[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gengbronis

3274 posts

TOP POSTS

Adakah jutaan rakyat Malaysia kebanggaan kita ni pernah merasai kenikmatan coklat yg menusuk kalbu😘. Ruginya kalau tak pernah rasa.
Nak tau coklat apa yang dimaksudkan. Ni dia kedah mai punya. Dah tersebar di media media dan majalah. Kini boleh dapatkan di Penang... Nak tau ketagih dia tu macam mana jom whatsapp no dibawah

#0174324058
#kerepekbronis
#ketagihgila
#CODareabayanlepas
#Gengbronis

#KerepekBronis panas2 baru sampai oii.. tadi pukul 4:30 pagi lagi @kakaneys & #BangMie redah hujan renyai2 g tunggu bas legend Transnasional ni.. Ada yg minat nak join kami jadi #GengBronis.? Seronok tau #SebarkanKetagihan #KerepekViral ni 😘😘

Tq puan yati..
Sekali amik banyak terus..
Penangan teh tarik flavor!!
Angla bila lgi?
Mai beli mai rasa

Cod : Shah Alam - Setia Alam - Bandar Klang - Area Bangsar -------------
#ketagihgila #gengbronis
#syjual #shahalam #selangor

.
Kerepek Bronis
Kerepek bronis
Kerepek bronis
Tag line"ketagih gila!!"
.
Innovasi dari kek bronis✔
Rasai coklat yg sebenar✔
.
Lets try it;
📲0123480399
Click www.wasap.my/+60123480399
Free cod KL selangor.
Rm15/bottle.
.
#Gengbronis
#kerepekbronismalaysia
#coverupshop
#kerepekviral

Kerepek Bronis
Ketagih gila!!!
.
✔Rasai coklat yg sebenar
✔product bumiputera
✔bersih dan halal
✔berat kasar 140g
.
Anda suka dan berminat??
Click www.wasap.my/+60123480399/nakorderkerepekbronis
FREE COD KL SELANGOR
.
@mr.kerepekbronis
@coverupresources
#gengbronis
#kerepekbronismalaysia
#bronis

saat susah kami akan bincang bersama untuk setiap masalah dalam syarikat . allamdulillah kami dapat selesai setiap masalah yang dihadapi .
#kerepekbronis
#akakbronis
#gengbronis

Macam tak percaya bila segelas TEH TARIK dapat dirasa dalam kepingan BRONIS ni.

Bila HQ umum nak buat perisa baru dengan hashtag #WeLoveMalaysia, kami sebagai #GengBronis dah tertanya tanya, KEGILAAN apa pulak kalini HQ nak buat.

BRONIS dengan tagline UNLIMITED CRAZINESS memang selalu akan mencipta kelainan yang cukup GILA.

Awak suka makan? BRONIS adalah jenama yang perlu awak follow rapat rapat. Sebab setiap product yang kami keluarkan, pasti akan membuatkan anda TERUJA! ❤

Anda nak join komuniti Geng BRONIS? Komuniti yang gila makan. Dan kami juga suka share dan jual apa kami makan.☺
Hubungi saya segera untuk menjana pendapatan bersama BRONIS😍. #BRONISTehTarik
#UnlimitedCraziness
#WeLoveMalaysia
#5000PackOnly

www.wasap.my/60129714064

.
Kerepek Bronis
Kerepek bronis
Kerepek bronis
Tag line"ketagih gila!!"
.
Innovasi dari kek bronis✔
Rasai coklat yg sebenar✔
.
Lets try it;
📲0123480399
Click www.wasap.my/+60123480399
Free cod KL selangor.
Rm15/bottle.
.
#Gengbronis
#kerepekbronismalaysia
#coverupshop
#kerepekviral

MOST RECENT

#Repost @yenazrin87 (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah,Laku teruk bai kat Brotherhood & Co..Hari ni restok lagi.
Sempat berborak dengan owner restoran. What lucky am I..orang sungai petani rupanya :) . haha
.
Jadi sapa nak kerepek bronis di area shah alam bole dapatkan di restoran Brotherhood & Co. Port makanan terbaik di Shah Alam.

#bronisoutlet #gengbronis #saudagarbronis
#coklatsedap #jjcm #agenwanted #consignment #vendor #sbu #alamavenue

#Repost @kerepekbronisbayanlepas (@get_repost)
・・・
Adakah jutaan rakyat Malaysia kebanggaan kita ni pernah merasai kenikmatan coklat yg menusuk kalbu😘. Ruginya kalau tak pernah rasa.
Nak tau coklat apa yang dimaksudkan. Ni dia kedah mai punya. Dah tersebar di media media dan majalah. Kini boleh dapatkan di Penang... Nak tau ketagih dia tu macam mana jom whatsapp no dibawah

#0174324058
#kerepekbronis
#ketagihgila
#CODareabayanlepas
#Gengbronis

#Repost @kerepekbronis_stokisputrajaya (@get_repost)
・・・
Pergh...sedap gila beb..KEREPEK BRONIS...kini mula menjadi sebutan di sini sana...ada perasan ada berangan... ada juga sampai gila bayang...😁 Korang pernah rasa tak?? Pergh tak tertahan beb...1 botol makan sorang-sorang siap sorok lagi...x puas makan beb....
macamana nak oder ni?? Ambik je phone tu wasap laju-laju www.wasap.my/601129187333

Yang berminat nak.tambah pendapatan pun boleh...roger je...kita kongsi-kongsi rezeki.

