[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#gebu

289932 posts

TOP POSTS

Kena lh ngan nama tu gebu gebas kan @eyylla kan 😍😍😍
Vid cr : #teamwakyah
#theKUCINshow
#episode1 @alvinchong123
@hashtagentertainment
#gebu
#penyet

Nama pun #SUPERBOOBS kalau sis makan mesti BOOBs jadi Aummmmm!
In sya Allah kesan dia syokkk suami Happy tak terkira enak hasilnya BESAR GEBU PEJAL .
Memang ajegilaaaa!! #payudara #montok #gebu #putih

TERCARI-CARI SERVIS CUCI KARPET MURAH DAN BERBALOI. KAMI DATANG AMBIL DI RUMAH ANDA DAN HANTAR SEMULA KARPET DALAM KEADAAN #BERSIH, #WANGI DAN #GEBU SERTA KELIHATAN SEPERTI #BARU !!
.
.
Adakah anda mempunyai masalah KARPET KOTOR, BERDEBU, BERBAU HAPAK, ANAK KENCING, KUCING KENCING ?
Jangan risau, Servis Cuci Karpet Murah boleh bantu anda :)
.
“ Assalam, karpet bersih sangat. Nak letak anak pon konfiden. Thanks ya. Very recommended. ” – (Siti , KL)
.
“ Baru masuk opis. Tqvm ye. Bersih dan cantik sangat. Macam baru. Bau pon wangi. Staff semua suka. Terbaik” – (Lina, Gombak)
.
.
KENAPA ANDA PERLU GUNAKAN SERVIS KAMI ? [+] Kami menerima semua jenis karpet dan juga karpet di RUMAH, PEJABAT, SURAU, MASJID dan SEAT KERETA.
.
[+] Cucian menggunakan 100% air, karpet dicuci menggunakan air di bahagian DEPAN dan BELAKANG KARPET.
.
[+] PENGERINGAN menggunakan spinner, tidak bergantung kepada cahaya matahari.
.
[+] Jaminan karpet BERSIH, SUCI, WANGI dan TIDAK BERBAU HAPAK.
.
[+] Karpet dibalut dengan plastik tebal SEPERTI BARU.
.
[+] Kami alihkan perabot anda, gulung karpet anda, AMBIL DAN HANTAR karpet anda terus ke rumah.
.
[+] Harga cucian yang MURAH dan BERBALOI hanya RM1.50 – RM2.50 sekaki persegi.
.
[+] Servis yang CEPAT dan PANTAS, cucian normal 7-10 hari siap dan cucian ekspress 5 hari siap (T&C Apply)
.
[+] FREE pickup and delivery (T&C Apply)
.
==================
MACAM MANA NAK DAPATKAN SERVIS KAMI?
================== Boleh whatsapp kami dengan segera. “CUCI KARPET” ke 017-3857422 “CUCI KARPET” ke 017-3857422
.
Untuk fast response boleh trus klik :

https://api.whatsapp.com/send?phone=60173857422&text=CuciKarpet

https://api.whatsapp.com/send?phone=60173857422&text=CuciKarpet
.
.
ATAU
.
Terus ke kedai kami yang beralamat :

Profesional Carpet Cleanin‪g Express (Subsidiary of Amirose Laundry Shop). Since 2007.‬ Amirose Laundry Shop. No 28, Jalan Haji Salleh, Sentul, 51100, Kuala Lumpur. (Berhadapan Petron) (Kedai di buka setiap hari Isnin hingga Sabtu pukul 9.00 am - 9.00 pm)

Assalamualikum semua, Okkk aloh sy dah penat nak jawab soalan pihak2 tertentu berkaitan dgn penjagaan muka sy ni, bermacam ragam dan persoalan timbul apakah rahsia yg sy guna.. Harini sy nak bgtau sikit apa yg sy guna pada kulih wajah muka sy ni yg sentiasa nampak segar dan bersih.. .
.
.
Ini yg sy gunakan “Daniella 24K Pure Gold Bar” dimana ianya cukup mudah berkesan pada kulit anda, tidak kira jenis kulit sama ada Lelaki ataupon Perempuan. So lepasni jangan tanya sy lagi apa yg sy gunakan ye, nak tahu sgtkan.. Pastinya Torbaikk, Habis dah rahsia yg disimpan selama ni, demi untuk anda semua.. Love u all.... .
.
.
Dan sekirnya mahu tahu lebih lanjut berkenaan dengan Daniella 24K Pure Gold Bar ni xperlu nk segan2 tanya sy untuk dapatkanya dan juga boleh visit di @pearldfacehq pastinya Torbaikkkkkkkkkk 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 #bersih #cerah #gebu #daniella24kpuregoldbar

Comeyynyee Gebu N Penyett!! Rasa mcm nkk peluk2 jer..
#thekucinshow
#gebu
#penyet
#alvinchong
#alvinchonglovers

sedangkan harimau dihutan senang abang jinakkan..inikan pula merpati disarang....
#osidinner#gebu#janganfikirbukanbukan

You love the stripes, the flowers or the dots? I have soooo manyyyyyy beautiful design for you!! 😘😘😘 .
3in1 Craftholic Pillow, Hand Warmer and Blanket
Pillow 50cm
Blanket 1mx1.5m
Material: super soft flannel
Filling: PP cotton
RM65 only
WA to order 😊
Material sangat2 lah lembut.
So comfy, soooooo fluffy.
Boleh check testi dekat cutecapitalfeedback (hashtag) tentang bantal yang super best ni. Senang bawa travel! Selesa! Syokkkkkk habissssss 😍😍😍
#cutelittlethings #cuteness #cute #bantalcute #cutenessoverload #bantaltido #sayajualbantal #sayapeniagaberdaftar #bazaaronline #bazaarpaknil #3in1 #bantalcute #bantalcomelmurah #bantalcomel #gebu #teddybearmurah #owlpillow #dougbear #pusheenpillow

