[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gelatinhalal

MOST RECENT

Gelatin Halagel
-tanpa perisa
-tanpa pewarna
-tanpa pengawet
-food grade
- halal
- from bovine

1kg RM50,
500g RM25
1box(5paket) RM7.50
πŸ“²0195454233

#halagel #halal #gelatinhalal #gelatintanpaperisa #gelatine #gelatinehalal #halalgelatine

HALAL GELATIN POWDER
.
isi jar 100gr
✨60rb
.
Gelatin halal ada sertifikasi dari MUI terbuat dari tulang sapi ya.
fungsinya banyak banget bisa untuk masakan dan kecantikan
.
#bubukgelatin #jualgelatinhalal #jualgelatinmurah #bubukgelatinhalal#gelatinhalal#halalgelatin#jualgelatine #jualgelatinehalal #skincarealami #skincareherbal

AWAS #GELATIN HARAM!

Hati-hati ya dalam memilih #supplement berbentuk kapsul kulit lembut.. bukan perkara remeh sebagai Muslim untuk memastikan sumbernya terjamin *halal*
Sarung kapsul diketahui ianya diperbuat dari #gelatin. Gelatin pula sumbernya ada dua jenis. Type A tu seramm.. kulit b**i. Type B pula normally daripada tulang2 dan kulit haiwan bovine seperti lembu, kambing, kerbau yang mana 90% dari pasaran Malaysia tidaklah dapat dipastikan status halalnya.
#Halagel pelopor terbesar #gelatinhalal Malaysia dan Alhamdulillah.. semakin banyak syarikat pengusaha produk menempah kapsul bergelatin halal keluaran mereka. πŸ‘πŸ’“ #naturalsupplementAlHaddad
#MemilihHanyaHalalanThoyyiba

Siang Sobat,,,😊 GELITA GELATINE SHEET(Lembar)

GELATIN / GELATINE
Isi 1000g per box
Kemasan Repack :5 sheet
Sertifikat Halal
Gelatine, bahan yang sering dipakai untuk pengenyal makanan. Banyak dijumpai pada produk seperti jelly dan permen. Gelatine ini juga berfungsi untuk memperkokoh suatu adonan seperti pada cheese cake, mousse, pudding, ice cream, atau adonan yang harus menggunakan fresh cream.
Penggunaan gelatin pada mousse cake saat diperlukan untuk membantu cream sedikit mengeras dan stabiil, namun kalian harus mengerti cara menggunakan gelatin. Jika anda menggunakan gelatin lembaran atau gelatin sheet, Rendam gelatin sheet pada air es hingga gelatin permukaannya lembut kemudian panaskan gelatin yang telah lembut pada pan dengan api kecil hingga mencair dan gelatin pun siap digunakan

Ayoo sobat buruan order😊

#breadmart#breadmartbjm#breadmartbanjarmasin#tokobahankue#tokobahankuebjm#tokobahankueonline#tokobahankueonlinebjm#instafood#instakalsel#banjarbanartupangdah#banjarbanar#banjarbanartupang#banjarbungas#kalsel#kalimantanselatan#banjarmasin#aesnasution#gelatinlembar#gelatinhalal

Hai..happy holiday & happy weekend uolls 😊😊 sapa keja esok kita geng!
Niat dihati khamis lg nk buat sale..tp sibok ulang alik sp aloq staq..rini baru sempt nk update ig.. Mcm gambar atas tu,semua pembelian produk halagel saya bg 10% off (kecuali gelatin)!!!xkisah la uolls beli sebotol ke,2botol ke..10 botol ker..tetap ada less..kalau abes stok,kita cepat2 restock 😎

