[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gengmakan

15113 posts

TOP POSTS

Kami bukan sapa2..
Kami hanya SAHABAT!
.
.
Dengar ceritaa belah kiri dan kanan kita ni dah gatal2 nak kawin huhu... πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
.
Ada jodoh jalan je.. kang melepas hahaha 🀣🀣
.
.
Semoga di permudah kan ☺️..
.
.
.
#gengpeserai #sahabat #kawan #peserai #peseraiclothing #johor #melaka #vsco #black #up #like #followforfollow #gengmakan #kenangankashah #tq

[8/15]: Dermatovenereology β˜‘οΈ
.
Bersama #gengmakan 4 minggu yang dari pagi baru tiba di puskesmas obrolannya "nanti siang makan mana?" 😘

Happy birthday Sammy. Cheers to an amazing best friend, bro, resourceful classmate, occasional lifesaver and a sister I wished I had. To many more adventures and God bless ❀️ #rinduSis #gengmakan #genghonda

"Bahagia tak selamanya ,sedih pun tak selamanya tapi lapar selamanya πŸ˜‚ kelas dah habis jom p makan... #gengmakan #laparsetiapmasa #gengcekodokkentang

Pipi berlawanΒ² nak p mana tuπŸ˜†
#colleagues
#gengmakan
#genggosip

Today's happiness with my lovely mommiesπŸ˜‰
#gengmakan #sdk2penabur

🍴🍴🍴
#gengmakan #throwbackjemampu #makanmakan

MOST RECENT

FORMULA KEKAL MUDAπŸ˜‰
.
Precious Serum Rejuvenate by Hicos membantu mengekalkan kelembapan kulit wajah sekaligus membuatkan wajah kelihatan muda berseri. .
Sangat mudah. Pastikan muka di cuci terlebih dahulu, kemudian dap dap kan serum. Bayangkan kesannya boleh dilihat seawal 2 kali penggunaan.😱
.
WA kakja https://wasap.my/60115048168
.
#Hicos_jengka
#agentwanted
#dropshipwanted

Mana ada gossip. Kitaorg bersosial je. Lepak pun dengan orang kita suka je πŸ’. Hehehe. @qeysyazara
#KitaSexytaryYangHot #GengSecretary #GengMakan #GengGossip #SetiausahaUpahan #TopRankPost #141217

Kami bukan sapa2..
Kami hanya SAHABAT!
.
.
Dengar ceritaa belah kiri dan kanan kita ni dah gatal2 nak kawin huhu... πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
.
Ada jodoh jalan je.. kang melepas hahaha 🀣🀣
.
.
Semoga di permudah kan ☺️..
.
.
.
#gengpeserai #sahabat #kawan #peserai #peseraiclothing #johor #melaka #vsco #black #up #like #followforfollow #gengmakan #kenangankashah #tq

Assalamualaikum
Hari ini Baby Ketam Rangup Abang akan berada di Pasar Malam Kg Raja Uda Port Klang(Port Garden). Mula jam 5pm-9pm(smpi habis)
Jom singah kalau nak rasa Rangup sangat KRUP KRAP KRUP KRAP bunyi dalam mulut. Tak rugi makan Baby Ketam semua boleh di makan.
Bertambah tambah sedap kalau dapat dip dip dengan thai sos.
Jangan lambat stok tak banyak ni.
RM5/cup
#babyketamrangupabang
#babyketam
#ketam
#babycrab
#gengmakan
#vitdailyco
#jjcm

nenok henpon!! nenok henpon! gi mkn nenok henpon! hahahaha 🀣🀣
#gengmakan
#lunch
#lapaq

Stress di tempat kerja? Panas hadap jem? Jom makan Cendol Pisang. Hilang semua masalah. 😍
.
Lokasi : Cendol Ngonar, Pasir Hor, Kota Bharu
.
#gengmakan #makanmedia #travelandeat #makan #eat #travel #igers #foodlover #foodporn #foodporn #instafood #foodhunter #akumakan #vitdaily #love #instadaily #instagood #picoftheday #photooftheday #ootd #sayajual #sayamakan #lunch #cendol #carokokre

Kalo ketemu ribut, kalo gak ketemu ribet !!!
.
RIBET, gak ada yg bantuin bawain barang2 gw, gak ada yg sabar motoin gw dari berbagai eagle, gak ada yg berbagi makanan dan belanjaan sm gw dan yg paling penting si, gak ada yg jajanin gw, meskipun jajanin yang ada tulisan "beli 2 gratis 1nya", gpp. Yang penting tetap judulnya dijajanin gratis 😜
.
Makasih ya kalian berdua yang kadang2 baek, perhatian tapi banyakan bawelnya kayak emak-emak dipasar condet πŸ˜‚πŸ˜‹
#morningcalm #visitseoul #southkorea #gengmakan #makanlagi #terusmakan #travelthroughtheworld #holiday #happiness #friendship #winterinseoul

