#gemagegarvaganza

55204 posts

TOP POSTS

Jom lihat video dakwah viral di @teega.my - "Andai satu hari Ibu atau Ayah kita pula yang meninggalkan kita. Apa yang kita sedia untuk bacakan buat mereka?"
.
Tag kawan2 kita yang lain.
.
@hadi_fayyadh Best Seller 'SEMUSIM DI BARZAKH & KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA.. Dan buku terbaru yg bertajuk SEMUSIM DI MAHSYAR.. Haa.. Kami pun jual buku tu.. Berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004
.
W/
@alifteega
@irmanbahrudden
@dhirarzainal

X

@imammudamujahid
.
Ilmu Tambahan.
.
1) Tidak ada kata terlambat bagi sesiapa yang ingin belajar membaca Alquran. Jangan sesekali berputus asa. Usaha dan bersungguh-sungguh dalam mempelajari Al-Quran. Kelak ia akan datang menemani kita di alam barzakh hingga ke syurga firdaus.
.
2) Dalam hadith nabi s.a.w menyebut bahawa rasulullah tinggalkan 2 perkara kepada kita yang pastinya akan jaga kita dari kesesatan. Iaitu kitab Allah dan sunnatu Rasulullah s.a.w. Andai kita tidak mampu membaca Al-Quran bagaimana Quran mampu menjaga kita. Bersahabtlah dengan Quran kerana dengan itu mampu menjadi syafaat kepada kita sekalian manusia.
.
3) Mula dengan segera. Belajar biar merangkak dari lansung tidak ada usaha. Ingat orang yang bersusah payah belajar quran dapat dua pahala. Satu, pahala bersusah payah, dua pahala membaca Quran. Jangan berhenti setiap usaha akan diganti dengan syurgawi. Utamakan ukhrawi pasti duniawi akan digenggami
.
4) jangan lengahkan masa lagi. Belajar! Kelak bila ibu ayah tiada kita mampu membaca buat mereka.
.
Akhir sekali Do not lose faith in Allah❗
.
FOLLOW DAN LIKE @teega.my :
Ali(@irmanbahrudden) / Alep(@alifteega) / Dhirar(@dhirarzainal)
.
In Sya Allah
✅ Usaha Kearah Kebaikan
✅ Sentiasa Istiqamah
✅ Tagkan Rakan Anda
.
#SharingIlmuBersamaTeega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #mannequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm #nasyidmalaysia #aimantino #test #ujianallahswt

Ok mcm ni , meh sis explain kat adik2 semua , sis nak bgtau relationship antara sis & @fikryibrahim sebelum shooting drama #cekelatsemanishoney adalah seperti kakak dengan adik. Kalo tgk #gemagegarvaganza pun fikry selalu panggil kakak . So bila shooting drama ini, first scene yg memerlukan scene romantik dan sweet2 ,sis & fikry akan byk tergelak dan tersasul sbb nk biasakan panggilan 'saya awak' tu. Istilah nya mcm awkward dan kelakar la.. Dan dekat set bila fikry terpanggil akak, & sis terpanggil dia kau, kak @eyrahman22 akan denda kitorang rm5 😂😂😂 so, sehari dua je awkward sbb x biasa lagi kan. Tapi lepas tu dah ok dah . Xkan la sis nk muntah , sah2 fikry ala2 hero hindustan pujaan ramai ! Betul x @fikryibrahim ?? 😊😂 #sitinordiana #cekelatsemanishoney @fikryibrahimteam @sitinordianafc #takutadayangsalahfahampulakkan #panjanglebarsisexplain

"Andai satu hari Ibu atau Ayah kita pula yang meninggalkan kita. Apa yang kita sedia untuk bacakan buat mereka?"
.
Tag kawan2 kita yang lain.
.
@hadi_fayyadh Best Seller 'SEMUSIM DI BARZAKH & KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA.. Dan buku terbaru yg bertajuk SEMUSIM DI MAHSYAR.. Haa.. Kami pun jual buku tu.. Berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004
.
W/
@alifteega
@irmanbahrudden
@dhirarzainal