#GengBronis
#KerepekBronisPutrajaya
#BRONIS
#KerepekBronis
#KerepekBronisKetagihGila
#AgentWanted
#BazarPaknil
#TambahPendapatan
#ExtraIncome

‼️KEREPEK BRONIS KETAGIH GILA‼️ .
☑️ Sedap
☑️ Halal
☑️ Inovasi daripada kek brownies
☑️ Produk bumiputera

RM15 sahaja

COD
🚗 BBST
🚗 PUTRAJAYA
🚗 CHERAS
-bandar tun razak & bandar sri permaisuri

Postage seluruh Malaysia 💯
DM atau WHATSAPP sekarang !
📱0176305035

#kerepekbronis #GengBronis
#kerepekbronismalaysia #kerepekbronisofficial #kerepekbronisketagihgila #kerepekbronisbandarbarusalaktinggi #kerepekbronisputrajaya #kerepekbronischeras #kerepekbronissedap

Alhamdulillah,Laku teruk bai kat Brotherhood & Co..Hari ni restok lagi.
Sempat berborak dengan owner restoran. What lucky am I..orang sungai petani rupanya :) . haha
.
Jadi sapa nak kerepek bronis di area shah alam bole dapatkan di restoran Brotherhood & Co. Port makanan terbaik di Shah Alam.

#bronisoutlet #gengbronis #saudagarbronis
#coklatsedap #jjcm #agenwanted #consignment #vendor #sbu #alamavenue

Alhamdulillah,Laku teruk bai kat Brotherhood & Co..Hari ni restok lagi.
Sempat berborak dengan owner restoran. What lucky am I..orang sungai petani rupanya :) . haha
.
Jadi sapa nak kerepek bronis di area shah alam bole dapatkan di restoran Brotherhood & Co. Port makanan terbaik di Shah Alam.

#bronisoutlet #gengbronis #saudagarbronis
#coklatsedap #jjcm #agenwanted #consignment #vendor #sbu #alamavenue

Alhamdulillah,Laku teruk bai kat Brotherhood & Co..Hari ni restok lagi.
Sempat berborak dengan owner restoran. What lucky am I..orang sungai petani rupanya :) . haha
.
Jadi sapa nak kerepek bronis di area shah alam bole dapatkan di restoran Brotherhood & Co. Port makanan terbaik di Shah Alam.

#bronisoutlet #gengbronis #saudagarbronis
#coklatsedap #jjcm #agenwanted #consignment #vendor #sbu #alamavenue

Adakah jutaan rakyat Malaysia kebanggaan kita ni pernah merasai kenikmatan coklat yg menusuk kalbu😘. Ruginya kalau tak pernah rasa.
Nak tau coklat apa yang dimaksudkan. Ni dia kedah mai punya. Dah tersebar di media media dan majalah. Kini boleh dapatkan di Penang... Nak tau ketagih dia tu macam mana jom whatsapp no dibawah

#0174324058
#kerepekbronis
#ketagihgila
#CODareabayanlepas
#Gengbronis

#Repost @kerepekbronis_stokisputrajaya (@get_repost)
・・・
Pergh...sedap gila beb..KEREPEK BRONIS...kini mula menjadi sebutan di sini sana...ada perasan ada berangan... ada juga sampai gila bayang...😁 Korang pernah rasa tak?? Pergh tak tertahan beb...1 botol makan sorang-sorang siap sorok lagi...x puas makan beb....
macamana nak oder ni?? Ambik je phone tu wasap laju-laju www.wasap.my/601129187333

Yang berminat nak.tambah pendapatan pun boleh...roger je...kita kongsi-kongsi rezeki.

#GengBronis
#KerepekBronisPutrajaya
#BRONIS
#KerepekBronis
#KerepekBronisKetagihGila
#AgentWanted
#BazarPaknil
#TambahPendapatan
#ExtraIncome

#Repost @yenazrin87 (@get_repost)
・・・
SERTAI TEAM BRONIS SKRANG!!
√ TAWARAN REWARD BULANAN YANG MENARIK
√ FREE GIFT UNTUK AGEN BARU
√ SUPPORT DARI TEAM & HQ
√ COPYWRITING,GAMBAR PRODUK & TESTIMONI DISEDIAKAN

#agenwanted #lembahklang #shahalam #reward #coklatsedap #kerepekbronis #gengbronis #brownies #malaysia #agen

#Repost @kerepekbronis_stokisputrajaya (@get_repost)
・・・
Pergh...sedap gila beb..KEREPEK BRONIS...kini mula menjadi sebutan di sini sana...ada perasan ada berangan... ada juga sampai gila bayang...😁 Korang pernah rasa tak?? Pergh tak tertahan beb...1 botol makan sorang-sorang siap sorok lagi...x puas makan beb....
macamana nak oder ni?? Ambik je phone tu wasap laju-laju www.wasap.my/601129187333

Yang berminat nak.tambah pendapatan pun boleh...roger je...kita kongsi-kongsi rezeki.

