#gbsb

MOST RECENT

Gorgeous green cotton to brighten up your day πŸ’š β €β €β €β €β €β €β €β €
How cold was it where you are this morning? Autumn is officially here πŸ‚

banyak tempat cantik nak bergambar.. sampai letih la berjalan..luassssss gila! gigih makyong menapak tawaf tasik.. moga senanglahhhh beranak! .
.
.

boleh bg rusa makan.. tapi sayur kena beli RM5.. .
airiell lah paling suka.. dia dr kecik xpenah takut bg binatang2 ni makan..jgn mak dia..penakut..haha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
silalah bawak anak korang jenjalan sini..memang best dan berbaloi! siyessss aku xtipu.. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
#99WonderlandPark #PettingZoo #GBSB #gojesbloggersupermomandbaby #GOJESjalanJalan #RombonganGojes #Gojes #ParentingBlogger #BloggerMY #Motherhood

99 Wonderland Park
.
bayaran masuk
dewasa RM10
kanak-kanak RM5
.
.
lebih dari apa yang aku jangkakan.
6.30pm - 10.00pm lepak sana!!!
.
yelah..dr luar cuma nampak tasik je..mcm xde apa je kan.. bila masuk je..anak2 dah start royann..hahaha..mak baru nk tgk arnab πŸ˜‚.. anak2 dh rambang mata..kejap nak tgk fish 🐠, kejap nk tgk dino, kejap nak naik cruise.. πŸ’†πŸ’†πŸ’†.. pening mak..haha.. .
kitorang naik cruise pusing2 tasik..adalah dlm 15-20minit.. BAYARAN : RM10/dewasa, kanak2 PERCUMA!!!! iyerrr percuma! sapa anak 10 boleh lompat bintang πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.. atas cruise nati boleh bg swan, itik makan..makanan dijuai rm3.. seronok gila anak2 aku!
.
.
lepas naik cruise kitorang mula tawaf tasik dan tgk apa yg ada kt situ.. tgk dino..budak2 teruja sgt! dino boleh bergerak!!!
.
.
sambung perjalanan ke seberang..lepak2 makan dulu.. lepastu anak beratur nak main kereta bateri tu..apa ntah namanya πŸ˜….. bayaran??? PERCUMA 10minit ride! ko nak apa lg??? hehe.. gigih beratur peluk tiak mak demi anak2..πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
.
dkt tempat main kereta ni ada gerai2 jualan..mcm2 makanan ada..harga semua mampu beli..xmhl pun..mcm harga biasa kt luar je..
.
.
okey episod bersambung xcukup pic nak letak 😩😩😩..ig sila la bg letak pic byk2 skit..
.
.
#99WonderlandPark #PettingZoo #GBSB #gojesbloggersupermomandbaby #GOJESjalanJalan #RombonganGojes #Gojes #ParentingBlogger #BloggerMY #Motherhood

Still 90% of people come due to word of mouth 😍 This makes us happy πŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎπŸ™ŒπŸΎ

Take pride in the body goals you’ve all ready completed. Stay in the race, keep grinding!
#betterbodies #gbsbathletics #ink #focused #train #gains #lift #GBSB

Make very lift count, because It's about consistency. Consistent hard work leads to success.
#betterbodies #gains #gbsbathletics #lifestyle #lift #consistency #GBSB

In the middle of October we start writing dissertations for January! The earlier you text us, the more chances that we take it. In December always we have about 6-7 messages from those who need help! It's very late! Please let's try to be responsible! Love you😘

Sometimes the most productive thing you can do is relax. #sunday
_______
#chill #eat #layup #gbsbathletics #gains #GBSB #justchillin

Alhamdulillah Juara 3 Di kelasnya 😎😎
#marchingband #pestival #gbsb

October 4 Week Sewing Course πŸ’–
Starting Thu 4th October 7pm-9pm
πŸ’–
Β£80.00 with all materials and refreshments included .
.
#sewingbee #sewingworkshop #sewing #sewingblog #sewacushion #sewabag #sewingclothes #patchwork #beginnersewing #beginnerpatchwork #howtosew #gbsb #sewingproject #sewingpatterns #sewingclassni

#MALAM_TERAKHIR LANTHERN FESTIVAL DI 99 WONDERLAND PARK, SELAYANG KL

Bagi korang yang tinggal berdekatan masih sempat untuk menyaksikan keindahan waktu malam di 99 Wonderland Park.
Malam ini malam terakhir #Special_Lanthern_Night_Festival tau. Anak-anak berpeluang untuk bermain dengan Lantherns dan menyaksikan pertunjukan bunga api 😍
Seronok anak-anak semalam asyik ulang2 dia punya rasa seronok sebab mami bawa pergi sana hehe.
##99WonderlandPark #PettingZoo #GBSB #GOJESjalanJalan #RombonganGojes #Gojes #ParentingBlogger #BloggerMY #Motherhood #MyLifeStoryBlog

