#gemukisawesome

MOST RECENT

.
.
INGINKAN DOORGIFT TAMPAK MENARIK?
.
ATAU KORANG ADA PRODUK TAPI TAKDE LABEL??
.
Jom tempah stiker dengan sis. FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG
.
FREE DESIGN DARI CATALOG!
.
Jom check it out design² latest!!!
.
FREE POSTAGE OIIIII..
.
RUGI X GRAB!
.

Klik link di bio plesss 🙏🙈
.
#wedding #weddingdoorgift #malayweddingguide
#stikerbajet #igersmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #stiker #stikermurah #inspirationalquotes #instafamous
#dianaross #stikerbajet #igersmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #stiker #stikermurah #likeforlikes #instafamous
#stikerkemasan #stikers #stikerkuihraya #biskutrayapremium #tunangan #majlis #aqiqahgift #musically #shinebabyshine #lens #likeforlikeback #lensmurah #gemukisawesome #promotionalproducts #likeforfollow

.
.
INGINKAN DOORGIFT TAMPAK MENARIK?
.
ATAU KORANG ADA PRODUK TAPI TAKDE LABEL??
.
Jom tempah stiker dengan sis. FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG
.
FREE DESIGN DARI CATALOG!
.
Jom check it out design² latest!!!
.
FREE POSTAGE OIIIII..
.
RUGI X GRAB!
.

Klik link di bio plesss 🙏🙈
.
#wedding #weddingdoorgift #malayweddingguide
#stikerbajet #igersmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #stiker #stikermurah #inspirationalquotes #instafamous
#dianaross #stikerbajet #igersmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #stiker #stikermurah #likeforlikes #instafamous
#stikerkemasan #stikers #stikerkuihraya #biskutrayapremium #tunangan #majlis #aqiqahgift #musically #shinebabyshine #lens #likeforlikeback #lensmurah #gemukisawesome #promotionalproducts #likeforfollow

Alhamdulilah dan terima kasih pada yg telah join program kami..
Boleh ambil 3 langkah ☝️ sebagai pemulaan langkah anda. Semuanya bermula dgn langkah pertama. Good job uolss.!!! Pada yang belom dan nak tau lebih lanjut.. boleh klik link ig @coachazlinda untuk detail program👆

coach lin (azlinda)
Online Weight Loss Coach
0136303376

#meletop #jubahbesar #loseweight #stronger #nakkurus #nealofa #nakfitness #plussize #tipskurus #eatclean #jk1m #gemukisawesome #gemuk #Herbalife #shaklee #pamoga #Dherbs #pilkurus #ubatkurus #langsing #naksihat

Mau tau cara menggemukkan badan secara alami.
Sudah makan banyak tapi Badan tetap kerempeng ga berisi.
@nutrifat_official Terlalu kurus jadi ga pede.
Selalu pake baju longgar buat nutupin body 'imut' kamu?ㅤ
ㅤㅤ
Sudah saatnya kamu tambah berat badan tuh.. Solusi Mudah Menggemukkan Badan dengan Cara yang Aman by @nutrifat_official

Keunggulan paket penggemuk Nutrifat by :
- Meningkatkan Nafsu Makan
- Membantu tubuh lebih berisi
- Memperbaiki metabolisme tubuh
- Penyerapan nutrisi lebih maksimal
- Meningkatkan fungsi enzim pencernaan
- Membuat makanan terserap sampai 99- Merangsang hormon pertumbuhan badan
- Tidak mebuat ketergantungan dan 100herbal alami
ㅤㅤ
Konsultasi dan pemesanan

WA: 081243008465
LINE :@vva0494e(pakai @ ya)

#gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #PenggemukBadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute #penggemukaman #Penggemukmantap #telkomsel #telkomsel

