#gelangmurahgila

621 posts

TOP POSTS

๐Ÿ“Œ NEW DESIGN ๐Ÿ”ฅ
.
Lava single lion // RM22 termasuk postage ๐Ÿ“ฎ
.
Stock tak banyak tau kalau banyak yg order kita tambah okay! So cepat2 order sebelum sold out ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Whatsapp: 014-6141351 now!
.
#gelang #gelangmurahgila #gelangmalaysia #gelangmanik #braceletmalaysia #lokalah #gelangmurah #bracelet #braceletraya #bracelethomemade #braceletmurah #beeds #barangmurah #sayajualgelang #sayajualmanik #poslaju #hipster #hipsterfashion

Normal Bracelet โœจ
.
โ—‡RM6/pc exc postage
.
ws admin segera, tekan link dekat bio tu shj ๐Ÿ˜˜ promo BUY 3 FREE 1 (can mix) ๐Ÿ’•
#gelangmurah #gelangcantik #gelangmurahgila #gelangmurahmalaysia #gelangmalaysia #bracelet #manik #gelangcantik #gelangmanik #gelangcouple #gelangmanikmurah #gelangmanikmalaysia #sayajualmurah

Normal Bracelet โœจ
.
โ—‡RM6/pc exc postage
.
ws admin segera, tekan link dekat bio tu shj ๐Ÿ˜˜ promo BUY 3 FREE 1 (can mix) ๐Ÿ’•
#gelangmurah #gelangcantik #gelangmurahgila #gelangmurahmalaysia #gelangmalaysia #bracelet #manik #gelangcantik #gelangmanik #gelangcouple #gelangmanikmurah #gelangmanikmalaysia #sayajualmurah

Normal Bracelet โœจ
.
โ—‡RM6/pc exc postage
.
ws admin segera, tekan link dekat bio tu shj ๐Ÿ˜˜ promo BUY 3 FREE 1 (can mix) ๐Ÿ’•
#gelangmurah #gelangcantik #gelangmurahgila #gelangmurahmalaysia #gelangmalaysia #bracelet #manik #gelangcantik #gelangmanik #gelangcouple #gelangmanikmurah #gelangmanikmalaysia #sayajualmurah

Normal Bracelet โœจ
.
โ—‡RM6/pc exc postage
.
ws admin segera, tekan link dekat bio tu shj ๐Ÿ˜˜ promo BUY 3 FREE 1 (can mix) ๐Ÿ’•
#gelangmurah #gelangcantik #gelangmurahgila #gelangmurahmalaysia #gelangmalaysia #bracelet #manik #gelangcantik #gelangmanik #gelangcouple #gelangmanikmurah #gelangmanikmalaysia #sayajualmurah

Normal Bracelet + Charm โœจ
.
โ—‡RM8/pc exc postage
.
ws admin segera, tekan link dekat bio tu shj ๐Ÿ˜˜ promo BUY 3 FREE 1 (can mix) ๐Ÿ’•
#gelangmurah #gelangcantik #gelangmurahgila #gelangmurahmalaysia #gelangmalaysia #bracelet #manik #gelangcantik #gelangmanik #gelangcouple #gelangmanikmurah #gelangmanikmalaysia #sayajualmurah

๐Ÿ”ฅ FAST SELLING ๐Ÿ”ฅ
.
Black&White (BW) Set // RM18 termasuk postage ๐Ÿ“ฎ
.
Yg ni pun tinggal sikit je lagi! Cepat2 order sebelum sold out ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Whatsapp: 014-6141351 now!
.
#gelang #gelangmurahgila #gelangmalaysia #gelangmanik #braceletmalaysia #lokalah #gelangmurah #bracelet #braceletraya #bracelethomemade #braceletmurah #beeds #barangmurah #sayajualgelang #sayajualmanik #poslaju #hipster #hipsterfashion

Normal Bracelet + Charmโœจ
.
ha normal bracelet pun boleh add on charm tau ๐Ÿ˜‰ lagi LAWO ๐Ÿ˜‹
.
โ—‡RM8/pc exc postage (boleh request gelang custom made jgk)
.
ws admin segera, tekan link dekat bio tu ajew ๐Ÿ˜˜ promo BUY 3 FREE 1 (can mix) ๐Ÿ’•
#gelangmurah #gelangcantik #gelangmurahgila #gelangmurahmalaysia #sayajualmurah #sayajualgelang #gelangmalaysia #bracelet #manik #gelangcantik #gelangmanik #gelangmurah #gelangcouple #gelangmurahmalaysia #gelangmanikmurah #gelangmanikmalaysia #sayajual #sayajualmurah