#GengBronis
#KerepekBronisPutrajaya
#BRONIS
#KerepekBronis
#KerepekBronisKetagihGila
#AgentWanted
#BazarPaknil
#TambahPendapatan
#ExtraIncome

Dah nak habis tahun dah ni.
Apa plan awak untuk tambah pendapatan?
Saya tahu awak risau dengan keadaan ekonomi yang makin parah.

Saya jemput awak join GENG BRONIS.

BRONIS sentiasa hasilkan produk yang DEMAND TINGGI.

Kami sediakan copywritings, gambar dan training. Juga ada rewards lumayan🤑🤑 Klik www.wasap.my/601129187333/GengBronis okeh❤️ #GengBronis
#KerepekBronisKetagihGila
#SomethingtoSomeone❤️

Dah nak habis tahun dah ni.
Apa plan awak untuk tambah pendapatan?
Saya tahu awak risau dengan keadaan ekonomi yang makin parah.

Saya jemput awak join GENG BRONIS.

BRONIS sentiasa hasilkan produk yang DEMAND TINGGI.

Kami sediakan copywritings, gambar dan training. Juga ada rewards lumayan🤑🤑 Klik www.wasap.my/601129187333/GengBronis okeh❤️ #GengBronis
#KerepekBronisKetagihGila
#SomethingtoSomeone❤️

Dah nak habis tahun dah ni.
Apa plan awak untuk tambah pendapatan?
Saya tahu awak risau dengan keadaan ekonomi yang makin parah.

Saya jemput awak join GENG BRONIS.

BRONIS sentiasa hasilkan produk yang DEMAND TINGGI.

Kami sediakan copywritings, gambar dan training. Juga ada rewards lumayan🤑🤑 Klik www.wasap.my/601129187333/GengBronis okeh❤️ #GengBronis
#KerepekBronisKetagihGila
#SomethingtoSomeone❤️

SERTAI TEAM BRONIS SKRANG!!
√ TAWARAN REWARD BULANAN YANG MENARIK
√ FREE GIFT UNTUK AGEN BARU
√ SUPPORT DARI TEAM & HQ
√ COPYWRITING,GAMBAR PRODUK & TESTIMONI DISEDIAKAN

#agenwanted #lembahklang #shahalam #reward #coklatsedap #kerepekbronis #gengbronis #brownies #malaysia #agen

SERTAI TEAM BRONIS SKRANG!!
√ TAWARAN REWARD BULANAN YANG MENARIK
√ FREE GIFT UNTUK AGEN BARU
√ SUPPORT DARI TEAM & HQ
√ COPYWRITING,GAMBAR PRODUK & TESTIMONI DISEDIAKAN

#agenwanted #lembahklang #shahalam #reward #coklatsedap #kerepekbronis #gengbronis #brownies #malaysia #agen

SERTAI TEAM BRONIS SKRANG!!
√ TAWARAN REWARD BULANAN YANG MENARIK
√ FREE GIFT UNTUK AGEN BARU
√ SUPPORT DARI TEAM & HQ
√ COPYWRITING,GAMBAR PRODUK & TESTIMONI DISEDIAKAN

#agenwanted #lembahklang #shahalam #reward #coklatsedap #kerepekbronis #gengbronis #brownies #malaysia #agen

SERTAI TEAM BRONIS SKRANG!!
√ TAWARAN REWARD BULANAN YANG MENARIK
√ FREE GIFT UNTUK AGEN BARU
√ SUPPORT DARI TEAM & HQ
√ COPYWRITING,GAMBAR PRODUK & TESTIMONI DISEDIAKAN

#agenwanted #lembahklang #shahalam #reward #coklatsedap #kerepekbronis #gengbronis #brownies #malaysia #agen

Pagi guys! 😍. Semoga ceria di pagi yg indah ni 😁.
.
Kepada student UTM atau berdekatan dengan area Skudai, anda boleh dapatkan #KEREPEKBRONIS daripada agen baru kita ni Abg Mus nama dia 😉.
.
Utk COD bole deal dengan dia sebab dia student so maybe ada masa2 dia nak study ke buat assignment ke kn.
.
Apa2 bole la contact IG @muslihuddinrazali 📣📣📣😎 #GengBronis
#BronisWarrior
#teampiqapaan
#utm
#utmjb
#utmskudai
#utmskudaijohor
#skudai
#KetagihGila
#feskoutm

Pergh...sedap gila beb..KEREPEK BRONIS...kini mula menjadi sebutan di sini sana...ada perasan ada berangan... ada juga sampai gila bayang...😁 Korang pernah rasa tak?? Pergh tak tertahan beb...1 botol makan sorang-sorang siap sorok lagi...x puas makan beb....
macamana nak oder ni?? Ambik je phone tu wasap laju-laju www.wasap.my/601129187333

Yang berminat nak.tambah pendapatan pun boleh...roger je...kita kongsi-kongsi rezeki.

