#gemuk

1287535 posts

TOP POSTS

Hanya ada 2 pilihan ๐Ÿ˜‰
.
. ๐Ÿšฉ๐Ÿ›‡โš  Segera whatsapp Coach utk segera program ๐Ÿ˜๐Ÿค— Klik LINK di bio ya say.. ๐Ÿ˜Š .
.
Coach Ruri
Whatsapp 082111150255

#lemak
#gendut
#gemuk
#buncit
#bakarlemak
#mpasi
#asieksklusif
#pejuangasi
#prenagen
#senamhamil
#morula
#fitmom
#likeforlike
#supermom
#ibuhamil
#kompakersbandung
#uploadkompakan
#cemilan
#sarapan
#pagi
#santai
#granola
#ngopi
#ngegym
#fitness
#pingindiet
#menudiet
#programdiet
#celfitindo

"Seberat apapun kamu,,yang paling berat itu cintanya kamu ke aku.." ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
โ€ข
โ€ข
#cinta#itu#tak#mengenal#betuk#tubuh#gemuk#kurus#klo#udah#cintayacinta#quote#memeinaja#instagram#likeformee#followme#selamatsiang#jngnlpabhgia

BIMIBAP HOMEMADE!
.
Penggemar makanan korea,kenyang dan hanya 400 kalori sahaja.
Pada masa yang sama dapat eat clean dan elak MSG serta bahan tambahan.
.
Penuh pinggan tapi kalori rendah berbanding di restoran 1100 kalori๐Ÿ˜Š

Cabaran Turun Berat Badan Intake Ogos 2017, personal dan group coaching bersama Online ELITE Team Transformasi KURUS 30 HARI OGOS.
.
๐ŸŒŸPENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
SLOT TERHAD
.
#youcanloseweightfunway
.
Coach Khalid 0172305309
.
#kurussebelumraya #jubahbesar #tudung #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #kurussihat #hijab #eatclean #eathealthy #dietseimbang #turun5kgsebulan #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #jamu #kurusdaripejabat #tipssihat #kebayaraya #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #kurusmudahdanselamat

Ramai yang terjadi pada orang yg berdiet di luar sana mereka kurang makan dan kurang air dan kurang protein, kurang zat dan kurang segala2nya semasa berdiet
.
Akibatnya;
๐Ÿ˜จ rasa lemah badan
๐Ÿ˜ณ nampak pucat dan lesu
๐Ÿ˜“mual , pening , nak pitam
๐Ÿ˜ฃ tahan lapar
๐Ÿค• nak sihat dan kurus , tapi nampak seperti orang sakit
.
#kurussihat #beratideal #teamkurussihat
coach ismail +60132505120
coach ayu +60122230485
#coachismailayu #coachismail #coachayu #tipskurus #jomkurus #tipsdiet #kurus #slim #diet #fitness #weightlossfast #sayanakkurus #azam2017 #coachkurus #turun5kgsebulan #dietcoach #gemuk #kuruscepat #cantik #hijab #shawl #jubahbesar #xxxl #saizbesar #seluarbesar

Geser------->>ใ…คใ…ค
ใ…คใ…ค
Kenali Penyebab Berat Badan Kamu Tidak Kunjung Bertambah
Konsultasikan kepada Ahlinya...!!! Mau Gemuk Jangan Asal...!!!
ใ…คใ…ค
Produk Yang Tepat disertai Cara Pakai yang tepat akan memberikan Hasil Yang Maksimal..!!!
ใ…คใ…ค
Selain Konsultasi Gratis, Kamu akan mendapatkan Special Diskon dari Admin kami...!!! ใ…คใ…ค
ใ…คใ…ค
Sudah banyak konsumen kami yang merasakan manfaat produknya loh Dear. ใ…คใ…ค
ใ…คใ…ค
Kamu mau jadi bukti selanjutnya???๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž ใ…ค

Follow us : ใ…คใ…ค

@tulangtinggi10 ใ…คใ…ค
@tulangtinggi10 ใ…คใ…ค
@tulangtinggi10

Lgsg invite admin kami untuk konsultasi GRATIS :

______________________________________
ใ…คใ…ค
๐Ÿ“ฃ Hub Admin di โœ†โœ‰โ˜
โœ” BBM : D42D1DB3
โœ” WA/LINE : 08172336605
โœ” CALL/SMS : 081311187891
ใ…คใ…ค
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ใ…คใ…ค
================================ใ…คใ…คใ…ค

#ngakak#gemuk#maugemuk#gemukinbadan#penggemukbadan#penggemukherbal#penggemukalami#penggemukampuh#halal#jakarta#surabaya#bandung#semarang#medan#padang#bali#lombok#papua#palembang#jambi#balikpapan#banjarmasin#makassar#manado#indonesia#malaysia#taiwan#hongkong

