#garamsihat

가장 최근의

[ PROMOSI GEMPAK RAMADAN ]
Promosi yang ditunggu2 kembali lagi ‼️ Jom dapatkan sekarang, Lebih Jimat Lebih Hebat!
Dapatkan daripada Stokis & Agent kami yang berdekatan ye, sementara stok masih ada 😱
.
.
Dapatkan Set #MineralSole + #GaramMasakanQaseh Untuk Seisi Keluarga.
.
.
✔ Sole - garam mineral kristal dari Pergunungan Himalaya yang mengandungi mineral yang lengkap dan seimbang bagi membantu menyegarkan dan menyihatkan tubuh. Hanya titis ke dalam air kosong.
.
.
✔ Garam Kristal Masakan - garam kristal mineral sihat dari Pergunungan Himalaya yang menambah kesedapan masakan.
.
.
Nak dapatkan Qaseh? Whatsapp saje di link ini
www.wasap.my/60132947634/NakQasehGempakRamadhanGaramSole
.
.
COD 👉🏽Kg.Melayu Subang 👉🏽Denai Alam 👉🏽Glenmarie 👉🏽Batu Tiga 👉🏽USJ Subang Jaya

#PromosiGempakRamadhan
#PosLaju1Malaysia
#MineralSole #GaramMasakanHimalaya #MagneziumSemulajadi #MembantuPenyerapanNutrien
#GaramSihat #RawatDiabetes
#sayaamalsayajual #Produkmuslim #Makanansunnah #KgMelayuSubangU6 #SubangPermaiU3 #SubangPerdana #DenaiAlam #GlenmarieShahAlam #USJSubangJaya #kekalsihatbertenaga

Menu berasaskan garam sihat untuk harini, #GaramKristal_Himalaya

Siapa suka kuew tiaw Hong Kong? 🙋

#GaramSihat
#KayaZatMineral
#MyAwesomeKitchen

Garam Qaseh Sihat laku sokmo. Setiap minggu kena restok lebih sekarton!
#jomtukar #GaramSihat #84minerals

Gel mandian bidara Arab adalah sejenis ramuan yg BONDA masukkan antaranya ialah Magnesium Flakes + limau nipis + ekstrak bidara arab + scrub herba herba dan BONDA masukkan juga minyak zaitun..
.
Kebagusan gel mandian bidara arab ini selain daripada ia dapat mengeluarkan sel kulit mati.. kulit berasa sgt halus.. dan sangat sesuai untuk org yg ada masalah sakit kulit ataupun jerawat banyak dibelakang badan.. kulit bersisik..kulit kasar kasar Insya Allah lain ...beza kawasannya Allah izinkan..selain itu kulit juga boleh mjadi smakin cerah..
.
Ia juga sesuai untuk Wanita yg menopause ataupun lelaki yg andrapause mpunyai kualiti tidur yg sgt rendah..
.
Mood tenang..bantu rawat org susah tidur .. insomia sgt bagus mengamalkan gel mandian bidara arab kerana ia diruqyah kan dimana ia mengurangkan tekanan daripada ganguan makhluk halus..
.
Banyak sangat fungsi kebaikan dimasukkan di dalam gel mandian bidara arab.. walaupun ia berharga RM50 tetapi khasiat yang BONDA masukkan untuk fomulasi ini mempunyai 1001 khasiat kebaikan menfaat utk manusia.. -BONDA ROZITA-

Gel mandian dari daun bidara menjadikan kulit bebas kegatalan. Dengan garam flakes dapat mencerahkan kulit bebas jerawat belakang badan. Warna hijau dan ade bead untuk scrub. Buih buih mewangi, suka mandi.

Sel kulit mati mudah digantikan dan kulit makin glowing cerah bebas sakit kulit. Senang hati lagi lagi dah wangi.
Gel mandian bidara arab. Ready stock.

GARAM BULUH MASAKAN 🍃Meneutralkan kesan racun pd sayuran di dlm masakan 🍖🍗Menyahkan toksin dan kesan bahan kimia pd daging ,ayam dan ikan
Menambahkan 76 mineral kpd masakan setiap hari🍲🍲 👪Menyahkan asid yg memberi kesan sampingan pd manusia 🍃🍃Garam Buluh Minuman🍃🍃 ☕☕Amalan meminumnya setiap pg sebelum sarapan 🌿Membantu menyah asid berlebihan dan meneutralkan toksin dlm badan 🌿Kandungan magnesium yg tinggi melancarkan perjalanan darah 🌿Membantu mempercepatkan proses rawatan utk penyakit kritikal 🌿Menambahkan tenaga dan meringankan badan 🌿Mencuci usus dan perut serta membantu organ dalaman

KELEBIHAN GARAM BULUH👇👇👇 🍀Nilai ph ALKALI TINGGI-ph9.0
Kandungan 76 mineral yg diperlukan manusia 🍀Menurunkan paras gula dlm darah..baik utk pesakit kencing manis 🍀Menstabilkan tekanan darah
🍀Mengawal kolestrol dlm darah
🍀Meneutralkan asid dlm badan...
🍀Membaiki sistem penghadaman
🍀Menyahkan toksin punca segala penyakit dr dlm badan
🍀Mempunyai kesan detoksifikasi...membunuh kuman, anti keradangan
🍀Merawat masalah alahan.. Jom kekal sihat dan cergas dgn mengamalkan garam buluh setiap hari.. 📲 Ws/Pm👉🏻 0172869086 - keyla

