[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#garammasakan

816 posts

TOP POSTS

Ada je ni. tengah dok kira stock yang makin susut.
.
kemain kastemer kita order berbungkus bungkus
.
katanya nak buat rumah terbuka. ada yang order sebab dah lama tak restock
.
garam masakan ni order khas. biasa dalam bekas.
.
kali ni dia nak dalam pack giteww
.
#garammasakan #garamnur by @nurhimalayansalt_hq

memang tak memgecewakan. mee goreng sufi. dah 5 kali buat.
.
selamat bersahur sahabat ig @nurhimalayansalt_hq
.
#meegorengsufi ditambah kelazatan #garamnur #GaramMasakan #NurHimalayanSalt

semalam dan hari ini 
menu sarapan 
yang sama 🍞🍌.
.
bila roti bertemu pisang. letak sikit madu dan taburan garam masakan. alas perut sebelum makan tengahari
.
#foundergaramnur #alasperut #makan #garammasakan #nurhimalayansalt

Nak cuba sesuatu yang berbeza? Apa kata anda cuba akan resipi popular dari negeri Cik Siti Wan Kembang – Kelantan, iaitu Nasi Tumpang!
.
Ia dipanggil Nasi Tumpang kerana lauk-pauknya dipadatkan, atau “ditumpangkan” diantara lapisan nasi. Lazat, tahan lama serta tak mudah basi! Rahsia kelazatannya – mesti dibungkus dengan daun pisang ya?
.
Ramuan:
Beras – masak seperti nasi impit.
.
Kuah gulai :.
.
Kisar semua bahan berikut, dan tumiskan - 10 ulas Bawang Merah
- 1 inci Lengkuas
- 2 ulas Bawang Putih
- 1 sudu teh Ketumbar
- 1 sudu Serbuk kunyit
- 5 tangkai cili kering
.
Kemudian, masukkan bahan berikut : - 250gm Santan - Gula Melaka.
.
- 1/2kg Ikan Kembung/Selar yang telah direbus dengan sedikit garam dan asam keping
.
Sediakan juga :
.
- Serunding (Daging/Ikan)
- Telur dadar
.
Bila semuanya dah dimasak, berikutnya, layurkan sebentar daun pisang keatas api, bentukkan bagai kon, masukkan sedikit nasi dan padatkannya, diikuti dengan serunding daging/ikan.
.
Lapisan berikutnya, nasi sekali lagi dipadatkan, diikuti dengan kuah gulai tadi.
.
Lapisan seterusnya, nasi sekali lagi dipadatkan, sebelum masukkan telur dadar.
.
Akhir sekali, masukkan nasi dan dipadatkan, sebelum ditutup penghujungnya.
.
#nasitumpang #kelantan #cuckoo #garamnur #garammasakan

Assalamualaikum semua.
.
Ney garam himalaya untuk masakkan pulak.
.
*Garam Masakan Deliciousalt*
.
🍛Khasiat garam himalaya diakui sejak jutaan tahun dahulu, ia masih popular digunakan untuk tujuan meningkatkan tahap kesihatan.
.
🍛Amalan pengambilan garam halus berwarna perang ini membantu keperluan mineral seperti boron, kalsium, potassium, iron, magnesium, sodium, zink dan banyak lagi dalam pengambilan menu seharian.
.
✅Garam Deliciousalt ini 100% tulen membantu perjalanan darah dalam badan, menguatkan tulang dan kecerdasan minda.
.
🍜Garam bebas bahan kimia ini menjadikan masakan lambat basi.
.
🍜Masakan tidak terlalu masin dan boleh dimakan bersama buah-buahan 🍉🍏.
.
🍜Tidak perlu penambah perisa kerana ia secukup rasa. 👨‍👩‍👧‍👦 Sesuai diambil seisi keluarga.
.
✅Garam Masakan Deliciousalt juga mampu mengurangkan :
.
🌻Kebimbangan dan tekanan.
.
🌻Mengembalikan kecergasan tubuh badan.
.
🌻Mengurangkan gangguan kekejangan otot.
.
🌻Mencegah osteoporosis.
.
🌻Melegakan artritis.
Mencegah dan merawat obesiti.
.
✅Kandungan mineral ini sesuai bagi mereka yang mengidap kencing manis, tekanan darah tinggi dan penyakit jantung.
.
#GaramMasakan #Deliciousalt #GaramHimalaya #SesedapRasa #Healthy