.
________________________________________________________
Sebagai pengingat buat ikhwah yang berbadan gemuk
ataupun berperut buncit ๐Ÿ–’
Semoga bisa jadi motivasi buat kita semua untuk merawat
tubuh kita ๐Ÿ–’
Karena perut buncit itu rentan membuat seseorang itu
malas dalam beribadah karena orang yg bertubuh gemuk
itu malas untuk bergerak๐Ÿ–’
________________________________________________________
.
.
Posted by @akhiteuku
.
.
#bismillah #akhiteuku #muslim #pemudahijrah #perutbuncit #gemuk #badanbesar #olahraga #kajiansunnnah #yufidtv #muslimah #fitnes #gendut

selalu bawa #aloemango utk membersihkan mentega dan tepung" di usus ๐Ÿ˜… huss huss

mak cik n pakcik bawang cakap
________

eleh gemuk/kurus pon kalau laki nak tinggal2 jugakk. yessss, memang tak boleh dinafikan... tapi apa salah cantikkan diri untuk suami.. bila suami dah lari baru nak meroyannn ... eh eh. kenape nak meroyan..??? cakap xdek halll. hahahahaha. LELAKI kot mmg sifat dia siluka tengok yang cantikk2. dia xnak ko blawo sebab dia risau kau dikebas orang. habis kau xnak risau ke die dikebas orang???? jngan terkena baru tergadah. elakkan. cantikkan diri luaran dan dalaman bia suami selalu ada depan mata. haaaaaaa x gittewww. jangan nanti kau dah cantikkk menggalak pulakkkk ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ tu baru luaran. kalau dalaman.. hahahahaha. xtau laa makcik nak cakap mcmmana... luaran tak cantik xpe. dalaman tu WAJIB!!!!! ________
jommm ceriakan hari suamimu dengan ladurrar. berminat wasap.my/60133323933

MOST RECENT

Birthday pun birthday la. Dh makan kenyang mula la pelaburan dtg. Hey, aku berak di jamban ๐Ÿšฝok. Bukan di lubang air shower ๐Ÿšฟ. Walaupun aku tak bayar tp aku kenal mana jamban mana lubang air โ˜๐Ÿผ#berak #jepun #memalukan #takmalu #gemuk #silameninggal

CMP
Produk chlorophyl mint powder (cmp) diekstrak dari daun mulberry (morus alba), memiliki kandungan klorofil yang tinggi, yaitu sekitar 5-10 kali dibanding daun alfalfa.
Keistimewaan - meningkatkan fungsi otak dan syaraf pusat
- mencegah penyakit degeneratif
- memperlambat proses penuaan (anti aging)
- meningkatkan sirkulasi darah
- meningkatkan imunitas tubuh
- membantu tubuh melakukas detoksifikasi logam berat (mercury, cadium, dll)
- menjaga keseimbangan rna, dna
- mempercepat penyembuhab luka keseimbangan
- mengurangi rasa sakit akibat radang
- melindungi sel tubuh dari kerusakan akibat radikal bebas
- meningkatkan pertumbuhan bakteri baik(probiotik)
- mengurangi lemak tubuh dan menurunkan kolesterol
- menormalkan gula darah ( baik u/ penderita diabetes maupun penderita hipoglicemia)
- menormalkan tekanan darah - menetralkan keasaman tubuh
- menyeimbangkan berat badan
- mampu menahan lapar 10-12 jam
Info bisnis & produk:
Devi Ns HWI
๐Ÿ’‹ Bbm : D14560EE
๐Ÿ’–Line : @ntn3704d pake @
๐Ÿ’•WA : 082297446980
๐Ÿ’ IG : @hwi_herbal12
๐Ÿ’žPath : Devi Ns
Order??? ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Fast respon ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://line.me/ti/p/%40ntn3704d
http://line.me/ti/p/%40ntn3704d

Www.klikhwi.com/viehoon_yewook

#hwi #reseller #promo #happyshopping #glucella #wmp #dtozym #cmp #frutablend #onlineshop #paketdiet #paketwhitening #pyhtocellserum #primeskinhandbody #freemember #murmer #olshop #obatherbal #jualanobat #obatdiet #kurus #langsing #putih #mulus #gendut #diet #gemuk #jualanonline #bisnisonline

Sebotol GORGEOUSLEEM ADVANCED โ„ข (30biji) boleh hilangkan 7-15KG within a 2 weeks onlyy๐Ÿ‘๐Ÿป
.
๐Ÿ˜• nak kurus sebelum raya ?
๐Ÿ˜ฃ tapi malas diet & exercise ?
.
๐ŸŒธGORGEOUSLEEM ADVANCED ๐ŸŒธ
๐Ÿ‘‰๐Ÿป100% SEMULAJADI
๐Ÿ‘‰๐Ÿป NO DIET NO EXERCISE
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Lost 7-15 kg 2minggu
How to order?

