[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gemagegarvaganza

52119 posts

TOP POSTS

.
.
Ohhhh...inilah wajah yg menjadi viral semalam .
Apa apa pun @najdiunic Hati hatilah supaya tak tersilap peluk lagi..😂😂😂😂✌✌✌✌✌
.
#gemagegarvaganza
#roadtoggv2018
#ggvunic
#ggvraya

Korang raya mana tahun ni? 🤔🤔🤔
.
Smart tak? Boleh dapat 3000 LIKE ? 🙏🙏🙏
.
NAK SAMPUL RAYA PERCUMA? FOLLOW LAJU2 AKAUN BRO NI UNTUK DETAIL. SIAPA CEPAT DIA DAPAT! >> @a1zudd1n 😊👍👍.
.
#teamusop #teamhazama #mentormilenia #mentortv3 #mentormillenia2017 #usopmentor #teamakim #teamblack #teamtomok #gambitsaifullah #terlajaklaris #quputeh #sayajual #nakbebel #elvina #shhiloveyou #gemagegarvaganza #mentormilenia #mentormilenia2017 #jdt #jdtfamily #ctdk #jepsepahtu #sariyanti #jepsari #sarijep
#hazama #akim #black #tomok

Saja nak share apa berlaku blakang pentas sblm turn unic. Unic turn ke 6 last sekali bg round pertama. Unic paling yg pertama kena bsiap kol 6 ptg nk kena pakai sebahagian costume sbb susah nk pasang then makan dan solat barulah makeup dan pakai complete. Sblm persembahan, kami semua solat mgrb berjemaah dan berdoa ramai2 mohon keberkatan dan kejayaan segala usaha. Kami hanya simpan tenaga duduk menenangkan gemuruh. Najdi mengulang utk ingt lagu rap sampi lumat. Fakhrul plak selalu remind sesama sindiri step pgerakan dan punchline. Sy pulak btafakur hahah. Risau beb.. Tetiba nama unic dipanggil utk standny! Kami puk bdoa dan bermaafan sblm persembahan.. @unicofficials
#gemagegarvaganza #ggv #ggvunic #ainulmardiah #cabaranainulmardhiah

"Bila nak pergi beraya rumah orang, be like" 😂 Tag rumah kawan korang yang tiap tahun wajib korang pergi.
.
Dah nak dekat raya ni, apa persediaan korang. Kuih raya dh beli? Baju raya ? Hehe
.
W/
@alifteega
@irmanbahrudden
@dhirarzainal
X
@anwarafiq_ (Host Jejak Rasul Assalam 15/16)
.
Ilmu Tambahan :
.
1. Ziarah ni amalan sunnah, ziarah lah mana2 rumah pun jgn memilih rumah. Tak kisah lah dia masak sedap ke tak ke, duit raya banyak ke sikit ke yang penting Silaturahim tu. Bila kita jaga silaturrahim, dia akan jaga kita di akhirat. Ziarah kerana kita nak jaga hubungan kita

2. Dalam satu hadith, Pernah ada seseorang pergi mengunjungi saudaranya di kawasan lain. Lalu Allah mengutus Malaikat kepadanya. Malaikat tersebut bertanya: “engkau mau kemana?”. Ia menjawab: “aku ingin mengunjungi saudaraku di kawasan ini”. Malaikat bertanya: “apakah ada suatu keuntungan yang ingin engkau dapatkan darinya?”. Orang tadi mengatakan: “tidak ada, kecuali kerana aku mencintainya kerana Allah ‘Azza wa Jalla”. Maka malaikat mengatakan: “sesungguhnya aku diutus oleh Allah kepadamu untuk mengabarkan bahawa Allah mencintaimu sebagaimana engkau mencintai saudaramu kerana-Nya“ (HR Muslim no.2567)
.
3.Time ni lah peluang nk rapatkan lagi silaturahim. Nak dapatkan kasih sayang Allah tu, Yg mana jarang jumpa, cuba jumpa time raya ni. Jangan gaduh2 ok?
.
Akhir sekali Do not lose faith in Allah❗
.
FOLLOW DAN LIKE @teega.my :
Ali(@irmanbahrudden) / Alep(@alifteega) / Dhirar(@dhirarzainal)
.
In Sya Allah
✅ Usaha Kearah Kebaikan
✅ Sentiasa Istiqamah
✅ Tagkan Rakan Anda
.
#SharingIlmuBersamaTeega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #mannequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm #nasyidmalaysia #aimantino #test #ujianallah

