[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#garambuluh

48946 posts

TOP POSTS

LIKE MOTHER LIKE DAUGHTER KAN.. Mama baru nak feeling wat video, die pun nak cakap sekali ye sayangggg.. clever girl nak tolong mama niaga ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ walaupun video.ni tak jadi sebab tak cukup isi, mama upload gak sebab anak mama comel
.
.
MIN KAFFE ialah coffee mineral yang sangat sesuai untuk semua kerana bebas gula. Dengan minum coffee je, insyallah banyak benefit yang dapat diperolehi.. diantaranya :
.
.
โ˜• turunkan tekanan darah tinggi
โ˜• kurangkan risiko kencing manis
โ˜• masalah gastrik
โ˜• turunkan berat badan
โ˜• sembuhkan migrain
โ˜• hilang mengantuk
โ˜• beri tenaga
โ˜• tambah tumpuan
โ˜• masalah perut buncit
โ˜• Sembelit
โ˜• hilangkan โ˜• cegah salur darah tersumbat
โ˜• awet muda
โ˜• asma
.
.
Yang penting, mula-mula ingatkan rase cam coffee 3in1 biasa je, tapi rupa-rupanya lagi sedap luar biasa, delicious, so nyummyyyy!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Uolls wajib try minum, try sendiri baru tauuuu.. then pasti tak cari lain.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
Promotion SET COMBO 4 kotak + FREE POSTAGE ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ whatsapp for promo price โœŒ
.
.
for more details & testimoni di instagram @maembong_beauty_house
@maembong_beauty_house
@maembong_beauty_house
.
.
whatsapp "MIN KAFFE" ke :
๐Ÿ“ฑ0164464686
๐Ÿ“ฑ0164464686
๐Ÿ“ฑ0164464686
๐Ÿ“ฑ0164464686
.
.
#VLE #VibrantLeadersEmpire #viral #coffee #kopikesihatan #coffeeaddicted #nosugar #coffeelover #garambuluh
#minkaffe #healthydrink #kopigarambuluh
#sayaminumsayajual #asma #darahtinggi #kencingmanis #gastrik #masalahberatbadan
#sayajual #bazaarkl #kaffe #kuruskanbadan #mengantuk #migrain #stress #awetmuda #perutbuncit #lawas #shikinmaembong #maembongbeautyhouse

Sahajidah Garam Buluh - neutralizes the body acidity and strengthens the immune system to help with the prevention of illness. #SahajidahGaramBuluh #GaramBuluh #PremierGaramBuluh #SHOM #HaiOMyChoiceForLife #MyDreamMyStory

GudMorning..#MinCaffe Wajib Setiap Pagi..๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
#GaramBuluh.๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘
#SalamMagnetRezeki๐Ÿ’ธ
**Sarapan itu Harus...๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Untuk yg nak berkenalan lebih dengan teh tarik #mincha nih boleh zoom ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡.. mincha menggunakan pemanis #stevia yer ganti gula..๐Ÿ˜
Yg ada kencing manis mungkin teh tarik nih sesuai..dan yg sihat boleh amalkan utk kesihatan berpanjangan..ALLAHU.. #stevia #garambuluh #tehtariksodap

Lega rasa nya lepas dah penat-penat, dapat ber Scrub dgn ME body scrub ni.
Lembut dan licin kulit. Segar.

Buang kulit mati, buang segala daki-daki. Rahsia keremajaan kulit.

Sy sudah. Anda bila lagi?
#marrineessence #bodyscrub #garambuluh

Hai korang masak apa malam ni? Erna masak sambal udang dengan sayur lemak. Semestinya dengan Garam buluh masakan. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Erna ada jual tau kalau nak Garam buluh masakan boleh roger ok ๐Ÿ˜ #garambuluh #garambuluhmasakan #sambaludang #sayurlemak