#GengBronis
#KerepekBronisPutrajaya
#BRONIS
#KerepekBronis
#KerepekBronisKetagihGila
#AgentWanted
#BazarPaknil
#TambahPendapatan
#ExtraIncome

Pergh...sedap gila beb..KEREPEK BRONIS...kini mula menjadi sebutan di sini sana...ada perasan ada berangan... ada juga sampai gila bayang...😁 Korang pernah rasa tak?? Pergh tak tertahan beb...1 botol makan sorang-sorang siap sorok lagi...x puas makan beb....
macamana nak oder ni?? Ambik je phone tu wasap laju-laju www.wasap.my/601129187333

Yang berminat nak.tambah pendapatan pun boleh...roger je...kita kongsi-kongsi rezeki.

#GengBronis
#KerepekBronisPutrajaya
#BRONIS
#KerepekBronis
#KerepekBronisKetagihGila
#AgentWanted
#BazarPaknil
#TambahPendapatan
#ExtraIncome

Pergh...sedap gila beb..KEREPEK BRONIS...kini mula menjadi sebutan di sini sana...ada perasan ada berangan... ada juga sampai gila bayang...😁 Korang pernah rasa tak?? Pergh tak tertahan beb...1 botol makan sorang-sorang siap sorok lagi...x puas makan beb....
macamana nak oder ni?? Ambik je phone tu wasap laju-laju www.wasap.my/601129187333

Yang berminat nak.tambah pendapatan pun boleh...roger je...kita kongsi-kongsi rezeki.

#GengBronis
#KerepekBronisPutrajaya
#BRONIS
#KerepekBronis
#KerepekBronisKetagihGila
#AgentWanted
#BazarPaknil
#TambahPendapatan
#ExtraIncome

Assalamualaikum 🤗. Virus #KetagihGila!! 😲.
Haa abang adik kakak dah penat makan kerepek yang sama saje setiap hari? Ingin cuba kerepek yg penuh rasa COKLAT yg di inovasikan drpd kek BROWNIES menjadi kepingan2 RANGUP?
Apa kata cuba dapatkan & rasai keenakkan #KerepekBronis !! 😍 Sekali ngap memang terus ketagih sampai licin balang tau. Kepada yg tergila2 kan rasa coklat, anda WAJIB cuba KEREPEK BRONIS CHOC ni.
🍘100% produk muslim
🍘Rangup dan senang dikunyah
🍘Snek inovasi dari kek BROWNIES
🍘Sesuai utk tonton tv/riadah/goodies bag utk majlis kahwin dan party bday dan lain2
🍘Berat 120g++
🍘Di pek dalam balang silinder yg mudah di bawa ke mana-mana.
Hanya RM17 sebalang!
Hanya RM17 sebalang!
Hanya RM17 sebalang!
.
.
IZATI-011-3750-7181(Whatsapp)
IZATI-011-3750-7181(Whatsapp)
IZATI-011-3750-7181(Whatsapp)
.
.
#KerepekBronisHipster
#KetagihGila
#BronisWarrior
#GengBronis
#kerepekviral
#kerepekbronismalaysia
#kerepekbronisjb
#kerepekbroniskuantan

OUTLET -------------- Ahamdulillah DARK COKLAT BRONIS da masuk outlet . Boleh dapat kan di Alamat :
Ansari Mart
Halal Mart
No.34, Jalan Novelis U1/86A, Seksyen U1, Laman Glenmarie.
Waktu Operasi
930am-630pm

Bersebelahan dengan Warung Ambo.
Jom dapatkan segera!!
Kunyah sekali pasti nk berkali kali

#gengbronis
#shahalam
#shahalamresident
#glenmarie
#syjual

OUTLET -------------- Ahamdulillah DARK COKLAT BRONIS da masuk outlet . Boleh dapat kan di Alamat :
Ansari Mart
Halal Mart
No.34, Jalan Novelis U1/86A, Seksyen U1, Laman Glenmarie.
Waktu Operasi
930am-630pm

Bersebelahan dengan Warung Ambo.
Jom dapatkan segera!!
Kunyah sekali pasti nk berkali kali