Korang tahu tak ada sabun yang boleh membantu Kulit muka dan badan? Yang boleh bagi kelembapan pada kulit tanpa menggunakan moisturizer pada waktu yang sama mengurangkan minyak bagi kulit muka yang agak oily? Cepat usha .
@seri.sarahhali
@seri.sarahhali
@seri.sarahhali .
Bebas bahan kimia berbahaya n bau wangi😘😘😘😘 rugi kalau korang tak cuba cepat cepat #nakcantik #gebu #kl #abangpayung #realinvestment

MOST RECENT

Lipmatte by sahi ❣️ Siapa nak cuba #kyssbysahi 🙋🏼‍♀️ Sangat long lasting girlsss. Kena try tau!
With vitamin E, lightweight matte finish, suitable for ALL skin tones 💋
To purchase DM / whatsapp 016 776 6410 !
.
#sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #sayajualsarangburung #tipscantik #jerawat #jeragat #gebu #sahisetuju #malaysia #makeup #sayajualmakeup #lipstick #lipmatte #produkviral

Ada masalah liang pori besar?

Masalah kulit kombinasi kering + minyak?

SOAP BAR THE RICE

mungkin jawapannya

Jom wassap akak,

RM 12

Postage RM 8

WhatsUp📲
Www.wasap.my/60197433474
#scrubdahcantek#scrubselamat#scrubjimat#bodyscrub#gebu#mulus#cerah#sempurna#produkdijamin#putih#putihmulus#bersih#teammakciksrub#TheBeautyHack#TbhJB#thebeautyhackjohor#hotstuff#lakukeras#agensabun

.
Scrub sejuk #1 di Malaysia

Alhamdulilah... makin ramai yang yakin degan produk pewiit 5in1 dan paling best foundation bb cream ramai yg dh cube...RM5 JE TAW !! nk thu ?? direct di whtsap sy...
.
Kalau nak, kena order cepat tau! Sebab FREE GIFT nie sgt terhad.
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔ Free Postage
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔ FREE 4 Masker shiseido
.
Kami nak bagi harga DISKAUN!!
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
.
.
#kencingmanis
#nakkurus
#kusam
#jeragat
#kulitkering
#uia
#kulitberminyak
#kulitputih
#kecantikan
#bebasjerawat
#kulitcerah
#kulitsensitif
#kulitbersih
#gebu
#putihgebu
#kulitkusam
#kulitcantik
#jerawathilang
#parutjerawat
#tradisional
#poslaju

❌YANG TAK NAK CANTIK JANGAN BACA❌

Bila kulit breakout mesti akan down kan ? Bila jerawat non stop bermaharajalela mesti down kan ??
.
Meh faa ada jalan penyelesaian untuk korang . Janji kena rajin & konsisten tau kalau nak kulit cantik 🤗
.
Selesaikan masalah kulit korang dengan #JujuSkincare 💋Juju Skincare diperbuat daripada bahan organik yang selamat dan sihat untuk kulit korang .
.
Yang pasti tiada bahan KIMIA , tiada MERCURY , bukan timbang2 . Hasil boleh dilihat dalam masa 1 BULAN . Wowww !!! 😱😱
.
Jom dapatkan set skincare 6in1 ni dengan hanya RM68 sahaja 😉
0179148781

#sayapakaisayajual
#jujupinkishfeedback #testimonijujupinkish #jujuskincarefeedback #nopeeling #nomercury #organic #skincare #pinkish #gebu #kulitflawless#malaysianbeauty #malaysia #malaysiangirl #kulitcantik #kulitflawless #sayajual #jujuskincare #malaysianselfie #beauty #nochemical #nohydroquinone #gadismalaysia #malayspretty #jujuskincarebrunei

Tekstur foundation luffiya dan #moisturizer. Best sgt bergabung korang. Moisturizer sangat lembut, dan mudah meresap dan tidak berminyak. Oily skin sgt rekemen pakai sebab kulit sentiasa lembap je.
_
Foundation LS sesuai untuk semua tone kulit. Tak bercapuk makin lama makin glowing. Sesuai sgt bergabung bagi yg nak cepat dan jenis simple je bermekap.
_ ◾Harga Moisturizer 14g RM 60
◾Foundation RM 50
_

Whatsapp 018 2858190
#luffiyaskincare #flawlessfoundationluffiya #luffiyamoisturizer #skincare #kulitcantik #kulitsihat #luffskinbooster #vitaminC #flawless #gebu #kulitputih #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitsensetif #kulitsunburn #0182858190

BERAT BADAN MAKIN TURUN!!😱😱
.
Ingt boleh putih je tp siap pakej KURUS sekali. .
Sebab apa boleh kurus? .
Sebabnya DEWYGLOW mengandungi acai berry yg mngawal selera makan kita.. jadi tak hairan la boleh kurus sekali uolss..😍
.
.
Jangan PERCAYA! kena CUBA.
Tak kenal maka tak cinta.
.
WHATSAPP📲+011-37058851
WHATSAPP📲+011-37058851
.
.
#stokissahdewyglow #dewyglow #takpernahtakcantik #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #sayajualdewyglow #testimonidewyglow #kelulusankkm #terapiinstagram #vitaminc #vitamin #ajimaura #organik #whitening #glowingskin #cantik #gebu #kulitputihgebu #kulitgebu #supplement #likeforlike #like4like #likeforfollow #supplement #kulitsihat #visitmyig #igshop #kedaionline #igshopmalaysia

Yeah..ni fakta bukan auta yea! .
Dewyglow memang khas untuk semua orang laki dan perempuan dari umur 12tahun keatas.
.
Jadi boleh cantik sama2 satu family 👪.
.
.
Nak try Dewyglow 3x lebih peloless?
Jom wassap dayang sedia membantu sampai cantik .
WHATSAPP📲+011-37058851
WHATSAPP📲+011-37058851
.
.
#stokissahdewyglow #dewyglow #takpernahtakcantik #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #sayajualdewyglow #testimonidewyglow #kelulusankkm #terapiinstagram #vitaminc #vitamin #ajimaura #organik #whitening #glowingskin #cantik #gebu #kulitputihgebu #kulitgebu #supplement #likeforlike #like4like #likeforfollow #supplement #kulitsihat #visitmyig #igshop #kedaionline #igshopmalaysia