Whatsapp me 0135024574
.

Free POSTAGE ! FREE DETOX TEA + FREE GIFT !
.

#sayajualgorgeousleem #GorgeousleemAdvance #GorgeouSlim #gemuk #kurus #Gorgeousleem #gorgeousleemadvanced #stayfitstaygorgeous #diet #beratbadan

Sebotol GORGEOUSLEEM ADVANCED โ„ข (30biji) boleh hilangkan 7-15KG within a 2 weeks onlyy๐Ÿ‘๐Ÿป
.
๐Ÿ˜• nak kurus sebelum raya ?
๐Ÿ˜ฃ tapi malas diet & exercise ?
.
๐ŸŒธGORGEOUSLEEM ADVANCED ๐ŸŒธ
๐Ÿ‘‰๐Ÿป100% SEMULAJADI
๐Ÿ‘‰๐Ÿป NO DIET NO EXERCISE
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Lost 7-15 kg 2minggu
How to order?

Whatsapp me 0135024574
.

Free POSTAGE ! FREE DETOX TEA + FREE GIFT !
.

#sayajualgorgeousleem #GorgeousleemAdvance #GorgeouSlim #gemuk #kurus #Gorgeousleem #gorgeousleemadvanced #stayfitstaygorgeous #diet #beratbadan

Sebotol GORGEOUSLEEM ADVANCED โ„ข (30biji) boleh hilangkan 7-15KG within a 2 weeks onlyy๐Ÿ‘๐Ÿป
.
๐Ÿ˜• nak kurus sebelum raya ?
๐Ÿ˜ฃ tapi malas diet & exercise ?
.
๐ŸŒธGORGEOUSLEEM ADVANCED ๐ŸŒธ
๐Ÿ‘‰๐Ÿป100% SEMULAJADI
๐Ÿ‘‰๐Ÿป NO DIET NO EXERCISE
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Lost 7-15 kg 2minggu
How to order?

Whatsapp me 0135024574
.

Free POSTAGE ! FREE DETOX TEA + FREE GIFT !
.

#sayajualgorgeousleem #GorgeousleemAdvance #GorgeouSlim #gemuk #kurus #Gorgeousleem #gorgeousleemadvanced #stayfitstaygorgeous #diet #beratbadan

๐Ÿ˜„melihat caption ini jd ingat masa lalu,masa lalu yg pernah membawa saya k orang yg salah๐Ÿ˜†
#murahan#sok2an#gampangan#pendek#gemuk#

Masih berbau walaupun dah pakai perfume, dah pakai DEODORANT?

Kini sudah ada pengganti deodorant, malah lagi Best dari Perfume yang anda pakai sekarang tau.

Penghilang bau badan magik, revolusi penghilang bau badan terkini dari bahanยฒ semulajadi.

Hanya sembur & gosokยฒ. Bau badan hilang 24jam. InshaAllah

Tak melekit, 100% water-based, dan tahan tak berbau walaupun mandi peluh!

Boleh dipakai ke seluruh badan (kecuali muka, kepala & alat sulit) dan halal dibawa solat & ibadah haji/umrah

sebotol hanya rm35.90
Tapi sekarang kami nak bagi diskaun hanya rm26 sahaja!

Nak lagi jimat? Grab 10botol dengan rm190 sahaja, dan dapatkan 1 unit lagi secara PERCUMA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ Wassap sekarang 017-3564056
#CelebrityLass #penghilangbaubadan #lulusKKM #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #hilangbaukaki #tidakmelekit #igshopmalaysia #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #kualalumpur #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #yakin #igshop #sapotlokal #jualonline #pahang #selangor #temerloh #gemuk #agendiperlukan #celebritylasspahang

Promosi Merdeka

Sertai kami sebagai Agen Celebritylass dengan belian 10 botol sahaja pada harga rm190๐Ÿ˜

Dan dapatkan PERCUMA lagi 1 botol CL ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom jana pendapatan dengan produk terbukti berkesan & TERBAEKK

Whatsapp 017-3564056
#CelebrityLass #penghilangbaubadan #lulusKKM #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #hilangbaukaki #tidakmelekit #igshopmalaysia #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #kualalumpur #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #yakin #igshop #sapotlokal #jualonline #pahang #selangor #temerloh #gemuk #agendiperlukan #celebritylasspahang

Masa berpantang kadang bau badan jadi lain macam kan. Biasa lah, hormon pun tengah lain. Dah mandi pum bau badan tak selesa. InshaAllah dengan CL dapat bantu masalah ibuยฒ pantang
Alhamdulillah, feedback segar dari customer kami.