X

@imammudamujahid
.
Ilmu Tambahan.
.
1) Tidak ada kata terlambat bagi sesiapa yang ingin belajar membaca Alquran. Jangan sesekali berputus asa. Usaha dan bersungguh-sungguh dalam mempelajari Al-Quran. Kelak ia akan datang menemani kita di alam barzakh hingga ke syurga firdaus.
.
2) Dalam hadith nabi s.a.w menyebut bahawa rasulullah tinggalkan 2 perkara kepada kita yang pastinya akan jaga kita dari kesesatan. Iaitu kitab Allah dan sunnatu Rasulullah s.a.w. Andai kita tidak mampu membaca Al-Quran bagaimana Quran mampu menjaga kita. Bersahabtlah dengan Quran kerana dengan itu mampu menjadi syafaat kepada kita sekalian manusia.
.
3) Mula dengan segera. Belajar biar merangkak dari lansung tidak ada usaha. Ingat orang yang bersusah payah belajar quran dapat dua pahala. Satu, pahala bersusah payah, dua pahala membaca Quran. Jangan berhenti setiap usaha akan diganti dengan syurgawi. Utamakan ukhrawi pasti duniawi akan digenggami
.
4) jangan lengahkan masa lagi. Belajar! Kelak bila ibu ayah tiada kita mampu membaca buat mereka.
.
Akhir sekali Do not lose faith in Allah❗
.
FOLLOW DAN LIKE @teega.my :
Ali(@irmanbahrudden) / Alep(@alifteega) / Dhirar(@dhirarzainal)
.
In Sya Allah
✅ Usaha Kearah Kebaikan
✅ Sentiasa Istiqamah
✅ Tagkan Rakan Anda
.
#SharingIlmuBersamaTeega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #mannequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm #nasyidmalaysia #aimantino #test #ujianallahswt

#ainulmardhiahggv2017 di YouTube tengah trending Alhamdulillah. Thank you semua support. Thank you @khaibahar94 support. Jom dengar n share single terbaru UNIC tahun ni. Link di bio. .
#ainulmardhiahggv2017 #gemagegarvaganza #unicradio

Tahun depan kalau UEI masuk #gemagegarvaganza nak nasyid lagu apa ya?? Hehe
Moga cepat sembuh sahabatku #fakhrulunic

Throwback - masa ni tengah ajar @ismailizzani_ menari cha cha 😒😂 #GemaGegarVaganza

#unicradio ada @biendalavienda guys! #gemagegarvaganza vibe still on the go ! @rakudotmy

MOST RECENT

❤️CADAR 5 in 1 fitted
️(Hot Design)
Set 5 IN 1 ❤️
.
Kain High Quality🔥
❤️Cotton Lembut
❤️King & Queen
❤️2 sarung bantal
❤️1 sarung bolster
❤️1 sarung tilam (fitted)
❤️1 cadar .
.
Harga Asal RM 180
.
.
Nak Harga Promosi?? Komen DM @ whatsapp ke 0139727483
.
.
PENTING UNTUK ANDA TAHU
➡️ WARNA SEDIKIT BERBEZA DARIPADA YANG REAL DUE TO EDITING & LIGHTING.
➡️ TIADA MONEY BACK GUARANTEE.
➡️ TIADA PENERIMAAN PERTUKARAN BARANG.
.
.
#sayajual
#cadar6in1
#highquality
#cadarberkualiti
#superking
#CadarPatchwork
#sayajual
#sayajualmurah
#selangor
#bazaarpaknil
#cantik
#malaysian
#set6in1 #cadarpatchworkcotton #murah
#sayajualonline #bazaaronline #cadarpatchworkqueen #homedecor #cadarpatchworksingle
#cadarmurah
#bisnisonline
#gemagegarvaganza
#jombelionline
#jualonline
#bazarpaknil
#uitm
#kotabharu