ABAM SADOO PUN MAKAN DEWYGLOW ! 😎
.
.
Uolss jangan ingat Cik Dewy nie
Khas untuk perempuan jurr taw .
Ye la, takut uolss confuse pulak sebab datang haid boleh makan, pregnant bole, dalam pantang pun bole .
.
Testimoni pulak semua perempuan jur kan.
Tapi sebenarnya semua orang bole makan.
Samada laki atau perempuan dari umur 12 tahun keatas. .
Bahan2 hanya berasaskan buah buahan terpilih dan vitamin C organik TANPA collagen.
Bagus untuk kesihatan & kecantikan. .
.
Nak merisik risik cik Dewy wassap dayang laju2 naa 😉.
WHATSAPP📲+011-37058851
WHATSAPP📲+011-37058851
.
.
#stokissahdewyglow #dewyglow #takpernahtakcantik #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #sayajualdewyglow #testimonidewyglow #kelulusankkm #terapiinstagram #vitaminc #vitamin #ajimaura #organik #whitening #glowingskin #cantik #gebu #kulitputihgebu #kulitgebu #supplement #likeforlike #like4like #likeforfollow #supplement #kulitsihat #visitmyig #igshop #kedaionline #igshopmalaysia

BERAT BADAN MAKIN TURUN!!😱😱
.
Ingt boleh putih je tp siap pakej KURUS sekali. .
Sebab apa boleh kurus? .
Sebabnya DEWYGLOW mengandungi acai berry yg mngawal selera makan kita.. jadi tak hairan la boleh kurus sekali uolss..😍
.
.
Jangan PERCAYA! kena CUBA.
Tak kenal maka tak cinta.
.
WHATSAPP📲+011-37058851
WHATSAPP📲+011-37058851
.
.
#stokissahdewyglow #dewyglow #takpernahtakcantik #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #sayajualdewyglow #testimonidewyglow #kelulusankkm #terapiinstagram #vitaminc #vitamin #ajimaura #organik #whitening #glowingskin #cantik #gebu #kulitputihgebu #kulitgebu #supplement #likeforlike #like4like #likeforfollow #supplement #kulitsihat #visitmyig #igshop #kedaionline #igshopmalaysia

BERAT BADAN MAKIN TURUN!!😱😱
.
Ingt boleh putih je tp siap pakej KURUS sekali. .
Sebab apa boleh kurus? .
Sebabnya DEWYGLOW mengandungi acai berry yg mngawal selera makan kita.. jadi tak hairan la boleh kurus sekali uolss..😍
.
.
Jangan PERCAYA! kena CUBA.
Tak kenal maka tak cinta.
.
WHATSAPP📲+011-37058851
WHATSAPP📲+011-37058851
.
.
#stokissahdewyglow #dewyglow #takpernahtakcantik #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #sayajualdewyglow #testimonidewyglow #kelulusankkm #terapiinstagram #vitaminc #vitamin #ajimaura #organik #whitening #glowingskin #cantik #gebu #kulitputihgebu #kulitgebu #supplement #likeforlike #like4like #likeforfollow #supplement #kulitsihat #visitmyig #igshop #kedaionline #igshopmalaysia

🔊GREENTEA MINT FACE SCRUB!!
.
🍃Dah try maka terjatuh cinta!! 😍😍😍
Rasa nak pakai hari2 sebab rasa FRESH SANGAT!!! 😘😘
🍃Boleh Pakai Selang sehari!! Lepas sental tu rasa sejuk!! Segar!! dan bersih!!
🍃Scrub ni 'BEST' Sebab ada biji2 badam tolong clearkan pori2 kita. 😇
.
Fast response wassap 👇👇
Klik link di bio !

BIJIK BIJIK CINTA KOLESTROL MAKIN BERKURANGAN!! 😍
.
.
Beza wei, sebelum n selepas makan Cik Dewy ni.
.
Sebelum bermakeup masih lagi nampak kulit kusam, bijik2 cinta dan bibir gelap walaupun bergincu .
.
Selepas banyak perubahan ketara yang penting NO MAKEUP tapi bibir nampak pink2 gitchu.
Bukan tu jur uolss , Kulit dah cerah , peloless dan glowing mowing.
.
Jimatkan! Tak payah makeup2 dah kuar umah.
Nipis2 jurr dah lawa ehh.
.
Nak try? Nak rawat kulit yang bermasalah?
Jom wassap dayang bantu sampai cantik. .
.
WHATSAPP📲+011-37058851
WHATSAPP📲+011-37058851
.
.
#stokissahdewyglow #dewyglow #takpernahtakcantik #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #sayajualdewyglow #testimonidewyglow #kelulusankkm #terapiinstagram #vitaminc #vitamin #ajimaura #organik #whitening #glowingskin #cantik #gebu #kulitputihgebu #kulitgebu #supplement #likeforlike #like4like #likeforfollow #supplement #kulitsihat #visitmyig #igshop #kedaionline #igshopmalaysia

Alhamdulillah.. Parcel selamat sampai ke tuan badan. Hanya satu hari dah sampai ❤
.
.
Nak grab Dewyglow boleh whatsapp dayang. InsyaAllah.. Dayang bantu sampai cantik 😊.
WHATSAPP📲+011-37058851
WHATSAPP📲+011-37058851
.
.
#stokissahdewyglow #dewyglow #takpernahtakcantik #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #sayajualdewyglow #testimonidewyglow #kelulusankkm #terapiinstagram #vitaminc #vitamin #ajimaura #organik #whitening #glowingskin #cantik #gebu #kulitputihgebu #kulitgebu #supplement #likeforlike #like4like #likeforfollow #supplement #kulitsihat #visitmyig #igshop #kedaionline #igshopmalaysia