cf ada ni ha. dah masuk pukul 1 . awak jangan lupa makan taw #garammasakan #penemansetia #makan #tengahari.
.
tadi dah capai pemotong sayur. dapat wasap @ca_adawiah dah beli lauk. langkah kanan

Masak bersama Kristal Garam Masakan Qaseh
Masakan jadi lebih sedap

Masak untuk anak²

#FamilyMZResources
#konsultanQasehGold
#GaramMasakan
#WasapTie_0193236308

Jom sarapan #meehoon hakak cf rajin ke dapo kenn , makan tak hingat sedap dengan #GaramMasakan #GaramNur. .
Bismillah

#Repost @cfnurfarizan (@get_repost)
・・・
sahur tembikai. cicah garam nur.
.
tembikai dapat melancarkan pencernaan perut kita.
.
beri tenaga.
.
mengandungi zat yang diperlukan oleh badan.
.
uols sahur apa?
.
#sahur #Kuantan #garamnur #garammasakan #NurHimalayanSalt #cfshare #foundernurhimalayansalt

MOST RECENT

.
*Garam Masakan Deliciousalt*
.
🍛Khasiat garam himalaya diakui sejak jutaan tahun dahulu, ia masih popular digunakan untuk tujuan meningkatkan tahap kesihatan.
.
🍛Amalan pengambilan garam halus berwarna perang ini membantu keperluan mineral seperti boron, kalsium, potassium, iron, magnesium, sodium, zink dan banyak lagi dalam pengambilan menu seharian.
.
✅Garam Deliciousalt ini 100% tulen membantu perjalanan darah dalam badan, menguatkan tulang dan kecerdasan minda.
.
🍜Garam bebas bahan kimia ini menjadikan masakan lambat basi.
.
🍜Masakan tidak terlalu masin dan boleh dimakan bersama buah-buahan 🍉🍏.
.
🍜Tidak perlu penambah perisa kerana ia secukup rasa. 👨‍👩‍👧‍👦 Sesuai diambil seisi keluarga.
.
✅Garam Masakan Deliciousalt juga mampu mengurangkan :
.
🌻Kebimbangan dan tekanan.
.
🌻Mengembalikan kecergasan tubuh badan.
.
🌻Mengurangkan gangguan kekejangan otot.
.
🌻Mencegah osteoporosis.
.
🌻Melegakan artritis.
Mencegah dan merawat obesiti.
.
✅Kandungan mineral ini sesuai bagi mereka yang mengidap kencing manis, tekanan darah tinggi dan penyakit jantung..
.
.
Harga belum termasuk pos : .
400gram RM7.50 .
. 📲Whatsapp Only : 01131356544😊✌🏻
.
.
#GaramMasakan #Deliciousalt #GaramHimalaya #SesedapRasa #Healthy

nasi goreng kunyit. warna kuning bagus untuk usus. sebelum makan.
.
part ni pun bagus untuk usus kita. ambik garam hujung jari. rasa. kemudian baru masuk makanan dalam mulut.
.
amalan ni boleh elak terkena keracunan makanan dan ni adalah amalan sunnah.
.
#nasigoreng #garammasakan #foodlover #garamnur #nurfarizan.com #cuckoolover1 #nanosugar1