❤️CADAR 5 in 1 fitted
️(Hot Design)
Set 5 IN 1 ❤️
.
Kain High Quality🔥
❤️Cotton Lembut
❤️King & Queen
❤️2 sarung bantal
❤️1 sarung bolster
❤️1 sarung tilam (fitted)
❤️1 cadar .
.
Harga Asal RM 180
.
.
Nak Harga Promosi?? Komen DM @ whatsapp ke 0139727483
.
.
PENTING UNTUK ANDA TAHU
➡️ WARNA SEDIKIT BERBEZA DARIPADA YANG REAL DUE TO EDITING & LIGHTING.
➡️ TIADA MONEY BACK GUARANTEE.
➡️ TIADA PENERIMAAN PERTUKARAN BARANG.
.
.
#sayajual
#cadar6in1
#highquality
#cadarberkualiti
#superking
#CadarPatchwork
#sayajual
#sayajualmurah
#selangor
#bazaarpaknil
#cantik
#malaysian
#set6in1 #cadarpatchworkcotton #murah
#sayajualonline #bazaaronline #cadarpatchworkqueen #homedecor #cadarpatchworksingle
#cadarmurah
#bisnisonline
#gemagegarvaganza
#jombelionline
#jualonline
#bazarpaknil
#uitm
#kotabharu

❤️CADAR 5 in 1 fitted
️(Hot Design)
Set 5 IN 1 ❤️
.
Kain High Quality🔥
❤️Cotton Lembut
❤️King & Queen
❤️2 sarung bantal
❤️1 sarung bolster
❤️1 sarung tilam (fitted)
❤️1 cadar .
.
Harga Asal RM 180
.
.
Nak Harga Promosi?? Komen DM @ whatsapp ke 0139727483
.
.
PENTING UNTUK ANDA TAHU
➡️ WARNA SEDIKIT BERBEZA DARIPADA YANG REAL DUE TO EDITING & LIGHTING.
➡️ TIADA MONEY BACK GUARANTEE.
➡️ TIADA PENERIMAAN PERTUKARAN BARANG.
.
.
#sayajual
#cadar6in1
#highquality
#cadarberkualiti
#superking
#CadarPatchwork
#sayajual
#sayajualmurah
#selangor
#bazaarpaknil
#cantik
#malaysian
#set6in1 #cadarpatchworkcotton #murah
#sayajualonline #bazaaronline #cadarpatchworkqueen #homedecor #cadarpatchworksingle
#cadarmurah
#bisnisonline
#gemagegarvaganza
#jombelionline
#jualonline
#bazarpaknil
#uitm
#kotabharu

❤️CADAR 5 in 1 fitted
️(Hot Design)
Set 5 IN 1 ❤️
.
Kain High Quality🔥
❤️Cotton Lembut
❤️King & Queen
❤️2 sarung bantal
❤️1 sarung bolster
❤️1 sarung tilam (fitted)
❤️1 cadar .
.
Harga Asal RM 180
.
.
Nak Harga Promosi?? Komen DM @ whatsapp ke 0139727483
.
.
PENTING UNTUK ANDA TAHU
➡️ WARNA SEDIKIT BERBEZA DARIPADA YANG REAL DUE TO EDITING & LIGHTING.
➡️ TIADA MONEY BACK GUARANTEE.
➡️ TIADA PENERIMAAN PERTUKARAN BARANG.
.
.
#sayajual
#cadar6in1
#highquality
#cadarberkualiti
#superking
#CadarPatchwork
#sayajual
#sayajualmurah
#selangor
#bazaarpaknil
#cantik
#malaysian
#set6in1 #cadarpatchworkcotton #murah
#sayajualonline #bazaaronline #cadarpatchworkqueen #homedecor #cadarpatchworksingle
#cadarmurah
#bisnisonline
#gemagegarvaganza
#jombelionline
#jualonline
#bazarpaknil
#uitm
#kotabharu