JOM KENALI SERUM ANDA😍
.
Serum secara keseluruhannya adalah produk berasaskan air dan hampir tiada minyak. Ia juga boleh dikategorikan sebagai pelembap.😯
.
Serum mengandungi bahan aktif yang spesifik untuk merawat masalah kulit tertentu. Bayangkan saiz molekul serum yang amat kecil dan cepat meresap.😘
.
Paling best, serum sesuai untuk semua jenis kulit bergantung kepada keperluan kulit tersebut.πŸ˜ƒ
.
Precious Serum Rejuvenate by HICOS merupakan serum yang fokus kepada #antiaging dan #whiteningbooster. Terlajak best!πŸ’“
.
Jom WA kakja https://wasap.my/60115048168 untuk pertanyaan lanjut.πŸ˜‰
.
#hicos_jengka
#teamkakja
#agentdropshipwanted

Baby Ketam Rangup Abang hari ini beroperasi di Pasar Malam Sek 24 Shah Alam. Jom krup krap krup krap dalam mulut korang. Memang dah rasa sekali nak rasa 2kali.
Menu baru kene cuba KUPANG GORENG Lemak manis rasa dia.
#kupanggoreng
#babyketamrangupabang
#babyketam
#ketam
#babycrab
#malaysia
#makan
#gengmakan
#vitdaily
#rangup
#pasarmalam
#pasartani

Setitis dua kali sehari.
Dulu muda di setiap titisan.
Kini sapu sapu terus tegang.
.
Menarik bukan?
.
Nak dapatkan manfaat Precious Serum?
‡‡‡
☎Fast Response;
WhatsApp πŸ“² 01115048168
🌹www.wasap.my/601115048168
pm page πŸ‘‰ m.me/hicosmeticjengka
.
#HICOS
#teamkakja769
#dropshipagentwanted

Visit kak sapinah's home today ....very nice decoration 😍😍
#gengmakan
#gengjalan
#teamkewangan
#financedepartment
#visitofficemate
#lunchtime

Noodle Cincai by @ahmadlimblackpancake .

Mana jaguh tahan pedas boleh try. πŸ”₯

#gengplusmy #gengmakan

mlm nie dinner kat sushi king.
#genglepak #gengmakan #mines

lepas mkn smpt lg nak berposingπŸ˜…#gengmakan #genglepak #mines

Beautiful Christmas w/ gorgeous colleagues #gengmakan πŸŽ„
.
.
.
πŸ“· : @allanrich_ @iluma.co 😎

My smile or her smile?
@m1ae1ra83
#razra
#gengmakan
#smile
#senyum

Assalamualaikum Baby Ketam Rangup Abang krup krap krup krap kalau dapat makan. Kalau dah rasa sekali tak boleh berenti. Bertambah2 menyelerakan kalau dapat dip dip dengan homemade thai sos.
Hari ini Selasa kami beroperasi di Pasartani Sg Kapar Indah Klang.
#babyketamrangupabang
#ketamrangup
#ketam
#gengmakan
#foodporn
#malaysia
#makan
#sayajual
#pasarmalam
#pasartani

pibeday yang πŸ‘…nadabah, pibeday bu imah aka mama 😘 jaranglah lapar kalau sama dia, biasalah, kalau lapar, mengusut, dia masak πŸ˜‚hahahahahaha #happybirthday #turns60th #stillyoung #gengmakan

πŸ±πŸ˜‹ #gengmakan

MIss MY bUddY.... tHerE iS nO rEasOn tO lEaVe n FoRGeT A pReNd lIkE "mAnGkUk hAyUn"... sPeNd oNe wEeK wiTH u LiKe "lLallLalLalLa"....πŸ™ƒπŸ™ƒπŸ™ƒπŸ™ƒπŸ™ƒπŸ™ƒ.....pRoMise iT "tHis mY 1sT bUt nOt LasT tRiP".....
#gEnGgUstI
#gEnggAdOh
#gEnGmakAN
#gEnGreMpIt
#geNgsusAhsEnAnG

manok ajak tokπŸ˜‚
#santaiajaa #gengmakan

πŸŽ‰ Happy Birthday to our "budak nakal" @ah._.122!!... πŸŽ‰ May Allah shower you with His blessing on this wonderful 12th Dec 2017.. Love you to the moon & back!!.. ❀️😍😘😘😘 #tingkapcrew #gengmakan #gengspinning #gengkelaie #gengbelayar #gengbising #semuagenglah #budakkiut #budaknakal #sitapi #siuri πŸ˜πŸ˜‚

Today's happiness with my lovely mommiesπŸ˜‰
#gengmakan #sdk2penabur

Most Popular Instagram Hashtags