#gengbronis
#shahalam
#shahalamresident
#glenmarie
#syjual

#gengbronis SETIA ALAM
=======================
Welcoming my new gengBronis Nur Liyana Nadhirah from Setia Alam. Mula mula beli untuk makan pastu start minggu lepas until now da restok 40 balang. Great job :). Biar "Sikit sikit lama lama jadi bukit"
.
Pada orang Setia Alam bole dapat kan kerepek bronis dengan sis yana.
.
Yang lain kalau nak tambah duit poket tepi, student atau suri rumah yang nak cari side income bole hubungi saya di talian bawah:
www.wasap.my/60174891504/agenbronis
Bukan side income ja dapat reward bulanan pun ada tau..mai PM mai PM
.
#lejenhanjin
#teamyen
#setialamagen
#agenwanted
#coklatsedap

#gengbronis SETIA ALAM
=======================
Welcoming my new gengBronis Nur Liyana Nadhirah from Setia Alam. Mula mula beli untuk makan pastu start minggu lepas until now da restok 40 balang. Great job :). Biar "Sikit sikit lama lama jadi bukit"
.
Pada orang Setia Alam bole dapat kan kerepek bronis dengan sis yana.
.
Yang lain kalau nak tambah duit poket tepi, student atau suri rumah yang nak cari side income bole hubungi saya di talian bawah:
www.wasap.my/60174891504/agenbronis
Bukan side income ja dapat reward bulanan pun ada tau..mai PM mai PM
.
#lejenhanjin
#teamyen
#setialamagen
#agenwanted
#coklatsedap

#gengbronis SETIA ALAM
=======================
Welcoming my new gengBronis @nadhirahliyana Nur Liyana Nadhirah from Setia Alam. Mula mula beli untuk makan pastu start minggu lepas until now da restok 40 balang. Great job :). Biar "Sikit sikit lama lama jadi bukit"
.
Pada orang Setia Alam bole dapat kan kerepek bronis dengan sis yana.
.
Yang lain kalau nak tambah duit poket tepi, student atau suri rumah yang nak cari side income bole hubungi saya di talian bawah:
www.wasap.my/60174891504/agenbronis
Bukan side income ja dapat reward bulanan pun ada tau..mai PM mai PM
.
#lejenhanjin
#teamyen
#setialamagen
#agenwanted
#coklatsedap

Dah nak habis tahun dah ni.
Apa plan awak untuk tambah pendapatan?
Saya tahu awak risau dengan keadaan ekonomi yang makin parah.

Saya jemput awak join GENG BRONIS.

BRONIS sentiasa hasilkan produk yang DEMAND TINGGI.

Kami sediakan copywritings, gambar dan training.
Juga rewards yang LUMAYAN.🤑🤑 Whatsapp je okeh❤️ #GengBronis
#KerepekBronis
#KerepekBronisPutrajaya
#AgenWanted
#Fattzura #BazarPaknil
#PeminatCoklat
#IncomeTambahan

Dah nak habis tahun dah ni.
Apa plan awak untuk tambah pendapatan?
Saya tahu awak risau dengan keadaan ekonomi yang makin parah.

Saya jemput awak join GENG BRONIS.

BRONIS sentiasa hasilkan produk yang DEMAND TINGGI.

Kami sediakan copywritings, gambar dan training.
Juga rewards yang LUMAYAN.🤑🤑 Whatsapp je okeh❤️ #GengBronis
#KerepekBronis
#KerepekBronisPutrajaya
#AgenWanted
#Fattzura #BazarPaknil
#PeminatCoklat
#IncomeTambahan

Dah nak habis tahun dah ni.
Apa plan awak untuk tambah pendapatan?
Saya tahu awak risau dengan keadaan ekonomi yang makin parah.

Saya jemput awak join GENG BRONIS.

BRONIS sentiasa hasilkan produk yang DEMAND TINGGI.

Kami sediakan copywritings, gambar dan training.
Juga rewards yang LUMAYAN.🤑🤑 Whatsapp je okeh❤️ #GengBronis
#KerepekBronis
#KerepekBronisPutrajaya
#AgenWanted
#Fattzura #BazarPaknil
#PeminatCoklat
#IncomeTambahan

Cerita 12.12😊

Mesti ramai yang sibuk dengan sale lazada 12.12 kan. Tapi hari ni abang manis sibuk dengan call dari mem besar Hehehhe.
Sebab apa tau dia sibuk sebab Hari ni Abang Manis kena tolong ambik stock kat kilang BRONIS. Akak Gebu tak sempat siang hari sibuk kerja. Nasib baik ada husband yang manis ni.
Petang balik kerja baru sempat tengok stock. Alhamdulillah order tak putus putus masuk. 200 balang restock da settle booked with payment 160balang. Syukur Ya Allah.
Abang manis dah siap cod kat agen siang tadi.
Barang laku keras rugi kalau akak tak share kat hampa kan. Sama sama kita kongsi rezeki. Jom jadi orang yang terawal join Geng Bronis. Kami strategic Partner sudi berkongsi. Kami masih mencari agen yang bersunguh sunguh dan rajin.
Malam ni akak gebu dan abang manis kena over time. Sorting stock ke agen agen kesayangan. Ada yang newbie dan ada yang team yang kembali restok. Depa bole hampa pun bole what.
http://www.wasap.my/+60129714064/NakJoinTeamAkakGebu

#StrategicPartner
#GengBronis
#SeriusagenDiperlukan

Nak bagi free postage untuk yang order hari ni dan bayaran hari ni.. Mengikut T&C
#WONDERCHEESE
#rainbowcookies
#kerepekbronis
#GengBronis
#gengbronispiqapaan

#Repost @bettyskitchen_klangshahalam (@get_repost)
・・・
#KEREPEKBRONIS in the house!!! .