Morning๐Ÿ˜Š

Drink like a celebri-teaโœŒโœŒโœŒ #tehtarik
#mincha
#garambuluh
#fazura
#shom

MIN KAFFE NI MELAMPAU BETUL, LAGI MINUM LAGI MENJADI RUPENYE ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก
.
.
Saya memang "coffee lover" sebelum ni walau sakit camne sekali pun tetap i need my coffee to start my day.. sampai la saya bertemu dengan MIN KAFFE bukan je sedap, tapi da bole "say bye bye gastrik & bye bye migrain" โœŒโœŒโœŒ
.
.
MIN KAFFE ialah coffee mineral yang sangat sesuai untuk semua kerana bebas gula. Dengan minum coffee je, insyallah banyak benefit yang dapat diperolehi.. diantaranya :
.
.
โ˜• turunkan tekanan darah tinggi
โ˜• kurangkan risiko kencing manis
โ˜• masalah gastrik
โ˜• turunkan berat badan
โ˜• sembuhkan migrain
โ˜• hilang mengantuk
โ˜• beri tenaga
โ˜• tambah tumpuan
โ˜• masalah perut buncit
โ˜• Sembelit
โ˜• cegah salur darah tersumbat
โ˜• awet muda
โ˜• asma
.
.
Yang penting, mula-mula ingatkan rase cam coffee 3in1 biasa je, tapi rupa-rupanya lagi sedap luar biasa, delicious, so nyummyyyy!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Uolls wajib try minum, try sendiri baru tauuuu.. then pasti tak cari lain.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
sekotak rm33 + postage.. Promotion SET COMBO 4 kotak rm120 jer + FREE POSTAGE ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ COD di ampang sahaja
.
.
for more details & testimoni di @maembong_beauty_house
@maembong_beauty_house
@maembong_beauty_house
.
.
whatsapp "MIN KAFFE" ke :
๐Ÿ“ฑ0164464686
๐Ÿ“ฑ0164464686
๐Ÿ“ฑ0164464686
๐Ÿ“ฑ0164464686
.
.
#coffee #kopikesihatan #nosugar #coffeelover #garambuluh
#minkaffe #kopigarambuluh #asma #darahtinggi #kencingmanis #gastrik #masalahberatbadan #salurdarahtersumbat
#sayajual #bazaarkl #kuruskanbadan #mengantuk #viral #migrain #stress #tekanan #awetmuda #perutbuncit #lawas #shikinmaembong #maembongbeautyhouse #maembong #emmamaembong #chachamaembong #mineralcoffee

Mengantuk?? Lapar?? Kenapa kita perlu minum #MinKaffe?
Comfirm yang mengantuk jadi bertenaga, yang lapar sentiasa kenyang.. Minkaffe adalah kopi dari
#garambuluh yang terbukti dapat membantu migrain yang kronik, gastrik yang teruk dan lain lain.
Nikmati lah khasiat Minkaffe, tak perlu risau masalah kencing manis kerana tiada gula tapi mengandungi garam, bukan garam biasa tapi garam buluh baik untuk kesihatan.
Jom cuba,
01139391012-zuera

MOST RECENT

Selamat petang.. mari mengopi.. #minkaffe panas di petang yg dingin.. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
Mahu jadi pengedar pun boleh!
Part Time Biz Online | #Jadirakanniaga #rm1000seminggu #tehtarikgarambuluh #minkaffegarambuluh #garambuluh
.
Jom dapatkan!
Hit us โคต
๐Ÿ”ฑNuna (Area KL/Selangor)
0182720877 .
.
๐Ÿ”ฑSeryn (Area JB/Singapore)
0127973632 .
.
๐Ÿ”ฑFie (Area kajang/melaka)
0182827374
.
๐Ÿ”ฑZana (Area Kl setiawangsa/ampang)
0185711456

.
KOPI KESIHATAN TANPA GULA
.
.
โ˜•โ˜•MIN KAFFEโ˜•โ˜• .
.
Kopi Garam Buluh TERBAIK untuk kesihatan. Kopi yang dibuat tanpa GULA, hanya menggunakan GARAM BULUH. Kopi ini sangat sesuai untuk MENCEGAH penyakit KRITIKAL.
.
.
KEBAIKKANNYA:
โœ” menurunkan tekanan darah tinggi
โœ” mengurangkan risiko kencing manis
โœ” menyelesaikan masalah gastrik
โœ” menyelesaikan masalah berat badan
โœ” menyembuhkan migraine
โœ” tahan mengantuk
โœ” hilangkan letih dan lesu
โœ” kurang tumpuan
โœ” masalah perut buncit
โœ” hilangkan stress
โœ” mencegah penyumbatan salur darah
โœ” anti penuaan
โœ” asthma
.
.
Banyak lagi KELEBIHAN lain. Hanya yang pernah minum akan tahu kelebihannya selepas minum MIN KAFFEโ˜•โ˜•โ˜• ini......
Anda pastinya TIDAK MAHU minum kopi lain!!!
.
.
Berminat mencuba Min Kaffe hari ini?
FREE POSTAGE untuk pembelian 4 kotak @ lebih Min Kaffe... ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ .
.
Cepat2 whatsapp/pm:
๐Ÿ“ฑ0164464686
๐Ÿ“ฑ0164464686
๐Ÿ“ฑ0164464686
๐Ÿ“ฑ0164464686
.
.
#VLE #coffee #kopikesihatan #coffeeaddicted #nosugar #coffeelover #garambuluh
#minkaffe #healthydrink #kopigarambuluh
#sayaminumsayajual #asma #darahtinggi #kencingmanis #gastrik #masalahberatbadan
#sayajual #bazaarkl #kaffe #kuruskanbadan #mengantuk #migraine #migrain #stress #tekanan #awetmuda #perutbuncit #lawas #mineralcoffee

