[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gengkomik

19870 posts

TOP POSTS

Nasi Lemak Burger Viral
#komik #komikmalaysia #gengkomik
#medibang #kazeokzo #nasilemak #burger
.
.
Saksikan versi animasi di YouTube!

Taik hidung betul lah.
.
#komiksendat
#komikmalaysia
#gengkomik
#lawak

#Repost @xxizzuegdrgn with @repostapp
・・・
Ini adalah REMAKE dari komik @nixonsiow
borrowing your idea man ✌✌ Admin buat remake komik ni dengan sentuhan Komik Sokmo sebab suka ideanya yang deep
And thanks to @sufiya_khadija for searching the right owner of this idea
#komiksokmo
#komikmalaysia
#gengkomik
#sekkomik
#sekrohok
#sekpayoh

Alolo..comel je budak dua ekor kat bawah tu 😍
....
Insya Allah Komik #DiaByYuu punya Opening akan di post pada malam ni.
....
#FunKomik bila nak ada opening pulak 😛
....
📷Cc @fardgaf ....
#GengKomik

Sindiran yang sesuai bagi mereka berhati busuk dan selalu saja bersangka buruk serta tak puas hati dengan orang lain.

#komikmalaysia #komik #kartunmalaysia #mememalaysia #gengkomik #komikstrip #malaysianart #komikm #komikpendek #KomikPatSegi #komikindo #komikinajah

#Repost @kazeo.kzo (@get_repost)
・・・
Interview.
#komik #komikmalaysia #gengkomik
#medibang #kazeokzo #interview #temuduga
.
Recommended page
@lawak_superstarz
@hiburan.malaysia
.
Nantikan ver animation di YouTube.
Subscribe Kazeo K-zo animation channel.

Pakai la helmet walaupun hari jumaat.. Jangan takut polis, takutlah azab saat malaikat menyabut nyawa tu.. Nasihat aku hari ni.. Huhuhu
-
-
- Tag:
#komik #gengkomik #comic #komikmurah #PemikiranRawak #lawak #kartun #lawakhambar #doodle #drawing #komiklawak #komikmalaysia #art #lawakbodoh #cartoon #komiktriggered #triggered

MOST RECENT

Giler gelap. Muka aku pun xnmpak.
*hey likelah banyak². Jangan lupa komen benda merepek ok. Hahahababaabababababababa
😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰
██████████████████
#igers #instafamous #viners #malaysiainstagrammers #sarawakian #Malaysian #malaysianhair #lfl #musiclover #paidreviewmurah #kindcomments #sabtu #november #komikmalaysia #gengkomik #doodlemalaysia #onxon #like4likesback #photography #topview #november #supersunday #jomfollow

.
Title : Takut Kucing
Animation maker : Flipaclip
Video Editor : Cyberlink PowerDirector Video Editor
.
Info :
Ketakutan pada kucing merupakan salah satu yang paling umum. Perasaan ketakutan yang luar biasa terhdap kucing ini dikenal dengan  Ailurophobia, yang berasal dari bahasa Yunani yang berarti ailouros yang berarti kucing dan phobos yang berarti ketakutan.

Ailurophobia bukanlah masalah yang ringan sebab orang yang memiliki phobia ini dapat berdampak dan mempengaruhi kehidupan sehari-harinya. Sebagian besar phobia muncul akibat pengalaman masa kecil yang sangat menakutkan yang pernah dialami seseorang dan pengalaman ini terpatri dalam pikirannya dan terbawa sampai memasuki usia dewasa. Sebagai contoh seorang anak yang pernah dicakar atau digigit kucing dapat saja berkembang manjadi trauma dan rasa ketakutan ini berkembang menjadi Ailurophobia. .
.
*Ailurophobia Nad tak adalah serius sangat sampai jumpa je kucing nak melompat bagai, haha.. 😅😅 Kalau kucing nak bergesel2 dekat kaki barulah Nad melompat dan kalau kucing tu sentuh Nad dengan kaki serta kuku dia sekali, memang menjerit meraung sekuat hati, melompat semua ada.. Haha.. .
.
Btw kalau gambar kucing yg comel2 Nad suka je tengok.. 😅😅, tpi Nad mmg tak akan SENTUH, sebab entahlaa.. tak tahu nak cakap macam mana.. .
.
* Abaikan ayat tunggang langgang dlam video tu, sbb Nad tak ada skrip pun. Main ckp je. 😁😁.
.
.
.
.
.
.
#flipaclip #flipaclipanimation #flipagram #animationmalaysia #animation2d #animasi #animasi2d #animasimalaysia #ceritanimasi #mystory #storytelling #sayabuatanimasi #kartun #kartunmalaysia #sayalukiskartun #ceritakartun #darjahsatu #sekolahrendah #kucing #takutkucing #komik #komikmalaysia #gengkomik #lawak #lawakmalaysia