I love you all...I never forget you all...you all in my heart...I love you😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 #yg tgh tu leader#comel gila#gebu gebu#muah muah muah

MAK OI 14 BIJIK SEHARI !
.
.
Sanggup ke uolls nak makan buah sebanyak tu.
Mau buncit perut makan buah jurr..herher
.
Sebiji buah oren pun dah sehinggit setengah,
Kalo 14bijik dah berape hinggit dalam SEHARI,
Belum SEBULAN mau cecah beratus hinggit uolss!
.
Kenapa perlu bayar lebih!
DEWYGLOW kan ade.. Harga mampu milik.
Nak Cantik kena bijak berbelanja hokayy! 😉
.
.
#stokissahdewyglow #dewyglow #takpernahtakcantik #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #sayajualdewyglow #testimonidewyglow #kelulusankkm #terapiinstagram #vitaminc #vitamin #ajimaura #organik #whitening #glowingskin #cantik #gebu #kulitputihgebu #kulitgebu #supplement #likeforlike #like4like #likeforfollow #supplement #kulitsihat #visitmyig #igshop #kedaionline #igshopmalaysia

#YEARENDSALE
-
Siapa yang belum lagi grab scrub sejuk ni, please jangan lepaskan peluang yang ada nii. Kalau korang beli dgn harga YES ni korang dah jimat RM 5. Lepas ni tak tahu HQ buat lagi ke tak harga super duper murah mcm ni. Cepat whatsapp umi sekarang 0139196368

💁HEBATNYA SI HIJAU
-
.
.
💁Ramai yang tak tau, jerawat nie berpunca daripada kotoran yang tersumbat dalam kulit kita. Sebab tuh pentingnya untuk kita skrub muka sekurang kurangnya 2x seminggu
-
.
.
💁Hanya dengan skrub korg boleh mencuci muka hingga ke dasar kulit, skrub turut berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang boleh mengakibatkan kulit korg kelihatan kusam
-
.
.
💁Sebab tuh kalau korg perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih, berseri jer 😍
-
.
.
💁Dengan ekstrak Greentea, Peppermint dan Argan Oil, skrub sejuk keluaran kami memang dilengkapi dengan semua nutrient yang diperlukan kulit. So tak rugi korg nak cuba ❗ 💕

DAILY HYDRATING FACE CLEANSER
.
🌼 For Normal to Dry Skin
🌼 Tanpa SLS dan SLES
🌼 KKM approval
🌼 Bahan-bahan asas merupakan daripada tumbuhan yg memang selamat digunakan!
.

Hanya RM60 untuk 50ml.
.

Whatsapp: 018 971 5939
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup
#kosmetik #kulitcantik #kulitkering #remedy
#remedyserum #remedycleanser
#muamalaysia #kulitberminyak #foundation #makeup
#makeuptutorial #kulitsensitif #mua
#gegarvaganza2017 #cantik #gebu #skincare #takpenatkejadicantik #antiaging #bazaarpaknil #terlajaklaris #janganmengata #terlajakviral

DAILY HYDRATING FACE CLEANSER
.
🌼 For Normal to Dry Skin
🌼 Tanpa SLS dan SLES
🌼 KKM approval
🌼 Bahan-bahan asas merupakan daripada tumbuhan yg memang selamat digunakan!
. .
Hanya RM60 untuk 50ml.
.

Whatsapp: 018 971 5939
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup
#kosmetik #kulitcantik #kulitkering #remedy
#remedyserum #remedycleanser
#muamalaysia #kulitberminyak #foundation #makeup
#makeuptutorial #kulitsensitif #mua
#gegarvaganza2017 #cantik #gebu #skincare #takpenatkejadicantik #antiaging #bazaarpaknil #terlajaklaris #janganmengata #terlajakviral

C STAND FOR CANTIK!
.
Hmm ye ke ambil vitamin c dapat cantik saja? .
.
Pada pendapat ain, TAK!
.
.
Amalkan vitamin c ni untuk CANTIK + SIHAT!
.
.
Ain ingat lagi ain ambil vitamin c ni untuk selsema. sebab kerap sangat kena selsema. .
.
Asbab ikhtiar vitamin c, ain dah kurang kena selsema sekarang. .
.
sebab vitamin c nii berfungsi sebagai menguatkan imum sistem dalam badan manusia. .
.
bukan tu saja tau,
.
.
VITAMIN C jugak:
.
🍊Menguatkan imun sistem
🍊Mencantikkan kulit
🍊Mengurangkan tekanan darah
🍊mengurangkan parut dan jeragat
🍊bertindak sebagai anti-stress
🍊Menyembuhkan luka
🍊Menghasilkan kolagen
🍊bertindak sebagai sunblock semulajadi.
.
.
berminat boleh hubungi talian ini,
.
📲0173651120
📲0173651120
📲0173651120
.
.
.
.
KENAPA PERLU BELI DENGAN AIN? .
.
🍀Ain pengguna Shaklee since 2015
🍀Forever Your Trusted Distributor since 2016
🍀Berada di rank Supervisor dalam Shaklee
🍀Berpengalaman dalam consult tentang BEAUTY and HEALTH
🍀Founder The Champion Empire. .
.
.
#Vitaminc #Cantik #Gebu #Putih #Sihat #Shakleepuchong #Shakleeputrajaya #Shakleecyberjaya #Vitaminohsem #Fattzura

DAILY HYDRATING FACE CLEANSER
.
🌼 For Normal to Dry Skin
🌼 Tanpa SLS dan SLES
🌼 KKM approval
🌼 Bahan-bahan asas merupakan daripada tumbuhan yg memang selamat digunakan!
.
Hanya RM60 untuk 50ml.
.