"3 mix colors ๐Ÿ”ตโšช๏ธโšซ๏ธ"
.
Cyan โ€ขโ€ข RM20 include postage โ€ขโ€ข
.
Untuk fast reply terus whatsapp 014-6141351 โœจ
.
#gelang #gelangmurahgila #gelangmalaysia #gelangmanik #braceletmalaysia #lokalah #gelangmurah #bracelet #braceletraya #bracelethomemade #braceletmurah #beeds #barangmurah #sayajualgelang #sayajualmanik #poslaju

MOST RECENT

๐Ÿ”ฅ HOT SELLING ๐Ÿ”ฅ
.
Distance bracelet // RM23 termasuk postage ๐Ÿ“ฎ
.
Set ni dah tak banyak sebab last week ramai yg order ๐Ÿ˜ฅ Sebelum sold out meh order cepat ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Whatsapp: 014-6141351 now!
.
#gelang #gelangmurahgila #gelangmalaysia #gelangmanik #braceletmalaysia #lokalah #gelangmurah #bracelet #braceletraya #bracelethomemade #braceletmurah #beeds #barangmurah #sayajualgelang #sayajualmanik #poslaju #hipster #hipsterfashion

Normal Bracelet โœจ
.
โ—‡RM6/pc exc postage
.
ws admin segera, tekan link dekat bio tu shj ๐Ÿ˜˜ promo BUY 3 FREE 1 (can mix) ๐Ÿ’•
#gelangmurah #gelangcantik #gelangmurahgila #gelangmurahmalaysia #gelangmalaysia #bracelet #manik #gelangcantik #gelangmanik #gelangcouple #gelangmanikmurah #gelangmanikmalaysia #sayajualmurah

Normal Bracelet โœจ
.
โ—‡RM6/pc exc postage
.
ws admin segera, tekan link dekat bio tu shj ๐Ÿ˜˜ promo BUY 3 FREE 1 (can mix) ๐Ÿ’•
#gelangmurah #gelangcantik #gelangmurahgila #gelangmurahmalaysia #gelangmalaysia #bracelet #manik #gelangcantik #gelangmanik #gelangcouple #gelangmanikmurah #gelangmanikmalaysia #sayajualmurah

Normal Bracelet โœจ
.
โ—‡RM6/pc exc postage
.
ws admin segera, tekan link dekat bio tu shj ๐Ÿ˜˜ promo BUY 3 FREE 1 (can mix) ๐Ÿ’•
#gelangmurah #gelangcantik #gelangmurahgila #gelangmurahmalaysia #gelangmalaysia #bracelet #manik #gelangcantik #gelangmanik #gelangcouple #gelangmanikmurah #gelangmanikmalaysia #sayajualmurah

Normal Bracelet โœจ
.
โ—‡RM6/pc exc postage
.
ws admin segera, tekan link dekat bio tu shj ๐Ÿ˜˜ promo BUY 3 FREE 1 (can mix) ๐Ÿ’•
#gelangmurah #gelangcantik #gelangmurahgila #gelangmurahmalaysia #gelangmalaysia #bracelet #manik #gelangcantik #gelangmanik #gelangcouple #gelangmanikmurah #gelangmanikmalaysia #sayajualmurah

Normal Bracelet โœจ
.
โ—‡RM6/pc exc postage
.
ws admin segera, tekan link dekat bio tu shj ๐Ÿ˜˜ promo BUY 3 FREE 1 (can mix) ๐Ÿ’•
#gelangmurah #gelangcantik #gelangmurahgila #gelangmurahmalaysia #gelangmalaysia #bracelet #manik #gelangcantik #gelangmanik #gelangcouple #gelangmanikmurah #gelangmanikmalaysia #sayajualmurah

Normal Bracelet โœจ
.
โ—‡RM6/pc exc postage
.
ws admin segera, tekan link dekat bio tu shj ๐Ÿ˜˜ promo BUY 3 FREE 1 (can mix) ๐Ÿ’•
#gelangmurah #gelangcantik #gelangmurahgila #gelangmurahmalaysia #gelangmalaysia #bracelet #manik #gelangcantik #gelangmanik #gelangcouple #gelangmanikmurah #gelangmanikmalaysia #sayajualmurah

๐Ÿ“Œ NEW DESIGN ๐Ÿ”ฅ
.
Lava single lion // RM22 termasuk postage ๐Ÿ“ฎ
.
Stock tak banyak tau kalau banyak yg order kita tambah okay! So cepat2 order sebelum sold out ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Whatsapp: 014-6141351 now!
.
#gelang #gelangmurahgila #gelangmalaysia #gelangmanik #braceletmalaysia #lokalah #gelangmurah #bracelet #braceletraya #bracelethomemade #braceletmurah #beeds #barangmurah #sayajualgelang #sayajualmanik #poslaju #hipster #hipsterfashion