❤️CADAR 5 in 1 fitted
️(Hot Design)
Set 5 IN 1 ❤️
.
Kain High Quality🔥
❤️Cotton Lembut
❤️King & Queen
❤️2 sarung bantal
❤️1 sarung bolster
❤️1 sarung tilam (fitted)
❤️1 cadar .
.
Harga Asal RM 180
.
.
Nak Harga Promosi?? Komen DM @ whatsapp ke 0139727483
.
.
PENTING UNTUK ANDA TAHU
➡️ WARNA SEDIKIT BERBEZA DARIPADA YANG REAL DUE TO EDITING & LIGHTING.
➡️ TIADA MONEY BACK GUARANTEE.
➡️ TIADA PENERIMAAN PERTUKARAN BARANG.
.
.
#sayajual
#cadar6in1
#highquality
#cadarberkualiti
#superking
#CadarPatchwork
#sayajual
#sayajualmurah
#selangor
#bazaarpaknil
#cantik
#malaysian
#set6in1 #cadarpatchworkcotton #murah
#sayajualonline #bazaaronline #cadarpatchworkqueen #homedecor #cadarpatchworksingle
#cadarmurah
#bisnisonline
#gemagegarvaganza
#jombelionline
#jualonline
#bazarpaknil
#uitm
#kotabharu

❤️CADAR 5 in 1 fitted
️(Hot Design)
Set 5 IN 1 ❤️
.
Kain High Quality🔥
❤️Cotton Lembut
❤️King & Queen
❤️2 sarung bantal
❤️1 sarung bolster
❤️1 sarung tilam (fitted)
❤️1 cadar .
.
Harga Asal RM 180
.
.
Nak Harga Promosi?? Komen DM @ whatsapp ke 0139727483
.
.
PENTING UNTUK ANDA TAHU
➡️ WARNA SEDIKIT BERBEZA DARIPADA YANG REAL DUE TO EDITING & LIGHTING.
➡️ TIADA MONEY BACK GUARANTEE.
➡️ TIADA PENERIMAAN PERTUKARAN BARANG.
.
.
#sayajual
#cadar6in1
#highquality
#cadarberkualiti
#superking
#CadarPatchwork
#sayajual
#sayajualmurah
#selangor
#bazaarpaknil
#cantik
#malaysian
#set6in1 #cadarpatchworkcotton #murah
#sayajualonline #bazaaronline #cadarpatchworkqueen #homedecor #cadarpatchworksingle
#cadarmurah
#bisnisonline
#gemagegarvaganza
#jombelionline
#jualonline
#bazarpaknil
#uitm
#kotabharu

❤️CADAR 5 in 1 fitted
️(Hot Design)
Set 5 IN 1 ❤️
.
Kain High Quality🔥
❤️Cotton Lembut
❤️King & Queen
❤️2 sarung bantal
❤️1 sarung bolster
❤️1 sarung tilam (fitted)
❤️1 cadar .
.
Harga Asal RM 180
.
.
Nak Harga Promosi?? Komen DM @ whatsapp ke 0139727483
.
.
PENTING UNTUK ANDA TAHU
➡️ WARNA SEDIKIT BERBEZA DARIPADA YANG REAL DUE TO EDITING & LIGHTING.
➡️ TIADA MONEY BACK GUARANTEE.
➡️ TIADA PENERIMAAN PERTUKARAN BARANG.
.
.
#sayajual
#cadar6in1
#highquality
#cadarberkualiti
#superking
#CadarPatchwork
#sayajual
#sayajualmurah
#selangor
#bazaarpaknil
#cantik
#malaysian
#set6in1 #cadarpatchworkcotton #murah
#sayajualonline #bazaaronline #cadarpatchworkqueen #homedecor #cadarpatchworksingle
#cadarmurah
#bisnisonline
#gemagegarvaganza
#jombelionline
#jualonline
#bazarpaknil
#uitm
#kotabharu

✔️More pic do follow @dayya.h
.
MERDEKA SALES👉🏻BUY 3 GET 1 FREE🎊
.
NEW ARRIVAL!!
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
🔤Disney: Mini Sheer
💶RM32
💡RM52 for 2 pairs (#btdb2 only)
📦Free postage (sm) / add RM5 (ss)
📆1 year (3 months recommended‼️)
📐14.5 mm
👓0-800 (50 steps)
🎨Grey, Brown
📱WA: 017-4700916
🆔WC: edaya_hashim
•••
#dropshipmalaysia #makeuptutorial #muamalaysia #naelofarhijab #hijabtutorial #instanthijab #gegarvaganza #gemagegarvaganza #contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #contactlensmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #onlineshopmalaysia #dayyah #lensmurah #lensmalaysia #minisheerlens #disneylens #disneycontactlens #btnaturalsize #bt50steps #btbminisheerlens #btdb2

