[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#geboymujaer

1531 posts

TOP POSTS

Kurang 24 jam dari sekarang, kamu, Cik, Nyinyik, Eni ku akhirnya akan mendapatkan gelar yang sudah kamu perjuangkan selama 4 tahun (lebih) terakhir ini. Sebagi sahabat cuma mau bilang semoga gelar mu nanti bisa membuka pintu rezeki dan kelancaran dalam hidupmu, dan maaf kalo janji untuk jadi PY-mu belum (tidak akan) bisa aku penuhi. Sekarang aku cuma bisa jadi orang pertama yang kasih ucapan "Selamat ya cik Nyinyik Eni Febria, SIP" ๐Ÿ‘‘๐ŸŽ‰
๐Ÿป๐Ÿท
.
#Happiness
#GeboyMujaer
#FisipBaper
#Awesome
#Cute

Rindu dgn arwah nenek kamsinah lynn๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ(alfateha buat arwah nenekku yg tercinta Hajah Kamsinah binte A Rashid) adoi bila salaman tadi nangis sbab sama kata kalimat nenek aton ckp ngan lynn.. time arwah hidup๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ... doa yg baik buat lynn.. insyallah tahun depan yg baik datang sana iya nek aton... #geboymujaer #dacademyasia #life #singing #dacademyasia2 #indosiar #lynnmalikproduction #face #love #missing #lovesong #entertainment #music #dance #kepo #life #music #asia #singapore #malaysia #jakarta #timorleste #brunei #hobby #lebaran2017

Challenge Accepted ๐Ÿ˜Š
Trying something new, salah ?
@valeniarosa14
#dagelan #dagelanmusik #maenmaenaja #geboymujaer #pianomusic #pianoaddict

Night all ๐Ÿ’–๐Ÿ’•๐Ÿ’ž
#geboymujaer
#supportayutingting
#supportayutingting

Kecimpian hari ini sambil nunggu sahur. Wqq ๐Ÿ‘

Selamat ulang tahun btw @kartikakarosekali! Semoga segera dapat jodoh yah.

Photo taken by @adishakty
.
.
.
#wurlights #happybirthday #keeponbitchin #aboge #geboymujaer

MOST RECENT

I miss u so much sahabat @pjannn selamat hari raya maaf zahir dan batin!! Ketawa trus kita bila face call kan... kita sama2 bermaafan iya.. zero zero ok now.. kau jaga kesihatan and see u soon ok... jgn lupa belikan aku tudung miri๐Ÿ™ˆ @anaabderrahman harap kau sihat.. sg/malaysia da raya ketiga...๐Ÿ˜Ž #geboymujaer #dacademyasia #life #singing #dacademyasia2 #indosiar #lynnmalikproduction #face #love #missing #lovesong #entertainment #music #dance #kepo #life #music #asia #singapore #malaysia #jakarta #timorleste #brunei #hobby

Wanita Cantik Setrika Baju Sambil Goyang Geboy Mujaer, Ada Sesuatu yang Bikin Gagal Fokus
#TribunVideo
#videos
#video
#setrika
#ayutingting
#goyanggeboy
#geboymujaer

di goyangin aja sayyyy.... wakkkwakkk....ufahh sama zasmin..#geboymujaer #geboymujair #repost #repostapp #instavideo #dagelanvideo #dagelan #dangdut ...

Rindu dgn arwah nenek kamsinah lynn๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ(alfateha buat arwah nenekku yg tercinta Hajah Kamsinah binte A Rashid) adoi bila salaman tadi nangis sbab sama kata kalimat nenek aton ckp ngan lynn.. time arwah hidup๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ... doa yg baik buat lynn.. insyallah tahun depan yg baik datang sana iya nek aton... #geboymujaer #dacademyasia #life #singing #dacademyasia2 #indosiar #lynnmalikproduction #face #love #missing #lovesong #entertainment #music #dance #kepo #life #music #asia #singapore #malaysia #jakarta #timorleste #brunei #hobby #lebaran2017

We family Dato Malik today jalan2 ke rumah nenek aton... selamat hari raya semua... jaga makanan dan minuman.. yg lagi puasa senin.. sabar iya.. sekali lagi maaf zahir dan batin semua.. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹โค๏ธโค๏ธ #geboymujaer #dacademyasia #life #singing #dacademyasia2 #indosiar #lynnmalikproduction #face #love #missing #lovesong #entertainment #music #dance #kepo #life #music #asia #singapore #malaysia #jakarta #timorleste #brunei #hobby #aidilfitri2017 #lebaran2017 #2nddaysyawal

Challenge Accepted ๐Ÿ˜Š
Trying something new, salah ?
@valeniarosa14
#dagelan #dagelanmusik #maenmaenaja #geboymujaer #pianomusic #pianoaddict

Bila keluarga besar cik watie di rumah beraya... haaaaaa.. heboh kita semua...selamat hari raya semuaโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #geboymujaer #dacademyasia #life #singing #dacademyasia2 #indosiar #lynnmalikproduction #face #love #missing #lovesong #entertainment #music #dance #kepo #life #music #asia #singapore #malaysia #jakarta #timorleste #brunei #hobby

Walaupun kita dua ini sibuk banget.. tetap @irsyachendikiawan ga pernah lepas tanyain khabar dan tadi kita sempat video call selepas lynn habis roadshow.... selamat menyambut lebaran... maaf zahir dan batin.. maaf kalau ada silap dlm kata dan masa whatsapp atau apa iya... kamu tc ok
#baper #geboymujaer #dacademyasia #life #singing #dacademyasia2 #indosiar #lynnmalikproduction #face #love #missing #lovesong #entertainment #music #dance #kepo #life #music #asia #singapore #malaysia #jakarta #timorleste #brunei #hobby

Hadiah tahun ini buat mba2 TKI handphoneeeeee.... ayooo laaaaa... kita happy2 senyummm iyaaa yg udah dapat hp gratis๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #baper #geboymujaer #dacademyasia #life #singing #dacademyasia2 #indosiar #lynnmalikproduction #face #love #missing #lovesong #entertainment #music #dance #kepo #life #music #asia #singapore #malaysia #jakarta #timorleste #brunei #hobby

Ustaz @novri_aksi_indosiar selamat hari raya.. maaf zahir dan batin.. maaf telat upload.. senang berkawan ngan ustaz yg cool... sentiasa senyum...apa2pun... selamat hari raya iyaโœŒ๐Ÿป #baper #geboymujaer #dacademyasia #life #singing #dacademyasia2 #indosiar #lynnmalikproduction #face #love #missing #lovesong #entertainment #music #dance #kepo #life #music #asia #singapore #malaysia #jakarta #timorleste #brunei #hobby

Ya allah lindungilah keluarga Aksi Asia ku.. smuga semua jaga kesihatan dan pasti la lynn kangen kalian..๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
#baper #geboymujaer #dacademyasia #life #singing #dacademyasia2 #indosiar #lynnmalikproduction #face #love #missing #lovesong #entertainment #music #dance #kepo #life #music #asia #singapore #malaysia #jakarta #timorleste #brunei #hobby

Most Popular Instagram Hashtags