Mau tau cara menggemukkan badan secara alami.
Sudah makan banyak tapi Badan tetap kerempeng ga berisi.
@nutrifat_official Terlalu kurus jadi ga pede.
Selalu pake baju longgar buat nutupin body 'imut' kamu?ㅤ
ㅤㅤ
Sudah saatnya kamu tambah berat badan tuh.. Solusi Mudah Menggemukkan Badan dengan Cara yang Aman by @nutrifat_official

Keunggulan paket penggemuk Nutrifat by :
- Meningkatkan Nafsu Makan
- Membantu tubuh lebih berisi
- Memperbaiki metabolisme tubuh
- Penyerapan nutrisi lebih maksimal
- Meningkatkan fungsi enzim pencernaan
- Membuat makanan terserap sampai 99- Merangsang hormon pertumbuhan badan
- Tidak mebuat ketergantungan dan 100herbal alami
ㅤㅤ
Konsultasi dan pemesanan

WA: 081243008465
LINE :@vva0494e(pakai @ ya)

#gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #PenggemukBadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute #penggemukaman #Penggemukmantap #telkomsel #telkomsel

Mau tau cara menggemukkan badan secara alami.
Sudah makan banyak tapi Badan tetap kerempeng ga berisi.
@nutrifat_official Terlalu kurus jadi ga pede.
Selalu pake baju longgar buat nutupin body 'imut' kamu?ㅤ
ㅤㅤ
Sudah saatnya kamu tambah berat badan tuh.. Solusi Mudah Menggemukkan Badan dengan Cara yang Aman by @nutrifat_official

Keunggulan paket penggemuk Nutrifat by :
- Meningkatkan Nafsu Makan
- Membantu tubuh lebih berisi
- Memperbaiki metabolisme tubuh
- Penyerapan nutrisi lebih maksimal
- Meningkatkan fungsi enzim pencernaan
- Membuat makanan terserap sampai 99- Merangsang hormon pertumbuhan badan
- Tidak mebuat ketergantungan dan 100herbal alami
ㅤㅤ
Konsultasi dan pemesanan

WA: 081243008465
LINE :@vva0494e(pakai @ ya)

#gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #PenggemukBadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute #penggemukaman #Penggemukmantap #telkomsel #telkomsel

Hahahah sape cmni??🙋🏼‍♀️🙋🏽‍♂️😝
.
Irma pon gitewwww! Hahahah.
.
Kte sentiasa ada ruang utk “empty calorie” ni kan? 🤭😝
.
Okays, fyi, “empty calorie” ni ialah makanan yg mempunyai calorie yg tinggi tetapi nilai nutrisi yg sedikit. Haa faham kan ni betul2 ye.
.
Okay, beza dgn makanan biasa yg kte ambil time lunch tu. nasi ke ikan ke. Makanan ni mmg ade calorie tau. Tapi calorie ni dipanggil “nutrient dense food” dimana, makanan yg sihat ini, membekalkan nutrisi kepada badan kte.
.
Haaa yg mana dok byk ambil “empty calorie food” ni, inilah punca sebenar kenapa berat tu tak turun-turun. .
Cth : ‘I diet, I tak Makan nasi. But I nk makan cupcake je’
.
Haaa udohhhhh. Tak Makan nasi, Tp makan cupcake. Dah la tak kenyang langsung, Pastu tak puas. Haa walaupon makan 1 je cupcake, Tapi nilai calorie yg masuk dlm badan tu lebih tinggi daripada die ambil nasi dan ayam!
.
Boleh makan sekali sekala, tapi berpada-pada okays. Maybe boleh letak dlm cheat meal ke. Haaa gitewww. .
Klau nk Irma guide on calorie perday, menu ape yg boleh makan utk turun berat, boleh click link dekat bio okays. @_irmaismail_ or +60192787048.
.
.
#nakkuruscarisaya #kurusdengancepat #bajumuslimah #kirakalori #belajarkalori #kualalumpur #kelasmakeup #kek #arianiootd #doaselamat #kenduridoaselamat #senamankurus #senaman #senamanpagi #majalahnona #gemukisawesome #naelofarhijab #dakwahsentap #nakbebel #jomkurus #gegarvaganza2018 #tudungariani #zalora #bawalexclusive #fashionvalet #bokittamalaysia #bigstage2018 #meletop #wanitahariini #instaseleb