Syokkknya bersama STG.. ๐Ÿ’‹ produk shom yang hot. ๐Ÿ’‹ ada mentor. ๐Ÿ’‹ ada ilmu ๐Ÿ’‹ ada sistem
๐Ÿ’‹ biz berjemaah support team
๐Ÿ’‹ ada payslip bonus setiap bulan. ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ
Roger saya . Mulakan tindakan.. Stop jadi cctv.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
www.wasap.my/60183107430_ticereida

#MinKaffee #sabunmarineessence
#Garlic #Bbplus #DchefPaste
#Femi9 #LotionPBE #Maharani
#BVSM #MinyakJTX
#GaramBuluh #BioSeleza #CorsetPBE
#EzicleanLaundry #EzicleanToilet
#CcCreamCozuma #CozumaLipstik ๐Ÿ“ฑMore info biznes and produk. ๐Ÿ’AGEN DIPERLUKAN ๐Ÿ’ฐRM50 START YOUR BIZNES
www.wasap.my/60183107430/TicerEida

#ProjekSTG
#5FiguresWorkingAtHomeMom
#RockStarEmpire
#BizOnline ~ sharing masyukk
#XlentStarEmpire
#RoadTo50k
BIG DREAM, START SMALL

Kebaikan Garam Buluh, Pheno-SFE dan Lidah Buaya yang terdapat dalam Marine Essence Beauty Bar (sabun Hijau) dan Bodywash Marine Essence .
Hai-O Garam Buluh :
.
โœ” Kaya dengan mineral & elemen surih. .
Keberkesanan :
๐ŸŒฟanti-bakteria
๐ŸŒฟanti -keradangan ๐ŸŒฟmemelihara dan melindungi kulit badan .
.
Pheno SFE
โœ”Anti-oksida yang kuat
.
Keberkesanan :
๐ŸŒฑMenghapuskan radikal bebas
๐ŸŒฑMemulih dan memperbaharui sel-sel kulit .
.
Lidah Buaya (Aloe Vera) .
โœ”Ejen anti-oksida dan anti-keradangan .
.
Keberkesanan:
๐ŸŒตMenyamankan & menyembuhkan kulit ๐ŸŒตMemperbaiki tekstur kulit ๐ŸŒตMenenangkan kulit .
.
Pembelian Set Marine Essence ~ Sabun hijau, Shampoo dan Bodywash akan dapat Free Gift & Free Postage cuma RM110 sahaja.
.
.
Wassup terus ke 011-2094 3769
.
.
#shampoo #shampoomarine #garambuluh #shampomarineessence #shampoome #shampoohijau #shampoohijauviral #rambutgugur #kelemumur #rambutgatal #marineessence #garambuluh #terapiinstagram #inijugakamanah #ajimaura #sahajidahhaiomarketing #shom #codskudai #codbbu #codbbujohorbahru #johorbahru #johor #luaskankuasamu #jdt #sabunwajah #sabunjerawat #sabunmarine #sabunmarineessence #sabunhijau #sabunmarinemurah

#MinKaffe VS #MinCha
Minuman yang mempunyai persamaan iaitu Garam Buluh

Juga dikenali sebagai energy booster & tahan lapar. Juga mampu melegakan migraine atau gastrik.
Kalau rasaยฒnya susah mau meneran a.k.a sembelit, boleh juga ambik #MinKaffe or #MinCha
So tidak minum kopi? Tea ada. Pilih saja mana berkenan di hati.
.
Mahu jadi pengedar pun boleh!
Part Time Biz Online | #Jadirakanniaga #rm1000seminggu #tehtarikgarambuluh #minkaffegarambuluh #garambuluh
.
Hit us โคต
๐Ÿ”ฑNuna (Area KL/Selangor)
0182720877 .
.
๐Ÿ”ฑSeryn (Area JB/Singapore)
0127973632 .
.
๐Ÿ”ฑFie (Area kajang/melaka)
0182827374
.
๐Ÿ”ฑZana (Area Kl setiawangsa/ampang)
0185711456