Korang ada yang bakal berpantang? Atau ada adik kakak yang tengah berpantang? Meh suggest CL untuk mereka :) Whatsapp 017-3564056
#CelebrityLass #penghilangbaubadan #lulusKKM #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #hilangbaukaki #tidakmelekit #igshopmalaysia #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #kualalumpur #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #yakin #igshop #sapotlokal #jualonline #pahang #selangor #temerloh #gemuk #agendiperlukan

Ya ALLAH ...
gemukkan lah "KAMBING" ini agar lebih
bermamfaat untuk orang banyak,,terutama untuk hari raya idul adha nanti!!
AMIN๐Ÿ™๐Ÿ™
.
Kasian liat kambing ini kurus banget!!
.
#doa #iduladha #qurban #kambing #gemuk #allahuakbar #allahswt #nabimuhammadsaw #alquran #hadist #islam #muslimah #muslim #ulama #belaulama #belaislam #aceh ======================
Followโ–ถ@aneuk_aceh31

Susah Menambah berat badan ?

Sudah makan banyak juga percuma? ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ˜Œ Bukan kamu aja kok yang ngalamin itu, sekarang aku mau kenalin @bodyslimming.official . METODE KHUSUS kita bisa nambah 2-3 kg dalam beberapa hari, sudah terbukti dan terpercaya ๐Ÿ‘

Bikin badan kamu lebih berisi dan menarik tentunya. ๐Ÿ˜Ž

Penasaran? Follow @bodyslimming.official
๐Ÿ’ฑ KONSULTASI GRATIS Hubungi Sekarang!
BBM: 5CBF259A
WA: 081375099937
LINE: Klik link di Bio

#obatgemuk #jualobatgemuk #penggemuk #penggemukbadan #obatgemukmurah #penggemukbadanmurah #trending #susugemuk #nutrisigemuk #gemuk #jualan #jualwhey #wheymurah #jualgainer #jualsusufitness #jualsusugym #susufitness #susugym #gainermurah #jakarta #grandindonesia

Susah Menambah berat badan ?

Sudah makan banyak juga percuma? ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ˜Œ Bukan kamu aja kok yang ngalamin itu, sekarang aku mau kenalin @bodyslimming.official . METODE KHUSUS kita bisa nambah 2-3 kg dalam beberapa hari, sudah terbukti dan terpercaya ๐Ÿ‘

Bikin badan kamu lebih berisi dan menarik tentunya. ๐Ÿ˜Ž

Penasaran? Follow @bodyslimming.official
๐Ÿ’ฑ KONSULTASI GRATIS Hubungi Sekarang!
BBM: 5CBF259A
WA: 081375099937
LINE: Klik link di Bio

#obatgemuk #jualobatgemuk #penggemuk #penggemukbadan #obatgemukmurah #penggemukbadanmurah #trending #susugemuk #nutrisigemuk #gemuk #jualan #jualwhey #wheymurah #jualgainer #jualsusufitness #jualsusugym #susufitness #susugym #gainermurah #jakarta #grandindonesia

Susah Menambah berat badan ?

Sudah makan banyak juga percuma? ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ˜Œ Bukan kamu aja kok yang ngalamin itu, sekarang aku mau kenalin @bodyslimming.official . METODE KHUSUS kita bisa nambah 2-3 kg dalam beberapa hari, sudah terbukti dan terpercaya ๐Ÿ‘

Bikin badan kamu lebih berisi dan menarik tentunya. ๐Ÿ˜Ž

Penasaran? Follow @bodyslimming.official
๐Ÿ’ฑ KONSULTASI GRATIS Hubungi Sekarang!
BBM: 5CBF259A
WA: 081375099937
LINE: Klik link di Bio

#obatgemuk #jualobatgemuk #penggemuk #penggemukbadan #obatgemukmurah #penggemukbadanmurah #trending #susugemuk #nutrisigemuk #gemuk #jualan #jualwhey #wheymurah #jualgainer #jualsusufitness #jualsusugym #susufitness #susugym #gainermurah #jakarta #grandindonesia

Kadang berantem kadang akur yaa kita, gasepaham. Bosen sih ketemu lu lagi lu lagi๐Ÿ˜’๐Ÿ˜ฎ
.
๐Ÿ‘ญ Yaa namanya juga sahabat, pasti kembali dalam keadaan apapun๐Ÿ’™uunch๐Ÿ˜
.
.
#oneheart #bedaibu #bedabapak #tapi #kitasama #saturasa #kisahklasik #bersama #sahabat #gendut #subur #lagi #akur #tangguh #jjs #bnr #belajar #gemuk #darikamu #ketawabareng #mylife #be #fresh #instafriends #instagood #instalikes #remember #only #becauseofhim #love

Most Popular Instagram Hashtags