All-in-one program.
.
Anda tak perlu susah-payah buat apa2 pun. Just follow guideline daripada coach daripada A to Z lepas tu done. End of season terus dapat result yang amazing.
.
Pendaftaran season 40 untuk bulan Disember telah dibuka terhad pada 20 orang sahaja. Cepat habiskan tahun 2018 dengan wajah dan penampilan baru 💪🏼💪🏼
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (saya bekerja dan lost 12kg)
#sihatdankurus
#teamrafiqrazali .
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #dietsihat #plussize #bodygoals #jalanjalancarimakan #fatamorganacinta #ctdk #azamkurus2018 #jubahmurah #gemukisawesome #zalora #eathealthy #ariani #duckscarves #fazurafattah #instafamousmalaysia #cintatiadaganti #paskal

Assalamualaikum hai hai hai semua ✌

Tahniah 👏 Kak sharon berjaya turun berat 10kg dia jgk bersyukur selepas tuka cara pemakanan sihat dan ikut #FatLoseProgram . Sbb nak turun berat badan : selalu mempunyai masalah sering ke tandas dan masalah kesihatan mudah asma dan letih . Dari aunty to beauty lah... Siapa nak belum capai #misikecikkanperutdanpeha 👇👇👇👇
.
.
Guys follow my INSTAGRAM
@coachfifi_fitness
@coachfifi_fitness2
if u guys ada Q&A 😉 .
MORE DETAILS CLICK LINK BIO 📲 +60172021062 coachfifi
.
.
#viral #personalcoach #healthylifestyle #gemuk ke #kurus tips info #kesihatan fokus #otot #air #eatclean #gayahidupsihat #sedapgiler #klfoodie #malaysianfoodie #slimfit #kurussihat #cikreenencikngokngek #makan #tv3malaysia #majalahwanita #malayfood #majalahpengantin #dewiremaja #malayu #gemukisawesome #jjcm #masakanmelayu #youthpower #AllahmengikutsangkaanhambaNya

.
.
INGINKAN DOORGIFT TAMPAK MENARIK?
.
ATAU KORANG ADA PRODUK TAPI TAKDE LABEL??
.
Jom tempah stiker dengan sis. FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG
.
FREE DESIGN DARI CATALOG!
.
Jom check it out design² latest!!!
.
FREE POSTAGE OIIIII..
.
RUGI X GRAB!
.

Klik link di bio plesss 🙏🙈
.
#wedding #weddingdoorgift #malayweddingguide
#stikerbajet #igersmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #stiker #stikermurah #inspirationalquotes #instafamous
#dianaross #stikerbajet #igersmalaysia #doorgift #doorgiftmurah #stiker #stikermurah #likeforlikes #instafamous
#stikerkemasan #stikers #stikerkuihraya #biskutrayapremium #tunangan #majlis #aqiqahgift #musically #shinebabyshine #lens #likeforlikeback #lensmurah #gemukisawesome #promotionalproducts #likeforfollow