#MinKaffe VS #MinCha
Minuman yang mempunyai persamaan iaitu Garam Buluh

Juga dikenali sebagai energy booster & tahan lapar. Juga mampu melegakan migraine atau gastrik.
Kalau rasaยฒnya susah mau meneran a.k.a sembelit, boleh juga ambik #MinKaffe or #MinCha
So tidak minum kopi? Tea ada. Pilih saja mana berkenan di hati.
.
Mahu jadi pengedar pun boleh!
Part Time Biz Online | #Jadirakanniaga #rm1000seminggu #tehtarikgarambuluh #minkaffegarambuluh #garambuluh
.
Hit us โคต
๐Ÿ”ฑNuna (Area KL/Selangor)
0182720877 .
.
๐Ÿ”ฑSeryn (Area JB/Singapore)
0127973632 .
.
๐Ÿ”ฑFie (Area kajang/melaka)
0182827374
.
๐Ÿ”ฑZana (Area Kl setiawangsa/ampang)
0185711456

Sahajidah Hai-O Garam Buluh

Meneutralkan keasaman tubuh dan menguatkan sistem kekebalan tubuh untuk membantu pencegahan pelbagai penyakit.
#SahajidahGaramBuluh
#GaramBuluh
#PremierGaramBuluh
#SHOM
#SahajidahHaiOMyChoiceForLife #MyDreamMyStory
#projekSTG
#ELITkingdom
#ELITkamboh
#ELITmeress
#ottonickSHOP_0138158312_ONLINE

Dulu dari tak minum kopi tetiba jatuh cinta dengan #minkaffe .. .
tapi now ada cinta hati baru.. #mincha pula.. kakak dah la suka teh tarik..this one terbaik sangat sebab ada #garambuluh ๐Ÿ˜‰ pastu kan sambil minum pun kakak dapat bonus ๐Ÿ˜๐Ÿ˜„
.
Siapa nak Cuba meh la pm kakak. Satu sachet 68 kcl jew. Sesuai sangat unt yg jaga diet.

#minchappenang #eidaidris #mincha #agentwanted #tehtarik #tehtarikgarambuluh #thediamondcircle #projek50k #morning #breakfast

My #coffeetime ๐Ÿฎ
.
Pagi ni akak pekena #tehtarikgarambuluh #MinCha with #nasilemak tapau dari en.esben. Ni confirm kenyang sampai malam la ๐Ÿคฃ
.
Ni akak nak habaq MinCha adalah teh tarik pracampur dgn #garambuluh tak guna gula chemical tapi ekstrak #steviasugar .Rasa teh tarik ni lemak-lemak masin. Memang sangat lain rasanya. Peminat Teh Tarik wajib cuba. Dah laa sedap & bagus untuk kesihatan. Jom lah sihat bersama, Nak cuba, Nak order DM/WA je Siti 010-5668059 .
#sayajualsayaminum #milktea #tehsehat #tehdiet #tehdetox #sarapanpagi #jomsarapan #sarapansihat #healtydrink #sitinorizamishakdotcom #igseller #igshop #igmalaysia #tehtarikmamak #tehtarikmalaysia #mornings #morningbreakfast #thediamondcircle

Sahajidah Garam Buluh - neutralizes the body acidity and strengthens the immune system to help with the prevention of illness. #SahajidahGaramBuluh #GaramBuluh #PremierGaramBuluh #SHOM #HaiOMyChoiceForLife #MyDreamMyStory

Xnak ke suami puji "sayang kulit awak semakin halus & cerah..ni yang makin sayang ni ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™"
.
.
scrub badan, tangan dan kaki dengan ME BODY SCRUB yang diperkayakan dengan garam buluh. .
.
pm or whatsapp Awie 019-3194923

#marineessence #marrineessencebodyscrub #bodyscrub #garambuluh #kulitsehalusbayi

Morning๐Ÿ˜Š

Drink like a celebri-teaโœŒโœŒโœŒ #tehtarik
#mincha
#garambuluh
#fazura
#shom

[1 sabun untuk 1 badan]

Biasa jumpa tak. Ke spesis ni memang ada berdekatan dengan korang...terutamanya lelaki ni kan dia suka guna 1 sabun untuk 1 badan.
Yang tu la buat cuci muka. Yang tu jugala buat sabun badan.