Jom lihat video dakwah di @teega.my - "Andai satu hari Ibu atau Ayah kita pula yang meninggalkan kita. Apa yang kita sedia untuk bacakan buat mereka?"
.
Tag kawan2 kita yang lain.
.
@hadi_fayyadh Best Seller 'SEMUSIM DI BARZAKH & KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA.. Dan buku terbaru yg bertajuk SEMUSIM DI MAHSYAR.. Haa.. Kami pun jual buku tu.. Berminat boleh follow @teegabuku dan wasap terus di 012 901 2004
.
W/
@alifteega
@irmanbahrudden
@dhirarzainal

X

@imammudamujahid
.
Ilmu Tambahan.
.
1) Tidak ada kata terlambat bagi sesiapa yang ingin belajar membaca Alquran. Jangan sesekali berputus asa. Usaha dan bersungguh-sungguh dalam mempelajari Al-Quran. Kelak ia akan datang menemani kita di alam barzakh hingga ke syurga firdaus.
.
2) Dalam hadith nabi s.a.w menyebut bahawa rasulullah tinggalkan 2 perkara kepada kita yang pastinya akan jaga kita dari kesesatan. Iaitu kitab Allah dan sunnatu Rasulullah s.a.w. Andai kita tidak mampu membaca Al-Quran bagaimana Quran mampu menjaga kita. Bersahabtlah dengan Quran kerana dengan itu mampu menjadi syafaat kepada kita sekalian manusia.
.
3) Mula dengan segera. Belajar biar merangkak dari lansung tidak ada usaha. Ingat orang yang bersusah payah belajar quran dapat dua pahala. Satu, pahala bersusah payah, dua pahala membaca Quran. Jangan berhenti setiap usaha akan diganti dengan syurgawi. Utamakan ukhrawi pasti duniawi akan digenggami
.
4) jangan lengahkan masa lagi. Belajar! Kelak bila ibu ayah tiada kita mampu membaca buat mereka.
.
Akhir sekali Do not lose faith in Allah❗
.
FOLLOW DAN LIKE @teega.my :
Ali(@irmanbahrudden) / Alep(@alifteega) / Dhirar(@dhirarzainal)
.
In Sya Allah
✅ Usaha Kearah Kebaikan
✅ Sentiasa Istiqamah
✅ Tagkan Rakan Anda
.
#SharingIlmuBersamaTeega #teegamy #teegadakwah #berteegalebihbaik #malayvines #kakisembang #pickupline #chia #nahsetepek #justinbieber #bigbang #kpop #beliebers #mirafilzah #hambekkau #deep #vineinsaf #vinedakwah #motifviral #mannequinchallenge #unic #nasyid #ggv #gemagegarvaganza #karnivalgengmasjid #kgm #nasyidmalaysia #aimantino #test #ujianallahswt

#TestimoniTEAbymar
Teh termurah dipasaran malaysia.
Khas kecilkan peha dan lengan no.1 malaysia. Set combo baru RM40.00 ‼️Dapat 2 teh tau. Slimming detox dan kakicantiq tea..
Kesannya cepat sgt.. 3-5hari dah bole nmpk.. Ada yg sampai 5kg 5hari ‼️ Wowwwwww kan😱😱😱
.
Jom pakat whatsapp #01112017393. Beli combo ni ada FREE GIFT 🎁 🎁🎁 .
.
#medinadesire #kakicantiqmurah #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #uitm #uiam #unimas #bazaarpaknil #sayajualdetoxtea #jomkurus #jomminumdetoxtea #kakicantiqtea #kakicantiqrm25 #detoxtearm15 #kurusdgnrm15 #tehkurusno1msia #gemagegarvaganza #teamkaktila