BIZ ONLINE | MODAL RM 50
#garambuluh
#garamsihat
#garambuluhmasakan
#ProjekSTG Via Program #2GajiSebulan Biz Online berSLIP GAJI , Income PART TIME minimum 4 angka setiap bulan

Orang susah kentut. Boleh cuba rendam kaki guna garam flakes. Rangsangan dipulihkan. Penyakit angin terkumpul memang sangat meletihkan. Garam flakes juga untuk jerawat belakang badan dan jerawat datang period. Muka kelam pun bertukar cerah. Leher yang gelap pun menjadi cerah. Ketiak yang berkarat pun menjadi terang. Ini kesan toksin yang dikeluarkan. Sebab ini hanya garam. Tak ramai yang cuba kehebatan garam semulajadi ni.
.
Cara transdermal ini boleh dilakukan dengan
👍Mandi
👍Spray
👍Rendaman kaki
Whatsapp 👇
www.wasap.my/60183567826

Orang susah kentut. Boleh cuba rendam kaki guna garam flakes. Rangsangan dipulihkan. Penyakit angin terkumpul memang sangat meletihkan. Garam flakes juga untuk jerawat belakang badan dan jerawat datang period. Muka kelam pun bertukar cerah. Leher yang gelap pun menjadi cerah. Ketiak yang berkarat pun menjadi terang. Ini kesan toksin yang dikeluarkan. Sebab ini hanya garam. Tak ramai yang cuba kehebatan garam semulajadi ni.
.
Cara transdermal ini boleh dilakukan dengan
👍Mandi
👍Spray
👍Rendaman kaki
Whatsapp 👇
www.wasap.my/60183567826

Orang susah kentut. Boleh cuba rendam kaki guna garam flakes. Rangsangan dipulihkan. Penyakit angin terkumpul memang sangat meletihkan. Garam flakes juga untuk jerawat belakang badan dan jerawat datang period. Muka kelam pun bertukar cerah. Leher yang gelap pun menjadi cerah. Ketiak yang berkarat pun menjadi terang. Ini kesan toksin yang dikeluarkan. Sebab ini hanya garam. Tak ramai yang cuba kehebatan garam semulajadi ni.
.
Cara transdermal ini boleh dilakukan dengan
👍Mandi
👍Spray
👍Rendaman kaki
Whatsapp 👇
www.wasap.my/60183567826

Orang susah kentut. Boleh cuba rendam kaki guna garam flakes. Rangsangan dipulihkan. Penyakit angin terkumpul memang sangat meletihkan. Garam flakes juga untuk jerawat belakang badan dan jerawat datang period. Muka kelam pun bertukar cerah. Leher yang gelap pun menjadi cerah. Ketiak yang berkarat pun menjadi terang. Ini kesan toksin yang dikeluarkan. Sebab ini hanya garam. Tak ramai yang cuba kehebatan garam semulajadi ni.
.
Cara transdermal ini boleh dilakukan dengan
👍Mandi
👍Spray
👍Rendaman kaki
Whatsapp 👇
www.wasap.my/60183567826

Orang susah kentut. Boleh cuba rendam kaki guna garam flakes. Rangsangan dipulihkan. Penyakit angin terkumpul memang sangat meletihkan. Garam flakes juga untuk jerawat belakang badan dan jerawat datang period. Muka kelam pun bertukar cerah. Leher yang gelap pun menjadi cerah. Ketiak yang berkarat pun menjadi terang. Ini kesan toksin yang dikeluarkan. Sebab ini hanya garam. Tak ramai yang cuba kehebatan garam semulajadi ni.
.
Cara transdermal ini boleh dilakukan dengan
👍Mandi
👍Spray
👍Rendaman kaki
Whatsapp 👇
www.wasap.my/60183567826

Orang susah kentut. Boleh cuba rendam kaki guna garam flakes. Rangsangan dipulihkan. Penyakit angin terkumpul memang sangat meletihkan. Garam flakes juga untuk jerawat belakang badan dan jerawat datang period. Muka kelam pun bertukar cerah. Leher yang gelap pun menjadi cerah. Ketiak yang berkarat pun menjadi terang. Ini kesan toksin yang dikeluarkan. Sebab ini hanya garam. Tak ramai yang cuba kehebatan garam semulajadi ni.
.
Cara transdermal ini boleh dilakukan dengan
👍Mandi
👍Spray
👍Rendaman kaki
Whatsapp 👇
www.wasap.my/60183567826

Done for today

#ikanmasakkicap
#sambaltempepedaskaw2
#tumiskacangpanjangtelur
.
.
Nampak x apa y t'selit tu......
Eh.....#GaramSihatla nun jauh mari dari himalaya tau😎😎....#GaramSihat mesti wajib dlm masakan mama iekin😘😘 Jom la bertukar dr garam biasa ke garam sihat....hanya rm19 je 800g blh tahan b'bulan lamanya wooow😱😱😱 Ada nk cuba....meh2 wasap mama iekin

www.wasap.my/60139459406

#GaramQaseh
#AgentQasehGold
#AgentDropshipDiperlukan

Ari ni riuh group biz sharing product kecantikan SHOM...mmg nmpk jelas perubahan skin lbh glowing awek muda ...ni Yg tak zabar plak.nk restock #garambuluhdrink
#garambuluh
#garamsihat

5 KELEBIHAN THERAPY SALT ROSE
.

Alami kesegaran aroma yang menenangkan dengan Mandian Therapy Salt Rose. Pasti membuatkan anda tampil lebih yakin dan ceria.