Petang ni COD di Seksyen 7 boleh dapatkan sekali Kerepek Bronis Viral di Malaysia ni ya 😘 .

Sedap sangat tau. Sis tak boleh stop dari makan! Rasa makan brownies tapi tekstur kerepek. Yang bestnya makan banyak tak rasa muak mcm makan brownies betul tu tau!!! .

So siapa yang nak rasa boleh whatsapp sis 025431393 ya. Or jumpa petang ni dekat Petronas Seksyen 7 berhampiran Jakel Shah Alam pukul 3 hingga 4 petang kami ada di sana ya 😎 .

#kerepekbronisketagihgila #kerepekbronisshahalam #kerepekbronisdenaialam #shahalam #denaialam #puncakalam #setiaalam #klang #brownies #biskutbrownies #gengbronis

Assalammualaikumdan selamat pagi semua.
.
Mulakan hari anda dengan Bismillah ☺.
.
Semoga mendapat keberkatan dari Nya
Amin.

#wondercheese
#piqacheese
#kerepekbronis
#broniswarrior
#GengBronis

Awak semua pernah dengar pasal Geng Bronis?
.
Dengar cerita power Geng diorang ni. Satu Malaysia dah ada Geng diorang ni. .
Apa hebatnya Geng Bronis ni?? Diorang hebat sebab tengah sebarkan ketagihan. .
Nak tau ketagihan apa? Ketagihan BRONIS lah!
.
BRONIS tu apa? BRONIS adalah jenama makanan yang tengah famous sekarang ni. Berebut rebut orang beli setiap produk yang BRONIS keluarkan.
.
Kenapa semua orang berebut??
.
Kerana setiap produk Makanan yang BRONIS keluarkan adalah yang pertama di Malaysia! Keunikan pada setiap produk BRONIS memang tiada tandingan. .
Dengar cerita BRONIS tengah meluaskan empayar. BRONIS jemput lebih ramai kuncu kuncu untuk jadi Geng dan buat duit dengan menyebarkan ketagihan ini bersama sama.
.
Amacam?Awak nak join? Presiden Geng Bronis sediakan gambar gambar yang cantik, dan copywritings untuk semua geng beliau. Training pun akan diberikan tau.
.
Nak join tak? Jom roger saya. Saya recruit sampai jadi! Pastu kita kira duit sama sama. Keching! bunyi duit bergelimpangan💃💃💃
.
.
IZATI-011-3750-7181(Whatsapp)
IZATI-011-3750-7181(Whatsapp)
IZATI-011-3750-7181(Whatsapp)
.
.
#KerepekBronisHipster
#KetagihGila
#GengBronis
#GengPower
#UnlimitedCraziness #BRONIS #kerepek #kudapan #kerepeksedap #makanansedap #ajaib #kerepektrending #trending #bazaronline #bazaarpaknil #pemborongkerepek #viral
#coverup #teamcoverup #coverupresources #coverupshop #rezekiglobal #sayajual #sayajualmurah #kerepekbronismalaysia

Jom Tambah SIDE INCOME Dengan Berniaga Kerepek BRONIS
.
KAMI ADALAH STRATEGI PARTNER (SP) BRONIS
.
Kami ingin membuka peluang untuk anda menyertai team KEREPEK BRONIS team PIQAPAAN .
Banyak Kelebihan menanti anda 😍😍😍😍 .
Dengan permulaan modal yang sangat rendah, dapat menjana pendapatan anda berganda-ganda😎😎😎
.
BERMINAT UNTUK JADI AGEN KAMI?
.
Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap..
.
http://www.wasap.my/60193771487 .
#sayajual #kerepek #kudapan #kerepeksedap
#kerepekbronis
#gengbronis
#broniswarrior
#agenwanted
#agendiperlukan
#brownies

Hi semua kami dah sampai petronas seksyen 7.

Harini ada #sambalgilabetty #sambalsewelbetty dan #kerepekbronis 🤗🤗 .

Semua stok baru tau. Panas from oven orang kata 😝 Bagi yg tak pernah rasa Kerepek Bronis tu yg first time nak rasa boleh datang ada tester sini. Mai mai serbu 😘 .

#sambalbetty #sambalgila #sambalsewel #kerepekbronis #gengbronis #shahalam #klang #setiaalam #denaialam

#KEREPEKBRONIS in the house!!! .

Petang ni COD di Seksyen 7 boleh dapatkan sekali Kerepek Bronis Viral di Malaysia ni ya 😘 .