🐝🐝 BETTER HONEY... NATURAL HONEY STICK 🐝🐝.
.
.
KELEBIHAN :.
🍯 Mudah untuk dimakan.
🍯 Senang nak bawa kemana2.
🍯 Ringan.
🍯 Boleh dijadikan snack untuk anak2.
🍯 Mudah memikat hati anak2.
.
.
KEBAIKAN :.
🍯 Untuk minda.
🍯 Memberi tenaga.
🍯 Merawat masalah batuk & lelah.
🍯 Menguatkan jantung.
🍯 Mengurangkan senggugut.
🍯 Melancarkan proses penghadaman.
.
.
Yang PENTING ! Madu ialah MAKANAN SUNNAH.
.
.
Apa tunggu lagi???.
Jom amalkan sunnah.
.
.
WHATSAPP #0103311992
Dengan pantas hakak reply.... 😉
.
#munifhijjaz
#stokismunifhijjaz
#munifhijjazjohor
#produkmuslim
#produkmuslimbumiputera
#honeystick
#honeysticks
#honeystraw
#madustraw
#maduasli
#purehoney
#madustik
#madustikMY
#maduaslimalaysia
#madustikmalaysia
#betterhoney
#makanansunnah
#gemagegarvaganza
.
.
Copyright @munifhijjaz_jdt 🐝

✔️More pic do follow @dayya.h
.
MERDEKA SALES👉🏻RM55 FOR 2 PAIRS🎊
.
WITH FREE CUTE ANIMAL CASE!!
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
🔤I.Fairy: Puffy
💶RM42
💡RM75 for 2 pairs (#btifairy1 only)
📦Free postage (sm) / add RM5 (ss)
📆1 year (3 months recommended‼️)
📐16.2 mm
👓0-850 (25 steps)
🎨Grey, Brown, Blue, Green, Violet
📱WA: 017-4700916
🆔WC: edaya_hashim
•••
#dropshipmalaysia #makeuptutorial #muamalaysia #naelofarhijab #hijabtutorial #instanthijab #gegarvaganza #gemagegarvaganza #contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #contactlensmalaysia #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #onlineshopmalaysia #dayyah #lensmurah #lensmalaysia #btextrasize #ifairy #ifairycontactlens #puffylens #btipuffylens #bt25steps #btifairy1

😘😍👌👍✌@sitinordiana .

@Regrann from @sitinordiana - Ok mcm ni , meh sis explain kat adik2 semua , sis nak bgtau relationship antara sis & @fikryibrahim sebelum shooting drama #cekelatsemanishoney adalah seperti kakak dengan adik. Kalo tgk #gemagegarvaganza pun fikry selalu panggil kakak . So bila shooting drama ini, first scene yg memerlukan scene romantik dan sweet2 ,sis & fikry akan byk tergelak dan tersasul sbb nk biasakan panggilan 'saya awak' tu. Istilah nya mcm awkward dan kelakar la.. Dan dekat set bila fikry terpanggil akak, & sis terpanggil dia kau, kak @eyrahman22 akan denda kitorang rm5 😂😂😂 so, sehari dua je awkward sbb x biasa lagi kan. Tapi lepas tu dah ok dah . Xkan la sis nk muntah , sah2 fikry ala2 hero hindustan pujaan ramai ! Betul x @fikryibrahim ?? 😊😂 #sitinordiana #cekelatsemanishoney @fikryibrahimteam @sitinordianafc #takutadayangsalahfahampulakkan #panjanglebarsisexplain - #regrann

hahahaha... alahaii comel je kkak @sitinordiana explain... haa guys dgr sini explanation kkak nana kitaa nii.. ・・・
Ok mcm ni , meh sis explain kat adik2 semua , sis nak bgtau relationship antara sis & @fikryibrahim sebelum shooting drama #cekelatsemanishoney adalah seperti kakak dengan adik. Kalo tgk #gemagegarvaganza pun fikry selalu panggil kakak . So bila shooting drama ini, first scene yg memerlukan scene romantik dan sweet2 ,sis & fikry akan byk tergelak dan tersasul sbb nk biasakan panggilan 'saya awak' tu. Istilah nya mcm awkward dan kelakar la.. Dan dekat set bila fikry terpanggil akak, & sis terpanggil dia kau, kak @eyrahman22 akan denda kitorang rm5 😂😂😂 so, sehari dua je awkward sbb x biasa lagi kan. Tapi lepas tu dah ok dah . Xkan la sis nk muntah , sah2 fikry ala2 hero hindustan pujaan ramai ! Betul x @fikryibrahim ?? 😊😂 #sitinordiana #cekelatsemanishoney @fikryibrahimteam @sitinordianafc #takutadayangsalahfahampulakkan #panjanglebarsisexplain

