#ganukita

MOST RECENT

Hye gaisssss! Amy agent chocojar kuala Terengganu, so spe2 nk chocojar yang lewtup ni boleh ws amy. Amy ada letak dekat butik fiedaerdy chocojar ni. So nk walk-in sana pun boleh. Cod pun boleh tpi atas tmpat lah😊

Nk order tkn je link kat atas tu.

#muaganu #bridalmakeup #tutorialbyamynatasya
#enternaltouchbyAN #noedit#amynatasyatouch
#muatganu#amymakeup#muaterengganu#amy_natasya_touch#bridalmakeupkelantan#byamynatasya#tutorialbyamy#cantikanwAjahmu#ganukita#sekterengganu#terengganuwedding#naturaleyesbrow#tradisionalmalaywedding#bridetobemalaysia#makeupsanding#makeupnikah#makeupoutdoor#keningtakcukur

KAKI DERAK TSHIRT 😎
.
💯 HIGH QUALITY COTTON
💯 ORIGINAL
.
📌 size S - L
📌 unisex tshirt
.
HARGA MEMANG TAK MASUK AKAL 😋
.
STOCK VERY LIMITED 🔥🔥
.
Click link in bio to order .
.
#localbrandmalaysia #localbrandmurah #localbrand #tshirtlocal #tshirtmurah #ganukita #igersganu #igersmalaysia #goodvibes #terengganu #malaysia

Contact lens lawo fairytopia dah sampai kat butik. Packaging dia lawo giler‼️Ramai MUA2 pakai contact lens ni taw. Dapatkan di Butik Wanda Yusry Durian Burung 😍. .
.

Butik buka macam biasa hari setiap hari 10am - 10pm👏👏👍. .
.

BUTIK WANDA YUSRY
💄👄💅👗👠👛🕶 .
LOKASI👇 .
✅SELEPAS PETRON DURIAN BURUNG
✅SEBELUM MASJID DURIAN BURUNG
✅HADAPAN TSHOPPE & FUTSAL DURIAN BURUNG
✅HADAPAN SAUDAGAR BRANDED & SOHOR GADGET ⏰ DIBUKA SETIAP HARI DARI JAM 10 PAGI HINGGA 10MALAM

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI👇 . 📲 0⃣1⃣4⃣8⃣2⃣2⃣8⃣6⃣8⃣4⃣ Wanda
📲 0⃣1⃣3⃣9⃣9⃣9⃣6⃣5⃣6⃣9⃣ Dieyla . .
.

#butikwandayusry #butikvendorterengganu #butikkualaterengganu #butikvendorkualaterengganu #butikhipsterterengganu #butikdurianburung #vendorswanted #kualaterengganu #malaysia #promosipembukaanbutik #blousemurah #kosmetikmurah #skincaremurah #dressmurah #handbagmurah #ganukita #fattzura #sayajualmurah2 #bazaarpaknil #bazaronline #terengganu #kualaterengganu #ganurians #ganukita #sekmung #sekkepok #makeup #igersganu

KAKI DERAK TSHIRT OPEN PREORDER!!😎
.
💯 HIGH QUALITY COTTON
💯 ORIGINAL
.
📌 size S - L
📌 unisex tshirt
.
HARGA MEMANG TAK MASUK AKAL 😋
.
STOCK VERY LIMITED 🔥🔥
.
Click link in bio to order .
.
#localbrandmalaysia #localbrandmurah #localbrand #tshirtlocal #tshirtmurah #ganukita #igersganu #igersmalaysia #goodvibes #terengganu #malaysia

KAKI DERAK TSHIRT OPEN PREORDER!!😎
.
💯 HIGH QUALITY COTTON
💯 ORIGINAL
.
📌 size S - L
📌 unisex tshirt
.
HARGA MEMANG TAK MASUK AKAL 😋
.
STOCK VERY LIMITED 🔥🔥
.
Click link in bio to order .
.
#localbrandmalaysia #localbrandmurah #localbrand #tshirtlocal #tshirtmurah #ganukita #igersganu #igersmalaysia #goodvibes #terengganu #malaysia

KAKI DERAK TSHIRT OPEN PREORDER!!😎
.
💯 HIGH QUALITY COTTON
💯 ORIGINAL
.
📌 size S - L
📌 unisex tshirt
.
HARGA MEMANG TAK MASUK AKAL😋
.
STOCK VERY LIMITED 🔥🔥
.
Click link in bio to order .
.
#localbrandmalaysia #localbrandmurah #localbrand #tshirtlocal #tshirtmurah #ganukita #igersganu #igersmalaysia #goodvibes #terengganu #malaysia

Terengganu Maju Berkat Sejahtera

#visitterengganu
#terengganu
#ganukita

Sapu2 je lemak degil hilang‼️perut makin kempis berat badan turun‼️jom amalkan slimming scrub beauty macam2 kegunaan ada. Sesuai diguna seisi keluarga. Dapatkan di Butik Wanda Yusry Durian Burung 😍. .
.

Butik buka macam biasa hari setiap hari 10am - 10pm👏👏👍. .
.