Promosi ni smpai khamis ni ja tau(kalau pndai bodek,lajak smpai sabtu)..nak book & byr half pon kita terima..whatsapp 0195454233..esok ada postage dahh adik2 kakak2 ooiii...xsabaq nk p keja.nk pos brg uoolss 😊😊😊 #halagel #halalgel #halalgelatine #gelatintanpaperisa #gelatinhalal #halal #supplementhalagel #vcohalagel #olivehalagel #omegahalagel #fishoil #minyakzaitun #minyakikan #minyakkelapadara #grapeseedoil #minyakbijianggur #flaxseedoil #bsohalagel #habatusauda #blackseedoil

♨️HOT DEAL!!!
3 PEK 50G
HARGA RM30.00 sahaja
TERMASUK PENGHANTARAN POS LAJU

#hargakasihsayang
#promofebruari
#buy2free1
#gelatin
#gelatine
#halal
#halalgelatine
#gelatinhalal

Harini gelatin box (2),fish oil (2) & gelatin 1kg..eh,gelatin 1kg tu nk terbang ke USA tau..haaa..rasa bangga pulak ttba😊
Terima kasih,next pos hari selasa..mgrib td dh close order bso 2botol..alhamdulillah..masih ada beberapa order xbuat payment lagi..ada rezki xkemana kan πŸ€—πŸ€— #halagel #halal #halalgelatine #gelatintanpaperisa #gelatinhalal #halalgel #fishoil #fishoilhalagel #minyakikan

Gelatin food grade
-halal by jakim
-bovine source
-xda perisa
-xda pewarna
-xda campuran bahan lain
- 3 size(box,500g & 1kg)
- ready stock πŸ“²0195454233

#halagel #halal #halalgel #halalgelatine #gelatinhalal #gelatinhalagel #gelatintanpaperisa #foodgradegelatin

Terima kasih yg join pos harini..6 parcel..harini hari vco 😊😊
1.gelatin 500g
2.vco - 2botol
3.vco - 2botol
4.vco - 2 botol
5. Tablet susukambing
6. Omega 3 fish oil - 2

Esok xda postage..insyallah hari rabu atau khamis..tablet susu kambing ada 2botol ja lagi..xtau bila nk restock.. #halagelshaklee #halagel #arabellacustomer #halal #supplement #tabletsusukambing #mkdhalagel #vco #vcohalagel #omega #fishoil #fishoilhalagel #gelatinhalal

Parcel smlm..lupa pulak nk update 😫 tq customer repeat order..yg gelatin 500g ni dah 2x pos ke serawak.. - gelatin 500g
- vco + olive
- epo
- olive + bso + fish oil

#halagel #halalgel #gelatinhalal #gelatintanpaperisa #halalgelatine #vcohalagel #olivehalagel #bsohalagel #fishoilhalagel #fishoil #minyakzaitun #minyakikan #minyakkelapadara #habatusauda #habbatussauda #blackseedoil #virgincoconutoil #extravirginoliveoil

Grapeseed oil
60pcs RM40
Postage: rm8(sm)/rm11(ss)
πŸ“²0195454233

#halagel #halal #halalgelatine #halalgel #gelatinhalal #grapeseedoil #gsohalagel #minyakbijianggur

Ok..baru dan nk pegang fon..balik2 bilik banjir pulak πŸ™„πŸ˜ͺ..nk kena pindah lagi ka😫😫..sorry yg nk minta COD td ni..baru baca msj.kalau dan kita jumpa esok k..
Pos harini,6 parcel including buku ibu ajarku jawi & gelatin 1kg.. thank you.nx postage hari selasa..
Eh,shaklee ada offer omega la..5% off kalau beli 3botoi..boleh share dgn kwn2

#halagel #halagalshaklee #arabellacustomer #shaklee #halalgel #halalgelatin #gelatinhalal #tabletsusukambing #ibuajarkujawi

Harini hari gelatin 😊😊
Vco 3botol & tablet susu kambing..
harini abg kaunter tu tanya jual apa ni kerap sgt mai pos brg.dah setahun ++ kan tgk muka saya πŸ˜„πŸ˜„..ttba ja rini mau sembang,kalau dak serius ja muka tu.nebes i 😁😁..tapi xleh lawan muka bos aii (maaf bos,tp tu fakta!)
Thanks semua..β™₯ uolls😘😘 #halagel #gelatinhalal #gelatintanpaperisa #halalgelatine #tabletsusukambing #virgincoconutoil #minyakkelapadara #mkdhalagel #vco #vcohalagel #minyakzaitun #minyakikan