🎆Alhamdulillah.🎆
.
.
💝Antara testimoni Nur Himalayan Salt yang amat berpuas hati.
.
.
💝Dapatkan mandian Nur Himalayan Salt daripada kami. .
.
💝Di jamin harga mampu milik dan berpatutan.
.
.
💝Terdapat 3 aroma untuk anda pilih.
.
📣sms atau whatsapp
📱014-297 9545
📱014-297 9545
📱014-297 9545
.
.
💻atau anda boleh pm di page kami
bit.ly/NurHimalayanSaltHQ
.
.
😍😍
.
.
#NURHimalayanSalt » #GaramNurByCikguCF
#GaramTerapi #JomMandiGaram #GaramMandian
#GaramRendamKaki
#GaramMasakan
#GaramHimalaya
#GaramBukit #SihatTanpaUbat #JomDetox #JomSihat
#JomCantik #SayaJualOnline #Malaysia #Singapore #Brunei #TbaNiaga #IMKK #MMM

🎆Alhamdulillah.🎆
.
.
💝Antara testimoni Nur Himalayan Salt yang amat berpuas hati.
.
.
💝Dapatkan mandian Nur Himalayan Salt daripada kami. .
.
💝Di jamin harga mampu milik dan berpatutan.
.
.
💝Terdapat 3 aroma untuk anda pilih.
.
📣sms atau whatsapp
📱014-297 9545
📱014-297 9545
📱014-297 9545
.
.
💻atau anda boleh pm di page kami
bit.ly/NurHimalayanSaltHQ
.
.
😍😍 #NURHimalayanSalt » #GaramNurByCikguCF
#GaramTerapi #JomMandiGaram #GaramMandian
#GaramRendamKaki
#GaramMasakan
#GaramHimalaya
#GaramBukit #SihatTanpaUbat #JomDetox #JomSihat
#JomCantik #SayaJualOnline #Malaysia #Singapore #Brunei #TbaNiaga #IMKK #MMM

testimoni
.
#Repost @garamnur (@get_repost)
・・・
🎆Alhamdulillah.🎆
.
.
💝Antara testimoni Nur Himalayan Salt yang amat berpuas hati.
.
.
💝Dapatkan mandian Nur Himalayan Salt daripada kami. .
.
💝Di jamin harga mampu milik dan berpatutan.
.
.
💝Terdapat 3 aroma untuk anda pilih.
.
📣sms atau whatsapp
📱014-297 9545
📱014-297 9545
📱014-297 9545
.
.
💻atau anda boleh pm di page kami
bit.ly/NurHimalayanSaltHQ
.
.
😍😍
.
.
#NURHimalayanSalt » #GaramNurByCikguCF
#GaramTerapi #JomMandiGaram #GaramMandian
#GaramRendamKaki
#GaramMasakan
#GaramHimalaya
#GaramBukit #SihatTanpaUbat #JomDetox #JomSihat
#JomCantik #SayaJualOnline #Malaysia #Singapore #Brunei #TbaNiaga #IMKK #MMM

.
*Garam Masakan Deliciousalt*
.
🍛Khasiat garam himalaya diakui sejak jutaan tahun dahulu, ia masih popular digunakan untuk tujuan meningkatkan tahap kesihatan.
.
🍛Amalan pengambilan garam halus berwarna perang ini membantu keperluan mineral seperti boron, kalsium, potassium, iron, magnesium, sodium, zink dan banyak lagi dalam pengambilan menu seharian.
.
✅Garam Deliciousalt ini 100% tulen membantu perjalanan darah dalam badan, menguatkan tulang dan kecerdasan minda.
.
🍜Garam bebas bahan kimia ini menjadikan masakan lambat basi.
.
🍜Masakan tidak terlalu masin dan boleh dimakan bersama buah-buahan 🍉🍏.
.
🍜Tidak perlu penambah perisa kerana ia secukup rasa. 👨‍👩‍👧‍👦 Sesuai diambil seisi keluarga.
.
✅Garam Masakan Deliciousalt juga mampu mengurangkan :
.
🌻Kebimbangan dan tekanan.
.
🌻Mengembalikan kecergasan tubuh badan.
.
🌻Mengurangkan gangguan kekejangan otot.
.
🌻Mencegah osteoporosis.
.
🌻Melegakan artritis.
Mencegah dan merawat obesiti.
.
✅Kandungan mineral ini sesuai bagi mereka yang mengidap kencing manis, tekanan darah tinggi dan penyakit jantung..
.
.
Harga belum termasuk pos : .
400gram RM7.50 .
. 📲Whatsapp Only : 01131356544😊✌🏻
.
.
#GaramMasakan #Deliciousalt #GaramHimalaya #SesedapRasa #Healthy