Whatsapp: 018 971 5939
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualmakeup
#kosmetik #kulitcantik #kulitkering #remedy
#remedyserum #remedycleanser
#muamalaysia #kulitberminyak #foundation #makeup
#makeuptutorial #kulitsensitif #mua
#gegarvaganza2017 #cantik #gebu #skincare #takpenatkejadicantik #antiaging #bazaarpaknil #terlajaklaris #janganmengata #terlajakviral

.
🌸GREENTEA MINT FACE SCRUB🌸
.
100% Organic
13 MANFAAT "GREENTEA MINT FACE SCRUB" 🍀Mencerahkan kulit wajah 🍀Menghilangkan parut degil
🍀Menanggalkan sel-sel kulit mati
🍀 Melembutkan kulit wajah
🍀 Menghilangkan biji halus pada wajah
🍀Mengelakkan penumbuhan jeragat pada kulit
🍀Melembapkan kulit wajah
🍀 Menutrisi kulit wajah
🍀Mengelakkan jangkitan kuman pada kulit wajah (mengandungi antioksidan)
🍀Menyembuhkan jerawat dengan cepat
🍀 Membuang sel-sel kimia pada kulit akibat penggunaan krim penjagaan kulit wajah (skincare)
🍀Menglowingkan kulit wajah dengan cepat 🍀Membuka liang pernafasan kulit supaya kulit wajah sentiasa sihat dan berseri .
Cara penggunaan:
🐝Step 1
* Usap dan gosok pada kulit wajah dibahagian bermasalah seperti hidung,jerawat, parut jerawat,jeragat dalam kiraan beberapa minit (lebih kurang 5 minit) dan biarkan scrub meresap ke dalam kulit selama seminit kemudian bilas dengan air sehingga bersih .
🐝Step 2
* Selepas itu , cuci wajah anda seperti biasa menggunakan pembersih wajah, dan untuk lebih efektif sapu pelembab@moisturiser untuk mendapat kesan yang lebih cepat.
.
Sesuai digunakan pada golongan remaja dan dewasa. Yang mempunyai masalah kulit wajah sangat digalakkan menggunakan #greenteamintfacescrub Lelaki dan perempuan ✔
-----------------------------------
Price of GREENTEA MINT
HARGA RM38 + postage rm8 sm

BERCERITA TENTANG REZEKI
.
Jika rezeki datang kerana kerja keras,
seharusnya orang paling kaya adalah kuli bangunan.
.
Jika rezeki datang kerana banyak waktu kerja,
seharusnya warung- warung kopi 24 jam boleh mengalahkan macdonald dan kfc.
.
Jika rezeki datang kerana kepintaran & ada PhD dalam bisnes,
Seharusnya pensyarah-pensyarah menjadi orang paling kaya dalam bisnes dan mampu melahirkan ramai usahawan serta jutawan.
.
Jika rezeki datang kerana pangkat dan jawatan.
Seharusnya para presiden dan raja berada di urutan terdepan dari 10 orang terkaya di dunia.
.
Tapi tidak....
.
Rezeki itu datang kerana kasih sayang Allah swt. Dia beri kepada siapa yang DIA suka.
.
Yang paling penting,
.
"Mengejar rezeki jangan mengejar jumlahnya tapi kejarlah berkahnya.” ~ Ali bin Abi Thalib
.
Jgn smpi rezeki yg istidraj, rezeki yg Allah murka, rezeki yg buatkan Kita lupa kepada Dia.
.
#selamatmalam

🌸GREENTEA MINT FACE SCRUB🌸

100% Organic
13 MANFAAT "GREENTEA MINT FACE SCRUB" 🍀Mencerahkan kulit wajah 🍀Menghilangkan parut degil
🍀Menanggalkan sel-sel kulit mati
🍀 Melembutkan kulit wajah
🍀 Menghilangkan biji halus pada wajah
🍀Mengelakkan penumbuhan jeragat pada kulit
🍀Melembapkan kulit wajah
🍀 Menutrisi kulit wajah
🍀Mengelakkan jangkitan kuman pada kulit wajah (mengandungi antioksidan)
🍀Menyembuhkan jerawat dengan cepat
🍀 Membuang sel-sel kimia pada kulit akibat penggunaan krim penjagaan kulit wajah (skincare)
🍀Menglowingkan kulit wajah dengan cepat 🍀Membuka liang pernafasan kulit supaya kulit wajah sentiasa sihat dan berseri

Cara penggunaan:
🐝Step 1
* Usap dan gosok pada kulit wajah dibahagian bermasalah seperti hidung,jerawat, parut jerawat,jeragat dalam kiraan beberapa minit (lebih kurang 5 minit) dan biarkan scrub meresap ke dalam kulit selama seminit kemudian bilas dengan air sehingga bersih 🐝Step 2
* Selepas itu , cuci wajah anda seperti biasa menggunakan pembersih wajah, dan untuk lebih efektif sapu pelembab@moisturiser untuk mendapat kesan yang lebih cepat.

Sesuai digunakan pada golongan remaja dan dewasa. Yang mempunyai masalah kulit wajah sangat digalakkan menggunakan #greenteamintfacescrub Lelaki dan perempuan ✔
-----------------------------------
Price of GREENTEA MINT
HARGA RM38 + postage rm8 sm -

Sebab ramai lagi yang tak tahu kelebihan Greentea Mint Face Scrub nie, hari nie sis nak share kat uollsss 🌱
.
Nie baru 7 ok! Banyak lagi kebaikan lain, tapi sis malas nak citer panjang. Uolls kena rasa sendiri magic power skrub sejuk nie. Bila dah rasa sekali, confirm jatuh cintaaaa 💕
.
Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh lar DM or click link whatsapp kat bio tuh yer. Jangan segan-segan 🙈
. -

Sebelum tidur bancuh SKKM dulu yaa" sedap nya nyumy 😋

Bonus paling best 👍👍
Putih gebu berseri.