Sedap sangat tau. Sis tak boleh stop dari makan! Rasa makan brownies tapi tekstur kerepek. Yang bestnya makan banyak tak rasa muak mcm makan brownies betul tu tau!!! .

So siapa yang nak rasa boleh whatsapp sis 025431393 ya. Or jumpa petang ni dekat Petronas Seksyen 7 berhampiran Jakel Shah Alam pukul 3 hingga 4 petang kami ada di sana ya 😎 .

#kerepekbronisketagihgila #kerepekbronisshahalam #kerepekbronisdenaialam #shahalam #denaialam #puncakalam #setiaalam #klang #brownies #biskutbrownies #gengbronis

Ok dah siap sort2 utk COD area Kluang...ramai yang terus amek COMBO PACK. Yela sebab jimat kan. Mestila orang nak grab sebelum kehabisan stok.
.
Lepas ni nak sort utk agen dan customer area Johor pulak. Fuhhh 💪💪💪.
.
Ada yang berminat dengan #KEREPEKBRONIS dan #WONDERCHEESE meh la wasap abg laju2 ye.
.
FREE COD AREA KLUANG 📣📣📣. nak tau harga COMBO PACK!!!??? Klik link wasap ni ⤵️. http://www.wasap.my/60138841023

#GengBronis
#AgenWanted
#BronisWarrior

Assalamualaikum dan selamat pagi 🙋‍♂️. Semua dah ada kat tempat kerja ke tu? Come on, ceria sikit. No monday blues ok 😉.
.
Abg cam biasa la rutin pagi2, pickup stok #KEREPEKBRONIS dan KEK LAYER TEH TARIK kat stesen bas Kluang. Balik ni terus nak pack2 kan order untuk agen2 dan customer yg dah order.
.
Hari ni nak round2 Johor lagi. Sambil COD, sambil jalan2 🕺😎. Yeahhh Sharifah Shafiqah Syed Ismail jgn jeles ye 😚.
.
Ok sebelum tu kita breakfast dulu. Jangan tak breakfast tau. Breakfast tu penting, kalau tak memang "layu" je la rasanya bagaikan bunga yang tak disiram 😆. #AbgKukis
#BRONIS
#BronisWarrior
#GengBronis

Jom Tambah SIDE INCOME Dengan Berniaga Kerepek BRONIS
.
KAMI ADALAH PEMBEKAL KEREPEK BRONIS
.
Kami ingin membuka peluang untuk anda menyertai team KEREPEK BRONIS team PIQAPAAN .
Banyak Kelebihan menanti anda 😍😍😍😍 .
Dengan permulaan modal yang sangat rendah, dapat menjana pendapatan anda berganda-ganda😎😎😎
.
BERMINAT UNTUK JADI AGEN KAMI?
.
Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap..
.
http://www.wasap.my/60193771487
.
#sayajual #kerepek #kudapan #kerepeksedap
#kerepekbronis
#gengbronis
#broniswarrior
#agenwanted
#agendiperlukan
#brownies

Jom Tambah SIDE INCOME Dengan Berniaga Kerepek BRONIS
.
KAMI ADALAH PEMBEKAL KEREPEK BRONIS
.
Kami ingin membuka peluang untuk anda menyertai team KEREPEK BRONIS team PIQAPAAN .
Banyak Kelebihan menanti anda 😍😍😍😍 .
Dengan permulaan modal yang sangat rendah, dapat menjana pendapatan anda berganda-ganda😎😎😎
.
BERMINAT UNTUK JADI AGEN KAMI?
.
Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap..
.
http://www.wasap.my/60193771487/SAYANAKJADIGENGBRONIS
.
#sayajual #kerepek #kudapan #kerepeksedap
#kerepekbronis
#gengbronis
#broniswarrior
#agenwanted
#agendiperlukan
#brownies

Alhamdulillah rezeki...
Alhamdulillah dapat bertemu plak dengan lejen staff LF logistik. Thank you papa lan beli bronis. Sekali sapu dark chocolate dan teh tarik. Mengidam da lama minggu ni baru dapat. .
P/s :Papa lan malu bergambar dapat anak papa pun jadila.. :)
.
---------------------------------
Ingin membeli produk bronis kami?
Nak jana pendapatan dengan team kami dengan tawaran reward bulanan yang menarik? Jom join hubungi saya di talian whatsup www.wasap.my/60174891504

#gengbronis
#testimonibronis
#agenwanted
#coklatsedap

Alhamdulillah rezeki...
Alhamdulillah dapat bertemu plak dengan lejen staff LF logistik. Thank you papa lan beli bronis. Sekali sapu dark chocolate dan teh tarik. Mengidam da lama minggu ni baru dapat. .
P/s :Papa lan malu bergambar dapat anak papa pun jadila.. :)
.
---------------------------------
Ingin membeli produk bronis kami?
Nak jana pendapatan dengan team kami dengan tawaran reward bulanan yang menarik? Jom join hubungi saya di talian whatsup www.wasap.my/60174891504

