[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gemagegarvaganza

55059 posts

TOP POSTS

"Bila tengok orang lebih sikit dari kita be like.."
.
Jom Tag kawan hampa!!! Jelous ja tau 😅
.
@hadi_fayyadh Penulis Best Seller 'SEMUSIM DI BARZAKH & KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA.. Dan buku terbaru yg bertajuk SEMUSIM DI MAHSYAR.. Haa.. Kami pun jual buku tu.. Berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004
.
W/
@alifteega
@irmanbahrudden
@dhirarzainal
X
@daihakim_
.
Ilmu Tambahan.
.
1) Jangan dengki dengan rezeki orang. Mungkin sahaja dia usaha, dan hasil titik peluh dia Allah kurniakan dia rezeki yang melimpah ruah. Mungkin sahaja dengan keberkatan sedeqah membuahkan hasil rezeki dari Allah. Kita tidak tahu yang pastinya masing2 ada rezeki yang Allah tetapkan. Sabar dan doa. Andai Allah bagi mungkin sahaja apa yang kita rasakan Allah patut beri pada kita sebenarnya tidak baik untuk kita dikhuatiri kita melupakan Allah.
.
2) bersangka baik dengan Manusia. Jangan sesekali membuat andaian bukan2 kerana stiap andaian yang salah boleh bawa kepada fitnah dan fitnah boleh membawa kepada neraka. Moga dijauhkan.
.
3) Jom kita jadi orang yang first class. Kejayaan orang jadikan teladan jangan menghina sebaliknya bertanya akan rahsianya. Kerana kejayaan tidak datang bergolek tetapi dengan usaha yang kuat dan berkat.
.
4) moga kita mendapat kejayaan di dunia dan juga akhirat
FOLLOW DAN LIKE @teega.my :
Ali Sado(@irmanbahrudden) / Alep(@alifteega) / Dhirar(@dhirarzainal)
.
In Sya Allah
✅ Usaha Kearah Kebaikan
✅ Sentiasa Istiqamah
✅ Tagkan Rakan Anda
.
#SharingIlmuBersamaTeega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #ma
nnequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm

"Bila tengok orang lebih sikit dari kita be like.."
.
Jom Tag kawan hampa!!! Jelous ja tau 😅
.
@hadi_fayyadh Penulis Best Seller 'SEMUSIM DI BARZAKH & KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA.. Dan buku terbaru yg bertajuk SEMUSIM DI MAHSYAR.. Haa.. Kami pun jual buku tu.. Berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004
.
W/
@alifteega
@irmanbahrudden
@dhirarzainal
X
@daihakim_
.
Ilmu Tambahan.
.
1) Jangan dengki dengan rezeki orang. Mungkin sahaja dia usaha, dan hasil titik peluh dia Allah kurniakan dia rezeki yang melimpah ruah. Mungkin sahaja dengan keberkatan sedeqah membuahkan hasil rezeki dari Allah. Kita tidak tahu yang pastinya masing2 ada rezeki yang Allah tetapkan. Sabar dan doa. Andai Allah bagi mungkin sahaja apa yang kita rasakan Allah patut beri pada kita sebenarnya tidak baik untuk kita dikhuatiri kita melupakan Allah.
.
2) bersangka baik dengan Manusia. Jangan sesekali membuat andaian bukan2 kerana stiap andaian yang salah boleh bawa kepada fitnah dan fitnah boleh membawa kepada neraka. Moga dijauhkan.
.
3) Jom kita jadi orang yang first class. Kejayaan orang jadikan teladan jangan menghina sebaliknya bertanya akan rahsianya. Kerana kejayaan tidak datang bergolek tetapi dengan usaha yang kuat dan berkat.
.
4) moga kita mendapat kejayaan di dunia dan juga akhirat
FOLLOW DAN LIKE @teega.my :
Ali Sado(@irmanbahrudden) / Alep(@alifteega) / Dhirar(@dhirarzainal)
.
In Sya Allah
✅ Usaha Kearah Kebaikan
✅ Sentiasa Istiqamah
✅ Tagkan Rakan Anda
.
#SharingIlmuBersamaTeega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #ma
nnequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm

