[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gengmatasepet

1372 posts

TOP POSTS

Katanya nak orang Selangor sebab takut gaduh bila tengok bola nanti..
.
.
#gengmatasepet #friendzone #friendzoneisreal #selamathariraya

Saiya suka ni filter😂😂😂 #gengmatasepet

Semalam punya cerita.
#abangpolis #gengmatasepet

👩‍👦Third day raya with my lovely ibu💞

#3rdsyawal
#gengmatasepet
#pinkyday

: satu-satunya adik perempuan sis yg selalu menyusahkan hidup sis. HAHAHAHA ! Selamat Hari Raya dari Kami 😍
#gengmatasepet #aidilfitri2017

Cousin suami kakyong. Ex Maritime officer. Berenti keje ikut suami g Saudi.
.
Mungkin ada yang kata rugi training teruk-teruk smpai hitam legam, bila dah kawin berenti ikut suami. Lepaskan gaji ribu2.
(Memang ada yang kata)
.
Tapi..Allah gantikan rezeki beliau dengan setiap bulan dapat mengerjakan umrah. Dapat selalu ziarah Rasulullah saw.
.
Last Ramadhan pun g buat umrah. InsyaAllah akan mengerjakan haji this year. MasyaAllah.
.
Rezeki kita bukan semata-mata wang ringgit, boleh juga datang dalam bentuk peluang, kelapangan dll.
.
Bukan kakyong kata yang masih keje tu rugi. Jangan salah faham. Cuma kakyong harap kita dapat ubah mentaliti kita.
.
Rezeki Allah swt datang dalam pelbagai bentuk. As long buat sesuatu demi Allah dan mencari keredhaanNya. InsyaAllah senang dunia akhirat. .

#cousinsuami
#gengmatasepet
#4rdraya
#rayaperak

Selamat hari raya maaf zahir & batin dari kami dua beradik kembar kadang seiras kadang tak hahaha👦👧🎆
#gengmatasepet #gengkurus #genggadoh2baik #shrmzdb #mrsfd

Kasi besar mata, baru rare!! #GengMataSepet

MOST RECENT

Saiya suka ni filter😂😂😂 #gengmatasepet

Senyum sampai terkeluar dimple.Sib baek tak nampak sangat.Raya ke-3
#syukurselalu
#photooftheday
#keluargadimple
#gengmatasepet
#instagram
#instagood
#like4like
#teamrayakelate
#malaysia

Cousin suami kakyong. Ex Maritime officer. Berenti keje ikut suami g Saudi.
.
Mungkin ada yang kata rugi training teruk-teruk smpai hitam legam, bila dah kawin berenti ikut suami. Lepaskan gaji ribu2.
(Memang ada yang kata)
.
Tapi..Allah gantikan rezeki beliau dengan setiap bulan dapat mengerjakan umrah. Dapat selalu ziarah Rasulullah saw.
.
Last Ramadhan pun g buat umrah. InsyaAllah akan mengerjakan haji this year. MasyaAllah.
.
Rezeki kita bukan semata-mata wang ringgit, boleh juga datang dalam bentuk peluang, kelapangan dll.
.
Bukan kakyong kata yang masih keje tu rugi. Jangan salah faham. Cuma kakyong harap kita dapat ubah mentaliti kita.
.
Rezeki Allah swt datang dalam pelbagai bentuk. As long buat sesuatu demi Allah dan mencari keredhaanNya. InsyaAllah senang dunia akhirat. .

#cousinsuami
#gengmatasepet
#4rdraya
#rayaperak

Day 4; A well-spent day for this raya twentyseventeen ✨. geng-ster yg surely will be missed a lot! 💞 #genganakanakdara #gengmasukair #gengmatasepet

Most Popular Instagram Hashtags