KONSISTEN HARI HARI PASTI BERKESAN😍

C STAND FOR CANTIK!
.
Hmm ye ke ambil vitamin c dapat cantik saja? .
.
Pada pendapat ain, TAK!
.
.
Amalkan vitamin c ni untuk CANTIK + SIHAT!
.
.
Ain ingat lagi ain ambil vitamin c ni untuk selsema. sebab kerap sangat kena selsema. .
.
Asbab ikhtiar vitamin c, ain dah kurang kena selsema sekarang. .
.
sebab vitamin c nii berfungsi sebagai menguatkan imum sistem dalam badan manusia. .
.
bukan tu saja tau,
.
.
VITAMIN C jugak:
.
🍊Menguatkan imun sistem
🍊Mencantikkan kulit
🍊Mengurangkan tekanan darah
🍊mengurangkan parut dan jeragat
🍊bertindak sebagai anti-stress
🍊Menyembuhkan luka
🍊Menghasilkan kolagen
🍊bertindak sebagai sunblock semulajadi.
.
.
berminat boleh hubungi talian ini,
.
📲0173651120
📲0173651120
📲0173651120
.
.
.
.
KENAPA PERLU BELI DENGAN AIN? .
.
🍀Ain pengguna Shaklee since 2015
🍀Forever Your Trusted Distributor since 2016
🍀Berada di rank Supervisor dalam Shaklee
🍀Berpengalaman dalam consult tentang BEAUTY and HEALTH
🍀Founder The Champion Empire. .
.
.
#Vitaminc #Cantik #Gebu #Putih #Sihat #Shakleepuchong #Shakleeputrajaya #Shakleecyberjaya #Vitaminohsem #Fattzura

C STAND FOR CANTIK!
.
Hmm ye ke ambil vitamin c dapat cantik saja? .
.
Pada pendapat ain, TAK!
.
.
Amalkan vitamin c ni untuk CANTIK + SIHAT!
.
.
Ain ingat lagi ain ambil vitamin c ni untuk selsema. sebab kerap sangat kena selsema. .
.
Asbab ikhtiar vitamin c, ain dah kurang kena selsema sekarang. .
.
sebab vitamin c nii berfungsi sebagai menguatkan imum sistem dalam badan manusia. .
.
bukan tu saja tau,
.
.
VITAMIN C jugak:
.
🍊Menguatkan imun sistem
🍊Mencantikkan kulit
🍊Mengurangkan tekanan darah
🍊mengurangkan parut dan jeragat
🍊bertindak sebagai anti-stress
🍊Menyembuhkan luka
🍊Menghasilkan kolagen
🍊bertindak sebagai sunblock semulajadi.
.
.
berminat boleh hubungi talian ini,
.
📲0173651120
📲0173651120
📲0173651120
.
.
.
.
KENAPA PERLU BELI DENGAN AIN? .
.
🍀Ain pengguna Shaklee since 2015
🍀Forever Your Trusted Distributor since 2016
🍀Berada di rank Supervisor dalam Shaklee
🍀Berpengalaman dalam consult tentang BEAUTY and HEALTH
🍀Founder The Champion Empire. .
.
.
#Vitaminc #Cantik #Gebu #Putih #Sihat #Shakleepuchong #Shakleeputrajaya #Shakleecyberjaya #Vitaminohsem #Fattzura

Mata mana? Mana mata? Ternyata mata yang sepet ditambah pula dengan manisnya lesung pipit. Wow so manis sekali. Hahahahaha #mohonkecam #syoksendiri #poyo #lesungpipit #manis #comel #hensem #anugerahallah #syukur #gebu #gempal #gemuk #beourself #doicare #mylife #happy #malaysia #instafamous #instagram

Sebab ramai lagi yang tak tahu kelebihan Greentea Mint Face Scrub nie, hari nie sis nak share kat uollsss 🌱
.
Nie baru 7 ok! Banyak lagi kebaikan lain, tapi sis malas nak citer panjang. Uolls kena rasa sendiri magic power skrub sejuk nie. Bila dah rasa sekali, confirm jatuh cintaaaa 💕
.
Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh lar DM or click link whatsapp kat bio tuh yer. Jangan segan-segan 🙈
. -

Siapa kata laki tak perlu jaga muka?
Bila nak fikir hadiah birthday, anniversary kita banyak kasi barang luaran macam wallet, bag etc. .
.
Apa kata tahun ni kita belikan mereka something that has an everlasting effect like HARRATT AGE REVERSING SERUM ❤️ .
.
I'm sure they will be very appreciative. Muka bersih berseri pasti kita pun makin sayang kan?! 😍🌿
.
.
Celik Awet Muda
Dengan Harratt Age Reversing Serum.
.
.
SHOP NOW ➡️ 013.208.4184
(Click aje link di bio)
harratt.wasap.my
harratt.wasap.my
.
.
#harratt_serum #serum #makeupbase #harratt_lovers #arganoilserum #serumwajah #nakcantik #gebu #beautiful #arganoil #beautymalaysia #mua #muakl #makeupartist #HARRATT #moisturizer #serummalaysia #nakgebu #ubatjerawat #produkkecantikkan

Kelebihan Greentea Mint Face Scrub.
.
🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda!.
🌿 Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan. Pipi kemerahan secara semulajadi!.
🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah.
🌿 Menghilangkan lebam bawah mata.
🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat.
🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari.
🌿 Menanggalkan whitehead & blackhead!.
🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan mint

.
.
❤️ Kelebihan SERUM FOUNDATION:
.
🌷 Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat
🌷 Memberi kesan "glowing pada pada solekan"
🌷 Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb
🌷 Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah
🌷 Tahan sehingga 9 jam.
🌷 Bau yang "mahal" dan ekslusif
🌷 Ringan dan selesa diguna sepanjang hari
🌷 Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata.
🌷 Mencerahkan kulit secara sekata
🌷 Membantu mengecutkan jerawat
🌷 Membantu memudarkan jeragat
🌷 Melembapkan kulit semasa make up
🌷 Tidak berminyak.
🌷 Mudah dicuci dan halal
🌷 Tidak bercapuk

Lengkap dengan 3 kod warna yang sesuai dengan skin tone wanita di Malaysia.