Selamat Hari Raya Aidil Fitri

#ggvsaujana
#gemagegarvaganza

Ainul Mardiah latihan version. Setiap hari isnin semua peserta ggv akan ke studio latihan di pj. Ada 2 perkara akan kami buat d sni. .
1-cnfmkan key dgn music director spy dpt key yg sesuai dgn unic xterlalu tinggi atau rendah. Selesa. Klu ada pape pmntaan utk ubah arrangement muzik masanila kena explain. .
2- unic kena explain storyboard pd pihak production apa bentuk persembahan unic. Nak baju apa props apa gimik apa dll. .
#Gemagegarvaganza #ggv #ggvunic #cabaranainulmardhiah #gemagegarvaganza @unicofficials #repost @bazliunic

@arilpilus #ViralRadio nak join @unicofficials, nak gantikan @azlanalbukhary? Hahahaa! Harap-harap @bazliunic dan team mates lain tak pertimbangkanlah ok? Nanti @zahidbaharudin pulak nak join sekali! #rakushares #GemaGegarVaganza - haihhh semua nak join UNIC ni? Dengarkan Viral Radio di app atau web play.raku.my dan ulangan final GGV di play.raku.my/gemagv
_
📷 Aril Shuffler

Kaka faz terkujat dapat bertukar jadi Cinderella......haaaaaaaaaaa
.
#heroseorangcinderella
#fattzura
#gemagegarvaganza

MOST RECENT

"Bila raya rumah ustaz be like.." hahahah😂
.
Dah pergi ke beraya rumah Ustaz? Kalau belum tag kawan korang. Ajak pergi sekali.
.
W/
@alifteega
@irmanbahrudden X @pencetusummah_amin
@dhirarzainal
.
1) Ziarah itu adalah amalan sunnah Rasulullah s.a.w. niat kerana Allah. Niat untuk eratkan silaturrahim. Suapaya kita diberi ganjaran bukan sahaja di duni tapi juga diakhirat
.
2) Mana yang dah lama tak ziarah ust tok guru korang. Pergilah ziarah. Melawat mereka tunjuk pada mereka kita masih ingat pada guru2 kita.
.
3) Dalam satu hadith, Pernah ada seseorang pergi mengunjungi saudaranya di kawasan lain. Lalu Allah mengutus Malaikat kepadanya. Malaikat tersebut bertanya: “engkau mau kemana?”. Ia menjawab: “aku ingin mengunjungi saudaraku di kawasan ini”. Malaikat bertanya: “apakah ada suatu keuntungan yang ingin engkau dapatkan darinya?”. Orang tadi mengatakan: “tidak ada, kecuali kerana aku mencintainya kerana Allah ‘Azza wa Jalla”. Maka malaikat mengatakan: “sesungguhnya aku diutus oleh Allah kepadamu untuk mengabarkan bahawa Allah mencintaimu sebagaimana engkau mencintai saudaramu kerana-Nya“ (HR Muslim no.2567)
.
4) ziarah ustaz bukan ziarah anak perempuan dia hahahah. Ali ali.
.
.
Akhir sekali Do not lose faith in Allah❗
.
FOLLOW DAN LIKE @teega.my :
Ali(@irmanbahrudden) / Alep(@alifteega) / Dhirar(@dhirarzainal)
.
In Sya Allah
✅ Usaha Kearah Kebaikan
✅ Sentiasa Istiqamah
✅ Tagkan Rakan Anda
.
#SharingIlmuBersamaTeega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #mannequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm #nasyidmalaysia #aimantino #test #ujianallah

