#gantung

MOST RECENT

Sweetheart for Her

Ramai betul yang order Ray perfumes ni.. kata nya sebab nak rasa sendiri kelainan perfumes ni 😍
.
.
Eh, betul ke Rayperfumes ni lain dari yang lain? πŸ€”
.
.
Haa.. kalau nak tahu apa kata awak sendiri yang cuba dan rasai sendiri baru tahu kenapa admin kata lain dari yang lain πŸ˜‹
.
.
whatsapp: πŸ“² 014-240 3106
.
#ourhero
#ikmalARMY
#ikmalamry
#rayperfumes
#rayperfumesbyia
#rayperfumesbyikmalamry
#rayperfumeskuantan
#rayperfumespahang
#teamikmalamry
#heroremaja2017
#ikmalamryours
#ikmalamrysupporters
#keepsupportikmalamry
#gantung
#gantungtheseries
#gantung2
#terapiinstagram
#bazaarpaknil
#ajimaura
#cspcs
#perfumes
#wangianpagi
#wangi

Assalamualaikum semua πŸ€—
.
.
Admin nak maklumkan yang sekarang admin telah buka untuk 5 orang yang ingin menjana pendapatan sampingan bersama team @rayperfumes.my
.
.
Sesiapa yang berminat untuk menjadi agent atau dropship boleh terus whatsapp no. di bio yer πŸ˜‰
.
.
Kita open hanya untuk 5 orang sahaja sebab admin nak bantu dan ajar macam mana untuk berbisnes dari A-Z.
.
.
So, yang berminat boleh terus Whatsapp cepat2 yer.. TERHAD 5 ORANG SAHAJA 😊
.
.
#ourhero
#ikmalARMY
#ikmalamry
#rayperfumes
#rayperfumesbyia
#rayperfumesbyikmalamry
#rayperfumeskuantan
#rayperfumespahang
#teamikmalamry
#heroremaja2017
#ikmalamryours
#ikmalamrysupporters
#keepsupportikmalamry
#gantung
#gantungtheseries
#gantung2
#terapiinstagram
#bazaarpaknil
#ajimaura
#cspcs
#perfumes
#wangianpagi
#wangi

Sorry korang admin tak perasan followers NSLZO dah 7.5kπŸ™‡πŸ™‡πŸ™‡. Terima kasih pada yang dm untuk beritahu tentang ini tadi πŸ™πŸ™. TERIMA KASIH juga pada semua followers NSLZO kami hargai sangat sangat 😘😘.
Jangan lelah untuk terus support kesayangan kita ini πŸ’ͺπŸ’ͺ.
#nanasyuralanzone #nanasyurarazlanzone #nanasyurarazlanzoneofficial #NSLZOvideo #NSLZOedit #NSLZOgambar #katakatamutiaraNSLZO #nanazone #lanzone #syurazone #Sitinordiana #Syurabadron #LanSolo #sitinordianafcsg #sitinordianafc #syurarangersclubs #GerakanSolo #terusmencintai #hatikumilikmu #Nisancinta #berpisahtanparela #gantung #EGO #sebenarnya #lifegoeson #konsertjustus #NSLZO #teamlansolo #teamsitinordiana #teamsyurabadron

Tolong jangan digantung lagih.😡😩
Capek tau melawan arus gravitasi mulu.πŸ€ͺπŸ€”πŸ€£πŸ˜
Tag Orangnya.!
.
.
#17an #merdeka #memelucu #gambarlucu #gokil #Koplak #lawak #asoy #gantung #lomba #panjatpinang #lawak #perasaan #Baper #humor #dagelan #guyonan #guyon #kocak #ngakak #lucu #fun #funny #asik #lol #omg #nice #keren #officialantistress
.
follow ➑@officialantistress

Ada yang tanya admin betul ke Ray Perfumes ni tahan lama dan harga murah?

Ye awak, Ray perfumes memang tahan lama, kalau sapu dekat kulit hampir 6 jam bau tu lekat, kalau awak sapu pada pakaian boleh tahan hinga 7-8 jam πŸ˜‰
.
.
Ni bukan auta tau.. memang dah terbukti dan ramai yang akui.. admin sendiri pun tak suka kalau nak reka2 cerita ni.. kalau tak percaya cuba satu dan rasa sendiri confirm jatuh hati 😍
.
.
Harga Ray Perfumes ni memang sangat sangat berbaloi.. harga mampu milik 😱
.
.
Tak percaya? Jom DM sekarang!! psssttt.. ni nak beritahu ni 50 orang terawal akan dapat jimat RM 10 πŸ˜‰ .
.
nak ke tak nak?
.
whatsapp: πŸ“² 014-240 3106
.
#ourhero
#ikmalARMY
#ikmalamry
#rayperfumes
#rayperfumesbyia
#rayperfumesbyikmalamry
#rayperfumeskuantan
#rayperfumespahang
#teamikmalamry
#heroremaja2017
#ikmalamryours
#ikmalamrysupporters
#keepsupportikmalamry
#gantung
#gantungtheseries
#gantung2
#terapiinstagram
#bazaarpaknil
#ajimaura
#cspcs
#perfumes
#wangianpagi
#wangi

Berapa kali anda gagal?
Berapa kali anda mencoba?
Berapa banyak usaha yg dilakukan?
Berapa kali anda mengeluh?
Berapa kali anda menangis?