Hanya Rm60 je uolsss 😍

KULIT BERJERAWAT, KUSAM, DAN BERJERAGAT..!
-
Uollss tahu tak, punca jadinya masalah ni ada kaitan tau dengan toksin-toksin yang terperuk dalam badan uollss tu..
-
Sebab tu..pentingnya kita kunyah-kunyah detox pro..!
-
Segala toksin dalam badan, habis di flush esok pagi...yihhaaa...😍😍

Nak cantik, flawless, glowing dan cerah sepanjang usia? .
Nahhh... Korang wajib cuba Wowskin Set Serum Vitamin Lengkap untuk wajah anda. Tak perlu skincare lain dah. .
.
Cukup dengan hanya dua botol serum siang dan malam anda pasti kelihatan flawless sepanjang usia. .
Nak tahu detail? Wasap nina skrg "Wow" ke 010 5775 545. Nina tunggu di wasap ya.
.
#wowskinkl #putih #gebu #cantik #berseri #flawless

🎊🎉🎊🎉CRAZY DECEMBER🎊🎉🎊🎉
. . . .

Siapa nak save banyak kena grab cepat sahi sarang burung sebab lepas ni takde dah jimat macam ni. 😋😋😋 . . . .

#sahi #sahisarangburung #sarangburung #makanansunnah #cantik #jerawat #jeragat #tipscantik #love #foodsuplement #lovesahi #lovesahisarangburung #gebu #cantikdansihat #sayajualsahisarangburung

kalau beli botol asing vitamin c, vitamin e, kolagen, gluta
mau belanja rm100 dah kot

tapi kalau #dianzvitamin
rm50 awak dapat semua !

cepat jom padam semua parut
kat muka, kat badan, kasi gebu gebas
dengan 1 tablet mulai hari ni 😊

whatsapp untuk order 👇❤️
www.wasap.my/601124231186

#dianzvitamin #dianz #dianzvitaminmurah #vitaminkulit #vitamins #vitaminc #vitamine #collagen #kolagen #flawless #gebu #supplement

" JERAWAT MAKIN HILANG, MUKA NAMPAK LEBIH CERAH "
.
.
Siapa ada masalah jerawat boleh tawakal dgn glittzglow ni, sgt membantu 😊😊😊
.
.
"GLITTZGLOW"
HARGA ASAL: RM129
HARGA PROMOSI: RM77sm / RM81ss
.
HARGA TERMASUK POSTAGE
.
NOTE: HARGA PROMOSI ADALAH TETAP! .
.
Whatsapp saya sekarang
.
0135241066
0135241066
0135241066
.
#GlittzGlow #glittzglowviral #glittzglowtestimoni #putih #putihgebu #putihkorea #gebu #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jeragat #putihgebu #putihsatubadan #instamagik

Nak cantik perlu ada usaha tau sebab tu korang kena cuba Jemaima Whitening Pills untuk dapatkan kulit yang flawless .

Boleh terus hubungi sis di talian 011-28292854 untuk sebarang pertanyaan dan pembelian Jemaima Whitening Pills .

#jemaima #jemaimabeauty #jemaimapills #jemaimainfo #jemaimawhiteningpills #colagen #sisikikanmerah #colagensisikikanmerah #testimoni #testimonijemaima #jemaimatestimoni #tipsjemaima #jemaimatips #kelebihanjemaima #kebaikanjemaima #putih #gebu #gebas #mulus #teamjemaima #jemaimateam #jemaimadihati

Cleansing brush yg SUPERB!! combine kan dgn mana2 MK cleanser dan korang akan dapat hasil kulit yang BEST giler!👏👏
.
Meh Eza share sket apa istimewa skinv cleansing brush ni
✅penggunaan cleanser yg lebih jimat
✅mengurangkan blackhead dan whitehead pada wajah
✅membentuk v-shape pada wajah
✅mencuci jauh lebih bersih ke dalam liang pori
✅menjadikan wajah lebih bersih dan berseri
✅meningkatkan penyerapan serum pada wajah
✅berus yang lembut mengikut kadar tekanan yg bersesuaian dengan kulit
✅tahan lasak dan sesuai dibawa ke mana mana

Best ka best?.apa tunggu lagi.. jom whatsapp Eza utk dapatkan sekarang☺
. 📱Eza | 018 460 5052
👧Beauty Consultant Marykay Malaysia
.
#marykaykajang
#marykaymalaysia
#marykaybangi
#marykaylangkawi
#jerawat#jerawatbatu
#jeragat#clearproof#bazarpaknil
#kulitkering#pobling
#kulitberminyak
#parutjerawat
#poribesar
#produkorganik
#skincaremalaysia
#bazarpaknil#skinvigoratebrush#berusmuka#beruscucimuka#jerawatnanah
#kulitkusam#sunburn
#gebu#flawless#uitm#kedaionline

Illiyyin Hairi:
Vitacrosehipbyillin END YEAR SALE‼️from 4th - 31st Dec 2017😊
.
VITAMIN C ROSEHIP BY ILLIN: Sebotol ada 30 biji. Sehari makan 2 biji. Nak tahan sebulan & kesan yg cepat disarankan ambil 2 botol 😘
.
1 BOTOL RM50(SM) RM60(SS)
2 BOTOL RM80(SM) RM90(SS)
3 BOTOL RM102(SM) RM110(SS)
4 BOTOL RM112(SM) RM120(SS)
.
Harga dah termasuk post✌🏻
.
**harga tahun depan mungkin akan berubah tertakluk pada stok..😘
.
Rebut peluang sekarang, wasap illin laju2 📲+60123515865 atau klik link di bio ig ni😀
.
#cantik #putih #seluruh #badan #adalah #rahsia #setiap #wanita #dalam #kecantikan #doctor #consume #remaja #lelaki #perempuan #ramai #berjaya #cantik #putih #gebu #flawless #jerawat #parut #jeragat #resdung #eczema #allergik #putihkankulit #sensetive