Tomorrow βœˆοΈπŸπŸ“•πŸ–ŠπŸ“ #BackToSchool #TimeFliesFast #Gaudi #CasaVicens #GBSB

Tadi anak dara. Sekarang bapak dia pulak.
.
Ini salah satu aktiviti bila korang berkunjung ke @99wonderlandpark tau. Boleh snap picture dengan ular ni. RM10 je. Ok sangat la kan. Tau tak berat ular ni 85kg! Berat giler woiii
.
Pergi hari ni korang boleh tengok pesta lantern yang sangat menarik.
Bayaran masuk
Dewasa rm10
Kanak2 rm5
Bawah 90cm FREE
.
#99WonderlandPark #PettingZoo #GBSB #gojesbloggersupermomandbaby #GOJESjalanJalan #RombonganGojes #Gojes #ParentingBlogger #BloggerMY #Motherhood

PART 3

Ok2 last part..haha..banyaknye pic semalam.. Kalo korang nak pegi 99 wonderland ni dari petang sampai ke malam jangan risau..kat dalam ni ade disediakan surau toilet semua..stall2 makanan pon banyak..ade jugak disediakan tempat duduk untuk makan dan rehat2.. Kalo korang taktau kemane nak bawak anak jalan2 sini tempat paling sesuai..99 wonderland ni dekat selayang je..landmark pasar borong kuala lumpur...harga tiket memang mampu poket..RM10.00 Dewasa RM5.00 kanak-kanak.. #99WonderlandPark #PettingZoo #GBSB #gojesbloggersupermomandbaby #GOJESjalanJalan #RombonganGojes #Gojes #ParentingBlogger #BloggerMY #Motherhood

My very brave little girl. Mami proud of you. Tapi kalau nampak ular ni dekat luar jangan berani sangat pulak kakak oiii. Lari tau lariiii
.
Ohh ni semua korang boleh buat di @99wonderlandpark ni tau.
Bayaran snap picture dengan ular rm10 je. Ada ular besar dengan yang kecik ni.
.
#99WonderlandPark #PettingZoo #GBSB #gojesbloggersupermomandbaby #GOJESjalanJalan #RombonganGojes #Gojes #ParentingBlogger #BloggerMY #Motherhood #hanisdahlia

99 WONDERLAND PARK - DESTINASI REKREASI ALA MINI ZOO TERBAIK! 😍

Semalam berpeluang ke 99 Wonderland Park untuk kali ke-2. Sebelum ni pergi dengan suami dan anak-anak. Kali ni pergi dengan kawan-kawan. ❀️ Masa pergi pertama kali haritu rasa tempat ni biasa-biasa je tak ada apa sangat yang menarik. Tapi semalam pergi rasa berbaloi giler 😍 banyak penambahbaikan dan kemudahan macam contoh dulu tak ada buggy sekarang dah ada buggy. Siap FREE ride lagi tau hehe.

Antara #attractions yang menarik dekat sini dia ada ala-ala mini zoo macam Duck Lagoon, Bird Island, Deer Yard, Ostrich Farm, Snake House, Peacock House which is kalau anak-anak korang sukakan petting animals eloklah bawa datang sini so dapatlah anak tengok sendiri haiwan-haiwan ini depan mata 😍

Yang lagi best dekat sini ada T-rex Ring, Zodiac Walkway, Golden Waterfal, Magical Bridge yang korang akan jumla disepanjang walkway dalam tu. So kalau masuk sini pastikan korang pusing satu tasik tu untuk tengok sendiri semua benda best ni tau 😍

Eh sebenarnya banyak lagilah mak nak cerita tapi nanti mak sambung cerita dalam blog je lah ya. Nak tau kena baca nanti tau. #paksarela 😜

Oh haa kalau korang pergi sana weekend (last today) ni ada #Special_Lanthern_Night_Festival. So dapatlah anak-anak main dengan Lantherns. Lepas tu ada jual Mooncake halal dan pertunjukan bunga api 😍😍 Okay jom lah layan gambar je dulu okay 😍

##99WonderlandPark #PettingZoo #GBSB #GOJESjalanJalan #RombonganGojes #Gojes #ParentingBlogger #BloggerMY #Motherhood #MyLifeStoryBlog

Most Popular Instagram Hashtags