Selamat Hari Raya Aidil Fitri

#ggvsaujana
#gemagegarvaganza

.
Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami @diandra_gallery 💟💟

🎀PREORDER ITEM🎀
.
🔥Retro Men's Fashion Lining Embroidery Pattern Designs Pointed Velvet Slip-on Peas Shoes🔥
.
👟SIZE: 39 40 41 42 43 44👟
.
💥Tempoh penghantaran : 7-14  hari bekerja💥
.
Harga: Rm74sm Rm79ss 🎉free postage🎉
.
*Notice*
📏Please confirm measurement before order ye, darling 😘😘😘
.
Interested?
.
Cara nak order:
① Screenshot gambar
② Whatsapp/pm 011-15422085 (Ana) 🙌
.
#sandalmurah #sayajual #sayajualonline #kasutbrandedmurah #gemagegarvaganza #kasutmurah  #shoes #kasutrayamurah #kasutraya #freepostage #readystock #kasutraya2017 #sportshoes #sneakersmurah #bazaarpaknil #footwear #heelsmurah #sayajualkasut #kasutorimurah #kasutcopyori #onlineshopping #igshop #promosiraya2017 #bazaaronline #instagrammalaysia #sportshoesmurah  #kasutsukanmurah #wedgesmurah

🎀PREORDER ITEM🎀
.
🔥Breathable Colorful Stripes Pattern Fly Knit Designs Comfy Light Sassy Men's Running Shoes🔥
.
👟SIZE: 39 40 41 42 43 44👟
.
💥Tempoh penghantaran : 7-14  hari bekerja💥
.
Harga: Rm77sm Rm82ss 🎉free postage🎉
.
*Notice*
📏Please confirm measurement before order ye, darling 😘😘😘
.
Interested?
.
Cara nak order:
① Screenshot gambar
② Whatsapp/pm 011-15422085 (Ana) 🙌
.
#sandalmurah #sayajual #sayajualonline #kasutbrandedmurah #gemagegarvaganza #kasutmurah  #shoes #kasutrayamurah #kasutraya #freepostage #readystock #kasutraya2017 #sportshoes #sneakersmurah #bazaarpaknil #footwear #heelsmurah #sayajualkasut #kasutorimurah #kasutcopyori #onlineshopping #igshop #promosiraya2017 #bazaaronline #instagrammalaysia #sportshoesmurah  #kasutsukanmurah #wedgesmurah

🎀PREORDER ITEM🎀
.
🔥Men's Street Footwear Fashion Breathable Washed Denim Canvas Casual Sneaker Shoes🔥
.
👟SIZE: 39 40 41 42 43 44👟
.
💥Tempoh penghantaran : 7-14  hari bekerja💥
.
Harga: Rm67sm Rm72ss 🎉free postage🎉
.
*Notice*
📏Please confirm measurement before order ye, darling 😘😘😘
.
Interested?
.
Cara nak order:
① Screenshot gambar
② Whatsapp/pm 011-15422085 (Ana) 🙌
.
#sandalmurah #sayajual #sayajualonline #kasutbrandedmurah #gemagegarvaganza #kasutmurah  #shoes #kasutrayamurah #kasutraya #freepostage #readystock #kasutraya2017 #sportshoes #sneakersmurah #bazaarpaknil #footwear #heelsmurah #sayajualkasut #kasutorimurah #kasutcopyori #onlineshopping #igshop #promosiraya2017 #bazaaronline #instagrammalaysia #sportshoesmurah  #kasutsukanmurah #wedgesmurah

Selamat hari Raya semuaaaa GGV.
.
Lagu Salam Aidilfiri Ayahanda dan Bonda
.
Raihan dan Noh hujan, best lagu ni...lirik sgt mendalam
.
#gemagegarvaganza
#ggvraya
#roadtoggv2018

Ada Sape2 berminat nak jadi dropship @iz.gadget ? Sekarang admin buka peluang kepada anda . PERCUMA UNTUK BATCH 01 ini 😊 .
Umur 15 ke atas✅
Jujur amanah (tu penting)✅
Ada telegram✅
Acc bank sendiri✅
Pandai urus cust ✅
Betul2 minat nak cari side income✅