- ‘’ rahsia wajah cantik berseri tanpa cela’’
.
Ingatkan iklan #glutacapsblister ni tipu je..rupanya terbukti betul2 berkesan..baru 2 minggu guna dah nampak kesan..saya sendiri pun macam tak percaya dengan perubahan kulit wajah saya..Siapa sangka kulit wajah yang dulunya kusam dan berjerawat kini cerah berseri kan..Jerawat pun dah tak berani nak naik.. .
Sekali guna terus nampak kesan..best tak ???
.
Ramai yang menyesal sebab tak guna Glutacaps Blister dari dulu..Kecantikan kulit wajah anda bermula dengan supplement yang sihat..
.. Glutacaps Supplement Kesihatan & Kecantikan yang telah diluluskan KKM ya. Boleh cek (MAL15065008NC)
.
Berminat nk order?
.
whatsapp "GCB" ke 013 2756501
whatsapp "GCB" ke 013 2726501
#serum #putih #gebu
#wanita #gadis #gadismelayu
#cikgu #cikgucikgi #cikgusekolah #penjawatawam
#mhitv3 #whitv3
#bazar #bazarpaknil
#fattzura #neelofa
#selangor #sabah #sarawak
#malaysia #sayajual
#sabahan #sarawakian
#bangsajohor #muar
#ucanduit #ultras

Chocolate chip shark do do
We pack 100g per pkt
Rm7
Rm7
Rm7

Of coz rangup
Dah cuba mkn sekali of coz x leh stop
Alhamdulillah
Jom follow @tartnenas_byputrihanglipur
Terliur ws us 01137059243

#chocolate
#biskut
#biskutchip
#chocolatechipcookies
#rangup
#kudapan
#delicious
#bawal
#shawl
#maryk
#sedap
#gebu
#murah
#rangup
#dyxy
#sogo
#midvalley
#klsentral

Cara Pemakaian Greentea Mint FaceScrub
(2-3 kali seminggu)
.
1. Jika dalam keadaan makeup, cuci dengan makeup remover / air biasa terlebih dahulu. .
2. Lap kering wajah anda atau biarkan sedikit air sahaja pada muka. Calit Greentea Mint Face Scrub sebanyak yang anda suka (letakkan banyak sedikit di bahagian hidung)
.
3. Letakkan scrub ke wajah anda ( tumpukan pada kawasan yang berparut/berjeragat/cela/kawasan berminyak/bahagian hidung)
.
4. Gosok secara perlahan secara circular motion (bulatan) selama 1-2 minit.
*Gunakan hujung tapak tangan dalam gerakan membulat untuk lebih merasai butiran scrub!*
.
5. Biarkan scrub di wajah dalam 60 saat sebelum bilas supaya segala kebaikan Greentea & Peppermint meresap pada kulit.
.
6. Selepas scrub boleh cuci dengan pencuci muka anda. Bilas & lap kering. .
7. Kalau scrubbing malam, boleh sapu night cream pilihan anda & tidur. Kalau scrubbing siang, boleh sapu daycream pilihan anda & enjoy! .

P/s: Untuk lebih berkesan, wajib pakai moisturizer (pelembab) selepas scrubbing ye.

Woww.. Makin NAMPAK MUDA la 😍
Uolls nak AWET MUDA jugak?
Pinklady ni bantu stabilkan hormon
Bila hormon kita stabil, dalaman sihat.. Kecantikan luaran pun makin terserlah

ASET MANTAP, KULIT GEBU GEBAS
Suami pun makin sayang 😘
Wanita mana tak suka kannn
.
❤❤❤❤❤
.
Jom mantopkan aset uolls
Anak dara, mak dara & nenek dara pun sesuwaiii amalkan PinkLady 😍
.
Kenapa PinkLady sesuai untuk semua wanita?

1 - Selamat, 100% herba - Pinklady dirumus dengan adunan herba 100%. Bahan-bahan yang terkandung di dalam PINK LADY adalah bahan-bahan semulajadi seperti Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Fennel, Peuraria Mirifica and Aleppo Oak.

2 - Repair & Fix - Pinklady ni boost hormon estrogen dalam badan wanita. Estrogen sangat penting untuk semua wanita. Ia tentukan bentuk badan, character, mood n banyak lagi. Masalah wanita banyak punca dari hormon stabil. So pinklady ni boost hormon dgn gunakan bahan berasaskan herba.
.
3 - Berkesan - beza penerimaan utk setiap org lain, jadi bila hormon level dah cantik dalam badan lepas repair dgn consume pinklady, bergantung cepat mana badan absorb herba pinklady. Kesan tetap akan ada. Beza cepat atau lambat je. Biasanya lambat untuk yang dah berumur, sebab hormon level dah low, and byk kena boost .
.
🌹ASET LONDEH🌹RAMBUT GUGUR🌹PERIOD PAIN🌹KURANG BERNAFSU🌹KEPUTIHAN🌹PERIOD HURU-HARA🌹MOODY🌹MISS V LONGGAR🌹MASALAH KULIT🌹
.
Atasi semua masalah wanita dengan hanya satu supplement iaitu PINKLADY. Mudah, jimat & berkesan. Gerenti puas hati
.
.
Whatsapp +60193208164 Enas
.
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyjohorbahru #suamiisteri #stokispinkladyjohorbahru #supplementkesihatanwanita #supplementbesarkanpayudara #supplementkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #ketatmenggigit #cantik #sihat #bodymantap #tetekbesar #montok #gebu #tegang #payudarabesar
#perak #bangi #selangor #pahang #kelantan #terengganu #kualalumpur #shahalam

" JERAWAT , JERAGAT PENUH MUKA 😰 KULIT TAK GLOWING TAK BERSERI 😭 BADAN TAK SLIM-SLIM😱 "
.
.
NAK DEKAT TAHUN BARU DAH TAPI SAME JE❗❗❗
.
.
JANGAN STRESS JANGAN RISAU . . . MAGIC SLIMWHITE(MSW) KAN ADA 😍😍😍
.
👉 ADA HARGA PROMOSI TAU. DAPATKAN SEGERA ❗
.
CEPAT2 pm tau.nanti stok habis
.
WHATSAPP KE 📲 017 556 8066

Most Popular Instagram Hashtags