.
*Garam Masakan Deliciousalt*
.
🍛Khasiat garam himalaya diakui sejak jutaan tahun dahulu, ia masih popular digunakan untuk tujuan meningkatkan tahap kesihatan.
.
🍛Amalan pengambilan garam halus berwarna perang ini membantu keperluan mineral seperti boron, kalsium, potassium, iron, magnesium, sodium, zink dan banyak lagi dalam pengambilan menu seharian.
.
✅Garam Deliciousalt ini 100% tulen membantu perjalanan darah dalam badan, menguatkan tulang dan kecerdasan minda.
.
🍜Garam bebas bahan kimia ini menjadikan masakan lambat basi.
.
🍜Masakan tidak terlalu masin dan boleh dimakan bersama buah-buahan 🍉🍏.
.
🍜Tidak perlu penambah perisa kerana ia secukup rasa. 👨‍👩‍👧‍👦 Sesuai diambil seisi keluarga.
.
✅Garam Masakan Deliciousalt juga mampu mengurangkan :
.
🌻Kebimbangan dan tekanan.
.
🌻Mengembalikan kecergasan tubuh badan.
.
🌻Mengurangkan gangguan kekejangan otot.
.
🌻Mencegah osteoporosis.
.
🌻Melegakan artritis.
Mencegah dan merawat obesiti.
.
✅Kandungan mineral ini sesuai bagi mereka yang mengidap kencing manis, tekanan darah tinggi dan penyakit jantung..
.
.
Harga belum termasuk pos : .
400gram RM7.50 .
. 📲Whatsapp Only : 01131356544😊✌🏻
.
.
#GaramMasakan #Deliciousalt #GaramHimalaya #SesedapRasa #Healthy

.
*Garam Masakan Deliciousalt*
.
🍛Khasiat garam himalaya diakui sejak jutaan tahun dahulu, ia masih popular digunakan untuk tujuan meningkatkan tahap kesihatan.
.
🍛Amalan pengambilan garam halus berwarna perang ini membantu keperluan mineral seperti boron, kalsium, potassium, iron, magnesium, sodium, zink dan banyak lagi dalam pengambilan menu seharian.
.
✅Garam Deliciousalt ini 100% tulen membantu perjalanan darah dalam badan, menguatkan tulang dan kecerdasan minda.
.
🍜Garam bebas bahan kimia ini menjadikan masakan lambat basi.
.
🍜Masakan tidak terlalu masin dan boleh dimakan bersama buah-buahan 🍉🍏.
.
🍜Tidak perlu penambah perisa kerana ia secukup rasa. 👨‍👩‍👧‍👦 Sesuai diambil seisi keluarga.
.
✅Garam Masakan Deliciousalt juga mampu mengurangkan :
.
🌻Kebimbangan dan tekanan.
.
🌻Mengembalikan kecergasan tubuh badan.
.
🌻Mengurangkan gangguan kekejangan otot.
.
🌻Mencegah osteoporosis.
.
🌻Melegakan artritis.
Mencegah dan merawat obesiti.
.
✅Kandungan mineral ini sesuai bagi mereka yang mengidap kencing manis, tekanan darah tinggi dan penyakit jantung..
.
.
Harga belum termasuk pos : .
400gram RM7.50 .
. 📲Whatsapp Only : 01131356544😊✌🏻
.
.
#GaramMasakan #Deliciousalt #GaramHimalaya #SesedapRasa #Healthy