#Repost @sitinordiana: Ok mcm ni , meh sis explain kat adik2 semua , sis nak bgtau relationship antara sis & @fikryibrahim sebelum shooting drama #cekelatsemanishoney adalah seperti kakak dengan adik. Kalo tgk #gemagegarvaganza pun fikry selalu panggil kakak . So bila shooting drama ini, first scene yg memerlukan scene romantik dan sweet2 ,sis & fikry akan byk tergelak dan tersasul sbb nk biasakan panggilan 'saya awak' tu. Istilah nya mcm awkward dan kelakar la.. Dan dekat set bila fikry terpanggil akak, & sis terpanggil dia kau, kak @eyrahman22 akan denda kitorang rm5 😂😂😂 so, sehari dua je awkward sbb x biasa lagi kan. Tapi lepas tu dah ok dah . Xkan la sis nk muntah , sah2 fikry ala2 hero hindustan pujaan ramai ! Betul x @fikryibrahim ?? 😊😂 #sitinordiana #cekelatsemanishoney @fikryibrahimteam @sitinordianafc #takutadayangsalahfahampulakkan #panjanglebarsisexplain

BARU 4 HARI GUNA #ivmist SAKIT DI RONGGA PIPI DAN DAHI DAH HILANG !!
.
.
.
"Alhamdulillah.. Setakat ni saya guna #ivmist saya nampak kesannya MEMUASKAN.. Gatal-gatal di muka dan hidung kurang.. Serta sakit-sakit di rongga pipi dan dahi hilang.. Hidung tersumbat pun kurang.. "-Testimoni Pengguna..
.
.
.
Dengan izinNYA #ivmist dapat membantu orang ramai yang mempunyai pelbagai masalah kesihatan.. Syukur Alhamdulillah..
.
.
.
Ingin dapatkan #ivmist ?
📱Whatsapp segera 012-6272010
#stokisivmistbatucaves💐
#testimoni #ivmist #ivmistmagicoil #pelbagaiguna #sakitkepala #resdung #hidungtersumbat #satukeluargasatuivmist #sayapakaisayajual #sayajualonline #sayajual #bazaarpaknilmurah #malaysia #codsekitarbatucavesgombakuiaselayang🚘 #codpetronasgiantbatucaves🚘 #posseluruhnegeri #kualalumpur #gemagegarvaganza #viralatasinstagram

Ok mcm ni , meh sis explain kat adik2 semua , sis nak bgtau relationship antara sis & @fikryibrahim sebelum shooting drama #cekelatsemanishoney adalah seperti kakak dengan adik. Kalo tgk #gemagegarvaganza pun fikry selalu panggil kakak . So bila shooting drama ini, first scene yg memerlukan scene romantik dan sweet2 ,sis & fikry akan byk tergelak dan tersasul sbb nk biasakan panggilan 'saya awak' tu. Istilah nya mcm awkward dan kelakar la.. Dan dekat set bila fikry terpanggil akak, & sis terpanggil dia kau, kak @eyrahman22 akan denda kitorang rm5 😂😂😂 so, sehari dua je awkward sbb x biasa lagi kan. Tapi lepas tu dah ok dah . Xkan la sis nk muntah , sah2 fikry ala2 hero hindustan pujaan ramai ! Betul x @fikryibrahim ?? 😊😂 #sitinordiana #cekelatsemanishoney @fikryibrahimteam @sitinordianafc #takutadayangsalahfahampulakkan #panjanglebarsisexplain

Most Popular Instagram Hashtags