Berminat? Sila ws 0134413046
.
#iphonepalingmurah #fidgetspinnermurah #fidgetspinner #bazaarpaknil #bajumurah #powerbank #iphonemurah #mirafilzah #lawak #gemagegarvaganza #ggv #meletop #gadgetmalaysia #zizanrazak #kaumestiada #mentormilenia #sinarfm #erafm #seramselebriti #sayajual #igers #paidreviewmalaysia #syamsulyusof #iphonesecondhand #iphonesecondhandmurah #lawakhambar #ggv #instaSeleb

Simple petite 6" size of double chocolate nutella cake for sisturrr @erina_sam . Tq sis! Tak dan la nak hantar. Kalau abah tak bawak satg, esok time raya la ya sis 😬
Selamat hari raya semua! ✨

To order, please kindly whatsapp 010-2013473📞
#chocolatecake #doublechocolatenutellacake #homebaker #kajangbaker #kekraya #sayajual #sayajualkek #mdec #eusahawan #gemagegarvaganza #kajang #semenyih #beranang #nilai #bangi #serdang #balakong #serikembangan #puchong #putrajaya #cyberjaya #dengkil #cheras #ampang #bangsar #hululangat #wangsamaju #shahalam

🎀PREORDER ITEM🎀
.
🔥Korean Men's Fashion Simple Classy Metal Tiger Beaded Pattern Adjustable Drawstring Closure Strap Designs Breathable Comfy Shoe🔥
.
👟SIZE: 39 40 41 42 43 44👟
.
Harga: Rm78sm Rm83ss 🎉free postage🎉
.
💥Tempoh penghantaran : 7-14  hari bekerja💥
.
*Notice*
📏Please confirm measurement before order ye, darling 😘😘😘
.
Interested?
.
Cara nak order:
① Screenshot gambar
② Whatsapp/pm 011-15422085 (Ana) 🙌
.
#sandalmurah #sayajual #sayajualonline #kasutbrandedmurah #gemagegarvaganza #kasutmurah  #shoes #kasutrayamurah #kasutraya #freepostage #readystock #kasutraya2017 #sportshoes #sneakersmurah #bazaarpaknil #footwear #heelsmurah #sayajualkasut #kasutorimurah #kasutcopyori #onlineshopping #igshop #promosiraya2017 #bazaaronline #instagrammalaysia #sportshoesmurah  #kasutsukanmurah #wedgesmurah

🎀PREORDER ITEM🎀
.
🔥Sassy Cool Color Merged Pattern Breathable Fly Knit Designs Comfy Light Men's Running Shoes🔥
.
👟SIZE: 39 40 41 42 43 44👟
.
Harga: Rm75sm Rm80ss 🎉free postage🎉
.
💥Tempoh penghantaran : 7-14  hari bekerja💥
.
*Notice*
📏Please confirm measurement before order ye, darling 😘😘😘
.
Interested?
.
Cara nak order:
① Screenshot gambar
② Whatsapp/pm 011-15422085 (Ana) 🙌
.
#sandalmurah #sayajual #sayajualonline #kasutbrandedmurah #gemagegarvaganza #kasutmurah  #shoes #kasutrayamurah #kasutraya #freepostage #readystock #kasutraya2017 #sportshoes #sneakersmurah #bazaarpaknil #footwear #heelsmurah #sayajualkasut #kasutorimurah #kasutcopyori #onlineshopping #igshop #promosiraya2017 #bazaaronline #instagrammalaysia #sportshoesmurah  #kasutsukanmurah #wedgesmurah

🎀PREORDER ITEM🎀
.
🔥Men's Street Footwear Fashion Denim Canvas Casual Slip-on Loafer Shoes🔥
.
👟SIZE: 39 40 41 42 43 44👟
.
Harga: Rm60sm Rm65ss 🎉free postage🎉
.
💥Tempoh penghantaran : 7-14  hari bekerja💥
.
*Notice*
📏Please confirm measurement before order ye, darling 😘😘😘
.
Interested?
.
Cara nak order:
① Screenshot gambar
② Whatsapp/pm 011-15422085 (Ana) 🙌
.
#sandalmurah #sayajual #sayajualonline #kasutbrandedmurah #gemagegarvaganza #kasutmurah  #shoes #kasutrayamurah #kasutraya #freepostage #readystock #kasutraya2017 #sportshoes #sneakersmurah #bazaarpaknil #footwear #heelsmurah #sayajualkasut #kasutorimurah #kasutcopyori #onlineshopping #igshop #promosiraya2017 #bazaaronline #instagrammalaysia #sportshoesmurah  #kasutsukanmurah #wedgesmurah