Gelatin Box(5 sachet)
- tanpa perisa
- tanpa pewarna
- food grade
- halal by JAKIM
- bovine source

Rm7.50
Postage : Rm8(sm)/rm11(ss)
πŸ“² 0195454233

#gelatinhalal
#garambukithalagel #gelatintanpaperisa
#halalgelatine #halalgel #halagel #halal #gelatin #gelatinhalagel

Assalamualaikum..
Wilujeng enjing πŸ™
Di griya nemu raspberry lokal, kemarin dibuat cheese cake, enaak deh πŸ˜‹ Tp saya ga bisa makan banyak seiris juga udah kenyang 😁.
Biasanya saya buat no bake cheesecake tanpa gelatin. Kali ini pakai jus buah yang punya kadar air banyak, supaya kokoh pakai gelatin.
Sedikit cerita tentang gelatin. Sudah lama ingin membeli Gelatin tapi masih ragu beli yang sudah di wrapping atau yang sudah dikemas diplastik2 kecil. Alhamdulillah sekarang dapat Gelatin halal ini. Pemakaian cukup 1 sendok makan atau 5 gram saja lalu dilarutkan dengan air. Jika ingin gelatin halal ini, bisa beli 1 sachet (20 gram). Jika berminat bisa DM, persediaan terbatas yaa. Hanya beberapa sachet saja, ED nya sampai maret 2019.
.
.
#mouzakitchengelatinhalal#gelatinhalal#jualgelatinhalal#halalfood#mouzakitchencheesecake

Harini dah restock produk halagel + beli sikit tupperware..penuh haa kreta harini..tupperware tu nk juai loose..
Gelatin & kopi dah avaible..dh beli byk stok..mai whatsapp kaih 0195454233

#halalgelatine #halagel #gelatinhalal #garambukithalagel #gelatintanpaperisa #ubatgigihalagel #ubatgigi #virgincoconut #oliveoil #extravirginoliveoil #minyakbijianggur #minyakkelapadara #minyakikan #flaxseedoil #eveningprimroseoil #supplement

Gelatin tanpa perisa
*Food grade
*Halal by Jakim
*Bovine source
*No colouring

Sesuai utk masakan
1kg Rm50
500g Rm25
1box rm7.50

Harga xtermasuk pos
πŸ“²0195454233

#halagel #halal #gelatinhalal #halalgelatine

Thanks semua yg sempat grab promotion haritu..khamis ni kena restock semua produk halagel.kopi,gelatin & ubat gigi dah sold out!supplement pon dah xbyk..
Org sp ada nk COD dak khamis ni??lama xjumpa org sp ni 😊😊 Kalau nk order or tanya apa2,whatsapp 0195454233

#halagel #shaklee #halalgel #supplement #vcohalagel #olivehalagel #habatusauda #fishoil #minyakikan #minyakbijianggur #gelatinhalal

Nak buat kek puding, agar-agar,gummy tapi ragu-ragu dengan status halal gelatin di pasaran? Kami ada gelatin daripada syarikat Halagel. Tak perlu ragu-ragu lagi, hati pon senang πŸ˜™ . Boleh dapatkan di E-Naluri Marketing. Tak tahu lokasi? Boleh call abam hensem di +60132667409 utk sebarang pertanyaan.
#gelatin #gelatinhalal #gelatinhalagel #muslimproducts

Awal tahun bikin ini....Pannacotta Mango...🍊
Walaupun tampilannya blm sempurna, tp rasa oke lho (kata sayaπŸ˜ƒ)
#homemade
#pannacotta
#gelatinhalal
#desert

Most Popular Instagram Hashtags