Jangan lihat berapa kali anda gagal namun fokuslah.. berapa kali anda sanggup untuk bangkit..
Gagal?
Atau baru mncoba sudah merasa gagal?
Tauka anda bahwa segala hal memerlukan proses dn tahapan
Bahkan masak mie instan pun ada tahapan yg harus kita jalani
Termasuk untuk menunggu air panas, menyiapkan bumbu nya&memasukkan mie kedalam air..
Jngan dngan hanya mncoba satu kali sudah merasa gagal,
Jika ayah bunda berhenti sebelum tahapan akhir selesai
Berarti kegagalan itu anda yg menciptakan😊
Kenapa orang bisa berhasil??? Karena mereka mengikuti setiap tahapan yg ada
Dan menaiki anak tangga satu persatu.. Karena tidak ada cara yg instan untuk hasil yang besar.

Jika dari anak tangga pertama dan anda ingin langsung ke anak tangga no 5, yakinlah andah akan terkilir dan terjatuh.
Selamat menikmati proses nya jangan lupa terus berusaha..
⭐HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT
πŸ’§Informasi kesehatan pasutri
πŸ’§Solusi kehamilan
πŸ’§Infertilitas
βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ₯WA 085713701107
πŸ₯Klik Link Konsultasi

Tak tahu nak ke mana hujung-hujung minggu ini?

Jemput singgah ke @kedaiprojekbuku Warehouse @ Kilang Bateri.

Kedai kami beroperasi dari 12 tengah hari sehingga 12 malam.

Terima kasih @frh.wan_ singgah shopping 3 judul Buku Fixi.

#bukufixi #fixi #asrama #gantung #gantung2

Tidak semua yang dihadapi bisa diubah, tapi tak ada yang bisa diubah jika kita tidak menghadapinya – James Baldwin
.
.
.
πŸ“ Rumah Keong, Gantung, Belitung Timur
#lfl #likeforlike #explorebelitung #belitungisland #gantung #manggar #belitungtimur #exploreindonesia #rumahkeong #laskarpelangi

NAK KURUS SEBELUM NAIK PELAMIN ? MEH ORDER GORGEOUSLEEM HARI NI , BERSANDING NANTI KASI LAIN SIKIT 😍😍
.
KENAPA GORGEOUSLEEM ? .
.
SBB GSA SGT2 berkesan untuk korang yang dah lama giler nk kuruih 😍 sebotol je korang boleh lost kg bnyakkk gilerrr 😍 10-30 kg ? ttup mata je dgn gsa ni
.

CEPAT CEPAT ORDER SEKARANGGG , SAYA BANTU ANDA KURUS TAHUN NI❀
.
WHATSAPP 017 - 9863842 or tekan link kt bio okay πŸ€—
.
#gorgeousleemadvanced #gorgeousleembeauty #slimmingproduct #kurus1malaysia #kurussehat #kurusraya #makeup #iphoneX #prelovedmalaysia #muamalaysia #gorgeousleemmurah #gantung #gantungtheseries #awekcendol

NAK KURUS SEBELUM NAIK PELAMIN ? MEH ORDER GORGEOUSLEEM HARI NI , BERSANDING NANTI KASI LAIN SIKIT 😍😍
.
KENAPA GORGEOUSLEEM ? .
.
SBB GSA SGT2 berkesan untuk korang yang dah lama giler nk kuruih 😍 sebotol je korang boleh lost kg bnyakkk gilerrr 😍 10-30 kg ? ttup mata je dgn gsa ni
.

CEPAT CEPAT ORDER SEKARANGGG , SAYA BANTU ANDA KURUS TAHUN NI❀
.
WHATSAPP 017 - 9863842 or tekan link kt bio okay πŸ€—
.
#gorgeousleemadvanced #gorgeousleembeauty #slimmingproduct #kurus1malaysia #kurussehat #kurusraya #makeup #iphoneX #prelovedmalaysia #muamalaysia #gorgeousleemmurah #gantung #gantungtheseries #awekcendol

Most Popular Instagram Hashtags