Assalamualaikum semua.
.
Ney garam himalaya untuk masakkan pulak.
.
*Garam Masakan Deliciousalt*
.
🍛Khasiat garam himalaya diakui sejak jutaan tahun dahulu, ia masih popular digunakan untuk tujuan meningkatkan tahap kesihatan.
.
🍛Amalan pengambilan garam halus berwarna perang ini membantu keperluan mineral seperti boron, kalsium, potassium, iron, magnesium, sodium, zink dan banyak lagi dalam pengambilan menu seharian.
.
✅Garam Deliciousalt ini 100% tulen membantu perjalanan darah dalam badan, menguatkan tulang dan kecerdasan minda.
.
🍜Garam bebas bahan kimia ini menjadikan masakan lambat basi.
.
🍜Masakan tidak terlalu masin dan boleh dimakan bersama buah-buahan 🍉🍏.
.
🍜Tidak perlu penambah perisa kerana ia secukup rasa. 👨‍👩‍👧‍👦 Sesuai diambil seisi keluarga.
.
✅Garam Masakan Deliciousalt juga mampu mengurangkan :
.
🌻Kebimbangan dan tekanan.
.
🌻Mengembalikan kecergasan tubuh badan.
.
🌻Mengurangkan gangguan kekejangan otot.
.
🌻Mencegah osteoporosis.
.
🌻Melegakan artritis.
Mencegah dan merawat obesiti.
.
✅Kandungan mineral ini sesuai bagi mereka yang mengidap kencing manis, tekanan darah tinggi dan penyakit jantung.
.
#GaramMasakan #Deliciousalt #GaramHimalaya #SesedapRasa #Healthy

cf ada ni ha. dah masuk pukul 1 . awak jangan lupa makan taw #garammasakan #penemansetia #makan #tengahari.
.
tadi dah capai pemotong sayur. dapat wasap @ca_adawiah dah beli lauk. langkah kanan

SET THERAPY (B)
.
Mandian Rose
Kembalikan tenaga dengan cepat,
menghaluskan kulit, mengurangkan jerawat, kelemumur, meredakan panas badan, meningkatkan keyakinan diri dan awet muda.

boleh juga dibuat rendam kaki selama 30 minit. cara hilangkan lenguh kaki dan melancarkan perjalanan darah.
.
Kandungan utama : garam himalaya premium (rock salt), bunga rose, aromaterapi, rose water dan doa terpilih.
.
cara mandi. 2 sudu therapy salt. 1 baldi air. biarkan garam larut. mandi bilasan akhir. amal 7 hari untuk kesan kesembuhan.
.
200 gram | botol kaca | rm19.90
..
.
Garam Masakan
Pengganti garam putih.Kaya 84 mineral. menjadikan masakan lebih sedap dan lambat basi. 100% garam himalaya tanpa bahan kimia.
.
cara guna. lepas masak. tutup api. baru letak garam.
.
150 gram | botol kaca | rm4.90
..
.
Minyak Terapi
Minyak Angin moden atau minyak nto serba guna, hanya dengan roll on pada tempat sakit. Insya Allah lega di ekstrak pudina tanpa kotorkan tangan.
.
Kandungan utama : pudina, habbatus sauda, minyak zaitun, eucalyptus, menthol 7.7%, garam himalaya & aromaterapi
.
8 ml | roller | botol kaca | rm15
.
#mandianrose #therapysalt #garammandian #garammasakan #minyakterapi #minyakangin #minyaknto #garamnur #nurhimalayansalt