Tetiba rasa nk throwback la.. time ni kan team ggv bagi baju untuk pakai masa final. Yg merah untuk perempuan yg biru untuk lelaki. Tapi bila sampai ke cidb tgk si @fikryibrahim pun pakai jugak kaler ni. Sampai skang sis keliru adakah sis yg salah atau mmg dak @fikryibrahim ni mmg over confiden pakai baju pompuan 😂😂😂😝😝👏🏻👏🏻 #gemagegarvaganza #sitinordiana #fikryibrahim

Repost by @teega.my - "Malas dah nak kawin! Penat kejar jodoh"
.
Jom Tag kawan korang yang dah tak mau kahwin. .
@hadi_fayyadh Penulis Best Seller 'SEMUSIM DI BARZAKH & KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA.. Dan buku terbaru yg bertajuk SEMUSIM DI MAHSYAR..
.
W/
@alifteega
@irmanbahrudden
@dhirarzainal
X
@daihakim_
.
Ilmu Tambahan.
.
1) kadang2 apa yang kita rasa baik untuk kita sebenarnya buruk. Dan kadang2 apa yang kita tak suka dan buruk bagi kita itulah yang paling baik buat kita. Kita tak tahu kan.
.
2) .sekiranya kita tahu kebaikan yang akan datang selepas kesusahan atau keburukan yang kita hadapi pastinya kita akan berdoa mohon agar Allah kekalkan kita dalam ujian itu. Kerana kebaikan yang bakal kita dapat di syurga sana tiada tandingannya
.
3) Jodoh ni akan datang bila mana kita bersedia tapi mati ni datang bila2 masa sahaja tanpa kita kita bersedia. Ingat tu.
.
4) Jangan terkejar sangat jodoh tu. sebab dia akan mai juga bila kita sedia. Ni umur 15 tahun dah papa mama. Come on kau tak bersedia lagi kot. Focus belajar. Focus kat mama papa kau yg jaga kau. Okay? Focus !!! .
FOLLOW DAN LIKE @teega.my :
Ali Sado(@irmanbahrudden) / Alep(@alifteega) / Dhirar(@dhirarzainal)
.
In Sya Allah
✅ Usaha Kearah Kebaikan
✅ Sentiasa Istiqamah
✅ Tagkan Rakan Anda
.
#SharingIlmuBersamaTeega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #ma
nnequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm

Hari ni teserempak dgn juara #gemagegarvaganza #unic ,zaman sekolah selalu nyanyi lagu diorg..diorg ni nyanyi sedap dan kelakor semuanya,dan bersama ngn otai SY dan aiman🤣😂 @najdiunic @bazliunic @fakhrulunic @unicofficials @salihyaccob @aiman_amia

Rindu pulak dengan family & team #GemaGegarVaganza semua.

"Bila tengok orang lebih sikit dari kita be like.."
.
Jom Tag kawan hampa!!! Jelous ja tau 😅
.
@hadi_fayyadh Penulis Best Seller 'SEMUSIM DI BARZAKH & KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA.. Dan buku terbaru yg bertajuk SEMUSIM DI MAHSYAR.. Haa.. Kami pun jual buku tu.. Berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004
.
W/
@alifteega
@irmanbahrudden
@dhirarzainal
X
@daihakim_
.
Ilmu Tambahan.
.
1) Jangan dengki dengan rezeki orang. Mungkin sahaja dia usaha, dan hasil titik peluh dia Allah kurniakan dia rezeki yang melimpah ruah. Mungkin sahaja dengan keberkatan sedeqah membuahkan hasil rezeki dari Allah. Kita tidak tahu yang pastinya masing2 ada rezeki yang Allah tetapkan. Sabar dan doa. Andai Allah bagi mungkin sahaja apa yang kita rasakan Allah patut beri pada kita sebenarnya tidak baik untuk kita dikhuatiri kita melupakan Allah.
.
2) bersangka baik dengan Manusia. Jangan sesekali membuat andaian bukan2 kerana stiap andaian yang salah boleh bawa kepada fitnah dan fitnah boleh membawa kepada neraka. Moga dijauhkan.
.
3) Jom kita jadi orang yang first class. Kejayaan orang jadikan teladan jangan menghina sebaliknya bertanya akan rahsianya. Kerana kejayaan tidak datang bergolek tetapi dengan usaha yang kuat dan berkat.
.
4) moga kita mendapat kejayaan di dunia dan juga akhirat.
.
FOLLOW DAN LIKE @teega.my :
Ali Sado(@irmanbahrudden) / Alep(@alifteega) / Dhirar(@dhirarzainal)
.
In Sya Allah
✅ Usaha Kearah Kebaikan
✅ Sentiasa Istiqamah
✅ Tagkan Rakan Anda
.
#SharingIlmuBersamaTeega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #ma
nnequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm

#ainulmardhiahggv2017 di YouTube tengah trending Alhamdulillah. Thank you semua support. Thank you @khaibahar94 support. Jom dengar n share single terbaru UNIC tahun ni. Link di bio. .
#ainulmardhiahggv2017 #gemagegarvaganza #unicradio

#gemagegarvaganza.Moment paling best. Every week 2 hari berturut dapat tgk Nana dpn mata..Rindu..rindu serindu rindunya...eh ternyanyi pulak 😅.
@sitinordiana #sitinordiana

MOST RECENT

Ha ramai yg tertanya-tanya Sweet Helena itu bawal ke shawl.🤔
So, kita tunjukkan mcm mana trick utk anda pakai koleksi Sweet Helena dari #naelofarhijab.😍
Lipat spt bentuk tiga segi (di bahagian Wool Chiffon) dan ikut shj bentuk tiga segi di bahagian Korean Chiffon.😍 Kalau tak sure lg, nnt kita belanja tutorial dlm masa terdekat ya!#sweethelenabyNH #helenabyNH #naelofarhijab
.
.
wassap 0129304189 / click url wassap di profile ig kami
.
.
#sayajual #bazarpaknil #sayajualnaelofarhijab #sayajualshawl #milkyhelenaBYNH #helenaBYNH #nhauthorizedstockist #yuslianaboutique #naelofarhijaboriginal #surihatimrpilot #loffattah #isterituanihsan #gegarvaganza #meletop #naelofarhijabshahalam #naelofarhijabklang #gmklangwholesalecity #aurainsta #igmashup #gemagegarvaganza #roketinstamethod #dia #raisha #tombiruo #redvelvetdrama

" Malas dah nak kawin! Penat kejar jodoh "
.
Jom Tag kawan korang yang dah tak mau kahwin. .
@hadi_fayyadh Penulis Best Seller 'SEMUSIM DI BARZAKH & KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA.. Dan buku terbaru yg bertajuk SEMUSIM DI MAHSYAR .
.

whatsapp ; 0123105673
.
W/
@alifteega
@irmanbahrudden
@dhirarzainal
X
@daihakim_
.
Ilmu Tambahan.
.
1) kadang2 apa yang kita rasa baik untuk kita sebenarnya buruk. Dan kadang2 apa yang kita tak suka dan buruk bagi kita itulah yang paling baik buat kita. Kita tak tahu kan.
.
2) .sekiranya kita tahu kebaikan yang akan datang selepas kesusahan atau keburukan yang kita hadapi pastinya kita akan berdoa mohon agar Allah kekalkan kita dalam ujian itu. Kerana kebaikan yang bakal kita dapat di syurga sana tiada tandingannya
.
3) Jodoh ni akan datang bila mana kita bersedia tapi mati ni datang bila2 masa sahaja tanpa kita kita bersedia. Ingat tu.
.
4) Jangan terkejar sangat jodoh tu. sebab dia akan mai juga bila kita sedia. Ni umur 15 tahun dah papa mama. Come on kau tak bersedia lagi kot. Focus belajar. Focus kat mama papa kau yg jaga kau. Okay? Focus !!! .
FOLLOW DAN LIKE @teega.my :
Ali Sado(@irmanbahrudden) / Alep(@alifteega) / Dhirar(@dhirarzainal)
.
In Sya Allah
✅ Usaha Kearah Kebaikan
✅ Sentiasa Istiqamah
✅ Tagkan Rakan Anda
.
#SharingIlmuBersamaTeega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #ma
nnequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm - #regrann

Chocoletto, coklat jar tak perlu rendam air panas. Ya Barii. .
.