Karakter utama! Mi Goreng!
#komikmalaysia #gengkomik

💭 Mimpi yang tak boleh blah.
#komikmalaysia #gengkomik #komikm

*slurp noises*
#komikmalaysia
#gengkomik

Tak dapat jumpa orang.Poster pun jadilah
.
.
Lek lek jangan marah😇
#komikmalaysia #gengkomik #komikm

(REPOST) . .
Mobile legend max level is 30 not 42 or 61 stupid😂😅 (accidentally deleted 1 hour ago😭) #komikmalaysia #gengkomik #comic #comic4panel

Malu siot. Tersalah lambai kt orang. Terperasan lebih pulak kita malam ni. Korang pown mesti prnh kena kan? Hehe 😜
#okbai #kartun #lukistangan #komikmalaysia #gengkomik #lawak #lawakhambar #lokalah - #regrann

#Repost @kazeo.kzo (@get_repost)
・・・
Interview.
#komik #komikmalaysia #gengkomik
#medibang #kazeokzo #interview #temuduga
.
Recommended page
@lawak_superstarz
@hiburan.malaysia
.
Nantikan ver animation di YouTube.
Subscribe Kazeo K-zo animation channel.

Idea klise: HAN

BACA CAPTION UNTUK PENERANGAN

Untuk pembaca baru boleh rujuk post lepas atau baca dari first page

Page 54

Okey Ben pun keluar baru nak berbual dengan han. Klise bak hang... Lagi satu apa yang Ben fikirkan nantikan

Hemm bila aku kata petang petanglah aku update tapi petang aku pukul 8 malam pun petang hahahahahaahahahahahaha

Next page: ?

HAN
🌸kisah klise sebelum ali Dan han bertemu 🌸genre:komedi, romantik, persahabatan

JANGAN REPOST, CETAK, SCREENSHOT DAN BUAT DUIT DENGAN KOMIK BERSIRI HAN INI. KALAU KORANG NAMPAK ADA ORANG BUAT BAGITAHU AKU. AKu TAHU ADA ORANG LANGGAR SYARAT INI AKU TAKKAN POST KISAH BERSIRI HAN INI LAGI SEHINGGA MEREKA PADAM. TOLONG YA MANA ACC REPOST KOMIK NAK REPOST KOMIK LAIN DIBENARKAN CUMA JANGAN REPOST KOMIK HAN.

Nak page seterusnya... Mari berkomen gais dengar pendapat korang

#han #komikklise #komikmalaysia #gengkomik #hanbynash

Terima kasih sudi membacanya

Jangan lupa turn on post notification supaya tak terlepas

#Repost @komikpatsegi
Sindiran yang sesuai bagi mereka berhati busuk dan selalu saja bersangka buruk serta tak puas hati dengan orang lain. #komikmalaysia #komik #kartunmalaysia #mememalaysia #gengkomik #komikstrip #malaysianart #komikm #komikpendek #KomikPatSegi #komikindo #komikinajah

Pabila orang lain kate math senang
#gengkomik
#komikmalaysia

Nasi Lemak Burger Viral
#komik #komikmalaysia #gengkomik
#medibang #kazeokzo #nasilemak #burger
.
.
Saksikan versi animasi di YouTube!

Most Popular Instagram Hashtags