Donna ya. πŸ˜‡ #cuteBaby #geram

MOST RECENT

ε‰ͺδΊ†ε€΄ε‘ε•¦β€¦β€¦πŸ‘§πŸ»πŸ‘§πŸ»πŸ‘§πŸ»πŸ’‡πŸ»πŸ’‡πŸ»πŸ’‡πŸ»
#evans89 #叢靓瑄 #alyssa #alyssayap #ε‰ͺ倴发 #ε‘†θŒ #geram #mybaby #mybabygirl

Aden dgn mummy shetty nak cakap thanks πŸ™πŸ» buat kteorg geram.. hahaha kentang goreng pnye pasal je teruk kne kecam 🀣 #ramadan2017 #shembam #behappy #geram #beurself #throwπŸ”™ #smallfamily

Ajiqq datang nak tengok kakak efaa meniaga ye sayang 😘 πŸ’• #apsalcomelsangat. #Geram. #sayatakcomel. πŸ˜…huhuhuhu.

Worst Thai laksa ever, the gravy is so thick until I don't dare to eat.. #geram #geli #curry #yucks #thaiexpress

abi @fha_eaz nenok ni.. berdekah anak dara nganu adek πŸ˜‚πŸ˜‚ #tidoberdiri #betubetulngantokni #taksedarkandiri

#Repost @debuaspal with @repostapp
・・・
Selamat menikah memet semoga bahagia atas bawah πŸ€—

#baboelovers #wedding #kawansebat #geram #jawatengah #kendal

Most Popular Instagram Hashtags