Nak makan banyak tapi tak nak terlebih kalori? Senang je sebenarnya, kita perlu tahu antara makanan yang rendah kalori dan tinggi kalori.
.
Sebagai contoh 100g ice cream boleh memberi 282 kalori tapi 880g strawberi pun memberi nilai kalori yang sama. Tapi yang membezakan yer adalah dari segi kuantiti makanan tersebut. Jangan ingatkan nak kurus perlu makan sikit tapi nak kurus hanya perlu makan makanan yg betul. .
Apa beza anda diet sendiri dengan diet bersama COACH?
.
.
❌ Tak ada bimbingan Coach
❌ Tak tahu makanan apa yg sesuai
❌ Tak serius sebab tak ada orang monitor progress
❌ Tak tahu senaman yg sesuai
❌ Tak ada MOTIVASI
❌ Diet ikut orang
❌ Kebarangkalian naik berat badan semula lebih tinggi.
.
Apa yang #slimfitfromhome offer utk anda?
.
.
✔ Meal plan 30 hari
✔ Group Coaching Online
✔ Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi
✔ Nutrisi Seimbang Peribadi
✔ Teknik LOCK BERAT BADAN
✔ Teknik Pecut Kurus
✔ Teknik Senaman Pecut Kurus
✔ Penghargaan Daripada Coach
.
Premium Coaching #slimfitfromhome bersama @coach_maxnana
.
Klik link di bhgn bio untuk mendaftar sesi 40 (Disember) Untuk perempuan boleh direct mesej Coach Nana.
.
#teammaxnana #workfromhome
Coach Max 0198669971
Coach Nana 0138270155
.
#diet #tv3 #juhkurusonline #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawesome #dietsihat #jomkurus #tipskurus #kurusbadan #nakkurus #menudiet #kuruscepat #motifviral #sinarfm #lelakikirimantuhan #atkinsdiet #bazaarpaknil #pilkurus #saizbesar #shawl #blousexxl #bajubesar #saratok #kuching

Okays, Joms kte tgk mana satu pilihan komeeee. 😊
.
.
Okay guys, hati-hati bila nk pilih gula2 tu Sbb gula2 ni Selalu org makan terus sekali byk baru puas kan? Klau tak teringat2 ade lebihan gula dlm peti ais! 🤭
.
Haaa ketahui lah bahawa, makan gula2 yg byk mmg tinggi calorie. Plus gula ni masuk badan mmg jadi gula la dlm badan. Bila berlebihan, jadi LEMAK! Sbb tu klau boleh kte elakkan gula2 okays.🤗
.
Plus, gula2 tak memberi kepuasan utk kte kenyang makan. Klau compare dekat gmbr belah kanan tu kan, haaa ice cream sbg dessert pon dpt, makanan yg nutrients high dense pon dpt! Kenyang dan puassss dpt makan ayam, nasi, sayur!
.
Bila kte buat pilihan yg bijak, kte boleh je kawal calorie intake kte. Make sure balance kan tau. .
Klau rasa nk makan gula, ambil la sebijik, bukan ambil seguni okays!😝
.
Asal dpt rasa dah settle. Ini, dh ambil 1, tambah lagi 1, tambah2 Sbb otak tu dok Teringat dok beli gula seguni. Simpan plak dlm fridge, haaa mmg teringat ke kan.
.
So choose wisely guys!🤗
.
.
#buanglemak #fashionvalet #pelajar #gegarvaganza2018 #gengtupperware #gengmakannasi #naelofarhijab #surirumah #cabarankurus30hari #buncit #nakkurus #nakdiet #diet #nakcantik #naksihat #bajubesar #lelakivsperempuan #tudungmurah #tudungbawal #nasigoreng #makan #gula #kualalumpur #singapore #gemukisawesome #galeriariani #nakbebel #bajumuslimah #wanitahariini