Masak bersama Kristal Garam Masakan Qaseh
Masakan jadi lebih sedap

Masak untuk anak²

#FamilyMZResources
#konsultanQasehGold
#GaramMasakan
#WasapTie_0193236308

#Repost @garamnur (@get_repost)
・・・
SET THERAPY (B)
.
Mandian Rose
Kembalikan tenaga dengan cepat,
menghaluskan kulit, mengurangkan jerawat, kelemumur, meredakan panas badan, meningkatkan keyakinan diri dan awet muda.

boleh juga dibuat rendam kaki selama 30 minit. cara hilangkan lenguh kaki dan melancarkan perjalanan darah.
.
Kandungan utama : garam himalaya premium (rock salt), bunga rose, aromaterapi, rose water dan doa terpilih.
.
cara mandi. 2 sudu therapy salt. 1 baldi air. biarkan garam larut. mandi bilasan akhir. amal 7 hari untuk kesan kesembuhan.
.
200 gram | botol kaca | rm19.90
..
.
Garam Masakan
Pengganti garam putih.Kaya 84 mineral. menjadikan masakan lebih sedap dan lambat basi. 100% garam himalaya tanpa bahan kimia.
.
cara guna. lepas masak. tutup api. baru letak garam.
.
150 gram | botol kaca | rm4.90
..
.
Minyak Terapi
Minyak Angin moden atau minyak nto serba guna, hanya dengan roll on pada tempat sakit. Insya Allah lega di ekstrak pudina tanpa kotorkan tangan.
.
Kandungan utama : pudina, habbatus sauda, minyak zaitun, eucalyptus, menthol 7.7%, garam himalaya & aromaterapi
.
8 ml | roller | botol kaca | rm15
.
#mandianrose #therapysalt #garammandian #garammasakan #minyakterapi #minyakangin #minyaknto #garamnur #nurhimalayansalt

#Repost @garamnur (@get_repost)
・・・
repost
.
Nantikan Jualan Sempena Ulang Tahun Kami @garamnur yang ke-3 bermula 6 petang hingga 11 malam ini.
.
hari ini saja taw 07.11.2017 serentak di #whatsapp #instagram #facebook .
#garamnur #nurhimalayansalt #instashop #garammandian #garammasakan #minyakterapi #minyakangin #minyaknto #nurfarizan.com

SET THERAPY (B)
.
Mandian Rose
Kembalikan tenaga dengan cepat,
menghaluskan kulit, mengurangkan jerawat, kelemumur, meredakan panas badan, meningkatkan keyakinan diri dan awet muda.

boleh juga dibuat rendam kaki selama 30 minit. cara hilangkan lenguh kaki dan melancarkan perjalanan darah.
.
Kandungan utama : garam himalaya premium (rock salt), bunga rose, aromaterapi, rose water dan doa terpilih.
.
cara mandi. 2 sudu therapy salt. 1 baldi air. biarkan garam larut. mandi bilasan akhir. amal 7 hari untuk kesan kesembuhan.
.
200 gram | botol kaca | rm19.90
..
.
Garam Masakan
Pengganti garam putih.Kaya 84 mineral. menjadikan masakan lebih sedap dan lambat basi. 100% garam himalaya tanpa bahan kimia.
.
cara guna. lepas masak. tutup api. baru letak garam.
.
150 gram | botol kaca | rm4.90
..
.
Minyak Terapi
Minyak Angin moden atau minyak nto serba guna, hanya dengan roll on pada tempat sakit. Insya Allah lega di ekstrak pudina tanpa kotorkan tangan.
.
Kandungan utama : pudina, habbatus sauda, minyak zaitun, eucalyptus, menthol 7.7%, garam himalaya & aromaterapi
.
8 ml | roller | botol kaca | rm15
.
#mandianrose #therapysalt #garammandian #garammasakan #minyakterapi #minyakangin #minyaknto #garamnur #nurhimalayansalt

repost
.
Nantikan Jualan Sempena Ulang Tahun Kami @garamnur yang ke-3 bermula 6 petang hingga 11 malam ini.
.
hari ini saja taw 07.11.2017 serentak di #whatsapp #instagram #facebook .
#garamnur #nurhimalayansalt.com #instashop #garammandian #garammasakan #minyakterapi #minyakangin #minyaknto