#gengbronis
#testimonibronis
#agenwanted
#coklatsedap
#selangor #shahalam
#reward

🍟 KEREPEK BRONIS, KETAGIH GILA!!🔥🔥🔥 Assalamualaikum🤗 dan salam sejahtera😉

ANDA BOSAN❓
🍟 Tak tau nak makan apa untuk kudap kudapan? 🤤
🍟 Tak tau nak kunyah apa masa tengok TV? 😱

Berita baik❗❗
Berita baik🝗❗❗🀊❗ Kami menyediakan Kerepek Bronis yang pasti puas hati anda 😍😍😍 Rangup, lazat dan tahan lama 😋
"Bosan-bosan, terus kunyah" 😊 👉Harga RM15

Dapatkan secara eaklusif di Vendor Butik Awatif Kuantan
Lokasi di Lorong Tun Ismail 5, depan Kuantan Plaza, 200m dari Mydin Kuantan 📲 Whatsapp NOW!

www.wasap.my/60148410787

#kerepekbronis #kerepek #bronis #gengbronis
#food #foodporn #makansedap #kuantanfood
#padubeb #akusuka #viral #trending #sayajual
#vendorwanted #supportmemberniaga

🍟 KEREPEK BRONIS, KETAGIH GILA!!🔥🔥🔥 Assalamualaikum🤗 dan salam sejahtera😉

ANDA BOSAN❓
🍟 Tak tau nak makan apa untuk kudap kudapan? 🤤
🍟 Tak tau nak kunyah apa masa tengok TV? 😱

Berita baik❗❗
Berita baik🝗❗❗🀊❗ Kami menyediakan Kerepek Bronis yang pasti puas hati anda 😍😍😍 Rangup, lazat dan tahan lama 😋
"Bosan-bosan, terus kunyah" 😊 👉Harga RM15

Dapatkan secara eaklusif di Vendor Butik Awatif Kuantan
Lokasi di Lorong Tun Ismail 5, depan Kuantan Plaza, 200m dari Mydin Kuantan 📲 Whatsapp NOW!

www.wasap.my/60148410787

#kerepekbronis #kerepek #bronis #gengbronis
#food #foodporn #makansedap #kuantanfood
#padubeb #akusuka #viral #trending #sayajual
#vendorwanted #supportmemberniaga

Saya berani claim,

KEREPEK BRONIS daripada kami adalah 1st in Malaysia.

Dan KEREPEK BRONIS TEH TARIK kami adalah 1st in the world.

Kenapa perlu claim siapa 1st? Ada apa pada nama?

Perlu bagi saya. Ini rekod.

Kalau tak, takdala orang berhempas pulas nak cipta nama pada Guinness Book World of Record kan?😉
.
Jom sertai kami
http://www.wasap.my/60193771487

#BRONIS
#gengbronis
#broniswarrior
#UnlimitedCraziness

Assalammualaikum semua... 😊
Ni nak bagitahu sikit, kita meniaga bronis ni bukan saje saje taw.. 😉😉😉
Kami ada aim dan target untuk setiap agen dan dropship.
.
Dan siapa yg capai target opkos akan dapat reward dari team #piqapaan
Suke kan bila usaha keras anda di hargai.
.😍😍😍
Team piqapaan nk buka ruang dan peluang untuk anda semua yang ingin menyertai team kami 💪
.
Caranya mudah sahaja, click link kat bawah ni dan kami akan ajar dari awal hingga akhir, selebihnya semua di tangan anda.
http://www.wasap.my/60193771487/sayanakjadiagenkerepekbronis .

#kerepekbronis
#broniswarrior
#gengbronis
#teampiqapaan

Jom Tambah SIDE INCOME Dengan Berniaga Kerepek BRONIS
.
KAMI ADALAH PEMBEKAL KEREPEK BRONIS
.
Kami ingin membuka peluang untuk anda menyertai team KEREPEK BRONIS team PIQAPAAN .
Banyak Kelebihan menanti anda 😍😍😍😍 .
Dengan permulaan modal yang sangat rendah, dapat menjana pendapatan anda berganda-ganda😎😎😎
.
BERMINAT UNTUK JADI AGEN KAMI?
.
Untuk order & pertanyaan boleh klik jer kat bawah ni...senang...terus direct ke wasap..
.
https://60193771487/SAYANAKJADIAGENKEREPEKBRONIS .
.
#sayajual #kerepek #kudapan #kerepeksedap
#kerepekbronis
#gengbronis
#broniswarrior
#agenwanted
#agendiperlukan
#brownies

Assalammualaikumdan selamat pagi semua.
.
Mulakan hari anda dengan Bismillah ☺.
.
Semoga mendapat keberkatan dari Nya
Amin.

#wondercheese
#piqacheese
#kerepekbronis
#broniswarrior
#gengbronis

Most Popular Instagram Hashtags