[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#garambukitlavender

MOST RECENT

Satu set RM129 FREE POST
.
Anda Akan Dapat 4 item
👉 Garam aura gold 900Gram
👉Aura Rich769
👉Aura Nur769 (FREE GIFT)
👉AURA HEAL (FREE GIFT)
.
ORDER? SEGERA WHATSAAP 010-3067769

Satu set RM129 FREE POST
.
Anda Akan Dapat 4 item
👉 Garam aura gold 900Gram
👉Aura Rich769
👉Aura Nur769 (FREE GIFT)
👉AURA HEAL (FREE GIFT)
.
ORDER? SEGERA WHATSAAP 010-3067769

Satu set RM129 FREE POST
.
Anda Akan Dapat 4 item
👉 Garam aura gold 900Gram
👉Aura Rich769
👉Aura Nur769 (FREE GIFT)
👉AURA HEAL (FREE GIFT)
.
ORDER? SEGERA WHATSAAP 010-3067769

Mandian Aura769 membantu:-
.
1⃣ Individu bekerjaya 👮💃🚴👔 yang ingin tampil berkeyakinan & meningkatkan prestasi kerja😃
.
2⃣ Ahli perniagaan yang ingin tampil beraura di hadapan pelanggan 👠👜👗& ingin melariskan jualan💰 .
.
3⃣ Sesiapa sahaja yang kerap mengalami lenguh2 kaki🚶, pening😨 & sakit2 badan😣
.
4⃣ Pelajar di pelbagai peringkat👬👭yang tiada semangat belajar🙇, kurang fokus 👀😴 didalam kelas/ kuliah & kurang keyakinan diri😖
.
5⃣Suami isteri yang mengalami masalah komunikasi, tiada lagi rasa cinta❤, tidak sehaluan, dan inginkan kebahagiaan dlm rumah tangga 💑👪
.
6⃣ Bayi yang kerap menangis pada waktu malam👶😭😭😭 dan mereka yg sering mengalamai gangguan makhluk halus💀👻
.
7⃣ Bakal2 pengantin👰 yg inginkan wajah tampil berseri💃dan beraura🌹 di hari bahagia🌷🌹🌻.
.
8⃣ Pesakit strok yg ingin ikhtiar utk pulih seperti sediakala👍
.
9⃣Semua golongan & peringkat umur dari bayi hingga warga emas 👶👦👧👨👩👴👵
yg mementingkan penjagaan kesihatan secara semulajadi. 🚿🚿🌹💦.
.
ORDER? SEGERA WHATSAAP 60103067769 SEKARANG ‼️

Mandian Aura 769 membantu :-
.
.
❌Jin, sihir & saka 😈
.
.
❌stress & tekanan 😤
.
.
💪 pulih semangat diri .
.
😴 tidur lebih nyenyak
.
. 🙋 Meningkatkan keyakinan diri
.
.
💵 pelaris kepada perniagaan & tingkatkan jualan
.
.
👫 mudahkan Dapat JODOH .
.
Order? Satu set RM129 FREE POSTAGE WHATSAAP SEKARANG‼️ 👉 010-3067769

Mandian Aura 769 membantu :-
.
.
❌Jin, sihir & saka 😈
.
.
❌stress & tekanan 😤
.
.
💪 pulih semangat diri .
.
😴 tidur lebih nyenyak
.
. 🙋 Meningkatkan keyakinan diri
.
.
💵 pelaris kepada perniagaan & tingkatkan jualan
.
.
👫 mudahkan Dapat JODOH .
.
Order? Satu set RM129 FREE POSTAGE WHATSAAP SEKARANG‼️ 👉 010-3067769

Mandian Aura 769 membantu :-
.
.
❌Jin, sihir & saka 😈
.
.
❌stress & tekanan 😤
.
.
💪 pulih semangat diri .
.
😴 tidur lebih nyenyak
.
. 🙋 Meningkatkan keyakinan diri
.
.
💵 pelaris kepada perniagaan & tingkatkan jualan
.
.
👫 mudahkan Dapat JODOH .
.
Order? Satu set RM129 FREE POSTAGE WHATSAAP SEKARANG‼️ 👉 010-3067769

#Repost @eisyabeautyshop with @repostapp
・・・
Therapy Salt Lavender
Mandian & Rendaman Kaki.
.
Merawat stress, letih, sakit kepala, suhu badan, gatal badan, angin, gangguan makhluk halus, sakit kaki & susah tidur.
.
Cara Guna:
Masukkan setengah penutup therapy salt ke dalam baldi berisi 5 liter air. Mandi pada bilasan yang terakhir.
.
Kandungan: homemade 100% garam himalaya premium rock salt, powder salt, bunga lavender, essential oil, herbal water & doa terpilih.
.
Harga termasuk pos :.
Semenanjung RM36 (SM).
Sabah & Sarawak RM39 (SS).
.
Berminat nak order?? Meh Wasap sis
📞+60139729616
.
#GaramHimalaya #GaramBukit #GaramMandian #GaramMandianNur
#GaramMandianTherapySalt
#Lavender #RendamanKaki
#GaramLavender #HimalayanSalt
#Natural #Organic #GaramBukitLavender
#MandiGaram #HomemadeProduct
#Bath #BathSalt #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia #trustedselleronline #sayajual #sayajualmurahmurah #sayajualmurahmalaysia #sayajualon9murah #sayajualonline #sayajualonlinemurah #sayajualonlinemurahmalaysia #igshopmalaysiamurah #bazaarmalaysia #bazaarpaknil