BUTIK WANDA YUSRY
💄👄💅👗👠👛🕶 .
LOKASI👇 .
✅SELEPAS PETRON DURIAN BURUNG
✅SEBELUM MASJID DURIAN BURUNG
✅HADAPAN TSHOPPE & FUTSAL DURIAN BURUNG
✅HADAPAN SAUDAGAR BRANDED & SOHOR GADGET ⏰ DIBUKA SETIAP HARI DARI JAM 10 PAGI HINGGA 10MALAM

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI👇 . 📲 0⃣1⃣4⃣8⃣2⃣2⃣8⃣6⃣8⃣4⃣ Wanda
📲 0⃣1⃣3⃣9⃣9⃣9⃣6⃣5⃣6⃣9⃣ Dieyla . .
.

#butikwandayusry #butikvendorterengganu #butikkualaterengganu #butikvendorkualaterengganu #butikhipsterterengganu #butikdurianburung #vendorswanted #kualaterengganu #malaysia #promosipembukaanbutik #blousemurah #kosmetikmurah #skincaremurah #dressmurah #handbagmurah #ganukita #fattzura #sayajualmurah2 #bazaarpaknil #bazaronline #terengganu #kualaterengganu #ganurians #ganukita #sekmung #sekkepok #makeup #igersganu

SELAMAT MENIKMATI PERJALANAN!
.
Kadang kadang kita terlalu stress sangat dengan hasil yang kita nak dapat tapi hasilnya sangat jauh kita fikir.Mungkin terlalu banyak berfikir kan?
.
Walaupun kita dah terlalu berminat untuk hasil yang kita nak, tetapi kita tak dapat mengubah semua dalam 1 hari. Kita hanya boleh melakukan yang terbaik, tetapi hasilnya berlaku apabila kita konsisten. Ini konsisten berlaku apabila kita menikmati dan tidak stress.
.
Kalau tekanan macam mana nak nikmati?
Kalau tidak dapat menikmati, kita sangat mencabar untuk konsisten.
Bila tak boleh konsisten, maka hasil susah nak dapat.
.
Jadi nikmatilah saat ini kan lebih baik
.
Program kurus 100% dalam talian dah boleh daftar Intake 36
.
🌟PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA
.
Visi: Ringan & sihatkan bumi Tuhan
.
.#slumfitsfromhome
#teamcoach_SAL
.
Coach_SAL 01126399781

#Teamcoach_Sal#NakKurus #KurusCepat #TV3 #diet #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawssome #dietsihat #juhkurusOnline #tipskurus #kurusbadan #menudiet #coachkurus #kebayamerah #motifviral #montok #atasimasalahgemuk #atkin #makan #jubahmurah #dietseimbang #sayanakkurus #coachturunberatbadan #jalanjalancarimakan
#GanuKita

Nak shape n curvekan badan dengan cara mudah??
.
haaa jomm pakai korset ni, TAK SAKIT sbb korset ni jenis xbertulang 🤗
.
TAK PANAS sebab material kain yang berkualiti tinggi iaitu spandex n nylon.. bila pakai sedap ja badan 😚
.
SEKALI PAKAI, baju n girdle disarungkan sekali.. haa senangkan.. pakai one set terusss badan cantik ! 😉
.
💯%ORIGINAL 💯%ORIGINAL !!
.
Original kain lebih strecthable dan sedap pakai 🙌
.
meh wasap 013-5850392.. atau klik link di bio 💃
.
#korset #girdle #bajuplussize #jomkahwin #jomcantik #jomkurus #zumbamalaysia #tiktokmalaysia #kualalumpur #ipoh #kelantanwedding #makeupkelantan #kelantanese #kelateku #kelatebiz #ganu #igersganu #ganukita #pahang #cameronhighland #klcctower #selamatpagimalaysia #wanitahariini

Selamat Malam.

300 pcs kad kahwin #craftpaper dalam proses printing.

Ramai lagi tak yang nak kahwin tapi nak jimat duit untuk kad jemputan ?

Alah buat kad mahal-mahal nanti orang buang jugak. Kan ?

Dah, jom survey harga kami.

In sha Allah puas hati 😍

#anoktranung #onlineservis #nladvertising #rhohoxclo #localdesigner #advertising #kualaterengganu #tranung #terengganu #sayajual #qotd #page #bisnes #ganukita #anokganu #bazarpaknil #kadkahwincraftpaper #artcard #kadkahwin #sayajualmurah #flyers #bannerbunting #doorgiftmurah #vfest #igreviews #lefest #timorfest

Nak shape n curvekan badan dengan cara mudah??
.
haaa jomm pakai korset ni, TAK SAKIT sbb korset ni jenis xbertulang 🤗
.
TAK PANAS sebab material kain yang berkualiti tinggi iaitu spandex n nylon.. bila pakai sedap ja badan 😚
.
SEKALI PAKAI, baju n girdle disarungkan sekali.. haa senangkan.. pakai one set terusss badan cantik ! 😉
.
💯%ORIGINAL 💯%ORIGINAL !!
.
Original kain lebih strecthable dan sedap pakai 🙌
.
meh wasap 013-5850392.. atau klik link di bio 💃
.
#korset #girdle #bajuplussize #jomkahwin #jomcantik #jomkurus #zumbamalaysia #tiktokmalaysia #kualalumpur #ipoh #kelantanwedding #makeupkelantan #kelantanfood #kelateku #kelatebiz #ganu #igersganu #ganukita #pahang #cameronhighland #klcctower #selamatpagimalaysia #wanitahariini

Most Popular Instagram Hashtags