🎀PREORDER ITEM🎀
.
🔥Hipster Breathable Fly Knit Pattern Designs Strapless Light Comfy Insole Slip-on Sport Running Shoes🔥
.
👟SIZE: 39 40 41 42 43 44👟
.
Harga: Rm70sm Rm75ss 🎉free postage🎉
.
💥Tempoh penghantaran : 7-14  hari bekerja💥
.
*Notice*
📏Please confirm measurement before order ye, darling 😘😘😘
.
Interested?
.
Cara nak order:
① Screenshot gambar
② Whatsapp/pm 011-15422085 (Ana) 🙌
.
#sandalmurah #sayajual #sayajualonline #kasutbrandedmurah #gemagegarvaganza #kasutmurah  #shoes #kasutrayamurah #kasutraya #freepostage #readystock #kasutraya2017 #sportshoes #sneakersmurah #bazaarpaknil #footwear #heelsmurah #sayajualkasut #kasutorimurah #kasutcopyori #onlineshopping #igshop #promosiraya2017 #bazaaronline #instagrammalaysia #sportshoesmurah  #kasutsukanmurah #wedgesmurah

🎀PREORDER ITEM🎀
.
🔥Simple Classic Plains Color Pattern Designs Sassy Street-wear Slip On Shoes🔥
.
👟SIZE: 39 40 41 42 43 44👟
.
Harga: Rm66sm Rm71ss 🎉free postage🎉
.
💥Tempoh penghantaran : 7-14  hari bekerja💥
.
*Notice*
📏Please confirm measurement before order ye, darling 😘😘😘
.
Interested?
.
Cara nak order:
① Screenshot gambar
② Whatsapp/pm 011-15422085 (Ana) 🙌
.
#sandalmurah #sayajual #sayajualonline #kasutbrandedmurah #gemagegarvaganza #kasutmurah  #shoes #kasutrayamurah #kasutraya #freepostage #readystock #kasutraya2017 #sportshoes #sneakersmurah #bazaarpaknil #footwear #heelsmurah #sayajualkasut #kasutorimurah #kasutcopyori #onlineshopping #igshop #promosiraya2017 #bazaaronline #instagrammalaysia #sportshoesmurah  #kasutsukanmurah #wedgesmurah

🎀PREORDER ITEM🎀
.
🔥Street-styles Korean Men's Fashion Breathable Comfy Crisscross Elastic Strap Designs Sassy Slip-on Running Shoes🔥
.
👟SIZE: 39 40 41 42 43 44👟
.
Harga: Rm66sm Rm71ss 🎉free postage🎉
.
💥Tempoh penghantaran : 7-14  hari bekerja💥
.
*Notice*
📏Please confirm measurement before order ye, darling 😘😘😘
.
Interested?
.
Cara nak order:
① Screenshot gambar
② Whatsapp/pm 011-15422085 (Ana) 🙌
.
#sandalmurah #sayajual #sayajualonline #kasutbrandedmurah #gemagegarvaganza #kasutmurah  #shoes #kasutrayamurah #kasutraya #freepostage #readystock #kasutraya2017 #sportshoes #sneakersmurah #bazaarpaknil #footwear #heelsmurah #sayajualkasut #kasutorimurah #kasutcopyori #onlineshopping #igshop #promosiraya2017 #bazaaronline #instagrammalaysia #sportshoesmurah  #kasutsukanmurah #wedgesmurah