Diformulasi dengan ramuan semulajadi, tentunya ia sesuai buat wanita yang aktif sepanjang hari.

Garam Mandian dan rendaman kaki juga bagus untuk :

1. Menaikkan aura seri wajah.

2. Meningkatkan harga diri, keyakinan dan kekuatan mental dan melawan kemurungan.

3. Mengurangkan masalah sakit sendi, arthritis, gout dan kekejangan otot.

4. Melancarkan perjalanan darah dan membantu penyingkiran toksin dalam badan.

5. Meningkatkan kasih sayang suami dan isteri.

Kandungan : garam himalaya premium, bunga rose, essential oil, herbal water dan doa terpilih.
.
info lanjut layari di www.garamnur.com.
.
#nurhimalayansalt
#garamnur
#garammandian
#garamrendamankaki
#therapysalt
#rose
#garamsihat
#garambukit
#garamhimalaya
#himalayansalt

5 KELEBIHAN THERAPY SALT ROSE
.

Alami kesegaran aroma yang menenangkan dengan Mandian Therapy Salt Rose. Pasti membuatkan anda tampil lebih yakin dan ceria.

Diformulasi dengan ramuan semulajadi, tentunya ia sesuai buat wanita yang aktif sepanjang hari.

Garam Mandian dan rendaman kaki juga bagus untuk :

1. Menaikkan aura seri wajah.

2. Meningkatkan harga diri, keyakinan dan kekuatan mental dan melawan kemurungan.

3. Mengurangkan masalah sakit sendi, arthritis, gout dan kekejangan otot.

4. Melancarkan perjalanan darah dan membantu penyingkiran toksin dalam badan.

5. Meningkatkan kasih sayang suami dan isteri.

Kandungan : garam himalaya premium, bunga rose, essential oil, herbal water dan doa terpilih.
.
info lanjut layari di www.garamnur.com.
.
#nurhimalayansalt
#garamnur
#garammandian
#garamrendamankaki
#therapysalt
#rose
#garamsihat
#garambukit
#garamhimalaya
#himalayansalt

5 KELEBIHAN THERAPY SALT ROSE
.

Alami kesegaran aroma yang menenangkan dengan Mandian Therapy Salt Rose. Pasti membuatkan anda tampil lebih yakin dan ceria.

Diformulasi dengan ramuan semulajadi, tentunya ia sesuai buat wanita yang aktif sepanjang hari.

Garam Mandian dan rendaman kaki juga bagus untuk :

1. Menaikkan aura seri wajah.

2. Meningkatkan harga diri, keyakinan dan kekuatan mental dan melawan kemurungan.

3. Mengurangkan masalah sakit sendi, arthritis, gout dan kekejangan otot.

4. Melancarkan perjalanan darah dan membantu penyingkiran toksin dalam badan.

5. Meningkatkan kasih sayang suami dan isteri.

Kandungan : garam himalaya premium, bunga rose, essential oil, herbal water dan doa terpilih.
.
info lanjut layari di www.garamnur.com.
.
#nurhimalayansalt
#garamnur
#garammandian
#garamrendamankaki
#therapysalt
#rose
#garamsihat
#garambukit
#garamhimalaya
#himalayansalt

5 KELEBIHAN THERAPY SALT ROSE
.

Alami kesegaran aroma yang menenangkan dengan Mandian Therapy Salt Rose. Pasti membuatkan anda tampil lebih yakin dan ceria.

Diformulasi dengan ramuan semulajadi, tentunya ia sesuai buat wanita yang aktif sepanjang hari.

Garam Mandian dan rendaman kaki juga bagus untuk :

1. Menaikkan aura seri wajah.

2. Meningkatkan harga diri, keyakinan dan kekuatan mental dan melawan kemurungan.

3. Mengurangkan masalah sakit sendi, arthritis, gout dan kekejangan otot.

4. Melancarkan perjalanan darah dan membantu penyingkiran toksin dalam badan.

5. Meningkatkan kasih sayang suami dan isteri.

Kandungan : garam himalaya premium, bunga rose, essential oil, herbal water dan doa terpilih.
.
info lanjut layari di www.garamnur.com.
.
#nurhimalayansalt
#garamnur
#garammandian
#garamrendamankaki
#therapysalt
#rose
#garamsihat
#garambukit
#garamhimalaya
#himalayansalt

가장 인기있는 인스타그램 해시 태그