Ya Allahu Ya Khaliq Ya Musowwir, Engkau yang Maha Mencipta dan Maha Kreatif memberikan ilham dan idea kepada kami untuk menyediakan coklat jar yang sedap dan lazat ini dengan izinMu, aturanMu Ya Barii. .
.
Allahu Ya Mujib Ya Salam. berikan kesihatan yang baik kepada mereka yang menikmati coklat jar ini. .
.
.
order whatsapp 016-980 3795
.
#AuraInsta #AuraInstaBatch12 #coklatjar #chocojar #hantaran #coklat #doorgift #bazarpaknil #shoppingonline #gemagegarvaganza

✔️More pic do follow @dayya.h
.
WITH FREE CASE!!
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
🔤Eye Muse: Zemma
💶RM38
💡RM67 for 2 pairs (#btcandy3 only)
📦Free postage (sm) / add RM5 (ss)
📆1 year (3 months recommended‼️)
📐14.5 mm
👓0-600 (50 steps)
🎨Brown
📱WA: 017-4700916
🆔WC: edaya_hashim
•••
#dropshipmalaysia #makeuptutorial #muamalaysia #naelofarhijab #hijabtutorial #instanthijab #gegarvaganza #gemagegarvaganza #contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #contactlensmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #afmegastar #onlineshopmalaysia #dayyah #lensmurah #lensmalaysia #eyemuselens #eyemusecontactlens #zemmalens #bt50steps #btzemmalens #btnaturalsize #bteyemuselens #btcandy3

✔️More pic do follow @lollypins
.
🌸3 brooches only RM55‼️
🎉PROMO BUY 2 + 1 FREE (FREE POST)!
••••••••••••••••
✔RM55 sm / RM60 ss
✔Choose any 2 brooches & get 1 free ✔Save rm27! (normal price rm82)
✔Free brooch cannot choose & randomly given
📲To order plz whatsapp: 0174700916
••••••••••••••••
#makeuptutorial #muamalaysia #contactlensmurah #koreanbrooch #koreanbroochmalaysia #kerongsang #kerongsangmurah #kerongsangmalaysia #koreanbroochmurah #broochkorea #broochkoreamalaysia #broochkoreamurah #kerongsangkorea #kerongsangkoreamalaysia #instantshawl #instantshawlmalaysia #instantshawlmurah #hadiah #hadiahmurah #hadiahmalaysia #giftmalaysia #specialgiftmalaysia #naelofarhijab #hijabtutorial #instanthijab #gegarvaganza #gemagegarvaganza#lollypinsbrooch #lpidolips

Coming soon

Collection : Sweet Helena - Swarovski
Type : Shawl
Price : RM 89 (SM)
RM 91 (Sabah & Sarawak)
SGD / BND 45
Based : Shawl
Material : Wool Chiffon with Korean Chiffon
Detailing : Swarovski Xillion Rose and Xirius
.
.
wassap 0129304189 / click url wassap di profile ig kami
.
.
#sayajual #bazarpaknil #sayajualnaelofarhijab #sayajualshawl #milkyhelenaBYNH #helenaBYNH #nhauthorizedstockist #yuslianaboutique #naelofarhijaboriginal #surihatimrpilot #loffattah #isterituanihsan #gegarvaganza #meletop #naelofarhijabshahalam #naelofarhijabklang #gmklangwholesalecity #aurainsta #igmashup #gemagegarvaganza #roketinstamethod #dia #raisha #tombiruo #redvelvetdrama

✔️More pic do follow @dayya.h
.
All EYE MUSE lens come together with free cute casing set (while stocks last). Grab faster before these cute casing out of stock!!
.
To buy just click this 👉🏻 #bteyemuselens
•••
#dropshipmalaysia #makeuptutorial #muamalaysia #naelofarhijab #hijabtutorial #instanthijab #gegarvaganza #gemagegarvaganza #contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #contactlensmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #afmegastar #onlineshopmalaysia #dayyah #lensmurah #lensmalaysia

✔️More pic do follow @dayya.h
.
My Doll❤️ Thank you my customer for your lovely feedback!💐 #dayyahfeedback
.
WITH FREE CUTE ANIMAL CASE!!
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
🔤I.Fairy: Jetaime Highlight
💶RM42
💡RM75 for 2 pairs (#btifairy1 only)
📦Free postage (sm) / add RM5 (ss)
📆1 year (3 months recommended‼️)
📐16.2 mm
👓0-600 (50 steps)
🎨Silver Grey, Brown
📱WA: 017-4700916
🆔WC: edaya_hashim
•••
#dropshipmalaysia #makeuptutorial #muamalaysia #naelofarhijab #hijabtutorial #instanthijab #gegarvaganza #gemagegarvaganza #dropshipmalaysia #contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #contactlensmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #onlineshopmalaysia #dayyah #lensmurah #lensmalaysia #jetaimelens #btjetaimelens #ifairy #ifairycontactlens #btextrasize #bt50steps #btifairy1

Most Popular Instagram Hashtags