🎀PREORDER ITEM🎀
.
🔥Korean Street Footwear Fashion Retro Thick-sole Comfortable Leisure Stripes Women Canvas Sneakers🔥
.
👠SIZE: 35 36 37 38 39 40👠
.
Harga: Rm66sm Rm71ss 🎉free postage🎉
.
💥Tempoh penghantaran : 7-14  hari bekerja💥
.
*Notice*
📏Please confirm measurement before order ye, darling 😘😘😘
.
Interested?
.
Cara nak order:
① Screenshot gambar
② Whatsapp/pm 011-15422085 (Ana) 🙌
.
#sandalmurah #sayajual #sayajualonline #kasutbrandedmurah #gemagegarvaganza #kasutmurah  #shoes #kasutrayamurah #kasutraya #freepostage #readystock #kasutraya2017 #sportshoes #sneakersmurah #bazaarpaknil #footwear #heelsmurah #sayajualkasut #kasutorimurah #kasutcopyori #onlineshopping #igshop #promosiraya2017 #bazaaronline #instagrammalaysia #sportshoesmurah  #kasutsukanmurah #wedgesmurah

🎀PREORDER ITEM🎀
.
🔥Korean Ulzzang Street Footwear Fashion Colored Stripes Simple Canvas Women Slip-on Shoes🔥
.
👠SIZE: 35 36 37 38 39 40👠
.
Harga: Rm66sm Rm71ss 🎉free postage🎉
.
💥Tempoh penghantaran : 7-14  hari bekerja💥
.
*Notice*
📏Please confirm measurement before order ye, darling 😘😘😘
.
Interested?
.
Cara nak order:
① Screenshot gambar
② Whatsapp/pm 011-15422085 (Ana) 🙌
.
#sandalmurah #sayajual #sayajualonline #kasutbrandedmurah #gemagegarvaganza #kasutmurah  #shoes #kasutrayamurah #kasutraya #freepostage #readystock #kasutraya2017 #sportshoes #sneakersmurah #bazaarpaknil #footwear #heelsmurah #sayajualkasut #kasutorimurah #kasutcopyori #onlineshopping #igshop #promosiraya2017 #bazaaronline #instagrammalaysia #sportshoesmurah  #kasutsukanmurah #wedgesmurah

🎀PREORDER ITEM🎀
.
🔥Korean Ulzzang Street Footwear Fashion Thick-sole Breathable Canvas Simple Women Slip-on Shoes🔥
.
👠SIZE: 35 36 37 38 39👠
.
Harga: Rm66sm Rm71ss 🎉free postage🎉
.
💥Tempoh penghantaran : 7-14  hari bekerja💥
.
*Notice*
📏Please confirm measurement before order ye, darling 😘😘😘
.
Interested?
.
Cara nak order:
① Screenshot gambar
② Whatsapp/pm 011-15422085 (Ana) 🙌
.
#sandalmurah #sayajual #sayajualonline #kasutbrandedmurah #gemagegarvaganza #kasutmurah  #shoes #kasutrayamurah #kasutraya #freepostage #readystock #kasutraya2017 #sportshoes #sneakersmurah #bazaarpaknil #footwear #heelsmurah #sayajualkasut #kasutorimurah #kasutcopyori #onlineshopping #igshop #promosiraya2017 #bazaaronline #instagrammalaysia #sportshoesmurah  #kasutsukanmurah #wedgesmurah

🎀PREORDER ITEM🎀
.
🔥Korean Women's Fashion Tie Ribbon Pointed Head Casual Flat Shoes🔥
.
👠SIZE: 35 36 37 38 39👠
.
Harga: Rm56sm Rm61ss 🎉free postage🎉
.
💥Tempoh penghantaran : 7-14  hari bekerja💥
.
*Notice*
📏Please confirm measurement before order ye, darling 😘😘😘
.
Interested?
.
Cara nak order:
① Screenshot gambar
② Whatsapp/pm 011-15422085 (Ana) 🙌
.
#sandalmurah #sayajual #sayajualonline #kasutbrandedmurah #gemagegarvaganza #kasutmurah  #shoes #kasutrayamurah #kasutraya #freepostage #readystock #kasutraya2017 #sportshoes #sneakersmurah #bazaarpaknil #footwear #heelsmurah #sayajualkasut #kasutorimurah #kasutcopyori #onlineshopping #igshop #promosiraya2017 #bazaaronline #instagrammalaysia #sportshoesmurah  #kasutsukanmurah #wedgesmurah

Most Popular Instagram Hashtags