Scrub D'Zara Beaute akan dipos esok.
#scrub3in1
#garambukitlavender
#minyaklavender
#pemborongkosmetikdzara
#dzarabeaute

Cepat2 ya, hbis stok ni
0139178773/01133694741 kak dhia.

perubahan selepas menggunakan Therapy Salt :
.
"Selepas mandi. badan selesa & fresh "
.
Nak lagi banyak kebaikan Therapy Salt boleh tekan www.nurhimalayansalt.com/garam-mandian
.
#GaramHimalaya
#GaramBukit #GaramMandian
#GaramMandianNur
#GaramMandianTherapySalt
#Lavender
#RendamanKaki
#GaramLavender
#HimalayanSalt
#Natural
#Organic
#GaramBukitLavender
#MandiGaram
#HomemadeProduct
#Bath #BathSalt #TherapySalt #NURFeedbacks

🌸 THERAPY SALT -
MANDIAN & RENDAMAN KAKI.
.
🍁 Kandungan : garam himalaya premium rock dan powder salt, bunga lavender, essential oil, herbal water dan doa terpilih.
.
🍃 Garam batu penuh mineral ini mudah di larutkan dan diserap ke dalam lapisan kulit untuk membuang kotoran luaran dan dalam badan.
.
🍃 Therapy Salt Lavender membantu memberikan kelegaan dan tenaga serta merta setelah seharian penat bekerja.
.
🍃 Bagus digunakan dibuat mandian dan rendaman kaki untuk kesan kesegaran yang luar biasa.
.
#GaramHimalaya
#GaramBukit #GaramMandian
#GaramMandianNur
#GaramMandianTherapySalt
#Lavender
#RendamanKaki
#GaramLavender
#HimalayanSalt
#Natural
#Organic
#GaramBukitLavender
#MandiGaram
#HomemadeProduct
#Bath #BathSalt #TherapySalt

perubahan selepas menggunakan Therapy Salt :
.
"dah try mandi. best sangat. tak melekit."
.
Nak lagi banyak kebaikan Therapy Salt boleh tekan www.nurhimalayansalt.com/garam-mandian
.
#GaramHimalaya
#GaramBukit #GaramMandian
#GaramMandianNur
#GaramMandianTherapySalt
#Lavender
#RendamanKaki
#GaramLavender
#HimalayanSalt
#Natural
#Organic
#GaramBukitLavender
#MandiGaram
#HomemadeProduct
#Bath #BathSalt #TherapySalt #NURFeedbacks

Alhamdulillah bila minda kita sihat, fikiran pun jadi tenang. Pancaran NUR di wajah bercahaya bersinar bak bidadari.
.
Alhamdulillah terima kasih Ya Alllah kerana menjadikan garam nur ini sebagai asbab sihat. Berwajah berseri.
.
Terima kasih Ya Allah atas nikmat yang telah diberikan ini.
.
#NurHimalayanSalt
#GaramHimalaya
#GaramBukit #GaramMandian
#GaramMandianNur
#GaramMandianTherapySalt
#Lavender
#RendamanKaki
#GaramLavender
#HimalayanSalt
#Natural
#Organic #GaramNur
#GaramBukitLavender
#MandiGaram
#HomemadeProduct
#Bath #BathSalt #TherapySalt
#NURFeedbacks

tengs @fatimah_tie repeat order lagi dan lagi katanya untuk kastemer kesayangan.
.
#TherapySalt mandian & rendaman kaki. sekali cuba. jatuh centa. bau wangi lavender original sejuk. segar. bertenaga.
.
Area #kuantan boleh dapatkan #TherapySalt boleh DM @fatimah_tie .
packaging kat tangan kami jenis pack 19 hari penggunaan hanya RM30
.
Jar 400 gram
15 hari penggunaan
harga PROMO RM25.
.
Botol 155 gram
7 hari penggunaan
harga RM19.90.
.
Kiri founder
@nurhimalayansalt
.
Kanan Team Agent
@fatimah_tie
.
#NurHimalayanSalt
#GaramHimalaya
#GaramBukit #GaramMandian
#GaramMandianNur
#GaramMandianTherapySalt
#Lavender
#RendamanKaki
#GaramLavender
#HimalayanSalt
#Natural
#Organic #GaramNur
#GaramBukitLavender
#MandiGaram
#HomemadeProduct
#Bath #BathSalt #TherapySalt

tengs @fatimah_tie repeat order lagi dan lagi katanya untuk kastemer kesayangan.
.
#TherapySalt mandian & rendaman kaki. sekali cuba. jatuh centa. bau wangi lavender original sejuk. segar. bertenaga.
.
Area #kuantan boleh dapatkan #TherapySalt boleh DM @fatimah_tie .
packaging kat tangan kami jenis pack 19 hari penggunaan hanya RM30
.
Jar 400 gram
15 hari penggunaan
harga PROMO RM25.
.
Botol 155 gram
7 hari penggunaan
harga RM19.90.
.
Kiri founder
@nurhimalayansalt
.
Kanan Team Agent
@fatimah_tie
.
#NurHimalayanSalt
#GaramHimalaya
#GaramBukit #GaramMandian
#GaramMandianNur
#GaramMandianTherapySalt
#Lavender
#RendamanKaki
#GaramLavender
#HimalayanSalt
#Natural
#Organic #GaramNur
#GaramBukitLavender
#MandiGaram
#HomemadeProduct
#Bath #BathSalt #TherapySalt

Most Popular Instagram Hashtags