Apa perkara biasa yang anda lakukan lepas bangun tidur? 🤔
.
Bagi ibu2 suri rumah sepenuh masa, pagi adalah waktu yang sibuk untuk uruskan keperluan ahli keluarga. Manakala kaum bapa yang bekerja akan fokus pada menyiapkan diri untuk ke tempat kerja, sementara anak2 pula bersiap untuk ke sekolah. Akhirnya setiap orang hanya breakfast beberapa minit sebelum melangkah ke luar rumah. Mungkin ada juga yang tak sempat langsung untuk breakfast dek kesibukan seharian termasuk suri rumah yang menyediakan makanan untuk keluarga!
.
Ramai yang masih kurang peka bahawa breakfast adalah meal harian yang paling penting dan perlu dilakukan 30 minit selepas bangun tidur. Kenapa cepat sangat? 🙋🏻‍♀️ Sebab ketika itu badan kita berada dalam keadaan sifar hasil daripada proses asimilasi (badan akan reset pada waktu malam) dan sangat penting untuk kita bekalkan badan kita dengan keperluan nutrisi secukupnya. Selepas lebih 30 minit, biasanya kita dah sibuk buat kerja lain dan ketika tu badan dah berada dalam mood “kebuluran”. Bila anda ambik je breakfast selepas tu, makanan tu akan disimpan sebagai lemak. Anda juga akan mudah stress sebab badan terpaksa bekerja tanpa tenaga dan otak tidak dapat fokus.
.
So esok pagi make sure lepas bangun cepat2 breakfast dalam masa 30 minit 💪🏼💪🏼🔥🔥
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (saya bekerja dan lost 12kg)
#sihatdankurus
#teamrafiqrazali .
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #dietsihat #plussize #bodygoals #jalanjalancarimakan #fatamorganacinta #ctdk #azamkurus2018 #jubahmurah #gemukisawesome #zalora #eathealthy #ariani #duckscarves #fazurafattah #instafamousmalaysia

Rating lunch pon dah settle utk harini. Yeays!
.
Ahaaaaa plating yg awesomeee dh mcm masterchef semuanya. Sbb dlm program ade pertandingan MEAL OF THE DAY!
.
Diet2 pon boleh dpt hadiah 😍💃🏻
.
Alhamdulillah dorg Makan nasi goreng todayyy! Makan mcm ni pon mampu turun kan berat badan tauuu!
.
Haa yg penting, kena ade group support yg betul2 dalam journey dan matlamat yg sama.
.
Sepanjang November ni, Irma akan ajar mereka mengenai Portion makanan yg betul. Macronutrients yg diperlukan oleh badan utk turun ke ideal weight.
.
Alhamdulillah ramai seniors yg ckp ilmu yg diajar ni dpt dipakai sampai bila-bila. Amin ya Allah. Alhamdulillah MasyaAllah TabarokAllah!🤗
.
Apa kata Irma bantu yg lain pulak utk turun 5-10kg dlm bulan December ni?
.
Jom click link dekat bio @_irmaismail_ or +60192787048.
.
.
#buanglemak #fashionvalet #pelajar #gegarvaganza2018 #gengtupperware #gengmakannasi #naelofarhijab #surirumah #cabarankurus30hari #buncit #nakkurus #nakdiet #diet #nakcantik #naksihat #bajubesar #lelakivsperempuan #tudungmurah #tudungbawal #nasigoreng #makan #coachherbalife #kualalumpur #singapore #gemukisawesome #galeriariani #nakbebel #bajumuslimah #wanitahariini

MasyaAllah Tabarakallah memang hebat guys. Siapa kat sini ada cita2 nak pakai saiz lagi kecik daripada sekarang? 🙋🏻‍♀️ Haa boleh jadikan sis D sebagai inspirasi. Bukan je dah lose 20kg lepas join program, sekali dapat bonus tukar saiz jeans 👖 Memang hebat betullah. Okay jom baca sikit apa sis D share dan lepas tu anda decide nak tak ada experience yang sama macam sis D 🔥🔥
.
“Saja nak share, d dh boleh pakai jeans size 10. Dulu sebelum join program ni masih pakai size 20. 😂😂 dh lama tak beli jeans. Haritu nk beli, takut nk try. Takut kuciwa tak muat. 🤣 alhamdulillah... happy rasa.” - Nur Diana, 26 Tahun -
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (saya bekerja dan lost 12kg)
#sihatdankurus
#teamrafiqrazali .
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #dietsihat #plussize #bodygoals #jalanjalancarimakan #fatamorganacinta #ctdk #azamkurus2018 #jubahmurah #gemukisawesome #zalora #eathealthy #ariani #duckscarves #fazurafattah #instafamousmalaysia

Salah satu produk Best Seller FAT SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN!

Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk.

Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik.
Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ??
Jangan Mikir Lagi! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS!
Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK
konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya!
Info
Line@: @ojb0149p

#gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #PenggemukBadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute #penggemukaman #Penggemukmantap

3 SEBAB WANITA LEPAS BERSALIN SUSAH NAK DAPAT BERAT TIME ANAK DARA DULU.
.
Orang tua-tua kata time kita berpantang inshaAllah, memang berat badan kita akn turun. Sebabnya segala nutrient badan ibu akn diberikan kepada anak melalui susu ibu. .

Tapi kenapa ramai ibu2 lepas bersalin kat luar sana masih lagi tak dapat berat badan yang sama time sblm pregnant dulu? Makin besar je doc tengok. Malah makin bertambah besar bila dah melahirkan anak ke2,3dan seterusnya. 🤔
.
Apa yang salah eh kat sini? Nape berat still tak turun walhal fasa berpantang itu la fasa di mana metabolisma kita tinggi?
.
➡️makan banyak sebab selalu lapar selepas menyusu
➡️ takut nak diet, risau susu kering
➡️ kurang bersenam, risau rahim jatuh
.
Semasa fasa berpantang ini la ibu2 amat memerlukan nutrient yang tinggi utk cover keperluan ibu dan baby serta sangat mudah utk turun berat! Sebabnya metabolisma ibu bersalin akn makin meningkat, dan nutrient mudah diserap dalam badan. Tapi perlu ada ilmu disini, makanan yg dimasukkan dlm badan perlulah dalam portion yg betul serta kaya dgn micro dan macronutrient.
.
.
#youcanloseweightfromhome
#teamrafiqrazali
.
Coach Kamila 📲011-15461964
.
#sihatcantik #awetmuda
#kamilakarim85 #senamankurus #kecilkanpeha #tipskurus #weightlosshachallengeonline #hotfm #fatburner #trendterkini #jubahmoden #breastfeedingmom #kempiskanperut #tv9 #loseweight #healthylifestyle #fitmama #onlineshopping #gemukisawesome #jubahbesar #saizbesar #lazada #shop #shopee #lifestyle

D'Queen Super plussize corset set
Material: polyester/spandex
.
.
Corset(baju)
Size 4xl: Underbust 32"-44" Waist 28"-42" Length 22.5" .
.
.
5xl: Underbust 34"-46" Waist 30"-44" Length 22.5" .
.
.
6xl: Underbust 36"-48" Waist 32"-46" Length 23" .
.
.
7xl: Underbust 39"-53" Waist 35"-49" Length 23" .
.
.
8xl: Underbust 43"-60" Waist 39"-56" Length 24"
.
.
Girdle(seluar)
Size 4xl: Underbust 30"-37" Waist 29"-36" Hip 36"-43" Length (L) 16.5" .
.
.
5xl: Underbust 33"-40" Waist 32"-39" Hip 39"-46" Length (L) 17" .
.
.
6xl: Underbust 39"-51" Waist 38"-50" Hip 45"-57" Length (L) 17.5" .
.
.
7xl: Underbust 42"-62" Waist 41"-61" Hip 48"-68" Length (L) 18" .
.
.
8xl: Underbust 47"-69" Waist 47"-68" Hip 53"-75" Length (L) 18"
.
.
For size 4xl-6xl
Harga : rm110 (set) .
rm60 (corset) .
rm60 (girdle) .
.
.
.
.
For size 7xl & 8xl
Harga : rm120(set) .
rm65(corset) .
rm65 (girdle) .
.
.
Macam mana nak order ?? .
📱Whatsapp we olls dan screenshot item mana yang korang suka . Semua item we olls ready stock . .
.
Hari ni payment esok pos , esok payment lusa pos 🚚

Most Popular Instagram Hashtags