Normal Bracelet + Charm โœจ
.
โ—‡RM8/pc exc postage
.
ws admin segera, tekan link dekat bio tu shj ๐Ÿ˜˜ promo BUY 3 FREE 1 (can mix) ๐Ÿ’•
#gelangmurah #gelangcantik #gelangmurahgila #gelangmurahmalaysia #gelangmalaysia #bracelet #manik #gelangcantik #gelangmanik #gelangcouple #gelangmanikmurah #gelangmanikmalaysia #sayajualmurah

Couple Bracelet โœจ
.
RM15/set exc postage โค
.
ws admin segera, tekan link dekat bio tu shj ๐Ÿ’•
#gelangmurah #gelangcantik #gelangmurahgila #gelangmurahmalaysia #gelangmalaysia #bracelet #manik #gelangcantik #gelangmanik #gelangcouple #gelangmanikmurah #gelangmanikmalaysia #sayajualmurah

Normal Bracelet + Charm โœจ
.
โ—‡RM8/pc exc postage
.
ws admin segera, tekan link dekat bio tu shj ๐Ÿ˜˜ promo BUY 3 FREE 1 (can mix) ๐Ÿ’•
#gelangmurah #gelangcantik #gelangmurahgila #gelangmurahmalaysia #gelangmalaysia #bracelet #manik #gelangcantik #gelangmanik #gelangcouple #gelangmanikmurah #gelangmanikmalaysia #sayajualmurah

๐Ÿ”ฅ FAST SELLING ๐Ÿ”ฅ
.
Black&White (BW) Set // RM18 termasuk postage ๐Ÿ“ฎ
.
Yg ni pun tinggal sikit je lagi! Cepat2 order sebelum sold out ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Whatsapp: 014-6141351 now!
.
#gelang #gelangmurahgila #gelangmalaysia #gelangmanik #braceletmalaysia #lokalah #gelangmurah #bracelet #braceletraya #bracelethomemade #braceletmurah #beeds #barangmurah #sayajualgelang #sayajualmanik #poslaju #hipster #hipsterfashion

HIGH DEMAND ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ”ฅ
.
Alice daisy (white) // RM22 termasuk postage ๐Ÿ“ฎ
.
Tinggal sikit je lagi! Cepat2 order sebelum sold out ๐Ÿ™Œ๐Ÿป Whatsapp: 014-6141351
.
#gelang #gelangmurahgila #gelangmalaysia #gelangmanik #braceletmalaysia #lokalah #gelangmurah #bracelet #braceletraya #bracelethomemade #braceletmurah #beeds #barangmurah #sayajualgelang #sayajualmanik #poslaju #hipster #hipsterfashion

"Candy beads + black matte + lava stone ๐Ÿ’ฏ"
.
Black series โ€ขโ€ข RM23 include postage โ€ขโ€ข
.
Untuk fast reply terus whatsapp 014-6141351 โœจ
.
#gelang #gelangmurahgila #gelangmalaysia #gelangmanik #braceletmalaysia #lokalah #gelangmurah #bracelet #braceletraya #bracelethomemade #braceletmurah #beeds #barangmurah #sayajualgelang #sayajualmanik #poslaju #hipster #hipsterfashion

Normal Bracelet + Charmโœจ
.
ha normal bracelet pun boleh add on charm tau ๐Ÿ˜‰ lagi LAWO ๐Ÿ˜‹
.
โ—‡RM8/pc exc postage (boleh request gelang custom made jgk)
.
ws admin segera, tekan link dekat bio tu ajew ๐Ÿ˜˜ promo BUY 3 FREE 1 (can mix) ๐Ÿ’•
#gelangmurah #gelangcantik #gelangmurahgila #gelangmurahmalaysia #sayajualmurah #sayajualgelang #gelangmalaysia #bracelet #manik #gelangcantik #gelangmanik #gelangmurah #gelangcouple #gelangmurahmalaysia #gelangmanikmurah #gelangmanikmalaysia #sayajual #sayajualmurah

sis sendiri tergugat tengok Marble Bracelet ni tau ๐Ÿ˜
.
Normal Bracelet โœจ
RM6/pc exc postage โ—†
.
boleh la nk buat gelang friendship ke apa ๐Ÿ™ˆ nk buat as a gift ke ๐Ÿ˜š
.
ws admin segera, tekan link dekat bio tu ajew ๐Ÿ˜˜ promo BUY 3 FREE 1 (can mix) ๐Ÿ’•
#gelangmurah #gelangcantik #gelangmurahgila #gelangmurahmalaysia #sayajualmurah #sayajualgelang #gelangmalaysia #bracelet #manik #gelangcantik #gelangmanik #gelangmurah #gelangcouple #gelangmurahmalaysia #gelangmanikmurah #gelangmanikmalaysia #sayajual #sayajualmurah

Most Popular Instagram Hashtags