Tak salah pon kan. Senang dan tak yah nak serabut-serabut. Kalau korang jumpa orang yang macam ni, apa kata korang cadangkan diorang ni guna sabun #BEAUTY_BAR Marine Essence yang berwarna hijau ni.

Uniknya Sabun ni sebab dia Mengandungi
#1_Garam_Buluh yang berfungsi sebagai:
โœ”Anti bakteria
โœ”Antioksida
โœ”Antiradang
โœ”Anti alergi.

GARAM BULUH memang terkenal dalam menyelesaikan pelbagai masalah kulit seperti:
๐ŸŽฏ pigmentasi kulit
๐ŸŽฏ gatal
๐ŸŽฏ kering
๐ŸŽฏ ekzima
๐ŸŽฏ alahan
๐ŸŽฏ kulat kaki

#2_Gliserin
โœ”memberikan kelembapan pada kulit

#3_Vitamin_E
โœ”Menyembuhkan kulit yang bermasalah
........................................................................... ๐ŸšจReady stok in the house ye. ๐Ÿ’ฐHarga pasaran : โžกRM 120 / 1 kotak (3 ketul)
โžกRM 40 /1 ketul ๐Ÿ’ฐHarga diskaun/promosi โžกSila pm/whatsapp saya *harga tidak termasuk kos penghantaran
.......................................................................
๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60126844528 ๐Ÿ’Rehan.Zainal
๐Ÿ†”776955
๐Ÿšš COD: Putrajaya๐Ÿ”›Banting๐Ÿ”›Klang๐Ÿ”›Shah Alam

#projekstg
#smarttycoongroup
#elitkingdom
#wemakeithappen
#dydiamondgroup #teamelitallmighty #kudisbuta #kulitmelecur #kudisberair #masalahkulitbayi #masalahruamsusu #petuahilangkanruamsusu #teamrocktherocket #team_Ticer_Ray #sabunhijau #sabunmarineessence #marineessence #garambuluh #sabunjsd #nonaroguy #centhaphil #ajimaura #MinimumRM1000IncomeSebulan

Berpagi dgn teh tarik, br nak sapu roti planta

Syukur dpt share khasiat teh garam buluh utk yg memerlukan, walaupun ia hanya sekadar teh jek pun. 10 MINIT PAM, 2 BOTOL PENUH MELIMPAH !! Psst..kat komen ada cerita..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .
.
Happy breakfast. Selamat pagi guys & #assalamualaikum
.
.
.
.
#garambuluh #tehgarambuluh #geejual #sayajual #MinCha #MinKaffe #tehtarik #tehtarikkurangmanis
#1kotak20sachet

6 Khasiat ME Body Scrub

1. Dirumus khas dengan GARAM BULUH dan PHENO-SFE untuk menyihatkan, melindungi dan meremajakan kulit

2. Mengandungi 100% pengelupas semulajadi yang mesra alam - SERBUK ISIRONG BADAM & SERBUK KULIT WALNUT untuk menanggalkan secara lembut kekotoran & lapisan kulit mati untuk menghasilkan kukit baharu yang lebih sihat

3. Diperkaya dengan MENTEGA sSHEA & MINYAK JOJOBA sebagai pelembut semula jadi untuk memulih & melembapkan kulit yang kering dan mengelupas.

4. Mengandungi EKSTRAK MADU& VITAMIN E untuk membekalkan kelembapan & khasiat yang terbaik untuk kulit

5. EKSTRAK LICORICE & EKSTRAK MULBERI sebagai agen pencerahan kulit semulajadi

6. Gabungan wangian pati yang membangkitan semangat - MINYAK LAVENDER, MINYAK KAYU PUTIH & MINYAK FRANKINCENSE

Ramuan yang ALL IN ONE dalam BODY SCRUB ME. Harga pun murah. 200 ml

#SetMarineEssence
#SetSpa
#GaramBuluh
#MarineEssenceShampoo
#MarineEssenceBodyWash#MarineEssenceBeautyBar#MarineEssenceToothpaste#MarineEssenceScrub
#MarineEssencePerapi

My daily routine..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
#bioever dah sapu td, skng time nak #cuciusus pula dgn air #garambuluh ni...lagi2 ate too much sweets today๐Ÿ˜ฑ! Mmg lah kena detox sblm tidur...X mau toksin singgah lama2 kat dalam badan.. jgn x tahu, penyakit lebih mudah menyinggah badan yg bnyk toksin tau! .
Okay lah... Good Night ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š #garambuluhdrinks
#SHOMproduct
#sayapakaisayajual
#onlinepreneurworkfromhomeMom

Most Popular Instagram Hashtags