SET THERAPY (B)
.
Mandian Rose
Kembalikan tenaga dengan cepat,
menghaluskan kulit, mengurangkan jerawat, kelemumur, meredakan panas badan, meningkatkan keyakinan diri dan awet muda.

boleh juga dibuat rendam kaki selama 30 minit. cara hilangkan lenguh kaki dan melancarkan perjalanan darah.
.
Kandungan utama : garam himalaya premium (rock salt), bunga rose, aromaterapi, rose water dan doa terpilih.
.
cara mandi. 2 sudu therapy salt. 1 baldi air. biarkan garam larut. mandi bilasan akhir. amal 7 hari untuk kesan kesembuhan.
.
200 gram | botol kaca | rm19.90
..
.
Garam Masakan
Pengganti garam putih.Kaya 84 mineral. menjadikan masakan lebih sedap dan lambat basi. 100% garam himalaya tanpa bahan kimia.
.
cara guna. lepas masak. tutup api. baru letak garam.
.
150 gram | botol kaca | rm4.90
..
.
Minyak Terapi
Minyak Angin moden atau minyak nto serba guna, hanya dengan roll on pada tempat sakit. Insya Allah lega di ekstrak pudina tanpa kotorkan tangan.
.
Kandungan utama : pudina, habbatus sauda, minyak zaitun, eucalyptus, menthol 7.7%, garam himalaya & aromaterapi
.
8 ml | roller | botol kaca | rm15
.
#mandianrose #therapysalt #garammandian #garammasakan #minyakterapi #minyakangin #minyaknto #garamnur #nurhimalayansalt #nurfarizan.com

setiap kali sebelum makan 🍲 mulakan dengan merasa secubit garam.
.
jilatan garam akan menyebabkan air liur membantu menghadaman makanan.
.
amalan ini juga boleh menjauhkan pelbagai jenis penyakit. 👄.
.
#NurHimalayanSalt
#GaramMasakanNur
#TipSihat
#GaramMasakan
#GaramHimalaya
#Natural
#Organic

GARAM MASAKAN

Khasiat garam himalaya diakui sejak jutaan tahun dahulu, ia masih popular digunakan untuk tujuan meningkatkan tahap kesihatan.

Amalan pengambilan garam halus berwarna perang ini membantu keperluan mineral seperti boron, kalsium, potassium, iron, magnesium, sodium, zink dan banyak lagi dalam pengambilan menu seharian.

Garam Masakan Nur 100% tulen membantu perjalanan darah dalam badan, menguatkan tulang dan kecerdasan minda.

Garam bebas bahan kimia ini menjadikan masakan lambat basi. Masakan tidak terlalu masin dan boleh dimakan bersama buah-buahan. Tidak perlu penambah perisa kerana ia secukup rasa. Sesuai diambil seisi keluarga.

Garam Masakan Nur juga mampu mengurangkan :

1. Kebimbangan dan tekanan.

2. Mengembalikan kecergasan tubuh badan.

3. Mengurangkan gangguan kekejangan otot

4. Mencegah osteoporosis.

5. Melegakan artritis.

6. Mencegah dan merawat obesiti.

7. Kandungan mineral ini sesuai bagi mereka yang mengidap kencing manis, tekanan darah tinggi dan penyakit jantung.
..
======== ..
1 bekas 400 gram

harga RM7.50 (ahli RM6.80)
.
#garammasakan #garamnur #garamhimalaya #nurhimalayansalt #mineral #foodlover #healthy

Most Popular Instagram Hashtags